Ženský fotbal

Slávistky převzaly pohár pro mistryně ligy

Slávistky doma porazily Slovácko 4:2 a po zápase se mohly radovat z mistrovského poháru. Střelecky se prosadily Divišová, Skálová, Szewieczková a Necidová.

Mistryně nastoupily do zápasu v pozměněné sestavě, ale i tak si na začátku vytvořily územní převahu. Jenže k šancím to nevedlo. Pak ale zahrozilo Slovácko a po rychlé akci se k zakončení dostala Campbell a překvapivě dostala svůj tým do vedení. Ale hned minutu poté poslala z levé strany centr do vápna Szewieczková, Skálová nedosáhla, ale na zadní tyči se prosadila Divišová. Slavia se poté snažila aktivně napadat rozehrávku soupeře a nakonec se podařilo. Ve 34. minutě po chybě brankářky skórovala Skálová. A stejné to bylo ve 40. minutě, když se brankářce nepodařil odkop a pro Szewieczkovou nebyl problém přidat třetí gól.

Ve druhém poločase byla vidět vyrovnaná partie bez výrazných možností. Slovácko se snažilo ohrozit branku po kombinační hře, ale nebezpečné nebylo. Slávistky naopak měly nějaké standardky, ale také nedošlo k vážnému ohrožení branky. V 62. minutě holky sehrály signál po rohu, následný centr do vápna od Svitkové usměrnila do branky Necidová. Hned z následné akce byla blízko snížení Fabová, kdy se ocitla sama před Malíkovou, ale naše gólmanka byla úspěšnější. K nebezpečné střele se také dostala Kamila Dubcová a v 80. minutě se prosadila Fabová. Závěr zápasu už byl přípravou na mistrovské oslavy na slávistické hvězdě!

Fotbalistky Slavie na lodi pohledem z lodě.

Zveřejnil(a) SK Slavia Praha ženy dne 3. červen 2017


Zveřejnil(a) SK Slavia Praha ženy dne 3. červen 2017

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky převzaly pohár pro mistryně ligy

    martin (přítel SN)     před 7 lety 03.06.2017 18:33 |  
    2 0

    Obrovská gratulace hoky !!!!

  2. Re: Slávistky převzaly pohár pro mistryně ligy

    zeleznik2     před 7 lety 06.06.2017 13:29 |  
    0 0

    "Velká gratulace holky super"!!

  3. Jen pro zajímavost

    Petr9608     před 7 lety 06.06.2017 20:40 |  
    0 0

    Je v kádru nějaká máma? (a nemyslim Divišovou)

    • Re: Jen pro zajímavost

      Stahler     před 7 lety 07.06.2017 10:55 |  
      0 0

      Myslím, že jsem kdysi četl někdy nějaký rozhovor, kde se na to někdo ptal a odpověď byla, že není. Tak jsou tam většinou fakt mladé holky, až na Blanku Pěničkovou. A dneska holky rodí čím dál později, přednost dávají kariérám, studiu a tak...V házené je jedna mamina, reprezentantka Hanka Kutlvašrová. Ta má myslím dokonce dvě děti, dvojčátka. Ta bude věkově tuším necelých třicet let.