Fortuna liga

Poslední zápas v Teplicích

K poslednímu kolu Slavia vyráží do Teplic s tím, že musí uhrát minimálně remízu pro jistotu předkola Ligy mistrů. Zápas nabízí netradičně ČT2.

Poslední ligové zápasy v sezóně mají vždy svoje neopakovatelné kouzlo, alespoň pro mě. Člověk při oněch 90 minutách může bilancovat a hodnotit celou sezónu a zároveň je to jednoduše rozlučka s fotbalem na pěkných pár týdnů. Samozřejmě nejlepší bylo poslední kolo například v loňské sezóně, tomu se nadcházející zápas s Teplicemi vyrovnat nemůže. To však neznamená, že by nemohl být zajímavý, neboť slávisté i přes prohru s Jabloncem předvedli dobrý fotbal. Výhodou pak je, že Teplicím vyloženě o nic nejde, jestli skončí osmí nebo devátí je myslím každému (snad krom klubového finančního manažera) v zásadě jedno.

Právě určitá netečnost poté provází Teplice de facto celé jaro. Jen těžce budeme hledat na jaře horší tým. V Čechách neuspějeme, "zachraňovat" to musí až moravské mančafty Brno se Zlínem. Marně si kladu otázku, co se s Teplicemi přes zimní pauzu stalo. Jasně, odešel například Fillo, ale přiznejme si, že tohle jsme asi nikdo nečekali. Není to poté ani 14 dní, kdy Teplice předvedly vyloženě ostudný výkon s Brnem, doma, za který následně hráči dostali i pokuty. S možností odčinění v Plzni. Což se samozřejmě nepovedlo (ačkoliv výsledek 2:1 na papíře takhle špatně nevypadá).

Co si však člověk vybaví, tak v Teplicích se vždy těžko vyhrávalo. Na mysl mi jako první přijde zápas několik let zpátky, když Slavii koučoval Míra Beránek, a Slavia vedla po pár úvodních kolech ligu. A pak přišlo kruté teplické vystřízlivění. Ostatně, asi nebude úplnou náhodou, že v posledních devíti letech jsme dokázali Na Stínadlech uspět jen jednou, v roce 2015 zásluhou gólu Jiřího Bílka. Rád však vzpomínám na vzájemný zápas loni, první pod panem Šilhavým. Teplice byly ze začátku lepším týmem, ale skvělá střídání v podobě příchodu Mešanoviče a Mihalíka otočila ráz zápasu. A jen smolně to slávisté nakonec nedotáhli do vítězného konce.

Karty jsou nyní rozdány velice jednoduše. Asi se nedá čekat, že by Jablonec zaváhal v zápase se Slováckem. Pro slávisty to znamená jediné - musí uhrát alespoň bod, za každou cenu. Případná ztráta druhého místa by byla minimálně v mých očích velkým zklamáním a neúspěchem. Do zápasu nebudou moci zasáhnout dlouhodobí marodi a pravděpodobně ani Danny, kterého, troufnu si říci, v sešívaném již (pro mě bohužel) neuvidíme.

Teplicím poté bude chybět hned duo bývalých slávistů, Vošahlík s Králem. Právě absence Krále by Slavii mohla hrát do karet, jelikož alespoň v těch zápasech Teplic, co jsem viděl, patřil vždy k nejlepším mužům na trávníku.

Slavia by ale měla mít dostatečnou kvalitu na to, aby dokázala uhrát bod proti jakémukoliv složení soupeře. Bude případně jistě zajímavé sledovat, zda se hráči při případném nerozhodném stavu budou hnát za vítězstvím, či pragmaticky zvolí klidnější a jistější cestu uhrání remízy. Každopádně si však užijme poslední kolo ligy jak se patří. A těšme se na novou, snad úspěšnější sezónu.

Tip na sestavu: Kolář - Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil - Stoch, Hušbauer, Souček, Sýkora, Zmrhal - Škoda

Komentáře (49)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Poslední zápas v Teplicích

    TSeguinTS     před 6 lety 25.05.2018 17:39 |  
    16 1

    Kafe pátečního odpoledne tedy znechuceně vylévám :-)

  2. Re: Poslední zápas v Teplicích

    Dr. Fe1     před 6 lety 25.05.2018 17:41 |  
    3 4

    Koupil jsem si vstupenku do Teplic, ale mám na ní vytištěno, že mám vstupovat vchody A,B,C, E - což je část pro domácí. Vstup na "naší" východní tribunu nebylo možné navolit. Máte podobnou zkušenost ? Lze to prolézt uvnitř stadionu i na východ ? A nebo jít rovnou "naším" vchodem G ?

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Mako     před 6 lety 25.05.2018 17:58 |  
      2 1

      Máme to tak všichni. Průchozí to není, takže pokud chceš jít do sektroru hostů, musíš jít s vytištěnou vstupenkou vchodem G.

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        Dr. Fe1     před 6 lety 25.05.2018 18:50 |  
        1 5

        Díky za info. Tím sektorem hostů myslíš pouze tu klec úplně na severním okraji, kde bude kotel a nebo se tím vchodem dá jít i na jinou část východní tribuny ?

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          Mako     před 6 lety 25.05.2018 20:03 |  
          0 1

          Ano, myslím klec. Jsou tam vedle sebe 2 klece. Obě mají vstup G a pokud budeš mít na sobě SKS symboly, měl bys jít tam. Do jiných sektorů tě nemusejí pustit.

          • Re: Poslední zápas v Teplicích

            Mako     před 6 lety 25.05.2018 20:05 |  
            0 1

            A z klece se na jinou část tribuny nedostaneš.

            • Re: Poslední zápas v Teplicích

              Dr. Fe1     před 6 lety 25.05.2018 23:36 |  
              0 3

              Díky za info, ale když koukám na plánek stadionu, tak spíš asi mluvíte o vchodu "H", což je úplně vzadu. Vchod "G" je na tom bližším rohu (jihovýchod)

              • Re: Poslední zápas v Teplicích

                Mako     před 6 lety 26.05.2018 09:22 |  
                0 0

                Beru zpět. Pro hosty (do klecí) je vchod H. Na tribunu vedle klecí je vchod G.

  3. Re: Poslední zápas v Teplicích

    pethead (přítel SN)     před 6 lety 25.05.2018 17:52 |  
    9 1

    Uff, konečně fotbal. Tak hlavně na ně vlétnout se zdravým sebevědomím a především s pokorou. Nevím, jak vám, ale mně by bohatě stačila jakákoli výhra o dva a více gólů... ;))

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      honzah (přítel SN)     před 6 lety 25.05.2018 18:40 |  
      13 2

      Mě stačí po těch kotrmelcích celé sezóny klidně i remíza, hlavně ať je to stříbro.

      Stejně se s Jabloncem sejdeme ve skupině EL, ale ať je to s letní zápasovým nášupem.

      A třeba se přeci jen stane zázračný postup do LM, proti všem očekáváním.

      S čínskou vládou v zádech je možné vše :-)

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        eye     před 6 lety 25.05.2018 20:49 |  
        5 1

        Dva kluby ze stejné země ve skupině EL být nemohou. Musíme si počkat na vyřazovací část. :)

  4. V Teplicích o ChL

    houston (přítel SN)     před 6 lety 25.05.2018 21:25 |  
    5 0

    Kdy, když né teď ? Kdo, když né my ?
    Hrrr na ně !

  5. Re: Poslední zápas v Teplicích

    Mates204     před 6 lety 25.05.2018 21:58 |  
    2 6

    Podle HuS příchazí Trávník za 55 milionů kč.

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Faris (přítel SN)     před 6 lety 25.05.2018 22:47 |  
      3 1

      co je HuS? Jinak nevěřím, že bychom za českého záložníka dali 55 mio. ani omylem.

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        kjandourek (admin)     před 6 lety 25.05.2018 22:53 |  
        4 1

        Hospoda u Slávisty... stránka na Facebooku

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          mirecek1111     před 6 lety 26.05.2018 09:11 |  
          11 0

          Hospoda u Slavisty, to je neuvěřitelná sračka stránka. Kdo si tam něco v minulosti už četl, tak to ví. Navíc to evidentně akorát přepsali z FB stránky přestupy a spekulace, kde ta spekulace byla dřív, akorát tam přihodili tu nesmyslnou cenu aby "šokovali"

          Předpokládám že těch 55 milionů je 55 milionů jen a pouze proto, že to někdy v minulosti ten tchoř z Jablonce někde plácnul.. :) Jeho cenu bych odhadoval někde na úrovni ceny Sýkory, když k nám přestupoval. Na druhou stranu, pokud budeme jednotlivce nakupovat za 55 mega, tak jsme asi finančně úplně za vodou, což je asi vzhledem k posledním dnům dobrá zpráva :)

          • Re: Poslední zápas v Teplicích

            kjandourek (admin)     před 6 lety 26.05.2018 15:35 |  
            0 0

            Já taky netvrdím, že je to kdovíjak důvěryhodný zdroj... zazněl tu dotaz "co to je HuS", tak jsem odpověděl...

      • Trávník za Součka?

        Oberyn_7     před 6 lety 25.05.2018 23:06 |  
        4 4

        Chtěli jsme dát 80 mil. za českého útočníka z ligy (Krmenčík), tak že nevím.

        Ano, ta částka se mi zdá opravdu hodně a kdyby tomu tak bylo, musí to být ten největší extrém se všemi bonusy a pokud budou aktivované bonusy, tak se zákonitě musí extrémně dařit Slavii, :)

        Trávník by mohl do našeho systému zapadnout skvěle. Dokážu si představit tu zadní dvojici v podobně Hromada -Trávník a vidím v ní ohromný potenciál i sílu.

        Pokud by to byla pravda, tak očekávám nějakou neodolatelnou nabídku na Součka, který by nás opustil a Trávník by ho nahradil. Vše ukáže čas.

        • Re: Trávník za Součka?

          Dr. Fe1     před 6 lety 25.05.2018 23:48 |  
          3 3

          Každopádně by to byla dobrá zpráva už jenom kvůli tomu, že by to znamenalo, že prachy na přestupy máme. A že jich máme dost.

        • Re: Trávník za Součka?

          kjandourek (admin)     před 6 lety 25.05.2018 23:59 |  
          4 5

          Vidím to podobně, i když já bych preferoval Hromadu jako DZ a Hušbauera s Trávníkem před ním....

          • Liverpool styl!! ;)

            Oberyn_7     před 6 lety 26.05.2018 00:50 |  
            4 6

            Rozumím, ale upřímně toho nejsem velký fanda. ;) Samozřejmě, že to už je na trenérovi a jeho preferovanému stylu střední zálohy, ale nahodím pár věcí.

            1. Pokud by hráli klasicky vedle sebe jako například Hrošovský s Hořavou, tak vidím u Hromady s Trávníkem možná ještě větší potenciál. Musíme uznat, že plzeňské duo je jejich srdce týmu a dokáže se prosadit i na evropské úrovni. Netvrdím, že bychom měli kopírovat styl Plzně, ale nezlobil bych se kdybychom vytvořili podobné dominantní duo.

            2. Podle mého se s Trávníkem otevírá jedna varianta, která by se mi osobně hodně líbila a stojí minimálně za pár slov. Trpišovský má rád styl Kloppa a nyní by mohl vytvořit v podstatě podobnou střední zálohu bez klasické desítky, ale se 3 motorovými myšemi, které tvoří základ jeho náročné hry.

            Složení Sýkora, Hromada, Trávník by snad mohlo uběhat každou střední zálohu a věřím, že ani v Evropě by se neztratilo. Potom bychom museli sehnat ještě našeho Salaha a hurá přes kvalifikaci do LM. ;) teoreticky by to zvládnul i Bucha a možná navrátilec Alvir, ale v tomto systému bych bohužel nevěřil Pepovi.

            Variant je samozřejmě spoustu a Trávník je zatím pouhá spekulace, ale pokud někoho z ligy tak jeho a na hrot Ikauniekse. :)

        • Re: Trávník za Součka?

          Ferky     před 6 lety 26.05.2018 09:59 |  
          1 3

          Trávník se mi také líbí. Na ME do 21 let byl jeden z nejlepších.

          Já jsem zaslechl, že prý bojujeme s Plzní o Šimona Faltu z Olomouce. To by taky nemusel být špatný nákup. Ale nemyslím, že by to Olomouc chtěla hned tak rozprodávat.

          • Re: Trávník za Součka?

            pinochet     před 6 lety 26.05.2018 12:51 |  
            1 1

            A jste si jistí, že Trávník je lepší než např. Alvir?

            • Re: Trávník za Součka?

              Komix     před 6 lety 26.05.2018 13:10 |  
              1 1

              Jo.

            • Re: Trávník za Součka?

              kjandourek (admin)     před 6 lety 26.05.2018 15:36 |  
              1 0

              Minimálně u něj víme, že je adaptován na českou ligu.... u Alvira víme maximálně, že má na Slovinskou...

              A co si budeme povídat, "nejlepší hráč slovinské ligy" v Plzni zrovna dvakrát nezazářil...

  6. Re: Poslední zápas v Teplicích

    haon     před 6 lety 26.05.2018 07:44 |  
    5 14

    Jenom takové malé zamyšlení nad letním přestupním obdobím ve Slavii. Všichni určitě doufáme, že problémy SKS jsou vyřešeny a čeká nás pohodová příprava na příští ročník a LM. Samozřejmě důležité bude také vhodně posílit a troufá si, vzhledem k počtu soutěží, které nás čekají na každém místě sestavy.
    Brankář: jediné místo, které se dá být vyřešeno, byť Kolář, ač má některé fantastické zákroky, mě pořád nepřesvědčil, docela hodně riskuje. Příslibem je Vantruba a doufám, že dostane šanci nebo se v bráně budou střídat s Kolářem, musí chytat. Stejně si ale tak nějak myslím, že Heča byl lepší alternativou než Kolář.
    Pravá obrana se zdá být vyřešena, Bořil si udržuje konstantní výkonnost, Frydrych je schopný zde taky dobře zahrát, i když sem tam se mu něco nepovede
    Levý obrana: Zde je nutné posílit, Sobol zřejmě odejde, Bořila vidím spíš napravo a Flo i když teď sem tam hrál, tak vzhledem jeho vysoké mzdě bych řešil jeho odchod. Otázka je koho zde přivést mluví se o Zeleném, ale jeho cenu Pelta vyšroubuje. Možný je také nákup Coufala (moc ně nikdy nepřesvědčil) a Bořil vlevo.
    Střed obrany: Tady máme hráčů jak na Václaváku a někdo určitě odejde, mluví se o Ngadeu do Saudské Arábie - snad tedy aspoň dobře zaplatí, otázka je Deli, který je skleněný a přijde mi možná, že i schválně - taky bych v případě dobré nabídky řešil jeho odchod,byť to bude největší oslabení, Kúdela, myslím si, že to není hráč do Slavie a taky bych se ho pokusil udat, v tomto případě by nám zůstal Jugas, Pokorný, stáhnul bych z hostování Chalaše a koupil např. Jemelku či využít náš skauting
    Pravá záloha: Zde je třeba akutně řešit, pokud se Sýkorou počítáme do středu tak tady máme pouze Stocha (i když je spíše levák) a Mingazova. Mingazov nikdy výrazně nepřesvědčil, prodal bych jej a řešil 2 hráče napravo, mluví se o Frankowskim, toho ale také skautoval Dortmund. Pak je otázka co s Kesselem:-)
    Střed zálohy: Danny by měl odejít, Slavia mu nesedla, bohužel věk nejde zastavit, uhýbá ze soubojů a je drahý, pokud přijde Trávník, řešil bych při dobré nabídce odchod Součka s tím, že Hromada by hrál DZ a Trávník s Hušbauerem vedle sebe, Buchu poslat na hostování (Jablonec se mi úplně nabízí), máme tu také Sýkoru, který zde hraje velmi dobře a dal bych šanci i Alvirovi (opět byl ve Slovinsku vynikající, jenom asi potřebuje hrát to co umí)
    Levá záloha: Stoch je jasná jednička, Zmrhal střídá dobré a špatné zápasy, je tu už dlouho a potřeboval by se posunout, chtělo by to ale ještě někoho, líbí se mi Jovovič v Jablonci případně bych se zaměřil na zahraničí v naší lize žádný hotový hráč do Evropy není
    Útok: Pokud chceme hrát aktivní fotbal s vysokým presinkem a po zemi tak bohužel Škoda se nechytá, jeho znuděný výraz a otrávený pohyb mi vadí stejně jako to, že když je Škoda na hřišti tak ta hra vždycky sklouzne na styl všechno na Škodu a je to hrozný. Ten rozdíl ve hře se projevil ať už hrál Mešanovič nebo teď Tecl. Necid taky nic moc. Tudíž Škodovi bych se snažil dopřát vysněné zahraniční angažmá, Van Buren, ač ho mám rád tak potřebuje hrát, ale u nás mu to nevyšlo a jednoho útočníka koupit např. Samuel Mráz ze Žiliny

    Shrnuto:
    Odchody: Deli, Ngadeu (bude ho škoda), Souček, Danny, Mingazov, Zmrhal, Škoda, Van Buren, Kessel, Necid, Sobol, Flo
    Příchody (například): 2 x LB, SO (Jemelka), SZ (Trávník, Alvir), LZ (Jovovič), 2 x PZ (Frankowski), Ú (Mráz) + dát šanci hráčům z juniorky

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Sešívané srdce     před 6 lety 26.05.2018 13:41 |  
      4 2

      No musím říci, že zastávám názor, že pokud se chceme opravdu někam posunout, tak průměr zkrátka nestačí. Představoval bych si, že by se Slavia měla zajímat o hráče minimálně o level výš než Jemelka, Jovovič či Mráz. U Mráze tedy s otazníkem, protože toho vůbec neznám, ale při jeho věku by to byla posila do relativně daleké budoucnosti. Myslím si, že bychom se spíše než na českou ligu měli zaměřit na posily například z týmů, které pravidelně hrají poháry (Astana, YBB, Ludogorec, Braga, FCSB atd). V podobných týmech vyzobávat dobré hráče. Kupovat hráče, kterým se v Česku nebo na Slovensku povedla jedna sezóna (Jemelka, Jovovič) nám imho moc nepomůže.

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        haon     před 6 lety 26.05.2018 14:33 |  
        2 1

        To nikdo nepopírá, nejsem skaut a k příchodům jsem napsal například. Nemám přehled o hráčích z rumunské lig a podobně, ale je třeba se taky dívat na náklady a všechny týmy, které jsi uvedl jsou finančně nad námi a bohužel i herně a výsledkově. K Mrázovi - 21 let je málo? V zimě nám ze Žiliny do Brescie utekl Špalek (21 let) a dává si to tam s přehledem. Mě by se líbilo jak to dělají v Ajaxu, dávají šanci mladým a ty pak draze prodávají. S mladými hráči se dá pracovat a rozvíjet je....Mimochodem Jovovičovi se dařilo se relativně dařilo i v Srbsku a Černé Hoře.

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          Sešívané srdce     před 6 lety 26.05.2018 15:16 |  
          0 2

          Souhlas, že je třeba zapojovat mladé, jelikož je u nich potenciál dalšího prodeje. Je potřeba najít dobré složení mladých a zkušených hráčů. Mám však pocit (čistě laický), že bychom se v současné době měli především zaměřit na doplnění kádru o zkušené hráče, kteří jsou ostřílení kvalitním evropským fotbalem. Takovým ideálním vzorovým typem je Mino Stoch. Mladé hráče lze zapojovat do funkčního týmu, který táhnou zkušení borci, kteří následně mohou pomoci v rozvoji pár mladým. 21 let sice není málo, ale obávám se, že nelze stavět náš útok na mladém nezkušeném borci. Samozřejmě je rozumné takové talenty kupovat a posílat třeba hostovat, ale primárně potřebujeme kvalitní hotové hráče. Já vím, je utopie si myslet, že nám sem budou chodit kvalitní, hotoví a Evropou ostřílení hráči, ale přesto v to doufám.

          • Re: Poslední zápas v Teplicích

            JS (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 16:03 |  
            0 2

            Lol.. V Evropě je plejer v 21 letech hotový hráč. To jenom tady bychom je pořád posílali někam hostovat, a pak se divíme, že český fotbal není v porovnání se zahraničím absolutně konkurenceschopný, reprezentace upadla do totálního podprůměru...

            Živě si pamatuji, jak jsme stavěli útok na 18 letém Necidovi. Názor, že 21 letý hráč je nezkušený, nemá na Evropu atd., je naprosto zcestný.

            • Re: Poslední zápas v Teplicích

              Sešívané srdce     před 6 lety 26.05.2018 16:49 |  
              0 0

              Ano, vzdycky je to primarne o kvalite a ne o veku

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          kjandourek (admin)     před 6 lety 26.05.2018 15:25 |  
          1 1

          Jovovičovi se dařilo?

          No já nevím - byl to hráč CZ Bělehrad, za kterou odehrál jeden zápas... poslední rok a půl se potácel po hostováních - každý půl rok jiný klub, jednou dal pět gólů, dvakrát jeden.... Za Jablonec za rok sedm....

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        kjandourek (admin)     před 6 lety 26.05.2018 15:33 |  
        1 0

        Já vím, že se to čte blbě, ale dovedeš si představit, že bys byl hráčem týmu, co pravidelně hraje poháry... hrál bys stabilně v základu a najednou by za tebou přišel klub z česka o kterým jsi nikdy neslyšel... že bys zajásal a šel?

        Ono to zní hezky "vyzobávat dobré hráče z klubů, co pravidelně hrajou poháry".. ale co jim chceme nabídnout? hrát o titul v česku a poháry.... oč je to víc, než mít skoro jistý titul v kazachstánu (Astana), Bulharsku (Ludogorec), nebo jiné podobné zemi a hrát poháry?

        Zase si musíme uvědomit, že Slavia není Liverpool, aby si každý sedl na zadek... Slavii máme v srdci my, fanoušci, ale zahraniční hráči, ostřílení poháry o nás vědí maximálně to, že jsme loni nedokázali postoupit ze skupiny EL...
        To právě pro české a slovenské hráče můžeme být tou destinací, která je popostrčí do hry o titul a o poháry a potom třeba k zahraničnímu angažmá... jenom musíme mít na ně dobrý "čuch" :-)

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          Sešívané srdce     před 6 lety 26.05.2018 15:44 |  
          0 2

          Je pravda, ze si z nas nikdo na zadek nesedne. Slavia ale muze nabidnout napriklad zivot v Praze, coz je mozna lepsi destinace nez Bulharsko ci Ukrajina atd. Dale muzeme nabidnout dobre fanousky a krasny stadion. To mozna kazdy tym nema, ale nevim. Priklady jako Stoch, Danny ci Stanciu ukazuji, ze neni zcela nerealne sem takove hrace privest. Samozrejme to ale stoji hodne penez. Jak je mozne, he hraci jako Oscar ci Carrasco odchazi z TOP klubu do Ciny? Z tamnich klubu si take nikdy na zadek nesedne. Samozrejme nerikam, ze mame vodit hrace kalibru tehle dvou, ale chci na tom ukazat, ze lze privest TOP hrace, aniz by sinz klubu museli sednout na zadek. Zaklad je podle me hrat pravidelne pohary a pak verim, ze muzeme prescedcit i hrace evropskych kvalit, aby k nam sli.

          • Re: Poslední zápas v Teplicích

            kjandourek (admin)     před 6 lety 26.05.2018 20:40 |  
            1 0

            No tak ajkýkoliv transfer do Číny je o takových penězích, o nichž se v Evropských klubech hráčům ani nezdá... To není nic pro nás...

            Danny... To je právě to, že dokážeme přivést hráče takového kalibru až na konci kariéry. Pořád věřím tomu, že se ještě zvedne,a le tenhle rok mu moc nevyšel..

            Stanciu - to je další věc... To nebyl hráč základní sestavy z týmu, který pravidelně hraje poháry, ale hráč, který poslední půlrok vypadl ze sestavy, takže měl důvod něco na své kariéře změnit..

            Stoch nám vyšel, ale ten zase nehrál za pravidelného účastníka pohárů, ten k nám šel za vidinou Ligy Mistrů...

            Souhlasím s tím, že základ je hrát poháry, ideálně i na jaře a získávat kredit...

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Fačín     před 6 lety 26.05.2018 15:59 |  
      2 1

      Musím zareagovat na část "Odchody" - Deli, Ngadeu, Souček, Danny, Mingazov, Zmrhal, Škoda, Van Buren, Kessel, Necid, Sobol , Flo. ???

      Jako opravdu bys vyházel tolik hráčů? Všiml sis, že tam máš 6 hráčů ze základu a celou lavičku? Naše nejlepší obránce, našeho kapitána, naše poslední dva odchovance v áčku? Takhle to rozprášit, to se doufám nestane, nevidím k tomu důvod. Přijde mi to jako úplný nesmysl a proto ti dám zcela výjimečně mínus.

  7. Re: Poslední zápas v Teplicích

    vlk30 (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 10:08 |  
    3 0

    Mě bude stačit bod,hlavně zůstat před peltoncem.Je mě úplně jedno jakém bude výkon,stejně v létě bude kádr prekopanej.

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Edenjejenjeden     před 6 lety 26.05.2018 12:25 |  
      2 0

      Souhlas,a ještě bych si přál,aby Bohemka sebrala nějaké body RB a ta musela hned do druhého předkola

  8. Re: Poslední zápas v Teplicích

    japhy     před 6 lety 26.05.2018 11:48 |  
    8 0

    Sakra, v kolik v tý Praze vstáváte? :)

    • Re: Poslední zápas v Teplicích

      Recak     před 6 lety 26.05.2018 12:13 |  
      0 0

      ...u nás v Jablonci už máme taky vodpoledne....

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        oboj     před 6 lety 26.05.2018 12:59 |  
        3 0

        Já už mám kafe úplně studený, dá se to někde reklamovat?

  9. Re: Poslední zápas v Teplicích

    Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 12:21 |  
    2 1

    Panove,dneska budu koukat v praci na mobilu,tak bych byl moc rad,kdyby sem nekdo hodil link az ho najde,kde se to na to pujde kouknout. Diky moc!

      • Re: Poslední zápas v Teplicích

        bramburek (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 12:53 |  
        3 0

        Na ČT se lze dívat jen v televizi, na internetu to mají zablokovaný, protože internetový práva na ligu vlastní isportblesk.cz, a ty chtěj za každej zápas dardu...

        Zadarmo se koukej na fromhot.com nebo na streamcomando, je tam vždycky v nabídce několik streamů, tak uvidíš kterej ti půjde nejlíp a bude mít nejvyšší kvalitu... myslím teď kvalitu přenosu, ale snad i hry :-)

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 13:19 |  
          0 0

          Diky!

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          dubas     před 6 lety 26.05.2018 13:20 |  
          1 0

          Rudému skřetovi ani vorla. Dáme dnes Tepláky a bude parádní víkend.

        • Re: Poslední zápas v Teplicích

          Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 26.05.2018 13:52 |  
          0 0

          Máš pravdu, často se přes ČT dívám na Ligu mistrů (anebo Evropskou ligu) a nedošlo mi, že u české ligy to má deník sport.

  10. Re: Poslední zápas v Teplicích

    zeleznik2     před 6 lety 26.05.2018 15:13 |  
    0 5

    Bod nám stačí, ale věřím že dnes vyhrajeme..Jablonec to dnes nedá a třetí bude Sparta..