O Slavii

Reakce šéfa klubu a hodnocení

Skončil zápas a já jsem zahlédl šéfa klubu Vladimíra Lešku...

V čestný lóži zůstal stát s jedním člověkem a ani nedýchal. Úsměv na bodu mrazu. Z očí mu již začínaly téct slzy. I když byl velice zklamán výsledkem, po skončení zápasu hráčům též zatleskal. Ale byl pořád smutný a v jeden momet kopl do zíďky a ústy mu prošlo slovo "do pr....". Tuší, že šance na postup je takřka mizivá. Když hlasatel říká, že je stále šance postoupit, Leška jen zakývá hlavou pro nesouhlas. Poté raději odchází do VIP klubu.
Je pravda, že šance na postup je malinká, ale když už i šéf nevěří, tak je to špatné. Hlavně by se to nemělo přenést na hráče, musí před nima stále vystupovat, že šance je pořád a mají ještě před sebou 90. min. Před novináři bude nejspíš též vystupovat jinak. Aspoň víte, jaké pocity měl po zápase. Ale to měli asi všichni a kdybych byl šéfem, tak bych byl asi taky dost naštvanej. Jde přece o peníze, o 100 mil. Kč a ty Slavia potřebuje, hodně je potřebuje!!
V naší nové anketě můžete hlasovat a dát najevo, jak našemu mužstvu stále věříte, já jsem hlasoval, že věřím. Naděje umírá poslední. Když budeme bojovat jako druhý poločas, nastoupí od začátku Kuchař, sehraje se obrana a bude i štěstí, tak postoupit stále můžeme!! Jinak jsem zvědav, jak se Pešice zachová na pozici Gólmana. Já osobně bych v příštích dvou zápasech nechal chytat Václavíka, aby se rozehrál. Třeba to bude v Aténách jeho životní zápas a vybojuje nám postup. To vše se dozvíme za dva týdny. Jestli ale Pešice nenechá hrát Václavíka, tak jeho tah nechápu!!

NADěJE UMÍRA POSLEDNÍ!!!!


Pokud se Vám článek líbil, můžete nás odměnit

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)