Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 28. kolo

Slavia podala v derby dobrý výkon, na výhru to však vinou neproměňování šancí a rozhodnutí sudích nestačilo.

Derby je vždycky vyhecovaný zápas, při tom včerejším to ale bylo vyostřené na druhou. Už začátek nabídl dva velmi ostré zákroky (Frýdek na Hušbauera a Zmrhal na Hanouska), které sudí Hrubeš překvapivě nechal bez karetního napomínání. Atmosféra pak ještě výrazně zhoustla s pocitem křivdy, který slávistům přivodily dva neodpískané zákroky v pokutovém území. Dnes komise rozhodčích uznala, že oba měly být oceněny penaltou. U toho prvního si nepochopitelně počínal videorozhodčí Franěk, jenž si neprohlédl situaci ze všech úhlů. U druhé zase postupoval hlavní arbitr Hrubeš proti nastavenému trendu z dosavadního průběhu sezony (viz třeba penalta v zápase Sparta - Bohemians za méně výrazný zákrok). Vrcholem slabého výkonu sudích byl pomezní rozhodčí, který mával Slavii ofsajd po autovém vhazování. To se snad vidí někde v okresním přeboru, ale v největším zápase v republice je to nechvalné unikum. Buď jak buď, zápas i vlivem těchto okolností připomínal spíše válku s množstvím zákroků, které byly až za hranou férového boje. Fair play trpělo i při četných absurdních simulacích Kangy i při nezakopávání míče v případě soupeře svíjejícího se na trávníku (Začali to sparťané v první půli, když ležel Škoda, slávisté to pak několikrát udělali v půli druhé. Vzhledem ke zmíněným četným simulacím se tomu ale nedá až tak divit).

291. derby tedy nabídlo zejména válku plnou nenávisti. Když už se hrál fotbal, tak měla navrch Slavia. Tu bych chtěl pochválit za skvělou kondiční připravenost. Navzdory tomu, že podstatná část kádru měla v nohách čtvrteční zápas s Chelsea, měla Slavia více sil a ke konci zápasu dokázala zatlačit papírově odpočatějšího soupeře. Kromě rozhodčích ale musím zkritizovat i naši předfinální a finální fázi. Jakkoliv jsme v poli podali velice kvalitní výkon, tak zápas se rozhoduje v okolí vápna. A obranných chyb nám Sparta nabídla celou řadu, takže zápas klidně mohl skončit 4:1 rozhodčí nerozhodčí. Kolikrát jsme zazdili nadějné přečíslení bylo až do očí bijící. V tomto směru máme zkrátka až příliš často příliš velkou rezervu. Do příští sezony by to chtělo alespoň jednoho rozdílového hráče, ideálně na hrot útoku, tak abychom naši převahu na hřišti dokázali častěji přetavit v odpovídající skóre.

Co se týče fandění, tak atmosféra byla jako tradičně elektrizující. A navzdory vypjatému dění na hřišti zůstalo fandění Tribuny sever v rámci volnějších slušných mezí. Žádné házení předmětů na plochu mě velmi mile překvapilo, taktéž se naši fanoušci zaměřili hlavně na podporu Slavie. A těch pár nadávek soupeři, kterých bylo v kontextu fandění tak 10 %? To se děje všude a netřeba z toho dělat vědu, že by mělo jít o společensky závažný přestupek. Protože jestli nám za toto zavřou stadion, tak je to vyložená facka a vzkaz všem fanouškům: "Na fotbale vás nechceme!" Eden totiž nabízí nejlepší kulisu v republice, kterou by se naopak měl náš fotbal pyšnit. Excesy se sice dějí (ale je třeba hledět na ně racionálně - opravdu někomu přijde závažnější skandovat nadávky, než odpalovat pyrotechniku mezi "normály" soupeře, jako se tomu naposledy stalo o víkendu v Opavě?), ale to rozhodně nebyl případ derby.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 4 - Nejsem šťasten, že to musím napsat, ale Kolář nás nepodržel ve druhém ze tří derby, do kterých nastoupil. Při inkasované brance to neměl jednoduché, protože Plavšičova střela po lehké teči Bořila zaplavala a změnila směr, faktem však je, že šla úplně doprostřed, kde náš brankář stál. Trenér říká, že gól nebyl jeho chybou, já mám názor jiný a tvrdím, že alespoň polovina ligových brankářů by dokázala míč vytěsnit na roh. A když vezmete v potaz, jaké zákroky proti nám předváděl třeba Nguyen, tak je smutné, když takovýto gól dostaneme zrovna v derby. Jinak měl Ondra práci ve dvou momentech, v první půli chytil hlavičku Sáčka, což sice byla tutovka, ale naštěstí špatně umístěná. V samotném závěru pak velmi dobře vyběhl a dokázal odkopnout míč před samostatným nájezdem. Celkově ale za včerejšek s výkonem brankáře spokojen nejsem.

Michal Frydrych - 5 - První půli zvládl velmi dobře, když jsme využívali jeho výškové převahy nad Plavšičem a vyhraných prodloužených hlav i v útočné činnosti. Ve druhém dějství se ale Srb gólem chytil a Michal začal mít větší problémy. Jednou dokonce propadl při bránění úplně. Nebylo to ale tím, že by šel dolů výkon naše hráče, spíš hbitý soupeř při chuti dokázal odkrýt jeho slabiny při bránění. Takže dobrá první půle, slabší druhá, dohromady průměr.

Michael Ngadeu Ngadjui - 7 - Zápas zvládli stopeři s přehledem. Ngadeu měl jen jedno výrazné zaváhání, když opět jako ve čtvrtek podklouzl. Tentokrát měl ale štěstí v neštěstí a míč šťastně odehrál zády, takže se vlastně ani nedá mluvit o chybě. Faktem však je, že pasivní Sparta naše stopery až tak neprověřila, proto nedávám vyšší známku.

Simon Deli - 7 - V pár momentech nebyl až tak suverénní, jak bývá zvykem. Třeba když v první půli po lajně jen odkopl míč soupeři do centru. Ale to je jen hledání drobných chyb na jinak velmi spolehlivém výkonu Deliho. Ostatně poslední dva zápasy daly do rukou dobré argumenty zastáncům názoru, že naší primární stoperskou dvojicí by mělo být právě duo Ngadeu - Deli a Kúdela by měl být třetím vzadu na lavici.

Jan Bořil - 6 - Odehrál nadprůměrný zápas. Dozadu spolehlivý, dopředu snaživý. Z bránění nepřesvědčivým Zahustelem se ale dalo vykřesat o něco víc. Nejen ze strany Bořila mi chyběly přesnější centry.

Lukáš Masopust - 6 - Klobouk dolů před tím, kolik toho Lukáš po náročném zápasu s Chelsea odběhal. V závěru dokonce ve snaze ofenzivními střídáními strhnout výhru na naši stranu musel zaskočit na místě krajního beka. V zápase byl aktivní a měl několik dobrých momentů. Podobně jako u jiných tomu ale chyběla finální přihrávka nebo zakončení. Třeba přečíslení dva na jednoho (byť postavení hráčů nedovolilo lehkou přihrávku) ke konci zápasu měl vyřešit přesněji.

Tomáš Souček - 8 - Z mého pohledu nejlepší hráč zápasu, v závěsu za ním pak Král. Ve středu pole odvedl vysoce nadstandardní práci. Spousta získaných míčů, přesná rozehrávka a jako velký bonus i vstřelený gól po standardní situaci. Souček je doslova klenotem pro fotbalové fajnšmekry. Běžní diváci spíše ocení útočníky či technické hračičky, nad Tomášovou neuvěřitelnou komplexností ale zaplesá srdce nejednoho taktika.

Alex Král - 7 - Souček byl vynikající, Král za ním ale ve středu pole o mnoho nezaostal a při své premiéře v derby předvedl výborný sebevědomý výkon. Také Alex velice přesně odebíral balony a hlavně se nebál hrát. Velmi se mi líbilo, jak pracoval s míčem. Náznak tělem na zmatení soupeře a zpracování si vždy do volného prostoru. Skvělá věc, kterou dovede málokterý český hráč. Oproti Tomášovi ještě Alexovi chybí lepší produktivita, protože šance měl. A při závěrečné ráně do břevna mu chyběla i trocha štěstí.

Josef Hušbauer - 4 - Trochu smolař zápasu. Kvůli videem přehlédnutém faulu brankáře nedostal možnost zakončit svůj sólový únik, před inkasovanou brankou ztratil míč, i když tam byl problém podle mě hlavně poté u brankáře. Plusem jsou naopak velmi dobře kopané rohy, po jednom z nichž se prosadil hlavou Souček. Podprůměrnou známku má ale Pepa hlavně za špatnou pohyblivost, která v náročném zápase vynikla (zvláště v porovnání se Součkem a Králem). Sólový únik si mohl ještě jednou zopakovat, ale i s náskokem neměl ve sprintu nárok na Costu. Také v poli se nedokázal tolik prosazovat, protože si na to prostě nedokázal získat prostor. Kdyby byl čerstvý (jakože nebyl, takže trenér podle mě rozhodl správně), tak by byl pro takový zápas lepší volbou Ševčík (když se na to koukám jako  generál po bitvě).

Jaromír Zmrhal - 5 - Odehrál průměrné utkání, ve kterém nezklamal, ale ani nevynikl. Měl pár dobrých momentů, ale podobně jako u jiných tomu chyběla lepší přihrávka. Nebo lepší zpracování, když mohl v závěru jít sám na branku. Ale neměl to tam snadné a ve stejné situaci selhali i Hušbauer a Škoda. Dozadu nic nevypustil, tvrdě sestřelil na začátku Hanouska. Osobně si nemyslím, že bylo chybou Jardu nasadit. Olayinka byl unavenější ze čtvrtku a navíc by důraznost zápasu podle mě nesvědčila jeho nepřesné práci s míčem.

Milan Škoda - 4 - Nepřesvědčil mě. Škoda sice bojoval a měl ve hře dobré momenty (třeba pěkná přihrávka do sóla Hušbauerovi), ale v celkovém kontextu si představuji, že by měl být útočník ozdobou mužstva a ne jeho slabším článkem. Na Milanovi byla znát pomalost, viz prohraný sprint s Costou navzdory náskoku, i nepřesnost v zakončení. Co chce víc než trestuhodnou špatnou přihrávku domů od Frýdka? Místo gólu se utopil v nesmyslných kličkách směrem do úhlu... To byl jeden z momentů, kdy se lámal zápas a Škoda v něm selhal. To nedokázal napravit ani nepřesnou hlavičkou v závěru utkání.

Miroslav Stoch - 5 - Bohužel není druhý Van Buren, aby naskočil do zápasu jako velká voda. Miňovi trvalo asi 10 minut, než si na tempo zvykl a začal být užitečný. Nakonec se dostal k několika centrům, ale z žádného bohužel nezapršelo. V závěru dobře napadal a málem vystihl hlavičku brankáři od Zahustela. Lépe zakončit už ale z blízkosti nemohl a Nita si mezeru mezi nohama pohlídal.

Mick van Buren není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

28. - Neděle 14. 04. 2019 18:00

Fortuna liga, 2018/2019
1 - 1
1 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

20. Tomáš Souček

AC Sparta Praha
AC Sparta Praha

53. Plavšič

Komentáře (171)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    azorek27     před 5 lety 15.04.2019 17:31 |  
    12 2

    5 pro naprosto neviditelného Zmrhala a vedle toho 6 pro Masopusta. To je trochu úlet.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      pipe1980     před 5 lety 15.04.2019 17:37 |  
      3 9

      tobě přišel Zmrhal neviditelnej? nemůže to bejt tím že přišel až na poslední čtvrthodinu?

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        o5aradecek     před 5 lety 15.04.2019 17:38 |  
        5 1

        Nebo, že by hrál v základu? :-))

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          pipe1980     před 5 lety 15.04.2019 17:42 |  
          2 2

          pardon, já myslel na něco jinýho u toho a reagoval jsem, nic zmatek, pardon

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            o5aradecek     před 5 lety 15.04.2019 17:44 |  
            1 0

            Možná jsi myslel Stocha, ne? Ten tam šel až na závěr.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              pipe1980     před 5 lety 15.04.2019 19:48 |  
              3 2

              Ani ne (to bych se vymlouval), prostě jsem se ztratil v kombinaci několika diskusí, nasranosti a tak......

              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                o5aradecek     před 5 lety 15.04.2019 20:11 |  
                2 0

                Já jsem taky pořád neskutečně vytočenej. Jsem rád, že další derby je už za pár dnů a věřím, že tentokrát ta rudá cháska nemůže mít takovou kliku v kombinaci s obludným výkonem všech rozhodčích. Vrátíme jim to i s úroky!

  2. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    bramburek (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 17:34 |  
    21 0

    Souhlas... z našich nejlepší čtveřice Ngadeu, Deli, Souček, Král... tihle hráči opravdu čněli... ale klidně bych dal i Alexovi 8, včera hrál opravdu skvělej zápas... nebojácně, drze, kvalitně... na to že měl v nohách čtvrteční těžkej mač s Chelsea, tak tam jezdil celej zápas jak motorová myš, až jsem čuměl...

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      o5aradecek     před 5 lety 15.04.2019 17:38 |  
      18 0

      A hned po téhle čtveřici bych vyzdvihl Lukáše Masopusta, to je moderní křídlo, jak má být a včera hrál moc dobře.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        belmis (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 17:44 |  
        3 0

        Oba máte pravdu. Tato pětice hrála nejlíp. Alanor dnes velmi přesný i slovní hodnocení, možná bych dal Masopustovi o stupeň výše, ale to už je detail.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          o5aradecek     před 5 lety 15.04.2019 17:47 |  
          12 0

          Když v zimě přišla trojice Král, Ševčík, Masopust, tak jsem si je zatím představoval spíš jako zesílení lavičky a rozšíření kádru. A oni jsou 2 z nich už pravidelně v základu a hrají fakt skvěle. :-)) Snad budeme mít i dál při přestupech takhle šikovnou ruku.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            belmis (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 17:54 |  
            3 0

            Taky jsem z nich nadšený :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            Markus     před 5 lety 16.04.2019 13:03 |  
            4 0

            Jeste jsme pro spoustu z nas prekvapive z hostovani Traoreho udelali prestup a ziskali hrace, co patri do zakladu pro Evropu :) Dost neuveritelne se ty posily povedly. Vsechna cest tem hracum i managementu, ze je privedl.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        donford     před 5 lety 15.04.2019 17:53 |  
        16 2

        Bohužel, včera to nevyšlo Škodovi, Hušbauerovi, Zmrhalovi a také ne moc Frýďovi. Lze říct nedávným klenotům v naší sestavě. Škoda sesun dost trvalý, Hušbauer jednou nahoru - Dukla, jednou dolů - Sparta, Zmrhal jako obvykle náladový, nevyzpytatelný, a už roky, někdy jalově bloumá, jindy rychlík. Frýďa se snaží, možná že má na tomto postu dík Coufalovi hodně nastavenou laťku, tlačí se dopředu, do středu. Tentokrát mu to nevyšlo. Každopádně Škoda, Hušby, Frýďa neoplývají rychlostí a lepší to už zřejmě nebude. Pro průměrnou ligu průměrně stačí, a někdy i o dost, pro poháry jsou už vedle. S tím musí Trpiš do budoucna počítat. A jistě i dle sestav počítá. Mám ty kluky rád, je to kus slávistického života, ale mezinárodní fotbal je jinde.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          amon     před 5 lety 15.04.2019 18:34 |  
          3 6

          být tam místo Frydrycha Cuf, bez problémů jsme vyhráli, Frýdas byl fakt darebný. Na druhou stranu se ukázalo, že Cuf se musí šetřit a hrát proti Chelsea, protože Wilian by si s Frdrychem vytřel zádel během 1. půle hned několikrát a bylo by po mači. Jak si nechal dát úplně zbytečnou žlutou po 10min. za faul na Kangu, kdy už nic nehrozilo, tak jsem jen říkal, jindro, to woe střídej ho nebo jsme v 10. Hušby to udělal moc pěkně při tom jak šel na bránu. Normálně by to byl gol a červená a vyhraný derby. Princ se snažil, lítal, jednou hezky vystřelil. Nejhorší Milan a Frydrych. Milan prostě musí dát gol když jde sám na brankáře.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            Hesmir (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 19:51 |  
            1 2

            Když mu tam Frýdek poslal tu nádhernou přihrávku na Nitu, tak sem si říkal jak nám všem ještě naposledy Milan ukáže, vytře zrak ve stylu slalomu na Letné, kde zesměšnil Brabce i Koubka. Je krásné, že umí přenést hru, dát pas na 20, 30, 40m, ale to jsou věci co má umět a předvádět Suk, potažmo beci. Některé zápasy sem nadával Mickovi, že je sobec, když se šlo do přečíslení a zadrbal to. Jenže to tak nějak hrot potřebuje, trochu jájínek a tu branku TREFIT! Člověk by si řekl, že už máme kádr pěkně napěchovaný. A ono místo toho s jídlem roste chuť a opory co zažily dobu temna mají 33, 24, skoro 28 a 26. No a je otázka, kolik jich tu za nás bude hrát za rok touhle dobou... vidím to na jednoho, co má kvality ale i zdraví ala Rosa.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Virgil1956     před 5 lety 15.04.2019 17:47 |  
    3 0

    Díky za kvalitní hodnocení. Jen poznámku: Ševčík je marod, proto nebyl ani na lavičce (odehrál už zápas s Chelsea s horečkou) a proto nemohl být nasazen místo Hušbauera :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      belmis (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 18:10 |  
      10 0

      Takže v Plzni vše v pořádku........To je moc i na mě. Viděli jste celý zápas jako já?
      1) Vymyšlená standardka, ze které dala Plzeň gól
      2) Ofsajd si vykládají dle libosti - někdy je 15 cm ofsajd, jindy není
      3) Šlapák ve vápně - rozhodčí Orel odpískal stejný šlapák před dvěma lety proti nám
      4) Otočené fauly, z jasného rohu Ostravy, aut pro Plzeň

      Bylo to tak okaté, že úmysl poškodit Ostravu byl zcela evidentní.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        ColinSKS     před 5 lety 15.04.2019 20:07 |  
        2 2

        .. a gol co hubník vykopl za čárou. to bohužel nešlo ověřit , ale vykopnou balon po trajektorii směr do hřiště tak, aby lízl zespoda břevno, prostě nejde z pozice kdy míc je na čáře , to nejde.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    petrrrrr     před 5 lety 15.04.2019 17:50 |  
    8 0

    Je to sice o hodnocení, ale mám připomínku k článku, naši sice nezakopli míč, když umíral sparťan, ale pokud si dobře pamatuji, vždy, když ležel na zemi, tak měli míč oni a hru nepřerušili, až míč ztratili, tak se začali rozčilovat, že hrajeme a rozhodčí hru přerušil.

    Jinak nejlepší stopeři a Souček s Králem.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Steevee     před 5 lety 15.04.2019 18:03 |  
    7 3

    Souhlas de facto bez připomínek. Skvělí stopeři, Souček, Král. Gól Kolářův, špatný Hušbauer, Škoda. Zmrhal byl evidentně fanoušek dřívější komunikační platfomy icq a včera hodil tradiční status "invisible". K hodnocení není co dodat. Naprosto trefné.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Akuls     před 5 lety 15.04.2019 18:14 |  
    15 2

    S hodnocením zápasu, ve kterém na nás po létech dýchl duch Pavlína Jirků, který nám tehdy v Edenu v derby upřel dokonce tři jasné penalty, nelze než souhlasit. Pavlín za to sice tehdy dostal stopku, tuším na 5 zápasů, ale několik 20-níků, které mu jistě připlulo mu pauzu určitě zpřijemnilo. Chtěl bych se trochu zastat Frydrycha, který po té co dostal přísnou žlutou po nasimulováném pádu Kangy, to měl s Plavšičem těžké. Po každém souboji s touto muší váhou to vypadalo, že bude mít práci pohřební vůz a tak se Frydrychovi na tuto muší váhu hrálo špatně a raději v jednom případě tohoto simulanta ani nebralnil, aby z toho náhodou nebyla druhá žlutá. Těžko říct, jak by si s Plavšičem poradil přece jen víc impulzivní, ale i rychlejší a útočnější Coufal.
    Souhlasím i s hodnocením Krále, podal sice výborný výkon, určitě na úrovni Součka, ale měl tam dva momenty, které zdůvodňují tu o stupeň horší známku. Podobně jako se Hušbauer proti Chelsea vykašlal na Alonsa, tak Král nechal hlavičkovat Sáčka a byla to jediná, ale zato tutová šance povidlových čertů. No a pak se také spolu s Hušbaurem přimotal k situaci před obdrženým gólem. A konečně Hušbauer, ano za celý zápas žádná pořádná střela na bránu a přihrávka do opravdu gólové šance, tedy kromě toho rohu před našim jediným gólem. Přesto bych mu dal o jeden až dva stupně vyšší známku. Podle mne si své uhrál, je to hráč do derby a už vůbec si nemyslím, že by v této válce byl na jeho místě lepší Ševčík. Ten bohužel na takovou řežbu není stavěný, o tom nás již měl možnost přesvědčit v Plzni, kde ve stejně důrazně vedeném zápase vydržel na place jen poločas, prorože nevyhrál snad jediný souboj.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    edenian     před 5 lety 15.04.2019 18:28 |  
    6 3

    U nasich dvou veteranu bych asi Pepovi zvysil na 5, za to velky srdce, ktery vcera ukazal. Ja jsem za nej teda chvilemi "dychal".

  8. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    amon     před 5 lety 15.04.2019 18:29 |  
    12 1

    Pro mě největší zklamání Milan. Aspon jednoho gola musí dát z těch šancí. K derby se mi moc vyjadřovat nechce, hodně převládá n.... pamatuju derby, kdy jsme byli mnohem horší a urvali nezaslouženou remízu, ale abysme polovinu zápasu proleželi na zemi (jako Plavšič, Kanga) a pak po skončení zápasu se vysmívali fanouškům kotle.. Jak se ten vajgl Nita po závěrečném hvizdu otočil na TS a začal provokovat a pak tam naklusal Kanga a přidal se, to na mě bylo moc. Těch derb za léta pamatuju spousty, ale takovýhle mr.. jako ty balkánci fakt nepamatuju. Kouknul jsem na ten gol, co jsme dostali ze záznamu (na to ostatní jsem neměl síly) a to měl Kolář fakt chytnout. Jinak jsem kouknul na isport a jen jsem viděl nadpis a pod tím Podroužek a musel jsem pryč. Chování Nity a Kangy v závěru byla nad rámec všeho a ta buzna prospartanka řeší dny pokřiky několika jedinců na Straku (0), za který jsme dostali podmínky a o tomhle ani zmínka- halt Křetínského zaměstnanec (vůbec bych tomu nedával rozhovory).

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      petrrrrr     před 5 lety 15.04.2019 18:36 |  
      3 4

      já si myslím, že Podroužek je Slavista, dnes tam má dva články (jeden je diskuze) a s oběma souhlasím.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        chrobak     před 5 lety 15.04.2019 18:50 |  
        8 0

        Přístup s.alťanů včera byl jedním přiznáním, že si byli vědomi, že na nás nemají, tak dělali co umí. Tohle tady nenapadlo předvádět ani týmy co hrají o sestup.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        amon     před 5 lety 15.04.2019 18:58 |  
        6 0

        fakt? Viděl jsem jen nadpis a bylo jasné, že je to o tom, jak spartáné hráli chytře (rozuměj simulovali- kanga především). Byl to podroužek, kdo sám vyvolal minulý týden aféru Straka, kdy pár pomatenců skandovalo něco o strakovi a neslyšeli to ani lidi co na TS byli a on to rval 3dny na isportu jako hlavní zprávy až jsme dostali podmínky na zavření TS. Takovýhle ho slávistu si narvy do ...

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Pepino44     před 5 lety 16.04.2019 10:57 |  
          1 1

          Tak buď jsi hloupý, nebo jsi o tom dění na stadionu jenom z dálky slyšel a nyní se tady snažíš být chytrý.
          "pár pomatenců skandovalo něco o Strakovi a neslyšeli to ani lidé na TS" to je opravdu vyjádření. Já jsem seděl na východě(112) a slyšel jsem to perfektně a skandovalo to minimálně 3/4 TS. Mimo to manželka říkala, že to bylo slyšet i v televizi nebo na internetu, nevím na co koukala.Jenom by mne zajímalo, kde jsi to sledoval Ty, že se takto vyjadřuješ. Je to věcí těch co to křičeli, je to průser na který můžeme doplatit a nemá cenu to zlehčovat.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            amon     před 5 lety 16.04.2019 14:04 |  
            0 1

            Mimo to manželka říkala, že to bylo slyšet i v televizi nebo na internetu, nevím na co koukala.. sorry, ale na diskuzi musí být dva a na tebe já nestačím.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    chrobak     před 5 lety 15.04.2019 18:46 |  
    7 1

    Zakopávat míč, když soupeř leží, se podle mě má jen ve zcela jasných případech. Jinak je to na rozhodčím. Naopak to zakopávání podporuje váleče a s.alta včera měla válení v programu. Poválet se rozbít hru, odpočinout si.
    Pokud jde o Koláře, tak bych to až tak jasně neviděl, ale to je věc názoru.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    VitK     před 5 lety 15.04.2019 18:52 |  
    12 0

    S hodnocením souhlas. Mám jen poznámku ke srovnání penaltových zákroků v zápase Sparty s Bohemkou a včerejšího zákroku na Součka. Myslím, že srovnávat je vůbec nejde. V prvním zmiňovaném zápase Martin Dostál lehce položil ruku na rameno myslím Chipciovi, který se kácel jak podťatý. Chipciu navíc nemohl branku ohrozit, protože nepovedený centr směřoval do autu. bez jakékoliv možnosti ohrozit branku. Mnohem ostřejší faul Sparťana na hráče Bohemians v tomto zápase pískán nebyl. Trenér Hašek prokázal, jak oddaným fanouškem Sparty je, když jasný zářez okomentoval pouze, že je z toho smutný. Jaký rozdíl pak v zápase Bohemians se Slavií, kdy se ze správně, i když pozdě nařízené penalty, málem po. No, a včerejší zákrok na Součka. Jasná penalta. Bez jakékoliv diskuse. Není pravda to, co říkali pánové v televizním studiu. Souček jako první nefauloval. V pohybu dopředu bránil Součkovi Zahustel od začátku. Chytli se navzájem a Zahustel to neustál. Souček se před něj dostal a tak si musel pomoci jasným zápasnickým chvatem. A Souček šel, na rozdíl od Chipcia, na nebezpečný centr na branku. Srovnávat není co.

    A ještě na závěr. Sparta neměla vůbec nic. Jednu střelu, která zaplavala a zapadla tam. Sáčkova šance žádnou šancí nebyla. Souboj Tetteha se Součkem, který jí předcházel, nebyl kontroverzní, jak říkali pánové ve studiu. To byl jasný faul. Docela mě překvapilo, jak slabý Tetteh byl.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      siskin     před 5 lety 15.04.2019 19:09 |  
      1 0

      Jasne. Ta "penalta" na Plecharne by mela byt vykladni skrini a v souhrnu nejkrasnejsich akci toho spolku vedenym Malym Mozartem.
      jenze se s tim neda nic delat. Fotbal je lidova zabava a pozvednout ho vyse vyzaduje mnoho faktoru. Ve vrcholnych ligach to pochopili a vysledky jsou. V Cechach nelze zvysit vstupne a ocekavat plny house kdyz se 30 minut hraci provali na trave a rozhodci to necha. To je circus na pouti a tolik by mel stat. Pokud to bude pokracovat investice budou ubyvat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        bongor     před 5 lety 15.04.2019 21:47 |  
        2 0

        Na ty rudý ubožáky by platil čistej čas,i když oni jsou tak kreativní,že by jistě i na to našli svoji odpověď.

  11. Sudi

    mudrc     před 5 lety 15.04.2019 18:54 |  
    0 1

    Sleduje tu nekdo rozhodci, piskate? Shanim pri prilezitosti koncici ZC. lidi do debaty k tematu. Diky

  12. hodnoceni hracu.

    miki314     před 5 lety 15.04.2019 19:06 |  
    4 5

    Na zacatku bych se chtěl omluvit p. Alanorovi, při reakci na jeho minule hodnoceni jsem se vuci jeho osobe nevhodne vyjadril. Z dnesnim hodnoceni souhlas, jen Skoda za 3. Je mito lito, ale Milan je totalne z formy.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Mimoň     před 5 lety 15.04.2019 19:12 |  
    7 2

    Nesouhlasím pouze s jednociselnym rozdílem mezi Zmrhalem a Masopustem. Buď měl mít Maso 7 a nebo Zmrhal 4. Zmrhal už podle pouhých 17 přihrávek v zápase prostě nebyl ve hře a když už byl tak prakticky to zazdil jako při jeho posledním kontaktu s míčem před vystřídáním. Nejen že si ho blbě zpracoval do strany( aneb jeho tradiční dlouhý predkopnuti) ale ani neviděl napravo volného Škodu v náběhu a jak už tolikrát nedívají se ani nalevo ani napravo vší silou napřáhl míč na TS...tenhle hráč mě na jaře docela vytáčí. Nechápu u něj ty proměny, v Genku dokázal být mnohem častěji v náběhu a v aktivitě.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    dauby     před 5 lety 15.04.2019 19:12 |  
    12 8

    Za mě větší rozptyl v hodnocení: Kolář 3, Hušbauer 3, Zmrhal 4, Škoda 3. Škoda zazdil miniálně dvě tutovky, Zmrhal byl neviditelný. Hušbauer krásně nacentroval na 1. gól, ale jinak je vidět, že totálně nestíhá. Naopak Král 8, Masopust 7, Deli 8.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      vršek     před 5 lety 15.04.2019 19:44 |  
      9 5

      Nelze tvrdit, že Hušbauer hrál extra, ale napsat, že totálně nestíhá? Psali byste to tady Vy všichni kteří jeho včerejší výkon kritizujete, kdyby rozhodčí neodvolal penaltu právě na Hušbaeura a je tato jeho akce dokladem jeho totálního nestíhání - jak se tedy vůbec do té šance a k té penaltě "namotal"????

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        vršek     před 5 lety 15.04.2019 19:48 |  
        6 2

        a jěště k tomu nestíhání - opravte mně, avšak já mám dojem, že tam jednu chvíli, při zcela výjimečné nebezpečné situaci v našem vápně právě Hušbauer odkopává míč do bezpečí mimo vápno...

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        bongor     před 5 lety 15.04.2019 21:44 |  
        4 1

        Hušbyho může potěšit jenom to,že se z něj pomalu ale jistě stává novej Hub.Včera nehrál moc dobře,ale jak tady říká pár rozumnejch kluků,nahrál na náš jedinej gól a o vlastní gól přišel neskutečným podvodem rozhodčích.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    dauby     před 5 lety 15.04.2019 19:15 |  
    19 0

    Jinak výkon i chování Sparty byl nedůstojný. Snad žádný tým tu tolik nezdržoval a nesimuloval. Když to porovnám s Libercem, se kterým jsme také hráli 1:1, tak ten se snažil hrát fotbal a nezdržoval. Sparta byla hrozná, měla hroznou kliku. A Kangu je prostě blázen.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      pipe1980     před 5 lety 15.04.2019 20:41 |  
      4 2

      JO!!! Přesně tohle jsem říkal už na tribuně dedkovi, že ani Slovácko a Baník, který se z nás totálně zesjali tady nepredvedli takovou ubohost jako sparta

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      bongor     před 5 lety 15.04.2019 21:40 |  
      4 0

      sraltu zkazily roky věčného připískávání a chránění,zčásti to byla politika,zčásti velké peníze které na přelomu tisíciletí začaly téct do soutěží UEFA.Říkám sraltu,protože tenhle ansámbl nemá se Spartou,druhým nejslavnějším klubem Čech už vůbec nic společného.A nyní to evidentně začíná znovu,i když ta včerejší"remíza" prospěla hlavně plísni,sraltu už letos nezachrání ani všichni svatí.Ta tomu dala konečnou ránu tím,že se dala do holportu s extrapodvodníkama,jména si jistě každý dosadí sám.

  16. Pepa Hušbauer

    Cross     před 5 lety 15.04.2019 19:17 |  
    15 4

    S hodnocením souhlas. Tvrdím stále, ze potrebujeme zabijáka do vápna, který zúročí práci mužstva. Ale takoví jsou nejdražší. Věřím, že Standa Tecl by vcera neco proměnil. Vrátí se. Taky Buren, pokud by mel vic, nez par minut. A zejména na Stamford Bridge nám ted bude chybet Matoušek, kterého by Costa rozhodne nedoběhl...
    Co se týče Koláře, je tam mentální problém. On by byl zřejmě výborný jezdec F1, možná skvělý sjezdař, je to “střelec”, ale v bráně... v bráně ve mně vyvolává permanentní pocit nejistoty.
    Součkovi bych dal včera devět a Kràlovi osm.
    Co se týče Pepy Hušbauera, jeho kritika je oprávněná, ale jednostranná. On jiný nebude. Soustředil bych se na jeho přednosti. V počtu branek a nahrávek je třetí nejlepsi hráč ligy!!! Velmi produktivní, s velkým přehledem, vynikající dlouhè mîče a dobrá střelba. I vcera mel penaltu a nahrávku na gól!. Uprostred hřiště vypíchne a vybojuje řadu balônů! Nikoho techto vlastností nemàme. Hodí se na určitý typ soupeřů. Vcera úplně nezářil, ale rozhodně byl za šest. Kdyby hrál nedejbože na druhé strane, byl by to jejich hráč utkání. Chraňme si ho!!!

    • Re: Pepa Hušbauer

      Mimoň     před 5 lety 15.04.2019 19:24 |  
      5 1

      Tohle by byl přesně zápas pro Teclíka. Hušbauer šel sám na bránu, Škoda šel sám na kasu dokonce 2x a to samé Zmrhal. Ti všichni v podstatě nedali a měli. Alespoň jeden ze Škodových šanci aby Tecl dal 100% . Takový gól už totiž dal Plzni kdy si obhodil Kozacika tak jak kdyby to dělal každý den loni na jaře

      • Re: Pepa Hušbauer

        Pepino44     před 5 lety 16.04.2019 10:39 |  
        1 3

        Tak to, co jak píšeš se povedlo Teclíkovi jednou, tak se povedlo Škodovi několikrát. Podle mého, je Tecl mnohými moc zidealizovaný, uvidíme jak se projeví až nastoupí. Zklamání z jeho výkonu si rozhodně nepřeji, chtěl bych aby mohl nahradit Škodu, který opravdu již stárne, ale jistá obava zde je.

        • Re: Pepa Hušbauer

          Mimoň     před 5 lety 16.04.2019 16:00 |  
          1 0

          Teclovi by se ale určitě nestalo že bych ho předběhl Costa při samostatném úniku na brankáře, jako Škodovi! Jeho rychlost už začíná být problémem

          • Re: Pepa Hušbauer

            pipe1980     před 5 lety 16.04.2019 16:03 |  
            1 3

            Jo, Tecl je totiž vylozenej sprinter

    • Re: Pepa Hušbauer

      Pepino44     před 5 lety 16.04.2019 10:33 |  
      1 0

      Tak ono je vše věcí pohledu. Já např. viděl Krále lepšího Součka. Oba hráli velmi dobře, ale Král mi připadal o chloupek lepší, dravější.

  17. Hodnocení slávistů

    Mimoň     před 5 lety 15.04.2019 19:19 |  
    10 1

    Podle mě prostě nemůže být rozdíl mezi Jardou a Lukášem jen jeden stupeň, číslo... obrovský rozdíl byl v aktivitě. Ten kdo není na hřišti vidět logicky ani nic nezkazí, ale jak by to vypadalo, kdyby se rozhodli takhle hrát všichni?? To by jsme hráli asi jako Plzeň, pomalu...a čekali na přispění cernoprdelnika, ale ne jako Slavia! Trenér určitě nebyl spokojen s tím co někteří předváděli, ale jsme v klíčové části sezóny a kritika od něj by asi hráčům momentálně nepomohla. Ale máme na to odehrát příště utkání s větší kontrolou a s menší "válkou". Chelsea nebo Genk to potvrdilo

  18. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    profesor     před 5 lety 15.04.2019 19:20 |  
    12 6

    No tentokrát se divím, že dostal Zmrhal 5, vždytˇse tam jen poflakoval, nenahrál , no ale je pravdou, že nahrávky mu nešly nikdy . Hodnotím ho za 3, když by měl Masopust mít jen 6.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Mimoň     před 5 lety 15.04.2019 19:26 |  
      8 2

      Přesně tak. 5 za co?? Za neviditelnost?

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Yh     před 5 lety 15.04.2019 19:32 |  
      1 2

      Souhlasím, na jaře to od něj je zatím bída.

  19. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Jarinho     před 5 lety 15.04.2019 19:21 |  
    5 6

    Jaká škoda, že nemáme teď Matouška. Včera by se náramně hodil do těch brejkových šancí, kdy jsme překopli obranu snad 2-3x.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      vršek     před 5 lety 15.04.2019 19:51 |  
      2 14

      Já jsem spíš přesvědčen o tom, že je velká škoda, že už nemáme Mešanoviče a jeho konec ve Slavii považuji za předčasný a neuvážený - na včerejší derby a Spartu by jeho buldočí styl platit...

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Boo_SKS     před 5 lety 15.04.2019 19:56 |  
        9 0

        Zrovna Mesanovic by nam s efektivitou opravdu nepomohl, ten vzdycky na 1 gol potreboval 5 jasnych golovek. To Standa Tecl je jina kava. Uz se na nej tesim a co jsem mel moznost videt Yusufa, tak i na nej. Jedineho, ceho se bojim, tak oba dva maji caste zdravotni problemy, a proto nevim, jestli by to v lete krome Yusufa nechtelo jeste jednoho bombera, idealne uz s evropskymi parametry. Myslim, ze letosni jaro nas dostatecne presvedcuje o tom, ze bez produktivniho a zaroven rychleho utocnika to nepujde.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    cheechoo1     před 5 lety 15.04.2019 20:03 |  
    10 2

    Zmrhal je nepochybně fajn kluk, ale za co si za včerejší zápas zasloužil 5, to teda nepochopím. O parník nejhorší hráč Slavie.

  21. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    ColinSKS     před 5 lety 15.04.2019 20:13 |  
    4 5

    smutné je, že nebýt nesmyslného nápadu rudocha svobody tak nám k titulu stačil už jen jeden jediný bod .......

  22. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    VanDel     před 5 lety 15.04.2019 20:13 |  
    9 9

    Skoda, Husbauer, Zmrhal komplet vsichni za 3 ! A to jsem na ne jeste hodne milej. Kdyz clovek vidi tyhle tri v kontrastu s hrou Soucka a Krale, tak je to az k placi.........muzou si tady vsichni jejich zastanci vyskakovat treba az do stropu, ale je to tak.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Yh     před 5 lety 15.04.2019 21:11 |  
      1 5

      Přesně tak. Škodovi se aspoň občas povede skvělá asistence viz Dukla a Hušbauer je proti slabším soupeřům taky hodně produktivní. Včera ale byli fakt špatní. A Zmrhal hrál na podzim dobře, ale v poslední době to je hrůza. Místo nich musí hrát Olayinka s Băluță.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Yh     před 5 lety 15.04.2019 21:12 |  
        1 3

        *a Băluţă.

  23. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    electropope     před 5 lety 15.04.2019 20:27 |  
    10 11

    Za sebe musim říct, že jsem zlomil hůl nad Kolářem. Dlouho jsem si říkal, že je ten kluk nervák a musí si vypěstovat psychickou odolnost ve velkejch zápasech, ale on si ji pěstuje už sezonu a půl a výsledek pořád nikde, pořád má tak jeden skvělej zápas na tři rozpačitý a jeden vyloženě mizernej. U gólu působil, jako by ho Plavšičova střela vyrušila ze snu. Dík, stačilo.

    Smutnej pohled byl i na Škoďáka, jeho rychlostní deficit už přerost meze únosnosti. Bohužel ho až na výjimky nevyvažuje ani herním přehledem, jak nejlíp ilustrovala nesmyslná snaha propálit Nitu, když moh dávat Sukovi před prázdnou. Nechápu, že ho JT nechal na hřišti trápit tak dlouho, vůbec to nebyl jeho zápas a kdyby šel na hřiště Mick dřív, mohlo se s tim ještě něco dělat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Alanor (admin)     před 5 lety 15.04.2019 20:35 |  
      15 3

      Včera mě Kolář hrozně naštval, ale lámání hole je mimo. Pro náš styl fotbalu je takový brankář nepostradatelný a nikdo lepší v tomto směru v lize není.

      Pro nás to byla jednoznačně dobrá koupě. Je výborný nohama a výborně čte hru. V chytání je bohužel spíše průměrný a občas se nevyhne viditelným chybám. Zkrátka se musíme smířit s tím, že 100% jistotou a druhým Pavlenkou není a nebude, jeho přínos je však podle mě za ten rok a půl nesporný.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        electropope     před 5 lety 15.04.2019 20:46 |  
        5 2

        Prr, já ho prakticky celou dobu usilovně hájil, není to žádnej zaslepenej hejt. Chvála jeho rozehrávky se pronáší už skoro jako mantra, ale já si u něj vedle nejednoho skvěle založenýho útoku vybavim i značný množství balonů, který poslal totálně do autu. Daleko lepší mi připadaj jeho výhozy. :)
        Absolutně nic nenamítám proti tomu, že rozehrávka od brankáře je pro nás stěžejní, ale bohužel už nemám dojem, že je u něj doprovozená i dostatečnýma kvalitama v jinejch oblastech.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Alanor (admin)     před 5 lety 15.04.2019 20:51 |  
          4 5

          Já tvůj příspěvek nebral jako zaslepený hejt. Ale po včerejšku s ještě trochu horkou hlavou je snadné ho odepsat. Přitom to na místě není. On je dobrý. Občas udělá chybu (bohužel 2x derby, ach jo), ale celkově těžko najdeme někoho lepšího. V ČR nikoho aktuálně nevidím a ze zahraničí je to vždy loterie, viz Baluta a Olayinka, kteří se prosazují méně, než bychom všichni doufali.

          Navíc najít v zahraničí brankáře, který výborně čte hru, výborně hraje nohama a ještě výborně chytá a přitom nestojí tolik, abychom na něj neměli, je podle mě takřka nemožné. :) Srovnejme s Nitou. Přišel po 30 dráž než Kolář a možná o něco lépe chytá, ale nohama je hrozný (viz Boleslav) a při naší hře by nás to stálo víc gólů než občasná Kolářova minela.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            electropope     před 5 lety 15.04.2019 20:58 |  
            1 3

            Nevim, čas ukáže - já bych ho asi bral už jen jako velice solidní řešení po dobu hledání řešení ideálního. Přijde mi, že u něj hlavní problém koncentrace. V zápasech, kdy je v permanenci, vždycky jeden, dva famózní zákroky vytáhne a tým podrží, ale v těch, kdy toho na něj moc nejde, propadá.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            DF007     před 5 lety 16.04.2019 07:34 |  
            2 1

            Ono není třeba hned kupovat, ale je možné zkusit i vychovat. Koupili jsme Vantrubu, v mládeži máme další mladé kluky. Jen jim musíme dát šanci. Ale vzhledem k tomu, že Kolář chytá všechno a když na MOL dostane šanciKovář, za juniorku chodí třicetiletá trojka, tak to ti mladí nemají úplně jednoduché.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Virgil1956     před 5 lety 15.04.2019 22:56 |  
          3 1

          Je jasný, že ten výkop jde občas do autu, když tímto způsobem zakládáme akci po výkopu. Míč má jít k lajně, většinou na Coufala (nebo Bořila), výkop do středu hřiště se používá jen v závěru zápasu, pokud potřebujeme dát gól a soupeř už jen brání, jinak je to nebezpečné kvůli okamžitému protiútoku středem. No, a když se to kope takhle k lajně, občas to ulítne o metr výš, častěji je to ovšem přesné a máme z toho okamžitě útok po křídle. takže tohle bych mu zrovna nevyčítal, spíš to chytání :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        mudrc     před 5 lety 15.04.2019 20:48 |  
        5 2

        Proc se domnivas, ze lepsiho brankare musime shanet v lize?

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Alanor (admin)     před 5 lety 15.04.2019 20:53 |  
          4 1

          Akorát jsem odpověděl v příspěvku výše.

          Ze zahraničí je to vždy loterie, viz Baluta a Olayinka, kteří se prosazují méně, než bychom všichni doufali. Navíc najít v zahraničí brankáře, který výborně čte hru, výborně hraje nohama a ještě výborně chytá a přitom nestojí tolik, abychom na něj neměli, je podle mě takřka nemožné. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            Cross     před 5 lety 15.04.2019 23:11 |  
            2 9

            Pokud bych porovnával kvalitu kádru Slavie a Sparty, tak jedinej hráč, kterého mají na tom kterém postu lepšího, je rumunský brankář Nita.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              Obr     před 5 lety 16.04.2019 00:00 |  
              5 2

              Tak to ale nemyslis vazne, ze ne? Videls napr. jejich nedavnej zapas s Teplakama?

              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                Cross     před 5 lety 16.04.2019 01:06 |  
                7 5

                Vím o čem mluvím. Měřím 193 cm, presně stejně jako Kolář. Jsem o hodně, o hodně starší, ale pořád vyskočím az k břevnu. Nechápu co to tam Kolář vyváděl. Neodrazil se z kroku proti míči, nýbrž vyskočil jako koza z místa, na bok,a mávl doprázdna jednou rukou! To byl spíš volejbalový pokus o smeč, se špatným odrazem, než zákrok prvoligového brankáře. Podle me se vůbec nesoustredil a zasáhl jak muze být zvyklý z tréninku, kdyz jde na nej střel sto. Prostě nebyl připravený na profesionální zákrok, nýbrž jen tak pozdravil míč. A bylo hotovo.

                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                  Obr     před 5 lety 16.04.2019 09:01 |  
                  4 0

                  Ja si taky myslim, ze ma na tom golu velkej podil. Omluvou muze byt lehka tec Borila a asi tu strelu dost dobre nevidel. Ale sla doprostred brany a ten zakrok byl hodne divnej. Ze by byl Nita lepsi si fakt nemyslim. Rozehravku ma silenou a zadnej čapájev to taky neni.

                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                  kalex     před 5 lety 16.04.2019 12:30 |  
                  0 0

                  Tak hrubice jako kráva a nebylo to zdaleka poprvé, to jo. I tak je kvalitnější rumuna v rumunském klubu. Jsem zvědavý na Vantrubu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              kalex     před 5 lety 16.04.2019 12:27 |  
              2 0

              Tak to ani omylem.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          electropope     před 5 lety 15.04.2019 20:53 |  
          2 0

          Říkal jsem si něco podobnýho a odpověděl jsem si "jazyk". Ale po pravdě řečeno, nejsem si jistej, nakolik je se Simonem a MNN na stoperu čeština důležitá. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            Alanor (admin)     před 5 lety 15.04.2019 20:56 |  
            11 0

            Říkám, shánět naprosto komplexního brankáře, který by byl cenově dostupný a ještě se dobře adaptoval v cizí zemi, je podle mě hledání jehly v kupce sena. Mnohem výrazněji nás pálí útok, tam bych směřoval pozornost a finance.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              vršek     před 5 lety 15.04.2019 21:03 |  
              1 4

              No, ono dle takového pohledu na věc, bude tedy asi nemožné nahradit Součka...
              A stím zahraničním hráčem je to také trochu zavádějící pohled - zvláště při pohledu na adaptaci Ngadeua...

              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                pajsano     před 5 lety 15.04.2019 21:25 |  
                5 4

                Ja osobne doufam, ze v lete se vrati Vantruba do pripravy, presvedci a posadi Kolare na lavicku.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              Cross     před 5 lety 16.04.2019 11:31 |  
              0 6

              Kolářovi chybí konkurence. D47 bez koriandru je spolehlivý. Kolik stojí?

  24. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Radovan62 (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 20:39 |  
    6 3

    Já mám pocit,že Kolář má špatnè prostorové vidění a i orientaci,protože reaguje pozdě a na poslední chvíli

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      urs (přítel SN)     před 5 lety 15.04.2019 22:59 |  
      2 4

      ..byla tam teč, to by nechytl ani ten Nguyen :(

  25. Komu pomohla ztráta Slavie v derby

    vršek     před 5 lety 15.04.2019 20:55 |  
    8 4

    Je jednoznačné, že včerejší nechutná fraška v derby se třemi neodpískanými pokutovými kopy pomohla (ona naprosto jasná ruka Costy ve vápně je dokladem neochoty VARu zajistit rovné podmínky pro oba soupeře) , a to zvláště v kontextu s obdobnou fraškou v zápase sobotním - jistěže pomáhá Plzni stáhnout náskok Slavie, ale včerejší bod je i pro Spartu velmi cenným vzhledem k jejímu bodovému náskoku před Jabloncem v boji o třetí místo.
    Navíc ono skandální "rozhodování" Hrubeše má ještě jeden ohromný dopad ve vztahu k dalším zápasům -
    neudělené červené karty pro Nitu, Zahustela a Kangu jsou další prvky, které zásadně ovlivňují průběh závěru soutěže.
    Takže ono skandální "rozhodování" nebylo jen v zájmu Plzně, ale jednoznačně i v zájmu Sparty!!!!!

    • Re: Komu pomohla ztráta Slavie v derby

      pehacko     před 5 lety 15.04.2019 21:47 |  
      5 7

      a stejne se tu najde dost registrovanych rumunu a nebo snad dusinu, hubacku aspol... co na jasnou pravdu daji minus!!! at je costa s kangou a vachou (to bude bolet nejmene) za to za trest do riti vytrestaji!!!

  26. muj prispevek do debaty

    o-cab     před 5 lety 15.04.2019 21:41 |  
    3 8

    stve me, ze jsme k derby nepristoupili z pozici sily. prislo mi, ze jsme se moc prizposobovali, a to i sestavou. mame z derby naprosto nepochopitelny komplex v teto dobe papirove dominance - byt tam vcera tym srovnatelne kvality, ale jineho jmena, tak se soustredime na sebe a rozneseme je 4:0. doufam, ze tomu tak bude v poharu a nadstavbe.

    jinak nerozumim tomu jak muze nekdo byt vcera spokojeny s vykonem Frydrycha - uz jenom za to, jak tam doslova stal a cumel na pulce jak se mu v jeho prostoru odehravaji dva utoky za sebou, z nichz byly ty dve slepeny hlavicky Hlozka nebo koho, bych ho okamzite stirdal (kez by bylo za koho). vzdyt dokonce stacil prohrat nekolik vzdusnych souboju s Plavsicem.

    zaroven souhlas s tim, ze nemuze byt rozdil jednoho bodu mezi Zmrhalem a Masopustem. i Kralovi bych vcera dal za 8, byl tahounem v derby ve svem veku, na rozdil od daleko zkusenejsich hracu.

    • Re: muj prispevek do debaty

      bongor     před 5 lety 15.04.2019 22:24 |  
      3 0

      Bořil mně držel dres, cítil jsem kontakt. Nevím, co k tomu říct," komentoval později situaci sparťanský záložník.
      Ten soudruh byl na školení u Lopaty

      • Re: muj prispevek do debaty

        bongor     před 5 lety 15.04.2019 22:52 |  
        5 0

        Kangova gesta? Nedůstojné! V NHL by dostal po držce, tvrdí Voráček v TIKI-TAKA

        • Re: muj prispevek do debaty

          kalex     před 5 lety 16.04.2019 12:16 |  
          7 0

          Rudé předkožky velice rychle zapomněli, jak ty opice namýchlo, když slavil pod kotlem ten borec ze subotice. A doufám, že tomu trotlovi Kangovi Simon naloží v poháru daleko víc. Ti simulanti si nezaslouží nic jiného než řezat, řezat a zase řezat!!!

  27. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Simis     před 5 lety 15.04.2019 23:44 |  
    5 10

    Myslim si, ze s par hracema uz by se do budouci sezony pocitat nemelo.

    1. Milan Skoda - Milan je slavisticka legenda, diky komu jsme v tezkych casech nesestoupili a kdo nam vystrilel titul. Bohuzel herne je to porad horsi a lepsi uz to zrejme nebude, i pro Milana by to bylo dustojnejsi, kdyby odesel, kdyz ma aspon jeste nejakou vykonost.

    2. Jarda Zmrhal - v Jardovi to proste je, bohuzel svuj potencial dovede vyvolat pouze v tak 20 procentech zapasu, kdy nastoupi a to konstantne kazdou sezonu uz nejakych 6-7 let. Asi je zbytecne aby zabiral misto jinym hracum.

    3. Ondrej Kolar - ty goly co dostava Ondrej jsou proste nepochopitelne (rany doprostred pod brevno, rany na blizsi tyc). Golman musi byt jisty, coz Ondrej neni.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Boss82     před 5 lety 16.04.2019 03:10 |  
      5 9

      Bože můj, další pseudoexpert. Množíte se tu poslední dobou jak houby po dešti. Posloucháš občas třeba pozápasová vyjádření našeho trenéra? Vřele doporučuji, možná bys pak pochopil některé souvislosti, které ti zjevně unikají.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 08:11 |  
        8 5

        myslíš že JiT bude do medií vykládat co jak vidí? to je asi naivní. v podstatě ve všech třech bodech je to realita ..... bylo to vidět, Costa během 3 vteřin smazal Milanův náskok 4 metrů, Zmrhy se do takovéhoto zápasu moc nehodí a Kolář za mne jeho chyba, a ne poprvé. Není to nic negativního, je to stejné jako "čím víc peněz vyděláš, tím víc utratíš" nebo s "s jídlem roste chuť". Nepochybně+ se jedná o nadprůměrné hráče ligy, ale SKS musí chtít to nejlepší co jde. proto ta kritika. aspoň za mne.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Boss82     před 5 lety 16.04.2019 13:15 |  
          2 4

          JiT by asi neměl problém říct třeba, že tentokrát nás nepodržel O. Kolář nebo že zápas nějakému hráči prostě nevyšel. Ostatně už se k některým hráčům kriticky několikrát vyjádřil.

          Costa smazal Milanův náskok, protože ten musel v rychlosti přebírat míč, což tě zdrží ať chceš nebo ne.

          Zmrhy že se nehodí do derby? Právě derby mu vždycky sedělo a dával v nich góly.

          Kolářovi míč zaplaval, následně nás podržel chvíli před koncem.

          Ty tomu říkáš s jídlem roste chuť, já tomu říkám nenažranost a nedostatek pokory. Užívám si nejlepší sezónu v historii Slavie a nemám potřebu pořád hledat na našich hráčích chyby a přemýšlet, že kdybychom koupili místo tohohle tamtoho, tak bychom MOŽNÁ byli o 0,8 % silnější. O tom začnu přemýšlet až v průběhu letního přestupního období, až si vyhodnotím sezónu jako celek. A podobně určitě postupuje i naše sportovní vedení.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Simis     před 5 lety 16.04.2019 09:54 |  
        5 5

        Takze chces rici, ze:

        1. Milan je stale lepsi a lepsi, rychlejsi a behavejsi a meli bychom nasi budoucnost postavit na nem.

        2. Jarda odehraje velmi kvalitne 80 procent zapasu do kterych nastoupi a to dlouhodobe

        3. Kolar je velmi jisty golman, ktery chyti to co ma

        A jeste prosim tu pohadku o Pepovi :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Boss82     před 5 lety 16.04.2019 12:38 |  
          5 6

          1. To říct nechci, ale důležité góly nebo nahrávky pořád má. V derby by měl parádní nahrávku na gól, kdyby Nita nesetřelil Hušbyho. A těch tvrdých a často úspěšných soubojů, které svedl, to se jen tak nevidí. Jednoznačně zastínil třeba Tetteha.

          2. Směrem dozadu jich odehraje kvalitně 100 %, směrem dopředu cca 60 %. Pro trenéra je takto skvěle bránící křídlo, které navíc sbírá poměrně pravidelně kanadské body, k nezaplacení.

          3. Chytí toho spousty, viz Genk nebo Sevilla. Bezchybný není, ale to není nikdo. Navíc jeho hra nohama je pro mužstvo klíčová. Všichni do Ondry kopou za chybu v derby, ale málokdo je ochoten připustit, že když míč o jeden až dva metry takhle zaplave, tak se stává téměř nechytatelným. A dále málo lidí ocení třeba to, jak v posledních minutách zabránil vynikajícím výběhem téměř jistému gólu po příšerné přihrávce Masopusta.

          Pohádku o Pepovi si nechám na jindy.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      o-cab     před 5 lety 16.04.2019 16:06 |  
      1 0

      napul s tebou souhlasim, zvlaste s tim, ze misto Zmrhala a Skody by se urcite nasly lepsi varianty, ale s Kolarem je to slozitejsi.

      je zcela normalni, ze golmani s vybornou hrou nohami nejsou nejlepsi chytaci. vyjimkou jsou podle me pouze Ter Stegen a Neuer. jinak vsichni golmani, co jsou nuceni hrat podobnym stylem od Valdese pres Brava, Edersona, Navase az po Alissona chyby delali a delaji pravidelne.

      ve skupine EL pro me Kolar navzdy pochyby o jeho kvalitach a vhodnosti pro Slavii odstranil. ted je na vedeni, aby zvysilo produktivitu vhodnymi prestupy tak, aby Kolarova negativa Slavii stala body co nejmin.

  28. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Lunaris     před 5 lety 16.04.2019 00:52 |  
    6 4

    Je to škoda, ale Kolář bohužel nedokáže tým podržet, jak by měl. Předvádí minelu pomalu každý druhý zápas, a to ať už při chytání nebo při odkopech. Vzpomenu si na předminulé derby na spartě 3:3 a ještě mě mrazí. Včera pěkně vyběhl a zmařil nájezd sparty, ale chtělo by to, aby se vyvaroval chyb, kterými své výkony sráží. Pokud to nepůjde, měla by se Slavia poohlédnout po jiném brankáři.

  29. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    tomblesk     před 5 lety 16.04.2019 02:51 |  
    1 0

    Hodnocení - slovní - přesné, výstižné, známky jsou nepodstatné, relace však odpovídají. Inu jen: Kolář je prostě Ondra … Ta teč a zaplavání míče neomlouvá chybné postavení a z toho vyplývající mylný odhad vývoje hry a trajekci střely, plus špatný výskok a pokus o zásah rukou - tou špatnou, která má dát razanci, ale nemá výšku …. Bohužel tohle se nedá úplně natrénovat, takže můžeme čekat jen na repete, žel. Vzpomínka na Nguyena je trpká pro Slávisty , to se musí jen překousnout ...

  30. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Faltič     před 5 lety 16.04.2019 05:53 |  
    6 4

    Zmrhalovi bych dal 3 byl nejhorší na place. Celý podzim je tragický dal bych ho na tribunu na týden nebo dva ať se probere. Kolářovi za 4 během měsíce už druhý gol, který letěl doprostřed a on ho nechytil, proti Seville to ještě beru to byla docela rána ale od Plavšice mi to přišlo jako bochánek sice zaplavala ale golman ve Slavii tohle musí chytat. Navíc ani výkopy v poslední době nejsou jako dřív a často balon končí v autu. Zbytek hodnocení super a děkuji za něj.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Faltič     před 5 lety 16.04.2019 05:54 |  
      0 1

      jaro samozřejmě :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 08:05 |  
      4 3

      takhle - Zmrhalovi by prospěl přestup ven, protože mi přijde už takovej vyhořelej. když hrát nebude, nikam nepřestoupí. Nemyslím, že to je špatný hráč, ale musí zapadnout do postu a mozaiky nějakého týmu - tj. týmu, který hraje spíše na brejky a je více defenzivní. My hrajeme ofenzivně a tam logicky možnost uplatnit svoji rychlost a schopnost pěkného centru následně je menší. úplně jsem nepochopil jeho nominaci, asi si JiT myslel, že bída bude hrát vyrovnanou partii....

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Martin 58     před 5 lety 16.04.2019 10:20 |  
        4 0

        Zaráží mě, že v komentářích, kdo měl a neměl hrát, prakticky nikdo nezmiňuje, že JiT tentokrát musel brát v potaz následující utkání s Chelsea, a o této kombinaci, kterou musí nosit v hlavě, víme už opravdu málo, ale jsem přesvědčen, že měla největší podíl na sestavě.
        Na druhé straně jsem si jist, že v Londýně nebude nikdo šetřen kvůli nedělnímu utkání ve Zklíně..

  31. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 07:29 |  
    3 3

    Kolář má své zastánce a nezastánce. Zastánci tvrdí, že je to nejlepší golman ve hře nohou, nezastánci tvrdí, že nechytne nic navíc.
    Z mého pohledu poslední dobou kope spoutu míčů někam do autu, na druhou stranu včas vyběhne, ale to je zkrátka povinnost. Je tragický u střel typu plavšič. má dobrý pohyb po čáře, ale centry taky průměr - viz Chelsea kdy to podběhl a u golu se rozhodl zas nedělat nic. Chybu v Genku mu nevyčítám, tam se pod ní podepsal Kudela. Taky je pravdou, že naše skvělá obrana toho na něj moc nepouští. O to víc bych si přál, aby to co projde, golman eliminoval více než Kolář. Takže jsem nezastánce. Pokud bych si měl vybrat, tak Ngyuen

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      sicilianbrno     před 5 lety 16.04.2019 07:43 |  
      3 2

      Víš ono kopnout přesný výkop k čáře, aby založil případný rychlý brejk není tak snadné, asi tu chceš gólmana co to posraně bez zájmu kopne na náhodu do středu hřiště, takových je tu v lize spousta...já raději ať to 2x zkazí, když se mu to vzápětí jednou povede a je z toho překvapivý náznak šance...a jeho práce nohama je skvělá, věří si, proto můžeme často rozehrávat od branky nakrátko, než nějakej ustrašenej splašenej nakop, když na gólmana útočník zatlačí..

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 07:54 |  
        2 3

        však jsem napsal, že má zastánce a nezastánce, ty jsi zastánce a to je naprosto v pořádku. má skvělý momenty. můj názor je, že by to chtělo víc.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          sicilianbrno     před 5 lety 16.04.2019 08:32 |  
          0 3

          Však já su rád, i za kritiky, ne všem se jeho styl líbí. Dnešní doba si přímo vyžaduje aby golman byl 11 hráč v poli, takový hodně stáhlý stoper, doby, kdy stačilo být skvělej na čáře jsou už pryč. Vím, že Ondra není tak jistý při chytání jako při organizaci a čtení hry, ale myslím si, že býval horší na začátku (doma s Jabloncem a střely z dálky, na sparte 3:3 atd), a že na jeho zlepšenych výkonech při chytání má zásluhu naši treneři golmanů...je hodně momentů co se mu povedli (např. zápas na podzim v Jablonci, kdy nám vychytal výhru,....), jenže pak přijde hrubka a ta nám všem fanouškum (hl odpurcum Koláře) vymaže ty jeho skvělé momenty z hlavy...
          Co s tím? :-)
          Nguyen se mě hodně líbí, nejen ze zápasu proti nám, jen se přiznám, že nemám nastudovaný jeho práci s nohama, kdyby byla alespon na urovni např golmana Nity, který ju má taky celkem slušnou, tak by to bylo velice zajimavý jmeno (myslím Nguyen, ne rumun :-) )
          Vantruba mě přijde skvělej v chytání, ale u něj právě postrádám tu herní kvaitu v rozehrávce, ale třeba se pletu...
          Dál bych chtěl Koláře jako jedničku.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 08:47 |  
            1 3

            máš pravdu v tom, že dobrý věci se berou jako samozřejmost a nezdary jsou vždycky na stole. Naprosto souhlasím v tom, že moderní branař musí hrát něco na způsob původního libera a v podstatě vytvořit přečíslení 11 ku 10. To asi Kolář splňuje. Z mého pohledu ale má někdy (bohužel častěji než by bylo zdrávo) problémy s postavením - Sevilla, Sparta (v Jablonci to Trávníkovi chytil třeba). Takže vyrovnanost výkonu je ten problém. Je to skromnej a slušnej člověk, o tom není pochyb. Vantruba je talent, ale musí dostat šanci, zatím ji nedostal.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          bongor     před 5 lety 16.04.2019 17:55 |  
          0 0

          Každý hráč má své zastánce,má i své odpůrce.Pokud se to "nefandění"odbývá ve fér rovině,je to v pořádku,je každého z nás právo,napsat na SN svůj názor.Jakmile se to ale začne překlápět do urážek,což tady často vidíme,je to svinstvo,který si nezaslouží žádný hráč kádru nejlepšího mužstva ČR.Určitě existují na některých postech i lepší hráči,ale to už je věc trenéra a realizačního týmu,aby určili,jestli se jim ten který borec hodí do jejich způsobu hry.
          Já jsem neodborník,zrovna tak jako 99% přátel,co sem píšeme.Myslím si,že třeba MŠ už svůj vrchol má za sebou,to je asi bohužel fakt,ale takový Hušby je pro nás pořád přínosem,jen si vzpomeňte,jak šla plíseň dolů,když jim skončil Horvi,což byl podobný typ hráče akorát byl ještě pomalejší než Pepa.Zmrhi,ten má podle mě ještě všechno před sebou a nikomu místo nebere,dokáže zahrát a třeba to z něj ještě JiT dostane.Až bude mít náš Pan trenér někoho výrazně lepšího,tak určitě nebude mít problém Jardu posadit.A čtvrtý z "bídníků"Kolář?Určitě v naší lize moc lepších brankářů není.

  32. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    sicilianbrno     před 5 lety 16.04.2019 07:36 |  
    6 3

    Kolář....za mě su moc rád, že tu Ondra je, ano tohle byla jeho chyba, vyražení špatnou rukou, máchnutí doprazdna, tohle by se mu stávat nemělo. Jeho předností jsou jinde, ve čtení hry, ukážte me, kolik gólmanů v naší lize by dokázali takto daleko a včas vyběhnout, zmařit tím brejk soupeře jako v závěru utkání..
    A nadávky na jeho ne vždy presné výkopy? Bože, vždyť je logické, že se tím snaží založit útočnou akci, pak když se to povede, jak na podzim na Spartě, tak z toho byl vzápětí roh a náš první gól..
    To chcete raději gólmana, který je skvělý na čare, neodlepi se od ní a výkop pošle raději pokaždé na náhodu doprostřed hřiště? Já teda ne. Pro naši hru je gólman se čtením hry velmi důležitý...a takový aby skvělé chytal, skvěle četl hru a měl velmi dobrou kopací techniku tu nejspíš není...já jsem za Koláře rád

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 07:55 |  
      3 4

      nemyslím že mu někdo nadává, spíše bych to nazval kritikou. jinak na otázku - Neuer :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        sicilianbrno     před 5 lety 16.04.2019 08:33 |  
        2 1

        já ti nevím s tim Neuerem, nemíříme přecejen trochu výš? :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 08:39 |  
          1 5

          to byl trapný pokus o humor :-D

  33. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 08:43 |  
    11 11

    Dobré ráno přeji Vám všem.
    Už jsem trochu vychladl a při kávě se mi snad bude všechno psát trochu víc uvážlivěji.
    Nejprve k hodnocení hráčů.
    Náš brankář Ondra - první rozpor v hodnocení.
    Ondra na 4 v žádném případě. Poctivá 5 a jen připomenu, že tu branku by nechytil ani Gordon Banks. Ondra v první půli doslova zázračně zlikvidoval první hlavičku Sáčka, své si pohlídal. Ano dva výkopy se nepovedly, ale jeden byl pod tlakem a druhý pouštěl Frydrych na Masopusta, ale ten už běžel dopředu, protože čekal právě hlavičku od Frydrycha.
    Pepa Hušbauer - druhý rozpor v hodnocení.
    Víte, až Vás někdo nabere na vidle tak, jako to udělalo to prase Frýdků (kolenem Pepovi do žeber, a pak ještě ten "hajzl rudej" lehne, aby jako byl taky zraněnej) , pak za faul ve vápně, kdy je na Vás pentle, se to všechno proti Pepovi obrátí a dostane 7 žlutou, tak to se teda moc dobře nehraje. A Pepa dal centr na gól. Prostě Pepa si své odehrál a rozhodně dobrá 5. A navíc vím, co má Pepa v posledních dnech za sebou i mimo fotbal.....
    Jaromír Zmrhal - třetí rozpor.
    Při vší úctě k Jaromírovi, tak to byl náš nejhorší hráč. Ten měl jít dolu už před půlkou. Vůbec mu ten zápas nevyšel a sám byl na sebe při odchodu naštvaný. A tady bych dal dokonce 3.
    Milan Škoda - čtvrtý rozpor.
    Milan odbojoval spoustu soubojů s Costou i Štětinou a byl o parník lepší než Tetteh. Jistě, měl šance a chtěl moc dát v derby gól. A připravoval míče a udržel je do hry. Taky vím, že není už tolik rychlý, ale má dobré čtení hry a umí přihrát. A jeho tlak ve vápně je znát. I když to třeba nevyjde. Taky za dobrou 5.
    Trochu tady možná zaváhal i náš trenér. Do hry měl vstoupit daleko dříve Mino Stoch a Mick taky. Oba potřebují alespoň nejméně 25 až 30 minut.
    Tomáš Souček a Alex Král asi oba za 8, stopeři velmi dobří a 7 odpovídá a Bořil byl o fous lepší než Frydrych.
    Zápas jsme měli rozhodnout sami a šance jsme na to měli. To je škoda a kluci to určitě ví a mrzelo je to.
    Způsob odehraného zápasu jednoznačně potvrdil, že jdeme správnou cestou.
    Kašpaři z Letné se zmohli jen na ležení a simulování a žalování. V pořadu TIKI - TAKA na to upozornil i sparťan Ivan Hašek a navíc velmi ostře zkritizoval vystupování a hru Kangy.
    Rozhodování rozhodčích v derby bylo doslova ostudné. To je až příliš mnoho chyb a to nikdy není náhoda.
    Následky tohoto rozhodování v derby už nikdo nenapraví.
    Otázka - bude zpětně odebrána žlutá karta Pepovi H. a zpětně přidělena sparťanskému brankáři. Pak by to byla jeho druhá žlutá karta v utkání.......?
    Asi by těch otázek bylo daleko více. Např., že "kašpaři z letné" proleželi na place celkem 14 minut. Zvláště Nicu a Plavšic. Ten byl dokonce dle svíjení asi třikrát doslova na pohřeb žehem.....
    No nic. Jak říkával můj děda: "čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí"......:-). Tak se s těma "kašparama z letné" už mazat nebudeme.
    Dokonce pevně věřím tomu, že tyhle všechny "sviňárny", které se na nás hrnou, nás posílí a v nadstavbě se obrátí proti těm, kdo to započali. Je to až příliš okaté, že nám zase "někdo" hází klacky pod pásy.
    Je to až absurdní a kam až to dojde????
    Slavia reprezentuje fotbalem ČR v poháru EL, má nejvíce reprezentantů jak v "A" týmu tak i v dalších kategoriích, hraje daleko nejvíce utkání.... Tak jí musíme seknout ještě tímhle způsobem. Je to ubohé, ale bohužel, typicky české.
    Jenomže Slavie je věčná. A to je naše víra, síla a čest.
    S úctou k Vám
    Sokrates55


    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      ColinSKS     před 5 lety 16.04.2019 08:52 |  
      12 4

      v podstatě vše ok ale Kolář fakt ne. zázračně nic nezlikvidoval, gotsajkdak že sáček je dřevo a hlava šla dvakrát do místa kde chlap stojí nebo leží. jít to do strany tak to byl fík. prostě kolář stál kde stát měl. a ta náhodná rána plavčiče je diskutovaná mnohokrát - tohle prostě golman musí mít.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      SirCohen     před 5 lety 16.04.2019 10:09 |  
      0 0

      Zpětné přidělování karet určitě nebude. A umazávání? Divil bych se, i když by mi to přišlo jako vcelku logické a samozřejmé.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Slawek     před 5 lety 16.04.2019 12:28 |  
        2 0

        Už se to stalo i u nás. Jinak pokud se všichni, opakuji všichni, shodli na tom,že to byl faul, je logické, že to nebylo simulování a tudíž by bylo zločinem ( a výsměchem ), kdyby ta karta nebyla dodatečně zrušena.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      tomblesk     před 5 lety 16.04.2019 10:16 |  
      0 0

      Jako vždy od Sokrata55 paráda. Jak jsem už k tématu napsal: nic mi nevyvrátí, že ti bídáci to takhle chtěli hrát a trénovali to. Ať cvičí raději pořádný fotbal a ne surovost a simulaci a tvrzením, že takhle to nechtěli - nevyvrátí to, že nic neumí a líp nezahrají - NIKDY!!! v téhle partě leda kuličky a to by soupeř musel hrát ještě s přilbou , aby přežil … inu, co chtít od šupáka víme všichni.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      vršek     před 5 lety 16.04.2019 10:44 |  
      10 5

      Ještě k Hušbauerově hodnocení - tvrdit, to že Hušbauer v derby nestíhal jsem tu rozporoval již včera - po zhlédnutí zápasu ze záznamu to pravda není a Hušbaeur opět patřil jako ve všech zápasech ligy k našim oporám (pravda je, on byl jedním z chybujících při gólu Sparty, avšak gól nejde jen za ním, pokud by Kolář střelu sice vydařenou, ale nijak ostrou (ve srovnání s tou Královou) a umístěnou mimo dosah brankáře "boxoval" derby by Slavia vyhrála).
      Nahrávka na gól, "penalta" po skvělém náběhu i řešení šance, kdy by uklízel do "prázdný", na skvostnou Škodovu přihrávku, celkové nasazení i herní přehled - přestože to zde bude asi opět zpochybňováno a jaksi "upozaděno" na úkor sprinterských kvalit jiných - to jistě zde bylo probíráno, co však ještě nezaznělo .....

      - podle statistik "sparťanského zpravodaje" byl nejčastěji faulovaným hráčem derby, když připočítáme onu "nechutnou penaltovou šaškárnu" byl Hušbauer faulován celkem 7x zatímco naši Masopust a Škoda 3x

      On i ten vrcholový fotbal totiž není jen a jen o rychlosti, ale hlavně o fotbalovém myšlení a fotbalových dovednostech - jistě , pokud by Hušbauer disponoval takovými rychlostními předpoklady jaké mají Král či Masopust byl by naprosto skvělým hráčem, ale to by ještě teď kopal v Italii.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        vršek     před 5 lety 16.04.2019 10:57 |  
        6 2

        A ještě k té statistice - když bych ještě přičetl dva "skandálně" neodpískané fauly na Součka ( penalta a faul Tetteha v první půli před šancí Sáčka), faulovala Sparta v derby celkem 23x - Hušbauer byl faulován celkem 7x a je to tedy v podstatě jedna třetina pískaných či nepískaných sparťanských faulů.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 13:49 |  
          6 7

          A teď se tě zeptám, Vršku. Je lepší dostat míč, předskočit před soupeře a spadnout (častý jev u Hušbauera - v minulosti to tak dělal Šmejkal) nebo prostě soupeři frnknout a pokračovat v akci, tak jak to dělá Masopust. Pro osobní statistiky Hušbauera možná lepší první varianta, pro Slavii druhá.

          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

            vršek     před 5 lety 16.04.2019 14:31 |  
            6 3

            Možná, že by se jistě dalo o tomto mluvit a rozebírat co je, a hlavně, ve které situaci lepší a přínosnější, ale nezlobte se na mně, argumentovat o tomto po oné NEPENALTĚ, kdy si to Hušbauer svým náběhem a řešením situace skvěle připravil k zakončení do prázdný brány mi přijde jako naprostá ubohost a doklad oné pro mně naprosto šokující zdejší "slavistické objektivity za každou cenu".

            Proč na tu Slavii chodíte, když za ni hrají takoví nechutní "podvodníci a tragédi" jako byl Šmejkal a je Hušbauer a doufám, že se zde k Vám opět přidají i znalci a objektivisté, kteří už od svého otce slýchali o podobném podvodníkovi a simulantovi - Františku Veselém!

            Číst tohle, a rozebírat tohle po té hrůzostrašné špíně všech 5ti rozhodčích v nedělním derby je opravdu něco nepochopitelného. Na místo abychom všichni ocenili to, jak se hráči Slavie s tou nechutností se ctí vyrovnali
            řešíte zde nedostatečnou kvalitu našich hráčů a to v zápase, kdy oni hráči jsou jednoznačně ve hře oproti soupeři znevýhodňováni v průběhu celého zápasu.

            Sakra nestálo by už za to abyste se Vy, kteří jistě upřímně bojujete za čistotu fotbalu i Slavistickou hrdost také zamysleli nad tím, že stejně jako celý svět není procházka růžovým sadem, tak jí není ani fotbal. Je zvláštní jak dokážete neustále oponovat onou čistotou a kvalitou, která je přece jasná a musí zaručit úspěch i proti těm, kteří podvádí a škodí.

            A už se těším jak se tady znovu dočtu o tom, že jsme si to zremizovali sami svou střeleckou nemohoucností - to je totiž objektivně jen a jen půl pravdy!

            O tom, proč má hra fotbal pravidla, pravidla, která by se měla dodržovat všemi a měla by zajistit spravedlnost a rovnost všem , a proč je v pravidlech i pravidlo o POKUTOVÝCH KOPECH, a proč se to právě jmenuje pokutový kop, je snad všem jasné - alespoň já to tedy chápu tak, že pokud někdo nehraje fér a využívá nedovolené prostředky proti tomu kdo pravidla dodržuje je třeba rovnost zajistit a umožnit mu toto nedodržování pravidel potrestat.

            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

              belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 14:35 |  
              6 5

              Vršku, to si mě s někým pleteš. Nemluvím o penaltě, ta byla jasná. Mluvím o běžných faulech v poli, kdy Hušbauer často skočí před soupeře a jde si jen pro faul, místo toho, aby pokračoval v akci.

              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                vršek     před 5 lety 16.04.2019 18:48 |  
                4 3

                Já si Vás opravdu nepletu belmisi - je zajímavé, že Vámi kritizované údajné simulování nepředvedl Hušbauer právě v derby a svůj Vámi tolik zveličovaný "superfígl"nepřevedl a na místo toho jde důrazně za gólem a nebýt faulu Nity vstřelil by ho.

                Takže znova, abyste pochopil i Vy objektivista z nejobjektivnějších a jeden z nejzapálenějších obránců fair play

                - je NAPROSTO NECHUTNÉ po průběhu derby a výkonu všech 5ti rozhodčích tady "nasazovat psí hlavu" našemu hráči.

                A znovu proč tedy na Slavii chodíte, či ji fandíte když je Hušbauer podle Vás ten, který simuluje, zpomaluje hru a není pro Slavii přínosem????

                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                  belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 18:58 |  
                  5 4

                  Takže opět nepochopil. O PENALTĚ SE NEBAVÍM. O Simulování také ne. A otočím to. Co máte proti Traoremu nebo Ševčíkovi, aby v těchto zápasech hráli místo Hušbauera? A co má společného to, že preferuju do středu jiné hráče s chozením na Slavii?? Pane Vršku, pane Vršku...

                  • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                    vršek     před 5 lety 16.04.2019 19:52 |  
                    4 3

                    Já reaguji na Váš popis hry Josefa Hušbauera - "předskočit soupeře a spadnout" toto jsou Vaše slova a pokud je to tak, pak jde o simulování a nečestný způsob boje. Ale je velký rozdíl mezi "spadnout" nebo "být podražen či v té chvíli strčen či sražen protihráčem" a to je to, co je ve Vaší interpretaci nepřijatelné a znovu pro Vás - hlavně po průběhu nedělního derby a způsobu jeho soudcování.
                    Navíc, pokud je Hušbauer pomalý je opravdu unikum, že se mu podaří někoho vůbec předskočit, a je zázrak, že se v neděli dostal do přímého souboje s vybíhajícím Nitou a tento souboj vyhrál! A pro Vaše chápání - to je to, proč jsem psal o penaltě.

                    Vy jste v první reakci nepsal o tom, kdo by měl hrát, ale jako argument proti Hušbauerovi jste použil zcela zavádějící a nepravdivý popis způsobu jeho hry. A to je nechutné!

                    Preferujte si ve středu pole koho chcete, je to Vaše právo a nikdo Vám je nemůže, a zvláště ne, jen ve fanouškovské diskusi, ubírat, ale pokud argumentujete měl byste používat argumenty objektivní a ne zkreslené či Vámi účelově upravené.

                    Pokud jde o hráče jsem rád, že zde máme hráče Masopusta, Ševčíka i Traorého, a všichni Vámi tito Vámi jmenovaní hráči prokazují velkou kvalitu stejně jako Hušbauer, ale oni všichni v tomto "nabitém" programu a zvlášť jako záložníci nemohou odehrát vše a je na trenérovi, aby sestavu poskládal nejen s ohledem na zápas aktuální, ale i ty bezprostředně následující.

                    A ony mnou zmiňované fauly? Z Vaší reakce to vypadá jakoby se oněch 7 faulů na něj odehrálo dle Vašeho zkresleného popisu - kolik z těch 7 faulu se odehrálo tak jak píšete, tedy - "předskočil soupeře a spadnul" ?

                    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                      belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 20:18 |  
                      2 4

                      Ne, předskočení před hráče, který ho pak zezadu strčí není simulace, ale faul. Celý zápas si znovu pouštět nebudu, podíval jsem se podle onlajny.cz hned na ten první hned ve 2. minutě. Faul Frýdka na Hušbauera. Toto myslím. Masopust by to takto neřešil. Nashle.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                        vršek     před 5 lety 16.04.2019 20:56 |  
                        2 3

                        Takže jak? - ve 2.min. předskočil Frýdka a upadnul....nebo byl skutečně faulován?
                        Hodně Vám závidím, jaký jste expert na to, kdy je možné atak ustát, jaká intenzita ataku umožní hráči pokračovat ve hře tak, aby to bylo větším přínosem než rozehrát standardní situaci a i tu jasnozřivost jak by si počínal Masopust. A celý zápas si pouštět určitě nemusíte, další příklady nepotřebujete, vždyť jednou to tak bylo a je to....díky.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                          belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 21:04 |  
                          6 3

                          Pane Vršku, kdybyste četl, co Vám píšu, věděl byste, že ty fauly nezpochybňuji, ty jsou. Ale těch situací, které by se obešly bez faulů je více. Jasnovidec nejsem, jen se mi přístup Krále, Masopusta nebo Traoreho, kteří kontakt ustojí a jedou dál a zbytečně nespadnou, líbí daleko víc, stačí?

                          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                            vršek     před 5 lety 16.04.2019 21:26 |  
                            4 3

                            Mně je naprosto jedno co se Vám líbí!!!!

                            Mně však není jedno a nelíbí se mně, když naprosto zavádějící argumentaci používáte pro snižování kvality toho, kdo se nelíbí Vám! Hodně ubohé!

                            A znovu zopakuji - nechutné mi to přijde právě po tom, co se v derby v neděli odehrávalo!

                            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                              belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 21:38 |  
                              1 4

                              Tady vůbec nejde o nějaké souvislosti s derby, tady jde o to, že ty Vaše analýzy ohledně faulů, ve kterých Vy se speciálně vyžíváte více než ve fotbale samotném, jsou z pohledu kvality hráče téměř bezvýznamné, pokud jiný lepší hráč 50 procent těch soubojů ustojí a něco dalšího z něj vyvine. Ale pro Vás je zřejmě plynulá hra bez faulů jedna velká nuda. To byste pak neměl o čem psát. Takže řeči o ubohosti si nechte laskavě od cesty.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                vršek     před 5 lety 16.04.2019 22:32 |  
                                2 2

                                Vaše Ubohosti - zopakuji Vaše slova o Hušbauerovi - "předskočí soupeře a upadne" - napsal jste to nebo ne?
                                Napsal!
                                To je to, co "rozpoutalo" naši zdejší " korespondenci" a znovu opakuji nešlo o srovnávání záložníků, které neustále omíláte, ale Vaši naprosto zavádějící nepravdivou argumentaci a napadání hráče, který v nedělním zápase nahrál na náš jediný gól a po jehož náběhu a faulu na něj měla Slavia kopat penaltu - Vy opravdu nevidíte souvislost s derby - je to o Vaší zaslepenosti.
                                A pokud chcete srovnávat , který hráč je lepší? - 9 gólů + 12 asistencí - kolik hráčů v letošní ligové sezóně má lepší statistiky?
                                Vy tady znevažujete přínos hráče, který zařídil třetinu gólů Slavie v letošní lize a to je ona Vaše ubohost.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                  belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 22:40 |  
                                  1 4

                                  Takže Vám nakonec nejde o předskočení :-)) Prostě hájíte Hušbauera před Králem, Traorem :-) To jste se neměl zbaběle schovávat za fauly :-) Zabývejte se raději rozhodčími, to Vám jde líp... A už na mě prosím v tomto vláknu nereagujte.

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                    vršek     před 5 lety 17.04.2019 06:54 |  
                                    0 2

                                    Máte naprostou pravdu - mně nejde o PŘEDSKOČENÍ ( ach, "jak jednoduché je předskočit protihráče" zvláště pokud Hušbauer je ten, který, "nestíhá") - tady to celé je o Vámi popisovaném - UPADNUTÍ !!!
                                    No, a k rozhodčím - právě po skandálním "pískáním" lépe "rozhodování všech sudích" v derby mi přijde nechutné napsat, že Hušbauer PADÁ v soubojích !!!

                                    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                      SirCohen     před 5 lety 17.04.2019 08:42 |  
                                      5 2

                                      Ale on PADÁ v soubojích dost často. Jeho nechvalně známýmu skoku plavmo se směje okolo mě na tribuně nejeden fanoušek. A nelze to vyvracet tím, že v jednom konkrétním případě ho Nita opravdu fauloval (a Hušby tomu stejně ještě přidal).

                      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                        Boss82     před 5 lety 16.04.2019 21:12 |  
                        3 4

                        No ty vole, když chce Belmis Hušbauera bíti, hůl si prostě najde! V té situaci dostal Hušby nelehký balón, ten si zpracoval a ihned si jej tělem pokryl před dotírajícím Frýdkem, který do něj strčil, následoval tedy faul.

                        Ale koukám, že jelikož jde o Hušbauera, tak situaci řešil dle tebe nedostatečně dobře. Měl Frýdkovi nasadit 2x za sebou housle, pak vymíchat další tři hráče, obejít brankáře a dát gól. Nicméně ani pak by to nebylo v tvých očích dost, předpokládám, že bys ho zkritizoval po takovém sólu za to, že ho neměl zakončovat střelou po zemi, ale do vinglu, a po cestě se na něm měl vyfaulovat minimálně jeden hráč soupeře. OMG...

                        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                          belmis (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 21:19 |  
                          3 4

                          Radši sleduj Traoreho, Masopusta a Krále v těchto situací a uvidíš rozdíl. I když... A neříkal jsi, že na mě nebudeš do konce sezóny reagovat? :-)

                          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                            Boss82     před 5 lety 17.04.2019 00:04 |  
                            3 4

                            Víš jaký je zásadní rozdíl mezi mnou a tebou? Každý máme jistě své více a méně oblíbené hráče. K mým nejoblíbenějším patří Hušbauer, Deli, Ngadeu, Stoch, Škoda, Souček nebo Zmrhal. Líbí se mi jejich styl hry, jsem přesvědčen o jejich kvalitách, a rád bych je viděl v sestavě v téměř každém zápase.

                            Nicméně JiT má někdy jiný názor a posadí tu Škodu, tu Hušbauera, tu Deliho, tu Stocha, tu Zmrhala. Kdybych byl Belmis, začnu tady kopat do Traorého, Kúdely nebo třeba van Burena, kteří nastupují místo mých oblíbenců, hledat na nich chyby za každou cenu, vypichovat jejich slabiny a snižovat jejich přednosti. Ale takový příspěvek tu ode mě nenajdeš ani jeden! Jednou jsou to hráči Slavie, tak jim přeji jen ty nejlepší možné výkony v nejkrásnějším dresu.

                            Zato od tebe jsou tu příspěvků, kde kopeš do Hušbauera, už stovky! Vypadá to, že v každém zápase čekáš na jeho sebemenší zaváhání, aby sis mohl plivnout. Přesně jak píše Martyni dole ve svém komentáři pod tímto článkem. Tím zcela jistě narážel na tebe a tobě podobné, jestli ti to nedošlo. Myslím, že by ses měl vážně zamyslet, jestli tohle, co tady předvádíš, je hodno skutečného fanouška SK Slavia Praha.

                            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                              belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 00:57 |  
                              3 4

                              Rozdíl mezi mnou a tebou je hlavně v tom, že pokud by hrál Traore tak, jako pár zápasů na podzim, nebudu ho tady tak zaslepeně obhajovat a budu si přát, aby místo něj hrál někdo jiný. Protože Slavia. Zatímco u tebe je to - Protože Hušby. Už dva roky píšu, kde je naše slabší místo s rychlými soupeři a teď vedle našich rychlých hráčů je to jen víc vidět.
                              A mrzí mě ta glorifikace hráče, která podle mě už není opodstatněná a je na úkor podle mě těch lepších a důležitějších hráčů. To není nic proti Hušbauerovi jako takovému. Snil jsem o takových zápasech jako se Sevillou nebo Chelsea, kde díky našim bombarďákům v záloze téměř nezaostáváme.
                              Když se tu na podzim kritizoval Traore, nic se nedělo. I ty jsi ho kritizoval, když hrál místo Hušbauera. Ale když nezahrál Hušbauer a někdo si dovolil kritizovat, snesla se na něj sprška.
                              Když by měl Hušbauer pohyb Krále, byl by pro Slavii velkým přínosem. Řekl bych, že by hrál ve špičkovém evropském týmu. Pokud ale mám dát na misky vah pohyb+hru Krále a pohyb+hru JH, vychází mi on nebo Traore líp. Toť vše.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                Boss82     před 5 lety 17.04.2019 10:05 |  
                                2 5

                                Prosím tě, ty tu na Hušbauera nasazuješ už tři roky, a to klidně i po zápasech, kdy zahrál naprosto skvěle. Za prvním titulem nás dotáhl hlavně on a i na tomhle bude mít lví podíl. Ale ty jsi tu do něj přesto nesmyslně kopal a zjevně budeš kopat dál. Je to fakt ubohý a dostáváš se tím na úroveň cvoků, jako je Gillan, který plival na Škodu i v době, kdy byl král střelců.

                                Tady nikdo nikoho neglorifikuje, ostatně sám Hušby tu měl kritiků vždycky dost. Ale měl by ses zamyslet, proč tvůj názor o slabém místě v sestavě nesdílí už třetí trenér v řadě.

                                Kde jsem kritizoval Traorého? Najdi mi to! Já se ho naopak jako jeden z mála zastával, když ho ostatní posílali zpátky do Zlína.

                                Mně jde samozřejmě v první řadě o Slavii. A právě proto se tu často zastávám různých hráčů, trenéra nebo vedení, pokud mám pocit, že svou práci dělají dobře a jsou tu neoprávněně kritizováni. Zato ty tu vystupuješ tak, jako by ti o Slavii vůbec nešlo, a záleží ti jen na tom, aby hrál Hušbauer co nejhůř, aby konečně došlo na ty tvé teorie, kterými nás už 3 roky obšťastňuješ. Úplně se třeseš na každou jeho chybu nebo slabší výkon. Jak říkám - ubohé chování nehodné skutečného fanouška Slavie.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                  belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 10:59 |  
                                  3 2

                                  Ne, lžeš, naopak jsem ho v některých zápasech chválil. A v té době, kdy jsme měli titul, měl na něm velký podíl. Už mi dej s Hušbauerem pokoj, já věřím ve větší kvalitu jiných našich hráčů. Tak ty začni fandit víc Slavii, míň jednotlivci a hlavně mi tímto tvým pohledem zrovna ty něco nevykládej o fanouškovi Slavie. Jelikož ty jsi především fanoušek Hušbauera, až potom Slavie. Což je pro mě nepochopitelné.

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                    Boss82     před 5 lety 17.04.2019 14:37 |  
                                    0 4

                                    Ne, nechválil jsi ho prakticky nikdy, hledal jsi na něm chyby od samého začátku jeho působení u nás. Takže nelži ty.

                                    Přestaň nesmyslně kopat do Hušbauera (nebo jiných hráčů) a budeš ode mě mít pokoj.

                                    Já byl fanoušek Slavie dávno před Hušbauerem a budu i po něm. Zato ty by sis měl srovnat, jestli ti jde víc o Slavii, nebo o vnucování svých pochybných názorů ostatním za účelem honění vlastního ega.

                                    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                      belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 15:17 |  
                                      3 1

                                      Bossi82, nesnižuj se k lžím. Několikrát jsem ho pochválil, ale ty jsi ho ani jednou nezkritizoval jako jiného hráče. Maximálně jsi psal pod tlakem ostatních, že to zrovna nebyl jeho zápas ...:-)
                                      Je to tvá modla a já se vždycky budu snažit o to, aby lepší hráči měli ode mě víc pochvaly a méně kritiky než hráči horší. A to jen proto, že chci stále vidět po krůčkách lepší a lepší Slavii a ne Slavii, která se dokola motá na místě a my fanoušci se budeme obávat, jestli ten Jablonec bude tentokrát napadat víc nebo míň...
                                      A nepleť si kopání s kritikou. Jestli vidíme, že Hušbauer hrál s Chelsea i se Spartou špatně a po dni klidu tady začne Vršek opět rozjíždět nesmyslné teorie o tom, že Hušbauer byl 7 x faulován, a že byl vlastně jeden z nejlepších, tak se vždycky ozvu. To, že lidé, kteří vidí fotbal stejně jako já, přestali kvůli atakům vašeho fanklubu JH psát, neznamená, že já přestanu taky. Klidně mi dál piš ty své "teorie" o potřebnosti JH v rychlých zápasech, mně to spíš vždycky pobaví :-) Je mi velkou satisfakcí i za kluky, které jste tady napadali, že nám dává náš nejlepší trenér, kterého jsem ve Slavii zažil, za pravdu a během pár měsíců možná už jen během jednoho úplně. A kdybys po 149. nevěděl, jako pravdu, tak ti po 150. napíšu, že stále stejnou. A to, že JH není vhodným hráčem do základu s týmy jako je Chelsea, Sevilla, Genk, ale i špička ligy, která má svou hru založenou na napadání.

                                      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                        Boss82     před 5 lety 17.04.2019 16:32 |  
                                        1 4

                                        Opět lžeš, ale už jsem si na to tak nějak zvykl. Kecy o modle si strč někam.

                                        To, co tu předvádíš ty, je obyčejné kopání a plivání na hráče Slavie, to nemá s konstruktivní kritikou nic společného. Kdybych si chtěl dát tu práci a vykopíroval jsem sem tvoje komentáře na Hušbauera za poslední 3 roky, tak by tě to přede všemi neskutečně odkopalo. Ale kašlu na to, za to mi nestojíš. Omíláš tady ty samé řeči dokola už tři roky a vůbec tě netrápí, že realita je přitom úplně jiná. Postopadesáté ti tu ty tvé teorie vyvracet nebudu. Jak jsem psal předtím - po sezoně si vyhodnotíme, jak sezona dopadla (bude to historický úspěch), jací hráči se o tento úspěch nejvíce přičinili a s jakými hráči bude JiT počítat do sezony další. To vše dohromady postaví všechny ty tvé teorie na hlavu.

                                        Takže si piš, co chceš, čím více si budeš stát za svým, tím hloupěji pak budeš vypadat.

                                        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                          belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 16:59 |  
                                          3 1

                                          Popsal jsem ti konktrétně po 150., co si zde někteří lidé delší dobu myslí. A že se již v některých (evropských) zápasech naše přesvědčení stalo realitou a v těch nejtěžších v lize se stane také. Od té chvíle, kdy nebude hrát ani s těmi nejlepšími českými, máme ve všem pravdu a ty jsi tady jen 2 roky plkal, protože jsme jen neměli díky Šilhavému lepší a vhodnější hráče. Ten si vystačil s Hušbauerem.
                                          Naopak Trpišovský si s ním v pohárech nevystačil a naše hra s lepšími hráči se hodně zvedla. Nechtěj, abych si o tobě myslel, že jsi "málo chápavý", pokud mi začneš na základě toho, že získáme titul a pohár tvrdit, že Král s Traorem jsou horší než Hušbauer :-)
                                          Chápu tě, že se s tou myšlenkou smířit nechceš, protože jsi v té mylné představě žil hodně dlouho, ale není nic špatného na tom když řekneš, že jsi tu rychlost v dnešním fotbale trochu podcenil a budeme v zápasech s Chelsea apod fandit našim rychlíkům a v zápasech s Karvinou a Opavou centrům Hušbauera.

                                          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                            Boss82     před 5 lety 17.04.2019 20:19 |  
                                            0 6

                                            Pořád dokola, už jsi s těma plkama fakt nudnej. Není moje vina, že nechápeš ani z 5 % všechny souvislosti, které hra jménem fotbal obsahuje, tudíž si zcela mylně vykládáš důvody, proč Hušbauer třeba proti Seville nenastoupil. Sevillu jsme mj. potřebovali rozkopat a rozbít. To se nám i se štěstím povedlo, a na to se samozřejmě Hušby nehodí. Ale jestli takovýto fotbal považuješ za krásný, tak už chápu, proč se nikdy nemůžeme shodnout. Krásný byl výsledek a postup, ale zdaleka ne prostředky, jakými jsme ho dosáhli.

                                            Na to, jestli je Hušbauer lepší než naši ostatní záložníci, ti nedám po sezoně odpověď já. Tu ti dají statistiky jednotlivých hráčů - góly, nahrávky, vytvořené šance, ale také odehrané minuty. On ti dá v podstatě odpověď přímo JiT, protože kdyby si myslel, že je Hušbauer horší než ostatní hráči, těžko by měl JH tolik minut strávených na hřišti.

                                            Ale asi je to na tebe už moc složité, viď? Nic si z toho nedělej, určitě rozumíš spoustě jiných věcí, akorát fotbal mezi ně bohužel nepatří.

                                            • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                              belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 21:45 |  
                                              2 1

                                              Jo tak mi hrajeme v pohárech hnusný bořící fotbal se štěstím :-D A proč? Protože bez Hušbyho jsme jen trosky :-).
                                              A proto nás celá odborná veřejnost chválí. Ty se na to vážně vykašli. Nikdy jsem nevěřil, že by z tebe mohla vyjít tato nebetyčná blbost.
                                              Už se prober chlape nebo se dej na šachy. Të Seville jsme dali jako bořiči se štěstím 6 gólů a lídrovi belgické ligy 4 góly. Ten Trpišovský je vlastně trenér bořič, fanda defenzivního fotbalu :-)) Tak tohle moudro si budu hodně dlouho pamatovat. To by asi žádná hlava tady na SN nevymyslela :-))

                                              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                                Boss82     před 5 lety 18.04.2019 10:53 |  
                                                0 1

                                                Nic takového jsem nenapsal, akorát vytrháváš věty z kontextu, jak se ti to hodí. Bylo by to na rozsáhlou analýzu, jak a proč jsme hráli a jak a proč jsme postoupili. Ale na tu tady jednak není prostor a jednak bys ji stejně nepochopil. Žij si dál ve svém omezeném světě a věř si těm svým teoriím. Za troubu budeš akorát ty sám.

                                              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                                Boss82     před 5 lety 18.04.2019 16:36 |  
                                                0 0

                                                Už to bude nečitelné, ale ty si poradíš (doporučuji vykopírovat si text z příspěvku třeba do Wordu.

                                                Aby sis nemyslel, že jsem magor, kterej nikdy nepřizná chybu, tak uznávám, že v předchozím příspěvku jsem se vyjádřil poněkud nešťastně.

                                                Mně se samozřejmě líbilo, jak jsme se Sevillou hráli - celoplošný pressing, maximální důraz a agresivita po celé hrací ploše, včasné a organizované přebírání hráčů soupeře a nekonečné kilometry, které museli kluci naběhat bez míče. Vrcholem bylo prodloužení, kdy hráčům Sevilly začaly docházet síly a my ji začali dokonce přehrávat. Byla to nádhera a já si to neskutečně užil.

                                                To, na co jsem narážel v předchozím příspěvku, byl fakt, že většina našich herních prvků se soutředila na rozbití hry Sevilly. A to i za cenu obrovského množství faulů. Ostatně poměr faulů v celém dvojzápase byl 49:16 z pohledu Slavie! To je strašlivé číslo a to jsem myslel tím rozkopáním a těmi prostředky, které se mi nelíbily. Byť samozřejmě chápu, že jinak to s takto silným soupeřem nešlo.

                                                Je jasné, že na nekonečné běhání bez míče, hru s maximální mírou agresivity a s tím souvisejícím produkováním spousty faulů (byť často taktických a užitečných) není Hušby vhodný hráč.

                                                Nicméně mi nevkládej do úst věci, které jsem nikdy neřekl a ani nenapsal - což je prakticky všechno, cos napsal ve svém rýpavém komentáři.

                                        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                          JS (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 17:12 |  
                                          4 2

                                          Drž už zobák, Bossi, kdo má ten kolovrátek furt číst.

                                          • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                            Boss82     před 5 lety 17.04.2019 20:01 |  
                                            0 5

                                            Drž hubu!

                              • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                p!erreCORE     před 5 lety 17.04.2019 17:10 |  
                                2 0

                                kdyby měl Hušby pohyb Krále, hrál by v Realu nebo Barce nebo tak podobně..:)

                                • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

                                  belmis (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 18:37 |  
                                  2 0

                                  Souhlasím s tebou

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        Boss82     před 5 lety 16.04.2019 11:15 |  
        8 10

        Teda, Vršku, ty víš, že mi leze na nervy to tvé časté brečení a stěžování si na nepřízeň rozhodčích, v tom se nikdy neshodneme, ale když si se tu cca před měsícem zastával Škody, tak jsi napsal tak dobrý rozbor, že bych se pod něj podepsal.

        No a teď si mě mile překvapil i s Hušbauerem. Já už jsem tu v jiném příspěvku uváděl jeho čísla, která měl v zápase slušná, viz např. 75 % úspěšnost driblinků, což moc nesvědčí o tom, že by nestíhal. Počet faulů na něj byl enormní, to jsem věděl, ale neměl jsem spočítáno, že to bylo až tolik. Dodal bych ještě to, že to bylo často ve velké blízkosti vápna, tudíž z toho vznikaly nebezpečné standardky pro nás a umocnění našeho tlaku.

        Také by mě zajímalo, o co místní "odborníci" opírají svůj žblebt, že Hušbauer nestíhal. Protože počet faulů na něj svědčí naopak o tom, že hráči Sparty nestíhali v mnoha případech Hušbyho.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      bongor     před 5 lety 16.04.2019 18:06 |  
      1 6

      Takže vidím:Soki deset minusů.Já minusy sobě nikdy nepočítám,ale Sokratovi ano,protože je to podle mého názoru nejjférovější eseňák za těch x let co se tady zúčastňuji diskuse.Byl tu ještě náš přítel Barra,ale ten už spíš počítá hvězdičky ,než někomu minusy.Tak se slávisti trochu zamyslete,než někoho "osolíte" a vy trollové,co vás sem taky pár přispívá jděte někam.No vy víte kam.

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        wimpy     před 5 lety 16.04.2019 18:15 |  
        8 0

        Bongore neblbni, copak si někdo nemůže dovolit nesouhlasit s hodnocením hráčů?

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Sokrates55 (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 06:58 |  
          5 0

          Dobré ráno přeji Vám všem.
          Díky moc Vám všem za názory a je vidět, jak moc nás to derby naštvalo. Ale v jednom také vlastně spojilo :-).
          Prostě teď víme, že si to musíme odmakat v konci ligy a nástavbě opravdu poctivě a nadoraz. Prostě se vyhecovat a vyhrát i o tu jednu branku.
          Že po nás "jdou" je jasné a pindy o tom, že se jen stala chyba, to neberu. Těch vážných chyb bylo příliš mnoho na jeden zápas. A disciplinární komise FAČR to jen dokázala.
          Jinak k disputaci na SN.....
          Kluci mají pravdu Bongore. Proč bych občas za svůj příspěvek neměl dostat sodu.
          A dokonce vím i za co. Asi za toho našeho Ondru Koláře. A musím uznat, že když jsem si to pouštěl ještě několikrát, tak asi ten jeho zákrok při střele Plavšiče nebyl úplně nejlepší a tím se omlouvám Gordonovi Banksovi.
          Takže tady Alanorovi zpětně přiznávám, že jsem to nevyhodnotil úplně nejlépe.
          A samozřejmě s úctou k Vám všem
          Sokrates55

  34. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    Kulajs     před 5 lety 16.04.2019 10:37 |  
    2 0

    Diskutujeme, proč má náš gólman občas „výpadky“ a dostane hloupý gól. Může to být tím, že systém našeho bránění je založen na tom, že dlouhé míče do našeho pokutového území jsou v drtivé většině odvráceny obránci. Kolikrát za zápas se stane, že si pro takový míč dojde brankář? Tím dochází k tomu, že na něj za celý zápas díky výborné obraně jdou 2 – 3 střely a někdy dokonce žádná a on se k míči dostane jen při malé domů a při výkopech od brány, když byl aut. Nedostane se do správné provozní teploty, někdo by řekl i transu a při náhodné povedené střele, viz Plavšič, pak trochu zaspí. Ostatní gólmani, když chytají proti nám, tak mají zásahů za zápas třeba 15 a víc, viz např. Nguyen a jsou neustále v pozoru a my z nich uděláme hráče kola, obzvláště, když selžeme v koncovce. Nevím, jestli to je naordinovaný systém bránění, kdy se spoléháme na obranu, ale myslím, že chytit centr do ruky je jistější, než odhlavičkovat někam před vápno, kde může dojít ke střele. To ovšem za předpokladu, že to gólman umí. Na žádný pád tím nechci říct, že by to měla obrana pouštět. Jen hledám důvod, proč se stává to, co se občas stává naší brankářské jedničce.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      vršek     před 5 lety 16.04.2019 10:46 |  
      3 3

      No, nevím, ona ta naše obrana toho na Pavlenku taky zrovna moc nepouštěla, ale takový gól by zřejmě nedostal...

      • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

        jose01     před 5 lety 16.04.2019 12:20 |  
        2 1

        no já bych řekl, že zrovna Pavlenka tady hlavně na začátku byl kritizován za obdržené góly z dálky. Každopádně Plavšičovu střelu prostě chytnout brankář musí, to ať se na mě nikdo nezlobí. Jak nám šly rohy tak se mi poslední dobou zdá, že to není ono. A jak nám vycházelo jejich bránění, tak za poslední dva ligový zápasy nás góly z rohu stály 4 body, Což je škoda, když jsme ze hry branku nedostali a navíc jsme v obou zápasech vedli. To se musí hlavně na konci sezony ukopat na vítězství. Ne si nechat dát góly, V tom vidím trochu ještě nevyzrálost.

        • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

          Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 21:08 |  
          1 1

          Nepamatuji si nějakou výraznou chybu v mistrovské sezóně, kdy bych řekl, že gól jde na vrub Pavlenky. Za půlroku, kdy odchytal za Slavii 8 zápasů, se dle mého aklimatizoval. Celkem za Slavii odchytal 41 zápasů a zamířil do Werderu.
          Kolář odchytal za Slavii již 57 zápasů, ale hotový brankář ještě není ani zdaleka.

  35. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    martyni (přítel SN)     před 5 lety 16.04.2019 12:28 |  
    10 4

    Hráči nám plní fotbalový slávistický sny tuhle sezonu, přesto po každém zápase, kdy se něco úplně 100% nepovede, přijdou fanoušci s tím, koho by vyhodili ze slavie, kdo na to nemá, u některých hráčů jakoby někteří jenom čekali na slabší výkon nebo slabší období, aby je mohli tady namastit, úplně se na to třesou. To je smutný. Kecy o tom, jak Hušbauer, Zmrhal nebo Škoda jsou protěžovaní na úkor lepších Baluty, Olayinky nebo Burena, jsou fakt úplně mimo. Je to jen bláhová naivní představa, co by kdyby, že ten který nenastoupil by zrovna hrál fantasticky. Pravda leží na hřišti a Baluta nebo Olayinka tam zatím zůstávají za očekáváním, proto nemají tolik minut, oproti třeba Masopustovi, který trenéra přesvědčil skvělými výkony a proto se do základu dostal. U Baluty nevím, Peter O. mi přijde, jakoby trochu ztratil sebevědomí, ale věřim, že se do toho dostane. A až bude podávat lepší výkony, trenér mu dá víc minut, o tom nepochybuju. Forma kolísá každýmu, není to tak, že Mick van Buren dokáže každej zápas hrát jako proti Seville. Na rozdíl od jiných přeju všem hráčům, máme tak skvělý tým právě proto, že každej hráč je jinej a má jiný silný stránky.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      Boss82     před 5 lety 16.04.2019 14:42 |  
      3 2

      +1000

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

      ŽerykRWS     před 5 lety 16.04.2019 17:37 |  
      2 0

      Souhlasím, jen bych dodal, že Hušby i Škoďák nejsou hráči do tahu. Nikdo to po nich nemůže chtít a že derby takové bylo není jejich chyba.

  36. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo

    ŽerykRWS     před 5 lety 16.04.2019 17:56 |  
    0 1

    Hodnocení hráčů se mi líbí, jen bych vynechal ty známky. Hušby a Škoďák nejsou hráči do tahu, což jim v tom utkání uškodilo. Stejně jako Frydrych na lajně, je to nouzovka. Kolář bude muset v přípravě zabrat a přesvědčit, protože přesvědčivý úplně není. Od Stocha asi čekáme už jen zázraky, přínos pro hru jako JZ rozhodně neměl, byl lepší.

  37. Hodnocení hráčů – statistiky?

    JS (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 10:36 |  
    3 1

    Proč tu u článku nejsou připojené statistiky hodnocení od fanoušků?

    • Re: Hodnocení hráčů – statistiky?

      kjandourek (admin)     před 5 lety 17.04.2019 12:43 |  
      2 0

      Nějak nám to uniklo - napraveno...

  38. Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo - Hušby

    Crispo     před 5 lety 17.04.2019 14:11 |  
    1 2

    Hodnocení hráčů je malinko zvláštní. Zmrhal 5 - průměr?? Ano, jeho průměr to byl, v dnešní Slavii podprůměr. Opět centry 20ti metrový obloukem na nikoho, alobistické přihrávky dozadu a neviditelnost. M. Škoda sice nepochopitelně pohrdl gólem a moc nepředvedl, ale luxusní přihrávkou vybídl Hušbauera a zaměstnával stopery sparty v tvrdých soubojích. Aspoň něco.
    Někdy mi přijde, že Zmrhal má minimálně 5 zaručeno jen proto, že zažil roky bídy. Netvrdím, že měl místo něj hrát Stoch nebo Olayinka, třeba by byli ještě horší, ale u DNEŠNÍ Slavie bych po hráčích chtěl jako průměr vidět víc, než to, když je někdo neviditelnej.

    • Re: Hodnocení slávistů - 28. kolo - Hušby

      JS (přítel SN)     před 5 lety 17.04.2019 14:50 |  
      1 4

      Když koukneš na průměrné hodnocení tohohle zápasu, tak ty rozdíly mezi čtyřkou Kolář, Zmrhal, Hušbauer a Škoda jsou a zbytkem týmu jsou propastné.

  39. Hodnocení sparťanských fanoušků

    p!erreCORE     před 5 lety 17.04.2019 16:35 |  
    4 1

    Dnes sem se konečně dostal k tomu, diskutovat derby se dvěma kovanými sparťany - postupně. První byl barman, druhá lesba. Oba jsem považoval za rozumné soudné lidi.

    1)
    "tak co, eště se stydíš za ten váš antifotbal" otázal jsem se.
    "vy si to všichni pustěte eště jednou a srovnejte si to v palici"

    2)
    "co si myslíš o tom zákroku Frýdka na Hušbyho na začátku, není trapnej, že mu málem přerazí žebra a pak se tam válí jak píča?"
    "von takhle prostě hraje"
    "a co ta penalta na Pepu?"
    "myslíš tu jeho hereckou simulaci?"

    to jen pro zajímavost...

    jednu věc bych ale říct chtěl. mnozí tu žehrají na to, že jsme neproměnili nějaké šance, že jsme měli vyhrát atp. ano. přesto si troufám říct, že JSME SI VYTVOŘILI MINIMÁLNĚ DVĚ TUTOVÉ ŠANCE (neodpískané penalty), přičemž při první by to byl jistý gól a při druhé pentle. tudíž to vidím minimálně na 2:1 a proto výhru. některé skřeky, že jsme neproměňovali, nadávky našim hráčům jsou tudíž naprosto zcestné.

    • Re: Hodnocení sparťanských fanoušků

      wimpy     před 5 lety 18.04.2019 11:01 |  
      2 0

      Já jsem mluvil se sparťanem, prodavačem v železářství, a překvapivě rozumné.
      "Vy si všichni myslíte, že jsme to udělali my, ale nám je ten bod k hovnu, jen jsme pomohli Plzni. Za touhle prasárnou nejsme..."