Liga mistrů

Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

Čtenář Kenny, který není zaregistrován na SN, nám poslal následující článek.

Už v pondělí se slávisté dozvědí dvojici, ze které vzejde soupeř, který jim bude na konci srpna stát v cestě k vysněné Lize mistrů. O každém z 8 potenciálních soupeřů jsem shromáždil pár informací, abyste si mohli udělat alespoň základní obrázek o tom, kdo nás může potkat a koho si přát. 

Údaje uvedené v článku jsem čerpal ze stránek transfermarkt.com a clubelo.com. Pro srovnání hodnota slávistického kádru je 43,95 milionu eur a hodnota ELO rankingu 1649, cože je 61. nejlepší v Evropě. Tak tedy pojďme na to.

Ajax Amsterdam

Začneme tím nejtěžším kalibrem v osudí. Celý svět minulou sezonu sledoval jízdu holandského giganta z 2. předkola nemistrovské části kvalifikace až do semifinále Ligy mistrů. O finále navíc přišli gólem v posledních sekundách zápasu s Tottenhamem. Na domácí půdě se Ajaxu dařilo také skvěle. Klub z hlavního města Nizozemska získal jako jeden z 9 týmů v Evropě double. V lize si došel pro titul po čtyřleté odmlce, když v lize ve 34 zápasech získal 86 bodů a nastřílel málo vídaných 119 gólů (Na druhém místě se umístilo PSV, které získalo o 3 body méně, 3. Feyenoord už měl ztrátu 21 bodů.). Pohár získal Ajax po 9 letech poté, co ve finále rozdrtil Willem II 4:0.

Nejlepší střelec: Dusan Tadic (56 soutěžních zápasů/38 gólů)
Nejlepší nahravač: Dusan Tadic (56/24), Hakim Ziyech (49/24)
Nejcennější hráč: David Neres (45 milionů eur)
Příchody: Quincy Promes (LW, Sevilla), Edson Álvarez (CB, América/MEX), Razvan Marin (CM, Lutych), Lisandro Martinéz (CB, Defensa/ARG), Kik Pierie (CB, Heerenveen).
Odchody: Matthijs de Ligt (CB, Juventus), Frankie de Jong (CM, Barcelona), Maximilian Wöber (CB, Sevilla), Rasmus Kristensen (RB, Salzburg), Daley Sinkgraven (LB. Leverkusen), Václav Černý (RW, Utrecht)
Hodnota kádru: 373,5 milionu eur
ELO ranking: 1807 (14. v Evropě)

PAOK Soluň

Soupeřem nizozemskému mistrovi bude řecký šampion. Nový zaměstnavatel Miroslava Stocha získal loni titul poprvé od roku 1985 a přidal k němu rovnou i zisk poháru, který získal už potřetí v řadě. V pohárové Evropě začal PAOK stejně jako jeho soupeř ve 2. předkole, kde postupně vyřadil Basilej a Spartak Moskva a stopku mu vystavila až portugalská Benfica, když po nadějné venkovní remíze 1:1 utrpěl PAOK doma debakl 1:4. Následovala základní skupina Evropské ligy, kde řecký mistr ve společnosti Chelsea, Bate Borisov a MOL Fehervár obsadil po zisku 3 bodů za jediné vítězství nad běloruským soupeřem poslední místo.

Nejlepší střelec: Aleksandr Prijovic (27 soutěžních zápasů/18 gólů)
Nejlepší nahravač: Léo Jabá (39/11)
Nejcennější hráč: Léo Jabá (8 milionů eur)
Příchody: Anderson Esiti (DM, Gent), Douglas Augusto (CM, Corinthians/BRA), Miroslav Stoch, Enea Mihaj (CB, Panetolikos), Dimitros Meliopoulos (DM, AO Xanthi), Nikolaos Bourganis (GK, Volos NPS), Rodrigo (RB, Desportivo Aves/POR), Zivko Zivkovic (GK, AO Xanthi).
Odchody: Efthymios Kouloris (CF, Toulouse/FRA), Dimitrios Chatziisaias (CB, Rizespor/TUR), Stelios Kitsiou (RB, Ankaragücü/TUR), Georgios Tzovaras (CF, Slovan Bratislava)
Hodnota kádru: 71,6 milionu eur
ELO ranking: 1660 (58. v Evropě)

Celtic Glasgow

Skotský suverén nemá od přeřazení svého největšího rivala Glasgow Rangers do 4 ligy na domácí scéně konkurenci. Loňský titul byl už osmým v řadě, s náskokem 11 bodů na městského rivala. Celtic ovládl i obě skotské pohárové soutěže, v ligovém poháru si ve finále poradil s Aberdeenem 1:0, v FA cupu potom v 82. minutě dokonal obrat proti Hearts a zvítězil 2:1. V loňské sezoně byl Celtic nasazen do 1. předkola mistrovské části Ligy mistrů, kde si poradil s arménským Alaskhertem, následně vyřadil norský Rosenborg a ve třetím předkole mu stopku vystavil po výsledcích 1:1 a 2:1 AEK Athény. Následoval přesun do 4. předkola Evropské ligy a postup přes litevskou Suduvu. V základní skupině EL se pak padesátinásobný skotský mistr potkal opět s Rosenborgem a dvojicí umělých klubů vytvořených výrobcem energetických nápojů Lipskem a Salzburgem. V této konkurenci dokázal Celtic vybojovat 9 bodů, což stačilo na druhé místo a postup do jarních bojů, kde v prvním dvojzápase po 2 porážkách podlehl španělské Valencii. Letos už si v cestě do 3. předkola svěřenci trenéra Lennona poradili se Sarajevem a estonským Nomme Kalju.

Nejlepší střelec: Odsonne Edouard (52 soutěžních zápasů/22 gólů)
Nejlepší nahravač: James Forrest (59/16)
Nejcennější hráč: Kieran Tierney (12,5 milion eur)
Příchody: Christopher Jullien (CB, Toulouse), Boli Bolingoli (LB, Rapid Vídeň), Hatem Abd Elhamed (CB, Beer Sheva/ISR).
Odchody: Mikael Lustig (RB, Gent), Dereck Boyata (CB, Hertha Berlín)
Hodnota kádru: 67,43 milionu eur
ELO ranking: 1566

CFR Cluj

Soupeřem Celticu bude rumunský mistr CFR Cluj. V minulé sezoně získali 54 bodů a s náskokem 5 bodů před FCSB obhájili titul z předloňského roku. Loni byla Kluž nasazena do 2. předkola mistrovské části Ligy mistrů, kde však ihned vypadla se švédským Malmö. Následoval tedy přesun do 3. předkola EL, postup přes Alashkert a senzační vypadnutí po dvou porážkách s Dudelange. Letos už Rumuni vyřadili soupeře Slavie ze základní skupiny předloňské EL a to kazašskou Astanu a následně izraelský Maccabi Tel Aviv. Rumunská liga už má za sebou 3 kola a obhájci titulu si zatím připsali 7 bodů.

Nejlepší střelec: George Tucudean (36 soutěžních zápasů/21 gólů)
Nejlepší nahravač: Billel Omrani (42/15)
Nejcennější hráč: George Tucudean (3,5 milionu eur)
Příchody: Yacuba Sylla (DM, Stromsgodset/NOR), Andrei Burca (CB, Botostani), Michael Pereira (RM, Malatyaspor/TUR), Mihai Butean (CM, Astra), Luis Aurélio (CM, Gaz Metan), Cosmin Vatca (GK, Voluntari), Mike Cestor (CB, Astra), Mario Rondón (CF, Gaz Metan), Mato Susic (RB, Tiraspol)
Odchody: Bryan Nouvier (LW, Rakow/PL), Ádám Lang (CB, Omonia/CYP), Thierry Moutinho (RW, FCSB)
Hodnota kádru: 24,4 milionu eur
ELO ranking: 1572 (98. v Evropě)

Dinamo Záhřeb

Chorvatský hegemon a továrna na talenty, tak by se dal popsat tento klub z hlavního města úřadujících vicemistrů světa. V posledních 14 sezonách se z mistrovského titulu radoval 13x, pouze v sezoně 16/17 přerušila tuto nadvládu Rijeka. V posledních 3 sezonách také vždy dokázalo Dinamo zpeněžit jednoho svého talentovaného hráče za částku přesahující 10 milionů eur. Letos se takovýto obchod zatím nekonal (Nejdražším odchodem je přestup defenzivního záložníka Ivana Sunjice do Birminghamu za „pouhých“ 8 milionů), avšak co není, může být, na soupisce se stále nachází jednadvacetiletý Dani Olmo, který se vrátil k týmu po úspěšném ME do 21 let a v úterním předkole si stihl za 20 minut připsat gól a asistenci. Loni Dinamo začalo pouť evropskými poháry ve 2. předkole LM, kde vyřadilo Beer Shevu a následně Astanu, ale v play off nestačilo na švýcarské Young Boys, když po nadějné remíze 1:1 z venku doma vedlo 1:0, ale soupeř během 2 minut v druhém poločase otočil a na chorvatského mistra zbyla jen základní skupina Evropské ligy. V té si počínal suverénně a bez jediné porážky obsadil první místo před Fenerbachce, Trnavou a Anderlechtem, čímž si poprvé v historii zajistil postup do jarní části. Spousta z vás jistě zaznamenala jejich úspěšný duel s Plzní v prvním vyřazovacím kole, po kterém následoval vyrovnaný duel s Benficou, který muselo rozhodnout až prodloužení. Letos si zatím Dinamo poradilo s mistrem Gruzie a v prvních dvou duelech domácí ligy zvítězilo shodně 3:0.

Nejlepší střelec: Miroslav Orsic (44 soutěžních zápasů/13 gólů)
Nejlepší nahravač: Damian Kazdzior (40/11)
Nejcennější hráč: Dani Olmo (15 milionů eur)
Příchody: Ivo Pinto (RB, Norwich), Francois Moubandje (LB, Toulouse)
Odchody: Ivan Sunjic (DM, Birmingham), Amir Rrahmani (CB, Verona/ITA), Ante Majstorovic (CB, Osijek)
Hodnota kádru: 72,8 milionu eur
ELO ranking: 1667 (55. v Evropě)

Ferencváros

Po dvouleté odmlce zvedli hráči z hlavního města Maďarska opět nad hlavu mistrovský pohár. Získal ho s komfortním náskokem 13 bodů na druhý MOL Fehérvár. Loňské působení tradičního maďarského týmu nemělo příliš dlouhého trvání, neboť hned v první předkole evropské ligy si nedokázali poradit s izraelským Maccabi Tel Aviv. Letos si „Fradi“ počíná znatelně lépe. V prvním předkole přešli přes silný Ludogorets Razgrad z Bulharska, ve druhém předkole si pak poradili s maltskou Valettou.

Nejlepší střelec: Davide Lanzafame (34 soutěžních zápasů/17 gólů)
Nejlepší nahravač: Ivan Petriak (36/12)
Nejcennější hráč: Isael (2,2 milionu eur)
Příchody: Eldar Civic (LB, sparta), Michal Skvarka (AM, Žilina), David Gróf (GK, Honvéd)
Odchody: Fernando Gorriarán (CM, Santos Laguna/MEX), Ivan Petriak (LW, Shaktar Donetsk)
Hodnota kádru: 19,88 milionu eur
ELO ranking: 1498

FC Kodaň

Dánský velkoklub dokázal v těsném finiši (zvítězil o bod před Midtjyllandem) urvat mistrovský titul po roční pauze opět pro sebe. Vzhledem k tomu, že se v předloňské sezoně umístila Kodaň až na 4. místě, musela si cestu do základní skupiny prokousat od prvního předkola. Postupně vyřadila finský tým KuPS, následoval islandský Stjarnan, bulharské CSKA Sofia a na závěr si Dánové poradili s italskou Atalantou, kterou po dvou bezbrankových remízách vyřadila na penalty. Další působení úřadujících dánských šampionů je všem dobře známo, protože byli nalosováni do skupiny se Slavií a tak jen připomenu, že skončili s 5 body na poslední příčce. Letos si zatím Kodaň poradila s velšským TNS a v dánské lize má podobně jako Slavia po 3 kolech stoprocentní bilanci.

Nejlepší střelec: Robert Skov (48 soutěžních zápasů/32 gólů)
Nejlepší nahravač: Viktor Fischer (34/17)
Nejcennější hráč: Viktor Fischer (7 milionů eur)
Příchody: Victor Nelsson (CB, Nordsjaelland), Karlo Bartolec (RB, Nordsjaelland), Jens Stage (DM, Aarhaus), Sten Grytebus (GK, Odense), Bryan Oviedo (LB, Sunderland), Karl-Johan Johnson (GK, Guingamp/FRA)
Odchody: Denis Vavro (CB, Lazio), Robert Skov (RW, Hoffenheim), Jesse Joronen (GK, Brescia), Aboubakar Keita (DM, Leuven/BEL)
Hodnota kádru: 41,25 milionu eur
ELO ranking: 1583 (91. v Evropě)

Crvena Zvezda Bělehrad

Nejslavnější srbský tým a vítěz ligy mistrů z roku 1991 dokázal obhájit srbský titul s náskokem 9 bodů na druhé Radnički Niš a 46 bodů na nebezpečný Spartak Subotica. Sezonu pokazila bělehradským pouze pohárová porážka od jejich největšího rivala ve finále. Jinak to však pro červenobílé byla velice úspěšná sezona. Poprvé od vítězství v roce 1991 se prokousala do základní skupinu Ligy mistrů. Cesta vedla přes mistry Litvy a Lotyšska, následně přes slovenskou Trnavu a nakonec přes Red Bull Salzburg, kde v odvetném zápase v Rakousku dokázal během minuty smazat dvougólové manko, a díky pravidlu o vstřelených gólech na hřišti soupeře se mohli těšit na los základní skupiny LM. Ten ji přisoudil skupinu smrti v podobě Liverpoolu, PSG a Neapole. V této těžké skupině nakonec Zveda dokázala vydolovat 4 body, ale ani to nestačilo na víc, než 4. místo. Letos srbští šampioni přešli přes litevskou Suduvu a finské HJK. V lize jsou zatím po 2 zápasech stoprocentní.

Nejlepší střelec: El Fardou Ben (42 soutěžních zápasů/25 gólů)
Nejlepší nahravač: Marko Marin (31/13)
Nejcennější hráč: Marko Marin (5 milionů eur)
Příchody: Tomané (CF, Tondela/POR), Nikola Vasilijevic (GK, Radnik), Radovan Pavkov (CB, Radnički Niš), Jander (LB, Pafos/CYP), José Alberto Caňas (DM, PAOK), Ousman Marong (CM, Trayal), Milos Degenek (CB, Hilal/SAE)
Odchody: Dejan Loveljic (CF, Frankfurt), Aleksa Terzic (LB, Fiorentina), Goran Causic (CM, Tula/RUS), Lorenzo Ebecilio (AM, Iwata/JAP), Vujadin Savic (CB, APOEL Nikosia), Jonathan Cafú (RW, Bordeaux)
Hodnota kádru: 54,3 milionu eur
ELO ranking: 1520

Komentáře (46)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    fps     před 5 lety 01.08.2019 10:13 |  
    6 23

    v současnosti nemá vůbec cenu sledovat předkolo LM, a ani EL, bez kvalitních cizinců hlavně na stoperu to bude tak jako u Plzně velký debakl, sestava kde jsou skoro všichni od nás, nemá v Evropských pohárech šanci

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      slaviator     před 5 lety 01.08.2019 10:16 |  
      6 0

      Ferencvaros, Kodaň nebo CZ Bělehrad dáme

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        fps     před 5 lety 01.08.2019 10:26 |  
        0 21

        mohly by jsme přejít tak akorát přes Ferencváros, ale nevím jestli to má vůbec cenu hrát LM, když tam budeme dostávat debakly

        • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

          kondorr     před 5 lety 01.08.2019 10:31 |  
          9 0

          To sou zase poraženecký řeči ve skupině LM jde hlavně o velkej balík a pak se pokusit o 3 flek.

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        JS (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 10:28 |  
        3 7

        Kluž dáme spíše, než Kodaň. Tam by mohl být problém, loni nám moc nesedla.

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      kondorr     před 5 lety 01.08.2019 10:25 |  
      7 0

      Kromě Ajaxu kde by byl postup hodně překvapivej tak s ostatníma můžem hrát vyrovnanej fotbal.

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      kondorr     před 5 lety 01.08.2019 10:29 |  
      7 0

      to by mě zajímalo kdo že to vyřadil Sevillu

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      houston (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 11:34 |  
      7 1

      Nedělal tys v prognosťáku s Vašíkem Klausů a Miloškem Zemanů ? Jsi úplně jako oni. Mají vždycky pravdu a vědí to dopředu.

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      Straha     před 5 lety 01.08.2019 11:45 |  
      4 2

      staujes kalhoty jak malej kluj

  2. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    Dobi     před 5 lety 01.08.2019 10:15 |  
    7 0

    Tleskám za perfektní zpracování! Ale jukněte na web nebo FB Odboru přátel, kam jsem zpracoval celou historii účasti Slavie v evropských soutěžích a i současné postavení našich soupeřů (například nejen škodolibce potěší, že 1.FC Kaiserslautern se potácí až ve 3.Bundeslize - Vítězný gól ex-sparťana Lokvence, který se přišel vysmívat naší skupině, si každý budeme pamatovat do smrti...).
    Se čtyřmi zmíněnými kluby jsme se již utkali, se čtyřmi nikoliv. I když by případné vyřazení Dinama Zagreb potěšilo naše přátele z Hajduku, kde je rivalita snad ještě větší než mezi pražskými S - ale Hajduk mimochodem vypadl v I.předkole ostudně s maltským celkem...). Sice platí, že 2x do stejné řeky nevstoupíš,přesto:
    * PAOK Soluň - 2002/03 a celkově postup -4:1 (0:1 a 4:0)
    * Crvena Zvezda Bělehrad - 2009/10 a celkově postup 4:2 (3:0 a 1:2)
    * FC Kodaň - v poslední úspěšné sezóně 2018/19celkově 1:0 a postup (1:0 a 0:0)
    * Ajax Amsterdam - dokonce dvakrát: V památné sezóně 2007/08 postup do hlavní soutěže po celkem 3:1 (1:0 a 2:1); podruhé pak rok nato v nesmyslné soutěži v 5-členných skupinách (2x doma, 2x venku 2:2!

    Tedy ZATÍM bilance dobrá! Kéž by nám to vydrželo!!!!!

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      ColinSKS     před 5 lety 01.08.2019 11:18 |  
      0 8

      zakřikávání věcí je věc, která mne dlouhodobě trápí. vyznívá to totiž na papíru tak, že to bude brnkačka :-D

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        Dobi     před 5 lety 01.08.2019 14:01 |  
        5 0

        Uvedl jsem PROSTOU statistiku... Nic jsem nezakřikával, jen vyslovil přání, aby nám tato bilance vydržela. A to je něco jiného než tzv. zakřikávání. Ale zjišťuji trend, že přibývá čtenářů, kteří sice něco přečtou, ale stejně si myslí něco jiného, ale to svoje...

  3. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    JS (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 10:27 |  
    3 3

    „Nebezpečný Spartak Subotica“ pobavil! Díky za super shrnutí.

    Jinak doporučuji k pozornosti jména Kik Pierie (příchod do Ajaxu), Kieran Tierney a samozřejmě Dani Olmo, kteří podle všeho před sebou mají obrovskou budoucnost a proti nimž můžeme nastoupit.

    Já bych osobně preferoval Dinamo, zaprvé by mě zajímalo poměřit se s chorvatským hegemonem a jeho talenty, zadruhé by to byla sranda i s účastí našich kámošů ze Splitu. :-P

    Naopak vůbec nepotřebujeme schytat Ajax (to je snad bez debat) a hodně nepříjemný by byl i ten Celtic, i když tam je pro fanoušky zajímavá ta historická konotace.

    Hratelnost od nejlehčího po nejtěžší:
    Ferencváros, Crvena Zvezda, CFR Cluj, Dinamo, Kodaň, PAOK, Celtic, Ajax

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      mis3     před 5 lety 01.08.2019 10:39 |  
      5 1

      No hele skotská liga je ještě matnější než ta naše, takže bych to s tím Celticekm neviděl tak škaradě...

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        carevitchando     před 5 lety 01.08.2019 10:49 |  
        1 0

        Ajax je nejtěžší, zbytek hratelnej. I Ajax na nás nemá dobrý vzpomínky :-)

        • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

          Votypkaj     před 5 lety 01.08.2019 10:53 |  
          4 0

          celkově bych řekl, že vítěz duelu Ajax - Paok je nejtěžsí možný soupeř, bilance českého fotbalu s Řeky je v poslední době tragická a atmosféra tam je ještě větší peklo než v Pireu + k tomu klimatické podmínky....
          navíc PAOK má výborný tým a získal titul po 34 letech naprosto suveréně

          • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

            carevitchando     před 5 lety 01.08.2019 10:58 |  
            2 0

            Tak pro nás byl problém i kyperskej tým, ale teď už jsme snad fotbalově někde jinde.

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      rak (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 11:44 |  
      2 0

      Skoro úplně souhlasím. Možná bych raději Celtic než PAOK. No, Miňo by se sem podíval.
      Kodaň byla nepříjemná a hodně nám tam pomohl Míša. Úplně beznadějný ale není nikdo, možná ani Ajax, i když ho nikdo nechceme. Hlavně se teď nesmíme rozkládat zevnitř. TS by měla přijmout, že to byla blbost, opatření jsou logická a nějak se třeba budou vyvíjet v čase. A dál už to moc neživit.

  4. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    mis3     před 5 lety 01.08.2019 10:38 |  
    1 4

    Já chci Stocha v Edenu zpátky mít!!

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      pehacko     před 5 lety 01.08.2019 11:07 |  
      4 0

      ja snad ani radsi ne. nechci aby byl mino nas souper, na to byl pro me moc oblibeny hrac...

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      ColinSKS     před 5 lety 01.08.2019 11:22 |  
      0 8

      tyhle cesty osudu se tak vyvíjejí, že se často vyplní. z 80% PAOK bude náš soupeř.... můj tip

  5. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    pehacko     před 5 lety 01.08.2019 11:06 |  
    5 0

    tak nejhratelnejsi budou ty madari a jeste by to mohl byt zabavny vyjezd.

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      ColinSKS     před 5 lety 01.08.2019 11:20 |  
      1 7

      tvl, oni jsou celkem divocí ne? ale to bych si přál taky, v madarsku jsem na fotbale ještě nikdy nebyl. a ještě bych si mohl dovéz orig čabajku

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        pehacko     před 5 lety 01.08.2019 11:21 |  
        5 0

        a original kapavku... madarky jsou holky ohnivy!

        • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

          slaviator     před 5 lety 01.08.2019 11:46 |  
          4 0

          Rezavá střecha, vlhký sklep!

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      Straha     před 5 lety 01.08.2019 11:47 |  
      3 2

      Jestli je dostanem, jedu tam v prevleceni za sapera Vodicku. Ja jim ukazu tem klukum madarskejm....vobuj se pahejle!

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      padre     před 5 lety 01.08.2019 11:49 |  
      5 0

      Momentálně vedou ultras Fradi nějakou kampaň / protesty proti vedeni z důvodu nového systému ticketingu - ke koupi je potřeba klubová průkazka. Co mi to připomíná ...

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        padre     před 5 lety 01.08.2019 13:46 |  
        0 0

        Pardon za neaktuální info - na podzim 2017 se ultras parta vrátila do ochozů po dohodě s vedením klubu, bojkot trval přes tri roky.

  6. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    asanin     před 5 lety 01.08.2019 11:17 |  
    2 5

    Až na Ajax všechno hratelné... Celtic je na naší úrovni... Dinamo Záhřeb hrálo nedávno s Plzní a žádný velký rozdíl tam nebyl (ano ani při domácí výhře 3:0 je nijak nedrtili)... Navíc kdo viděl předevčírem zápas s Saburtaro Tbilisi, tak si udělá obrázek sám (byť opět vyhráli 3:0 - ale všechny góly až v posledních 10-i minutách, jinak bezkrevný zápas)... S Kodaní jsme hráli na podzim, tu nemá cenu rozebírat... Kluž, Ferencvaroš i CZ Bělehrad jsou jasně k poražení... PAOK by bylo peklo... Takže za mě 6 soupeřů se kterými můžeme hrát o postup, 1 tým kde by to bylo sakra těžké (PAOK) a 1 tým, který by byl nad naše síly (Ajax)...

  7. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    Honza_K1 (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 11:17 |  
    8 7

    Je mi fuk, kterým příznivcům budu házet světlice do kotle. :P

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      pehacko     před 5 lety 01.08.2019 11:24 |  
      2 1

      tak se priprav, ze kdyz to budou nejaky jizansky narody, ze to chyti jeste ve vzduchu, privazou na to granat a mrdnou ji po tobe zpet... to nebudou olomoucske ovce pripravne na porazku.

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        Honza_K1 (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 11:31 |  
        3 2

        Konečně práva fotbalová atmoska. Obě děti budou mít radost

        • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

          pehacko     před 5 lety 01.08.2019 11:36 |  
          5 1

          moje deti taky pyro ocenuji a raduji se z neho... to presne vypovida o mentalnim rozpolozeni tech, ktery jej odpaluji a prosazuji.

          ps: moje deti jsou stare 8 a 7 let

          • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

            Ondráš     před 5 lety 01.08.2019 12:36 |  
            1 0

            Já budu mít problém děti na stadion vůbec dotáhnout, když nebude slíbené pyro:) Tak snad nezruší i ten odpornej barevnej popcorn, to by byl úplnej konec!

            • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

              pehacko     před 5 lety 01.08.2019 12:44 |  
              0 0

              proste se budeme bavit jako za dob, kdy jsem byl ditko ja... rozstrihame polocas na male ctverecky a pak je budeme vyhazovat do vzduchu po vsech lidech okolo nas! na to deticky utahnu, minimalne jeste tuhle sezonu, pak mi uz asi daji do drzky, protoze rostou jako z vody a ja starik slabnu

              • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

                Ondráš     před 5 lety 01.08.2019 12:51 |  
                1 0

                A budem tomu říkat poločasový riot..možná budu potřebovat pro ratolesti 2 kukly velikosti S.

                • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

                  pehacko     před 5 lety 01.08.2019 12:57 |  
                  0 0

                  omotam jim palice toaletnim papirem... nepouzitym, jsem zodpovedny rodic!

  8. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    ColinSKS     před 5 lety 01.08.2019 11:31 |  
    2 6

    .. ještě dodám že je to velmi pěkný výcuc a informace jen potvrzují, že kádry tzv východního bloku, jako dost podceněny na trhu z hráči. sázím na velké překvapení - paok vyřadí ajax a v lose pak dostane nás. Miňo se do edenu vrátí dříve, než by kdo čekal....

  9. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    rak (přítel SN)     před 5 lety 01.08.2019 11:51 |  
    0 0

    Docela by mě zajímal názor ani ne tak hráčů jako Trpišáka. Na koho si myslí, že by se dalo lépe hrát. Tak snad nějaký rozhovory vyjde.

  10. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    tobro     před 5 lety 01.08.2019 11:56 |  
    2 0

    Pěkně zpracováno. Díky.

    Bojím se, že chytíme fakt ten.paok,kerej.přeleze přes silnej.AJAX... To bude srandy kopec...

    Panthessalonikeios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton (1926) ergo PAOK

    • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

      Ondráš     před 5 lety 01.08.2019 12:07 |  
      2 0

      PAOK by byl odpornej soupeř, ty bych fakt nerad.

      • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

        tobro     před 5 lety 01.08.2019 12:15 |  
        0 0

        Šák.to.píšu, že bojim.bojim.. ;-)

        • Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

          Ondráš     před 5 lety 01.08.2019 12:29 |  
          0 0

          Šak já vím:)

  11. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    brťas74     před 5 lety 01.08.2019 16:21 |  
    4 0

    Ať to dopadne jak chce,zas to bude mezinárodní konfrontace, jen houšť pro kluky co přišli,určitě se vytáhnou a tak posraně jako ta plzeňská chátra určitě hrát nebudem.JTVCD.

  12. LM

    Alcapone     před 5 lety 03.08.2019 16:04 |  
    1 0

    Je to jedno s kým řekl jsem našemu anglánovi rodákovi z Londýna kterej fandí Chelsea že je na oplátku šmiknem ve finále LM. No to bylo těsně před spekulací ohledně odchodu Simona a MNN byl ještě na AP. A právě přišel Stanciu.

  13. Re: Možní soupeři v předkole Ligy mistrů

    slavanda     před 5 lety 05.08.2019 12:52 |  
    1 0

    Celtik/Kluž!
    Kdy jindy, když ne teď?