Ženský fotbal

Nejbližší program slávistek

Slávistky se po vysoké výhře nad Hlučínem mohou připravovat na UEFA Women´s cup hraném ve Švédsku, na který se dostaly jako mistryně čR.

Slavia se vydává do Švédska ve středu 20. srpna a již o den později sehraje první zápas, další bude na programu o dva dny později a poslední představení na tomto turnaji bude 25.8. proti místnímu celku ze Švédska. Hráčky se pak 26. srpna vrací do Prahy, aby v sobotu sehrály třetí ligové kolo proti Plzni. A nepochopitelně hned následující den zajedeme do ředic, kde budeme dohrávat druhé kolo odložené kvůli turnaji. Jak je vidět, čeká nás velice náročný program, ale přesto věřme, že to vše zvládneme.
“Neznám všechny mančafty, ale jsou to nejlepší klubové týmy, bude záležet na nasazení, chybách a proměňování šancí,“ řekl na úvod trenér Ing. Josef Duchek. A jaké jsou naše šance ve skupině? “Myslím, že domácí švédské mužstvo bude nejlepší, ale další dva týmy budou vyrovnané, bude záležet, jak k tomu hráčky přistoupí, jak budou bojovat a proměňovat šance. Bude záležet na každé maličkosti,“ dodal náš trenér.

Nejbližší program:
21.8. – 16:00 - FC Clujana Cluj (Rumunsko) - UEFA Women´s cup
23.8. – 13:30 - Newtownabbey Strikers (Severní Irsko) - UEFA Women´s cup
25.8. – 18:30 – Umea IK (Švédsko) - UEFA Women´s cup
30.8. – 14:00 – Plzeň – třetí ligové utkání hrané doma
31.8. – 14:00 – ředice – druhé ligové utkání hrané na hřišti soupeře.

Nezbývá, než popřát holkám hodně štěstí na turnaji, a? hájí barvy české republiky co nejlépe. Všichni budeme držet palce. Naše stránky vás budou o zápasech stručně informovat.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)