Ženský fotbal

Slávistky se vrátily

Fotbalistky pražské Slavie se včera kolem osmé hodiny večerní vrátily z úspěšného účinkování na poháru UEFA Women´s Cup. Při příletu nechyběl můj fotoaparát, takže si můžete prohlédnout i nějaké fotky …

Slávistky přiletěly přesně v 19:45, ale u nás se objevily až o hodinu později. Důvodem byla ztráta téměř poloviny zavazadel. Naštěstí vše dopadlo dobře, při přestupu v Kodani byly jejich kufry dány do letadla, které přiletělo do Prahy o půl hodiny později. Když se k nám začaly blížit, tak to pořádně rozjely, skandovaly, pokřikovaly, prostě se radovaly. Přihlížející byli překvapeni, netušili, co se děje. Holt nevěděli, že se vrátily úspěšné hráčky.

Poté jsme se mohli všichni přivítat, udělat pár fotografií a zamířit k autobusu, který na nás čekal. V autobuse jsem udělal pár rozhovorů, které si budete moci přečíst během středečního dne. Na Strahově jsme vysadili tři hráčky, Blanku Pěničkovou, Gábinu Chlumeckou a Ivu Mocovou, které budou ve čtvrtek reprezentovat českou republiku v zápase proti Německu. Tyto hráčky mají extrémně nabitý program, jestli odehrají i obě víkendová utkání, tak během šestnácti dní sehrají sedm zápasů!! Poté jsme dorazili do Edenu, kdy po přivítání paní Zikovou a malém přípitku se postupně hráčky rozutekly do svých příbytků.



Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)