Ženský fotbal

Slávistky v reprezentaci

Tři naše hráčky, Blanka Pěničková, Gábina Chlumecká a Iva Mocová, byly pozvány do reprezentace na kvalifikační zápas s Německem, který se hraje již tento čtvrtek od 16 hod. Pokud máte zájem, můžete to vidět v televizi, vysílá to německá stanice ZDF. Zápas se hraje v německém Passau a utkání řídí finský rozhodčí Anri Hänninem.

V tomto utkání je jednoznačně favoritem domácí tým, je to přeci jen vyspělejší fotbalová země než u nás, svědčí o tom i klubové výsledky, v roce 2002 vyhrál Frankfurt UEFA Women´s Cup, v tomto roce vypadl až v semifinále na penalty proti pozdějšímu vítězi Umey. Hráčky tedy nemají co ztratit a každý bodový zisk bude potěšující.

český tým je nasazen do čtvrté kvalifikační skupiny, ve které jsou ještě Skotsko, Portugalsko a Ukrajina, se kterou hrály 1:1. V tomto utkání v závěru utkání vyrovnávala naše hráčka Blanka Pěničková.

Další zápas sehraje reprezentace 19. října doma proti Skotsku.

1. Německo – 2 zápasy – skóre 8:1 – 6 bodů
2. Skotsko – 3 zápasy – skóre 13:7 – 6 bodů
3. Portugalsko – 2 zápasy – skóre 2:8 – 3 body
4. česko – 1 zápas – skóre 1:1 – 1 bod
5. Ukrajina – 4 zápasy – skóre 3:10 – 1 bod

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky v reprezentaci

    Marrak     před 21 lety 27.08.2003 00:45 |  
    0 0

    Vyborne, urcite se budu divat!

    • Re: Slávistky v reprezentaci

      Richi (admin)     před 21 lety 27.08.2003 00:53 |  
      0 0

      Super, hlavne pak sleduj nase hracky, nejspis nastoupi Chlumecka v utoku a Penickova v zaloze. Obe jsou velmi dobre, to se presvedcis na vlastni oci. A ani nebudete muset nikam chodit a uvidite, jak na tom vubec kopana zen je. Nase treti hracka pravdepodobne v zakladu nenastoupi, ale snad v prubehu.