Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

Slavia tentokrát výkonem neoslnila, postupový výsledek si ale v poklidu pohlídala.

Na odvetě v Košicích bylo vidět, že Slavia má nahráno z prvního zápasu. Její výkon byl údržbový, skoro bych řekl "na půl plynu", ač trenér Trpišovský nasadil nejsilnější sestavu. Ani Dnipro nijak neexcelovalo a výsledkem byl nudný fotbal sotva průměrné úrovně. Poklidné hlídání náskoku dostalo menší trhlinu v nastaveném čase první půle, kdy jsme lacině inkasovali několik vteřin před pauzou. Nebyli jsme důslední při odehrání míče ani při dostoupení protihráče a z mého pohledu nebyl stoprocentní ani Kolář v brance, který zdaleka ne poprvé inkasoval z uctivé vzdálenosti.

Každopádně k žádné větší panice nebyl důvod a Slavia jakékoliv pochyby o postupu definitivně utnula brankou Jurečky. Tomu VAR v dosavadním průběhu sezony sebral 2 góly pro těsný ofsajd, tentokrát už měl nejlepší střelec ligy z posledního ročníku štěstí a video mu naopak uznalo nejprve domněle ofsajdovou trefu. Zápas se pak už víceméně dohrával a Slavia na vítězství i přes zlepšený výkon nedosáhla. Na vině byl hlavně Van Buren, který přes dobrý výkon v poli zahodil několik šancí. Z mého pohledu jsme pak mohli dát dřív šanci hráčům z lavičky, aby dostali "čuchnout" a stěžejní hráči pošetřili síly. To je ale spíš detail. Sešívaní si každopádně postup s poklidem pohlídali a mohou slavit podzimní účast v pohárech, což byl sice jen základní, ale také zásadní cíl. Zorya Luhansk, náš příští soupeř, je navíc schůdným soupeřem na úrovni Dnipra. Za této konstelace by pak "sestup" do Konferenční ligy byl jednoznačně zklamáním.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 5 - Mé pochyby o své výkonnosti nevyvrátil. U gólu se asi nedá mluvit o jednoznačné chybě, protože rána Rubčinského byla relativně prudká a umístěná, na druhou stranu letěla z dost velké dálky. A už data za minulý rok říkala, že Kolář je nejhorším brankářem v lize při střelách mimo pokutové území. Proti Dnipru si ale reputaci vylepšil dvěma slušnými zákroky. V první půli vyrážel střelu z hranice pokutového území, na začátku druhé pak dobře zasáhl u své bližší tyče.

Lukáš Masopust - 5 - Průměrný výkon. Standard odvedl, nicméně mnoho navíc nepředvedl a podklouznutím umožnil soupeři v první půli nepříjemnou střelu na hranici vápna.

Aiham Ousou - 5 - Takovými výkony si o základní sestavu neřekne. Špatně sice nehraje, ale Ogbu je o třídu lepší. Ousou sice nepropadl, ale drobných nepřesností byla v jeho hře celá řada.

Tomáš Holeš - 5 - Byl o něco lepší než Ousou, ale výrazný nebo extra přesný výkon to nebyl ani z jeho strany. Lepší pětka.

Lukáš Provod - 7 - Jak jeho návrat po zranění přinášel více než rok zklamání, tak teď nám Provod konečně rozdává radost. Na levé straně je takřka znovuzrozený a v úvodu sezony patří k našim nejlepším hráčům. Proti Dnipru skvělou kolmicí nahrál na branku Jurečky.

Ivan Schranz - 5 - Další z průměrných výkonů našich hráčů v tomto zápase. Schranz zapadl do nevýrazného tempa zápasu a nijak nevynikal.

Oscar Dorley - 5 - Ani Oscar tentokrát nepředvedl mnoho nadstandardního. Branka soupeře padla z jeho prostoru, kde by protihráč neměl mít zdaleka tolik prostoru.

Petr Ševčík - 5 - Ani Ševčík výrazněji nepřispěl k získání převahy nad soupeřem. Jediný výborný moment měl, když ve vápně přesně sklepl míč hrudí Van Burenovi. Naopak sám nehlídaný v pokutovém území dvakrát překvapeně div neucukával hlavou před prudkým centrem. Je možné, že by z toho ohrožení branky nebylo, ale správná reakce útočného hráče to není.

Christos Zafeiris - 6 - Z naší středové trojice se mi líbil nejvíc, i on ale umí zahrát lépe. Dával hezký centr, po kterém sklepával Ševčík míč do šance Van Burenovi. Data sice k dispozici nemám, ale čistě pocitově mi přijde vytrvalostně výborný i bez předsezonního kondičního soustředění.

Václav Jurečka - 6 - Konečně protrhl střeleckou smůlu, respektive se VAR postavil na jeho stranu. U gólu načasoval ideálně náběh a s přehledem zakončil. Jinak mě ale výkonem příliš nezaujal a umí být v poli platnější.

Mick van Buren - 5 - Tentokrát trochu opak Jurečky. Herně se mi líbil a patřil k našim nejaktivnějším hráčům, hezky třeba připravil míč patičkou na střelu. V koncovce byl ale špatný a zahodil několik slušných šancí. Když si k tomu připočteme zahozenou tutovku z Boleslavi, tak se nabízí otázka, jak dobře je na tom se zakončením a zda se nevrací do období, kdy hodně šancí pravidelně zahodil.

David Douděra, Tomáš Vlček, Mojmír Chytil, Jakub Hromada a Matěj Jurásek nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

3. předkolo - Čtvrtek 17. 08. 2023 20:00

Evropská liga, 2023/2024
1 - 1
1 - 0
SK Dnipro-1
SK Dnipro-1

45.+1. Rubchynskyi

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

52. Václav Jurečka

Komentáře (45)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    japhy     před 9 měsíci 18.08.2023 22:22 |  
    0 0

    ...


    Komentář byl uživatelem upraven (18.08.2023 23:40) . Zobrazit původní komentář

  2. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    japhy     před 9 měsíci 18.08.2023 22:33 |  
    11 4

    Stoperská dvojice se mi krutě nelíbila. Optikou současné pragmatické Slavie tedy asi v poho, nároky na stopery ale bývaly jiné. Ousou se sice snažil, hlavu ale asi nikdy OK mít nebude, viz jeho tři úplně mimoňský přihrávky. Větším zklamáním je pro mě ale Holeš, kterej to hrál jak Zima první půlrok u nás - jen odevzdával brankáři, vedle stoperovi, příp. Ševovi, když se stahoval.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 06:42 |  
      12 3

      Aihamovi chybí herní praxe, ale mám obavu, že tvá slova o jeho hlavně nebudou daleko od pravdy. Jsem rád, žes to napsal o Holešovi, a nerad, že to musíme konstatovat. Na něho se moc nesahá, ale občas si hraje na "Brazilce" a dostane i spoluhráče do tlaku a zmastí to, takže nám slušně zvedá tepovku. Jako by se styděl těžší situaci řešit jednoduše. Za mne to také není stoper, pro trenéra asi nejlepší ze špatných řešení, no.

  3. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    Slávista 51     před 9 měsíci 19.08.2023 05:44 |  
    3 8

    I přes jenom remízu, si někteří zaslouží o jeden stupeň vyšší známku, no a jeden o jeden stupeň nižší.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      Myšák     před 9 měsíci 19.08.2023 07:50 |  
      6 9

      Jestli ten jeden je Kolář, tak souhlas!

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Slávista 51     před 9 měsíci 19.08.2023 10:31 |  
        4 6

        Ano

  4. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    Myšák     před 9 měsíci 19.08.2023 07:57 |  
    7 1

    Hodnocení až na Koláře souhlas. Škoda, že Buren zase přichází do "spalovacího" období. Výkon mužstva odpovídal tomu, že jsme měli nahráno.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      sicilianbrno     před 9 měsíci 19.08.2023 08:12 |  
      14 0

      Tak u toho sklepnuti od ševčika a střeli bez připravy udelal Burak vše spravně i umistěni, jen skvěly zakrok golmana nas připravil o gol, tohle bych mu nevyčital...

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 10:27 |  
        5 2

        Tak udělal to pohotově, jen měl smůlu v tom, že v bráně měla střela pro gólmana ideální výšku na ruce.

  5. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    pehacko     před 9 měsíci 19.08.2023 07:57 |  
    29 2

    Ja si myslim panove, ze by to chtelo obcas vic soudnosti. Jo treba se nekomu uplne nedarilo… ale ruku na srdce, vam se vse vzdy v praci a doma dari? Vzdycky v posteli vydáte špičkový vykon? Ty kluci ted maji za sebou těžkou pripravu a opravdu tezky start do sezony, kdy jde v poharech o vse a v lize vidi, jakou tlacenku ma bolsevik a ze nesmi ztratit. Do toho domrdanej travnik na kterem se nedalo hrat a slo o zdravi. Resumé? Ctyri vyhry v lize se souperi, pripravivsi nas na jare o titul… v poharu mame postup proti druhemu tymu ukrajinské ligy a jistotu konferenční ligy. Vyprodány eden (doufam, ze kdyz tak mocne kritizujete, ze na nejakem zápasu take jste a podílite se ucasti na uzasne atmosféře) jako bonus. Ano neni vse uzasne a slunickove, ale kurva tohle je fotbal a sport, tady to nejde nalajnovat. Ja jsem na Slavii a nase kluky hrdy! Je to uzasny zacatek sezony a kluci si zaslouzi pouze nas veliky potlesk a podporu!

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      Myšák     před 9 měsíci 19.08.2023 08:05 |  
      8 1

      Tentokrát tě musím pochválit za komentář s kterým se 100% ztotožňuji!

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 10:31 |  
      4 7

      Si nějak zmĕknul, kámo,:))) snad melancholie, výčitky či nějaký problém? Snad ne?! Samozřejmě, mnohé si dovolím podepsat.


      Komentář byl uživatelem upraven (19.08.2023 10:32) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      Arminius     před 9 měsíci 19.08.2023 13:06 |  
      5 0

      Naprostý souhlas, v nabitém programu šesti soutěžních zápasů - 5 výher + 1 remíza, která nás příliš nepoškodila. To v kontextu pomalých letních rozjezdů minulých let není tak zlé. Vzpomeňte loňské zápasy s HK v MB, Aténách a Czestochowé.


      Komentář byl uživatelem upraven (19.08.2023 13:08) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      Flame     před 9 měsíci 19.08.2023 14:26 |  
      4 0

      Souhlas, připodotknu, že Ogbu dostal redku a stop na dva zápasy a za velice podobný faul na Holeše ani žlutá karta! Fotbal se nehraje jenom na hřišti a jestli chceme být v lize i v pohárech Mirky Dušíny, musíme s smířit s tím, že vyhrává Bratrstvo kočičí pracky.

  6. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    sicilianbrno     před 9 měsíci 19.08.2023 08:10 |  
    12 7

    Su rad, že si u Kolaře ponechal 5, nemyslim si že to byla jeho chyba, ok střela z dalky a Kolař takovych už pustil vic, ale myslim si že konkretne s touto střelou by mělo problemy hodně světovych golmanů, jelikož byla prudká, padala a v momentě kdy se dotkla travniku byla na urovni těla golmana, což je vždy pro ně nejtežši, jelikož jim logicky trva nejdyl, než se tam rukama dostanou ( potvrdil mě to kdysi i znamý, co trenuje v Lišni golmany).
    Jenže u některych automaticky znamena: "střela z dalky = chyba našeho golmana".
    A navic to byl ukazkovy ofsajd zapojeni do hry a braněni ve vyhledu, podle pravidel, kdyby VAR konal svou pracu, tak se o te situaci nemusime ani bavit.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      SLAVIESTA     před 9 měsíci 19.08.2023 08:37 |  
      7 17

      Ze zdůvodňování Kolářových nechytatelných gólu je mi už poněkud nevolno.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        necich     před 9 měsíci 19.08.2023 11:52 |  
        18 4

        Někomu zase může býti nevolno z tvých komentářů. Rovnováha na Světě existuje.. :)

        • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

          SLAVIESTA     před 9 měsíci 19.08.2023 12:20 |  
          1 9

          Dovolím si použít komentář svého syna - vtipe vylez

          • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

            Arya     před 9 měsíci 19.08.2023 14:25 |  
            9 1

            Však ty jsi vylezl.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 10:23 |  
      7 13

      Siciliáne, tak skvěle mne už nikdo dlouho nepobavil. Ty omlouváš Kolářovu "chybu" názorem, že takových střel pustil už víc??!! No právě proto je ve statistikách střel z dálky nejhorším gólmanem v lize. Hezký primát nehodný Slavie.
      !!! Drtivá většina tu popisuje jeho samotný (ne)zákrok, ale chyba začala už ve špatném pozičním postavení, protože při mdlém posouvání byl hodně vpravo.


      Komentář byl uživatelem upraven (19.08.2023 10:24) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        sicilianbrno     před 9 měsíci 19.08.2023 15:02 |  
        7 1

        Ty si mě zas pobavil tim, že překrucuješ co druhý napiše, napsal jsem, že golů z dálky pustil již vic ( tim neřikam, že za vše mohl ), ale že KONKRETNĚ tuto střelu bych mu nevyčital, že to jeho chyba nebyla. Nemyslim si, že měl špatné postaveni, branil mu i ve vyhledu utočici hrač stojici v ofsajdu, ktery podle pohybu těla před střelou uhl, to ti taky moc nepřidá.
        Ale řekl bych to takhle, Ondra je typ hrače, ktery tu vždy bude mit hodně zastanců ( vč. mě) a odpůrců ( vč. tebe).

  7. Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

    SLAVIESTA     před 9 měsíci 19.08.2023 08:34 |  
    9 20

    Čtyřka pro Koláře by byla lichotivá známka. Znovu potvrdil, že rány z dálky je velká slabina a jestli si protekci nevyženil, měl by v neděli sedět na lavici!

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

      mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 10:15 |  
      6 17

      Vyženil a s ní i smlouvu do ležaté osmičky.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

        Slávista 51     před 9 měsíci 19.08.2023 10:29 |  
        5 9

        Zřejmě asi ano.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

          Slávista 51     před 9 měsíci 19.08.2023 12:20 |  
          5 7

          Momentálně však úrovně smlouvy -
          nedosahuje !

          • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

            SLAVIESTA     před 9 měsíci 19.08.2023 12:26 |  
            7 8

            Já mu smlouvu i ty peníze za ní přeju, když nic jiného, tak za to ukopnutí hlavy tím debilem si to zaslouží. Do branky v tuto chvíli ale nepatří!

            • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro -Slavia 1:1

              sicilianbrno     před 9 měsíci 19.08.2023 15:10 |  
              6 1

              Podle mě patři, nemyslim si, že celkově by byl Mandous lepši. Ale respektuju nazor jinych a v připadě Kolaře se tu asi nikdy všichni neshodnem, když ta diskuze bude kultivovaná, bez vulgarismů, tak rad tu budu diskutovat :-)

  8. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    Marek3     před 9 měsíci 19.08.2023 08:38 |  
    8 12

    Nas vykon se mi vubec nelibil a to jiz po nekolikate. V Budejkach jsme s trochou smuly mohli nechat body a v Bolce to bylo podobne. Vcera za mne vykon hodne spatny. Krome zlepseni hry do obrany vidim nulovy progres ve hre muzstva at se to tyka prechodu do utoku, nebo predfinalni a finalni faze. Forma individualnich hracu take neni na vyssi urovni- bohuzel Koli uz skutecnym pilirem neni a mozna uz nikdy nebude. Holese vykony jsou prumerne az mirne nadprumerne a to je pro me malo a zustava otazkou zda by mel zustavat v obrane. Za mne bychom meli zacit stavet na dvojici Ogbou- Vlcek. Jurecka, Schranz, Linger jsou hraci do koncovky ale v mezihre prosti dobri nejsou a to se odrazi kvalite nasi hry. Asi by mel hrat pouze jeden znich ale zase musime lepit post leveho kridla ktere zatim nemame. Stred hraje v solidni forme ale nedostatek fotbalove kvality na kridlech a v utoku se odrazi I na jejich hre. Stale chybi kreativita a skutecne kvalitni utocnik, tak doufejme ze Chytil se Jim stane. Take si priznejme ze Ukrajinci byli podprumernym souperem a ja se obavam ze s takovouto hrou budou vysledky podobne tem z minuleho rocniku. Za mne trochu lepsi hra do defenzivy po urcite stabilizaci nasi obrane rady a vyborne forme Provoda, jinak zadne zlepseni od minuleho rocniku a to jsme privedli dalsi 4 posily. Za mne zatim pomerne zklamani.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      Kenny     před 9 měsíci 19.08.2023 12:00 |  
      11 0

      V podstatě se vším, co jsi napsal, souhlasím. Jen mě trochu zaráží poznámka, že chybí kvalitní útočník. Co přesně bys od kvalitního útočníka chtěl? Jurečka v minulé sezoně nastřílel 20 branek, ve hře je podle mě nepostradatelný svou bojovností, náběhy i napadáním. To, že mu to momentálně nelepí, potká i kvalitního hráče. A věřím, že kdybychom hráli více odvážněji, útočněji, tak už by měl na kontě daleko víc branek.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Slávista 51     před 9 měsíci 19.08.2023 12:19 |  
        4 0

        Dobrý střelec je pěkná věc.
        Ještě lepší je však, když dává branky více hráčů - soupeř potom neví, koho přesně má hlídat, že !

        • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

          davy     před 9 měsíci 19.08.2023 17:19 |  
          1 0

          Před zápasem s Baníkem nelze nevzpomenout na květen 2003 a tehdejších 7:0 pod trenérem Beránkem. O góly se podělilo 7 hráčů.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

            Edenjejenjeden     před 9 měsíci 19.08.2023 17:43 |  
            1 0

            Nebyl to ten zápas , kdy na lavičcce Baníku začínal svou trenérskou kariéru Pavel Vrba ?

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Marek3     před 9 měsíci 19.08.2023 18:16 |  
        0 0

        Kenny, chapu tvoji poznamku a Jurecka byl skutecne fantasticky, ale mam pocit ze hral z podhrotu. Pral bych si rychlostne vybaveneho, agresivniho hrace kterym umi hrat zady k brance, jeden na jednoho a vice do kombinace. Utocnik ktery by pripravil sance spoluhracum a ziskaj standardni situace v zajimavych pozicich. Ten kokot Cvancara byl celkem solidni.

  9. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    Monarchie     před 9 měsíci 19.08.2023 08:59 |  
    8 0

    Hrabal by U Zlatého tygra řekl, neřeš to, postoupili jsme..MVB vůbec nenabíral stopery, takže několikrát došlo k přečíslení ve středu pole, šance v Evropě musí proměnit, zdá se mi, že Zafi a Šéva si trochu překážejí, Aiham musí hrát častěji, Koli mi připadá, že špatně vidí na dálku, ale jinak platí ukázaná, jsme v dalším kole.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      mig52     před 9 měsíci 19.08.2023 10:10 |  
      5 5

      Také začínám věřit tomu, jak tu už někdo 2x psal, že má něco Koli na dálku s očima.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Radovan62 (přítel SN)     před 9 měsíci 19.08.2023 11:49 |  
        9 2

        Píšu to pořád,hlavně nemá prostorovou orientaci,možná po tom zranění ve Skotsku

  10. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    Steevee     před 9 měsíci 19.08.2023 10:20 |  
    13 0

    Já se i přes nijak nadstandardní výkon musím zastavit u Zafeirise. Protože on je prostě neuvěřitelný. Sledovat ho je pro mě jakožto fanouška Slavie čisto čistá radost. Neustále hlava nahoře, neustále chce hrát, technicky fantastický, poctivý i dozadu a ty emoce. To, jak tím žije a jak z něho leze, že mu na tom záleží. Jenom ať vydrží zdravý a na tohohle kluka budem hodně dlouho vzpomínat. Nedá se než podepsat dřívejší vyjádření JiT, že takového hráče dostanete do české ligy asi jednou za život.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      lantsmit     před 9 měsíci 19.08.2023 13:13 |  
      1 2

      Naprostej souhlas. A doplním, že záloha v top formě a plným zdraví ve složení Oscar - Zafeiris - Ševčík, z wingbeků podporovaná Masem s Provodem, to bych si troufal , co se týká hry v poli, znovu na top Evropu

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Kulajs     před 9 měsíci 19.08.2023 13:22 |  
        20 0

        S tím Ševčíkem si nejsem tak jistý. Hodně míčů ztrácí zadrbáním. Sázím spíše na Wallema pokud bude zdravý.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

          lantsmit     před 9 měsíci 20.08.2023 15:06 |  
          0 2

          Píšu v top formě! A Walema v těžkym zápase nikdo neviděl. Takže přání ano, objektivní hodnocení ne.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

        Pedro50     před 9 měsíci 20.08.2023 16:01 |  
        2 0

        Obávám se že Ševa momentálně nemá na základ ani trochu

  11. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    cvočkař Danda     před 9 měsíci 19.08.2023 14:29 |  
    3 0

    Steeve, máš pravdu.Zafeiris je prostě zázrak.Jestli to bude předvádět ve skupině EL,tak ho tu kluka asi moc neužijem.Po prvním zápase jsem psal, že to byla čistá radost.Odveta takové pokoukáni nebyla,ale myslím, že si to kluci v pohodě pohlídali.Všem jsem dal o stupeň vysši známku.Mimochodem, postrádám příspěvky přítele Sokrata,nevíte někdo co s ním je?

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      necich     před 9 měsíci 19.08.2023 16:59 |  
      4 1

      Brouzdá šumavskými hvozdy a táhne dvoukolák plný hub.. :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

      necich     před 9 měsíci 19.08.2023 17:05 |  
      3 1

      Doufám, že před odchodem s náma získá titul, zahraje si skupinu LM a bude odcházet za částku atakující miliardu..

  12. Re: Hodnocení slávistů - Dnipro - Slavia 1:1

    jose01     před 9 měsíci 20.08.2023 06:18 |  
    9 8

    Nezlobte se na me, ale brankář Slavie takovou střelu prostě chytat MUSÍ, to že se ho tady někdo oslavuje za to, že chytne dvě střely, co chytí kazdej ligovém brankář tak za mě to je málo. Působí hodně neohrabaně, jeho odhad je tady slabej. Za mě máme na tomto postu největší slabinu. Ale zase Mandousuv styl se mi líbí ještě miň.