Mezi námi fanoušky

Mezi námi fanoušky 23/24 #06

Ošklivé derby v Edenu a výhru na hřišti Servette Ženeva přišli do podcastu SN Mezi námi fanoušky zhodnotit quelhar, Thorklaer a Vašek Pecháček.

Derby v Edenu přineslo poměrně dost témat, pohříchu ale prakticky žádné fotbalové. I tak jsme o něm dokázali mluvit tři čtvrtě hodiny, což je tak o 40 minut déle, než by si tento zápas zasloužil. Zkusili jsme přijít na to, proč se zápas tak rychle zvrhnul, probrali jsme roli sudího Szikszaye a zamysleli jsme se nad tím, jak by vlastně mohlo vypadat, když sudí nepodlehne atmosféře, jak jeho výkon absurdně okomentovala komise rozhodčích. Z herního hlediska nás nezaujal nikdo, pozitivní hodnocení si odnesl snad jen Tomáš Holeš. Dostalo se i na pozápasová vyjádření trenérů a to, jak je vnímají média. V druhé části podcastu jsme se vrátili k výhře na hřišti Servette Ženeva a uvědomili si, že výher venku v evropských pohárech Slavia poslední dobou opravdu moc nepřipsala. Pochválili jsme kontrolu nad celým zápasem i přes nasazení mnoha hráčů, kteří nepatří do základní sestavy. Diskutovali jsme nad situací ve skupině a šancemi Slavie uhrát třeba i první místo. V poslední části jsme pak krátce shrnuli další program Slavie, možnou sestavu do pohárového zápasu v Kroměříži a situaci B týmu v ČFL.

Podcast jsme natáčeli ještě před zveřejněním prohlášení Slavie k derby.

Obsah:

(00:00) Slavia - Sparta 1:1
(47:00) Servette - Slavia 0:2
(1:23:20) Program Slavie, B tým

Znělka a předěly: Reev Music - Firestone
Výroba: Studio Soundwave

Komentáře (77)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Quentin     před 8 měsíci 26.09.2023 07:24 |  
    10 0

    Dobre rano, diky za dalsi dil podcastu. Po ceste do prace jsem stihl zatim jen prvni cast o derby. Musim vyzdvihnout vas nadhled a dusevni rovnovahu po tom mizernem nedelnim zapase. Kdyz vezmu, ze jste nataceli kratce po oznameni hodnoceni komise rozhodcich, tak klobouk dolu. Mate pravdu, ze derby byl typicky remizovy zapas, treba proto to boli min. Ja druhy gol taky neslavil, z reakce hracu na hristi bylo jasne, ze radost nam VAR zase vezme. Mame utery a ta nedelni mizerie uz me opousti. Jeste vcera rano jsem myslel, ze ligove zapasy snad radsi prestanu sledovat. Ale je to pryc, uz ted se tesim na dalsi zapasy. Je dobre, ze dva ligove venkovni zapasy jsou prolozene domacim zapasem s Tiraspolem. Slavia do toho!

  2. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Steevee     před 8 měsíci 26.09.2023 07:31 |  
    54 9

    Aby to teda náhodou nezapadlo a pro ty, kteří to třeba neví. V neděli to byla pro toho neskutečně zákeřnýho primitivního psychopata Bořila první (!!!) červená karta v profesionální kariéře. Bóřa kameramanům do kamery na oku fakt nikdy nemlátil. Je to mj. výsledek dlouhodobé práce českých vykurvených médií. Prostě když budeš pět nebo deset let prezentovat hráče xy jako řezníka, kterej všem okolo dneska možná poláme nohy, tak v těch lidech ten dojem vytvoříš. Je brutální, jakou image vytvořili Bóřovi v éře, kdy po českých trávnících běhali Frýdkové nebo Štetinové. Naprosto transparentní příklady zmrdů, kteří chtěli jenom lámat nohy, ale sami byli prvotřídními plačkami. Bořil je extrémní tvrďák, ale vždycky uměl kromě rozdání i přijmout. Mj. i tím se zásadně liší od spousty jiných a nesrovnatelně horších.

    Samozřejmě další bod práce českých objektivních (!) médií je ta současná celková averze vůči Slavii. To tak prostě je, když se někomu už moc dlouho moc daří. Vzpomínáte si ještě třeba na LM? Celá republika nám fandila, novináři pěli ódy. Protože ty ódy prodávaly. Když si vzpomenu na tu "reportáž", jak Podroužek jel tpc jak Klíma s Kroupou v Na vlastní oči natáčet chatrč, kde spával ve svých úplných začátcích Sima...to kdo neviděl, tak fakt doporučuju. Se musím smát, jak se každá špína chtěla přiživit na úspěchu Slavie.

    No ale pak se to prostě někde zlomilo, začaly první dílčí neúspěchy viz. odveta v Mumulandu a už to jelo. Mádl "pokud Slavia nedá Mumuland, je konec éry". Vacek "Tvrdík jel do komunistický Číny". Podroužek "Kolář je protěžovaný". A už se po celý ty roky nesjelo z linky, že je to u nás všechno levý, pokroucený, nefér, Nezmar, Bílek, atd., atd. Když neprodává bezmeznej úspěch, musí prodávat to, že jsi čurák. A to b) prodává ještě líp. A tu bradavku, která tě v tomhle směru nakojí najdeš taky snáz. Problém to do určité doby nebyl, protože Sparta byla tak slabá, že pro nás nebyla soupeř. Jenže to se na nějaké časové ose změnilo a dneska ruku v ruce se změnou na Hradě (byť za mě lidsky zaplaťpánbůh za ni) to už problém je. A ne malý. Protože fotbalové struktury jsou rudé a kdo drží největší české fotbalové peníze (když je bude chtít použít) víme taky.

    Budou to těžké časy. Hrozně by tomu pomohl nějaký větší letošní úspěch v Evropě, ideálně titul a LM, tím by se dal zase otupit rudej nápor. Kterej jinak vidíte úplně všude. Vymytej mozek má po těch letech 90% neutrálů. My s tím můžeme dělat jenom to, že když nic jinýho, tak zůstanem při sobě. A budem si nekonečně vážit všech Bořilů, kteří by za nás vypustili duši. Reálně mi vlastně trrrošku vadí (to není správný slovo asi), že se tohle téma tak moc řeší i v našich řadách. Jednou chlapi. Jednou to pochopíte. Jednou se skoro zapomene na spoooustu lepších fotbalistů v našem dresu. Na Bóřu ne. Bořil znamená Slavia.

    Jinak mimochodem velmi poslouchatelnej díl, super práce.


    Komentář byl uživatelem upraven (26.09.2023 08:57) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Slobo     před 8 měsíci 26.09.2023 10:07 |  
      12 4

      Podepisuji a doplním: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 12:16 |  
        6 0

        Proti Slavii, jí hledají a nacházejí furt !

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      belmis (přítel SN)     před 8 měsíci 26.09.2023 16:09 |  
      11 2

      Krásně jsi popsal dnešní mediální svět. Novináři jako by vymřeli. Je jich pár, co píší pouze fakta a nechají na čtenáři, jak fakta vyhodnotí. Dnes však v drtivé většině převažují pisálci, kterým bohužel skáče na lep nemalé množství lidí...

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Myšák     před 8 měsíci 27.09.2023 08:00 |  
        0 0

        To bohužel bylo, je, a bude.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          belmis (přítel SN)     před 8 měsíci 27.09.2023 09:22 |  
          1 3

          Bylo to ve velké míře za komoušů, pak po revoluci cca 20 let to téměř nebylo a v dnešní době je to téměř opět jak za komoušů s jedním velkým rozdílem. Tenkrát za komoušů jim ta Rudá práva nikdo nečetl a nevěřil, kromě zapálených komoušů. Dnes např. vládou placené Fórum 24, který má stejný slovník jako mělo to Rudé právo, dnes hltá nemálo lidí...

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

            belmis (přítel SN)     před 8 měsíci 27.09.2023 09:24 |  
            4 2

            A třeba Sport se za komoušů dal bez problémů číst. Dnes ohýbají informace jak se jim to hodí....

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Flame     před 8 měsíci 26.09.2023 16:28 |  
      3 0

      Zdravím všechny, máš absolutně pravdu, napřed se na našem b randu přiživovali, řekl bych že jsi trefil i ten okamžik zlomu, po kterém je Slavia ze všech nejhorší.
      Psal jsem to už včera, že nejenom sudí mají hypotéky ale i "novináři" jsou potřební.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      edenian     před 8 měsíci 26.09.2023 17:58 |  
      4 23

      Tak dobre steeve, zareaguji, odkaz na psychopata Borila jde na me, dobre. V nedeli jsem souhlasil s jednim tvym odstavcem, dneska s zadnym. Skucis tady jak ti / Slavii vsichni kazi povest a pomlouvaj atd. cely roky kdovi co. No, lidi kteri pisou o fotbale jsou takovi, podrouzkove, madlove, vackove, zivi se bulvarem a klepy tak to tak vypada, maji proste posluchace. V hledistich jsou. V klubech taky. Je to proste svet prazdnych kecu, taky proc by se vubec melo o fotbale neco kvakat me ted napada, nejlepsi prece je ze jdes na zapas a vsichni jsme treneri ze jo :-) Ale ze by novinari dokazali nejak ve spolecnosti vytvorit obraz nejakyho zakernyho Borila to si snad nemyslis. Mimochodem ja jsem byl v Edenu porad v dobe Borilovy nejvetsi slavy a chvile kdy jsem se za nej stydel tam teda byly casto, o Coufalovi ani nemluve. Dobre si pamatuju ty nechapavy pohledy protihracu / predevsim v poharech /. Ne proto ze je tvrdej, ale proto ze jim jeste dava najevo ze priste ho mozna zabije. Mozna si vzpomenes treba na Hazarda, kdyz mu proste Coufal nestacil, tak ho sundal. Hazard sedel na trave, cumel a nechapal vo co jde. On totiz prijel hrat fotbal. Normalka ze jo. Trapnost sama. No ale naucena, vycizelovana, vytrenovana, tak jak to po nich treneri chteji. Trpisovsky se stava symbolem pokrytectvi, filosof Priske teda taky. Jestli jim nerika, ze maji protihrace sundat, tak jim ma hlavne rict, ze ho sundat nemaj. To uz je samozrejme vec psychiky a to jsme u toho co jsem vyjadril v nedeli. Hraci hrali tak, jak je trenerske tymy pripravili. Pokud si nechava Trpisovsky na lavicce Rehaka, Kostla, / Housteckyho uz vypakovali za vratka :-) / tak je s tim asi v pohode ne? Vcera si s nimi rozhodne nezadal, takova nenavist jakou maji pri zapasech v xichtech tihle lide, to se tezko chape. Kdyz to nazve Vesely " ustekanosti slavisticke lavicky " tak to je hodne benevoletni, proste dobry soused tady u nas ve Vrsovicich, respekt. Vzpominam si na toho skotskyho kluka, kterej rikal po tom nasem pamatnem zapasu ze v dobe kdy uz byli uplne na hadry ani hrat nechtel, ze chtel jen nekoho sejmout. Opravdu jsem cumel jak to dokazal byt uprimny, bylo mi ho dost lito. Jediny co jsem prave tehdy nepochopil, jak mohl Steven Gerrard svuj tym tak /NE/pripravit na zapas. I tam byl podle mne hlavni vinik tech excesu trenersky tym atd. To bylo to hlavni co jsem videl v prubehu celeho zapasu, evropsky pohar a takovyhle amater. Ono to jeho trenovani taky podle toho vypada.

      Tenhle / podle tebe super /pokec co tady je dneska je stejny skuceni. Prestal jsem ty pindy poslouchat na 12'53. Neslysim nic nez jak to rozhodci cely zmrvil. No, opakuji, ze rozhodci ma hlidat pravidla a ne drzet na uzde .... atd, jak jsem psal v pondeli.
      20 tisic divaku / mohl bych treba odecist nejaky deti, ale dobre si to pamatuju ty 5 lety kluky co tam fakujou a rvou stejny slova jako jejich tatove / ktery si to jdou vykydat na ty druhy s kteryma dneska hrajou, pak teda ty lavicky a ty na hristi, potrebujou to, je to jejich zivot, no 20 tisic lidi v nenavistne emoci v te chvili nasobena do opravdu obludnych rozmeru, rozhodci ma pravdu, ze to by museli chtit i ti ostatni... Proste pokud nekdo interpretuje situaci tak, ze neudeli-li na zacatku zapasu rozhodci cervenou za faul tak ostatni hraci si reknou OK, takhle to teda dneska budeme hrat a zacnou se masakrovat, tak to je zase jen alibismus a pokrytectvi. Uplny deti to nejsou, ne? Pravidla jsou porad stejna, ne? Rika se tomu porad jeste sport, ne?

      Uz nebudu moc pokracovat, jen dodam / jak jsi zminil v novinarskych souvislostech / ze majitele klubu, v tomto pripade pan K. a soudruh T. jsou pro spolecnost tak neblahe figury, ze do toho zapadaj jak prdel do hrnce, tyhle ryby ovsem smrdi od hlavy az k ocasu a tezko se divit novinarum ze je machaj, je to tak jednoduchy ze se tomu asi tezko odolava.

      ...jen jsem to nejak chtel dovyjadrit, cau

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Steevee     před 8 měsíci 26.09.2023 18:47 |  
        21 3

        Zkusím to nějak postupně.

        Možná bys, edeniane, měl přehodnotit přesvědčení o vlastní názorové atraktivitě. Moje narážka na "psychopata Bořila" nemá s tebou absolutně nic společného. Vůbec neregistruju, jestli jsi mi to k nějakýmu komentáři psal, tvůj nick je tady pro mě jedním z tisíce splývajících.

        Že Bořilovu image vraha vytvořili z obrovského procenta novináři si samozřejmě myslím. Bořil nejen že nebyl za svou kariéru ani jednou vyloučen. Bořil nebyl dokonce ani nikdy nijak dodatečně postihnut jakoukoliv disciplinárkou, nebyl jí dokonce ani nikterak řešen. Za manželku má úplně obyčejnou holku, se kterou je asi 15 let, žádný Peppers, Kozičky, chlast za volantem, gambling, NIC. Úplně normální kluk. Po všech stránkách.

        Ale 7 let poslouchám při každý příležitosti Bořil, Bořil skluz, Bořil břitva, Bořil šarvátka, Bořil Kadlec, Bořil Messi, Bořil si dovolil šťouchnout do Hložka, hraje Bořil, kterej je vlastně úplný kopyto, který umí jenom prasit, hraje Bořil, tak Trpišovský chtěl Spartu pokopat, wtffffff.

        Ses styděl za Bořila s Coufalem? Trapnost sama? Napíšu jenom "ok":-)

        Když jsi slyšel "toho skotskýho kluka", že nám chtěl jenom někoho sejmout, bylo ti ho líto? Myslíš toho "kluka" z toho týmu, kterej nám podle doktorů jenom se štěstím nezabil brankáře? Kdy dvojzápas proti těm dobytkům prakticky ukončil dvěma našim hráčům top kariéry? A dost.

        Běž do prdele. Nemám jiných slov. Vůbec nevím, proč ti debil odepisuju. Zbytek nečtu. Snad budou mít jiní lidi pevnější nervy.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          NAPALM     před 8 měsíci 26.09.2023 20:27 |  
          9 1

          Podepisuji, Steevee...

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          edenian     před 8 měsíci 26.09.2023 20:28 |  
          2 15

          OK, sorry, nevim sice jak jsem projevil presvedceni o sve nazorove atraktivite, ale beru ze to nezvladas...

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Pedro50     před 8 měsíci 26.09.2023 22:40 |  
        1 2

        Tento komentář je buď naivní nebo hloupý. Sorry jako...

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          edenian     před 8 měsíci 26.09.2023 23:31 |  
          0 6

          Ale ja si uvedomuji ze jsem clovek minulosti ...

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 16:51 |  
        1 0

        Pokud by rozhodčí hlídal pravidla a byl nestranný musel mít Kuchtu ve 3. minutě min. žlutou po "loktu" právě na Bořila. V sedmé minutě by musel dostat žlutou Olatunji po šlapáku na vyběhnuvšího Mandouse (no, pan rozhodčí potrestal za srážku s brankářem našeho Chytila...). Preciádo by musel i bez VARU odejít ze hřiště v minutě 21 a stejně tak by tomu muselo být po brutálním "sestřelení" Zafeirise Lacim u postranní čáry. Sakra co tady melete o dodržování pravidel a držení hráčů na uzdě - právě spravedlivé trestání brutálních zákroků je od toho aby drželo na uzdě hráče na hřišti a fotbal se nezvrhl ve 20 minutě v to co jsme museli sledovat my v hledišti.
        Pokud máte dojem, že rozhodčí nic nepokazil pak bych byl rád kdybyste popsal podobný zákrok jako ty čtyři sparťanské výše, kterých se v průběhu zápasu dopustil ve hře některý z našich hráčů.
        Když k tomu přičtete další docela extremní fauly Olatunjiho a hlavně nevyloučení Preciada po "mrsknutí míče o zem" a hlavně neudělení žluté po penaltovém zákroku na Tijaniho nějak mi tam chybí vyváženost v rozhodování.
        No, Vám zřejmě ne. Zřejmě ani posledních 10 kol loňské ligy a nedělní derby Vás nepřesvědčilo o tom, že zde "nebrečíme" ale pouze konstatujeme to, co se ve skutečnosti na hřištích odehrávalo a zřejmě se bude v současné Křéťalize odehrávat bude. Myslím, že v sobotu se o tom znovu přesvědčíme... Ani "rudí hrdinové" opět budou hrdinně a s nasazením zdraví bojovat i bez svého "napadeného" kapitána a přesvědčí všechny o své neporazitelnosti - a respekt k soupeři a zdraví jejich protivníků Bořila, Mandouse, Provoda a Zafeirise jsou pro ně absolutně nepodstatné, stejně tak jako pro naše rozhodčí!

  3. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    ctute     před 8 měsíci 26.09.2023 13:08 |  
    7 20

    Z poslechu je zřejmé, že aktéři podcastu stále ještě jsou v zajetí nepovedeného derby a i pro nás nedobrého výsledku..není to remíza..ale Slavia ztratila dva body a Sparta získala jeden (v tabulce pravdy). Určitě svým nemalým dílem do toho přispěl i rozhodčí,ale zřejmou zásluhu zde má i sama Slavia. Vždyť už dlouho dopředu atmosféru šponovala..ukradené vlajky a Tvrdík na sociálních sítích..a že si toho pak všímají i sami hráči je bez diskuze. A trenérská lavička? Už když jsem shledal sestavu hodinu před výkopem, bylo zřejmé kam to směřuje a co se stane. Co jiného si myslet když uvidíte typologii hráčů a např.v sestavě Bořil (někde jsem četl že je to nejmíň oblíbený hráč napříč ligou) hráč který není v základu je nasazen..bylo zřejmé že to bude o hecování, emocích,tvrdosti, kopané... a faulech, než o fotbalovosti a kráse. A ještě jedna poznámka, že Sparta takto dohrává zápasy až do poslední vteřiny nastavení je každému známé..že kopou do plných a někdy naslepo míče do vápna a tam pak v té mele buď je to faul, penalta či ruka a pod.. Už i nám se to takto vymstilo. Byla chyba že trenéři na to hráče nepřipravili a nechali dohrávat utkání v našem vápně...mimochodem míč šel právě ze strany vyloučeného Bořila, kde jeden hráč pak chyběl.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      SLAVIESTA     před 8 měsíci 26.09.2023 13:23 |  
      15 3

      Promiň, ale co to jsou za kecy o tom Bořilovi, že není v lize oblíben, tak ho nebudeme stavět? Tobě bylo všechno jasný hodinu před zápasem? Tak to jsi asi jediný na světě. Nesouhlasím s Tvým, po bitvě chytře se tvářícím, příspěvkem!

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:08 |  
      2 0

      Já bych jen pro porovnání uvedl blábolení p. Kobylíka v Dohránu, kde řekl, že Bořil si vybral snadný terč k útoku, tedy zřejmě mírně labilního kapitána Sparty a právě jeho proto, aby nemohl hrát v nastavení a také v dalších zápasech jej napadl...
      To, že celá situace proběhla absolutně jinak, ale takto je i po rozhodnutí disciplinárky všem prezentována, je další sprostotou současné české ligy a těch, kteří ji ovládají. Ano Chytil fauluje , avšak je mimo hru napaden Vindheimem, poté na něj doslova zaklekne Wiesner, přibíhá Bořil k Wiesnerovi a i z fotografie ve Sportu je vidět, že jej za rameno tahá Haraslín - Krejčí ani Bořil se ještě nedrží a tím, který první chytne druhého za dres je právě Krejčí. A následuje sparťanská vložka - bídák Bořil versus 3 hrdinní protivníci - následný přihraný pád Haraslína.... (kdysi v kině Šťastný Luke - "dáme souboj muže proti muži - my čtyři proti tobě").
      To, že od začátku zápasu to byl právě Bořil, který měl být vyprovokován dokládá 3 minuta a úmyslné sražení a loket někam do brady od Kuchty ! No, však stačilo ty ty ty a sakra proč se ten "blázen Bořil nenechal vyprovokovat???? No, zřejmě jsme to měli nachystáno až na závěr zápasu jak bylo páně Kobylíkem osvětleno.....


      Komentář byl uživatelem upraven (29.09.2023 17:10) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        záplata     před 7 měsíci 29.09.2023 22:10 |  
        1 0

        Jó pan Kobylík, to musí být myslivna, na tohle nepřišel ani sám šéfredaktor v ispartu, a že to už je něco, pán muší bejt študovanej, na hlavě klobouk, v ruce aktovku......, nojo, študovanej.

  4. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    weetek     před 8 měsíci 26.09.2023 13:55 |  
    7 2

    Trochu to odlehčím, protože se mi o derby už vůbec psát nechce. Pokud quelhar otevírá část o utkání MOL Cupu dotazem, zda nasadíme Standu Tecla, jde o svého druhu humor, nebo je role Tecla opravdu jiná, než jak bylo prezentováno a jak jsem (možná mylně) pochopil? Mentor a manažer B týmu nastoupil za rezervu jednou, na první poločas proti Admiře hned v prvním kole ČFL, ten zápas se hrál 6. srpna. Utrpěl lehčí zranění a od té doby k žádnému zápasu béčka nenastoupil. Podle komentářů těch, co na béčko chodí pravidelně, se kolem rezervy pohybuje. Zároveň ovšem od 4. kola a zápasu v MB o týden později nechyběl na lavičce áčka, a to i v případě, že jeho zápas se kryl se zápasem rezervy (např. "slávistické derby" v Karlových Varech). Nenastoupil do zápasu ani jednou. Jaká je tedy jeho role? Je reálně připravený nastoupit do prvoligového zápasu? Bude někdy nastupovat za béčko?

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      lukas6novak     před 8 měsíci 26.09.2023 20:14 |  
      2 0

      Tak čistě teoreticky by měl být hráč áčka který se bude během roku zaučovat podle možností. Takže jeho role bude podle mě dost závislá na tom jak bude vypadat kádr áčka a béčka. Jestli v áčku nebudou žádný zranění tak bude asi 4-5 útočník a potom co přišel Škoda (+forma béčka) nevidím důvod ho na sílu cpát do béčka na hřiště a radši ať se učí to jak funguje chod béčka a nemusí řešit ještě hraní

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 16:27 |  
      0 1

      Další expert, co !

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:14 |  
        0 0

        Stejně jako jiní do nejvelkoklubu krásně zapadl, a bude jej bránit proti útokům a špíně i po konci kariéry. Vivat!
        A opět "masáž" se kterou se setkáte i u některých, kteří zápas neviděli - ale "vždyť to říkal i fotbalový gentleman Lafata"....


        Komentář byl uživatelem upraven (29.09.2023 17:15) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Lunaris     před 8 měsíci 26.09.2023 16:35 |  
      17 1

      Deník Sport proti nám hraje derby pořád. Ti z toho derby módu vůbec neslezli.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 16:26 |  
      0 2

      No jo, no -
      Slavii vedou holt blbci a to od r.2015 !

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      záplata     před 8 měsíci 26.09.2023 16:46 |  
      4 5

      To jsou zase hemzy, kde je článek o trenérech xindlu, Řehák tam měl Baranka nakopat do prdele, co se nám má to hovado producírovat po našem hřišti, stejně dostane flastr. Nechápu zdejší vyměkla co Řeháka někam vyhazují, za co jako.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      edenian     před 8 měsíci 26.09.2023 18:05 |  
      5 2

      Kluci tak zrovna komoussky noviny cist nemusite :-)

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 18:28 |  
        3 0

        Je dobré znát nepřítele.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          edenian     před 8 měsíci 26.09.2023 18:43 |  
          2 1

          To jo.

  5. Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    SLAVIESTA     před 8 měsíci 26.09.2023 18:50 |  
    4 9

    Bořil stopka 4 zápasy, Debil 2. Navrhuji omluvit se Spartě za nepřístojné chování hráčů a vedení. Dále přísně potrestat Bořila a Řeháka, na tři domácí zápasy zavřít
    hřiště pro diváky a p. Tvrdík by měl pozvat Křetínského na přátelský oběd!


    Komentář byl uživatelem upraven (26.09.2023 18:59) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Quentin     před 8 měsíci 26.09.2023 18:57 |  
      0 3

      Byl jsi rychlejší, váhal jsem, jak v textu označit toho potrestaného z druhého břehu. Napsal jsi to dobře.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:22 |  
        0 0

        Já bych ještě doplnil uzavření tribun - severní a východní na dva až tři zápasy za vulgární nápis a uvažoval bych i o exemplárním trestu pro Slavii za nezvládnutí pořadatelské služby s pronesením pyrotechniky do stadionu, s tím, že vlastně umožnila házet dělbuchy do fanoušků, Možná by bylo dobré důrazně vytknout Slavii nedodržení ochranných opatření v sektoru hostujících fanoušků, které ve výsledku k excesům vedly sa umožnily je.

  6. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Quentin     před 8 měsíci 26.09.2023 18:54 |  
    5 0

    V podcastu jste tipoval, že KAPITÁN dostane čtyři zápasy a IQ37 jen dva. Disciplinárka teď váš tip potvrdila.

    https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-boril-trumfl-krejciho-dva-dny-po-divokem-derby-padly-tresty-pro-oba-kapitany-5013594#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    Upřímně jsem čekal i větší flastr pro našeho Honzu. Po tom shitstormu, co se hned po derby rozjel, je to ještě dobré. Tím trest neschvaluju a nesouhlasím s ním, ale měl jsem obavy, že Béřovi napálí distanc do konce roku a to teď při restartu kariéry nepotřebuje.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      krumicek     před 8 měsíci 26.09.2023 19:04 |  
      17 1

      Myslím, že oni by Bořilovi rádi dali víc, jenže zároveň Krejčí musel dostat málo aby spartě moc dlouho nechyběl a přece jen např. Bořil 8 zápasů a Krejčí 2 zápasy už by vypadalo blbě, tak to udělali takhle...

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Tacit     před 8 měsíci 26.09.2023 19:24 |  
        14 0

        Je zvláštní, že Bořil dostal červenou poprvé v lize, ale ten nevinej sparťanskej spratek už má červenou dokonce letos podruhé. Přesto je Bóřa “recidivilista” a tak dostal dvojnásobný trest.
        Tak takovým spravedlivým řešením se teda situace rozhodně uklidní, to jo.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:28 |  
          0 0

          Já se jen těším, až někdo prohlásí podobně jako v TIky Taka, že "naštěstí Houštecký chyběl na derby" že někdo pronese "všichni Bořila známe, nebýt toho, že byl dva roky zraněný byl by určitě recidivistou".....
          No, vždyť celý národ ví jaká "hovada" Slavii fandí, podporují ji, hrají v jejím dresu a dokonce ji trénují a ke špinavostem vedou.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        SLAVIESTA     před 8 měsíci 26.09.2023 19:26 |  
        1 2

        Jim je přeci úplně jedno jak to vypadá, vedení Slavie je jim pro srandu(ani se jim moc nedivím). Teď už chybí jenom po pohárovém zápase Sp. prominout Debilovi zbytek trestu, aby byl k dispozici na Plzeň a bavit se jak vedení Slavie přihlíží s otevřenou s prominutím hubou!

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Ivan     před 8 měsíci 26.09.2023 19:25 |  
      21 0

      Na to že je Krejčí starej recidivista a pro Bořila je to ve 32 letech první červená v kariéře je ten rozdíl propastný.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 19:28 |  
        1 0

        1*

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        Merlinus (přítel SN)     před 8 měsíci 26.09.2023 19:36 |  
        5 1

        Je to totální výsměch, ale holt silnější pes m....

  7. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Sapfa     před 8 měsíci 26.09.2023 19:24 |  
    13 1

    Já nevim no, kdyby Krejčí nechytil Bořila pod krkem za dres a nezačal s ním mávat jak magor, tak se vůbec nic z toho nestane...že Bořil sundal i toho Slováka, k tomu se přihlédne, ale k tomu kdo to začal už ne, tam je to prý fifty fifty...že je rozhodčí debil a neumí si sjednat pořádek už před zápasem v chodbě, to je pro mě nepochopitelné, jako kdyby pískal první zápas...říct jim, že kdokoli s ním přijde diskutovat krom kapitánu, tomu dá kartu, tak by to utkání takhle nevypadalo....takhle se akorát přenesla ta nerovozita a nevraživost na tribuny a na lavičky....druhá věc je, že chtěl sice hru pouštět, ale to neznamená, že musí zákonitě pouštět i surovou hru...opět, měl si je označkovat žlutou už na začátku a bylo by po surovostech....a nejhorší na tom je, že toho blba pak přikryje jak komise, tak i m.rdky mediální a za viníka označí hráče, fanoušky, realizák a aby se neřeklo, tak rozhodčího taky, ale minimálně...přitom on byl spouštěč a fanoušci, realizák a lavičky se jen přidali do té bramboračky, kterou ten debil umíchal...ne nadarmo se říká, že rozhodčí je pánem na hřiště...no tak to tenhle rozhodně nebyl, takže jak mohl pro boha ty komická komise obstát???...jsem nasranej


    Komentář byl uživatelem upraven (26.09.2023 19:27) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:30 |  
      1 0

      Tím, kdo rozpoutal vřavu byl Wiesner! No, hodný chlapec šel bránit svého brutálně napadeného gólmana proti ležícímu Chytilovi....

  8. NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

    Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 19:34 |  
    6 0

    Vyhrát ligu i MOL CUP a v EL postoupit co nejdále.

    • Re: NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

      Slávista 51     před 8 měsíci 26.09.2023 19:35 |  
      5 0

      Aby se po sra li vzteky !

      • Re: NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

        Myšák     před 8 měsíci 27.09.2023 08:22 |  
        0 0

        No konečně, takhle se mi líbíš!!!

    • Re: NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

      japoko     před 8 měsíci 27.09.2023 04:52 |  
      4 6

      Ano, ale to mělo jednoznačně nastat již loni, veliký provar od Slávie! Vedlejšim produktem byla resuscitace Sparty a jejich fans, kdy následky sdílíme letos!
      Proto po verdiktech komise k derby jsme drobet za čûráčky!

      • Re: NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

        weetek     před 8 měsíci 27.09.2023 08:34 |  
        2 2

        Bohužel, velmi přesné. Vloni jsme rudé bdě titul doslova darovali, letos jsou silnější a Křetínský už nic nenechává na posledních pár kol, kde ta nekonečná nastavení a pentle po každém zafoukání větru a zaštěkání psa za tribunou přece jen soudnější část fanoušků asi štvaly.

      • Re: NA JE JENOM JEDEN RECEPT -

        vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:32 |  
        1 1

        Po našem zářezu v Liberci bylo o všem rozhodnuto, Sparta se dotáhla a od toho okamžiku se již nedalo dělat nic....

  9. Bořil 4 zápasy IQ 37 hovado 2 zápasy - HAJZLOVÉ Z KOMISE

    jenusp     před 8 měsíci 26.09.2023 19:38 |  
    12 2

    přátelé nebyl jsem tak nasranej po zápase, jako teď co jsem si přečetl - ty hovada z komise dali Bořovi 4 zápasy stopku a tomu č....i jen 2. To si z nás dělaj prdel - ty vole tak jestli k tomuhle nevystoupí Tvrdík nebo trenér, tak už nevím. Jediné co mne ze zápasu mrzelo bylo, že jsme neurvali 3 body a taky se ptám -. jakej flastr - tím myslím trest na tvrdo dostanou ty kreténi ze Sparty co házeli petardy - nebyl někdo zraněný z fanoušků? TVL ti mne nasrali, že to není možný!!

    • Re: Bořil 4 zápasy IQ 37 hovado 2 zápasy - HAJZLOVÉ Z KOMISE

      rak (přítel SN)     před 8 měsíci 26.09.2023 19:52 |  
      8 2

      Když si vezmu jen tu strkanici, tak se asi nedalo nic jiného čekat, Bořil tam prostě byl vidět nejvíc, ale odvolání je na místě, hlavním viníkem nebyl. Pozitivní je, že alespoň Krejčí nemůže hrát proti Plzni. Taky mohl dostat jen jeden zápas. Béřa nám tolik chybět nebude, i když je to škoda, když po hodně dlouhé době se zdá být opět OK, což ani sám nečekal (viz totální podcast). Fandové se zatím neřešili. Tam čekám, že Sparta dostane dost. Těm ale finanční postihy vůbec nevadí. Pro Křéťu kapka v moři.


      Komentář byl uživatelem upraven (26.09.2023 19:52) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Bořil 4 zápasy IQ 37 hovado 2 zápasy - HAJZLOVÉ Z KOMISE

      vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 17:40 |  
      2 0

      Vzpomeňte na loňský rok a dvě totožné situace s vyloučením hráčů po faulu na jejich osobu§
      Fortelný je v poháru při protiútoku zezadu drsně sražen protihráčem, vyskakuje a v prudké chůzi následuje "čelo"
      Další spartané přibíhají a drží Fortelného, který, se dál sápe po protihráči. Trest - 2 zápasy stop!
      Liberec a přišlápnutí Olainky ve vápně - Olainky se chytá za nohu, přibíhá protihráč sápe se po něm a uráží jej, následuje výskok Olaiynky a "čelo" - no, kupodivu faul-přišlápnutí nártu kamsi zmizelo stejně jako následné napadení Olayinky jiným hráčem než tím, který fauloval. Trest - 4 zápasy!
      "Čest a sláva naší nejúspěšnější železné Spartě!"

  10. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Edenjejenjeden     před 8 měsíci 26.09.2023 20:09 |  
    5 1

    Klub SK Slavia Praha se proti verdiktu disciplinární komise odvolá . Bude to asi k hovnu , ale aspon něco ...

  11. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Kikoriki     před 8 měsíci 26.09.2023 20:42 |  
    30 2

    Letos jsme ztratili v lize body 2x. S Jabloncem (mrtvý čas 65 minut) a s buznama ( mrtvý čas 68 minut). Dva letošní rekordy. Kdo měl tedy zájem na tom z toho udělat bramboračku? Zkurvená sparta. Bojí se nám postavit čelem a tak to rozjebala. A rozhodčí to dovolil. Navíc je nenávidím ještě víc, protože titul měli z 50% podvodem. Myslím že se to vše sečetlo. Nenávist je na místě a je zcela v pořádku. Bořil je borec.
    Příslušně hlásím: Smrt spartě!

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Edenjejenjeden     před 8 měsíci 26.09.2023 21:24 |  
      6 2

      Přesně : Smrt spartě ! Na věčné časy a nikdy jinak !

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      vršek     před 7 měsíci 29.09.2023 18:20 |  
      3 0

      Kupodivu si toho jaksi nikdo nevšímá,,,, Nikdo dostatečně nereaguje již třetí rok na hru - zdržování našich soupeřů. Zdlouhavé rozehrávání vlastně všech situací, polehávání na hřišti víceméně po každém faulu či střetu, ale i opakované křeče hráčů na konci zápasů.... nemluvě o netrestaném zdržování brankářů.

      Jsem jedním z těch, který držel bílý kartón s oním hanlivým nápisem na východní tribuně nad hlavou. Byla to chyba, Chyba těch kteří něco podobného vymysleli a vytvořily. Chyba proto, že nám to plno lidí bude dávat za vinu a myslím, že to bude použito následně proti Slavii. Chyba i proto, že jsme dali možnost převést pozornost od sparťanským nechutnostem na nás.
      S obsahem nápisu lze jen souhlasit. i já plně souhlasím. Sparta je dlouhodobě nejšpinavější a nejprotěžovanější klub českého fotbalu.
      Jsem hodně impulsivní a jako fanoušek jsem velmi často stržen ať skutečnými tak domnělými křivdami. Chovám se nepřístojně a vím, že bych měl krotit vášně. Neděle, pondělí a úterý opět potvrdily to, že nápis ač vulgární v jednoduchosti i hrubosti plně vystihuje stav věcí. Přesto jsem však přesvědčen, že jsme měli dát průchod naší frustraci z toho, co se nyní odehrává v českém fotbale spíše vtipně vymyšleným avšak jasně dehonestujícím způsobem. Podstatou věci je myslím to, že míra frustrace většiny z nás opravdu přetekla. To, že tento "protest" bude použit proti Slavii jsme mohli vidět i při zápasech s Plzní, kdy všichni "plzeňští vítězové" mluví o nenávistné atmosféře v Edenu.... No, teď jsme "nabili munici" Spartě a oni se budou vymlouvat na naši nenávist a sprostotu, která vedla k tomu nechutnému představení na hřišti a nikdo se nebude zajímat o to, kdo svou brutální hrou vášně mezi hráči na hřišti vyvolal.
      Přesto tvrdím, že je třeba aby se vedení Slávie konečně odhodlalo a začalo se důrazně bránit,
      Je třeba pojmenovat vše co se odehrálo vloni, odehrává nyní a zřejmě odehrávat bude dál i přesto, že nám to ztracené body nevrátí a nevhodnou formu protestu nijak neomluví. Bohužel, vedení Slavie neumí zajistit rovné podmínky v zákulisí, ale toto choreo mu vlastně hodilo "klacek pod nohy", Přesto je třeba se bránit.
      Je třeba se konečně začít bránit, a ne jen naivně doufat v ochotu a zájmu druhých přistoupit ke sportovnímu zápolení čestně a s respektem ke svým soupeřům!

  12. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Ragnarok     před 8 měsíci 26.09.2023 22:09 |  
    24 1

    Prohlášení Kasíka myslim hezky shrnuje, jak si nás Sport, Sparta a Báček vodí jak pejska. Je čas udělat rázné kroky. Splavec se moc nepovedl. To je samé CSR, brožurky a hodinu před derby už si ani nejde vzít program, protože si ho tam lidi berou nekontrolovaně třeba 50 kusů (viděl jsem důchodce s celým balíkem ve folii).
    Ukončete ten Sport, Slavii jen uráží, stejně jako Tvrdíka a realizační tým a teď dotlačil Báčka k verdiktu dle představ Sparty.
    Řehák = recidivista, Krejčí = polehčující okolnosti (ten hráč dostal 6. červenou kartu, takže o recidivě nemůže být řeči).

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      obiwan     před 8 měsíci 28.09.2023 08:23 |  
      8 0

      To právě nemůžu rozdejchat, že v podstatě v jednom vyjádření může jedno odůvodnění popřít druhý a nikdo se nad tím nepozastaví. Řehák musí dostat vyšší trest, protože byl za poslední dva roky řešen, pan IQ37 má pět redek, ale je to nejspíš slušný hoch, který trpí za hříchy ostatních...Bořil dostal první červenou v životě, tak je třeba mu přisolit víc...To, co se děje, je fakt na blití:-(

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        pehacko     před 8 měsíci 28.09.2023 10:10 |  
        6 0

        Tohle se presne ma resit a rozmaznout a ne se omlouvat a strilet do vlastnich rad. Tady ma zacit masírovat veřejnost nas medialni partner a nebo at jdou vsichni uz do prdele!

  13. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    bububu (přítel SN)     před 8 měsíci 26.09.2023 23:04 |  
    16 2

    Po týhle mediální hysterii by měl mít každý, kdo má něco společného s deníkem Spart, striktní zákaz vstupu do Edenu! Absolutní ignore a bojkot ze strany klubu, hráčů i fanoušků.

    Zasraný medmrdky! Ten plátek si žádný slávista už nikdy z principu nemůže koupit.

  14. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    naplavnik     před 8 měsíci 26.09.2023 23:39 |  
    10 3

    Sparta vždycky uměla hrála mimo hřiště. Těčka.
    Křeťa prostě sílu má. ad výkon DK

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

      Ragnarok     před 8 měsíci 27.09.2023 08:52 |  
      22 1

      Takhle se to dělá. Tlakem médií, Sportu a Blesku, vytvoříš tlak na to, že Bořil má mít dvojnásobný trest a Řehák čtyřnásobný. Hovoří o tom experti jako pan Lafata, hovoří o tom odborníci jako pan Vacek či Novotná, píší o tom renomovaní novináři jako pan Fejgl, Špyňar, Škvor, či Novák z Idnes. Budí to celé dojem, že si to společnost žádá. Báček potom jistě i s vědomím této společenské objednávky koná. A to ještě nepadly tresty za fanoušky a pořadatelství.
      Kamarádi, pochopte, že to co Špryňar, Škvor a Filípek předvádějí je fakt velký problém a strašně nás to poškozuje. Spousta lidí netuší, co je fotbal, ale v mobilu ráno na hajzlu jim naskočí: Otřesná nenávist na stadionu Slavie. Derby hnusem díky domácí lavičce atd. A ráno v práci už vědí jak to je. Tohle má doktor Křetínský velmi dobře promyšlené.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        mart83     před 8 měsíci 27.09.2023 10:15 |  
        23 0

        Bohužel, my jsme mimo hřiště neuvěřitelně slabí (až směšní), a ani na hřišti už to není taková paráda aby nám to mohlo být jedno a prostě jsme to válcovali fotbalem. Co hůř, připadá mi že se s tím klub smířil a vlastně to přijal. Nemám vidění světa že "všichni jsou proti nám", ale když se sebou necháváme vyjebávat, tak proč by to nedělali? Vzhledem k tomu jakou jsme měli před lety pozici to nedokážu pochopit. Z derby, v němž jsme dostali nakopáno, rozhodčí nás poškodil a fanoušci soupeře předvedli naprostou šílenost nakonec vycházíme jako ti špatní my. To se prostě blbě kouše a člověku to beru chuť na ten fotbal chodit.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          Ragnarok     před 8 měsíci 27.09.2023 10:51 |  
          14 0

          Je to tak. Přitom existují například redaktoři Deníku Sport, kteří k nám na Ligu mistrů prováděli na svoji akreditaci lidi za peníze. I proto bych fakt vyhlásil embargo na Sport a Blesk. Nadávat na nás budou dál, ale nebudou moci čerpat žádné výhody a konzumovat langusty, foie gras a pít Romanée Conti.
          Jen neustálý hate už mne nebaví ani nečíst. Slavia uklidí sektor, je to populismus, Sparta vypálí šatny, vytrhá sedačky a hází dělbuchy do sedících diváků - nepíšeme o tom, Dan by se zlobil.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

            choze67     před 8 měsíci 27.09.2023 11:36 |  
            3 0

            Bohuzel....musim s Vami souhlasit. Slavia dela hodne pro fanousky .Charitativni projekty ,CSR ,aplikace atd.To je vsechno hezke a chvalyhodne ,ale mam takovy divny pocit a asi nejen ja ,ze v zakulisi jsme strasne slabi a tak nas rezou nejen na travniku za prihlizeni rozhodcich ,ale nasledne i v mediich a pak v ruznych komisich kde to maji odpady poresene rovnez . Takhle to ale preci dal nejde.To se tu budeme neustale dokola rozcilovat a nadavat a oni z nas maji legraci .Myslel jsem ,ze potrestanim Berbra to nejhorsi skoncilo. Uz si to nemyslim. Nic se nezmenilo jen korouhvicka vetru se pootocila od pradelny k Bubenci. Nejakym zpusobem by se ale vedeni Slavie branit melo. Fanousci fotbalu jsou z trendu ktery nastavil pan doktor velmi frustrovani a otraveni .(samozrejme vyjma rudych) Tem je jedno ,ze vyhravaji tituly podvodem.

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

              rakusan     před 8 měsíci 27.09.2023 13:23 |  
              7 2

              Na Berbra ještě budeme s nostalgií vzpomínat jaký to byl férový fotbal.

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

                pehacko     před 8 měsíci 28.09.2023 10:09 |  
                6 0

                To uz asi ted. On drzel rovnováhu… protoze si nechVal platit za rovinu a obcas, kdyz nekdo poslal veliky balik zaridil vysledek. Jeden suchy hajzl byl vlastne uplny růžový palouček, proti soucasne zumpe

                • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

                  rakusan     před 7 měsíci 28.09.2023 19:44 |  
                  4 0

                  Přesně tak. Bylo to jasné a každý se mohl podle toho zařídit. Mně to utkání připomnělo tenktrát tu plzeň jak na nás úplně stejně nastoupila a ve 20. minutě hráli v 8. Jó to tenkrát pískal Franěk, ve světle dnešních rozhodčích Pan Rozhodčí.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

          Merlinus (přítel SN)     před 8 měsíci 27.09.2023 11:22 |  
          8 0

          Já už jsem z toho českého fotbalu v poslední době hodně otrávený a fandím už z velké části "ze setrvačnosti". Za normálních okolností bych na tuhle žumpu už dávno zanevřel.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

            Mijk     před 8 měsíci 27.09.2023 13:23 |  
            3 0

            Bohužel, "je to jako drogáááá, je to zááááávislooooost..." Já se vloni po té penaltové šarádě zařekl, že na to mrdám a prostě si ten fotbal zakazuju.. Vydrželo mi to přesně do prvního zápasu.. Pokud bych věděl, jak se toho zbavit, jdu do toho okamžitě.. Máma na mě pokaždý kouká jako na mentálně postiženýho, když na chalupě vyvádím při sledování zápasu a naivně se domnívá, že mi to snad dělá nějak dobře.. Ne, nedělá, jen nevím, jak se toho zbavit.. Jak napsal Nick Hornby v geniální Fotbalové horečce, fandění fotbalovému klubu je něco jako dřevěná noha - tak nějak si nevyberete, že jí máte a nic moc se s tím nedá dělat..

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

            pehacko     před 8 měsíci 28.09.2023 10:08 |  
            4 0

            Je mi z toho fotbalu co s nim provedla roky neúspěšná sparta taky uplne znechuceny… je to smutny a nejde proti tomu bojovat. Ten kopec do ktereho stale hrajeme je vyssi a vyssi.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

        pehacko     před 8 měsíci 28.09.2023 10:06 |  
        7 1

        Kdo by to byl rekl, ze nas dokazou rozložit diky novinářské zumpe a zneužitím nemoci naseho sefa, ktery proste nema uz tu energii a drive a jede v režimu, hlavne zadny konflikt.

  15. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    Ragnarok     před 8 měsíci 27.09.2023 13:49 |  
    14 0

    Jedeme dál, tentokrát KBZ: Bořil tam byl proto, aby od začátku provokoval Kuchtu.

    Už se mi chce trošku zvracet.

  16. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #06

    vlk30 (přítel SN)     před 7 měsíci 28.09.2023 14:03 |  
    22 1

    Take ještě k derby,kdyby si všichni mravokarci včetně novinářů a expertů pustili derby do asi pětadvacaté minuty tak tam najdou prapuvod toho vyhroceneho utkání.Kdyby padla redka,ktera měla padnout i dle té slavné komise,nevěřím že by se dělo to co se dělo,jako první selhal sudí. Jenže to až na výjimky nikoho nezajímá, tlak rudých sviní ve veřejném prostoru je naprosto brutální. Nám nezbývá než to válčit jen na hřišti...