Mezi námi fanoušky

Mezi námi fanoušky 23/24 #08

Po dvou ligových vítězstvích ale také porážce na hřišti AS Řím se vrací podcast SN Mezi námi fanoušky, ve kterém quelhar, alois_veliky a ortevor diskutují o tématech, která tyto zápasy nabídly.

Kdybychom natáčeli před zápasem s Bohemians, asi by nálada všech zúčastněných byla daleko ponuřejší. Zápas se Slováckem nenabídl příliš důvodů k radosti, výhra byla ubojovaná, jakkoli zasloužená. Výjezd do Říma se nepovedl snad z žádného možného úhlu pohledu. Vítězství Slavie v Ďolíčku spolu se ztrátou Sparty v Mladé Boleslavi však přece jen přineslo výraznou změnu nálady, protože Slavia se dostala na průběžné první místo v ligové tabulce. Během prvního segmentu jsme prodiskutovali obecný pohled na Slavii tento podzim, návrat Tomáše Vlčka do základní sestavy a s tím související pohyb Lukáše Masopusta sestavou, pozici Matěje Juráska v kádru nebo první ligový start v základní sestavě pro Ogungbayie. Zápas s Bohemians přinesl skvělý výkon Zafeirise, špatný výkon Jurečky, první gól Tomiče ve Slavii, Chytila s Tijanim v základní sestavě, návrat Jana Bořila a celkově dobrý výkon navzdory absencím Holeše a Masopusta. Při hodnocení zápasu Evropské ligy v Římě jsme se dostali k tomu, že Slavii chyběla přímočarost a zklamali především nejzkušenější hráči. Probrali jsme důležitost nadcházejících zápasů a shodli jsme se, že pro klub je zřejmě důležitější vyhrát s Plzní a Olomoucí než porazit AS Řím, přesto ale nečekáme, že by proti Římu měla vyběhnout jakýmkoli způsobem oslabená sestava. Hodnotit výjezd z pohledu fanoušků jsme si vesměs netroufli, protože nikdo z nás v Římě osobně nebyl. V poslední části podcastu pak přišla řeč na B tým a první start Sheriffa Sinyana, základní skupinu ženské Ligy mistryň, pokus Blesku a Radka Špryňara udělat skandál ze schůzky, o které všichni věděli, a nakonec na tradiční výhled do nejbližších zápasů.

Obsah:

(00:00) Slavia - Slovácko 2:0, Bohemians - Slavia 0:2
(55:00) AS Řím - Slavia 2:0
(1:24:30) B tým, Ženy v LM, falešný skandál Radka Špryňara, další program

Znělka a předěly: Reev Music - Firestone
Výroba: Studio Soundwave

Komentáře (91)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    Harvey     před 6 měsíci 01.11.2023 04:58 |  
    5 12

    Myslím, že Juráskovi by mohla pomoct speciální role v týmu. Vlastně taková kopie úlohy C. Ronalda, když hrál za United okolo roku 2008, 2009. V zápasech, kdy máme v poli 9 devět chlapů, kteří jako jeden tahají směrem dozadu, bych Juráska zprostil jakýchkoliv defenzivních povinností s výjimkou napadání obránců.
    Když nejsme na balonu by měl za úkol hledat si nebezpečné prostory, kde ho v případě zisku míče můžou spoluhráči okamžitě najít do protiútoku.
    Také by měl mít naprostou volnost v pohybu na hřišti. Začít hrát zápas na levého beka soupeře, dvakrát ho zkusit obejít, nevyjde to, dobrý přesune se na jinýho obránce a zkusí to na něj, tak dlouho dokud si nenajde beka co mu sedí a toho bude vařit furt dokola. A dát mu mentalitu, ztratíš balon, nic se neděje, víme o tom, že půjdeš 1 na 1, počítáme s tím a jistíme tě.
    V tomhle je imho cesta k plnému rozvinutí jeho předností. Také je potřeba počítat s tím, že Jurasovi je čerstvě 20 let a statisticky by se do dvou let měla jeho stabilita a úspěšnost v soubojích tělo na tělo dramaticky zlepšit, byť už teď ji má na úrovni hráče Slavie. Což je klíčová vlastnost pro hráče, který chodí 1 na 1, aby dokázal i ne zcela povedenou kličku přetavit silou v úspěch a pokud se obránce, kterého obešel dokáže vrátit do souboje, tak aby ho dokázal odmítnou v souboji tělo na tělo.
    Jurásek je unikátní zbraň a potřebuje unikátní roli v týmu. Jsem zvědavý jak se s tím realizační tým popere.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      Radek097 (přítel SN)     před 6 měsíci 01.11.2023 09:45 |  
      22 0

      Je Jurásek opravdu tak kvalitním fotbalistou, abychom se mu podřídili, když jsme to u žádného jiného fotbalisty doposud neakceptovali?

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Slávista 51     před 6 měsíci 01.11.2023 10:25 |  
        11 0

        Přizpůsobit se musí on a to tak, aby mohl přestoupit to některé TOP ligy, že.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        koudys2 (přítel SN)     před 6 měsíci 01.11.2023 11:43 |  
        16 0

        Viz Stanciu, kdy se ON podřídil našemu fotbalu, naučil se zabrat i do zadu a stal se nejlepším hráčem ligy.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      lukas6novak     před 6 měsíci 01.11.2023 12:02 |  
      18 0

      Myslím si že tomuto fotbalu už vlak ujel a jestli se chceme posouvat výš tak toto rozhodně není cesta. Podívej se například na Manchester city který je výborná ukázka toho jak to má fungovat. Občas se stane že se udělá kompromis mezi tím aby se hráč přizpůsobil týmu a naopak tým hráči. Ale princip a struktura hry zustává dost podobná a hráč se tomu musí víc přizpůsobit.
      To že bude chodit víc 1v1 i za cenu ztráty je třeba validní point a i o to že se vepředu může točit (část vlevo, část vpravo), přece jen poslední dobou je celkově náš útok často dost variabilní a částečnou volnost tam má už teď. Jediný s čím nesouhlasím tak že by měl volnost v bránění protože fotbal se posunul do fáze kdy úspěšně týmy budou bránit v 10 lidech a i útočit v 10 lidech. To už spíš je varianta že kvůli těmto hráčům přepínat mezi represinkem a zalezením do bloku (Dělá to i City ale nejde o pasivní blok). A poslední věc že když se naučíme využívat jeho přednosti a tím je i zlepšovat ale zároveň odstraňovat slabiny tak ho to může posunout mnohem víc.

      Jako příklad ti dám Hložka. Hráč který byl technicky a kvalitou nad naší ligou ale protože se s ním zacházelo jako s hvězdou a dost věcí se mu odpouštělo (částečně to co zde naznačuješ) tak po přechodu do Leverkusenu není schopný se prosadit. Protože prostě tento styl fotbalu se už moc neaplikuje

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        lantsmit     před 6 měsíci 01.11.2023 12:14 |  
        3 3

        Absolutní souhlas.. Jen doplním, že si to Jurásek sám takhle volně hraje, navzdory představám realizáku. Ostatně i proto, myslím, že má pořád relativně malou minutáž. Okamžik, kdy jako jediný vypadl z bránění, byl hlavní příčinou vzniku penaltové situace v závěru posledního derby.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          lukas6novak     před 6 měsíci 01.11.2023 13:07 |  
          4 0

          Na druhou stranu řekl bych že v tomto se relativně zlepšuje a občas měl vyloženě výbornou práci směrem dozadu (pořád mám v hlavě jak proti Plzni při jejich brejku ukopával míč na našem malým vápně před prázdnou bránou ), hru tělem taky dost zlepšil. Jediný problém je v tom přepínaní a že občas najednou vypadne. Ale minimálně zlepšení a snahu na tom pracovat tam vidím

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            lantsmit     před 6 měsíci 01.11.2023 13:12 |  
            1 2

            Taky souhlas

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      kjandourek (admin)     před 6 měsíci 01.11.2023 13:03 |  
      28 2

      Na tohle téma bych měl jeden poučný příběh z druhé strany řeky…

      Tam nedávno měli jeden generační talent, který měl několik výjimečných vlastností: Měl výbornou střelu, skvělý výběr místa v pokutovém území, byl velice dobrý ve hře s míčem čelem k soupeřově brance…. Ovšem také měl své slabé stránky: neuměl hrát zády k brance soupeře, neuměl presovat a vůbec mu nešlo „přepínání“ do obrany – většinou než si uvědomil, že teď musí bránit svého soupeře, byl ten dávno v trapu…

      A jeho zaměstnavatel udělal přesně to, co se teď navrhuje pro Jurase: Netrval na odstranění slabých stránek jeho hry, naopak rozvíjel ty silné a hledal mu v sestavě místo, kde by ty slabiny tak nebyly vidět…

      Výsledkem bylo, že ten hráč střílel davy gólů týmům ze spodku tabulky a to z každé pozice, na které nastoupil…. A byl neviditelný v zápasech proti silným soupeřům z naší ligy a v Evropě… Když nastoupil na hrotu, tak nedokázal pomoci přetížené obraně tím, že by si našel a udržel dlouhý odkop (spřátelení novináři psali, že „byl na hrotu odříznutý“). Když nastoupil na kraji zálohy, bek za ním, byl o poločase zralý na mašli, podobně na tom byli střední záložníci, když šel proti těžšímu soupeři do hry na podhrotu.

      Ovšem hrál stále, stal se tváří klubu a díky číslům nahnaným proti slabším soupeřům se po čtyřech sezónách v lize prodal za málem rekordní sumu…. Po této stránce se dá říct, že byl ten projekt úspěšný …. Tedy pokud bychom si mysleli, že to byl hlavní a jediný cíl klubu během těch čtyř sezón.

      Když se totiž podíváme na úspěšnost klubu během této doby, tak nezískal ani jeden titul a to většinou bylo jasné, že nemá šanci už po podzimu. Domácí pohárovou trofej bral pouze jednu a to s příchutí „suchého hajzlu“… a v Evropě - až na jednu výjimku v podobě třetího předkola LM proti Rapidu Vídeň - vždycky skončil v té fázi, do které byl nasazen…. Postup přes jedno předkolo za čtyři sezóny….

      Netvrdím, že jediným důvodem této bilance byl projekt jednoho hráče, který měl být předurčen k úspěchu… ale určitě není bez zajímavosti, že jen tento odešel, už se klubové úspěchy minimálně v podobě titulu a následně postupu do EL dostavily

      Já si myslím, že tento příběh by mohl být dost poučný na to, abychom tu raději měli úspěšný tým bez ohledů na výjimečnou vlastnost kohokoliv…. A ne něco, co bychom mohli nazvat „projekt Jurásek“…

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Greaves     před 6 měsíci 01.11.2023 13:20 |  
        5 1

        Skvěle popsáno!

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Merlinus (přítel SN)     před 6 měsíci 01.11.2023 13:48 |  
        10 0

        Ještě bych doplnil, že ten mega talent po přestupu jen paběrkuje a na nějaký další posun to nevypadá.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          necich     před 6 měsíci 01.11.2023 17:15 |  
          2 0

          Je paradox, že možná půjde do PL :)

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            wymaz     před 6 měsíci 01.11.2023 20:29 |  
            2 0

            Ještě větší paradox bude, pokud to dopadne, jak to bude chátra vydávat za úspěch, že si megatalent vykopal PL.

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

              necich     před 6 měsíci 02.11.2023 05:24 |  
              1 2

              Už se připravují oslavné články..:)

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          mig52     před 6 měsíci 02.11.2023 06:28 |  
          2 2

          Já teď Leverkusen sleduju, protože mne uchvátil v jednom zápase asi před 6i týdny , úplně náhodou, když jsem přepínal kanály, hrál fantastický fotbal a to trvá pořád. Koupili hroťáka, Boniface, to je neskutečný mladý borec, kterého už chtějí Angličané, myslím, že Newcastle. To by byla záchrana i pro Schicka, protože jak má v klubu silnou pozici, tak se před něj na prvního hroťáka fakt nedostane, zvláště, když se tam z něj stal druhý Ševčík a permanentně je zraněný. Navíc přikoupili velmi rychlé a technické hráče na křídla a snad i podhrot, takže v lize Hložek dostává šance od cca 85é minuty. A opravdu ta konkurence pro něho je nezdolatelná, ne, že bych mu nepřál. Pokud se tam nezraní 2-4 ofenzivní hráči, herní praxi může zachránit jedině vhodně zvoleným hostováním.


          Komentář byl uživatelem upraven (02.11.2023 06:31) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 07:11 |  
            6 2

            Boniface přivedli za zraněnýho Schicka. Hofmanna za darebného klusáka Hložka. Sám si svými výkony způsobil to, že mu přišla tahle konkurence. Na vybudování pozice měl celý rok prvotřídního zacházení, vzhledem k tomu, jak moc za něj Bayer utratil. Naložil s ním šíleně, a proto je na tom tak špatně. Alonso je pan trenér, který velmi správně ty klusákovy nedostatky prokoukl.


            Komentář byl uživatelem upraven (02.11.2023 07:12) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mig52     před 6 měsíci 01.11.2023 14:39 |  
        1 4

        K poslednímu odstavci. A kdo ti zaručí úspěšný tým bez ohledů na výjimečnou vlastnost kohokoliv....??


        Komentář byl uživatelem upraven (01.11.2023 14:39) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Harvey     před 6 měsíci 01.11.2023 16:59 |  
        2 23

        Asi bych ti v minulosti kontra argumentoval zprava zleva, to dobře víš Karle, ale asi už mam tohle diskuzní forum tak moc v píči na to, abych napsal dva delší příspěvky denně. Nebo týdně :)

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          wimpy     před 6 měsíci 01.11.2023 17:03 |  
          4 0

          To bys asi nekontraargumentoval, protože za srovnatelný peníze od nich naposledy odcházel skleněnej mozart.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          necich     před 6 měsíci 01.11.2023 17:10 |  
          18 2

          Takže už máš vyčerpáno? Ty jsi tak namachrovanej a arogantní kretén, že to nemá obdoby..

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            mig52     před 6 měsíci 02.11.2023 06:13 |  
            2 4

            Ale no tak.... . Já s ním také bojuju ( vlastně s kým ne?")))) ), ale to je silnější káva jako ta Sokratova. :-)

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          kjandourek (admin)     před 6 měsíci 02.11.2023 09:16 |  
          9 1

          No já bych podobně mohl dostat Nobelovu cenu, nebo se stát mistrem světa.... Za cokoliv, v čemkoliv, prostě zprava zleva... Kdybych jenom trošku chtěl... Ale prostě to mám zrovna v nějakém veselém tělesném otvoru, takže se mi nechce a nic z toho nebude... ;-)

  2. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    Taky     před 6 měsíci 01.11.2023 12:04 |  
    18 6

    Zaznělo, že Holeš hrát do zápasu v Římě dobře. Nehrál dobře.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      Ados     před 6 měsíci 01.11.2023 12:39 |  
      6 3

      Holeš není stoper a do středu zálohy už ho taky nevidím. Kvalitní hráč, ale nevím na jakém postu by měl hrát.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Lord_Edmund     před 6 měsíci 01.11.2023 14:04 |  
        12 0

        v těžkých zápasech , kdy budeme více bránit by měl hrát defenzivní střed zálohy. Evropská liga venku, derby, Plíseň.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          mig52     před 6 měsíci 01.11.2023 19:41 |  
          1 3

          Vidím to stejně!

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mig52     před 6 měsíci 01.11.2023 19:40 |  
        6 5

        No, budou-li ostatní hráči zdraví, tak v jeho současné formě je jeho nejvhodnější post na lavičce.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      pehacko     před 6 měsíci 01.11.2023 14:05 |  
      6 8

      Myslim, ze by si Holes zaslouzil jit plnit sen do zahraničí a vydelat si na duchod.

  3. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    mis3     před 6 měsíci 01.11.2023 13:36 |  
    9 5

    Na to, že jsem porazili náročné Slovácko a Bohemku a jsme v čele ligy, považuji tento díl za strašně ukňučený. A to že se nezúčastnil nikdo z 4 tisíc výjezdu do Říma je tedy až trapné.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      Taky     před 6 měsíci 01.11.2023 13:43 |  
      1 3

      Vždyť to quelhar vysvětloval, že zval dva účastníky zájezdu.
      Poslechni si Za čárou, ale to vlastně říkal taky... :-)

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mis3     před 6 měsíci 01.11.2023 15:40 |  
        3 1

        ano, to jsem slyšel, takže on zná pouze dva Slávisty, co byli v Římě? Ok. Za čárou jsem si právě poslechl a přišlo mi to velmi zajímavé, ale Dekret je celkem znalec scény a návštěvník TS, Chtěl jsem proto slyšet zážitky/názor někoho "z Východu" tzv. normála.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          kjandourek (admin)     před 6 měsíci 02.11.2023 22:33 |  
          3 0

          Byl jsem mezi pozvanými a bohužel jsem musel odmítnout.... Ovšem dá se říci, že to co popsal Dekret, bych podepsal... Víceméně bych v podcastu řekl to samé jenom trochu jinými slovy....

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            mis3     před 6 měsíci 03.11.2023 10:16 |  
            1 0

            ok, díky.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            Taky     před 6 měsíci 03.11.2023 10:53 |  
            0 1

            Trochu jinými slovy a hlavně mnoha, mnoha, mnoha dalšími slovy... :-)

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

              kjandourek (admin)     před 6 měsíci 03.11.2023 10:58 |  
              2 0

              Samozřejmě - zeširoka, v kontextu s iks jinými zážitky... a se vzpomínkami na doby, kdy jsem byl malý, fotbal se hrál hadrákem a auty se házely vidlema... abych potěšil i těch pár jedinců, kteří mě na tomto fóru nemohou vystát ... :-)

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                Taky     před 6 měsíci 03.11.2023 10:59 |  
                1 0

                :-)

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mig52     před 6 měsíci 01.11.2023 19:38 |  
        4 3

        Měl by mít v rukávu aspoň jedenáctku, jedná se přece o fotbal!

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        pehacko     před 6 měsíci 02.11.2023 16:36 |  
        1 1

        Ja zadne pozvani nedostal!!!

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          wimpy     před 6 měsíci 02.11.2023 22:55 |  
          2 0

          ...protože nevracíš podšálky!

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      rak (přítel SN)     před 6 měsíci 01.11.2023 22:56 |  
      12 0

      Nevím, jestli bych to nazval přímo ukňučeným, ale přišlo mně to také až moc negativistické. Určitě si nemyslím, že máme horší mužstvo než před rokem. Ani náhodou. Sice jsme v minulé sezóně zaznamenali několik vysokých výher doma, ale řada zápasů venku dobrá nebyla a vystoupení ve skupině EKL už vůbec.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mig52     před 6 měsíci 02.11.2023 06:08 |  
        14 6

        Mne dostalo, jak Quelhar upřednostňoval ekonomiku před sportovními cíli (Jurásek...). Sakra fotbal hrajeme v prvé řadě kvůli výhrám, výsledkům a úspěchům. Jasně, že je to podmíněno solidní ekonomickou situací, ale "ukazovat" Juráska proto, abychom ho dobře zobchodovali a ne proto, aby nasypal soupeřům hattrick, mi připadá poněkud podivné, jako v Rozmarném létu.


        Komentář byl uživatelem upraven (02.11.2023 06:09) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          cunak     před 6 měsíci 02.11.2023 06:35 |  
          5 6

          Bohužel, takto přemýšlí naše vedení, naši trenéři i velká část našich fanoušků.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 07:04 |  
            7 3

            Když nemáš za zády mecenáše, kterému na nějakém krejcaru nezáleží, tak ti nic jiného nezbývá… než hledět na to, jak a kdy své nejzajímavější hráče zpeněžit.

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

              cunak     před 6 měsíci 02.11.2023 17:23 |  
              6 2

              Příteli, vůbec si nerozumíme. Já nezpochybňuji fakt, že občas je třeba nějakého dobrého hráče prodat. Co zpochybňují je skutečnost, že v případě Slávie došlo k záměně cíle a prostředku. My už neprodáváme hráče, abychom měli dobrý tým a vyhravali. My hrajeme tak, abychom prodali hráče. A to je špatně.

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 17:47 |  
                2 4

                Já myslím, že si rozumíme, akorát to každý vidíme jinak a jedna strana se v tom pohledu nutně musí mýlit. Já stojím na stanovisku, že musíme hledět na zpeněžování hráčů jako na primární zdroj financování cíle - udržet nebo dokonce vylepšovat sportovní kvalitu týmu/klubu. Hrát Juráska, když nejsem přesvědčen o jeho dlouhodobém sportovním přínosu, jen proto, abychom ho dobře zpeněžili a za utržené peníze koupili hráče s větším sportovním přínosem pro nás, je strategie zcela legitimní a správná. Samozřejmě za předpokladu, že při jeho nasazování pořád udržíme dostatečnou sportovní úroveň na hřišti. Se stejnou logikou naopak nemá moc cenu obehrávat - na úkor Juráskova rozvoje a budoucího zpeněžení - z tohoto pohledu zcela neperspektivního Burena. Jehož aktuální sportovní přínos je podobně problematický jako ten Juráskův.

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

              1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 17:50 |  
              6 4

              Pak se nabízí otázka, proč toho mecenáše ( majitele, spolumajitele, sponzora- je ostatně jedno, jak ho nazveš) nehledáme. Prostě bez peněz se dobrej fotbal hrát nedá a řešit to prodejem TOP hráčů nás do dvou let dovede k tomu, že už nebude koho a komu prodávat. Myslím si, že Tvrdík by neměl naivně bojovat za čistotu kapr ligy, ale jako předseda představenstva řešit s majitelem klubu možnosti dalšího vývoje a rozvoje klubu, klubu našich srdcí. My tady o tom můžeme jen mluvit a dohadovat se o správné cestě, ale on je tou osobou kompetentní k řešení.

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 17:55 |  
                5 5

                Protože máme ekonomicky zcela nestandardního majitele

                • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                  necich     před 6 měsíci 02.11.2023 18:24 |  
                  6 5

                  Opět blábol, kdo má v ČR ekonomicky standardního majitele? Sparta? Ta má blázna co sype do klubu více jak deset let stovky milonů, dočkal se jednoho titulu se soft penaltami a českého poháru po suchém hazlu.. Toť vše.. To určitě není ekonomicky standardní majitel..

                  • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                    lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 18:32 |  
                    2 6

                    Zcela neekonomickýho, nedemokratickou vládou řízenýho nebo jí přinejmenším podléhajícího majitele téměř nikdo nemá. Majitele, o jehož zájmech a cílech s námi nikdo nic neví.

                    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                      1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 19:01 |  
                      1 0

                      Správně použils slovo téměř....) Hele, ekonomicky silný je, o tom nemůže být sporu. Demokracii v Číně nechci rozebírat a o tom, že nevíme, jaké záměry s námi má, jsem právě mluvil. Nabízí se otázka, jestli neví ani pan Tvrdík. Prostě něco se změnit musí...

                      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                        lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 19:34 |  
                        3 3

                        Případná ekonomická síla majitele se nás už minimalně dobrý tři roky nijak netýká. Ve smyslu, že nemáme možnosti ani nástroje, jak ji reálně využít

                        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                          1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 19:58 |  
                          2 3

                          No a v tom je jádro pudla...Je na čase to řešit. A to je práce pana Tvrdíka. Teď by se mělo ukázat, jestli mu jde o klub, nebo o dobře placený post. A ať z jednání s majiteli zveřejní písemně výstup. Třeba na twitru, je mi to buřt. Já příjmu jakoukoliv roli Slavie v lize, jen nechci být krmen falešnými ambicemi, o kterých se už v době vyřčení ví, že nejsou pravdivé. Buď se budeme soustředit na sportovní úspěchy, nebo na výprodej. Sloučit to nejde.

                  • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                    1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 18:50 |  
                    3 3

                    Prosím, nepoužívej vůči příspěvkům kohokoliv slovo blábol. Je to můj názor a mám stejné právo jej zde prezentovat jako Ty nebo kdokoliv jiný.
                    Sparta má blázna? Někdo sbírá auta, kupuje zámky, vydržuje šlapky, Křetínský si koupil sraltu. No a co. Dle českých zákonů si své peníze "poctivě" vydělal. A otázka soft penalt atd je už jiné téma.
                    Za mne je to ekonomicky silný a standardní majitel. Jen se musel naučit nekecat do toho.

                • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                  1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 18:28 |  
                  5 1

                  Nestandardního, ale silného... Já bych spíš řekl nečitelného, jak moc mu na nás záleží. A právě proto, že se ukazuje, že jsme na chvostu zájmu, se s ním musí jednat ( prodej, spolumajitel). Hlavně se to nesmí nechat hnít a chtít v našich poměrech žít ze vstupného, prodeje hráčů. Protože jak jsem už řekl, bez TOP hráčů nebudou ani ty poháry. A pak ani ty TOP prodeje. Prostě se můžeme bavit o snížení podpory, ale nikoliv o soběstačnosti. To prostě v našich podmínkách nejde. A pokud si neuvědomí, že máme v názvu Sportovní klub a nikoliv obchod s bílým masem (všem hráčům jiné barvy pleti se omlouvám) a že by jim jako majitelům by mělo jít především o sportovní úspěchy, pak rychle prodat. My jim vytváříme image, že umí i něco jiného než byznys, tak musí podporovat. Kdo chce opice, musí mít i na banány...

                  • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                    lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 19:09 |  
                    2 8

                    Tohle všechno jim bude s největší pravděpodobností úplně jedno. Nějakej nejvyšší komouš vydá příkaz: “prostě to držte zmražený, dokud neřeknu jinak” a tak to prostě bude, i kdyby se všichni na hlavu stavěli. Čínský vládě se naše národní stříbro vůbec prodávat nemělo. Jedině tak bychom se neocitli v tomhle zcela nečitelném zablokování či vazalství.

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                necich     před 6 měsíci 02.11.2023 18:20 |  
                4 4

                Nesmysl, pokud vím tak JT měl partnera, který chtěl do klubu vstoupit. Současný majitel dal stopku. Prostě to je nastaveno tak, že si musíme z větší části na sebe vydělat, v případě potřeby to dorovná majitel.. Takto je to nastaveno.. Ano není to komfortní, ale na druhou stranu to nutí realizačni tým stále hledat potenciální hráče k prodeji. Proto tady máme Zafiho, Igoha, Oskara, měli jsme Baha apod.

                • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                  1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 18:37 |  
                  4 0

                  Necichu, já Tvůj argument chápu. Ale jak říkáš, je to tak nastaveno. A já tím chtěl říct, že je čas to změnit. A opravdu nejsem pro předržování hráčů, neumožnění jim další rozvoj či plnění snů. Jen to nesmí být okamžitě a z musu, ale po dohodě a přivedení adekvátní náhrady. Bah vs. Douděra mi jako adekvátní nepřipadá.

                  • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                    necich     před 6 měsíci 02.11.2023 19:02 |  
                    7 4

                    Tak ono přeci ani není možné přivést adekvátní náhradu za hráče, kterého prodáme za 200 mega? Bah přišel neboť jsme v naší lize za Coufala náhradu nenašli.. Nicméně Douděra měl období, kdy hrál ve skvělé formě, dostal se i do repre, na stejném postu máme i Tomiče, Pech je zraněný.. Já jsem smířenej se současnou situací a možná i radši než kdyby nás vlastnil nějaký ožralý miliardář, který tady za rok či dva být nemusí.. Žádný strom neroste do nebe.. Že si na sebe umíme tzv. sehnat peníze beru jako plus.. Holt prostě nebudeme každý rok válcovat ligu a v Evropě prohánět mužstva jako Barcelona, Dortmund, Inter apod. Já jsem s tím smířen.. Mám před očima např. Ajax.. Kdo by to před dvěma roky řekl že...

                    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                      1zippo1     před 6 měsíci 02.11.2023 19:39 |  
                      1 0

                      Všechno co píšeš chápu. Vůbec nezpochybňuju fotbalové kvality Douděry, u něj vidím spíš blok v hlavě a egu. Coufala nehodnotím, jako hráč vynikající, jeho odchod podivný. A v tomto případě chápu absenci okamžité adekvátní náhrady, jen bych se asi po dobu hledání přiklonil k hraní odchovanců.
                      Co se Baha týká, tak část z 200 by asi kompenzoval postup do jara v KL.
                      Obrana je, stopeři budou super, Béřa má kvalitu, kterou už jsem od něj nečekal, útok se časem vykrystalizuje do optima, jen ta záloha by potřebovala toho Nica, aby byla ideální. A o tom jsem mluvil. V tuto chvíli MUSÍ pomoct majitel kompenzací nákladů na rozdílového hráče. A s ním by se posunul i Zafeiris, který by po roce tuto investici vykompenzoval.
                      Takhle to cítím. Nevolám po změně majitele, volám po změně přístupu majitele ke klubu.
                      A věř mi, nikdy mi nešlo o to, abychom válcovali ligu, přijmu cokoliv stejně jak jsem přijal v minulosti. Jen mi někdo nesmí tvrdit, že máme nejvyšší ambice a chovat se jinak...

                      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                        mis3     před 6 měsíci 03.11.2023 10:49 |  
                        0 1

                        Myslím, že aktuálně to není tolik o penězích. Budget jsme naplnili a přestup Lingra je bonus navíc - proto jsme se tak vehementně snažili ho udržet. Odchod řady hráčů tak už není na pořadu dne ani tak z finanční stránky, jako spíše z motivační. Příklad právě budiž u Lingra, který po třech letech prostě už chtěl odejít. A to bohužel hraje velký efekt - viz chování Cuchty, který byl uražen, když jsme ho nepustili a přivedli konkurenci.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          DF007     před 6 měsíci 02.11.2023 07:49 |  
          7 0

          Má to malý háček, bez peněz se to hrát nedá

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          rak (přítel SN)     před 6 měsíci 02.11.2023 08:23 |  
          9 1

          Přesně to mě to také docela iritovalo. Jako fanoušek to beru jako nutné zlo. Jinak je to ale věc vedení a pak hráčů, kteří chtějí jít ven. To chápu. Určitě se to ale moc nelíbí trenérům a už vůbec nechápu proč mají fanoušci doporučovat stavět někoho, aby se prodal. Nejlepší by bylo, kdybychom byli zajištěni jinak a prodávat nemuseli vůbec. Že to nejde, je fakt, který beru, ale proč bych to měl podporovat a vůbec řešit jako fanoušek, nevím.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 08:30 |  
            7 5

            Protože když prodáš Juráska za 10, pro kterýho navíc hledáme využití dost obtížně, tak můžeš koupit třeba tři Zafeirise nebo šest Oscarů. A to by tě jako fanouška toho, co se děje na trávníku, zajímat mohlo.

            • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

              mig52     před 6 měsíci 02.11.2023 09:19 |  
              5 4

              Ntvl, tak jestli tu za 10 přivedeš 3 Zafeirise a 6 Oscarů, tak ti pošlu svůj roční důchod. Sis musel šlehnout k snídani slušný matroš!

              • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

                lantsmit     před 6 měsíci 02.11.2023 09:48 |  
                3 6

                najdi pět rozdílů mezi spojkami "A" a "NEBO" :-D

                Malá nápověda: spojky se dělí mj. na slučovací a vylučovací


                Komentář byl uživatelem upraven (02.11.2023 09:50) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mis3     před 6 měsíci 02.11.2023 09:01 |  
        4 0

        Naprosto souhlasím. Když vezmu, že odešli tři "tahouni" (jak bylo řečeno) tak zejména výkony v Evropě jsou o dost jinde, nehledě na AS.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      koudys2 (přítel SN)     před 6 měsíci 03.11.2023 08:19 |  
      9 8

      Vůbec s tebou nesouhlasím. Ta kritika je naprosto oprávněná a perfektně věcná. To, že sparta klopítla, neznamená, že bude klopítat nadále, viz středeční Bohemka. Jestli chceme urvat titul, musíme mít na sebe ty nejvyšší nároky. A dosavadní výkony prostě stoprocentní nejsou. Tento podcast míval dlouhé roky tendence spíše chválit a vyzdvihovat, jak je ve Slávii vše fantastické. Jednou tam přišel p. Veteška?, trochu oponoval a tady málem spadla diskuse. Já jsem za poslední díl nesmírně rád a baví mě to daleko víc, než přístup "růžový brýle".

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mis3     před 6 měsíci 03.11.2023 10:15 |  
        7 2

        Stoprocentní výkony je iluze, v naší realitě není možné vybudovat tým, který pojede celou sezónu, to se naposledy stalo při Totální sezóně a normální to není. Přišli jsme o 3 velké tahouny, honíme dva zajíce a přesto jsme bez prohry a v EL máme po 3 zápasech 6 bodů. Já vůbec nemám problém s kritikou, ale musí dávat smysl a ideálně pokud je konfrontována. A to podle mě v tomto díle nebylo a po období které znamená prakticky postup z EL a první příčku v lize, mě to nepřipadá adekvátní.


        Komentář byl uživatelem upraven (03.11.2023 10:41) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          Slávista 51     před 6 měsíci 03.11.2023 10:24 |  
          1 0

          1**

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        cunak     před 6 měsíci 03.11.2023 10:17 |  
        4 1

        Kopyto, klopýtati, třpytiti se, pýr

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          koudys2 (přítel SN)     před 6 měsíci 04.11.2023 11:02 |  
          1 0

          Jej. Asi bych se měl vrátit do školy. Vůbec mě to netrklo.) Díky.

  4. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    Hojik     před 6 měsíci 01.11.2023 14:19 |  
    7 1

    Mick před druhým gólem přebiral výkop Mandouse zády k brance na naší polovině a než ho zpracoval byl mu odebrán.Jak mohl běžet dopředu je mi záhadou.(podívejte se znovu na záznam)

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      kalex     před 6 měsíci 01.11.2023 15:59 |  
      3 1

      Přesně tak.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      rak (přítel SN)     před 6 měsíci 01.11.2023 22:53 |  
      5 5

      Ano. Mick si to vyžral. Nezářil, jako nikdo, ale nejhorší také nebyl. To tam byli spíše Dumitrescu, Masopust. Holeš díky kiksům.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Mijk     před 6 měsíci 02.11.2023 10:21 |  
        21 3

        Sorry, ale za mě Holeš o parník největší peklo. Když ti kapitán mančaftu a jeden z nejzkušenejších borců pošle celý zápas do kopru v první minutě, těžko ho někdo může překonat..

  5. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    Dennis     před 6 měsíci 03.11.2023 11:48 |  
    24 0

    Jen dotaz - před časem byl avizovaný Jan Vetyška. Od té doby nedorazil. Je jeho účast v plánu?
    A druhá věc. Bylo by možné ně kdy pozvat nějakého zástupce TS a někoho např. z východu a pobavit se o tématech, která poslední dobou mezi fanoušky rezonovala? Např. černá trika na naše zápasy, už dlouho chybějící vlajky na stadionu apod.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      quelhar (admin)     před 6 měsíci 03.11.2023 17:44 |  
      5 7

      Bohužel se nám nedaří nalézt časový průnik. Teď to vypadá, že to na podzim už nevyjde.

      K druhé věci, k tomu napíšu rovnou, že do toho se já pouštět nebudu, nehledě na to, že je jen velmi málo (pokud vůbec) lidí z TS, kteří by do takové diskuze byli ochotni přijít a zároveň měli nějaký relevantní mandát za TS mluvit.


      Komentář byl uživatelem upraven (03.11.2023 17:47) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Dennis     před 6 měsíci 03.11.2023 19:39 |  
        10 0

        Subhuman? Ten chodíval, ne? Vždycky mi přišlo, že celkem reprezentuje názory TS.
        Jinak rozumím, že to je těžké téma, ale zase si říkám, kde jinde na jaké jiné platformě by se tohle mělo řešit, než "Mezi námi fanoušky". Tohle je fanouškovské téma. A je živé.


        Komentář byl uživatelem upraven (03.11.2023 19:42) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          mig52     před 6 měsíci 05.11.2023 06:19 |  
          0 3

          Mrzí mne, že Quelhar nemá koule. Je mně to líto, ale prostě nemá. Hold, každý není Hus či Žižka.

          • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

            Dennis     před 6 měsíci 05.11.2023 08:37 |  
            2 0

            Já bych to tak nehrotil, Quelhar má právo řešit v podcastu, co chce. Je to jeho podcast. A dobrý podcast. Rozhodně mu nic nevyčítám. Mně jen přišlo, že by se tam tohle téma mohlo otevřít, zahájit tam k tomu nějaký dialog. Ale respektuji, že Quelhar to tak nevidí.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mudrc     před 6 měsíci 03.11.2023 19:49 |  
        5 12

        Cili neco jako kdyz te zval Podrouzek do debaty, ale ty jsi se disputaci vyhybal, ackoliv Sport jsi vzdy odebiral a kritizoval.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Martin 58     před 6 měsíci 04.11.2023 08:35 |  
        26 1

        Máte-li takový pocit, pak je to velmi smutné.
        Přemalování na černou Slavii je nepochybně neprobírané palčivé téma pro drtivou většinu Slávistů.
        Vždyť je to tak průzračné. Černá barva nemá se Slávií absolutně nic společného!
        Je opravdu znepokojující, že tak velký počet skvěle fandících lidí se nechal vmanipulovat - nechci být korektní a říkám opravdu vmanipulovat - do pozice, v níž menšina ovládá většinu a v níž, jak se zdá, není příliš prostoru pro demokratickou rozpravu.
        Je tragikomické, když navenek černá tribuna ve svých popěvcích a chorálech vzývá červenobílou.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          mig52     před 6 měsíci 04.11.2023 10:21 |  
          4 2

          Díky Martine, líp to vyjádřit nešlo!

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          SLAVIESTA     před 6 měsíci 04.11.2023 19:57 |  
          2 2

          Myslím, že by měl reagovat sám klub. Místo toho černá tribuna označována jako TS je glorifikována a oslavována. Neodvažuji se nahlas vyjádřit domněnku s čím má asi černá barva vyjadřovat sympatie. Za tohoto stavu i pozápasové souznění hráčů s tribunou jejíž jádro tvoří "černooděnci", není zrovna podle mého vkusu.


          Komentář byl uživatelem upraven (04.11.2023 22:05) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        mig52     před 6 měsíci 04.11.2023 10:18 |  
        5 3

        Prvnímu odstavci moc nevěřím, spíše si říkám, zda byla vstřícnost a ambice. Nepochybuji o časové vytíženosti zainteresovaných, ale přesto, ta doba je už docela dlouhá. Druhý odstavec je alibismus na kvadrát. Vynášet závěr, aniž bych se o to pokusil ??!! Jsem za Quelharovy podcasty moc rád, nevynechám jediný, ale toto sdělení je velkým zklamáním. Prostě před těmi, kteří mění slávistické barvy, strčíme hlavy do písku.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          quelhar (admin)     před 6 měsíci 05.11.2023 13:09 |  
          3 1

          Opravdu nemám žádnou touhu se tady obhajovat. Honzu jsem během podzimu zval třikrát, nevyšlo to ani jednou, v jednom případě na poslední chvíli. Aktuální situace je taková, že do konce podzimu budou nejspíš tři podcasty a nevypadá to nadějně. Pokud mi to nechceš věřit, nic s tím neudělám.

          Ad TS a její diskuze s "normály": opravdu tu všichni sledujeme stejnou Slavii a především stejnou Tribunu Sever? Vždyť je nad slunce jasnější, že TS zcela úmyslně nemá žádného "mluvčího", který by za ni vystupoval veřejně. Samozřejmě existují lidé, kteří mají silné slovo, vydávají jménem TS prohlášení, výzvy a podobně, ale zaznamenali jste kdokoli jakýkoli veřejný výstup konkrétního člověka, který by šel do jakéhokoli média s tím, že mluví za TS? Od doby Strašáka, což už je opravdu drahně let, nikdo takový není. TS nemá zájem o diskuzi s veřejností nad rámec prohlášení a výzev, které sama produkuje. Pokud má někdo opačný názor, moc by mě zajímalo, na základě čeho jej získal.

          I kdyby nějaký "mluvčí TS" existoval, tak zrovna diskuze na témata zde nadhozená, by z mého pohledu byla zbytečná. Názor Tribuny Sever je známý, názor drtivé většiny "normálů" je úplně opačný, ty skupiny mají například na vyvěšování slávistických vlajek po stadionu nulový názorový průnik a situace je bohužel tak jednoduchá, že vítězí ten, kdo má na své straně větší fyzickou sílu. Tak jednoduché to z mého pohledu je. Může se nám to všem nelíbit (a věř, že mi se to taky nelíbí), ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.

          Ad černá barva, tam je názor TS poměrně jednoduchý a každý, kdo jej chtěl zaznamenat, jej jistě zaznamenal: černá, červená a bílá jsou barvy TS. Není to novinka, je to dlouhodobá záležitost prakticky od stěhování do Edenu a založení TS. Co na tom diskutovat? Opět, může se nám to nelíbit (tahle věc je mi upřímně naprosto u zadku), ale nic s tím nenaděláme.

          Situace s Tribunou Sever má samozřejmě jisté nuance a každý to může vidět trošku jinak. Můj názor je takový, že pokud odhlédneme na samotnou podstatu veškerých sporů mezi jádrem TS a ostatními fanoušky Slavie, tak vždy dojdeme k tomu, že rozhodujícím faktorem je fyzická síla a ochota jít do fyzického konfliktu. A obojí je na straně TS.

          A nakone ještě k MNF podcastu obecně - začal jsem jej dělat proto, že jsem si chtěl povídat s kamarády o fotbale. I po téměř sedmi letech je ta motivace pořád stejná. Primárně mě zajímá fotbal a to, jak vypadá Slavia na hřišti. Jasně, občas bylo fajn se zeptat těch aktivnějších na to, jak si zápas užili na tribuně, atd., ale nikdy to nebyla priorita. Teď k tomuto dění má vlastní podcast Vlajkonoš s Dekretem, takže lidé, co hledají k poslechu témata o aktivních fanoušcích, mají každý týden co poslouchat.


          Komentář byl uživatelem upraven (05.11.2023 13:10) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      Radek097 (přítel SN)     před 6 měsíci 04.11.2023 10:06 |  
      15 0

      Opravdu si myslíš, že TS je ochotna dialogu a vyslechnutí si jiného názoru?

  6. Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

    Ragnarok     před 6 měsíci 04.11.2023 10:22 |  
    6 5

    Hodně mě těší zdraví i neočekávaná výkonnost Borila. Co se týka dvojice Zafeiris-Oscar, tak tohle tu dosud nebylo, je to fakt paráda. A clkem dlouho si držíme stav, že máme v kádru někoho naprosto výjimečného, ať to byl Souček, Stanciu, Sima, Bah, nebo teď zmíněná dvojice a k nim bych přidal Juráska.
    Znepokojuje mne naopak stav Holeše. Musí dát dolu 10 kilo. Jeho pohyblivost a obratnost a nyní i rychlost jdou setrvale dolů, neustále nabývá na váze, za čímž může být jedině nevhodná kombinace tréninku a stravy. V tuhle chvíli je to už hráče základní sestavy jen ze zvyku a ze sentimentu.

    • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

      lantsmit     před 6 měsíci 04.11.2023 11:00 |  
      3 3

      Každej si tady může připomenout ještě před začátkem této sezóny vážně vedenou debatu o srovnatelnosti Oscara s Hromadou. S poznámkami typu, že Oscar má rezervy v soubojích / bránění. A dále tady neustále plno lidí prosazuje zpátky do zálohy Holeše.

      • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

        Ragnarok     před 6 měsíci 04.11.2023 14:24 |  
        6 1

        Hromada ale svoje odvede. Ve spoustě případů nám vytrhl trn z paty. Srovnávat ho s Oscarem asi nemá smysl, ale na druhou stranu je těžké s minimální herní praxí hned hrát bezchybný fotbal.

        • Re: Mezi námi fanoušky 23/24 #08

          lantsmit     před 6 měsíci 04.11.2023 16:03 |  
          4 2

          Oscar, i kdyz dlouho nehrál, tak kdykoli nastoupil, nebyl na něm výpadek herní praxe znát. To je dakší z rozdílů mezi fotbalisty a “jenpracanty”. Mně Hromada nevadí, on i realizák ví, že je “jenpracant”, a tuhle roli si u nás plní. Reakce směřovala jen k připomenutí často velmi absurdních diskusí, kdy se takhle rozdílní hráči navážno srovnávají.