Hráči Slavie

Komentáře (15)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    Alanor (admin)     před 10 dny 23.04.2024 17:40 |  
    28 3

    Jak jsem kritizoval, že u starších hráčů hraje u realizáku větší roli kamarádství a minulost než současná výkonnost, tak prodloužení Bořila kvituju.

    Je to vítězný typ, kterých máme málo, a poměr cena/výkon byl u něj stále výborný. Ať se daří!

    P. S. Je pak ale dost diskutabilní, že se za poslední rok na stejný post přivedli k Bořilovi Dumitrescu, Zmrzlý a Diouf... To nedává logiku a není to dobré vysvědčení pro sportovní úsek (vidím to, že Zmrzlého si prosadil realizák a Dioufa skautink, přitom se měl vybrat jen jeden z nich).


    Komentář byl uživatelem upraven (23.04.2024 17:44) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

      wimpy     před 10 dny 23.04.2024 18:48 |  
      6 2

      Dumitrescu byla úsporná verze z předtykačovského období. Bořil není hráč do nejlepšího základu, ale do širšího kádru, jak píšeš, výbornej. Diouf počítám bude potřebovat víc času. No a Zmrzlý je nosič vody a bez těch to nikdy nešlo.

      • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

        Hubicka     před 10 dny 23.04.2024 19:20 |  
        8 7

        Nic proti Bóřovi, ale je potřeba přivést hráče do základu, co dokáží být rozdílový. Jeden by se nám v neděli hodil. . . Nosičů vody je tam spousta.

        • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

          pehacko     před 10 dny 23.04.2024 20:46 |  
          7 1

          No Jo ale vetsina z nich tu vodu u toho rozleje a jeden dokonce ztrati!!!

        • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

          Mijk     před 9 dny 24.04.2024 09:54 |  
          7 1

          Nejhorší je, že za snad jediného rozdílového hráče v nedělním zápase se dá označit právě Bořil, který jeden gól dal a na druhý nahrál, což je samo o sobě tristní. Kdybych chtěl bejt hnusnej, tak napíšu, že rozdílovej byl ještě Zima, ale takhle hluboko neklesnu :-)

    • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

      dalislavista     před 10 dny 23.04.2024 21:08 |  
      11 2

      Stejně to mám s MvB.
      I s Olomoucí to rozhýbal a dříč to prostě je, neodchodí zápas.

  2. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    LA11     před 10 dny 23.04.2024 18:42 |  
    5 17

    Ja bych mu dal jeste bonus a procenta!
    Hlavne at nam neutece nekam do nemecka nebo anglie.

  3. Bóřa

    mig52     před 10 dny 23.04.2024 20:36 |  
    25 4

    S Bóřou jsem v pohodě, je to rváč a to je ve Slavii teď fakt nedostatkové zboží. Ale pokud ráno otevřu stránky a přečtu si, že jsme na další rok podepsali Tecla, tak se loučím, vážení, a pokud jsem někomu ublížil, prosím o odpuštění, protože to mě klepne natvrdo.

  4. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    l8t     před 9 dny 24.04.2024 09:54 |  
    7 8

    Bylo fajn, kdyby se Slavia posouvala dál, a ne že budeme prodlužovat hráče za zásluhy z minulých let.

    Honzu mám rád, ale aby další rok s Teclem radili JT koho dát na hřiště, tak to se moc velkých změn v realizáku nedočkáme. Ale jak říkal Bosák v památném zápase s MB "Všichni jsou hrozný kamarádi a nebudeme na sebe zlí".

    Mimochodem pustil jsem si ten feat a neveřil bych, že i po 13 letech se to dá aplikovat na dnešní tým (všichni si vymění balon, trénování střelby, vysmátej Černý aka Ševčík, RELAX, smlouvy).

    • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

      mig52     před 9 dny 24.04.2024 14:32 |  
      4 4

      Já bych to částečně zjednodušil realizací sloganu "Tecl ven!!!"

    • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

      Morb     před 8 dny 25.04.2024 12:11 |  
      4 0

      Dokud budeme mít v týmu samý introverty jako Oscar, Holeš nebo Zima. Umim si představit, že hlas nezvýší ani Inženýr, Chytil, Provod nebo Ševčík, tak zkrátka budeme muset podepisovat hráče typu Béřy.

      V tom týmu po odchodu Lingra a Olayinky není takovej nikdo a Staněk je většinu zápasu na druhý straně hřiště.

  5. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    weetek     před 9 dny 24.04.2024 12:26 |  
    13 9

    Pokud se nemalá část diskuse fanoušků po zápase s Olomoucí nesla v duchu kritiky "rodinných poměrů", dostali jsme od vedení poměrně razantní odpověď hned druhý den. Pochopitelně jde o zřejmě náhodné načasování - je to upečené několik týdnů, čili to nespadlo z nebe Béřovým gólem proti syrečkářům. Spíš než o nějaké momentální uvědomění si jeho vůdcovských schopností jde o dlouhodobou důvěru, kterou k němu a dalším JiT má.
    Vnímám to s velkými rozpaky. Naprosto uznávám jeho vůdcovské kvality, smekám klobouk před návratem po těžkém zranění. Koncepčně mi to ale smysl nedává, už proto ne, že na jeho post jsou tři další výše zmiňovaní hráči, všichni mladší. Návrat Dumitresca, už při jeho last minute odlifrování zpátky do Rumunska nepravděpodobný, tak zřejmě padá, přestože v těch pár příležitostech, které dostal, rozhodně nepropadl. Co to znamená pro Dioufa a Zmrzlého, to se ukáže. Na nějaké mentorování mladých starším moc nevěřím, proklamovaný (a v tichosti opuštěný) "mentoring" Standy u béčka byl ostatně jen habaďůra. Zdá se, že pro JiT je osa týmu Holeš-Bořil-Ševčík-Masopust-Provod nepřekročitelná, jakkoliv v klubu podle mě přesluhuje každý z nich. Jaký flek se vytvoří pro Standu, to se ještě necháme překvapit, ale že nějaký bude, o tom nepochybuju.

    • Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

      lukas6novak     před 9 dny 24.04.2024 13:34 |  
      10 3

      Stanislav Tecl bude mít od nové sezony vedle hráčské úlohy také důležitou manažerskou roli v rámci B-týmu. Se Slavií podepsal nový roční hráčský kontrakt i smlouvu manažerskou. Kromě hráčské agendy tedy bude mít na starost i chod a fungování rezervního výběru.

      — SK Slavia Praha (@slaviaofficial) July 3, 2023

      Kde se tady pořád bere to mentorování v béčku. Dohledávat to nebudu ale vím že určitě zaznělo že by Standa mohl jít občas hrát za béčko (což se neděje) ale rozhodně to není ten primární důvod proč tu zůstával. A mám takový pocit že to říkal někde i on sám na začátku sezóny že letos to bude částečný seznamování s tím co je potřeba od něj a vyloženě manažerskou kariéru začne až od příští sezóny.

      Zatímco Bořil je podle mě docela odlišný případ. U Bořila jsem si jistý že když mu bude držet zdravý tak bude přínos na hřišti. Svoje si ukope a je skoro jediný kdo má nějaký emoce který nám často chybí a hlavně oproti Teclovi to u něj bude příští sezóna čistě o přínosu pro tým na hřišti. Zrovna Bořil je podle mě možná jediný hráč o kterým řeknu že je skutečný lídr. Holeš, Ševčík, Masopust a dalo by se pokračovat můžou hrát sebelíp ale lídři z nich nebudou

  6. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    p!erreCORE     před 9 dny 24.04.2024 13:48 |  
    4 5

    Bojovník, rváč, kapitán, opravdový srdcař prodloužil smlouvu.. paráda!

  7. Re: Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

    o5aradecek     před 8 dny 25.04.2024 19:03 |  
    8 6

    Stejně jako např. u Koláře mi to přijde, jako prodloužení smlouvy z nostalgie. Béřu uznávám, ale tohle je další nekoncepční krok vedení, bohužel.