Multimédia

Novinky o zasílání výsledků

Musím Vám oznámit, že jsme z technických důvodů museli dočasně zrušit SMS pokec a zasílání výsledků! Ale připravujeme novinku.

Zrušení SMS pokecu a zasílání výsledků
Pro tento krok jsme se bohužel museli rozhodnout. Byli s tím totiž velké problémy!! Vždy jsme se snažili, aby to nebylo nákladné. Proto poprvé jsme to využívali pomocí filtrů u emailu na seznamu a zprávy zasílali přes cizí číslo a zpráva tak stála velice málo. Jenže občas byl problém s doručením, někdy to přišlo pozdě, třeba i za pár dní. A pak se nám někdo hacknul do emailu a změnil hesla a pravděpodobně i vymazal všechny filtry na uživatele!
Poté jsem přešel na nový způsob, který ale byl docela komplikovaný pro registrování. Využíval jsem systému pandora.cz, tedy emailové konference. Zprávy jsem opět posílal přes cizí číslo, ale jak jsem časem zjistil, byli s tím ještě větší problémy!! Zprávy chodily totiž dost pozdě!! Hodně lidí též mělo problémy s registrací! Proto jsem nakonec i zrušil tuto službu s tím, že pro Vás připravujeme novinku!

Novinka
V současné době se připravuje služba na zasílání výsledků, která bude zaručeně spolehlivá! Během měsíce by tato služba měla být spuštěna, pokud tedy vše dobře dopadne. Včas budete informováni!

Budeme rádi, když nás odměníte

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)