O Slavii

Plno novinek ze Slavie

Přinášíme vám několik zajímavých novinek ze Slavie. Týká se předprodeje vstupenek, zápasu s Jabloncem, plánované choreografie na odvetné utkání s Anderlechtem, nové možnosti přihlášení k fanklubu Slavie. Klub také dostane pokutu za oheň v Bruselu! A Koloušek? Do Příbrami zřejmě nepřestoupí, pouze hostování.

Vstupenky na Anderlecht
Jelikož je velký zájem o lístky na odvetné utkání třetího předkola Ligy mistrů s Anderlechtem, umožní Slavia zakoupit vstupenku i v den sobotního zápasu s Jabloncem. Pohárové vstupenky se budou prodávat u pokladem, které jsou u vchodů D9 (tribuna východ), D11 (tribuna západ) a B6 (tribuna jih). Určitě to ocení mimopražští fanoušci, obvykle se v týdnu do Prahy nedostanou. V ostatní dny lze nakupovat v předprodeji na Strahově (tel.: 257 213 290) a v prodejně Calcio (tel.: 224 917 347).
 
Cena se pohybuje stále v rozmezí 100 – 250 Kč, i když ty nejlepší není prakticky možné získat, naděje svitne po pátku, kdy skončí blokace pro fanoušky s permanentkami. Po dnešním dni je prodáno přibližně 11 000 lístků, k dostání jsou převážně na jižní sektor na nekrytou tribunu. Prodej na severní tribunu, kam by mělo být k dispozici přibližně 2 000 – 2 500 vstupenek, začne asi v pondělí.
 
Zápas s Jabloncem
Na první domácí zápas s Jihlavou přišlo překvapivě velké množství fanoušků, jenže odcházeli zklamáni výsledek i službami na Strahově. Firma Aramark, která zajiš?uje občerstvení, situaci nezvládla a velmi brzy došly klobásy a někde i pivo. O tomto problému jsme psali – zde. Po jednáních padlo rozhodnutí, že každý fanoušek dostane klobásu zdarma. "Rádi bychom se omluvili divákům za problémy s občerstvením při první utkání s Jihlavou," řekl marketingový manažer Jiří Vrba. "Jako omluvu Slavie a společnosti Aramark, která občerstvení při našich zápasech zajiš?uje, dostane každý divák klobásu zdarma. Vyzvednout si ji může u kteréhokoliv ze stánků v areálu strahovského stadionu." Teď záleží, zda Aramark dokáže rychle obš?astnit každého, aby nemusel čekat dlouho.
 
Pyrotechnika na zápase s Anderlechtem
Na pohárových zápasech platí přísná pravidla a pyrotechnika není povolena. Slavia překvapivě dostane asi pokutu za oheň, který byl odpálen v našem sektoru na hřišti Bruselu! Je to docela divné rozhodnutí, za to by měl zodpovídat domácí klub. I kvůli tomu bychom rádi všechny vyzvali, aby nevyužili žádné ohně či jinou pyrotechniku, patří sem i prskavky. Slavia by mohla dostat pokutu a to si snad nikdo nepřeje. Přes tyto opatření se plánují jiné typy choreografií, o kterých vás bude informovat Choreofond.
 
Václav Koloušek
V posledních dnech se o Václava Kolouška, o kterého Slavia nejeví zájem a chce ukončit smlouvu, se vehementně zajímá Příbram. Šokující je zjištění, že by ho chtěli získat zadarmo, neplatit žádné odstupné, jak mi dnes potvrdil Alexandr Kliment. Nechápu, co tím zamýšlí. I proto jako jediné řešení se nabízí hostování, kterému se klub nebrání. Informace přináší také iDnes – více zde
 
Fanklub Slavie
Jak jistě více, do fanklubu se můžete přihlásit pouze zasláním přihlášky přes internet a odesláním peněz na účet. Pro mnohé z vás to není příjemné. Po dnešní výborové schůzi máte i další možnost, kterou jsem navrhl. Na domácích zápasech si u mě budete moci vyzvednout přihlášku, kterou na místě vyplníte a zaplatíte členský příspěvek. Já se nacházím pravidelně na východní tribuně, sektor E, ale po emailové domluvě je možné najít jiné řešení.

Komentáře (29)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Plno novinek ze Slavie

    kolman     před 19 lety 18.08.2005 22:36 |  
    0 0

    "V posledních dnech se o Václava Kolouška, o kterého Slavia nejeví zájem a chce ukončit smlouvu, se vehementně zajímá Příbram. Šokující je zjištění, že by ho chtěli získat zadarmo, neplatit žádné odstupné, jak mi dnes potvrdil Alexandr Kliment. Nechápu, co tím zamýšlí. I proto jako jediné řešení se nabízí hostování, kterému se klub nebrání."

    Šokující je jen a pouze jednání Slavie v kauze Koloušek. Leška, Kliment, Rosen, Jarolím (ten s otazníkem) z něj udělali pověstného zajíce v pytli. Kde se mohl zájemcům předvést ? Snad na tréninku béčka ?

    • Re: Plno novinek ze Slavie

      (host)     před 19 lety 18.08.2005 23:49 |  
      0 0

      Nevim jestli Kolousek je typ hrace, ktery se musi predvadet, rekl bych, ze jeho kvality jsou dost zname

    • Re: Plno novinek ze Slavie

      (host)     před 19 lety 19.08.2005 08:07 |  
      0 0

      Důležitější než peníze jsou principy. A hráč, který napadá své šéfy v novinách, žaluje klub a ani prezident klubu mu nestojí za to, aby za ním ráčil přijít, rozkládá mužstvo a musí nutně ven. Takový hráč je horší než nejhorší soupeř, snad kromě Koš?'ála. Svou tabulkovou cenu ovšem má a nevidím důvod, proč ho dávat komukoli zadarmo. Jestli ty dva miliony, na které má Slavia nárok, nejsou pro tebe žídné peníze, tak sděl adresu. Jestli je nemáš, tak je šokující, jaké to máš v hlavičce popletené.
      Nebo že by to celé Kuka plánoval předem a Kolouška k tomu naváděl?
      Tantalos

      • Trumbero

        (host)     před 19 lety 19.08.2005 09:21 |  
        0 0

        čím rozkládá mužstvo?? Že si řekne o prachy které mu dluží?? To je zhovadilá morálka v čR - hrůzný pozůstatek podnikatelké prostředí 90 let, kdy byl blbec ten co platil a ne ten co neplatil - zcela převrácené to máš!! Ostuda je neplatit a ne si říct o to co ti patří!! Vždy? si o peníze v zimě řekli všichni!! A proč Jarolím kritizuje hráče úplně na začátku tréninkového období, ještě než si prověřil jeho kvality a trénovanost a jaký pokrok udělal během třeba poloviny přípravy?? Protože to bylo připravené, aby Kolouška sejmuli!! Od vedení kvůli penězům, arbitráži a jeho smlouvě!! A "napadadat" vedení nezačal. Začali to oni přes Jarolíma!! To jen pro pořádek!! Otázka dalšího postupu je jasná - když je pro Slávii špatný, úroveň 3.ligy, nemá na to výkonnost, tak podle této logiky vedení se adekvátně chová Příbram :O)) Co by tak mohli za takového hráče chtít, ne?? "My Příbram" riskujeme, že ho od "nich" Slávky vůbec bereme :O)) - to je logický překlad Jarolímova vyjádření do myšlení Příbrami :o)). Samozřejmě, že to zkouší, proč ne, záleží na Slávce na co přistoupí a jak se dohodnou :o)).

        • Re: Trumbero

          (host)     před 19 lety 19.08.2005 09:27 |  
          0 0

          That´s right !!!

        • Re: Trumbero

          (host)     před 19 lety 19.08.2005 09:57 |  
          0 0

          Trener Jarolim si proveril jeho kvality v zaveru sezony, kdy mu Kolouch chybel v nekolika zapasech kvuli lecbe. To jen tak pro poradek...

        • Re: Trumbero

          bojler     před 19 lety 19.08.2005 10:02 |  
          0 0

          Kazdy clovek s lehce nadprumernou inteligenci musi snadno pochopit, ze pokud nedostava penize (dost nehorazne penize, ale to uz neresme) kvuli tomu, ze na to majitel nema, tak neni nejlepsi cesta ke zlepseni valka s trenerem a arogance. Ani Slavia nemuze byt holubnik a kazde rozmazlene dite si nemuze delat co chce.

      • Re: Plno novinek ze Slavie

        kolman     před 19 lety 19.08.2005 10:48 |  
        0 0

        Prezident klubu ;) Ležkofile!

        • Re: Plno novinek ze Slavie

          mart     před 19 lety 19.08.2005 13:31 |  
          0 0

          .. o.k. pripustme, ze Tantalos obcas nahlizi na veci z velmi "zajimavych" uhlu..., nicmene s tim presidentem (myslim, ze pan Collecott tak muze byt titulovan) mam pravdu on. ....to ale neni duvod proc sem pisu. Chtel jsem se zeptat, to myslis jako vazne, ze Kolousek by mel jit do Pribrami zadarmo - a ze by to bylo spravne??? ...pokud ano - pak netreba diskutovat. Zdravi mart.

  2. Re: Plno novinek ze Slavie

    vlada     před 19 lety 18.08.2005 22:48 |  
    0 0

    Aspoň že to dopadlo takto. Kolouch bude aspoň hrát a třeba se pak nějaký zájemce na koupi najde.

    • Re: Plno novinek ze Slavie

      (host)     před 19 lety 19.08.2005 23:54 |  
      0 0

      souhlas z naseho campu. Mame stejnej nazor. zdravi mart a Honza. ( zejtra se konecne k tomu dostanu....dik)

      • Re: Plno novinek ze Slavie

        mart     před 19 lety 19.08.2005 23:56 |  
        0 0

        ...a pro zmenu me to zas odhlasilo....

        • Re: Plno novinek ze Slavie

          vlada     před 19 lety 20.08.2005 07:19 |  
          0 0

          Já už to viděl 3x a doufám,že po středě budu koukat na domácí zápas ještě častěji. Taky zdravím

  3. Re: Kolousek

    Jirkku (přítel SN)     před 19 lety 18.08.2005 23:08 |  
    0 0

    Hostovani je jedina mozna vec. Treba se rozehraje do super formy a my ho pak prodame za tech nestastnejch 30 mega. takhle by na tom vydelala Pribram, kdyby odesel zadara. takze opravdu to sokujici je.

  4. Re: Plno novinek ze Slavie

    Aerosmith     před 19 lety 18.08.2005 23:10 |  
    0 0

    Na jak dlouho měl Venca smlouvu?Nebylo to jenom na 2 roky?!?

  5. Re: Plno novinek ze Slavie

    (host)     před 19 lety 18.08.2005 23:51 |  
    0 0

    Dost se divim, ze Slavia nedostala pokutu za rasisticke pokriky, ty byly bohuzel dost caste a hucelo celkem dost lidi, musim se priznat, ze jsem se dost stydel a myslim, ze na odvete se budu stydet jeste vic, SKS 4EVER

    • Re: Plno novinek ze Slavie

      (host)     před 19 lety 19.08.2005 09:35 |  
      0 0

      Připojuji se, ale myslím, že ta pokuta je právě za ty rasistické pokřiky a ohně se s tím jen "svezly".V každém případě se naši fandové chovali jako správní balkánci a za to se opravdoví slávisti stydět musí ! Včetně pokřiku Zítka je ču... ! Slawek.

  6. Smlouva Kolouška

    Richi (admin)     před 19 lety 19.08.2005 00:04 |  
    0 0

    Hostování jediné řešení? A že ho pak prodáme? Nesmysl. Kolouškovi končí smlouva 30.6.2006 a když odejde na rok, tak pak za něho dostaneme jen tabulkovou cenu, když přestoupí v čechách ...

    • Re: Smlouva Kolouška

      vlada     před 19 lety 19.08.2005 05:51 |  
      0 0

      Zpravidla se smlouva prodlužuje o délku hostování. Kdyby tomu tak nebylo,tak tomu moc nerozumím. Tabulková cena je cca 2,5mil a to by Příbram asi nezdráhala dát i teď.

  7. Re: Plno novinek ze Slavie

    bojler     před 19 lety 19.08.2005 00:39 |  
    0 0

    Je mne z toho zle. Pokuta pro nas klub za to, ze nekdo v Belgii zapalil bengalsky ohen.... Uefa je k smichu. Nejvic se bavim na tim, jak nekteri rikali, ze vstup do bolsevicke EU je jedine reseni, aby se tady konecne neco zemnilo k lepsimu. Bohuzel se ukazuje, ze bordel a vsemozna regulace ruku v ruce s okradanim ve jmenu socialnich jistot a jinych pitomosti, ne ze neklesne, ale naopak naroste...dyt by se divak tim pyrem mohl popalit - ZAKAZEME MU TO ve jmenu ochrany jeho zdravi.

  8. Dotaz

    (host)     před 19 lety 19.08.2005 07:57 |  
    0 0

    Poradíte mi někdo, jak se nejlíp dostat na Strahov? Na metro snad trefím, ale kterou zastávku je nejlepší vystoupit? A jak pak pokračovat?
    Díky moc. Chopik

    • Re: Dotaz

      r209vltava (přítel SN)     před 19 lety 19.08.2005 08:37 |  
      0 0

      Tak já jezdim metrem na "B" na Karlovo náměstí a odtamtud autobusem 176 na Strahov. Cesta busem trvá asi 15 minut a jezdí to poměrně často, další možností je jet 770 zadara od Anděla, ale jezdí myslim až hodinu před utkáním nebo poslední možnost je tramvají na Malovanku (linky 15, 22, 23, 25) a pak vzůru do kopce na větrnou hůrku :-) Ničeho se neboj, zvládneš to. Já taky nejsem z Prahy a poprvé sem byl vystrašenej, ale létama si zvykneš :-) Držim palce

    • Re: Dotaz

      (host)     před 19 lety 19.08.2005 08:43 |  
      0 0

      Na zastávku metra Anděl a pak směr Bus na Knížecí a pojedeš buď busem 217 nebo 176. Nevím, jestli i na tento zápas bude vypraven bus 770, který je zdarma.

    • Re: Dotaz

      jarmik     před 19 lety 19.08.2005 10:26 |  
      0 0

      Víš jak to dělám já? Přijedu brzo do Prahy. Pak zajdu do mekáče a do KFC. Přijdu ke karláku, poté co se propletu všema uličkama. Kouknu se na Petřín a pěkně na něj lesíkem vyšlapu. No a to je konec, protože za Petřínem je už staďák. Můžeš ještě na Petříně jít na rozhlednu, abys našel stadion :-)))

    • Re: Dotaz

      honzah (přítel SN)     před 19 lety 19.08.2005 11:32 |  
      0 0

      Nejlépe asi na Anděl a odtud nahoru autobusy 217(Zastávka přímo ve stadionovém areálu, tam už to dohledáš. Od 217 se jde směrem nahoru, asi 200 metrů na západ, za hotel Coubertin.), 770 (Speciální linka na zápasy, nemám s ní zkušenosti.) a 191 (To je trochu stranou. Vystoupíš u televizní věže (zastávka je, tuším, stejnojmenná) a potom jdeš podél hlavní silnice asi 200 metrů na východ.)

  9. Re: Plno novinek ze Slavie

    honzah (přítel SN)     před 19 lety 19.08.2005 11:26 |  
    0 0

    Zákony fotbalové džungle stanovují v § 152: Hráče lze prodat i proti jeho vůli jako kus vepřové kýty. Rozhodují jen formy nátlaku, z nichž na prvních místech jsou:
    a) peníze,
    b) možnost vůbec se fotbalem ještě živit,
    c) vážný problém nebo vyložený malér, o kterém se stejně většinou nikdo nic nedozví,
    d) vydírání, že si až do vypršení smlouvy nekopne v prvním mužstvu.

  10. Re: Plno novinek ze Slavie

    (host)     před 19 lety 19.08.2005 12:18 |  
    0 0

    Na tu klobásu se už těším! a doufám, že konečně přijde výhra, nebo budu chtít příště ke klobáse i piwko...

  11. Re: Plno novinek ze Slavie

    Markus     před 19 lety 19.08.2005 12:44 |  
    0 0

    Plno novinek, ale o stadionu zase nic :(

    • Re: Plno novinek ze Slavie

      honzah (přítel SN)     před 19 lety 19.08.2005 15:20 |  
      0 0

      19. října přijď do Edenu a dozvíš se všechno :-(((