O Slavii

Sparta dluží Slavii za Petrouše

Fotbalová Sparta dluží Slavii peníze za Adama Petrouše. Ano, je to tak, je to překvapivé, ale i Sparta může mít dluh, i když tentokrát je to asi její neznalostí. A ještě jedna zpráva, Silvestrovské derby se uskuteční na Nový rok!

Sparta dluží Slavii peníze
Dnešní deník Sport informoval, že Sparta dluží našemu klubu konkrétně 18 000 eur. Tato částka Slavii náleží z principu platky solidarity za přestup Adama Petrouše z Rubinu Kazaň do Sparty. Šéf komunikace Lukáš Přibyl se vyjádřil, že měla peníze uhradit Kazaň. Přesto to v následujících dnech budou řešit. Avšak podle pravidel UEFA je za platbu zodpovědná Sparta, uzavírání obdobných smluv je běžnou praxí.

Silvestrovské derby na Nový rok
Je to neuvěřitelné, ale silvestrovské derby se uskuteční až po Silvestru na Nový rok. Den, kdy se bude velká část národa vzpamatovávat z velkých oslav příchodu dalšího roku, budou muset fotbalisté vyběhnout na trávník. Důvodem tohoto nepochopitelného přesunu je fakt, že pořadatelé chtějí kvůli sponzorům vysílat zápas v televizi, bohužel na Silvestra se konají i další důležité akce, jako Světový pohár v běhu na lyžích v čechách, což bude česká televize vysílat. Proto výjimečně došlo k tomuto přesunu. Hlavní zápas fotbalistů nad 35 let se uskuteční od 14 hodin, kromě toho by se tam měl odehrát zápas žáků, žen a gardy nad 50 let.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Sparta dluží Slavii za Petrouše

    (host)     před 18 lety 02.12.2005 11:08 |  
    0 0

    Hlavně mám pocit, že dodnes dluží Plzni za přestup Nedvěda, který tehdy přešel naoko (a pěkně prasácky) do Košic, když ho kupovalo Lazio...

  2. Re: Sparta dluží Slavii za Petrouše

    slaviaman     před 18 lety 08.12.2005 16:13 |  
    0 0

    Přesun derby na Nový rok mi nevadí. Naopak to spíš vítám. Protože je Silvestr obyčejný pracovní den, mohl jsem s jej tak leda nahrát na video a pustit ve volném čase... Navíc bde moc pěkné startovat rok skalpem rudých... Takže osobně si přeji, aby derby na Nový ro zůstalo. (Ještě je otázka , co na to hráči - aktéři......)