O Slavii

Martin Zbončák přestoupil do Mostu

Tak i další hráč má jasno o své budoucnosti. Martin Zbončák se dohodl na přestupu s mosteckým klubem. Podepsal zde smlouvu na dva a půl roku. Článek byl aktualizován o komentář manažera Slavie.

"Dnes jsme se hráčem dohodli na smlouvě. Ta je na dva a půl roku," prozradil na webu Mostu předseda představenstva Petr Kubíček. "Martin Zbončák je vynikající fotbalista, který byl v poslední době možná nedoceněn. Měli jsme o něho zájem už delší dobu, proto jsme rádi, že ho tu můžeme přivítat," dodal. Více na webu FK Siad Most - ZDE.

"Jak jsme se dozvěděli, tak si hráč našel angažmá, takže teď budou probíhat jednání mezi kluby," uvedl vše na pravou míru manažer Slavie Lubomír Puček. Formální záležitosti by však měly být vyřešeny v následujících dnech.

Zbončák ve Slavii působil pouze rok a půl. Za trenéra Csaplára přišel jako poslední spása spolu se Stanislavem Vlčkem z Dynama Moskva. Pravidelně nastupoval v sestavě, obvykle na levém beku. Během své kariéry procestoval řadou českých klubů. Odchovanec z Třince okusil prvoligový fotbal v Brně, v následujících dvou klubech, Liberci a Spartě, získal titul. Po krátkém zahraniční štaci se vrátil do Čech právě do našeho klubu. Prozatím odehrál 202 ligových zápasů a v nich vstřelil čtrnáct branek.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Martin Zbončák přestoupil do Mostu

    (host)     před 18 lety 16.01.2006 16:46 |  
    0 0

    Kolik by za nej mohlo bejt? jestli tak 4 mega tak uz su mozna penize na Bakose :] ..jinak diky Martinovi za jeho pusobeni ve Slavii..plex

    • Re: Martin Zbončák přestoupil do Mostu

      Richi (admin)     před 18 lety 16.01.2006 17:01 |  
      0 0

      Zas moc ne, u takovychto prestupu se to resi ruznymi cestami. Buh vi, zda neco Martinovi nedluzime ze ...

  2. Re: Martin Zbončák přestoupil do Mostu

    Urbie     před 18 lety 16.01.2006 16:54 |  
    0 0

    Díky Martine, odvedl jsi tu spostu dobré práce

  3. Re: Martin Zbončák přestoupil do Mostu

    (host)     před 18 lety 16.01.2006 23:41 |  
    0 0

    Diky Martine a at se dari v novem pusobisti!!!