O Slavii

Holeňák do Zlína zatím nejde!

Dnes se v deníku Sport objevila zajímavá a dosti překvapivá zpráva, že Miroslav Holeňák míří do Zlína. Realita je však naprosto odlišná. Do Bratislavy odchází Ivan Kováč. Dnes se do Německa vydal tým s 23 hráči.

Ve Sportu bylo uvedeno, že Holeňák je s klubem domluven. Odešel by na hostování a za půl roku by se stal volným hráčem a mohl odejít do zahraničí. Situace je však jiná. „Holeňák nám nepotvrdil, že chce hrát za Zlín,“ komentoval to Lubomír Puček. Situace je ještě o dost zajímavější, že ve Sportu je citován samotný hráč a chce jít do Zlína. Jenže jak jsme zjistili, hráč s novináři o tom vůbec nemluvil, takže ta věta není pravdivá!
 
Zájem Zlína je však pravdivý. „Máme na stole nabídku, ale ta je pro nás neakceptovatelná,“ prozradil Puček. Je jasné, že je nesmysl, aby hráč takových kvalit odcházel, i když nechce prodloužit smlouvu. Velice důležitá situace bude ohledně Latky, pokud by odešel do zahraničí, tak je jisté, že Holeňák ve Slavii zůstane. V opačném případě by se dalo uvažovat o odchodu. Ale rozhodně neodejdou oba!
 
Slavia od pátku testuje dva hráče, chorvatského zadáka Ante Aračiče z HNK Zmaj Makarska a maďarského útočníka Zoltána Hercegfalviho z Lombard FC. „Oba s námi cestují do Německa a budeme je nadále zkoušet,“ řekl Puček. S týmem cestuje také gólman Martin Charvát z Bohemians, který prošel mládežnickými reprezentacemi. Ve Slavii končí Ivan Kováč. Ten odchází na půlroční hostování do Slovanu Bratislava.
Do Německa cestuje 23 hráčů, chybí však Martin Latka (na testech v Middlesbrough), Matúš Kozáčik (slovenská reprezentace), Dušan Švento (neprokázalo se zranění kolene, zlobí ho sval a mimo hru bude 10 dní) a Aleksander Šeliga.
 
Nominace hráčů:
Brankáři:
Martin Slavík, Martin Charvát
Obránci:
Ante Aračič, Miroslav Holeňák, David Hubáček, Karel Kratochvíl, Marek Suchý, Petr Zábojník
Záložníci:
Michal Held, Tomáš Hrdlička, Petr Janda, Lukáš Jarolím, David Kalivoda, Matej Krajčík, Karel Piták, Michal Švec
Útočníci:
Adauto, Milan Černý, Pavel Fořt, Zoltán Hercegfalvi, Tomáš Pekhart, Tomáš Pešír, Stanislav Vlček

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    mart     před 18 lety 23.01.2006 14:31 |  
    0 0

    ....tak sem se spletl (zase), predpovidal sem Kovacovi hvezdne jaro! Premyslel sem, jestli by nemohl hrat z leva....no nic, nespletl sem se poprve, ani naposled. Tak Ivane, at ti to teda de v tom Slovanu!! mart

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      Richi (admin)     před 18 lety 23.01.2006 14:45 |  
      0 0

      Tak uz chapes, proc jsem s tim clankem cekal? Protoze s tim Holenakem to nebylo tak jak uvedl Sport.

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        (host)     před 18 lety 23.01.2006 15:14 |  
        0 0

        Kecaj uz je to urcite upeceny a v momente kdy Latka zustane tam hned odejde:-/! Na lzi vedeni uz sme zvykli! Ostatne posilu uz zadnou necekam maximalne prijdou ty dva cizinci jen proto, aby vubec meli na tenhle pulrok nekoho v kadru a v lete zase zmizi, protoze se neprosadi!
        Jo a Richi az zas s nima budes mluvit, tak ze Laskovi s Puckem vzkazuju, ze jsou manazeri uplne na nic, kdyz nejsou schopni privest ani jednoho kvalitniho hrace! Ach jo jak sem si na Palermo veril tak ted je mi jasny ze vypadnem:-/! cau Aloha

        • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

          Richi (admin)     před 18 lety 23.01.2006 16:52 |  
          0 0

          Jen nadavej, kdyz te to bavi .. ci ver bulvaru ze Sportu. Slavia Holenaka nevyhani, tot to hlavni.

          • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

            (host)     před 18 lety 23.01.2006 17:36 |  
            0 0

            Ale ja nikomu nenadavam to bylo jen ohodnoceni manazerskych schopnosti naseho vedeni nebo mi chces tvrdit, ze to co predved Leska se Slavii za poslednich par let je vysledek kvalitni manazerske prace? Me teda to, ze se Slavie propadla na uroven Liberce nebo Teplic (akorat ma porad jeste zvucnejsi jmeno, ale i na tom se vytrvale "pracuje" neustalymi aferami kolem nesolventnosti Slavie) a odchod kvalitnich hracu za par supu, kdyz jine kluby prodavaj za velke penize, jako dobra prace neprijde! Beru to jeste u Pucka ten asi opravdu nema z ceho nakupovat, ale aspon jednoho kvalitniho hrace by privest mohl!
            A k tomu Holenakovi ja nerikam, ze verim Sportu, ale zaroven neverim nasemu vedeni, ktere akorat jen porad neco slibuje, ale malokdy neco dodrzi a myslim si, ze v momente kdy bude jiste, ze Latka zustava posle Holenaka s klidem do Zlina!

            • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

              vlada     před 18 lety 23.01.2006 17:50 |  
              0 0

              Trochu si odporuješ ve větě "Beru to jeste u Pucka ten asi opravdu nema z ceho nakupovat, ale aspon jednoho kvalitniho hrace by privest mohl!"
              Pokud Slavia nikoho dobře neprodá,tak nemůže ani nakupovat - to je prostě realita!

              • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                (host)     před 18 lety 23.01.2006 18:32 |  
                0 0

                No je to blbe napsany a ja taky nechci aby prisli hraci za 20mio, ale i tak odesli Gedeon se Zboncakem a castka za ne se bude blizit k 10mio a ty by mel mit dispozici a za to uz by se dal pritahnout slusny hrac ze Slovenska jako treba ten Bakos. U nej pisou, ze se nedohodl na smlouve, ale neverim tomu, ze jeho plat by byl vetsi nez plat tech dvou testovanych hracu dohromady a narozdil od nich je provereny a ma vetsi perspektivu! A setrit by se melo taky na platech managementu hlavne tam bych zavedl vykonostni bonusy!

                • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                  vlada     před 18 lety 23.01.2006 19:09 |  
                  0 0

                  Nemyslím si,že Bakoš tím,že dal 8 gólů je nějak prověřený. Třeba takový Nezmar z Ružomberku,který hrál v Liberci a Slovácku dal gólů 10 a to je až třetí nejlepší. Co vím,tak se kluby mezi sebou dohodli,ale vše ztroskotalo na přemrštěných finančních požadavcích Bakoše. A jak si může být jistý,že by se vůbec dostal do sestavy? Naše liga je kvalitnější a ne každý fotbalista ten přechod zvládne. Proto rozumím rozhodnutí vedení nepřistoupit na jeho požadavky. Přestupní termín končí až za týden a já věřím,že někdo přijde.

                  • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                    (host)     před 18 lety 23.01.2006 19:34 |  
                    0 0

                    Tim myslim, ze byl dlouhodobe sledovany a svedci o tom i zajem vice klubu samozrejme to, ze by se dostal do zakladni sestavy nikdo nezaruci, ale porad si myslim, ze by to byl lepsi kauf nez privest ty dva hrace bez smlouvy! Jinak netrvam zrovna na Bakosovi urcite by se nasel nekdo jiny kdo neni tak namachrovany!

        • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

          (host)     před 18 lety 23.01.2006 16:53 |  
          0 0

          a jinak jses v poradku?ty mas asi v hlave pekne nasrano chlape.TROUBI

          • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

            (host)     před 18 lety 23.01.2006 17:38 |  
            0 0

            No nasrano tam mas spis ty a az to takhle na konci prestupniho obdobi bude tak od tebe cekam omluvu! Aloha

            • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

              (host)     před 18 lety 23.01.2006 21:10 |  
              0 0

              omlouvat se ti budu az ti prefiknu holku, neprisels na nic novyho, jen me nebavi porad poslouchat lidi jako ty kteri porad budou drzkovat ze nekdo odchazi a nikdo neprichazi.kup klub,narvi tam x mega,udelej stadion.Nechapu co si myslis ze Slavia je a na co ma?jsi zrejme jeden z tech co zjevne nepochopil nasi situaci za poslednich zhruba 8 let.TROUBI

              • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                (host)     před 18 lety 23.01.2006 22:04 |  
                0 0

                No tak na to ty evidentne nemas takze se mi asi nikdy omlouvat nebudes. Jestli si to nepochopil tak nekdo do te situace musel klub dostat a jelikoz je ve vedeni delsi dobu jen jediny muz tak ci to asi bude chyba chytraku! Vychozi situace Slavie pred temi osmy lety byla podstatne lepsi nez je ted a za vsechno nemuze soucasna ekonomicka recese! Ono to ze Slavie nikoho nekoupi nebude mit vliv jen na vykony na hristi, ale akorat to opet podpori zvesti o jeji spatne financni situaci a kolik myslis, ze bude chtit prijit hracu do klubu s takovou povesti? Navic nechci po vedeni hrace za 20mega je mi jasny za na nej neni, ale aspon jeden kvalitni hrac za mensi penize by prijit mohl! Takze jediny kdo zjevne nepochopil situaci ses ty a pokud chces ,aby Slavie skoncila mezi prumernymi tymy GL tvoje vec, ale to neznamena ze se s tim musi smirit i ostatni!

                • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                  (host)     před 18 lety 24.01.2006 16:25 |  
                  0 0

                  jehehe, ty me bavis cim dal vic

                  • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

                    (host)     před 18 lety 24.01.2006 20:30 |  
                    0 0

                    A ty me svou tuposti nudis

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        (host)     před 18 lety 23.01.2006 15:23 |  
        0 0

        Ja to chapu a sem za to rad, moc si vazim slavistickejch novin a vsech lidi co se na jejich behu podilej..je to spousta informaci ktery doplnujou oficialni web a zaroven sou ty informace duveryhodny a hodnotny. takze dik vsem ktery na tom makaj..plex

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        mart     před 18 lety 23.01.2006 18:51 |  
        0 0

        chapu,.......ale vono je to nekdy tezky...clovek je vdecnej za kazdou zpravu, hlavne ted, kdyz se to mele o prestupech...(ale nemyslel sem to ve zlem, chtel sem jen trochu popichnot :-), zdravi mart

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      Richi (admin)     před 18 lety 23.01.2006 14:46 |  
      0 0

      A ja nehodlam na SN vydavat nepravdive informace ... nekdy rychlost neni vsechno.

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        mart     před 18 lety 23.01.2006 18:55 |  
        0 0

        vsak my vime.....:-)

  2. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    (host)     před 18 lety 23.01.2006 15:30 |  
    0 0

    Když koukám na tu nominaci, tak to vypadá, že asi budeme muset hrát systémem 2-4-4 :-)

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      Urbie     před 18 lety 23.01.2006 15:39 |  
      0 0

      No, taky jsem koukal, že nejvíc máme útočníků :-)

  3. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    (host)     před 18 lety 23.01.2006 16:04 |  
    0 0

    Dobrý článek, jenom je mi divný, proč na oficiálním webu píšou, že odcestovalo 24 hráčů a tady, že jen 23. Nechybí tu Matej Krajčík? Raz.

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      (host)     před 18 lety 23.01.2006 16:06 |  
      0 0

      Ha, nechybí, překouknul jsem se, ale stejně na ofic webu píší o 24 playerech a tady o 23.

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      Richi (admin)     před 18 lety 23.01.2006 16:54 |  
      0 0

      No je to asi takto. Oni napsali 24 jmen, tak jsem pro vas chtel udelat tu nominaci, psal jsem jmena, ale dosel jsem k cislu 23. Ten jeden mi proste chybel, zkousel jsem si overit, kdo je ten posledni, ale nikdo mi to nedokazal rict. Kdo najde toho posledniho, tak je dobrej :-).

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        vlada     před 18 lety 23.01.2006 17:38 |  
        0 0

        A nepočítali do toho Latku,že se k nim po testech ve Španělsku připojí?

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        (host)     před 18 lety 23.01.2006 18:50 |  
        0 0

        Jedině snad že by jel Studík...

        • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

          (host)     před 18 lety 23.01.2006 18:51 |  
          0 0

          Jinak tam ani nikdo chybět nemuže... :-) Luke

        • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

          (host)     před 18 lety 24.01.2006 21:36 |  
          0 0

          Studik ani nikdo z becka tam neni.

  4. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    (host)     před 18 lety 23.01.2006 16:39 |  
    0 0

    Sport to má zase popletený, je to bohužel hroznej bulvár. Tak z těch obráncu tam je jen Holeňák a Suchoš, ze záložníků stojí za zmínku Krajčík(obránce), Jarolím, Piták, Švec, Kalivoda a útok ten je taky zajímavej, tam snad jen Vlčák a Černý... Maďara jsem v akci ještě neviděl a Ady je po zranění. Johnny

  5. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    Markus     před 18 lety 23.01.2006 17:33 |  
    0 0

    Odchod Kováče mi nevadí (myslím že se už nevrátí, známe to ...). Pokud za Martina dají angličané pořádný balík, budiž, právě proto že ho mám jako hráče rád mu přeju aby si zkusil tam hrát a prosadil se. Ovšem to co nám tu zbude, to je nějakej joke, ne? Aračiče zatím neznám, ale určitě mu bude trvat nějaký čas než se sehraje, pak se může ukázat že to bude jen další Kováč. Marek Suchý, tady je to fajn, jen zkušenosti mu chybí, ale jinak ok. Holeňák zkušený, ale chce odejít a myslím že tu na jaře nezůstane, lepší dostat aspoň něco než pak nic. Hubáček se Zábojníkem, ať se na mě nezlobí, ale zatím nepředvedli nic lépšího než šedej ligovej průměr. Nakonec to máme Kratochvíla, pamatuji si pár jeho momentů v záloze a hodně bych se bál stavět ho jako obránce. Jestli naše obrana na podzim hořela, co bude dělat teď? Vidím to na nákup minimálně dvou kvalitních obránců, jinak tohle nemůže dopadnout dobře.

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      (host)     před 18 lety 23.01.2006 20:38 |  
      0 0

      Aračič evidentně fotbal hrát umí, má dobrou postavu, ale nevím, jak je na tom rychlostně a charakterově. Hubáček mě překvapil proti Němcům, hrál poprvé, co jsem ho viděl, opravdu dobře. Zato Zábojník málem zavinil vyřazení Slavie s Bohemkou a pořád neodvádí, co jsem od něj čekal. Marek Suchý možná nemá kvantitu zkušeností, ale jak v sobotu eliminoval německé útočníky při akcích jeden na jednoho, byla mimořádná paráda. Studík je šikovný hráč a myslím, že roste pro áčko. A Jakub Chleboun se potřebuje vyhrát, myslím, že není o tolik horší, než byl v dorostovém věku Latka. V obraně může nastupovat i Švícko, stejně jako Marek Suchý mimořádný talent - snad mu bude letos přát zdraví. Pak máme na levého beka mladého Nachtmana - to že se neprosadil v Blšanech, ještě nic neznamená, jako hráč na hostování měl horší pozici. Talent má a jestli ukáže charakter, určitě bude mít na ligu. Holeňáka by byla škoda, je to velký pan fotbalista, ale kdyby měl dělat v mužstvu problémy, ať jde radši pryč. Mimochodem kdyby odešel Latka, třeba by ho Slavia mohla se Zlínem vyměnit za Kroču, ten by mohl Latyho nahradit. Kováč mi nebude chybět, nebyl dost dynamický na špičkový fotbal, jaký se hraje v pohárech - stačil by možná na běžnou českou ligu, ale perspektivu u něj nevidím. Chápu, že bys rád koupil ještě minimálně dva obránce, nejlepší by bylo vykoupit všechny obránce z celé ligy, pro jistotu i ze slovenské, maďarské, polské ruské a brazilské, ale co s nimi chceš dělat? Vyřadíš Švece a Suchého? Latku a Holeňáka? Krajčíka? Pitáka? Kratochvíla?
      Tantalos

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        Luke (host)     před 18 lety 23.01.2006 21:40 |  
        0 0

        O Kroču se zajímá Artmedie a Holenak by měl za něj náhradou...

        • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

          (host)     před 18 lety 23.01.2006 22:16 |  
          0 0

          Ale Kroča ani Zlín by neodmítli lepší nabídku
          tantalos

          • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

            (host)     před 18 lety 23.01.2006 23:49 |  
            0 0

            nj ale kdyby nesel Kroca pryc do Artmedie tak nechtej Holenaka :] ..plex

            • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

              Luke (host)     před 18 lety 24.01.2006 07:35 |  
              0 0

              v tom případě, že Kroča neodejde, chce Zlín prej taky Holenaka, na post středového záložníka...

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        Markus     před 18 lety 24.01.2006 10:01 |  
        0 0

        Až na ten konec souhlasím. Nevím proč tam najednou mluvíš o Švecovi, Pitákovi, Krajčíkovi či Kratochvílovi, stojím si za názorem že tito hráči nemají v obraně co dělat. S Latkou počítám že odejde. Chlebou, Nachtman, Studík, Aračič, Zábojník, Hubáček ... mám obavy že tohle je hodně riskantní spolehnout se na tyto hráče kteří zatím nic nepředvedli. Budu jen rád pokud se mýlím a obrana bude na jaře fungovat, ale zatím ji vidím jako největší problém Slavie pro jaro!

  6. kolouch

    EpidEm     před 18 lety 23.01.2006 22:01 |  
    0 0

    tak o toho odepsaného mrzáka má zájem pashing a přestup je na spadnutí, no nevím, nevím couchi jarolíme a pane leško nevim nevim

  7. Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho do

    (host)     před 18 lety 24.01.2006 09:43 |  
    0 0

    Zlína pošlou. Ale to by byla blbost. I kdyby LAtka zůstal, ať ten půlrok dohraje tady!! Bohužel levých obránců moc neotestovali - teď jednoho!! a kdo ví jak to dopadne. Ovšem brankáře opět testují také jednoho?!?! :o)) Bakoš - různé zprávy, že má velké požadavky - možná to zkouší kvůli 2.angl.lize, natahuje čas, ale když mu to nevyjde, třeba sleví, tak sledovat. Maďar se už v létě potuloval po testech v ČR, takže asi nic moc. No uvidíme. Ale těch 10 mil.za Gedyho a Zbona by využít měli. (mimochodem, štve mě, že Latku chtěj až teď - místo hned v prosinci nebo už teď - místo až za rok!!!). Jinak Hostování Kováče je správné. Jen Zábojník a Hubáček zatím trochu zklamání, víc jsem čakal od Zábojníka. Testování mladejch je správné, ale nelze čakat zázraky, prostě to nějaký čas trvá, než z nich něco bude (a ne ze všech). Ještě by měli prodat hráče co jsou na hostování!!! Pracné, málo peněz, do toho se mamažerům moc nechce, ale je to hodně nutné, aby se vytvořil prostor pro nadějné mlaďase. Jo a "lazar" Koloušek nejspíš přestoupí do Rakous :o)). To jen k jejich chování!! Přitom do dluhů a srač.k Slávku přivedli oni = Ležka a spol a ne Koloušek!! To pro pár vlezdoprde.ků, co budou mlít jeho charakter (jo mám o něm svou představu), ale kvůli dluhům odešlo či se Slávkou už nic nechce mít dost hráčů, nejen Koloušek!! To můj příspěvek k diskuzi výše.

    • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

      Bejbl     před 18 lety 24.01.2006 11:40 |  
      0 0

      Myslím, že Míru drží jen jako pojistku v případě Latkova odchodu. O jeho pozici v klubu vypovídá fakt, že ho v sobotu nechají hrát jen za béčko. Jarolím ho nasadí, jen když mu teče do bot. A Míra, i když je po herní pauze, nezklame (viz. Ostrava, Hamburk). Neviděl jsem všechny zápasy za poslední období, ale možná by nemuselo být špatné složení obrany Švec-Suchý-Latka-Holeňák nebo Švec-Holeňák-Latka-Hubáček (pokud mu to půjde) a Suchý jako def. záložník. Švec toho beka už hrával, je rychlý, umí to přibrousit. Krajčík je platnější pro mužstvo v záloze, umí podržet míč, poradí si. Mám trochu dojem, že na podzim nehráli ti nejlepší, ale ti. kteří vyhovují koncepci "nízkonákladové Slavie"

      • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

        (host)     před 18 lety 24.01.2006 11:54 |  
        0 0

        Jo taky bych bral Svec na beku a Krajcika v zaloze, protoze Pitak je v utoku mnohem lepsi nez kterejkoliv nas utocnik..tisickrat efektivnejsi v promenovani sanci..plex

      • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

        (host)     před 18 lety 24.01.2006 12:08 |  
        0 0

        Hloupost Svec musi hrat defenzivniho zaloznika na beka jeho skoda;o)

      • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

        Markus     před 18 lety 24.01.2006 13:47 |  
        0 0

        Švece je na beku škoda, i kdyby hrál ofenzivního. Totéž Krajčík, ten by si naopak měl zkusit zahrát záložníka, myslím že by mu to pomohlo jít. Latka asi odejde. Holeňák asi odejde, nemá smysl ho tu držet když nechce prodloužit smlouvu, chápu trenéra že chce už učit někoho jiného. Hubáček se Zábojníkem zatím nic nepředvedli. Suchý je velmi mladý hráč, chybí mu zkušenosti, ale hraje pěkně ... přesto se bojím stavět obranu jen na něm. Potřebujeme jistotu v obraně, nechápu proč jsme na tuhle pozici nedali Gedeona, to byl hráč který by klidně mohl hrát i libero v systému 3-5-2, případně Latka na liberu a Gedeon jako def. záložník. Další možnost je Suchý jako libero (asi nejmladší co bych kdy viděl) a Švec jako def. záložník před ním. Nízkonákladová Slavie - nebudu kritizovat, zatím to funguje docela dobře, sportovně i ekonomicky.

      • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

        mart     před 18 lety 24.01.2006 14:14 |  
        0 0

        jj... Svec musi predevsim hrat, kde bude hrat je skoro jedno, i kdyz v zaloze by byl lepsi...... mimochodem taky si zkousite psat ruzny sestavy, a kombinovat to s ruznejma vlastnima napadama ( jako kdo by teoreticky mohl hrat kde?) :-)???? Ja jo, a uz asi tretim rokem mi opakovane vychazi, ze by bylo mnohem vyhodnejsi hrat ve dvanacti!!!! aspon me by se ty sestavy lepsi psaly :-), njn co se da delat, zdravi mart

        • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

          (host)     před 18 lety 24.01.2006 15:49 |  
          0 0

          nepisu, protoze me vzdycky nervuje kdyz se mi tam nekdo nemuze vejit ;]] plex

          • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

            mart     před 18 lety 24.01.2006 18:42 |  
            0 0

            ..dyt to rikam, meli by sme hrat ve dvanacti!... ostatne mnoha jina muzstva to praktikuji podobne. Napr Liberec si pujcuje na pozici "libera" toho v cernem....

            • Re: Jo s tíám Holeňákem, spíš se koním k tomu, že kdyby nebyl zájem o Latku, asi ho d

              Luke (host)     před 18 lety 24.01.2006 18:56 |  
              0 0

              a nejen "Libe", že... Ale i "Spar" :-/ Hold ti "Zejdíkové, Čuřínové, Hastíkové, Peltové, Horníkové" a jim podobní mají nadúrodu kaprů... By mě zajímalo, ve výlovu kapříků musíme být určitě první na světě... No... Aspoň v něčem (mimo pití piva:-)) :-D

  8. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    (host)     před 18 lety 24.01.2006 14:27 |  
    0 0

    "Z českých tímov to bolo okrem Slavie iba platonické. S vedením pražského klubu sme boli dohodnutí, tam to stroskotalo na požiadavkach Mareka Bakoša voči Slavii.
    -----
    Rakouský Tirol Innsbruck zatoužil po příbramském tvořivém záložníkovi Václavu Kolouškovi. Potvrdil to jeho agent Pavel Zíka, podle něhož je zájem rakouského klubu intenzivní a zkušený fotbalista by mohl přestoupit ještě do konce týdne. Koloušek už dokonce předběžně odsouhlasil případnou smlouvu.

  9. Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

    Katrin     před 18 lety 24.01.2006 15:05 |  
    0 0

    ...narozených v roce 1990 až 2000 ve dnech 3. února od 19.00 hodin a 8. února od 19.00 hodin na umělé trávě v Edenu. - Richi, v Praze normálně jezděj ženský rodit na umělou trávu do Edenu? ;-)))

    • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

      mart     před 18 lety 24.01.2006 19:34 |  
      0 0

      nevim, nejsem gynekolog, ani zenska,... ale nakonec proc ne, kdyz to muzou delat do vody, tak proc ne na umelce :-)

      • Re: Holeňák do Zlína zatím nejde!

        Luke (host)     před 18 lety 24.01.2006 20:58 |  
        0 0

        :-)