O Slavii

Změny v CSA neovlivní smlouvu se Slavií

Příchod Radomíra Lašáka na post prezidenta ČSA a změny v dozorčí radě nebudou mít údajně vliv na smlouvu mezi ČSA a SK Slavií Praha o generálním partnerství. Internetovým stránkám ekonomického týdeníku EURO to potvrdil důvěryhodný zdroj z vedení klubu. Podle jeho informací zásadní změnu v tomto ohledu nepřinese ani valná hromada SK Slavia Praha, a. s., která je naplánovaná na 16. února.

Jak to bude vypadat v příští sezóně se teprve uvidí. Bude záležet na tom, zda-li partnerství mezi Slavií a ČSA bude pro aerolinky výhodné. Také bude záležet na tom, jak dopadnou volby do poslanecké sněmovny, protože by se mohlo stát, že se vedení v našich aerolinkách bude opětovně měnit a nové vedení by mohlo přijít s prodloužením partnerství, ale také by mohlo praktikovat jinou marketingovou strategii.
 
Dělat dnes závěry, jak se to všechno vyvine, je předčasné. Hlavní je, že se smlouva dodrží a my fandové budeme moci nadále využívat leteckých zájezdů na Pohár UEFA a třeba s ČSA poletíme se podívat 10. května do Eindhovenu na Philips stadion na naši Slavii.

Článek na webu euro.cz čtěte ZDE.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Změny v CSA neovlivní smlouvu se Slavií

    mart     před 18 lety 25.01.2006 09:56 |  
    0 0

    To je dost dulezita (i kdyz provizorni) informace!. A .... ste prvni, kde sem se to dozvedel, takze diky! Cetl sem to uz vcera vecer v praci, ale poradne sem se k tomu uz nedostal (musel sem domu :-). V Cesku to porad funguje hlavne podle hesla "ja na brachu...". Navic je dost jasne, ze cely sponzoring je Tvrdikovina. Cili nezbyva nez doufat, ze ze to s CSA bude pokracovat. (taky sem si vsimnul, ze mluvci CSA tvrdi, ze to aerolinkam prinasi vice uzitku nez cekaly (teda jestli nekeca, tak to asi bylo to jedine co se Tvrdovi povedlo :-)). zdravi mart

  2. Re: Změny v CSA neovlivní smlouvu se Slavií

    Katrin     před 18 lety 25.01.2006 10:52 |  
    0 0

    No, týdeníku EURO se podle mýho dá věřit...

  3. Re: Změny v CSA neovlivní smlouvu se Slavií

    Katrin     před 18 lety 25.01.2006 10:57 |  
    0 0

    Do Eindhovenu bych se koukla taky - znám tam jeden cofeeshop... :-)))