Ženský fotbal

Fotbalistky jsou v semifinále

Fotbalistky Slavie bez problémů prošly do semifinále první ligy žen. Přes velké problémy se sestavou hráčky utkání zvládly a po brankách Teskové, Bottové, Krůzové a Budošová vyhrály 4:0.

Zápasový report:
Domácí odveta čtvrtfinále proběhla bez větších problémů. Díky velkým problémům v sestavě dostaly příležitost další hráčky, takže jsme nastoupili v improvizovaném složení. Ale nebylo to ani příliš poznat, hned od začátku jsme byli jasně lepší. A v první čtvrthodině jsme se i díky Teskové prosadili. Pak jsme sice trochu z tempa vypadli, ale i nadále jsme měli zápas pod kontrolou. V závěru první půle jsme přidali tři branky a bylo rozhodnuto.
 
Do druhého poločasu pro drobné zranění nenastoupila velice aktivní Tesková. Jenže jsme asi v šatně nechali vše, co nás provázelo první poločas. Nevím, co k druhému poločasu říct, už to byla spíše povinnost odehrát. Téměř bez šancí na obou stranách, v 59. minutě navíc byla vyloučena hráčka soupeře za urážku rozhodčí. Ani této výhody jsme nevyužili, takže nakonec všichni byli rádi, když zápas skončil.
 
Průběh zápasu:
7. minuta – Velice pohledná akce k první brance. Krůzová narazila na Bottovou, která po pravé straně vyslala Přibyslavskou, ta z úhlu poslala míč pod sebe na Teskovou a dokázala protlačit míč mezi tyče. 1:0.
11. minuta – Po rohu se k míči dostala Budošová, ale její střela skončila na tyči.
12. minuta – Hostující Šnajdrová výjimečně zahrozila, z úhlu vystřelila, Zbořilová vyrazila na roh.
33. minuta – Ve vápně byla faulována aktivní Tesková a penaltu proměnila bez problému Bottová. 2:0.
35. minuta – Zubková předala míč Teskové, která obešla protihráčku a dostala se do vápna, zde přihrála Budošové, ta však netrefila ideálně. Míč se pak dostal na hranici vápna ke Krůzové, která nekompromisní střelou k tyči vstřelila první branku za Slavii. 3:0.
42. minuta – Bottová rozehrála roh na Zubkovou, ta poslala do vápna centr, Krůzová ideálně netrefila, ale míč se dostal k Budošové, která zblízka přehodila brankářku. 4:0.
50. minuta – Šeranová se dostala do vápna, její přihrávku tečovala Budošová, ale těsně vedle tyče.
63. minuta – Bottová zahrála roh a Holečková patičkou tečovala těsně vedle.
66. minuta – Z hranice vystřelila k tyči Budošová, brankářka chytla.

Slavia – Krásná Studánka 4:0 (4:0)
Sestava Slavie: Zbořilová – Zubková, Králová, Pincová (75. Petranová), Šeranová – Bottová, Přibyslavská (72. Bastlová), Budošová (62. Senette), Benýrová – Krůzová, Tesková (46. Holečková)
Branky: 7. Tesková, 33. Bottová z pen., 35. Krůzová, 42. Budošová
ŽK: 61. Zubková, 86. Krůzová
ČK: 59. Kovářová
Diváci: 50
Rozhodčí: Mifková – Buřil, Novák

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)