Archiv

Béčko na turnaji čtvrté

B tým se dnes představil na turnaji čtyř mužstev a příliš se mu nedařilo, nejprve prohrál s Ústím nad Labem na penalty a v souboji o bronzovou medaili i s druholigovým polským týmem Miedz Legnica.

Turnaj absolvoval tým teprve po šesti dnech letní přípravy. Místo zraněného gólmana Samoela cestoval s béčkem k zápasu gólman Jan Hanuš, kterého si trenéři půjčili z dorostu. Celkem do obou zápasů zasáhlo dvacet hráčů, mimo jsou zranění Samoel, Mejzlík, Jarolímek, Borovský a Radek Dejmek, Kobler si včera při výklusu v lese způsobil výron v kotníku. Do přípravy se nakonec nezapojil Vojtěch Marek. V prvním utkání byl testován devatenáctiletý slovenský obránce Matej Košický z Interu Bratislava, který ale kouče nepřesvědčil. Zápasy se hrály 2 x 30 minut.

Slavia B - Ústí nad Labem 1:1 (0:0), na pen 4:5

"Byl to vyrovnaný zápas, ve 45. minutě jsme vstřelili branku, po přihrávce Jablonského skóroval Proskočil. Soupeř vyrovnal v 53. minutě, kdy po rohu propadl balón až k brankové čáře, kde jsme ho ještě odkopli. Hlavní sudí celou situaci neviděl, gól byl uznán na popud pomezního. V penaltovém rozstřelu jsme prohráli 4:5, pokutové kopy proměnili Necid, Jablonský, Kovařík a Bayer, neproměnil Proskočil," řekl k prvnímu utkání trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Miedz Legnica 1:2 (1:0)

V souboji o třetí místo se Slavia potkala s polským týmem Miedz Legnica. "V první půli jsme podali nejlepší výkon na turnaji, vstřelili jsme branku, když balón po pravém křídle zatáhnul Robin Dejmek, Zelinka přitáhl na sebe pozornost obránců před bránou, a z první skóroval Kovařík. Měli jsme i další tři šance. Do druhého poločasu jsme prostřídali sestavu a naopak jsme předvedli nejhorší výkon, několik minut před koncem v nepřerušené hře se Proskočil ve vápně ohnal po soupeři, ač neměl míč, dostal žlutou kartu a z penalty soupeř srovnal. Od té doby to bylo dost hektické a dvě minuty před koncem zvýšil na 1:2. Celkově mi turnaj ukázal, že mám mladé, rychlé a nadějné mužstvo, které je však nedisciplinované a bude si muset na dospělý fotbal ještě teprve zvyknout," zhodnotil účast na turnaji Kozel.

Hráči, kteří dnes hráli:

Hanuš, Robin Dejmek, Košický, Bauer, Lukáš Kindel, Šmíd, Starý, Švamberg, Tlustý, Dočkal, Vácha, Bayer, Jablonský, Kovařík, Dubský, Vagrčka, Zelinka, Necid, Dejmek, Vrzal.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)