Přípravná utkání

Slavia - Partizan 0:0

Slavia ve svém druhém vystoupení na rakouském soustředění remizovala s Partizanem Bělehrad 0:0. Za Slavii nastoupil i Michálek a mohl rozhodnout o vítězství.

Slavia dnes nastoupila proti Partizanu Bělehrad, se kterým se střetla před čtyřmi lety v Poháru UEFA. Základní sestava byla hodně odlišná od posledního zápasu, tentokrát dostali příležitost i mladší hráči.

Od začátku utkání měl více ze hry Partizan, ale zas si nevytvořil nikterak vyloženou příležitost. Po polovině poločasu jsme se však také ozvali, ve velké příležitosti byl Fořt či Hrdlička. Jenže ta naše koncovka ...

Druhý poločas se až moc podobal tomu prvnímu, soupeř byl výraznější, ale naše největší šance přišli ke slovu opět v polovině, neprosadil se Michálek, kdy opět trefil brankáře, jak je jeho zvykem poslední dobou, a ani Vlček po křižné střele.

"Doufám, že si branky schováváme na ligu, šancí jsme si dnes díky aktivní hře vytvořili dost. Po herní stránce jsme znovu podali o něco lepší výkon než v minulém zápase, je jen opravdu škoda, že se nám to nepodařilo potvrdit vítěznou brankou," řekl trenér Slavie Karel Jarolím pro oficiální web.

Slavia - Partizan Bělehrad 0:0
Sestava Slavie: Kozáčik - Krajčík, Aračič (46. Nachtman), Dosoudil (61. Michálek), Hubáček - Kalivoda, Hrdlička, Kratochvíl, Nečas (61. Jarolím) - Táborský (61. Vlček), Fořt

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Partizan 0:0

    (host)     před 18 lety 20.07.2006 14:34 |  
    0 0

    abysme to neprecenili, podle on line to tak slavny nebylo a zaril hlavne Krata ,tento povestny a vytribeny technik nastroupil cv zaloze a dle trenera byl obrovskou posilou.

  2. Richi

    (host)     před 18 lety 20.07.2006 14:41 |  
    0 0

    Založil jsem si svůj účet.A když ste my poslali do mailu odkaz,kterým můj účet aktivuji tak sem na něj klikl a objevilo se tam Sorry, such file doesn't exist... . . Co to mu je?Richi?

    • Re: Richi

      Markus     před 18 lety 20.07.2006 17:24 |  
      0 0

      je to rozbitý

    • Re: Richi

      Richi (admin)     před 18 lety 20.07.2006 23:18 |  
      0 0

      Ted jsem se zkousel zaregistrovat a vsechno fungovalo, i kdyz jsem klikl na odkaz, tak se to provedlo.