Archiv

Prachatice - Slavia B 0:2

Slávistické béčko přiváží tři body z Prachatic díky dvěma brankám Karla Zelinky.

Kouč Luboš Kozel se v dnešním utkání musel v útoku opět obejít bez Tomáše Necida, který nastoupil ve čtvrtek proti Tottenhamu, v útoku tak nastoupilo duo Robin Dejmek - Karel Zelinka, druhý jmenovaný se za důvěru odvděčil dvěmi brankami. Na netradičním postu pravého obránce nastoupil Lukáš Vácha, který nahradil v minulém utkání chybujícího Jana Bauera.

První poločas byl na šance vyrovnaný, domácí i slávisté si vytvořili po dvou, ale brankově se prosadila jen Slavie. V 17. minutě pronikl Zelinka po pravé straně, odstavil si obránce a křížnou střelou vstřelil svůj první gól v zápase. V 51. minutě využil Gecov nepřesností domácích ve středu hřiště, Slavia šla do přečíslení a pas Geova našel Zelinku, který se trefil podruhé. Prachatičtí měli několik šancí ke snížení, ale žádnou neproměnili.

"Projevilo se záporné hodnocení minulého zápasu, dnes byl přístup hráčů naprosto v pořádku, hráli jsme kompaktně a zdravě agresivně. Vyplatilo se nám vsadit na rychlostní typy hráčů v útoku, zápas rozhodly dva výborné brejky. Jsem velice spokojený, porazili jsme tým, který považuji za jeden z nejlepších v celé soutěži," řekl k zápasu trenér Luboš Kozel.

Prachatice - Slavia B 0:2 (0:1)
Sestava Slavie:
Hanuš - Vácha, Radek Dejmek, Studík, Nachtman - Dočkal (90. Vagrčka), Bayer, Gecov, Vrzal (70. Jablonský) - Zelinka (82. Borovský), Robin Dejmek
Branky: 17. a 51. Zelinka.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Prachatice - Slavia B 0:2

    (host)     před 18 lety 30.09.2006 12:37 |  
    0 0

    nevite kdy už budou započítány body do tipovačky?nějak to dycky trva:)) dik

    • Re: Prachatice - Slavia B 0:2

      Richi (admin)     před 18 lety 30.09.2006 12:40 |  
      0 0

      Aaaa, dnes rano jsem se vratil z Anglie, tak sorry ze jsem to hned rano v sest neudelal. Bude to behem soboty.

      • Re: Prachatice - Slavia B 0:2

        (host)     před 18 lety 30.09.2006 12:44 |  
        0 0

        v poho dyt ja se jen ptam ne:))