Ženský fotbal

Juniorky rozdrtily Vansdorf 6:1

Juniorky Slavie v dalším přípravném zápase rozdrtily vysoko druholigový Varnsdorf 6:1. V minulém utkání proti Pavlíkovu vstřelila čtyři branky Feixová, stejný kousek se dnes podařil Novákové!

Mladé fotbalistky sehrály další přípravné utkání, soupeřem byl druholigový Vansdorf. Několik hráček nastoupilo na nových postech, takže možná i proto první poločas se hra příliš nedařila. Navíc, jelikož je stále začátek přípravy, holky stále nejsou sehrané, což se i nyní potvrdilo. V první šanci byla Nováková a hned z toho byl gól, když fatální chybu udělala obrana Varnsdorfu. Přestože jsme příliš nedařilo, měli jsme po celou dobu více ze hry, to jsme potvrdili ve 43. minutě, kdy po standardní situaci Feixové se míč dostal k Novákové a z blízka v pohodě dopravila míč do sítě. V poslední minutě se však prosadil i soupeř z ojedinělé šance, kdy po chybě se za obranu dostala Řezáčová a prostřelila brankářku Mazurovou.

Druhý poločas byl jednoznačně lepší, zvýšili jsme pohyb, přihrávky byly přesnější, více jsme podrželi míč a též soupeř přestal stíhat. Po minutě hry unikla po levé straně střídající Bastlová, naservírovala míč úplně volné Novákové, pro níž nebyl skórovat. A aby toho nebylo málo, rozhodla se přidat i svou čtvrtou branku, která se podobala všem ostatním, dostala přihrávku od Bastlové a byla ve vápně osamocena tváří v tvář brankářce. Nejkrásnější branku však přidala Feixová, v 65. minutě po rohu Králíčkové se míč dostal k Novákové, jež na hranici vápna namazala právě Feixové, která pravačkou (svojí slabší nohou) vymetla šibenici! V závěru se prosadila i Bastlová, když po rohu Čmakalové se v závaru nejlépe zorientovala a střelou pod břevno zavěšila.

"Odehráli jsme druhý zápas v sezoně. V prvním poločase byla hra neurovnaná, nefungovali krajní záložníci ani útočníci, nebyli jsme tedy spokojeni. Ve druhé půli jsme prostřídali a hra se zlepšila, takže nakonec spokojenost," uvedl trenér Martin Svoboda.

Slavia - Varnsdorf 6:1 (2:1)
Sestava: Mazurová - Kulichová (82. Marková), Čmakalová, Tomášková, Feixová - Marková (46. Remková), Kuklová, Plzáková, Králíčková - Vandasová (46. Bastlová), Nováková
Branky: 28., 43., 47. a 63. Nováková, 65. Feixová, 90. Bastlová - 45. Řezáčová

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorky rozdrtily Vansdorf 6:1

    (host)     před 17 lety 03.02.2007 22:41 |  
    0 0

    Gratuluju juniorkam supr vykon. Jen tak dal. Gratulace strelkyni Novakove...Fandime vam a sme zvedavy a kdo bude priste strelec ctyr golu...Sali

  2. Re: Juniorky rozdrtily Vansdorf 6:1

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 13:29 |  
    0 0

    Fixa, ty budeš za chvilu nejlepší střelec juniorky.. Stáří vpřed :-D
    Lenin