Ženský fotbal

Pohodová výhra juniorek nad Mořinou

Mladé slávistky zvládly i druhý boj na turnaji Drops cup v Rakovníku a tentokrát bez problémů porazili třetiligovou Mořinu vysoko 8:0. Dvě branky vstřelila Dvořáková, ostatní přidaly po jedné.

Zápasový report:
Kvůli absenci několika hráček nastoupily i mladé hráčky, které hrají za A tým. Karty byly od začátku rozdány, takže spíše se tipovalo, kolik branek slávistky vstřelí. Prakticky od začátku jsme měli převahu, ale dlouho trvalo, než jsme si zvykli na dost kluzký terén. Míč to chtělo dávat do nohy, protože jinak měl velmi rychlé odskok a vůbec se nezpomaloval. I proto během první poločasu jsme se spíše prosazovali ze standardních situací, kdy jsme zaznamenali nejvíc příležitostí ke skórování. Pár pohledných akcí se však podařilo i ze hry.

Druhý poločas byl famózní, hlavně prvních dvacet minut, kdy jsme dali pět branek. To jsme soupeře opravdu drtili. Nejlepší střelkyně na turnaji Feixová dala opět nádhernou branku, ale povedenou střelu předvedla i Tomášková! Po sedmé brance jsme polevili, a proto už nepadlo tolik branek. Přeci jen, hned zítra nás čeká další utkání a sestava bude dosti podobná.

Průběh zápasu:
8. minuta - Feixová rozehrála roh a Plzáková hlavou přehodila brankářku na vzdálenější tyči. 1:0.
21. minuta - Kuklová zahrála roh a tentokrát se hlavou prosadila Týlová. 2:0.
37. minuta - Další roh zahrála Feixová, míč přeletěl na zadní tyč, zde Tomášková po zpracování trefila nohy brankářky z úhlu.
38. minuta - Plzáková se dostala za obranu, přihrála před bránu Novákové, jež z první trefila tyčku.
40. minuta - Po rohu se k zakončení dostala Nováková, brankářka skvěle vyrazila, dorážela i Kuklová, ale trefila jen obránkyně stojící na brankové čáře.
47. minuta - Další gól z rohu, Feixová rozehrála a v pádu do sítě dopravila míč Dvořáková. 3:0.
49. minuta - Kejhová přihrála na roh vápna Feixové a ta z první vymetla levý roh branky. 4:0.
52. minuta - Kuklová zleva poslala míč na druhou stranu, zde Kejhová vystřelila prudce pod břevno, brankářka sice vyrazila, ale jen ke Dvořákové, jež v pádu dorazila. 5:0.
57. minuta - Střílený centr Novákové minula Dvořáková, na druhá straně se k míči dostala Kuklová a z první trefila tyč, míč se však pak dostal na hranici vápna, kde byla Králíčková a střelou k tyči se zapsala mezi střelkyně. 6:0.
65. minuta - Dvořáková se pěkně obtočila kolem obránkyně ve vápně a levou vystřelila, brankářka vyrazila, ale dobíhající Nováková v pohodě doklepla. 7:0.
83. minuta - Útočnice Dvořáková narazila Tomáškové, která levou nohou z 20 metrů trefila pravou šibenici. 8:0.

"V zápase s bojovným soupeřem jsme se v první půli trápili. Hráčky Mořiny poctivě bránily, dařilo se jim zahušťovat prostor kolem vápna. My jsme nebyli dostatečně v pohybu, špatně jsme kombinovali. Od začátku druhého poločasu se nám začalo dařit, navíc soupeři postupně docházely síly. Vítězství bylo nakonec opět jednoznačné, s druhou půlkou zápasu jsme spokojeni. Hráčky soupeře si však zaslouží pochvalu za poctivý výkon," uvedl trenér Martin Svoboda.

Slavia - Baník Mořina 8:0 (2:0)
Slavia: Mazurová - Králíčková, Bottová, Feixová - Týlová, Kejhová, Kuklová, Tomášková - Plzáková (46. Vandasová), Nováková, Dvořáková
Branky: 47. a 52. Dvořáková, 8. Plzáková, 21. Týlová, 49. Feixová, 57. Králíčková, 65. Nováková, 83. Tomášková

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pohodová výhra juniorek nad Mořinou

    (host)     před 17 lety 11.02.2007 21:21 |  
    0 0

    No jo no Výhra!!!!GRATULUJU!!!!A HOLKY MY VÍME SVÉÉÉ:-)
    Jo a jak já vždycyky říkám zase já a zase já sem tam mrzla,ale vyhráli sme a to je podstatnéé ne??

    • Re: Pohodová výhra juniorek nad Mořinou

      BELL     před 17 lety 12.02.2007 21:49 |  
      0 0

      Mořina jeeddeeemeee :-)
      Kamča je moje favoritka :-)