Ženský fotbal

Juniorka prohrála se žáky!

Juniorky Slavie o víkendu v jasném zápase přes velkou převahu nakonec totálně propadly a prohrály s žáky Baníku Lubná 2:3. Klíčovým okamžikem bylo vyloučení Čmakalové. Branky Slavie nakonec dala jen Bastlová a Kuklová. Prohlédněte si také fotografie.

Juniorky Slavie měly před tímto zápasem jasno, pokud chtějí ve skupině turnaje Drops cup skončit první, stačila jim k tomu remíza. Cíl byl však jednoznačný - vítězství. A taky k tomu tak holky přistoupily a od začátku utkání měly jasnou převahu. A i brzy jsme se dostali do vedení. V 10. minutě Králíčková centrovala, ve vápně se od Dvořákové dostal míč k Bastlové, která pravou nohou poslala míč k tyči. Během dalších minut převaha byla jednoznačná a soupeř se moc nedostal k naší brance. Bohužel jsme v koncovce hořeli, plno šancí zůstalo nevyužito.

Ve druhém poločasu byl průběh stejný. V 52. minutě po centru Feixové orazítkovala břevno Bastlová. Klíčovým okamžikem celého utkání se stala 60. minuta. Nejdříve ve vápně Lubné měla být dvakrát nařízena penalta po jasném faulu (rozhodčí po utkání přiznal, že udělal chybu), hned poté však po naší fatální chybě v obraně se soupeř dostal do přečíslení, střelu Mazurová vyrazila, následnou dorážku vyrazila z brankové čáry Čmakalová, ale zpět ke střelci, který tentokrát mířil k tyči, ale naše hráčka lvím skokem k tyči šanci zneškodnila, leč za použití ruky. Následovala tedy červená a Trejbal následnou penaltu bez problémů proměnil.

Červená karta nám vůbec nepomohla, protože i když remíza nám stále nahrávala, v obraně nám citelně chyběla Čmakalová. A to bylo rozhodující, protože co jsme předvedli za kiksy, to bylo hrozné. Po dalším hrubém zaváhání šel sám na bránu Daniš a v pohodě zakončil. Holky se snažily i v deseti v výsledkem něco udělat, ale pokračoval festival zahozených šancí. Velké příležitosti třeba měla Kuklová či Králíčková, ale brankář předváděl fantastické zákroky. V 75. minutě jsme zas chybovali a z dalšího brejku se opět Daniš prosadil. Snažili jsme se holky vyburcovat, aby se nevzdávaly. Hráli jsme stále více vabank, Lubná byla zatažena kolem svého vápna. V 82. minutě po střele z dálky skórovala Kuklová a dala nám naději. O pět minut později parádní střelu Kulichové brankář opět vyrazil a i když ani v poslední minutě jsme nevyužili další šanci, radoval se z vítězství Baník Lubná.

V sobotu se tedy nakonec utkáme v boji o třetí místo od 16:00 hodin s juniorkou Viktorie Plzeň, které též skončila ve své skupině na druhém místě.

Slavia - Baník Lubná 2:3 (1:0)
Slavia:
Mazurová - Kulichová, Čmakalová, Mádlíková, Králíčková - Beránková (46. Vandasová), Týlová, Kuklová, Feixová - Bastlová, Dvořáková (46. Nováková)
Branky: 10. Bastlová, 82. Kuklová - 60. Trejbal z pen., 65. a 75. Daniš
ČK: 60. Čmakalová

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka prohrála se žáky!

    anda     před 17 lety 05.03.2007 12:18 |  
    0 0

    No tak, nebyla to chyba jen Čmaky! byla to chyba celého týmu.....no holky tak aspoň to třetí místo!!!!máme na to....:-)))

    • Re: Juniorka prohrála se žáky!

      (host)     před 17 lety 05.03.2007 12:23 |  
      0 0

      To netvrdim, jasne jsem napsal, ze byla nejdriv fatalni chyba, vylouceni to vsechno ovlivnilo, ale promenit sance, tak se tohle ani nestane.