Archiv

Béčko pod novým trenérem remizovalo

Slávistické béčko v dalším zápase remizovalo na hřišti Kolína 0:0, přestože nastoupili i hráči A týmu včetně slovenského reprezentanta Mateje Krajčíka.

"Domácí chtěli zvítězit, my bychom asi před zápasem brali bod, po průběhu utkání na nich bylo vidět, že byli zklamaní, že nevyhráli. Měli jsme několik výborných šancí, gól visel ve vzduchu, Vukovič byl sám před brankářem, dvakrát výborně pálil Volešák, Doseděl vyhlavičkoval míč z pod břevna," řekl k utkání nový trenér Miroslav Janů.

Kolín – Slavia B 0:0
Slavia B: Kubásek - Krajčík, Šourek, Kopřiva, Švamberg - Kovařík, Bayer, Kobler, Zahálka (78. Klavík)- Volešák - Vukovič

Komentáře (34)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

    Zelik     před 16 lety 05.04.2008 21:05 |  
    0 0

    no si myslim, že Krajčík by tam měl zůstat v Áčku nemá se svoji momentální formou co dělat...

    • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

      slaviator     před 16 lety 05.04.2008 22:03 |  
      0 0

      To nemá více hráčů... :( A zase jak je vidět, třebas Voliš by naopak měl být v áčku, v béčku dva zápasy, dva povedené zápasy.... jeden gol a dvě hodně nebezpečný šance. Horší než například Marek Jarolím by to asi nebylo...
      btw ke Krajčíkovi: musíš mít také alternaci na ten post, je jasný teda, že v Plzni budou na krajích Dřížďal a Hubáček (maximálně na levém beku Pudil), ale co když se jeden z nich zraní náhodou? Nebo už nebude "moc"? Koho místo nich pošle KJ na hřiště? Gebre Selassieho, kterej nehrál ostrej zápas.... od utkání v Brně?

      • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

        quelhar (admin)     před 16 lety 06.04.2008 00:00 |  
        0 0

        Ty dva povedene zapasy jsou prohra a remiza, nic moc teda... Ja bych si teda nedovolil hodnotit, jestli ma byt Volesak v acku, kdybych ho nevidel hrat a cetl jen onliny.
        Gebre dnes nehral, tak muze byt pripraveny na lavici v pondeli. Je docela pozoruhodne, ze u nej ti vadi, ze nehral ostrej zapas, zatimco u Volesaka by ti to nevadilo a ten nehral ligovy zapas na jare vubec.
        Koneckoncu tam klidne muze byt i Krajcik, po dni volna (nedele) by urcite byl schopny odehrat par minut.

        Docela me prekvapuje, ze uz i ty vyuzivas skoro kazdou prilezitost ke kopnuti si do trenera...

        • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

          (host)     před 16 lety 06.04.2008 09:33 |  
          0 0

          A tobě se nezdá, že dělá spusta nelogických kroků? Začínám se bát, že kvůli KJ přijdeme o titul :-(((

          • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

            quelhar (admin)     před 16 lety 06.04.2008 10:23 |  
            0 0

            Ne, nezda. Mi se zda, ze se snazi, co to jen jde. Je ovsem jednoduche hodit na trenera to, ze hraci hraji blbe.
            A zda se mi postavene na hlavu povolavat do zakladni sestavy Volesaka na zaklade onlinu z dvou zapasu becka, navic takovych, ve kterem jsme uhrali dohromady 1 bod.
            Pokud titul neuhrajeme, tak na tom bude mit podil rozhodne vic faktoru nez jenom trener.
            Prijde mi divne, ze kdyz se hraje dobre, tak za to muzou hraci a kdyz se hraje blbe, tak za to muze trener.
            Ale coz, mame 49 bodu po 23 kolech, to je nejvic za poslednich minimalne 7 let (drivejsi statistiky nemam zrovna po ruce). Mame lepsi vzajemne zapasy se Spartou, coz jsme taky nemeli uz peknou rakdu let. Proste mame dobre predpoklady k tomu, aby to dobre dopadlo.

            • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

              (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:40 |  
              0 0

              ligu nikdy nevyhrajeme!!!!!! Věčně druhý!!!!!!!!!!!!!!!!!!

            • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

              (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:41 |  
              0 0

              Mě se zase zdá postavené na hlavu, že Volešák vůbec nedostane šanci, což se o tom jeho debilnim synovci říci nedá, ten by měl jít do béčka. Proč hrajeme často na jednoho útočníka? Proč Pudila v derby staví na levýho obránce, když v Ostravě šli vyloženě oba góly přes něj? Proč postaví do základu hráče, který přijde dva dny před začátkou ligy, kort když všichni znají KJ a jeho názory na absolvování přípravy? Že máme dobré předpoklady k titulu? No snad, ale aby to nebylo příští kolo jinak, stačí se podívat jaký další dva zápasy čekají nás a jaký Spartu.

              • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:51 |  
                0 0

                ... ještě v zimě říkal, že chce mít v týmu už před startem přípravy všechny hráče, kteří pak budou hrát ligu.... :( Nebo jaký má názor na životasprávu, proto letěl Fořt do béčka, proto šel Necid do Jablonce na hostování.... A přivede si někoho, kdo by si mohl podat ruce se Šimákem.

              • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                quelhar (admin)     před 16 lety 06.04.2008 10:55 |  
                0 0

                Jak muzes vedet, ze Volesak ma zrovna lepsi formu nez Jarolim? Vidis ty hrace denne na treninku?
                Systemy 4-5-1 i 4-4-2 muzou byt stejne kvalitni a pokud maji hraci formu, tak je celkem jedno, ktery z nich se hraje. Pokud mas navic z peti utocniku tri zranene, tak se celkem da cekat, ze se bude hrat jen na jednoho utocnika.
                V Ostrave padl prvni gol po selhani ofsjad systemu, hazet to na Pudila je vylozene usmevne. Z druheho golu bys mohl obvinit tri dalsi hrace (Hubacka, Tavarese a Latku), tohle nema smysl.
                Postavil Abrahama a vyhralo se. Asi tomu hraci veril.
                Ano, ted mame tezsi los. Sparta ma zase tezke posledni tri zapasy v lize. Posledni tri tydny navic hraje dost mizerne.

                Taky nekdy kroutim hlavou nad tim, co zase trener vymyslel, ale uprimne receno, z velke casti mu to zatim vychazi a dokazeme vyhravat zapasy i presto, ze valna vetsina hracu nema formu. Proste se mi nezda, ze by byl trener nejakym zpusobem nekompetentni nebo by snad mel odstupovat. Podivejme se na Slovacko, po uspesnem podzimu vyhodili trenera a na jare uhrali snad jen tri plichty.

                • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                  (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:03 |  
                  0 0

                  Sice je nevidím v tréninku, ale to co JArolím předvádí při zápasech, tak to by zvládnul i Volešák. Ono utěšovat se tím, že má Sparta poslední tři zápasy těžký, to je hodně úsměvný. My je máme snad lehký? Navíc Sparta hraje z posledních třá zápasů dva těžký zápasy doma, my venku.

        • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

          (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:48 |  
          0 0

          Nikdo není neomylnej... Pokud sleduju repre a dělá chyby Brückner, tak ho kritizuju. Pokud fandím Slavii a chyby dělá podle mého Jarolím, tak kritizuju i jeho... Pokud ve třech zápasech za sebou pustí Vaniak gol, kterej půjde na jeho vrub, tak ho přece také budou všichni kritizovat, ne?
          Já pak ale nemám zase takový problém, když se ukáže že to, co udělal Jarolím a za co jsem ho kritizoval, bylo správné, tak říct že jsem se mýlil. Jako podle toho jara jsem se mýlil, na sto procent, když jsem nechtěl moc Jardu Černého... A naopak zase na druhou stranu jsem chtěl celkem Marka Jarolíma a také jsem se asi mýlil. Koho jsem nechtěl vůbec a stoprocentně jsem se mýlil, tak je případ Abraham... I když pořád si stojím za tím, že neměl být v základu první tři zápasy, když hrál tak, jak hrál...
          Nelíbilo se mi rozestavení 4-5-1, tak to taky přece zkritizuju, ne? :-) Kor, když bylo evidentní, že nám to v něm nejde - a že vždy, když přišel na plac druhej útočník, tak se hra daleko zlepšila...
          Btw Volešák hrál na jaře ligový zápas proti Mostu (asi 15 minut :() a ještě jednou snad střídal plus jeden celej za béčko. Takovej Belaid nehrál vůbec a pak najednou šup ho do základu na derby... Navíc myslím, že obrana by měla být sehraná, ale koukni se, zda jsme vůbec hráli dvakrát za sebou aspon v obraně ve stejném složení. Možná jednou... To se vždy točí krajní beci, jednou nalevo Pudil, podruhý Hubáček... na pravo jednou Gebre Selassie, pak Krajčík, teď Dřížďal... Já osobně razím ten názor, že brankář musí být jasně dán - jednička × dvojka... Obrana musí hrát víceméně ve stejném složení (vypadnutí akorát kvůli ztrátě formy, což teď beru Krajčíka), kvůli zranění či vykartování... Záloha víceméně také ve stejném složení a ne že se bude točit 10-12 hráčů... Jedinej útok se může podle mě točit a nemá to vliv, ale zase: když se tomu hráči povede zápas a dá gol, příště by měl hrát zase...
          KJ to točí všechno. Ale to má zase jinej pohled na věc a zatím to vycházelo víceméně, body jsme ztratili akorát v Brně, Ostravě a proti Spartě - ale je to 6 bodů, které mohly být, kdybychom hráli ve stejném složení a byi jsme už sehraní. Takhle nevím nevím, zda se někdy sehrajem... A na hře je to vidět. Nesehraní hráči, z toho navíc dost jich hraje na postech které jim nesedí (Jarolím na pravém kraji zálohy, Suchý když hrál ve středu zálohy, Abraham v derby podhrotovej...)

          • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

            (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:58 |  
            0 0

            Černýho jsem taky považoval za zbytečný nákup a jsem rád, že jsem se mýlil. Co se týče Jarolíma, toho jsem nechtěl, protože jsem měl zprávy od kámoše z Plzně. Bohužel se potvrdily :-( MYslím, že Abraham, by zítra měl být v základu, protože poslední dobou se mi líbí, ale trvám na to, že hrát od začátku v základu, to byla ze strany KJ podpásovka pro ostatní hráče, kteří odmakali celou zimní přípravu.

            Je pravda, že body jsme ztratili v Brně, Ostravě a se Spartou, ale mohli jsme je krásně ztratit i s Bohemkou a ČB, to bylo vyloženě o štěstí. A konec konců o štěstí to bylo i ve Zlíně, ale tam to s fotbalem nemělo nic společnýho. Proto mě taky děsí, že jsme nikoho nějak nepřejeli nějaký větším rozdílem 3:0, a tak, s výjimkou 2:0 s Mostem.

            • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

              (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:08 |  
              0 0

              Z Plzně jsme měli radši za 50 milionů koupit Filla no... :( Ale je pravda, že majitel Plzně řek, že pro českou ligu je neprodejnej. Ale neevím, kdyby za něho někdo 50 milionů nabíd, možná by ho pustil i do GL... Ale holt co se dá dělat, před dvěma lety jsem říkal že bychom měli koupit Frejlacha, ještě hrával za Kolín, zajímala se o něho Sparta... Prej kdo to je?:-) Opakoval jsem to, když hrál za Příbram... Prej ne, ten hráč na ligu nemá. Ale přitom je poslední dobou (myslím tím ted poslední pulrok) pořád zraněnej, takže do Slavie by fakt pasoval.. :-)))) V unoru ho chtěl už vyzkoušet Brückner v repre, zhatilo to akorát jeho zranění... :( /Frejlacha/..
              Jinak mě neděsí, že jsme nikoho nepřejeli.... Mě děsí to, že nejsme sehraní, že nedokážeme zahrát fotbal. Můžeš dát klidně tři goly a bude to hruza, goly padnou po obrovském štěstí tvém a smule soupeře, viz Kladno - Liberec, kde Liberec byl jasně horším týmem a vyhrál jednoznačně dle výsledku... Nebo Plzeň - Ostrava 0:4, ale přitom to byl vyloženě remízovej zápas. A naopak můžeš hrát pěknej fotbal, fakt hrát... a přijde remíza.
              Horší je podle mě to, když nehraješ, nevytváříš si šance, soupeře nepřehraješ, ale vždy ten jeden gol dáš. Protože pak přijde zápas, kdy ho nedáš... A naopak když soupeře přehráváš ať jde o Most, Teplice nebo Spartu, tak se ta šance vítězství zvyšuje - a nemusíš vůbec vyhrát 5:0, stačí 1:0, ale celej zápas máš pod kontrolou... a nenervuješ se v závěru zápasu, protože zatlačíš soupeře před jeho vápno a hraješ dál, drtíš ho...
              Chci tím vysvětlit, proč mi více vadí to, že jsme nikoho nepřehráli než to, že jsme nikoho nepřejeli vysokým skore... slaviator

              • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:10 |  
                0 0

                Když vedeš 1:0, tak se musíš pořád nervovat :-) Pak se třeba v 94. minutě soupeř utrne a dá náhodně na 1:1 :-)

                • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                  (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:13 |  
                  0 0

                  Mno, utrhnout se může, to jo... Ale pokud zatlačíš soupeře před jeho vápno a lítá do vápna jeden osztrej centr za druhým, tak jseš spíše nervozní z toho, abys dal druhej gol.... než z toho, když je to naopak a ty centry lítaj v závěru do tvýho vápna.. :)))

  2. Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

    (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:38 |  
    0 0

    Takže divize zase blíž. Ani novej trenér nepomůže................

  3. Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

    (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:45 |  
    0 0

    Bod je málo. S tím se nezachráníme. Překvapilo mě, že tým by byl před zápasem spokojený s bodem. To je špatná filozofie. Podle toho vypadala sestava. Hlavně nedostat gól. Takto bohužel uvažuje většina trenérů v Čechách. To je rozdíl proti Holandsku, kde se už od žáčků učí filozofii, že je třeba dát více gólů než soupeř. Bohužel trenér Janů praktikuje filozofii trenéra Jarolíma. To není můj šálek kávy. Pro hru na jednoho útočníka musíte mít vhodné rychlostní typy jako jsou Švento, Janda, Vlček. V B týmu pro to nejsou vhodní hráči, byť je Zahálka rychlostním typem, ale jeho forma není dobrá. Překvapuje mě, že dostává přednost před Milanem Černým. Když se podívám na sestavy Kolína a naší juniorky, tak v naší sestavě byli hráči s ligovými zkušenostmi-Krajčík, Volešák, Šourek, druhou ligu hráli Bayer, Kubásek, slovenskou ligu Vukovič, přesto jsme uhráli jen bod proti týmu ze středu tabulky. To je ztráta vzhledm k sestavě. Výměna trenéra Šmejkala je jen alibismem. Hlavní příčinou je nekoncepčnost. Chybí provázání mezi jednotlivými týmy, B tým je přehlížen ze strany trenéra Jarolíma, v zimě nedošlo k posílení kádru, jen se vrátili hráči z hostování, přitom jsem psal, že je třeba posílit v útoku, na krajích obrany a tým potřebuje tvořivého středního záložníka. Přišel pouze Dostál, Vukovič. Příchod Viskušenka je v nedohlednu, přitom si tým na hru s Viskušenkem v připravě zvykl a fungovalo to. Zelinka je zraněný, navíc na podzim nehrál. Spoléhá se, že pomůžou hráči A týmu, kteří nehrají. To je nefungovalo na podzim a nefunguje to ani na jaře. Juniorka se měla kvalitně doplnit a to se nestalo. To je velká chyba. Karel Jarolím se řídí motem, koupím si koho chci, tak proč se zajímat o juniorku a dorost. To je špatná filozofie. Je podmíněna penězi a při současných požadavcích klubů za své nejlepší hráče, je to špatná cesta. Nikde není psáno, že zase postoupíme do LM. V létě musí dojít k systémovým změnám v juniorce. Měli by za ni hrát nejlepší odchovanci, kteří zatím nemají na ligu, tým by se měl doplnit o talentované mladíky zvenčí na postech, kde máme problémy a o talentované cizince. B tým musí fungovat jako rezerva pro A tým, jehož kádr bych zúžil, je příliš široký a pak spousta hráčů nehraje a zabírá místo v juniorce, i když tam věkově už nepatří. Juniorka má připravovat hráče pro A tým, nesmí fungovat jako tým, kam půjdou chodit hrát starší hráči, kteří se neprosadí do nominace A týmu. To je nekoncepční a pro klub špatná varianta, na kterou později doplatí. Rád bych viděl na postu generálního manažera pana Říčku, který by byl garantem těchto koncepčních změn. Líbí se mi, jak to funguje v hokejové Slávii. Vladimír Růžička je spoluvlastník klubu, je generálním manažerem-rozhoduje o příchodech a odchodech hráčů, je trenérem A týmu a zároveň se věnuje mládeži. chápu, že ve fotbalové Slávii toto není možné, ale je vidět, že Růžičkova koncepční práce nese ovoce.

    Byl jsem se včera podívat na Liberec a opět vynikající Kerič, tento hráč předčí ostatní hráče v rychlosti práce s míčem, umí zakončovat oběma nohama, má fotbalové myšlení, dobrou orientaci v prostoru, je gólový. V české lize nemá co pohledávat, brzy odejde do zahraničí. Škoda, že jsme při jeho angažování zaspali, přitom ho doporučil Liberci pan Říčka. Jaký rozdíl sledovat Keriče při hře a české hráče. To je obrovský rozdíl. Našim ligovým hráčům vše dlouho trvá, hrají staticky, bojí se něco vymyslet, většina z nich rychlostně zaostává. Bořek Dočkal po keričovi druhým nejlepším hráčem Liberce. Zápas ovlivnil trenér Škorpil, který nesmyslně šetřil některé hráče na pohár. To je další nešvar ligy, trenéři se vymlouvají, že hráči nemůžou zvládnout dva zápasy v týdnu. Co je běžné v zahraničí, u nás neplatí. Žádáme o přeložení zápasů, prostě alibismus. Škorpil včera postavil Holeňáka na pravý kraj obrany, kde rychlostně nestíhal, do útoku nemohoucího Smetanu a na post tvořivého záložníéka nedoléčeného Frejlacha, který je zvyklý hrát na kraji. Trenér Škorpi včery selhal, dělal stejné experimenty jako na ME do 21 let, kde tým pod jeho vedením vyhořel. Nejsem zastáncem experimentů, proto se mi nelíbí, když trenér jarolím dává hráče na posty, na které nemají předpoklady. Chybovat je lidské, ale nenormální je opakovat tytéž chyby. To samé dělá trenér Komňacký. Hra na jednoho útočníka Straku nic dobrého jablonci nepřinesla, přesto zase postavil jediného útočníka Straku. Výsledkem bylo jasné vedení ostravy tři nula. Teprve potom poslal do hry ofenzivní hráče Necida a Valentu. Hned se to projevilo na hře, Necid nastřelil břevno a Jablonec si vytvořil tlak. Přitom má Komňacký do útoku Necida a mladého Mešaniče. Opět skóroval za juniorku Jablonce, vypadá to na další dobrý tip trenéra Plíška vedle Džeka, který válí za Wolsburg, včera nejlepší hráč proti Hannoveru. ne náhodou se o něj zajímá Arsen Wenger. Juniorka Jablonce válí, přitom dorost Jablonce hraje o soutěž níže než náš A dorost. Je zarážející, jaký je rozdíl v tabulce ČFL mezi naší juniorkou a juniorkou Jablonce. Je to k zamyšlení, proč to jinde funguje.
    Cílem juniorky musí být záchrana a v létě musí přijít koncepční změny. Juniorka je potřebuje jako sůl.

    • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

      (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:00 |  
      0 0

      Mno, ale co s tím?
      1. udělat rezervní tým A týmu - ne B tým, ale "A2", za kterej by hráli vždy ti, co nehráli ligu. A klidně by se mohli doplnit vždy pár juniorama, pár hráči z B týmu... Tak by si zahráli z ligového kádru i Vorel, Latka, Gebre Selassie, Belaid, ... A přitom by nezabírali místo mladíkům v B týmu, juniorce...
      Hrát by mohli buď modelové utkání, polovina proti polovině (říkám, doplnili by se hráči, kteří patří do B týmu a nehráli za něj, nebo střídali, to samý třebas i hráči co sice v lize hráli, ale hráli posledních 10-15 minut...) - lepší než nic. A možjná by se podařilo i sjednat nějaké přáteláky, s divizními týmy například (na úterý nebo středu...), s týmy z ČFL... Jak říkám, lepší nějaká zápasová praxe než žádná. A nezabírali by místo hráčům v B týmu, jako třeba Černému.

      2. to, co jsme měli už udělat dávno - přetáhnout Plíška ze Sparty, přivést ho zpět do Slavie... Letos k tomu byla vhodná příležitost. :(

  4. Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

    (host)     před 16 lety 06.04.2008 10:58 |  
    0 0

    ještě bych doplnil, že Míša Švec byl opět v základu Herenveenu, přestože se mu zápas proti Ajaxu nepovedl. Mladý hráč potřebuje důvěru trenéra, jaký rozdíl proti české lize. Herenveen vyhrál na hřišti Twente tři dva. Jsem rád, že se Říčkovy děti začínají prosazovat. Míša udělal dobře, že odešel do Holandska. Stejně tak bych radil necidovi zůstat ještě rok v Jablonci, doufám, že mu to poradí jeho manažer nehoda. potřebuje pravidelně hrát a to pod trenérem Jarolímem není reálné. Praktikuje hru na jednoho útočníka a při konkurenci Blažka, Ivany, Šenkeříka, Toleskiho by nedostal šanci. navíc jarolím může na postu podhrotového hráče využít jandu a Šventa. Nečekám, že se uplatní opce na Střihavku. Bylo by to drahé a zbytečné. jinak A dorost včera pouze remizoval s Opavou, to samé C dorost. Dostat tři góly od Opavy je k zamyšlení.

    • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

      quelhar (admin)     před 16 lety 06.04.2008 11:03 |  
      0 0

      Jen poznamka pod carou - ano, Necid by se nejspis ani pristi rok u nas neprosadil (jestli ano, tak by to pro me bylo prijemne prekvapeni), ale Jablonec hraje taky na jednoho utocnika a Necid tam povetsinou jen strida, takze to neni o moc lepsi nez ve Slavii. Mozna by stalo za to mu najit tym, kde by hral pravidelne v zakladu a ktery vyznava aspon v ramci moznosti ofenzivni styl. Pokud se zachrani, tak by to mohl byt treba Most.

      • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

        (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:12 |  
        0 0

        Necid potřebuje tým, kde bude hrát pravidelně, ale také potřebuje trenéra, ke kterému bude mít respekt a který mu pomůže k tomu, aby se věnoval jen fotbalu.... Žák takovej trenér není. Stejně tak je nevhodnej Straka s Budějkama... Nevím, jak tak nad tím přemejšlím, tak mi vychází snad akorát Plzeň, ale tam je zase velká konkurence útočníků....

      • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

        (host)     před 16 lety 06.04.2008 11:51 |  
        0 0

        K Necidovi. Je podle hodnocení médií jedním z nejlépe hodnocených hráčů Jablonce, doma hraje pravidelně, venku střídá. není pravda Tvoje tvrzení, že nehraje moc, pouze nehraje celý zápas venku díky stupidní defenzivní taktice Komňackého, na kterou Jablonec doplácí. Ale Komňacký prozře a brzy bude muset hrát na dva útočníky i venku. A paradoxně byl to vždy střídající Necid, který venku dal dva góly a zařídil důležité remízy z Bolky a Bohemky. Viděl jsem ho minulý zápas doma a hrál necid výborně, zazdil sice gólovku,ale výborně pracoval v poli, dával skvělé přihrávky. Už to není jen koncový hráč. Pokud by byl na místě Jarolíma, stavěl bych útok Necid Šenkeřík. Už v létě v přípravě se tato dvojice osvědčila. Hra na jednoho útočníka začne vadit i dalším útočníkům, kteří nebudou pravidelně hrát jako jsou Blažek, Toleski, Ivana, kteří toho moc nenahráli.Třeba na Toleskim s Ivanou je vidět, že potřebují pravidelně hrát. Proto bych uvítal Necidovo setrvání v Jablonci, prostředí zná, a Komňacký přejde na systém s dvěma útočníky i na hřištích soupeře. Nic jiného mu nezbyde. A Necid potřebuje pravidelně hrát, aby výkonostně rostl. Jeho jarní bilance dva góly, tři asistence- s takovou bilancí se nemůže pochlubit žádný útočník Slávie. to mluví za vše. A buďme jen rádi, že proti nám nemůže Necid nastoupit. V posledním kole už bude Jablonec zachráněný a je pravděpodobné, že Pelta by rád pomohl Spartě nasazením Necida proti Slávii.

        • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

          (host)     před 16 lety 06.04.2008 12:10 |  
          0 0

          No zas Necid je specialistou na vlastnaky, takze mozna by bylo lepe, kdyby proti nam hrat mohl ;-)

          • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

            (host)     před 16 lety 06.04.2008 12:24 |  
            0 0

            To nebylo vtipné.

  5. Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

    (host)     před 16 lety 06.04.2008 13:02 |  
    0 0

    Ty woe za Slavii hraje Vukovic to je ten z AS Rim?

    • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

      quelhar (admin)     před 16 lety 06.04.2008 13:17 |  
      0 0

      V AS je Vucinic ;o)

      • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

        (host)     před 16 lety 06.04.2008 13:46 |  
        0 0

        A jo vlastne ja sem debil ;-)

        • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

          (host)     před 16 lety 06.04.2008 16:28 |  
          0 0

          Zdravím pánové!
          Čtu ty neustálé diskuze,při pohledu na juniorku je jasné,že není něco v pořádku,při pohledu na hru áčka je zřejmé,že není ideální když každý víkend hraje obrana v jiné sestavě,když záloha hraje v
          jiném složení a hra na jednoho útočníka a proti komu?Já jsem sám léta hrál ale s podobným stylem jsem se nikdy nesetkal.Po-
          kud hovoříme o jarních ztrátách/Brno,Ostrava,Sparta/a dalším vylo
          sování,nic příjemného,venku Teplice,Boleslav,Olomouc,Plzeň,doma
          kupř.Liberec ale já vidím ZRADU na Žižkově a Bohemce/-5 bodů/,
          Sparta brala všechny,podobně domácí plichty,jinak bychom měli
          teď náskok,že bychom mohli Sraltě klidně naslouchat a mít z nich
          pr...!Já jsem byl na juniorce jen bohužel jednou ale nic výhledově
          pozitivního jsem nezaznamenal.Neznám však priority působení to
          hoto kolektivu,prostě v obou mužstvech vidím docela chaos v ses-
          tavách,snad se mýlím,po lize budeme chytřejší!Jen abychom na to nedoplatili tím přízviskem"věčně druzí".Navíc stále slyším "rudé chvalozpěvy"ale hrají také hov..ale nikde neslyším,že nám stále chybí 5 hráčů základu i ti slavní žurnalisté se ani nezmíní,prostě jistá samozřejmost.Kdyby rudochům chybělo 5 "záklaďaků"to by byl řev plný výmluv.Ale nakonec já budu Slávista a hrdý Slávista i kdybychom byli sedmí dokonce i kdybychom spadli a rudochy nebudu mít rád ani kdyby měli 50 titulů!Zdraví Alba

          • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

            (host)     před 16 lety 06.04.2008 18:50 |  
            0 0

            Myslím,že těch padesáti titulů Sparty se za pár let jistě dočkáš ty sešitej zoufalče.Ať žije AC SPARTA PRAHA!MarHud.

            • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

              (host)     před 16 lety 07.04.2008 10:44 |  
              0 0

              No jsem"sešitej zoufalec"ale slušnej zoufalec a tituly Sralty mne nezajímají ani trochu protože polovina jich byla"cinklá"a ještě bude!!!!!!!!!!!Až vyhrajete poctivě dejte mi vědět ale iluze si v tom
              to směru nedělám.............Al.

              • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                (host)     před 16 lety 08.04.2008 14:27 |  
                0 0

                Hlavně včera ty dvě poctivý pentle viď.Vidím to před sebou jak byste řvali,kdyby je písknul pro nás.Jinak pro tvou informaci správný název našeho milovaného,nejslavnějšího a nejúspěšnějšího klubu zní AC SPARTA PRAHA!!!!!!MarHud.

                • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                  (host)     před 16 lety 08.04.2008 14:33 |  
                  0 0

                  Ses docela velkej a neskonalej dement, jestli budete nadale slavni a velci o tom rozhodne v nejblizsi dobe zastupitelstvo mestske casti Pha 7 a vasi hraci , ja verim ze uspesni nebudete a titul vyhraje vyrazne lepsi tym nasi milovane Slavie Praha , mozna preji postup tomu vasemu becku , ktere je fotbalove a hraje pekny fotbal , ale to jetak vse mily Marte Hurde. jiri

                  • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                    (host)     před 16 lety 08.04.2008 14:53 |  
                    0 0

                    Ale ale není to ten Jiří s velmi pokročilým stadiem schizofrenie?Když tak pročítám tvoje názory,mimochodem velmi zasvěcené,tak si říkám ten člověk je buď agent FBI nebo úplnej magor.Myslím si a asi ne sám,že b je správně.Mimochodem nepodepisuji se Mart Hurd,ale MarHud jako Marcel Hudec ,víš Jirži?Ať žije AC SPARTA PRAHA!!!

                    • Re: Béčko pod novým trenérem remizovalo

                      (host)     před 16 lety 08.04.2008 15:06 |  
                      0 0

                      to musis posoudit ty, o Sparte mas velmi slusne info, takze vis co z meho infa timto smerem odpovida a co ne, presto verim titulu Slavie Praha, takze Marceli do druhe ligy becko ano, prace Kmocha je videt, ale tim to konci, je ti to jasne, zdravi a na dalsi frasku ala Budejice se tesi .. Jiri