Ženský fotbal

Slávistky rozstřílely Teplice

Fotbalistky Slavie v dalším ligovém kole bez problémů rozstřílely Teplice a vyhrály vysoko 9:0. Dvě branky daly Divišová, Pěničková, Budošová, po jedné Mészárosová, Tomášková a Voňková. Prohlédněte si 8 fotografií ze zápasu.

Zápasový report:
Slávistky začaly v utkání dobře, hned od úvodních minut si vytvořily územní převahu. V 5. minutě poprvé zahrozila po rohu Pincová, ale hlavou netrefila branku. Na první branku jsme tak čekali do 17. minuty, pak to tam začalo padat. V prvním poločase jsme byli hodně efektivní, z pěti střel na branku skončily čtyři gólem. I ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém fotbale a dostávali domácí pod tlak. Dokázali jsme se postupně střelecky prosadit, ale i domácí dvakrát zahrozili, v 68. minutě se před branku dostala Kozlová, kterou však parádně vychytala Zbořilová. Slávistická brankářka zazářila i v závěru utkání, kdy jsme udělali chybu a Červená šla sama na branku, ale Zbořilová pokus zneškodnila. Některé naše velké šance zůstaly nevyužity, po mnoha centrech scházely jen centimetry k zakončení, příležitosti měla třeba i Pěničková či Nováková trefila tyč. Holky předvedly dobrý výkon a bojovaly až do konce, kdy chtěly vstřelit co nejvíce branek.

Brankové situace:
17. minuta - Králová na levé straně uvolnila Mészárosovou, která poslala na branku pěkný centr a ten nakonec zapadl k zadní tyči. 0:1.
20. minuta - Po standardní situaci Divišové se hlavou prosadila Pěničková. 0:2.
26. minuta - Tesková přihrála Divišové, která utekla po pravé straně obraně a z brankové čáry poslala míč k zadní tyči, odkud z osmi metrů Budošová z první zamířila přesně k tyči. 0:3.
40. minuta - Po standardní situaci Divišové se hlavou prosadila Tomášková. 0:4.
54. minuta - Tomášková před branku poslala pěkný centr, Tesková hlavičkovala, brankářka však vyrazila, následně však pohotová Divišová dorazila. 0:5.
58. minuta - Centrovaný míč Huškové dostala z malého vápna do branky k tyči Budošová. 0:6.
71. minuta - Další pěkný centr, tentokrát od Mészárosové. Na zadní tyči hlavičkovala Divišová. 0:7.
73. minuta - Standardní situaci z 18 metrů zahrála Pěničková, obstřelila zeď a nedala tak brankářce šanci. 0:8.
81. minuta - Pěničková uvolnila Divišovou, přestože byla faulována, ustála to, následně u brankové čáry obešla i brankářku a před prázdnou branku namazala Voňkové, která v pohodě doklepla mezi tyče. 0:9

Teplice - Slavia 0:9 (0:4)
Slavia: Zbořilová - Kulichová (25. Hušková), Králová, Pincová, Mészárosová - Tomášková (60. Bottová), Budošová (60. Nováková), Pěničková, Benýrová - Tesková (71. Voňková), Divišová
Branky: 20. a 73. Pěničková, 26. a 58. Budošová, 54. a 71. Divišová, 17. Mészárosová, 40. Tomášková, 81. Voňková
Střely na branku: 2:13, mimo branku: 0:5, rohy: 0:9


Juniorka:
Slávistické juniorky v zápase s Teplicemi měly od začátku do konce jednoznačně navrch. V prvních třiceti minutách jsme svého soupeře přehrávaly, měly řadu šancí. Ujaly se dvě, když se prosadila nejdříve Voňková a následně Plzáková. Bohužel, po půlhodině hry sešívané naděje polevily a výsledkem bylo snížení soupeřek v nastaveném čase po rohovém kopu. Od začátku druhého poločasu se nám zcela přestalo dařit a přestože se domácí vůbec nedostaly na dostřel naší branky, ani my jsme se do dalších příležitostí nedostávali. Na zápase bídné úrovně tak lze nalézt jediné pozitivum - tři body.

Teplice - Slavia 1:2 (1:2)
Slavia: Šolcová - Týlová, Stanková, Beránková (55. Mádlíková), Dvořáková - Bělohlávková - Komárková (48. Marková), Nováková, Kuklová, Plzáková (69. Ondrášková) - Voňková (35. Burešová)
Branky: 40. soupeř - 15. Voňková, 18. Plzáková

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)