Fanoušci Slavie

Nový přepravní řád Fanklubu

Výbor Fanklubu v roce 2007 připravil přepravní řád, platný pro účastníky výjezdů, v srpnu 2008 byl následně upraven do současné podoby. Dle něho se řídí veškeré výjezdy Fanklubu. Postihy jsou přísné, proto si ho pořádně prostudujte, abyste se vyvarovali problémů. Každý účastník je povinen v autobuse podepsat arch, čímž souhlasí s přepravním řádem!

Všichni fanoušci Slavie cestující s Fanklubem reprezentují po celou dobu výjezdu svůj klub. Případnými problémy poškozují dobré jméno Slavie a Fanklubu.

1)      Fanklub cestujícím doporučuje sjednat před odjezdem cestovní pojištění.
2)      Cestující je po celou dobu přepravy povinen plně respektovat pokyny řidičů a stewardů.
3)      Každý cestující je povinen mít s sebou osobní doklady, při cestě do zahraničí platné cestovní doklady. V případě, že cestujícímu celní nebo pasové orgány nedovolí pokračovat v cestě, nemá nárok na vrácení jízdného a autobus pokračuje v cestě bez něho.
4)      Každý cestující plně odpovídá za své místo v dopravním prostředku, které po ukončení zájezdu předá v řádném stavu.
5)      Každý cestující bude bez náhrady okamžitě vyloučen ze zájezdu pokud:
a)      se nedostaví včas k odjezdu nebo se dostaví v podnapilém stavu
b)      je evidentně opilý nebo pod vlivem drog
c)      kouří v dopravním prostředku
d)      chová se hlučně nebo obtěžuje ostatní cestující nevhodným chováním
e)      podporuje nebo propaguje komunismus, nacismus nebo jiné podobné hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačování práv a svobod člověka, nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní nenávist nebo zášť vůči jiné skupině osob, případně provolává jiná hesla, která jsou v rozporu se slušným chováním a duchem fair play vůči soupeři či jeho fanouškům
f)        znečistí dopravní prostředek, ostatní cestující, případně je silně znečištěn jeho oděv
g)      poškodí vozidlo
h)      nedodrží čas, veřejně vyhlášený pro přestávku
i)        přeruší svévolně cestu
j)   při zastávkách je přistižen při krádeži či poškozování cizího majetku, vyvolává rvačky či jinak porušuje zákony
6)      Je zakázáno přepravovat nebezpečné látky a předměty (zbraně, výbušniny, omamné a psychotropní látky apod.).
7)      Cestující bude vyloučen z následných výjezdů, pokud v rámci výjezdu do zahraničí vědomě poruší zákony platné na území daného cizího státu.
8)      Při vážných proviněních proti tomuto přepravnímu řádu bude viník zapsán na tzv. černou listinu. Znamená to pro něj vyloučení ze všech dalších výjezdů Fanklubu a zároveň mu může být zrušeno jeho členství ve Fanklubu, případně mu do budoucna nebude zřízeno.
a)      Cestující, který poruší přepravní řád, může dostat  rozhodnutím výboru Fanklubu podmínku (žlutou kartu) a v případě dalšího porušení bude zařazen na černou listinu.
b)      Také ten, kdo se přihlásí na výjezd a pak se bez omluvy nedostaví k odjezdu, dostane podmínku (ŽK) a v případě opakování tohoto nezodpovědného chování bude zařazen na černou listinu.
c)      Na vlastní žádost může být provinilec z černé listiny vymazán rozhodnutím výboru Fanklubu, ale v případě dalšího porušení přepravního řádu bude okamžitě zpět na černou listinu zařazen a to definitivně.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)