Archiv

Plzeň B - Slavia B 0:0

Diváci v Plzni při souboji o druhou příčku tabulky ČFL mezi domácími a slávistickou rezervou žádný gól neviděli, Slavia si tak odváží bod za remízu.

V základní sestavě nastoupil poprvé po zranění Šiklič. Slávisté hráli pětadvacet minut v početní výhodě poté, co byl v 65. minutě po druhé žluté kartě vyloučen domácí Rodrigues. Tuto výhodu však ke vstřelení branky nedokázali využít.

Plzeň B - Slavia B 0:0

Sestava Slavie: Vorel - Kindel, Jan Hošek, Kobler, Šiklič (52. Šimeček) - Javorek, Cissé, Held - Vácha (71. Gulajev), Novotný (81. Petr Hošek), Černý

"Do utkání jsme vstoupili aktivně, prvních 25 minut jsme byli lepší než domácí, poté se hra vyrovnala. Nastoupili jsme se ve stejném rozestavení jako minulý týden, tedy 4-3-3, dostávali jsme se do slibných šancí, ale chybělo nám přesnější zakončení. Druhý poločas jsme začali opět aktivně, dostali jsme se i do dvou šancí, Plzeň zachránil gólman. Vzadu jsme se dopustili dvou hrubých chyb, ale podržel nás Vorel. Dvacet sedm minut před koncem byl vyloučen Rodrigues a domácí se zatáhli před pokutové uzemí, bránili nerozhodný výsledek. My jsme se těžko prosazovali, nenašli jsme recept na jejich zhuštenou obranu," řekl k zápasu kouč Miroslav Janů.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Plzeň B - Slavia B 0:0

    Eluin (přítel SN)     před 16 lety 02.11.2008 13:36 |  
    0 0

    Jak hrál Černý?