Archiv

Slavia - Sparta Krč 0:0

Béčko dnes na Strahově v zápase se Spartou Krč bralo jen bod za bezbrankovou remízu. První utkání po zranění achilovky odehrál František Dřížďal.

Slavia - Sparta Krč 0:0

Sestava Slavie: Vorel - Dřížďal, Jan Hošek, Kobler, Šiklič (78. Koreš) - Vácha, Cissé (48. Šimeček), Javorek, Held, Černý - Gulajev (36. Petr Hošek)

"Opět jsme remizovali 0:0, naše útočná fáze není dobrá, je jedno, který útočník hraje. Hráči se ještě nepřenesli před dorost a je toho na ně moc. Měli jsme dvě tři šance, hosté si vytvořili dvě, na branku šla jen jedna střela, s tou si Vorel poradil," řekl po utkání trenér Miroslav Janů.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Sparta Krč 0:0

    mamut     před 16 lety 09.11.2008 18:23 |  
    0 0

    Byl jste tam někdo?Jak hráli Černý s Váchou?

  2. Re: Slavia - Sparta Krč 0:0

    Fallen (přítel SN)     před 16 lety 09.11.2008 19:12 |  
    0 0

    ou, to nemohl být hezký fotbal...

  3. Re: Slavia - Sparta Krč 0:0

    zz     před 16 lety 12.11.2008 20:39 |  
    0 0

    Zdravím,
    dodatečně se vyjádřím k zápasu B týmu. Pozitivem je návrat Františka Ďříždala. Nelze čekat hned nějaké kvalitní výkony. Ta pauza bude znát. Je to otázka herní kondice, praxe, psychiky, sebevědomí. Často trvá dlouho, než se hráč vrátí do bývalé formy-viz Tomašák, Frejlach. František bude potřebovat určitý čas. Nešlo to ani Šikličovi, taky byla na něm pauza znát. Navíc se hrálo na těžkém terénu, což ovlivnilo zápas. Zápas neměl velkou kvalitu a atraktivitu, měli jsme určité náznaky šancí, ale střelecky jsme se neprosadili. Je třeba vidět, že Krč má zkušený kádr, který hrál loni druhou ligu, takže remíza není žádná katastrofa. Je dobře, že trenér Janů dal na podzim šanci mladým hráčům, kteří přišli z dorostu. Někteří ji využili jako na jaře Hošek a Kindel, na podzim částečně Koreš a Šimeček. na jiných je vidět, že mají ještě dorostenecké návyky a zatím přechod úplně nezvládli. Zvláště více jsem čekal od Gulajeva. Problém mladých útočníků jako Gulajev, Novotný, Hošek je, že nepodrží míč a tím ztrácíme zbytečně balóny, stojí nás to hodně sil. Ale je dobře, že šanci dostali. Oba navrátilci Vácha i Milan Černý se snažili, ale chyběla podpora od krajních beků, k tomu se zranil Cisse a Gulajev měl problémy podržet míč. Přesto B tým zvládl podzim s přehledem, získal hodně bodů, své kvality prokázala defenziva, o čemž svědčí počet obdržených gólů. Slabinou je ofenzivní část, vytváříme si málo šancí a dáváme málo gólů. Chtělo by to tým v zimě doplnit v záloze, hlavně ve středu zálohy. Navíc je třeba počítat s odchodem některých hráčů buď do A týmu nebo na hostování do ligového týmu. Na hře, na zlepšení ofenzivy je třeba pracovat i doplněním kádru. Hodil by se i nějaký rychlý útočník. Jaro bude v klidu, a to je nejdůležitější. Je možné dát šanci i některým talentům z dorostu jako to dělá Ostrava s Krautem Frydrychem, Lukášem, Dresslerem nebo Plzeň.
    Zklamáním je pro mě hra A dorostu. Čekal jsem více, na Spartu, Olomouc nemáme, rozdíl je patrný. Přesto doufám, že na jaře dojde ke zlepšení herního projevu a tým se zvedne. Určitě má navíc. Pozitivem je návrat talentovaného útočníka Balcara. Hlavně od útočníků Klavíka a Vyhnala jsem čekal větší efektivitu. Hlavní slabinu vidím ve hře zálohy. Jaro musí být lepší.
    Mile mě překvapil D dorost, který v pohledném utkání porazil Spartu. Hra měla na dorostenecké poměry kvalitu. hrál se ofenzivní fotbal, padlo 6 gólů, hodně šancí, hra měla spád, tempo. Výhra byla zasloužená. Někteří hráči jako Hůrka, Čepelák vypadají nadějně. Až čas ukáže, kolik z nich se prosadí v profesionálním fotbale. Tento ofensivní fotbal by měl být filozofií všech mládežnických týmů ve Slávii. Je třeba vést hráče k tomu, aby dali více gólů než soupeř podobně jako v Holandsku. Dva obdržené góly nevadí, důležitější je, že jsme vstřelili čtyři. Předvedená hra mě hodně potěšila. Podobně B dorost porazil posílenou Spartu. I tady padlo hodně gólů. I tady se hrál pohledný, ofensivní fotbal. Je třeba v nastoleném trendu pokračovat. Výsledky nejsou v této věkové kategorii nejdůležitější, důležitější je způsob hry a návyky, které si hráči osvojí.