Archiv

Hlavice - Slavia B 0:1

Béčko veze jednogólové vítězství a tři body z předposledního zápasu podzimu z Hlavice.

Hlavice - Slavia 0:1 (0:1)

Branka: 12. Milan Černý

Sestava Slavie: Diviš - Held, Dříždal, Starý, Šiklič - Kindel, Javorek, Šimeček, Černý (76. Koreš) - Novotný (65. Petr Hošek), Honka

Béčko dnes zajíždělo na hřiště nováčka z Hlavice, který se pohybuje ve středu tabulky, a v jehož kádru je na hostování ze Slavie Martin Gabriel. Právě po chybě našeho hráče se podařilo vstřelit slávistům jediný gól zápasu, po nahrávce Helda se mezi tři tyče trefil Milan Černý. V utkání nastoupili dva rekonvalescenti z áčka František Dřížďal a Ronald Šiklič a odehráli celý zápas.

"Dali jsme pěknou branku, nepustili jsme soupeře do tlaku, kolektivním pojetím hry jsme vyhráli jedna nula, tří bodů si dost cením, protože je těžké tu bodovat," uvedl k zápasu trenér Miroslav Janů.

Podzim béčko zakončí příští víkend ve Varnsdorfu, hraje se v neděli od 13:30.

Komentáře (30)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hlavice - Slavia B 0:1

    mamut     před 16 lety 15.11.2008 17:47 |  
    0 0

    Zdá se,že obrana "B" je poměrně spolehlivá.Ještě by to chtělo přidat víc gólů,ale výsledky jsou mnohem uspokojivější než v minulé sezoně a to je dobře.Gól M.Černému přeji a doufám,že mu bude mít již pevné zdraví,zasloužil by si to.

  2. Re: Hlavice - Slavia B 0:1

    quelhar (admin)     před 15 lety 15.11.2008 19:06 |  
    0 0

    Zaujaly me dve veci.
    1) Trener Janu je schopny dat do zakladni sestavy ctyri krajni obrance (Siklic, Drizdal, Held, Kindel) a presto to zrejme dozadu funguje.
    2) Vacha si nezahral. Ze by to znamenalo, ze se v nedeli posadi alespon na lavicku acka?
    A konecne - prijde mi trosku skoda, ze v zakladni sestave se navratem Milana Cerneho obsadilo misto Korese, ktery podle reportu hral na zacatku podzimu snad nejlepe z celeho muzstva.

    • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

      slaviator     před 15 lety 15.11.2008 20:18 |  
      0 0

      Ti krajní obránci... Já Ti nevím, ale poslední dobou se mi zdá, že na stoperu snad dokáže zahrát každej. Viz Voříšek, viz Hubáček u nás. Nedivil bych se, kdyby najednou začali stopera ve Spartě hrát Slepička s Kladrubským, aby se dostali aspoň tak na lávku v repre... Ale pokud má ten hráč odhad, dokáže dirigovat, tak ligovej hráč by ve třetí lize to asi odehrát měl... Nebo ne?

      • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 15.11.2008 21:54 |  
        0 0

        Slepička s Kladrubským to budou hrát v nároďáku:-))). Ale vážně, každej to hrát nemůže, třeba Kučera:-))). Škoda dvojice Kučera, Řepka, ta byla špičková:-)))

        • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

          slaviator     před 15 lety 15.11.2008 22:16 |  
          0 0

          Muhehe... Víš co by byla lahůdka? Zejtra na tiskovce se zeptat Chovance, kdyby nasadil Kučeru... "Ale pane trenére, vy jste neviděl páteční Kučerův výkon? To nemáte žádného lepšího stopera, že jste jej nasadil dnes? Měl jste poslouchat na tiskovce trenéra Svobodu, když říkal, že někteří hráči nemají na to nosit rudé triko..." :))))))

          • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 15.11.2008 22:23 |  
            0 0

            Hele ale je to fakt trochu škoda, že Chovanec Kučeru nepodržel ještě pár zápasů.. ani Had už nehraje.. se obávám, že to Sparta proti třížkovu ubraní..

            • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

              slaviator     před 15 lety 15.11.2008 22:26 |  
              0 0

              Já bych řek, že Kučera se dost možná byl jen rozehrát.. :-))) Jinak do rukou se mi včera dostal ten sparťanskej bulletin z derby letošního, jsem se musel smát, když jsem tam čet rozhovor s Lavičkou. Vem si, je to pět týdnů, ale jak se ta situace rapidně změnila.

  3. Re: Hlavice - Slavia B 0:1

    zz     před 15 lety 15.11.2008 21:17 |  
    0 0

    Zdravím,
    tak to je fantazie, k dobrým výkonům přidal Milan Černý i gól. Pro jeho psychiku je to hodně důležité. Dokonce se objevil jako náhradník U21 proti Anglii. A vzhledem k tomu, že se zranil Řezník, tak pravého beka bude hrát Švec. Do zálohy bude povolaný jeden z dvojice Janda, Milan Černý. A vůbec bych se nedivil, kdyby to byl právě Milan Černý. Věřím, že po kvalitní zimní přípravě bude v základu A týmu. Jako jsem věřil Necidovi, že bude po ME do 19 let v nároďáku, tak věřím, že Milan Černý bude na jaře v základu A týmu. Záloha ve složení Černý, Janda, Tavares, Belaid, Švento by byla hodně konkurenceschopná. Je tam rychlost, dynamika, agresivita i fotbalovost. Pokud Milanu Černému vydrží zdraví, tak o něj nemám strach. Talent má obrovský. Před sezónou jsem tu psal, že bych přivítal příchod Honzy Morávka, ale vzhledem k požadavkům Bohemians bych na jeho angažování rezignoval a dal šanci Milanu Černému. Oba dva jsou výjimeční hráči. Záloha bude mít na jaře velkou kvalitu. A jako alternativu za Tavarese vidím Lukáše Váchu. Má pro tento post rychlostní i technické předpoklady. Umí čistě odebírat míč, hrát konstruktivně, zapojit se do kombinace a nebojí se dát dlouhý pas jako jsme to viděli u Galáska v Boleslavi. Pamatuji si na jeho zápasy na tomto postu v Jablonci a byla tam kvalita. Pasy i kolmice měly oči. Vypadá to, že zítra by mohl být nominován k zápasu proti Žižkovu spolu s Janem Hoškem, který dnes taky nehrál.
    Jinak gratulace B týmu k zisku tří bodů. I přes improvizace v obraně to B tým zvládl s přehledem a výsledkově to bude jeden z nejúspěšnějších podzimů za posledních pár let.

    • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

      mirecek1111     před 15 lety 15.11.2008 21:33 |  
      0 0

      Tak bylo by asi překvapením, kdyby se Lukáš objevil v základní sestavě, v důsledku absence Tavarese. Ba co víc, nevím, jestli pan trenér vidí jeho potenciál jako co by DZ.
      Jsem ale spíše zvědavý, jestli konečně dostane šanci vedle Tomáše v útoku další útočník. Nechápu proč ses i ty zapojoval do diskuze o Huňovi. Toleski nedosta ve Slavii ani pořádnou příležitost a už bychom k nám tahali další podzimní střelecké překvapení s nulovým potenciálem.
      No a na toho Černého jsem opravdu zvědavý. Jsem stále spíš skeptik po těch všech zraněních co má za sebou, ale bylo by výborné, kdyby jsme v něm měli v budoucích měsících adepta na základní sestavu.

      • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 15.11.2008 22:02 |  
        0 0

        Každpádně Milan hraje a díky bohu je zatím zdráv, takže.. proč ne. No a Vácha v základu? Mělo by to logiku, lepší varianta než Latka, který na tenhle post nemá, Cissé je zraněn, nikdo jiný tu není, leda by se Suchý posunul dopředu a Latka dozadu, ale to je asi nesmysl, dlouhodobě funguje stoperská dvojice Suchý - Brabec líp než Latka - Brabec a nemá smysl stoperskou dvojici rozbíjet. Kdybych si měl ale tipnout, jak znám KJ, buď na DZ uklidí Belaida nebo tam dá Latku.

      • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

        zz     před 15 lety 15.11.2008 22:12 |  
        0 0

        Zdravím Miro,
        Lukáš Vácha bude na lávce,ale bude nominovaný k zápasu. Nepsal jsem, že bude v základu. O Huňovi jsem psal, že jsem slyšel, že o něj máme zájem. Já bych ho nebral, protože typologicky by nenahradil Necida, který pracuje pro tým. Nemá předpoklady pro moderní fotbal, v pohárech by neobstál. Potřebujeme kvalitu, ne průměr. Já bych přivítal Pekharta a jednoho útočníka typu Vlčka. Toleskimu se taky povedl podzim v Mostě a od té doby se výrazně neprosadil, byť za to může i časté zranění.
        Toleski bude zítra v základu, o tom jsem přesvědčený.
        To, že byl Milan Černý dlouho zraněný, neznamená, že už se neprosadí. Talent nelze ztratit. Až se rozehraje, nabere herní kondici a praxi, tak se začne výrazně prosazovat. Věřím, že si už vybral smůlu na zranění. Jeho výkonů v juniorce si všiml i trenér Dovalil, a to toho moc neodehrál.
        Jsem rád, že se vrátil a věřím, že Slávii bude hodně platný. Ne náhodou ho Augustin Chromý z Olomouce označil za nástupce Rosického. Jako jsem věřil Necidovi po ME do 19 let, že se na podzim dostane do A reprezentace, tak stejně věřím Milanu Černému, že na jaře bude v základu Slávie.

        • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

          mirecek1111     před 15 lety 15.11.2008 22:29 |  
          0 0

          Já také doufám, te Toleksi hrát bude. Ted hlavně proto, aby Dušan hrál "doma" a neběhal někde pod Necidem.
          Jinak co se týče přestupového období bych zkusil odhadnou další jméno. Pan trenér se před časem zajímal o Petržalu, toho času ze Sparty. A jelikož to pořád na pravo není to práva a těch zhruba 10 milionů dohromady v zimě dáme tak kdo ví. Ale ani jej, stejně jako Huňu bych nebral. A za toho útočníka typu Vlčka si dosaď Keriče, ale toho už omílám stejně často jako ty toho Milana.
          Dneska se jinak potvrdilo to, co jsem si pořád myslel a o čem jsem zejména po našem vzájemném zápase s MB už začal silně pochybovat. A to, že jim prostě musí dojít stejně jako napřílad minulý rok Teplicím dech. Máme tak jedinečnou šanci se zítra večer dostat do náskukou dvou kol nad ostatními, což by bylo pro vstup do jara téměř ideální.
          V týdnu jsem si tady v rychlosti přečetl diskuzi a všiml jsem si povídání o Spartě a jejich velkých změnách. Někdo, myslím, že právě ty, si psal, že střelí Kladrubského na východ a za peníze nakoupí hráče typu Lecjaks, Klein, Morávek atd. No já tedy nevím, jakou cenu mohou mít v tuhle dobu na trhu ale moc se mi to nezdá. Nezdá se mi, že by mohli za Kladrubského dostat tak velké peníze, aby si mohli dovolit byť jen jednoho z dvojce Lecjaks a Morávek. A navíc, právě Kladrubský je snad jediný opravdu konkurenceschopný hráč současné Sparty a zbavit se jej, aby mohli přijít jiní. Nevím no. Je spíš otázkou, jestli jim pomohou jejich majitelé.

          • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

            zz     před 15 lety 15.11.2008 22:52 |  
            0 0

            Míro uvažuj logicky. Kladrubského střelí za 50 mega na Ukrajinu, v sestavě ho může nahradit ve středu zálohy Hušek. Za tyto peníze můžou nakoupit hráče na problémové posty jako stoper-Klein, levý bek Lecjaks, i když si nejsem jistý, že by jim teď pomohl. Zatím na Spartu nemá. Vzhledem k dobrým vztahům s vedením Plzně by Lecjaks mohl přijít za 10 mega, Klein za 15 a za zbytek by rádi Morávka, něco přihodí i majitel Sparty. K tomu nabídnou velká procenta z dalšího prodeje. A přijít mají na hostování s opcí nějací cizinci. Asi Argentinec-ofenzivní hráč. Navíc se Sparta některých hráčů zbaví a může je nabídnout jako kompenzaci třeba Teplicím-viz zájem Teplic o Kisela, což cenu stlačí dolů.

          • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

            TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 16.11.2008 14:10 |  
            0 0

            Na toho Lecjakse má Sparta tušim nějakou klauzuli s předkupním právem...Přesně nevim, ale něco takovýho tam je myslim

      • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

        slaviator     před 15 lety 15.11.2008 22:18 |  
        0 0

        Pamatuješ, když jsme hráli předloni v Teplicích a v základu se objevili jistí Lukáš Vácha či Bořek Dočkal a my po poločase vedli na Stínadlech po nádherné hře 4:0? :-)

        • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

          mirecek1111     před 15 lety 15.11.2008 22:35 |  
          0 0

          a Švec chudák ani nevěděl, jak se z těch gól radovat :-) No však právě po tom zápase přilítla nabídla na 1 milion euro z Trondhaimu na Bořka.

          • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

            slaviator     před 15 lety 15.11.2008 22:40 |  
            0 0

            Mno a nakonec skončil v Liberci a rozhodně to za ten milion eur nebylo, že jo...

            • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

              mirecek1111     před 15 lety 15.11.2008 22:48 |  
              0 0

              Už je to pryč, nemá cenu se v tom pořád babrat. Jsem rád, že už to ani Voki nevzpomíná. Buďme rádi, že to byl za ty roky po Leškovi jediný opravdový přehmat našeho vedení.

              • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

                slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:14 |  
                0 0

                Tak k tomuhle to ale patří, je to v souvislosti. Ale to se stane, taky někdo za něj mohl pak nenabízet milion, ale třebas milionů pět... Btw mám stejně hele pocit, že Trondheim nabízel miliony dva. Cca 55 milionů Kč. Ale to je fuk, už je tp "dávnověk"

  4. Re: Hlavice - Slavia B 0:1

    mamut     před 15 lety 15.11.2008 22:57 |  
    0 0

    (zz) zmiňuješ se o útočníkovi typu Vlčka,ale kde takového vzít?Jedině snad cizince.A Kerič mě osobně nijak neuchvacuje.Jinak tvůj velký oblíbenec Blažek opět vymetá všechny putyky v liberci:)

    • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

      zz     před 15 lety 15.11.2008 23:00 |  
      0 0

      Jak to víš? Děláš mu parťáka. Dneska za pár minut byl platnější než všichni ostatní na place. A kde sehnat druhého Vlčka. Musí se v zimě hledat a zkoušet. Třeba KJ přivede někoho jako Belaida a Tavarese.

      • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

        mamut     před 15 lety 15.11.2008 23:14 |  
        0 0

        Ne,alestačí si přečíst diskuzi na jejich stránkách.Liberec zase není tak velké město aby se tam ztratil a nikdo ho neviděl,jak nasává.Je to hold hlupák no.

        • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

          slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:19 |  
          0 0

          aha... liberecký stránky... mno, o pár lidech odtamtud bych řek, že klidně pijou i s ním.. :) a ještě mu přiobjednávaj...

          • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

            mamut     před 15 lety 15.11.2008 23:23 |  
            0 0

            já jim nemám důvod nevěřit.Píše to tam pravidelně několik lidí a říkám Lib. není tak velké město aby se v nějaké putně ztratil:)Prostě je pořád stejný jaký byl,žádné překvapení....

            • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

              slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:26 |  
              0 0

              Já vím jen to, že si z něj dělaj srandu i někteří jeho spoluhráči. "No jo, prostě Bláža" ... A je možný no, že vsadil na pohodlí a než dojíždět chlastat do Turnova /Trutnova? Ty dvě města se mi pletou sakra/ a nazpátek si brát taxi /předpokláám, že jde vzorem mládeži a že neřídí s jedna celá pět promile alkoholu v krvi to jeho nadupaný ttčko, i když... podle toho, jak ho má pomačkaný, těžko říct. Ale třebas ho jen někdo trefil na parkovišti, to se stane/ a jde v Liberci.

              • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

                slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:27 |  
                0 0

                ... u nás už není, opci jsme (naštěstí) nevyužili. On je typem, když mu něco řekneš aby to nedělal, schválně to dělá. A zatím mu to vychází, nikdo ho nedokázal definitivně zkrotit. Je to škoda, byl dřív talentovanější než třebas Fenin. Ale jako "alkoholika" ho asi nevezme ani průměrnej tým jako je Eintracht Frankfurt...

            • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

              slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:35 |  
              0 0

              aha, Bělina... hmm... už asi Obajdina omrzel...

              • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

                DKNL     před 15 lety 16.11.2008 17:03 |  
                0 0

                V Turnově.Trutnov je 20 km od Pece pod Sněžkou a asi 45km od Hradce Králové.Ať v tom máš jasno.

                • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

                  slaviator     před 15 lety 16.11.2008 19:02 |  
                  0 0

                  Já vím kde jsou, jen jsem nevěděl, zda není z Trutnova třebas či tam nemá přítelkyni, kamaráda se kterým chlastá a že by jezdil až tam... Proto jsem si nebyl jist zda Turnov či Trutnov.

    • Re: Hlavice - Slavia B 0:1

      slaviator     před 15 lety 15.11.2008 23:17 |  
      0 0

      On už zase v Liberci? Tak to teda nemám aktuální info, moje poslední informace o něm co jsem slyšel že chlastává v Trutnově nebo Turnově... Teď nevím. Ale tak ono když jde hráč jednou za čas a napije se, prosím. Když zná svoji míru... Ale aby chodil každej den nebo obden, to je asi moc.