Evropská liga

Slavia se představí v Žilině

Před fotbalisty Slavie stojí další z řady výzev, tentokrát před nimi stojí slovenská Žilina. Kluby se utkají v rámci třetího kola základních skupin Poháru UEFA. Hraje se ve čtvrtek v 18:30, utkání odvysílá Česká televize na svém kanálu ČT4 Sport.

"My hlavně chceme vyhrát a věřím, že pro to uděláme všechno. První utkání s Aston Villou jsme doma prohráli, takže samozřejmě, pokud chceme mít nějaké myšlenky na postup, tak bychom rádi zvítězili. Žilina ale prohrála dokonce první dvě utkání a ji může taky zachránit pouze vítězství, takže uvidíme, co z toho vzejde," nastínil utkání kouč Slavie Karel Jarolím.

Jak Slavia, tak Žilina předchozí zápasy v Poháru UEFA prohrály. Sešívaní podlehli doma Aston Ville, slovenský mistr si nedokázal poradit jak s Hamburkem, tak s Ajaxem Amsterdam. Kluby tak dle předpokladů uzavírají tabulku slávistické skupiny.

Čtvrteční soupeři shodně okupují přední příčky ve svých ligových soutěžích, Slavia vede s náskokem, Žilina je v současné době na druhé příčce, čtyři body za vedoucím Slovanem. Právě tomuto soupeři podlehla v uplynulém kole slovenské ligy.

Slavii a Žilinu pojí dva vzájemné zápasy ze začátku loňské sezony, po dvou bezbrankových remízách postoupila do třetího předkola Ligy mistrů Slavia, která si posléze poradila i s Ajaxem, který je letos soupeřem obou klubů ve skupině Poháru UEFA. V dresu MŠK mohou nastoupit i bývalí slávisté Evandro Adauto da Silva a Ondřej Šourek.

S týmem k utkání necestují Šmicer, Dřížďal, Tavares a Černý. "Tito hráči nebyli k dispozici ani v posledním ligovém zápase a přesto jsme uspěli, takže na tom se pro nás nic moc nemění," říká Karel Jarolím.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Jarolím, Latka, Belaid, Švento - Toleski, Necid.

Komentáře (49)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia se představí v Žilině

    Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 26.11.2008 19:40 |  
    0 0

    Prostě to zkusím:
    Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Janda, Jarolím, Belaid,Švento- Šenkeřík(Ivana), Necid
    a dokonce si myslím, že budeme víc zkoušet přes Šventa. Ale nekamenujte mě (s humorem). Sokrates55

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      slaviator     před 15 lety 26.11.2008 19:48 |  
      0 0

      Zdravím, proč bychom Vás měli kamenovat? Nikdo nejsme bez viny :-)

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        malenfant     před 15 lety 26.11.2008 20:29 |  
        0 0

        Nechte maličkých přijíti ke mě...

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      zz     před 15 lety 26.11.2008 20:37 |  
      0 0

      Zdravím Vás Sokrate,
      sestava podle mého gusta. Při tvorbě sestavy musíme vyjít z toho, kde je síla soupeře a jak ji eliminovat, kde jsou slabiny soupeře a jak je využít, a jak jiným způsobem nahradit Tavarese. Bude to jiný zápas než většina v naší lize. Žilina nebude bránit v devíti lidech jako Teplice, Žižkov, Kladno. Bude hrát nátlakově, naši hráči budou pod tlakem a budou mít na vše méně času a prostoru.
      Tým Žiliny je složený z odložených hráčů jako Vomáčka, Šourek, Rilke, Adauto, ale i z velmi kvalitních hráčů jako Pekárik, Vladavič, Jež, Štrba, Štyvar. Tým je dobře složený, většina hráčů je na tom dobře rychlostně. Trenér Vrba vybudoval dobré základy, na které se snaží navázat Dušan Radolský.
      Síla soupeře je na krajích, kde má rychlé a šikovné hráče. Slabinou je stoperská dvojice, která vyniká hlavně ve vzduchu, ale chybí ji rychlost i větší fotbalovost a konstruktivnost. Soupeř se bude snažit hrát přes Krajčíkovu stranu, protože ví, že před ním nehraje klasický záložník. Proto bych postavil Jandu na tento post a nechal sedět Latku, který by byl platný jen při standardkách. Není to DZ a Tavarese musíme nahradit jiným způsobem. Nečekám, že soupeř bude hrát středem. Janda bude jistit Krajčíka při jeho ofenzivních výpadech a pomůže Necidovi se Šventem při pressingu, čímž dostaneme stoperskou dvojici pod tlak a narušíme zakládání většiny jeho akcí. Musíme donutit aktivním pressingem obranu soupeře k chybám.
      Soupeř má rychlou přechodovou fázi a dobré útočné standardky. Na to si musíme dát pozor, obranné standardky nám dělají problémy.
      Osobně očekávám, že KJ postaví buď stejnou sestavu jako v druhé půli proti Teplicím nebo nahradí Latku Volešákem. Žilina doma jasně přehrála Hamburg, jen nevyužila šance. Nebude to lehký zápas, prohra by nám dávala už jen teoretickou šanci na postup. Musíme hrát aktivně na vítězství. Hlavně se nesmíme zatáhnout jako ve Vasluii v první půli. Zítřejší zápas nám ukáže, jak náš tým, který jasně dominuje lize, obstojí proti silnějšímu soupeři. Bude to takové zrcadlo i o jednotlivých hráčích. Je dobře, že takové zápasy můžeme odehrát. Tyto zápasy nám ukážou, na kterých postech doplnit tým, koho přivést, s kým se rozloučit, abychom příští rok uspěli v předkole nového modelu LM. Věřím, že využijeme psychické pohody v týmu i formy a Žilinu porazíme.

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        tolsimir     před 15 lety 26.11.2008 21:12 |  
        0 0

        Nevim sam co bych dodaval, natolik Zilinu prostudovanou nemam a tak se zastavim jen u predposledni vety a to je novy model LM. Jestli jsem to dobre pochopil, tak nejtezsi tym co muzeme chytnout bude Dinamo Zahreb ci mistr rakouske ligy, jenze pokud i zde bude hrat roli nasazeni, tak to spis vypada na soupere treba ze Svedska, Madarska ci Irska napriklad. Ty nevis voki jak to presne je nahodou?

        • Re: Slavia se představí v Žilině

          Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 26.11.2008 21:54 |  
          0 0

          Také zdravím,
          drze si teď myslím a doufám, že to nebude jen aktivní pressing. Kéž bychom je přehráli jejich předností a to trvalým útokem z obou stran a Necid by to dobíjel z prostředka nepolevit celý zápas, prostě je v jejich vápně "umlátit". Já vím, drzá představa, ale recept by v tom mohl být. Pokud je necháme hrát, budeme v pytli jako s Villou v první půli.
          A vzpomínkou na mého přítele a jeho píseň "Morituri te salutant" chci jen říci, že nemusí umřít ten, kdo v boji duši vypustí. Sokrates55

        • Re: Slavia se představí v Žilině

          quelhar (admin)     před 15 lety 26.11.2008 23:14 |  
          0 0

          Pokud vyhrajeme ligu, tak nas budou cekat dve predkola LM, do kterych postupuji pouze mistri jednotlivych zemi.
          Souperi, kteri nas muzou cekat, se budou rekrutovat z nasledujicich zemi: Belgie, Řecko, Švýcarsko, Bulharsko, Norsko, Dánsko, Rakousko, Srbsko, Izrael, Švédsko, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Chorvatsko, Kypr a další.
          Hrát roli nasazení bude, v prvním kole, které by nás čekalo, hraje 20 mistrů těchto zemí - 10 nasazených a 10 nenasazených, takže tam bychom byli jistě nasazení. Vítězové postoupí do posledního předkola, tam tedy bude 5 nasazených a 5 nenasazených a tam to bude na hraně, bude záležet, které týmy se stanou mistry svých zemí, ale myslím, že by nám to mělo vyjít na nasazení taktéž. Zde se hodí připomenout, že vítězství v Žilině (nebo jakékoli jiné vítězství, nebo 2 remízy letos v UEFĚ) nás posune před Levski, což může hrát roli za rok při nasazování.
          Momentálně jsou před námi z těchto zemí tyto týmy: Bruggy, Anderlecht (Bel), AEK, Panathinaikos, Olympiakos (Gre), Basel (Sui), Levski (Bul), Rosenborg (Nor). Těsně za náma je taky FC Kodaň a může se před nás dostat, pokud nasbírá více bodů než my.
          Kazdopadne i mezi nenasazenymi tymy budou tezci souperi, kteri se jiste sami neporazi (podivejme se na Famagustu, Borisov a souperi ze zemi jako Rakousko, Slovensko, Polsko taky nejsou nazdarci). Rozhodne nebudeme mit zadnou jistotu postupu predem. Sance bude velka, mozna i vice nez 50%, ale rozhodne to nebude lehke.

          • Re: Slavia se představí v Žilině

            zz     před 15 lety 26.11.2008 23:25 |  
            0 0

            Zdravím,
            nejde belgický mistr příští ročník přímo do LM?

  2. Re: Slavia se představí v Žilině

    lucky-pilda     před 15 lety 26.11.2008 22:12 |  
    0 0

    Nevite nekdo, jestli ta Zilina pude v zahranici chytnout na netu?

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      zz     před 15 lety 26.11.2008 22:20 |  
      0 0

      Zdravím,
      mělo by to být v nabídce na myp2p.eu.

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 10:51 |  
        0 0

        Ano, mělo by. Počítám, že to půjde přes fotbalzive.cz (Což se dá většinou najít i přes myp2p, ale lepší to asi bude přímo)

        • Re: Slavia se představí v Žilině

          lucky-pilda     před 15 lety 27.11.2008 17:37 |  
          0 0

          Diky za tipy. Nicmene s fotbalzive mam takovy pocit, ze ze zahranici lze sledovat jen gambacliga, pohary kvuli nejakym pravum asi ne ...

          • Re: Slavia se představí v Žilině

            Wommi     před 15 lety 27.11.2008 17:56 |  
            0 0

            ..hele zkus stranku:

            www.tv.sestava.cz

            tam je to dobry

  3. Re: Slavia se představí v Žilině

    quelhar (admin)     před 15 lety 26.11.2008 23:28 |  
    0 0

    Pokud chceme hrat o postup, musime zvitezit, situace je naprosto jasna. Hrajeme sice venku, ale pri vsi ucte k souperi si myslim, ze by Slavii nemel porazit tym, ve kterem v zakladu hraje stoper, ze ktereho nekteri fanousci Slavie meli srandu a nazyvali ho totalnim zoufalcem (Sourek). A neni to jediny Cech, ktery se u nas v lize neprosadil a na Slovensku je za hvezdu. Pokud chceme hrat v Evrope aspon nejakou roli, tak musime Zilinu porazit a myslim, ze kvalitu a formu na to v soucasnosti mame.
    Nevidim duvod menit sestavu, ktera funguje (tim myslim sestavu s Ivanou), na to je zapas v Ziline prilis dulezity. Nemyslim si, ze je dobry napad sverit defenzivni ukoly Belaidovi (na to nema moralku, chce hlavne utocit) nebo je rozlozit na vice zalozniku - to muzeme zkouset v lize, ale ne v zapase, ktery je pro nase preziti v poharu zivotne dulezity. Trener je ocividne presvedceny, ze ta prava sestava je nahrazeni zraneneho Tavarese Latkou na postu DZ a tak se neda cekat jeho neucast v zakladni sestave. Otazniky jsou tak vlastne jen dva, jeden vetsi (kdo k Necidovi, Toleski nebo Ivana? Ja jsem pro Ivanu) a jeden mensi (prekvapeni s uzdravenym Siklicem? Nepredpokladam ho, i kdyz bych asi nebyl proti).
    Ocekavam vyrovnany zapas, ve kterem si ale vytvorime vice sanci a vstrelime vice branek. Doufejme, ze se nebude opakovat spatny vykon z Vasluie, ze budeme drzet mic a nasi klasickou hrou si vytvorime sance.

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 09:47 |  
      0 0

      Ja bych rekl, ze tak ci tak se bude muset vice hracu zapojovat do defenzivy, tavares zastane mnohem vic prace nez Latka, pokud bude souper utocit ve vice lidech, nebude zbyti. Teplice utocily vetsiou ve dvou, coz pusobilo obcas trochu komicky.. presto jejich utoky zastavovali spis stoperi nez Latka.

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        quelhar (admin)     před 15 lety 27.11.2008 10:34 |  
        0 0

        Taky Teplice vetsinu "utoku" zakladaly tak, ze obrance pod tlakem od nekoho z utocniku nebo zalozniku nakopl mic na pulku, kde nasi stoperi mic sebrali Mahmutovicovi :o)

        • Re: Slavia se představí v Žilině

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 11:18 |  
          0 0

          Mimochodem, hodne jsme se zlepsili v presingu po ztrate mice, i proto mely teplice takovy problemy pri zalozeni utoku.

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 11:07 |  
      0 0

      Zdravím, taky čekám, že nastoupí Latka a Ivana, ale nejsem z toho zrovna odvázanej. Místo Latky bych nasadil raději toho Jandu, nebo i Šenkyho na PZ. Je jasné, že se Žilina zaměří hlavně na Mateje (a Necku samozřejmě) a to jak při obraně, tak při útoku. dopředu si s Ivanou nebo šenkym vyhoví, o to strach nemám, ale bude potřebovat zajistit dozadu (viz Aston Villa) a toho se od MJ a Latyho moc nedočká. Zastavil bych se u Belaida, ten přišel s velmi ležérním bráněním, KJ mu kvůli tomu dal několikrát pěknej kartáč, viz jeho trucování vloni.. Ale v současné době je to o dost lepší, v bojovnosti a hře dozadu se dost zlepšuje. Sice je to občas "jen" s faulem a dostal už asi 3 žlutý v lize, ale co se týče zodpovědnosti dozadu, je to celkem posun. Tah se Šikličem by byl zajímavý, ale asi do toho KJ nepůjde. Ale myslím, že by to mělo účinnost (pokud by zvládal bránit) a dalo by to Šventovi vítr do plachet. KJ občas vytáhne z rukávu nějaký překvápko, třeba vystrčí Mateje do zálohy, jako to dělával v pohárech, ale koho by pak dal na beka? Snad leda Ferryho. No, hlavně věřme, že to tam kluci zvládnou a navážou na úspěchy v lize. Hlavně neprochrápat první poločas. Ve druhém se bude stupňovat únava a nervozita a těžko bysme to mohli otáčet jako s Teplicemi.

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 13:16 |  
        0 0

        Hm, tak Frantu asi ne, když tam ani nejel..

  4. Re: Slavia se představí v Žilině

    mirecek1111     před 15 lety 27.11.2008 01:08 |  
    0 0

    No Standa mě trošku v tom rozhovoru pro deník sport překvapil. Tak nakonec ten jeho návrat nevypadá tak nereálně. Předpokládal jsem, že i po neuplatnění opce ze strany Anderlechtu vezme za vděk nějakým provinčním týdem z Belgie, nebo třeba to Rakousko, a nakonec to vypadá, že Anderlecht nebo návrat domů. No uvidíme jak to dopadne. Ale bylo vy vynikající kdyby byl zase u nás, i když nevím, jestli se na jeho rychlosti už nezačíná projevovat věk, na druhou stranu dal už za Anderlecht spoustu gólů a snad se tedy trošku zlepšil v té koncovce. Už se snad v Belgii po jeho střelách nehážou auty jako u nás :-)

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      bongor     před 15 lety 27.11.2008 13:49 |  
      0 0

      jen se neboj,slávista věkem rychlost neztrácí,protože je to prostě slávista.Vzpomeň si na Frantu Veselýho,hrál skoro v šedesáti a utek
      každýmu mladíkovi.Já třeba když to vezmu pěšky do třetího patra,tak po cestě potkávám zchvácený mlaďochy.Ani se jich neptám,co jsou zač.Jenom vím,že slávisti to nejsou určitě.

  5. Re: Slavia se představí v Žilině

    Wommi     před 15 lety 27.11.2008 13:20 |  
    0 0

    ..trochu to sem..nebo spis uplne..alke neco jsem hledal a nechtene:)..jsem se dostal k informaci ohldne party k filmu karamazovi....

    Film Party k filmu KARAMAZOVI

    www.karamazovi.cz

    Párty se koná ve čtvrtek 18. září v club-cafe-restaurant PARADIS ,

    Vladivostocká, Praha 10-stadion Slavie -Eden.

    Pořádá filmová společnost JBJFilm a Barrandov productions.

    ..zajimave je, ze je zde uveden nazec "paradis", prestoze to v teto dobe jeste takovy nazev vubec nemelo, a dokonce:)))) na strankach edenu byla vyhlasena soutez o novy nazev, ktera probehla OFICIALNE az po teto party a kde se vzal, tu se vzal, vyhral to nazev "Paradis"...

    to je ale nahoda!:))
    zdravim.

  6. Re: Slavia se představí v Žilině

    Wommi     před 15 lety 27.11.2008 13:23 |  
    0 0

    ...mam dotaz..nevite nekdo o nejakym baru, kde to budou davat, ctyrku doma nemam, nedostanu se nikam daleko kvuli praci, sedim v centru prahy a nechci koukat na maly ctverecek na netu..
    diky
    Martin

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 13:41 |  
      0 0

      Řekl bych, že v každý druhý hospodě.. Sportbarů je v centru hafo a budou to určitě dávat všechny.

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        bongor     před 15 lety 27.11.2008 13:45 |  
        0 0

        No mně už se jednou stalo,že mě v jednom baru u holešovické tržnice
        řekli,že sešívanejm žebrákům nic pouštět nebudou.

        • Re: Slavia se představí v Žilině

          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 14:25 |  
          0 0

          Tak to jsem ještě nezažil. To bude asi těmi Holešovicemi.. Většinou hostinskej, ač sparťan, neni tak blbej, aby nevěděl, kolik mu fotbal v hospodě hodí na tržbě.. kor když to ještě pořád neni všem dostupnej kanál.

  7. Rajnoch / Vlček

    marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 13:58 |  
    0 0

    Rajnoch:
    O titulu je v Gambrinus lize podle Rajnocha rozhodnuto. „Aby nevyhrála Slavia, to by musel spadnout Eden," smál se při ONLINE rozhovoru kapitán mladoboleslavských fotbalistů.

    Však by se také v budoucnu červenobílému dresu nebránil. „Slavia je určitě lákavá. Navíc už jsem pod trenérem Jarolímem trénoval a jeho tvrdé dávky mne posunuly fotbalově dál," vzpomínal na přísného kouče, který ho vedl ve Slovácku.

    Vlček:
    Když do Čech, tak do Slavie?
    „Z mé strany jo, ale nevím, co z té druhé.“

    Tým Karla Jarolíma teď šlape...
    „No právě. Stejně by tam teď pro mě nebylo místo (začne se smát). Já bych o žádném jiném klubu u nás neuvažoval. Vlastně možná v případě, že by mi ze Slavie vzkázali: Děkujeme, nechceme. To bych se asi musel poohlédnout po něčem jiném. V březnu se dozvím víc, na vše je dostatek času.“

    Necid odchází do Ruska, takže v Edenu by vás určitě uvítali...
    „Já bych si určitě rozuměl i s Neckou. Teď nemá cenu se o tom bavit, uvidíme za tři čtyři měsíce. Do léta stoprocentně zůstávám v Belgii. Na tom jsme se jasně domluvili s vedením a manažerem.“

    ...To jsem teda zvědavý, jestli aspoň jeden z těch vou přijde.

    • Re: Rajnoch / Vlček

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 14:23 |  
      0 0

      No, Rajnoch už asi půjde rovnou ven, ale bylo by to zajímavé. U Standy bych tomu věřil. Pokud neprodlouží u fialek, tak se k nám vrátí. Teď by byla fakt pecka zimy, kdyby přišel ten Pekhart nebo Hubník, jak psal voki. I když tomu moc nevěřím. Mimochodem, voki a další, jaký máte názor na příbramského(plzeňského) Borka. Já bych řekl, že je to perspektivní hráč, kterého by se vyplatilo minimálně sledovat.. Uvidíme jak bude náš kádr vypadat po létě, ale pokud udržíme hráče jako Vácha, M. Černý, Janda (a hlavně aby jim už drželo zdraví..) a postupně najdeme nástupce Suchého, Necida, Tavarese, Krajčíka, Vaniaka, tak můžeme v další sezoně minimálně udržet výkonnostní laťku.

      • Re: Rajnoch / Vlček

        quelhar (admin)     před 15 lety 27.11.2008 14:40 |  
        0 0

        Borek se mi taky docela libi, ale v soucasnosti asi na Slavii nema...

        • Re: Rajnoch / Vlček

          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 15:04 |  
          0 0

          No to souhlasim. . nicméně může z něj bejt hodně dobrej plejer a myslim, že trenér Morales ho vede moc dobře. Myslim, že by stálo za to vyjednat na něj třeba předkupní právo.. Hlavně bych rád viděl, jak si ho KJ pučí, až si zas obuje na každou nohu jinou botu:-D

          • Re: Rajnoch / Vlček

            marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 16:07 |  
            0 0

            :)))Dvě kopačky, dlouhé blonďaté vlasy:)) Zajimavý hráč. Myslím, že mu hodně pomohl Morales, to je celkově hodně kvalitní trenér, proto doufám, že ty spekulace o zájmu Sparty se ukaží jako liché.

            • Re: Rajnoch / Vlček

              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 16:18 |  
              0 0

              Hm.. jak říkal známej. On má u Starky víc peněz, než mu dá Sparta.. a tam by to ještě musel danit:-))) No, uvidíme. Možnost to je, protože zahraniční trenér, to je ta poslední možnost o který Křéťa mluvil a kterou ještě nezkusil (Grigu nepočítaje). Docela by mě i zajímalo, jak by to vzal do pucu, ale pokud by tam zůstal Chovanec, Blažek a Řepka, půjde to stejně od kopru. A já bych skoro řekl, že Morales od rozdělaný práce v Příbrami neodejde.

              • Re: Rajnoch / Vlček

                bongor     před 15 lety 27.11.2008 16:35 |  
                0 0

                Copak sralta,ta by po svém zvyku brala každého,kdo umí alespoň kopnout do míče.Ale milí rumuni,ty časy už jsou pryč.I když se nechal Střihavka slyšet,že Sparta je pořád o kus nad Slavií/a potom se probudil/ a dokonce Blažek z Libe dal najevo zájem...Sparta ta se neodmítá.Toho bych jim přál,ať si ho vezmou třeba zadarmo.Když si vzpomenu na reporty z jeho tahů,když byl u nás...Tak když ho nezmoh ani KJ tak asi kdo?Leda tak King Kong nebo Godzilla.

                • Re: Rajnoch / Vlček

                  Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 17:11 |  
                  0 0

                  Však tak fandové z Liberce se třesou na to, aby si ho vzali a obratem jim poslali někoho, kdo za něco stojí a tudíž bude ze Sparty vypoklonkován (Voříšek, Kisel, Kozáčik)

  8. Re: Slavia se představí v Žilině

    LordEdmund     před 15 lety 27.11.2008 13:59 |  
    0 0

    Pěkné odpoledne a hlavně večer všem. Na sestavě se tady skoro všichni shodnou, ale já si myslim, že neni ani tak důležité ,jak to vidíme my, ale jak to vidí KJ:-) a když se na to dívám jeho optikou, tak budeme hrát s Neckou a Dušanem v útoku a Latym v záloze. V případě, źe bychom potřebovali pŕiloźit pod kotel zasune Duśana do zálohy a povolá Goceho,Ivanu, nebo Šenkyho Věŕim, źe v Žilině vyhrajeme, máme lepśí hráče a co je ještě důležitější, tak mírně klesající formu a řídnoucí sestavu ,dokáźeme nahradit urputností a vírou do poslední minuty.vyhrajeme 3 :1 :-)) jinak jsem byl dnes na obídku v Tescu Eden a to človéku hned tak nějak víc chutná, kdyź prochází kolem tý nádehery.trošku s nostalgií jsem zavzpoínal na první sloupy.
    Co říkáte novému kalendáři?
    Prohlédl jsem si ho dnes a trošku mě zklamal, protože vim, jaké krásné fotky umí pan Malý a další fotografové,fotící Slavisty a stadion. je to taková míchanina hráčů a dětí, źe se v tom jeden ani neorientuje. No stejně si ho asi koupim i když bych upŕednostnil stolní kalendář na pracovní stůl.
    BTW:Morávka testuje Schalke,takže až zjistějm že je opravdu dobrej a to oni zjistěj, můžeme si tohoto hráče vyškrtnout z uvaźovaných posil.

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 14:31 |  
      0 0

      Dušan a forvard? To už snad radši ani ne.. Ale když nám to vyhraje mač, tak si klidně otluču hlavu o zeď a posypu popelem:-) Morávek je asi hotová věc, no. a když jsem u těch testů.. jsem zvědavý, jestli se ten Dán na Spartě ukáže jako dobrej hráč, kterýho Sparta tradičně zabije na rok - dva a pak pustí po lize, nebo jestli to bude podobnej úlet typu Gluščevič, Abanda. I když taky máme své Granovské a Nedzipie..

      • Re: Slavia se představí v Žilině

        marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 16:11 |  
        0 0

        A těch brazilců, co jsme vyzkoušeli, Jefferson,nebo pamatuju jak chytal za B tým ten Japonec Nakamura.
        K tomu dánovi, podle toho co jsme slyšel to vypadá, že s ním sparta ani nepočítá do A-týmu, nýbrž do béčka, kde se bude rozehrávat a sbírat zkušenosti. Takže už z toho důvodu si myslím, že ve spartě neskončí, to by musel být padlej na hlavu, jit z Charltonu do B tymu sparty, i když Charlton je na tom velmi zle. Přece jenom je to jeden z velkých dánských talentů. Ve spartě dopadne jako malej Belaid nebo Wilfried.

  9. Re: Slavia se představí v Žilině

    bongor     před 15 lety 27.11.2008 16:24 |  
    0 0

    PRAHA – Loni jako chuďasové autobusem, teď jako magnáti letadlem. Tak cestovali fotbalisté Slavie do Žiliny. Kde se vzal ten rozdíl? Právě v Žilině!

    Před rokem přes ni sešívaní postoupili do Ligy mistrů a vydělali tam 200 milionů korun! Dnes (18.30, přenos ČT4) je Pod Dubňom čeká další boj se slovenským týmem. V Poháru UEFA.

    To je taky z AHA.Mají tam fakt dobrý články.

    • Re: Slavia se představí v Žilině

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.11.2008 17:08 |  
      0 0

      Pokud to vezmeš jako parodii na novinařinu, tak se i zasměješ. Jinak jsou to hrozný "noviny", ale Blesk/Sport už mnohdy neni lepší. BTW Kluci klidně mohli jet pendolinem.. úplně ideální spoj. A prospali by se v klidu taky:-) Když takhle jel jednou hokejovej nároďák někam do Vítkovic na přátelák, tak z toho byli všichni nadšení. Hlavně ty megahvězdy, co jely vlakem asi po 100 letech:)

  10. Re: Slavia se představí v Žilině

    bongor     před 15 lety 27.11.2008 16:53 |  
    0 0

    igová tabulka na sparťanském webu: A kde je Slavia?

    „Nač si kazit den, pohledem na celou tabulku,“ říkají si asi ve Spartě. Takhle tam prostě první Slavia není!Tak takhle vypadá tabulkaI. fotbalové ligy na internetové stránce Sparty. Zíráte, můžete si oči vykoukat, ale lídra v ní přesto nevidíte? Ano, první místo a na něm nenáviděná Slavia chybí. Asi se ptáte: „Kde je Slavia, Sparto? Proč tam není?“

    První vysvětlení můžete zřejmě najít u letenského kouče. „My se na Slavii nedíváme,“ prohlásil Jozef Chovanec. Zapomněl dodat: „Raději!“ Sešívaní totiž jeho mančaftu utekli už tak daleko, že se sparťanům při pohledu na pořadí a náskok odvěkého rivala dělá mdlo. Druhý důvod má být prozaický. Sparta se zhlédla ve webech klubů nejlepší ligy světa – anglické Premier League. Chelsea, Liverpool, nebo Manchester United na nich uvádějí také pouze výřez, v němž figurují. Stačí ho rozkliknout, a pak se vám tabulka zjeví v celé podobě. Je to prostě taková móda, a Sparta je tím pádem »in«.

    Bohužel jen na stránce! Zatím to vypadá tak, že než začne hrát takový fotbal, jako její internetové vzory, budou mít její fanoušci vousatá vnoučata...

    Autor: (nem)
    Foto – ara, repro www.sparta.cz

  11. Re: Slavia se představí v Žilině

    zz     před 15 lety 27.11.2008 17:29 |  
    0 0

    Zdravím,
    proti Žilině stejná sestava jako druhou půli proti Teplicím. Tedy i s Latkou. Uvidíme, jak to bude fungovat.