Domácí pohár

Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

Svěřenci trenéra Jarolíma mají na programu vložené utkání, čeká je první zápas čtvrtfinále Poháru ČMFS. Slavii hostí ve středu od 18:00 Tescoma Zlín, utkání samozřejmě nevysílá žádná televize.

Duel se Zlínem na sebe určitě nestrhává mnoho pozornosti. Myšlenky slávistických fandů jsou již dávno upřeny k pondělnímu derby. Navíc Tescoma hraje v lize o záchranu, tudíž jejím primárním cílem zřejmě nebude postup v Poháru ČMFS.

Letos se čtvrtfinále a semifinále domácího poháru hraje dvoukolově, uvidíme, zda tato inovace přinese požadované zatraktivnění této soutěže.

V sestavě Slavie se zřejmě oproti utkání v Olomouci objeví několik nových tváří.  "Uvidíme, v jakém stavu mužstvo bude. Je ale možné, že ve středu dostanou šanci hráči, kteří v poslední době tolik nenastupovali, takže budou mít možnost se prezentovat,"  prorokuje Karel Jarolím.

Sestavu si i z tohoto důvodu netroufnu odhadovat. V akci by se mohli představit Diviš nebo Hošek, svůj comeback za A tým by si mohl prožít Dřížďal. Chybět budou Černý, Ivana, Litteri, Šmicer, Volešák, Kaufman a James Dens.

V krátkosti si zrekapitulujeme cestu Slavie do čtvrtfinále. V rámci druhého kola zvítězila v Rakovníku 7:0, poté ve Voticích 2:1 a nakonec si poradila se Sezimovým Ústím 4:0.

Komentáře (27)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

    Wommi     před 15 lety 07.04.2009 21:52 |  
    0 0

    ..docela by mi zajimalo koho chce postavit z sirsiho kadru, kdyz vetsina z nich uz jsou zraneni..ted se zranil zase cerny, predtim ivana..zas bych nerek ze to bude nejaky moc odlisny!klidne bych nechal hrat silny..kazdej fotbalista preci rika ze nejlepsi trenink je pro nej zapas..takze bych je nechal potrenovat, popr vyzkouset si nejaky herni varianty, signaly, kopani trestnaku a rohu!!!!:)
    M.

  2. Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

    Squater     před 15 lety 07.04.2009 23:46 |  
    0 0

    Romanovs - Dřížďal, Hošek, Hubáček, Šiklič - Grajciar, Cisse, Belaid, Jablonský - Fořt, Besta

    A pak že není komu ze širšího kádru dát prostor :D

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      Fallen (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 00:09 |  
      0 0

      To je docela dobrá sestava. To by na Zlín mohlo stačit

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      knl66 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 01:02 |  
      0 0

      No, s tím útokem nevím, zatím se moc nepředvedl. Jinak s obranou i zálohou celkem souhlas. Hlavně chci postup, rád bych se dožil zisku double.

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      Socrates (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 01:50 |  
      0 0

      Romanovs ven *2*

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      Bombadil     před 15 lety 08.04.2009 18:00 |  
      0 0

      Tyjo, tu obranu si trefil. :) A lidi pozor, na lavce je Milan Cerny...

  3. Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

    slaviator     před 15 lety 08.04.2009 07:26 |  
    0 0

    Tak už je jasný, kdo bude repre trenérem. KJ, zároveň bude repre trenérem a zároveň zůstane ve Slavii. To není myslím špatné, sám jsem to tak chtěl:-) A přece jen repre bude šlapat, snad. Už to má být domluveno se slávistickým vedením, od neděle.

  4. Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

    Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 07:32 |  
    0 0

    Dobré ráno Vám všem přeji,
    k utkání v Olomouci už jsme asi v disputaci popsali všechno, co bylo potřeba a věřím, že každý z nás má v sobě dost sebereflexe a pokory, aby uznal názor druhého. A já za to chci Vám všem, co jste napsali poděkovat a to i těm, kteří nově přišli na stránky SN, aspoň sám za sebe je moc vítám a děkuji za jejich vstupy.
    Zápas ve Zlíně bych vůbec nepdceňoval. Naopak bych postavil silný tým, derby hrajeme až v pondělí a herní praxi nenahradí nic tak dobře, jako větší počet odehraných zápasů v ustálené sestavě. Ale protože nejsem trenér a nenesu žádnou odpovědnost, počkám na dnešní zápas a budu držet palce. Koukám, že naši bafuňáři už zase před derby berou do huby našeho trenéra (jak podobné s minulým jarem a Košťálem) a taky jsem se pobavil, že cpou k repre Fr. Straku. Ten náš fotbal dostává jednu pumelici za druhou. Je zajímavé, že se najednou přestalo hovořit o Chovancovi (je předsedou trenérské rady... tomu už vůbec nerozumím) a Pelta utnul všechny řeči o panu Komňackém a proč asi? Už jsem zažil ve fotbale dost, ale takovýhle "maglajz", to snad umíme jen mi Češi.
    Derby bude v pondělí a to je den pomlázky, tak doufám, že budeme mít to štěstí a ten "šmigrus" rudým nadělíme. Pokud se nám povede vybojovat derby v náš prospěch, tak snad si to už nenecháme vzít a titul udržíme v Edenu. KJ je trenérem, který vsází na poctivou práci a bojovnost, určitě si klukama o posledním zápase promluvil a na slovácku si kluci zatrénovali a dali se do potřebné fazony. Už to tu říkalo dost lidí, osočování a nadávaní není dobrým receptem na povzbuzení. Jako slávista si pamatuju tolik špatných období a tolik smutku, že to, co teď momentálně vlastně už skoro 4 roky prožíváme, je jedno z nejlepších období Slávie a to včetně našeho nového stadionu a také mistrovského titulu, který se nyní snažíme obhájit. Už jen za to je slušné poděkovat. Přeji Vám všem pěkné velikonční svátky a v pondělí v Edenu se opět vezmeme okolo ramen a budem našim klukům a červenobílé barvě fandit a ukážeme, že jsme opravdu ta ČERVENOBÍLÁ - BOJOVÁ SÍLA. Sokrates55

    "Boni pastoris est tondere, pecus non glubere" Tiberius
    Dobrý pastýř ovce stříhá, nestahuje je z kůže.

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 13:59 |  
      0 0

      Zdravím, Sokrate, já souhlasím, nepřijde mi, že je ta správná chvíle na to, abychom stavěli nějaké béčko. Naše nejlepší sestava se potřebuje dostat do herní pohody a je hodně hráčů, kteří mají co vylepšovat. Pokud nějaké změny, tak ať se vyzkouší hráči, kteří jsou skutečnou alternativou pro základní sestavu, které je třeba vyzkoušet, zda mají na to, aby nastoupili v derby. Co třeba takto - Vaniak - Dřížďal (Grajciar), Suchý, Brabec, Hubáček - Janda, Belaid, Trapp, Švento - Pekhart, Besta. Jako zkoušku bych tedy viděl Belaida a Dřížďala popř. Grajciara, jinak nejsilnější sestava.

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 14:23 |  
        0 0

        Asi tak Martyni, vidím to podobně.
        Zápasové zatížení je ten nejlepší trénink, nyní potřebujeme znovu herní chuť a souhru. A zrovna ten Fr. Dřížďal tyhle zápasy potřebuje jako sůl, zkušenost už má. Ale jak říkám, trenér nejsem a odpovědnost nenesu, takže tady teď jen tak plkám. Třeba může být všechno jinak, třeba jsme se trefili. Uvidíme. Sokrates55

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

        quelhar (admin)     před 15 lety 08.04.2009 14:34 |  
        0 0

        Zdar. Ja bych to videl az na par detailu podobne. Na stoperu bych nechal zahrat Hoska se Suchym a na levem beku Siklice. V utoku pak asi Pekharta s Fortem.

        • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 15:27 |  
          0 0

          Ja si furt rikam, ze z utocniku se rozehraje Besta, neco v nem je, potreboval by par slusnech balonu od zalohy, aby to moh ukazat. At dneska nastoupi a trochu se rozhraje, pak nastoupi proti repkovi a da gol! anebo ho repka vyprovokuje a bude vyloucenej, to je dalsi moznost..:-))

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 14:03 |  
      0 0

      Mimochodem.. Chovanec přeci musí být "předsedou", k tomu jeho kariéra vždy směřovala.. jen škoda, že mu zrušili JZD, jako předseda nějakého JZD v normalizačním seriálu, to by byla funkce pro něj!

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 14:47 |  
        0 0

        Taky jsem nad tím Šikličem uvažoval, když jsem ho však viděl posledně, tak mu to moc nešlo. Je dost nečistý a fauly před vlastním vápnem při derby, to je cesta do pekel. Na to si musí kluci dát pozor. Přitom to jde, vzpomeňte jak Hubáček kdysi uhlídal Doška a to docela čistě. No prostě bude to mazec, mrazení mám a to je dobře.......... Kéž bych si mohl párkrát zazpívat tu naší .... "Popo popo popo popo pooooo poooooo" Sokrates55

        Už jsem zase doma za blázna, ale nikdo mi to nechce říct naplno, protože děda je "prej šedivej". To mi tajně sdělil můj vnouček Honza. Tak zatím.

        • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 15:22 |  
          0 0

          Šiklič může být zkoušen, ale já jsem přesvědčenej, že KJ postaví na derby Huba a je to tak správně. Už tak zřejmě bude v obraně jeden "nerozhranej", a to podle mě zřejmě napravo Dřížďal nebo Grajciar. Ale možná KJ překvapí, nechá obranu jak byla a novej chlap bude na levý straně zálohy (Grajciar, Belaid?). Tak či tak mi to vychází, že čas Šikliče teďka nepřijde.. no, taky dost fabuluju, že jo..:-))

          • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

            lassiter     před 15 lety 08.04.2009 15:30 |  
            0 0

            No tak KJ se nechal někde slyšet, že ve Zlíně dá šanci ostatním, co pravidelně nehrajou, takže bych to viděl na Romanovs - Dřížďal, Suchý, Hošek, Hubáček - Grajciar, Cissé, Belaid, Švento - Ivana, Pekhrat. Co se Šikliče týče, tak mám takový pocit, že jeho čas ve Slavii nepřijde teďka ani nikdy jindy...

            • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

              Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 15:50 |  
              0 0

              no ja bych prednoste vyzkousel Ivanu s nekym protoze ten naz utok je prachbídnej a chce to tomu dát impulz , skoda ze je zranenej ten Litteri

              • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

                quelhar (admin)     před 15 lety 08.04.2009 15:54 |  
                0 0

                Ivana je ale zraneny :o/

          • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

            tolsimir     před 15 lety 08.04.2009 15:43 |  
            0 0

            Myslim si, ze na derby nahradi Cerneho Belaid a jinak to necha KJ tak jak to je, tedy klasicka obrana a zaloha. Utok tezko rict

            • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

              martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 15:48 |  
              0 0

              Jo, to je mozny. Nebo bude hrat na 5 zalozniku.

              • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

                Wommi     před 15 lety 08.04.2009 18:51 |  
                0 0

                ..no takhle si slavka sebevedomi asi nezvysi pred derby:)

  5. Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

    Moss     před 15 lety 08.04.2009 14:52 |  
    0 0

    To je fakt na pytel, že Jarolím jde k reprezentaci. Jenom nechápu proč nesáhnou po Kozlovi. Asi se museli fakt zbláznit, když věřej dvojici Griga, Siegl. To bude fakt zajímavé. Jsem zvědav jaký další pogrom se chystá.
    Vcelku mne zaujala logika Huzgiho: Jarolíma zfaulovali při derby, takže hrál tvrdě a obětavě, to samé Černý se Olomoucí. Podle téhle logiky je špičkových hráčem co se obětuje pro mužstvo třeba Inzaghi, Suarez aj. zatímco Řepka či Vidič jsou na prd, nevkládaj do toho srdíčko a jsou měkcí, protože tyto hráče obvykle nikdo nefauluje. Tato logika je báječná.
    Myslím, že Zlín nám nedá nic zadarmo, těžko říct koho přibere Brabec do trojičky na rozmluvy o rozehrávce přímého kopu do zdi, když nebude Černý. Doporučuji třeba Grajciara či Cissého, to svou kvalitou do zmíněné tojky zapadají. Hlavně ne TJ, ten hraje špatně a měkce, protože ho nezfaulovali. Dobře Huzgi, jen tak dál. Za Liberec hrál dobře Košťál, protože mu zlomioli nos, viď? A špatně hrál Kerič, protože ho nezfaulovali.

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      lassiter     před 15 lety 08.04.2009 15:24 |  
      0 0

      Jarolím jde k reprezentaci? Kdo věří dvojici Griga, Siegl?

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

        Jakubisko     před 15 lety 08.04.2009 17:37 |  
        0 0

        A Jan Tleskač?

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

      Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 23:37 |  
      0 0

      Opravdu máš pocit, že jsem napsal někdy někde větu: Jarolíma zfaulovali a proto hrál tvrdě? Myslím, že spíš platí to, že neumíš číst a nebo přemýšlet. Ale to se někdy stává :-)

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

        Moss     před 15 lety 09.04.2009 12:43 |  
        0 0

        Ano, v diskusi o zápase v Olomouci si napsal, že hrál Černý tvrdě, protože ho odnesli na nosítkách. A o Jarolímovi si tam napsal, že hrál tvrdě v derby, protože ho zfaulovali.
        Pro mě platí, vždycky, když hrajete dobře sme s váma, po výhře, po prohře, ale když hrajete jak teplouš Černý a šnek Jarolím (jak se může tolik lišit od svých bratranců, které zdobí tvrdost a houževnatost???), tak s váma fakt nejsem a nejsem sám.
        Hluboce se omluvím, až se Černého a Jarolíma podaří prodat jako Švece, Necida, Tavarese. Bohužel, o dané typy hráčů měly kluby zájem naposledy v éře Ference Puskase či ještě předtím za Rosslera-Ořovského.

        • Re: Ve středu Pohár ČMFS ve Zlíně

          EdCable     před 15 lety 09.04.2009 16:01 |  
          0 0

          Zklidni hormon, ty "teplousi" a "sneku"