O Slavii

Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

C dorost se po výhře nad Bohemians 1905 posunul už na druhé místo tabulky první ligy ml. dorostu. Všechny žákovské týmy nadále vedou své soutěže.

A tým
Ml. Boleslav - Slavia 0:1

Slavia v posledním zápase sezóny vyhrála podruhé na jaře venku a poskočila na konečné sedmé místo tabulky. Více v samostatném článku

B tým
Vyšehrad - Slavia B 0:1

středa 19.5., 17:00, Plzeň, Luční: Plzeň B - Slavia B (podzimní zápas 1:3)
Béčko se třetí výhrou v řadě snad definitivně vymanilo ze sestupového ohrožení a v současnosti na sedmém místě ČFL má náskok na sestupové příčky stejný jako ztrátu na čelo tabulky - deset bodů. Navíc pouhé tři body ztrácí sešívaní na třetí místo. Po středeční předehrávce v Plzni budou hrát poslední čtyři kola v Praze - třikrát na Strahově a jednou na Motorletu.
Tabulka ČFL

A + C dorost
Slavia A - Bohemians 1905 A 1:2
Slavia C - Bohemians 1905 C 3:1

středa 19.5., 14:00, Zlín: Zlín A - Slavia A (podzimní zápas 0:2)
středa 19.5., 16:15, Zlín: Zlín C - Slavia C (podzimní zápas 1:2)
A dorost na Strahově podlehl klokanům bojujícím o záchranu, nicméně zůstal na šestém místě tabulky. C dorost si naopak připsal další vítězství a posunul se před Spartu na druhé místo první ligy ml. dorostu. Na první Olomouc ztrácí čtyři kola před koncem osm bodů.
Tabulka A dorostu, Tabulka C dorostu
Tabulky těchto soutěží ČMFS aktualizuje pravidelně až v úterý.

B + D dorost
Most B - Slavia B 3:2

B dorost prohrál druhý zápas v řadě poměrem 2:3 a klesl na osmé místo české ligy st. dorostu, do konce zbývá pět kol. Mladší dorost po dohrávkách drží třetí místo tři body za Spartou a 11 bodů za suverénním C dorostem Jablonce.
Tabulka B dorostu, Tabulka D dorostu

A + C žáci
AFK Chrudim A - Slavia A 1:1
AFK Chrudim C - Slavia C 0:2

středa 19.5., 14:00, Eden: Slavia A - Sparta A (podzimní zápas 2:1)
středa 19.5., 15:45, Eden: Slavia C - Sparta C (podzimní zápas 1:5)
A žáci si po jistotě zisku titulu mohli dovolit první remízu v soutěži, jejich náskok před Spartou klesl pět kol před koncem na 17 bodů. C žáci si výhrou v Chrudimi udrželi tříbodový náskok před Spartou a středeční derby v Edenu pravděpodobně hodně napoví o konečném vítězi ligy.
Tabulka A žáků, Tabulka C žáků

B + D žáci
Slavia B - Náchod-Deštné A 3:0
Slavia D - Náchod-Deštné C 3:0

středa 19.5., 10:15, Eden: Slavia B - Liberec B (podzimní zápas 1:2)
středa 19.5., 12:00, Eden: Slavia D - Liberec D (podzimní zápas 10:0)
B i D žáci porazili Náchod shodně 3:0. Starší žáci tak po výhře nad svým nejbližším konkurentem zvýšili náskok na prvním místě tabulky na šest bodů. Ml. žáci si pět kol před koncem udržují v čele tabulky pětibodový náskok na Vysoké Mýto.
Tabulka B žáků, Tabulka D žáků

Ženy A + dorost
Slovácko - Slavia 1:2
Slovácko (dor.) - Slavia (dor.) 4:0

Slávistky si připsaly důležité vítězství na Slovácku, zůstávají o bod za Spartou a za týden v posledním derby sezóny se Spartou si to rozdají o ligové prvenství, přitom jen vítězství jim zaručí reálnou šanci zisku titulu. Oslabené dorostenky na Slovácku dostaly čtyři branky a klesly na třetí místo tabulky nadstavbové části.
Tabulka žen, Tabulka dorostenek

Ženy - žákyně
Žákyně o víkendu ligovou soutěž nehrály.

Komentáře (13)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

    slaviator     před 14 lety 17.05.2010 18:23 |  
    0 0

    "Bylo to lehké rozhodování. Hned v neděli jsem se na jednání s majitelem klubu rozhodl, že zůstanu," řekl dnes novinářům Koubek, o nějž měla podle zákulisních informací eminentní zájem Mladá Boleslav a v posledních dnech zřejmě také pražská Slavia. / já myslel, že je jasné, že se vrací Jarolím :)))


    Jinak dneska měl Střížkov tiskovku v Pyramidě, byli tam Jícha a Vejsada, v první části (cca 10-15 minut) se Vejsada oháněl zprávou z kanceláře Havel&Holásek, kde podle něj 95% hovoří o tom, že Bohemians 1905 není členem ČMFS , jenže podle Vejsady ČMFS obstrukčním jednáním způsobuje, že podle směrnic ČMFS, konkrétně strana 20 článek 22 to nemůže dát jeho Bohemka k soudu - na druhou stranu o chvíli později tvrdil, že podle I.Haška /resp Doležala s Rajchlem z minulé TK/ nebyla prý dodržena "dohoda o narovnání", kde podle bodu c) měla FC Bohemians vzít zpět žalobu proti ČMFS a Vejsada druhej den po podpisu dohody o narovnání běžel do advokátní kanceláře a žalobu "pod spisovou značkou 24 C 135/2005 OS pro Prahu 1" stáhl.

    Ve druhý části se pak mluvilo o té "korupční aféře", žádné nové důkazy, jen ti čtyři hráči byli na detektoru lži před třemi týdny - u soukromé zahraniční firmy, jak řekl Jícha. A jako důkaz považuje proti Drobiszovi Střížkov VÝPIS z hovorů. Ach jo...

    • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

      slaviator     před 14 lety 17.05.2010 18:34 |  
      0 0

      Btw Přibyl pěkně vymáchal Bohemáky...

      Vážený pane starosto,

      současná napjatá ekonomická situace se zásadním způsobem dotýká také našeho fotbalového klubu Bohemians 1905. Tato skutečnost nás nutí k nezbytným krokům směřujícím k minimalizaci nákladů na jeho provoz. Jednou z příležitostí k úsporám na straně nákladů je alternativa přesunu ligových utkání A mužstva mužů Bohemians 1905 na nově vybudovaný stadion EDEN, což je zároveň v souladu s Memorandem o vzájemné spolupráci podepsaným bývalým starostou Městské části Prahy 10, dne 16.10.2006.

      Vážený pane starosto, z výše uvedených důvodů Vás zdvořile žádáme o možnost projednat tuto alternativu. Proto si dovolujeme navrhnout osobní setkání a samozřejmě jsme připraveni se Vámi navrženému termínu přizpůsobit.

      S úctou

      Lukáš Přibyl
      místopředseda představenstva a ředitel Bohemians 1905

      • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

        PetCC     před 14 lety 17.05.2010 20:05 |  
        0 0

        Přibyl není majitel, dělá to co mu majitel nařídí.

    • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

      quelhar (admin)     před 14 lety 17.05.2010 18:39 |  
      0 0

      K te korupcni afere - na Vysehrade jsem zaslechl nazor, ze Kubicek z Olomouce musel odejit prave na zaklade te afery.

      O Koubkovi si myslim totez, co nekdo psal k nekteremu z clanku nize - pristi sezonu ho z Baniku vyhodi pote, co se nedostane do EL a po par kolech bude Banik ve stredu tabulky, protoze jeden dva hraci zakladni sestavy odejdou a dalsi se zrani. Uz ted nebyl Banik schopny nahradit vypadek tri hracu.
      Mimochodem - becko Baniku je v soucasnosti na sestup z MSFL a pokud se nevzchopi, tak muze podruhe v kratke dobe spadnout do divize. Vzhledem k tomu, ze liga zacina uz v pulce cervence, tak obecne beckum ligovych tymu nebude ted po skonceni ligy pomahat moc hracu z kadru A tymu.

      • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

        slaviator     před 14 lety 17.05.2010 18:46 |  
        0 0

        No, k tomu Kubíčkovi: prý by měl jít do Slavie, když překecá Brücknera - a tomu se nechce z Olomouce, protože má nemocnou manželku.

        Každopádně Vejsada dnes vytáh několik mailů, které má minimálně z Kubíčkovo mailu a těch mailů je daleko více, než bylo na bohemianspraha.cz zveřejněno (tam byl Mádl, byl tam Doležal), jenže Kubíček si obstaral informace třeba na Chválu od přerovského exekutorského úřadu, což pak podle Vejsady použil proti Chválovi a vůbec k těm informacím se nedostal legální cestou. Kubíček prej takhle hledal věci na Vinše i a na další a další a další. Jo, já ty maily viděl a vím co Kubíček je zač. Ale jak se někdo může dostat k jeho mailům proboha? Myšleno legální cestou... Vejsada se v tomto ohání něčím, co: buď někdo na dálku hacknul Kubíčkovi zase mail, jako tehdy jeho svazovej hacknul někdo z USA - nebo to je z doby, kdy se mu vloupali do kanclu na Sigmě.

        • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

          mirecek1111     před 14 lety 17.05.2010 20:04 |  
          0 0

          jestli je pravda, že nás ostatní ligové týmy nemají moc v lásce jak se dneska psalo, tak když přijde Kubíček, tak aspon tohle se "zlepší":))

        • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

          mirecek1111     před 14 lety 17.05.2010 20:19 |  
          0 0

          Jinak musím říct, že bych byl moc rád, kdyby přišel do Slavie Kubíček. Já sice nevidím do těch zákulisních čachrů, tak ho z tohohle pohledu nemůžu hodnotit ale jedno vím jistě, stojí za ním 20 let či kolik zkušeností a solidně odvedené práce pro Olomouc.

          To není jak ten náš ředitel.
          Pan Jarolím před třemi roky vyhmátl ve Francii dva výborné fotbalisty, do toho si vymínil Vaniaka, přemluvil Brabce a pak i s pomocí Jandova zaplachtění vyhrál s těmito hráči za pár šupů pro Slavii neskutečné peníze.
          A co udělal Doležal? Všechno to co nám pan Jarolím vybojoval plus to co se nám vylíhlo v dorostu (Necid) ukázkově prošustroval..
          že si ty nesmysly před rokem vymínil Jarolím? a kdo mu to dovolil? Ředitel je co vím jen skomolenina původního slova říditel... tak si to slovo rozeberte co to znamená a co má ten člověk v popisu práce.

          • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

            slaviator     před 14 lety 17.05.2010 20:38 |  
            0 0

            Tavarese s Belaidem vyhlidl v cizine stejne jako pozde, kdy jsme na tom byli ifnancne uz lepe, Cisseho, Siklice, Ivanovice a dalsi a dalsi a pred tim Granovskiho, Zoltana Hercegvalviho a dalsi. Brabec prisel diky Vlckovi a Dolezalovi, ne diky Jarolimovi. Vaniaka dohodil Scasny, pokud se nepletu, v ty dobe odesel Kozacik do Sparty a chytat mel M.Vorel, kterej se ale zranil...

          • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

            slaviator     před 14 lety 17.05.2010 20:41 |  
            0 0

            A jinak nevim co nam pomuze, kdyz arogantniho Dolezala nahradi paranoidni a vsehoschopny Kubicek nebo kdokoliv jinej, kdyz o klubu rozhoduje uplne nekdo jinej. A my se jen muzeme dohadovat, zda je to Gross, zda je to Krejcir ci zda je to sdruzeni nekolika osob treba i vcetne KJ.

            • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

              mirecek1111     před 14 lety 17.05.2010 22:46 |  
              0 0

              paranoidních je tady půlka diskutujících, hlavně poslední dobou :) tak co to vyčítáš Kubíčkovi.
              A jen tak mimochodem, když jsem to poprvé někde četl, to o tom Kubíčkovi tak jsem to jeho jméno blbě přečetl a nějakou dobu žil vdomění, že se zajímáme o Kabíčka :)

              • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

                slaviator     před 14 lety 17.05.2010 23:03 |  
                0 0

                Kabíček je aspoň slávista... a Kabíček udržel ve velkým fotbale Vaniaka, z čehož profitujeme dodnes :)) Ale hele, on Kubíček je paranoidní podle mě až moc, ale hlavně, dělá podrazy na všechny lidi kolem sebe. Ve Slavii ho nechci stejně jako nechci minimálně na pár let KJe. Nedělalo by to dobrotu.

                • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

                  mirecek1111     před 14 lety 17.05.2010 23:54 |  
                  0 0

                  to máš těžko, já taky za dva týdny ponesu lístek člověkovi, co prý dělá podrazy na své kolegy politiky. Jenomže někdy je všechno ostatní ještě větší zlo.
                  Kubíček fotbalu určitě rozumí, je v branži dlouho. Já myslím, že by nám prospěl více než Doležal.
                  Navíc jestli by to vedlo k tomu, že by přišel ten Bruckner, který by určitě nepřišel sedět denodeně na trenérskou lavičku, takže by s ním přišel někdo mladý, třeba ten Dovalil nebo Kozel, tak by to bylo si myslím dobré.
                  I když kdo ví kdo by to všechno zaplatil. Já jen doufám, že pan Jarolím je charaker a jestli mu vyjde to zahraničí, tak se nějak domluví a nebude ještě rok Slavii vycucávat přes svůj vysoký plat.

                  • Re: Slávistický víkend (15. - 16.5.) - výsledky

                    MarHud     před 14 lety 18.05.2010 22:19 |  
                    0 0

                    Tak proč mu ty jedno hovado budeš dávat svůj hlas.A tak je to v týhle republice se vším.Vůbec nevím ty jeden mírečku proč vlastně si na něco stěžuješ.Pokud se vy slavisti budete chovat jako tohle pako,kterej volí práskače (ale to je vám podobný)nikdy tu republiku nevybudujem.ACS!!!!