O Slavii

Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

Všechny dorostenecké týmy o víkendu vyhrály, nejcennější jsou zřejmě vítězství starších dorostů, A dorost porazil Ml. Boleslav 5:2 a B dorostu tři body pomohly z pásma bezprostředního ohrožení sestupem.

A tým
Hráči áčka i fanoušci stále vyhlížejí, jaké změny ve Slavii nastanou a kdo se stane trenérem. Očekávané jméno nebo jména by se měli všichni dozvědět během tohoto týdne, po víkendu již nastupuje A tým letní přípravu.

B tým
Motorlet - Slavia B 0:1
středa 2.6., 17:00, Strahov: Slavia B - Č. Budějovice B (podzimní zápas 1:2)
Díky vlastnímu gólu soupeře si Slavia připsala páté vítězství v posledních šesti zápasech a opět poskočila tabulkou v před, tentokrát už na čtvrté místo. Slávisty čekají poslední dva domácí zápasy proti B týmům Budějovic a Boleslavi. Béčko má nakročeno k velmi solidnímu postavení v tabulce po skončení soutěže.
Tabulka ČFL

A + C dorost
Slavia A - Ml. Boleslav A 5:2
Slavia C - Ml. Boleslav C 3:2

Přesvědčivou výhrou nad Mladou Boleslaví si A dorost v tabulce pozičně nepomohl, ale alespoň stáhl svého soupeře na rozdíl jediného bodu a drží před posledními dvěma zápasy šestou příčku. C dorost po sérii výher možná pošilhával po titulu, ale vedoucí Olomouc také neztrácí a jen její totální kolaps by mohl červenobílým přihrát naději na titul. Naopak ztráty Baníku a Plzně znamenají, že má teď C dorost na druhém místě už čtyřbodový náskok na třetí Baník. Poslední dvě kola však čekají na Slavii právě Sigma Olomouc a Baník Ostrava.
Tabulka A dorostu, Tabulka C dorostu

B + D dorost
Hr. Králové B - Slavia B 1:2
Hr. Králové D - Slavia D 1:2

Velmi důležité vítězství si připsal B dorost v Hradci Králové. Tři kola před koncem zažehnal akutní nebezpečí sestupu a ve velmi vyrovnané tabulce poskočil na šesté místo s jen dvoubodovou ztrátou na čtvrtý Motorlet. Předposlední Sezimovo Ústí však ztrácí pouhých pět bodů. Stejným poměrem zvítězili i mladší dorostenci, na jejichž pozici se už několik týdnů nic nemění, jsou stále třetí o tři body za Spartou.
Tabulka B dorostu, Tabulka D dorostu

A + C žáci
V Hradci Králové se představí i ligoví žáci, ti ovšem až ve středu. A žáci jsou jistí vítězové ligy, Hradec je pátý. V mladší kategorii je Slavia v tabulce druhá a Hradec Králové čtvrtý. Víkendové zápasy C žákům Slavie nenahrály, Sparta zvítězila a Slavia se tak ani vítězstvím před ní zatím nedostane.
středa 2.6., 15:00, Hr. Králové, Háječek: Hr. Králové A - Slavia A (podzimní zápas 1:2)
středa 2.6., 16:45, Hr. Králové, Háječek: Hr. Králové C - Slavia C (podzimní zápas 1:3)
Tabulka A žáků, Tabulka C žáků

B + D žáci
Divizní žáci si zápasy víkendového kola předehráli minulou středu. Jejich soupeři tak měli v dohrávkách šanci stáhnout jejich náskok na prvních místech. B žáci vedli soutěž před víkendem o sedm bodů před Náchodem-Deštné, nyní vedou o šest bodů před Úpou, do konce ligy zbývají tři zápasy. D žáci vedli o 11 bodů před Vysokým Mýtem, které o víkendu zvítězilo a odložilo tak slávistům oslavy titulu v Divizi C ml. žáků minimálně do příštího víkendu.
Tabulka B žáků, Tabulka D žáků

Ženy A + dorost
Brno - Slavia 1:2
Brno (dor.) - Slavia (dor.) 0:4

Slávistky zakončily sezónu výhrami, ale i přes ně končí ženské áčko druhé a dorostenky třetí v nadstavbové části.
Konečná tabulka 1. ligy žen, Konečná tabulka A nadstavby dorostenek

Ženy - žákyně
Sparta (st. ž.) - Slavia (st. ž.) 6:1
Sparta (ml. ž.) - Slavia (ml. ž.) 4:1

Žákyním se ani napočtvrté v sezóně nepodařilo porazit Spartu, což znamená pro st. žákyně pokles na třetí příčku tabulky, ml. žákyně zůstávají třetí.
Tabulka st. žákyň, Tabulka ml. žákyň

Komentáře (83)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      utrzeny_ze_retezu     před 14 lety 31.05.2010 12:51 |  
      0 0

      no je to k zblití... Já jako nevim na co čekaj.

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 19:22 |  
        0 0

        co blázníte , pan Koštál jednoznačne rekl ze tenhle trener na to už nemá a nase vedeni nechce nikoho ze zahranici , co pamatuju tak o cloveka se zkusenostma a praxí nebyl v nasem fotbale nikdy zájem , jeste by nam do toho mohl kecat.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      DrFe1     před 14 lety 31.05.2010 13:40 |  
      0 0

      Donedávna to pro mě bylo nepředstavitelné, ale zřejmě budu muset Slávii tak na rok "pustit k vodě" a modlit se, že se to pak začne vracet k normálu. Tohle je skutečně příliš.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 13:51 |  
      0 0

      Jarolim sam mel hledat trenera? To jsou pomery... Rosen s Dolezalem valci, ovsem co se tyce dlouhodobeho smerovani slavie jsou oba bezradni, po nejhorsi sezone za poslednich x let se zdrazuje vstupny, kotel chce bojkotovat zapasy kvuli bohemce a pristupu vedeni, nechci sejckovat, ale z tyhle krize se slavie jen tak nevyhrabe.

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:00 |  
        0 0

        ono nic jiného než bojkot asi nikomu nezbude, překousnout se dá opravdu hodně ale upřímně ta situace s trenérem co se ted odehrává je pro mě horší než pád do druhý ligy.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Gino     před 14 lety 31.05.2010 14:01 |  
          0 0

          Tak to zase kecáš, člověče :o))
          Koukám, že Karel je snad ještě nenáviděnější, než Jirka P., muhehe :o))

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:14 |  
            0 0

            tady to vůbec není už o Karlovi , tady je to o vedení který neví co dělá, vyhodí trenéra pak se schání někde jinej , nikdo nic neví a nakonec to dopadne tak že se vrátí původní trenér a všechno bude odůvodněno koncepcí , raději druhou ligu a vedení co ví co chce a co má dělat než tuhle šaškárnu.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:17 |  
          0 0

          Premyslim o tom, co je horsi, jestli chodit na slavii za kazdych okolnosti nebo se k bojkotu pridat. Me ta bohemka nevadi tolik jako to, jakym zpusobem se chovaji D + R, ze spory uvnitr vedeni slavii poskozujou, ze vedeni vubec nema predstavu, jak dal, jeden chce Jarolima, Radu a Platila, druhy neni schopen nabidnout alternativu k tehle hruze, co bude pristi sezonu, jake budou posily, nejaky plany do budoucna, to zrejme nikoho nezajima, vlastnici slavie se skryvaji, takze je dost mozny, ze ji ovladaji nejaci mafiani, koupit si permici v tuhle chvili neni podpora slavie, ale podpora tehle lidi, kterym je zrejme slavie ukradena, ktery ty penize nepouzijou na rozvoj slavie, ale na svy ksefticky nebo na dluh enicu, kterej se drive pokusili okrast. Zni to dost tvrde, ale obavam se, ze skutecnost je proste takova.. Pockam si, jak se situace vyvrbi, ale rozhodne ocekavam nejaky rozumny reseni, nejakej plan, jak vyvest slavii z krize, a duvody, proc byl zvolen, nejakej vstricnej navrh smerem k fanouskum..

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Jachym     před 14 lety 31.05.2010 14:24 |  
            0 0

            To se nedočkáš, příteli. A vstřícný návrh k fanouškům již přišel v podobě pětileté permanentky a plakátem jako poděkováním. Kdo by co víc chtěl?:-)

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Aloha     před 14 lety 31.05.2010 14:30 |  
            0 0

            No ja si myslim, ze v tomhle pripade je potreba si vzit priklad z voleb a stejne jako lidi vytrestali politiky tak i fanousci by meli vytrestat vedeni. Ja si sice myslim, ze fanousci by meli stat za klubem i v dobe vysledkove krize jenze tady uz nejde jen o krizi vysledkovou. Je zde jasne videt, ze je ve Slavii neco hodne spatnyho a zkazenyho a na zajmy Slavie a fanousku se evidentne neberou zadne ohledy a vsem jde jen o sve koryta! Takze ja si permici rozhodne nekoupim!!!

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 15:13 |  
              0 0

              Presne tak, nejde o to, ze se nedari, to se muze ve sportu stat, muze se mi nelibit trener a zpusob, jak tym vede..to je vec nazoru a nemuze to ovlivnit moji podporu slavie. Co se deje ted, je ale moc a obavam se, ze nepodporuju slavii, ale nekoho, komu je slavie ukradena.

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              DrFe1     před 14 lety 31.05.2010 15:29 |  
              0 0

              Tak, tak. Stejně jako u politických stran nelze pořád dokola obhajovat volbu mafiánů volbou "menšího zla" a je potřeba ve chvíli kdy to přeroste únosnou mez říct "Dost !" tak je to potřeba udělat teď ve Slávii. Permanentku nekupovat, na fotbal nechodit. Jedině tak jim můžeme dát najevo, že takhle to nejde. Tím že si necháme líbit tohle všechno a budeme chodit na fotbal dál jenom prodloužíme období krize.

  1. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    Eluin (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:19 |  
    0 0

    Tak asi budeme mít KJ zpět. Přiznám se, že po všech těch hrozných zprávách mi tato už ani moc nevadí. Horší už to být nemůže a třeba v sobě KJ ještě má trochu co Slavii dát.
    Moc bych mu to samozřejmě přál.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      urs (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:32 |  
      0 0

      tak si to zrekapitulujme :)

      history:

      KJ před 5ti lety přebíral slávii v troskách

      udělal 2 tituly a postoupil do LM

      now:

      slávie o5 ve srabu

      KJ na lávce?

      proč ne? ;)

      urs

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Eluin (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:39 |  
        0 0

        Kéž by :-)
        Ale třeba je kus pravdy na tom, že KJ to s klubem ve srabu umí :).

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Wommi     před 14 lety 31.05.2010 14:39 |  
        0 0

        ..nevim, mam trochu pocit, ze ten srab je ted trochu jinyho razeni,..myslim si, ze toto co se deje,..je snad nejhorsi co slavii mohlo potkat,...na druhou stranu je to krasne poucne,..pamamtuju, jak jsme se za posledni roky vysmivali spartanum,..a hle..rok se s rokem sesel, a nyni je v tom slavie,..bohuzel ale ani ne v tom v cem byla sparta, ale v 10x horsim svrabu a smradu...!!!

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Ravik     před 14 lety 31.05.2010 14:47 |  
          0 0

          a nejhorší na tom je, že jsme se rozložili uplně sami...

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Fallen (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:50 |  
            0 0

            to je pateticky vtipný...

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          urs (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 14:57 |  
          0 0

          za to ale nemůže KJ :)

          trenér zodpovídá jen za výsledky, to jak s fandama vymrdává vedení je věc druhá..

          nicméně já na bojkot kadim, myslim že forma pasivního odporu se dala používat jenom v pakárně na vojně což fungovalo parádně blahé paměti :)
          tímto způsobem však můžeme SKS potopit ještě více a já osobně nejsem zastáncem radikálního odporu.. uvidíme zda se toto mine účinkem (bojkot), či nikoliv

          chcete změnu ve fotbale? tak si ji zaplaťte moji drazí..
          chcete změnu ve fotbale bez peněz? :-D
          nebuďme naivní..

          kapitalismus hovoří jasně:

          SKS potřebuje money + věrné fans (a lot of money)

          = stabilní a finančně silný, soběstačný klub

          problém:
          věrných fans se zřejmě nedostává..
          tj. učinit kroky k nápravě (doufam jen, že na něco přijdou, ale Řím prej taky nepostavili za den..)

          urs

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 15:05 |  
            0 0

            No tak tady si přestřelil. Slavia měla nejvíc money od fanoušků v lize a jak s nima naložila? 7. flek? Prachy žádný, odcházejícímu trenéru prodloužena smlouva na další rok?

            Ano, transparentní klub, s vedením, který umí peníze spravovat a nevytírá si s fanouškama prdel, peníze potřebuje.
            Ale idiotům, gaunerům (Puček) je dávat nebudu, fakt ne.

            To Slavia rozhodně nepotřebuje..

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 15:22 |  
              0 0

              Presne tak, nemuzu podporovat ty, kteri chteji pokracovat v bourani toho, co se v nedavny minulosti na slavii povedlo.. a je jedno, ze jsou to stejny lidi, ktery byli u zrodu tech uspechu. K cemu to je, kdyz se ted rozhodli vse pohrbit a rozlozit. Kdyz si vzpomenu na to nadseni, postup do LM, poprve plny eden.. a jak s tim vsim bylo nalozeno, je mi docela smutno..

              • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

                Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 15:29 |  
                0 0

                No mně teda neni docela smutno, mně přímo hrozně.. Představa, že už se dlouho (pravděpodobně) nepodívám do Edenu mě úplně ničí. Zároveň vím, že to jednou nevydržím a podlehnu a půjdu se tam podívat, i když tam budou pořád ty samý grázlové a nic se nezmění, a to mě ničí úplně stejně protože nedodržím co bych dodržet měl.. No prostě na hovno.. :-(

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              urs (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 16:25 |  
              0 0

              oukej, nemyslel sem konkrétní (stávající) situaci a spíš mi šlo o model ve vztahu:

              fanoušek = peníze --> "nehospodárné" využití?
              špatné investice? pučkoviny? košťálovina?
              to se můžeme jen domnívat..

              Pučka ani jinýh gengsta bych do toho netahal, pokud existuje presumpce neviny, tak tento chlap je zcela standartnim občanem a ostatní namočení "basterds" bez důkazů taky..

              každopádně sorry, ono napsat něco tak aby to bylo pochopeno přesně jak si básník vysní je většinou dost problém :)

              příště bych to napsal jinak..

              btw. 17 % z rozpočtu je cca 50% příjmů od fans u západních klubů do klubové kasy.. tzn. pokud utáhneme opasky na polovic, budeme na tom podobně.. (opačnej případ je zdražit dvojnásob vstupný při stejnym počtu fans co chodilo loni, anebo nalákat dvojnásobek fans za cenu stejnou jako loni) :-D

              a pokud se prokáže, že sem jako blbec dával prachy nějakejm cajzlum, tak si zabojkotin milerád

              hlavu vzhůru
              urs

              • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

                vavicek     před 14 lety 31.05.2010 18:47 |  
                0 0

                Puček byl samozřejmě odsouzen za korupci.

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Wommi     před 14 lety 31.05.2010 15:05 |  
            0 0

            ..na druhou stranu,....ja se treba citim jako letity a verny fanousek,..at uz ve starem edenu, na strahove nebo nyni...ale na druhou stranu se taky citim docela zklaman, at uz pristupem vedeni, nebo treba i samotneho KJ,..myslim, ze si musime objektivne priznat, ze jeho forma koucinku posledni 2 roky,...minimalne to vyvolava rozporuplne pocity (pokud ne neco jineho,...)
            a nakonec pristup vedeni, marketing,..apod. takhle se preci k vernemu fanousku normalni clovek nezachova a to nemluvim o soubehu vsech objektivnich i subjektivnich okolnosti,..a cely posledni vysledek jsou ty permice?!..no kde to jsme,..myslim, ze vse ma sve meze,..jak uz tu bylo psano,..clovek premysli, zda je vse v poradku a kde je ta hranice, kdy si chci pripadat jako fanousek a chteny fanousek a ne debilek, ze kteryho jsou vysavany penize a z druhe strany neni zadny feedback!!!..proste NENI!

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              tantalos     před 14 lety 31.05.2010 15:14 |  
              0 0

              No, počkejme ještě, jak to dopadne. Ale zdá se, že Slavia je v ještě větším bahně, než se zdálo před měsícem. Ostatně kauza Kříž leccos říká o českém fotbale.

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Barlblog     před 14 lety 31.05.2010 15:53 |  
            0 0

            Omlouvám se, ale jsem asi po víkendu v ráži. Můj nebohý mozek ale snese jen určitou míru lží a demagogie.


            To jak se všude mluví o penězích je jen výmluva!!!

            Kluby z Ruska a Ukrajiny mají peníze 20 let a teprve až převzali moderní trendy v trénování a přivedli sportovní odborníky, tak se odlepili z průměru a zařadili se mezi širší Evropskou špičku.

            Jestli si někdo myslí, že Sparta, Liberec a Slavie, poráželi a vyřazovali kluby ze západu rozpočtem, tak se ale velmi plete!

            Je to neochota dlouhodobě koncepčně a tvrdě pracovat, sdílet elementární informace se zákazníky = fanoušky a poučit se o marketingu a vedení klubu na Západě.

            Já nejsem radikální člověk, ale chování Slavie je neunosné a bohužel je to obraz globální společnosti.

            "Neptej se a plať" na tom je to všechno postavené, ale tak to nefunguje! Já chci vidět, kam moje peníze jdou!

            Řesení je snadné! Nejsou peníze? Super!

            Místo zdražení permanetních vstupenek o průměrně 29%!!!
            bych je zdražil jen o inflační růst cen lístků na podobné akce + nejnižší cena na Ondrášovka Cup. Jestli to v průměru dá 15-20%, bude to hodně.

            Ve spolupráci s Fanklubem, vytvořit družstvo fanoušků SK Slavia Praha, které by pomocí členských příspěvků, po vzoru Anglických a španělských klubů, buď odkoupili část akciíí klubu, nebo bezuročnou půjčkou a následnou smlouvou, si zajistili místo ve správní radě, či přímém vedení klubu.

            Akcie jsou elegantnější cesta, půjčka je rychlejší cesta.

            Všichni, kteří by byli v této organizaci, by měli slevové bonusy jak na permanetní vstupenky, tak na předměty typu dres atd.

            Sestavil by se kontrolní orgán, řídící a statutární orgán, formou volby.

            Převzali by se kontrolní opatření z družstev podobného typu v zahraničí.

            Klub by si následně vzal půjčku u našich bank a umořil tak pohledávky vůči KJ a ENICU, víc jak 150 milionu to dělat nemůže. S tím souvisí splátkový kalendář, který by se sestavil a dodržoval.

            Kladl bych důraz na provázanost s partnery, jak už to ale Slavie předvedla - S permicí plynou dost velké slevy na zboží a služby Umbra atd.

            Pokud by fanoušci Slavie platili za členství v družstvu fanoušků ročně 100 Euro a příhlásilo se jich jen 1000, pak bychom měli ročně 2,5 milionu Kč.

            Hned poté bych se sešel se zástupci fanoušků Bohemians 1905 a Slavie a snažil se dohodnout kompromisní kroky.

            Mobilní klec pro hostující fans, dovysvětlení zdražení permic. (Opavdu to není kvůli poháru...)

            Snaha zapojit je do projektu družstva a hlavně odvrátit bojkot. To je ekonomicka a sportovní ztráta.

            Hlavním problémem fotbalu nejsou peníze, ale lidé, kteří skrze něj peníze perou a spekulují s artiklem, na kterém se dá krásně bez námahy vydělat, protože fanoušek se neptá!, fanoušek PLATÍ!

            O zlepšení marketingu jsem se nezmiňoval, protože neznám realitu klubu. Určitě to lze vylepšit a využít potenciál Moderních stadionů v Edenu a O2 Areny, s tím by souvisela i provázanost s hokejem, který má o reklamu postaráno.

            Zde bych ale nechtěl slepě kritizovat.

            Po této stabilizaci, bych se soustředil na sportovní stránku věci. Dal příležitost odchovancům a realizoval výměny, hostování.

            O tom už jsem ale psal.

            Článek o Zemanovi ukazuje jen to, že případná spolupráce s Interem by byla jednodušší, než jsme předpokládali.

            • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 16:15 |  
              0 0

              Pekne, opet vyborne napsano! Pokud by se mel menit clen predstavenstva, o nekom bych vedel..:-).

  2. idnes ma slusne zvedy :)

    mart     před 14 lety 31.05.2010 15:40 |  
    0 0

    Zajimave , .... ale ne nelogicke.
    Jeden za dvou kohoutu musi odejit. ( i kdyz by pro Slavii bylo lepsi, kdyby sli oba), .... jenze.
    Jarolim ma va Slavii vic penez nez Dolezal.
    Zlaty padak Dolezala bude mene, nez zlaty padak Dolezala ( to jeste navic). Takze je asi jasne koho "odejit", .... a pan Rosen neni blbej.
    A jen tak mezi nami, on to idnes nema uplne presne.
    Jarolim (mozna) jeste nekoho nema, ale "spartansky" model to bude, ja jen doufam, ze z toho vypadne Karluv kamarad Beda.
    Narozdil od nekterych budu fandit dal, i kdyz priznavam, ze idealni by asi bylo bez Jarolime. Jenze, jaksi to nejde(viz vyse).
    A kdyz neco nejde, ..... no tak to holt nejde.
    mart

    • Re: idnes ma slusne zvedy :)

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 15:54 |  
      0 0

      Jak víš, že má Jarolím více peněz ve Slavii než Doležal?

      Podle mě je největší škůdce ve Slavii Rosen. Tupě stojí za Jarolímem, kterej sám přiznal, že je vyčichlej a potřebuje odpočinek. To Rosen vůbec nebral v potaz a chtěl tam Jarolíma podržet i po Baníku. Když to nevyšlo, dal Karlovi aspoň zlatej padák a možnost se znovu vrátit v podobě nové smlouvy. Svého teď dosáhl i za cenu toho, že vyštípe svého kolegu, kterej podle mě stál za naším vzestupem, protože v tý době se do toho Rosen vůbec nemontoval.

      Nemůžu si pomoc, ale mě Rosen svým zjevem, chováním a vystupování připomíná před/po listopadovýho "byznysmena", kterej se ve fotbale chová jak slon v porcelánu. To že do Slavie tahá Pučky a Platili mluví téměř za vše..

      Cenovou politiku lístků podle mě taky začal řídit on (na začátku -za Doležala- byla úplně ok). A to podle hesla "jen je natři, stejně jim nic jinýho nezbude, než zaplatit".

      Toť mu laický názor bez jakýchkoliv zákulisních info.

      • Re: idnes ma slusne zvedy :)

        LordEdmund     před 14 lety 01.06.2010 09:00 |  
        0 0

        S tímto názorem souhlasim.Doležal má svým způsobem svázané ruce a je spíše něco jako tiskový mluvčí , než manažer. Rosen u mě ztratil kredit angažováním Pučka a teď to chce ještě "vylepšit" Platilem. Dalším mafiánem, kterej se motal kolem Macha a jeho leváren ve Spartě . Doufejme, že se ztratí stejně jako Kříž. Z takových lidí je mi blivno.Navíc Rosen ztratí oponenta, Platil bude jen loutkou. Co se týče návratu KJ, tak to považuji od Rosena za obrovskou chybu, která bude stát Slavii nejméně dalši rok ústupu ze slávy, protože i kdyby to Karel nakrásně uměl s mladým nehvězdným týmem, tak v e Slavii je několik hráčů s kterými spolupracovat nemůže a nebude.A na kvalitativní obměnu nejsou prachy. Pod KJ si nezahraje Vaniak(už oslovení Daňka tomu napovídá), Trapp,Belaid a někteří jiní raději sami budou chtít odejít, protože z KJ mají psychický blok a nejde jim to jako třeba pod Ciprem.Třeba Dens, nebo Ragued po Karlově odchodu pookřáli.A myslim, že Dense už neuvidíme ve slavistickém.No nečeká nás nic hezkého.Jen doufám, že bude fungovat fotbalzive, protože do edenu chodit přestanu a stanu se TV fotbalovým fanouškem.Aspoň uvidím,jaké pocity měli ti, co nechodili na Strahov.

  3. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    hiker42     před 14 lety 31.05.2010 16:34 |  
    0 0

    mám za to, že nejvíce by Slavii pomohlo to, pokud by ty dvě české skupiny (Rosenova a ta druhá) tak jak společně ve shodě po našem postupu do LM umenšily podíl ENICu, tak také společně ve shodě PRODALY své podíly v SKS nějakému SERIÓZNÍMU investorovi, kterej by to urovnal s ENICem a mohlo se SKUTEČNĚ ZAČÍT ZNOVU.

    protože to, co nám páni nahoře předváděj poslední dobou, to s novým začátkem podle mýho nemá ale lautr nic společnýho.

    Slavii mám ve svém srdci, ale za současného stavu ji prostě podporovat zakoupením permic a fanděním ze severu nemůžu. je mi fakt hrozně.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      Filipos     před 14 lety 01.06.2010 08:22 |  
      0 0

      Seriózní investor, to je to čeho se fotbalu nedostává a českému už vůbec ne.

      Vyhnat bojkotem R+D je stejné, jako KJ a pak hledat koho po nich :-)

    • Re: Doležal

      Jiri1     před 14 lety 31.05.2010 18:14 |  
      0 0

      Zdravim, je to mozne , vzdy t jeste vcera byly famy , ze ., OBJEKTIVNE VZATO SE TOTIZ NAPJATA SITUACE MEZI LIDRY NEJAK RESIT MUSI .

    • Re: Doležal

      lassiter     před 14 lety 31.05.2010 18:41 |  
      0 0

      :-))

      jeden neví, jestli se smát nebo brečet

        • Sisák

          Mac     před 14 lety 31.05.2010 19:02 |  
          0 0

          Naštěstí je to jiný Sisák, ten slávistický je Vladimír Sisák. Neví o něm někdo něco?

          • Re: Sisák

            hiker42     před 14 lety 31.05.2010 19:09 |  
            0 0

            Vladimír Sisák je otec Petra Sisáka - takže jednou může mít v šuplíku akcie táta, jednou syn..

            • :-(

              Mac     před 14 lety 31.05.2010 19:18 |  
              0 0

              Díky za info. Už jsem si je vygoogloval a když jsem viděl ty články...:-(

              Petr Sisák (39) - 2 miliardy

              Jeden z mála lidí, kteří by mohli vědět, kde se momentálně zdržuje, případně ukrývá, odsouzenec Tomáš Pitr. Na svůj věk má hodně barvitou minulost, o níž TÝDEN již dříve informoval. Ve vězení ale dosud nepobýval. Pouze jednou mu soudce nadělil podmínečný trest. Kontroluje ústeckou chemičku Spolek pro chemickou a hutní výrobu. Letos se stal jedním ze spolumajitelů potravinářsko-drogistické Setuzy. Postup zřejmě koordinoval s kamarádem Pitrem. Hodně toho, co „umí“, se naučil od sedmdesátiletého otce Vladimíra. Sisák spoluvlastní řadu nemovitostí na dobrých pražských adresách.

        • Re: Doležal

          janko (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 19:18 |  
          0 0

          Zvláště ten předposlední odstavec, ten dodá optimismu..:-)

        • Re: Doležal

          Wommi     před 14 lety 31.05.2010 19:28 |  
          0 0

          a jak jste dosli k tomu sisakovi?

          • Re: Doležal

            Mac     před 14 lety 31.05.2010 19:30 |  
            0 0

            Je to v tom článku na tn.cz, viz začátek vlákna.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      japhy     před 14 lety 31.05.2010 19:52 |  
      0 0

      Ještě, než jsem na ten odkaz klikl, tak jsem dumal, kdo z našeho "vedení" toto inicioval. By mě zajímalo, na základě čeho se momentálně plánujou nákupy, odchody, hostování. Liga skončila už ani nevím jak je to je dlouho, nový trenér mohl začít makat na strategii, ale to ne. Trenéra budeme mít na začátku přípravy, na nic nebude čas a podle toho to pak bude vypadat. Z tohoto pohledu by tedy KJ byl lepší, jelikož na tom už teď může dělat. Ale mě by z toho asi kleplo. Vždycky jsem věřil v lepší příští, ale teď mě přepadají chmury

  4. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    Eskaes     před 14 lety 31.05.2010 19:53 |  
    0 0

    Rosen je dle mě totálně nekompetentní neschopa.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 31.05.2010 20:09 |  
      0 0

      Podle mě je to normální "byznysburan". A tím pádem s tebou souhlasím. Prachy mu rozhodně dávat nebudu..

  5. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    slaviator     před 14 lety 31.05.2010 21:30 |  
    0 0

    29.3.2010 - Jarolim nechtel o odchodu ze Slavie mluvit. Abych pak nelitoval, vysvětloval.
    30.3.2010 - Kouč Jarolím definitivně končí, fotbalisty Slavie povede Cipro
    15.5.2010 - Cipro jako trenér Slavie končí, vrátí se k týmu Jarolím?
    18.5.2010 - Hlavním koučem Slavie se Jarolím nestane, mluví se o Radovi
    31.5.2010 - Jarolím trenéra nesehnal, na lavičce fotbalové Slavie bude zase nejspíš o

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      DrFe1     před 14 lety 31.05.2010 22:48 |  
      0 0

      Rosen je blb. Co víc k tomu říct .....

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      quelhar (admin)     před 14 lety 31.05.2010 23:30 |  
      0 0

      Tak jsem si to precetl a totez, co Petera nabizi pro pristi sezonu s kartou FCB nabizel nas fanklub uz minimalne v minule sezone. S tim rozdilem, ze do kotle venku se dostanes i bez clenstvi ve fanklubu.

      Ale uznavam, ze Petera je velmi medialne obratny a dokaze restriktivni opatreni podat tak, ze mu budou fanousci jeste tleskat, coz je v pomerne primem rozporu s nasim vedenim...

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        DrFe1     před 14 lety 01.06.2010 10:41 |  
        0 0

        Přesně o to co jsi popsal ve druhém odstavci přeci jde. Kdyby podobným způsobem dokázalo naše vedení vysvětlit nepříjemnosti kolem Bohemky a další věci, tak by to lidi přijímali mnohem líp. Protože by se cítili jako respektovaná část klubu a ne jako někdo komu není potřeba nic vysvětlovat a kdo má jenom držet hubu a platit. Naše vedení je bohužel opakem toho Peterova "kamarádského" přístupu.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Filipos     před 14 lety 01.06.2010 10:47 |  
          0 0

          Přesně tak...

  6. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    Viking     před 14 lety 01.06.2010 09:21 |  
    0 0

    Super, takže kromě Dreamteamu Platil (průsery v Policii ČR), Rosen, Jarolím jsem se dozveděl, že nás ještě vlastní tunelář Setuzy a kámoš Pitra mistr Sissák. Tyto pánové po nás chtějí pětiletou permici? NTK.

  7. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    venator     před 14 lety 01.06.2010 10:18 |  
    0 0

    Víceleté permice jsou s těmahle cenama opravdu drzost, ALE jedna jediná výhoda víceleté permice mě napadla. Vedení to určitě nedošlo, ale hlavně ta permice na pět let by se asi hodně vyplatila v případě, že za dva tři roky bude ta česko-slovenská liga! Už vidím, že pokud se to opravdu rozjede tak permici zvednou tak o tisícovku:(

  8. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    Wommi     před 14 lety 01.06.2010 10:21 |  
    0 0

    ..Co rikate na podobu novych stranek slavia.cz?

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      DrFe1     před 14 lety 01.06.2010 10:38 |  
      0 0

      Já nevím proč mají v dnešní době někteří lidé stále pocit, že musí za každou cenu měnit něco co funguje. Mě se tedy graficky ty původní stránky líbily víc. Ostatní záležitosti zatím nejsem schopen posoudit.

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Viking     před 14 lety 01.06.2010 10:53 |  
        0 0

        Mně to přijde pouze jako drobný redesign s tím že předchozí se mi líbil o trochu víc (to současné má všude bílou barvu a chtělo by to více červené).

        Navíc je snad jenom diskuzní fórum, přičemž lidé mohli stejně diskutovat u jednotlivých článků. To teď možné asi není.

        Čekal jsem víc, zejména nový fanshop protože ten starý fanzoun je něco strašidelného a nepřehledného...

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Wommi     před 14 lety 01.06.2010 11:00 |  
          0 0

          hehe..to je trefny, redesign...:)

          ..nelibi se mi,....prijde mi jako nejaka stranka nejakyho nadsence...vse je dost bile,..je to zmet informaci a pismenek temer bez ladu a skladu...bohuzel se mi nelibi ani font pisma...uprava,...nejsem sice odbornik na tydle veci, docela bych rad kdyby nekdo takovy k tomu neco napsal,..ale bohuzel mam pocit ze je to standard v ramci te nove koncepce,..vsechno nahovno:)

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      venator     před 14 lety 01.06.2010 10:56 |  
      0 0

      Mě se teda vůbec nelíbí...daleko hezčí má podle mě např. Baník
      www.fcb.cz

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Viking     před 14 lety 01.06.2010 11:03 |  
        0 0

        Jo a chybí mi tam Blog Petra Sisáka:)

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          DrFe1     před 14 lety 01.06.2010 11:23 |  
          0 0

          :-) Nebo možná rovnou blog Pitra :-o

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Wommi     před 14 lety 01.06.2010 11:18 |  
        0 0

        ..je to sice jina liga, ale v tomto bychom mohli byt srovnatelni,...stranky liverpool, arsenal, manu,....

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          urs (přítel SN)     před 14 lety 01.06.2010 12:02 |  
          0 0

          ten new WEB je hroznej :-D

          hoši hlavně neblbněte tady :-))

          SN 4 ever ;)

          urs

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            jane (admin)     před 14 lety 01.06.2010 14:59 |  
            0 0

            No kez by... Nicmene soucasnou situaci jsme tak znechuceni, ze nemame ani naladu o Slavii psat.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          lassiter     před 14 lety 01.06.2010 12:23 |  
          0 0

          přesně tak, v tomhle snad nejde tolik o peníze. nevim jestli to způsobila ta roční příprava, ale čekal jsem od toho asi mnohem víc, než jsem měl :-) tohle je podle mě amatérskej web a v podstatě to tak asi zapadá do celkového kontextu řízení a prezentace našeho klubu...

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Wommi     před 14 lety 01.06.2010 12:35 |  
            0 0

            ..ted jsem si cetl diskuzi pod clankem na oficialkach,..a snad to vypada, ze OZ ma zajem na tom, aby se hodne pripominkovalo a byla nejaka schuzka s nim, kde by lidi co tomu rozumej, rekli svy pripominky, apod. To kvituju, na druhou stranu nechapu, proc k tomuto kroku nemohlo dojit driv, v ramci pripravy, apod. todle je proste zase delany na koleni, pritom nejakej clovek tam povidal, ze lepsi web by udelal studak za par supu,...?!!?!?!

            Je to zmar..nic jinyho,..cela slavia

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      Khadgar     před 14 lety 01.06.2010 14:17 |  
      0 0

      No ty bláho, já se musim jenom smát! Jestli se na TOMHLE dělalo takovou dobu...To je fakt šílený, hlavně když si vemu kolik to muselo stát peněz...Ani nemám slov. Takovouhle šablonu dneska udělá kdekdo...a to myslim vážně. Vsadim se, že kdybych si na to sháněl lidi já, tak by to i s odměnou pro mě vyšlo Slavii levněji a ještě by se Ondřej Zlámal nemusel starat o něco, čemu evidentně tolik nerozumí...
      Jak napsal někdo výše - amatérismus na všech úrovních.

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Viking     před 14 lety 01.06.2010 14:35 |  
        0 0

        Tak největší sranda je v tom, že to vůbec žádný nový web není. Je to jenom úprava vzhledu webu minulého. Jestli výsledek něčí roční práce je pouze v tom, že zhorším design, změním fonty, přilepím diskuzní fórum (témata mi připomínají fórum klokaní...) a vydávám to za nový web, chci vidět jeho fakturu:)))

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Khadgar     před 14 lety 01.06.2010 15:03 |  
          0 0

          Jasně, z finančního hlediska pro CZI jednoznačně palec nahoru. Tohle je pro ně výhra jako prase...
          Schválně jsem to rozeslal pár lidem, no hádej co mi přišlo za odpovědi.

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 01.06.2010 15:34 |  
            0 0

            já měl za to že je to web superslavia, bohužel tak to chodí všude, zakázky dostávaj firmy který sprominutím umí hovno zato naúčtovat si to umí víc než dobře, každej kdo v tom trochu chodí ví že takovej web vám udělá vysokoškolák za pár tisíc.

  9. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    hiker42     před 14 lety 01.06.2010 10:59 |  
    0 0

    tak Dušan na MS nakonec nepojede..škoda

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      Viking     před 14 lety 01.06.2010 13:09 |  
      0 0

      Musel jet mladej protekční spratek co celou sezonu skoro nehrál, neprosadil se ani v Boltonu...

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Jiri1     před 14 lety 01.06.2010 15:08 |  
        0 0

        Ty Vikingu tvy nazory jsou zajimavy , ale ted ses vazne vedle , ten mladej fracek chytil pred koncem takovou fazonu, ze sem sam ziral a ma navic pred Dusanem jistou perspektivu. Takze je potreba to videt bez ideologickyho nateru.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          lassiter     před 14 lety 01.06.2010 15:22 |  
          0 0

          no hlavně je potřeba mluvit o stejném hráči

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Viking     před 14 lety 01.06.2010 15:30 |  
          0 0

          Povedl se mu myslím pouze poslední zápas kdy už o nic nešlo a porazili sestupující Portsmouth..

  10. Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

    DrFe1     před 14 lety 01.06.2010 14:08 |  
    0 0

    Tak už si těch našich absurdně zdražených permanentek všimli novinářiz iDnes a z Novinek a jsme pro srandu celýmu fotbalovýmu národu. Na druhou stranu je ale dobře, že se to trochu rozmázne, je pak větší šance, že se vedení probere.

    • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

      whitesnake01     před 14 lety 01.06.2010 14:25 |  
      0 0

      vydala to CTK, takze to bude vsude a snad i zitra v novinach, uz nas zacinaji na diskuzich litovat i fanousci dalsich klubu...
      je to proste v prdeli a od dnesni VH cekam velke hovno, jiste je jen to, ze neni jiste vubec nic :)

      • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

        Jiri1     před 14 lety 01.06.2010 14:59 |  
        0 0

        Zdravim, co se divite . klub ma jako jednu z hlavnich zasad vydelat na vsem plati vozickari, invalide , doprovody , to ze jsme treba jednim s mala klubu, ktery to postizenym spoluobcanum dela je vicemene jiste. Mate 2 moznosti koupit, nekoupit , Ja osobne si permici tentokrat radeji koupim, protoze pujdou nahoru i vstupenky pro jednotlive zapasy a ta permice se Vam vyplati. Proste ve Slavii momentalne plati zasada , ze dluhy musi nekdo zaplatit a budeme to vsichni i kdyz slovo vsichni bych asi nemel uzivat , znamy z Horovic mi treba tvrdil, ze od nich bude jezdit na fotbal tak polovina lidi z lonska . Nicmene pro mne je to jasne, radeji tentokrat koupim permici, nez pak platit horentni sumy za listky.

        • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

          Viking     před 14 lety 01.06.2010 15:11 |  
          0 0

          Já nekoupím z jednoho prostého důvodu - budeme hrát zase 70% zápasů mimo úředně nahlášený termín a spoustu zápasů nestihnu.

          • Re: Slávistický víkend (29. - 30.5.) - výsledky

            Jiri1     před 14 lety 01.06.2010 15:15 |  
            0 0

            Ano to je praktickej problem, taky mi to tak vychazi na podzim, ze tak 4 zapasy budou zrejme v jinem terminu.Ale uz ziju u Prahy a mam na to cas se prizpusobit