O Slavii

Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

B i D žáci slaví tituly v českých divizích C starších a mladších žáků, B dorost dal čtyři branky Jablonci a zajistil si definitivní jistotu udržení v soutěži.

B tým
Slavia B - Ml. Boleslav B 0:0

Béčko ukončilo sezónu bezbrankovou remízou. Zatím drží čtvrté místo v tabulce, ale většina soupeřů má až dva zápasy k dobru. Teprve po dohrávkách se uvidí, na jakém místě rezerva skončí.
Tabulka ČFL

A + C dorost
Sigma Olomouc A - Slavia A 1:1
Sigma Olomouc C - Slavia C 3:0

A dorost uhrál poměrně cennou remízu v Olomouci, která je na druhém místě tabulky. Slavia zůstává před posledním zápasem s Baníkem šestá. Mladší dorostencí porážkou přišli i o teoretickou šanci na titul, nicméně výhra v posledním kole nad Baníkem jim zaručí výbornou druhou příčku.
Tabulka A dorostu, Tabulka C dorostu

B + D dorost
Slavia B - Jablonec A 4:0
Slavia D - Jablonec C 0:0

Výborný výsledek si připsal B dorost, který se po výhře nad A dorostem Jablonce dostal na čtvrtou příčku tabulky a už ani teoreticky nemůže sestoupit. Po remíze D dorostu s Jabloncem severočeši slaví titul, zatímco Slavia zakončí sezónu s největší pravděpodobností na třetím místě.
Tabulka B dorostu, Tabulka D dorostu

A + C žáci
Slavia A - Jablonec A 0:1
Slavia C - Jablonec C 5:2

A žáci jako jistí vítězové české ligy podlehli druhému Jablonci 0:1. C žáci i po výhře nad posledním Jabloncem drží druhé místo tři body za Spartou.
Tabulka A žáků, Tabulka C žáků

B + D žáci
Žižkov A - Slavia B 2:3
Žižkov C - Slavia D 0:2

B i D žáci slaví titul! Výhry nad týmy Žižkova a v případě B žáků také výsledky soupeřů jim jistotu titulu přihrály už dvě kola před koncem soutěže. D žáci navíc zatím ztratili ve 24 zápasech pouze pět bodů.
Tabulka B žáků, Tabulka D žáků

Ženy A + dorost
Áčko i dorostenky už mají po sezóně.

Ženy - žákyně
Slavia (st. ž.) - Hr. Králové (st. ž.) 2:0
Slavia (ml. ž.) - Hr. Králové (ml. ž.) 3:1

Výhry nad Hradcem Králové zaručily oběma týmům žákyň nejhůře třetí místa v soutěžích. Příští víkend žákyně zakončí sezónu v Plzni.
Tabulka st. žákyň, Tabulka ml. žákyň

Komentáře (26)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

      Jiri1     před 14 lety 09.06.2010 17:14 |  
      0 0

      Zravim, tak on asi ani po Slavii netouzil, myslim , ze Ceska i Slovenska liga mu byla malo, je otazkou jak se chyti, je to velmi pracovity a slusny golman, trochu ma smulu , ze je psychicky malo odolny. Jinak soustredeni bezi v zajetych kolejich, hraci opet makaji v nekolika skupinach , vedeni zrejme moc nepocita s hraci , kteri hostovali v nizsich soutezich, v mancaftu to zase vypada , jak na srazu novych brancu , kteri jdou na vojnu. Jarolim i jeho asistenti moc zatim nepritvrdili, ale par konfliktnich siuaci se pry vyskytlo. Tym by mel po navratu ze soustredeni vyzkouset i nejake nove hrace/podrobnosti neznam/, nekteri z nich udajne uz se ale ukazali/neoverena informace/. Co se tyce posil , udajne v pripade syny Karla jde spis o prachy a vse se pry doladi. Docela jsem v patek zvedav na presvedcovani fandu, hlavne hools , ktere ma probehnout tento patek na setkani ultras. Argumenty typu , ze Bohemku chtel Dolezal. nebo ze Slavii by take mohli z Edenu vyhodit , apel jak se soucasne vedeni aktivne branilo BOHEMCE ci dokonce specialni dohoda ohledne financni podpory kotle , to vse pry vedeni Slavie ma ve hre, skoda , ze az ted, pred mesicem si clenove spise uzivali dovolene a na protesty fandu se nikdo moc neohlizel.

    • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 09.06.2010 18:17 |  
      0 0

      Spíš je zajímavé jak si Baník testuje nadějný kluky z "Příbrami" - Hušbauera (Žižkov) a Šmejkala (Plzeň). Lecjaks pro změnu do Anderlechtu. No a králem bude 17 letý Kalas do Leverkusenu..
      Jinak teda vůbec bych se nebál půjčovat hráče pokud o to mají zájem. Nevím jestli se to teď s Hřídelem nezmění, ale někoho bych jim šoupnul - hostovačka Hoška versus hostovačka Štochla? Ale nevim jestli má ještě cenu vodit stopera (samozřejmě za předpokladu, že neodejde Čelůstka, čehož se teda pořád bojim..

      • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

        MarHud     před 14 lety 09.06.2010 20:42 |  
        0 0

        Tak jsem tady pročítal Vaše starší diskuse a měl bych jeden vzkaz pro přispěvatele,který se nazývá spojka.Čoveče Ty musíš stoprocentně bejt nějakej postkomunistickej lampasák,nebo co.Už jenom spojka hovoří za vše.Nemám ve zvyku nikoho urážet ale po tom co jsem si přečetl,že budeš volit jakýhosi práskače(ale co se dá dělat dle tvých slov viď) jsem si řekl,no to je tedy něco.Když jsem si však přečetl,že se posmíváš,nebo vytýkáš někomu vadu řeči,tak jsi pro mě normální hovado.Tebe by měli vyloučit ze slušný společnosti a na Bytíz s Tebou:-)))).Tam by tě to přešlo.Ať žije ACS!!!!!

        • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

          whitesnake01     před 14 lety 09.06.2010 20:59 |  
          0 0

          MarHude, ty na tom musis byt hodne spatne ze procitas archivni slavisticke diskuze. Clovek by rekl, ze bud totalne nevis co s casem nebo jsi schyzofreni fanousek Slavie...

          • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

            urs (přítel SN)     před 14 lety 09.06.2010 22:08 |  
            0 0

            tyjo :-D

            esli je MarHud fanooušek Slávie, tak ho to teda musí asi dost žrát :-))))

            dej se do pohody chlape! je tu s tebou sranda :-))

            urs

            • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

              MarHud     před 14 lety 10.06.2010 05:43 |  
              0 0

              Pro Whitesnake 01 a) je správně.Na našem sparťanským webu je přítomno hned několik slavistů a nikomu to nepřijde divný.Ani nevíš jak je to příjemný,si v těch Vašich kolikrát blábolech číst,zvlášť po tý Vaší veleúspěšný sezoně:-)))).To je přímo balzám na mojí sparťanskou duši.Jinak ursi,můžu Tě ujistit,že jsem v naprostý pohodě,to víš titul,stabilizace kádru,zajímavý posily,boj o ligu mistrů a tak víš?O důvod víc sem občas nahlédnout a trochu Vás popíchnout.Hehehehe.

              • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

                Eluin (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 08:00 |  
                0 0

                To se nedivím, Sparta už dlouho stabilizaci kádru, boj o LM a titul nezažila (vím, jsou týmy, které na úspěch čekaly déle, ale přece jen....Spartě samozřejmě nesahají ani po kotníky), tak jí to přejme.

              • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

                quelhar (admin)     před 14 lety 10.06.2010 08:53 |  
                0 0

                A kolik slavistu chodi na spartaforever, hmm? Pokud si hned zadneho nevybavis, tak proc prosim nezacnes taky chodit na slavisticke oficialky?

              • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

                skman     před 14 lety 10.06.2010 08:56 |  
                0 0

                z psychologickeho hlediska si Marhude ocividne lecis mindraky nezbyva nez se pousmat a doufat ze se z toho vylecis ikdyz pochybuju :D

              • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

                venator     před 14 lety 10.06.2010 10:21 |  
                0 0

                Jaké "zajímavé posily" máš na mysli?:) Třeba Zítku za zenitem, jehož příchod Vám rozjebe atmosféru v týmu, když odstaví mazáka Blažka...

              • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

                urs (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 10:31 |  
                0 0

                boj o LM? :-) s tímto?? :-DDD

                nebuď bláhovej.., s takovým super kádrem bude problém prorazit aj do EL :)
                no offence, samože fandím - jde o koeficientový bodíky - nicméně sparta nebude týmem, který jich nasbírá nejvíce, to si jsem jist..

                maj sa a drž rudejm palčáky - dělníci to dělali dobrejch 40 let a jak jim to šlo :)

                urs

  1. Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

    quelhar (admin)     před 14 lety 10.06.2010 09:03 |  
    0 0

    Olomouc na zacatku pripravy pristi tyden oznami jmeno tajne posily a vybuchne pry medialni bomba. Tak si rikam, ze kdyz se hovorilo o presunech mezi Olomouci a Slavii typu Senkerik - Hubnik a zaroven mi neprijde, ze by zrovna Senky byl zrovna medialni bombou, aby nakonec neskoncil v Olomouci Standa Vlcek.

    • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 09:23 |  
      0 0

      No abych se přiznal, tak mi ani jeden z nich nepřijde jako "mediální bomba" ;-)

      Viděl bych to spíš na někoho ze zahraničí, ale třeba je pro Olomouc mediální bomba někdo jako Standa Vlček.

      Nevíš v kolik hodin se bude dělat ten "mediální" den dneska, nebo-li slibované reportáže, fotky atd? Docela rád bych se dozvěděl, kdo všechno tam odjel.. Jestli to čekat až k večeru nebo třeba u v poledne..

      • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

        quelhar (admin)     před 14 lety 10.06.2010 09:30 |  
        0 0

        Novinari by meli mit k dispozici hrace a trenery od 11 do 14 hodin, oficialni web ma nyni snahu prinaset informace nejdriv ze vsech, takze verim, ze kolem poledne by se mohlo neco objevit.

        Jinak myslim, ze pro Olomouc by navrat hrace, ktery za ni 7 let hral a zahral si i LM a v Anderlechtu, urcite zajimavou bombou byl, podle me vetsi nez Senky. Ale mozna maji pripraveneho neco lepsiho, tohle me jen tak napadlo.

    • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

      inver     před 14 lety 10.06.2010 09:30 |  
      0 0

      Poměrně zajímavá úvaha, quelhare. I když, abych řekl pravdu, moc bych se nedivil, kdyby to tak vážně dopadlo.... Samozřejmě záleží i na tom, kdo by šel z Olomouce k nám.

      Ještě mimo téma, poměrně kvalitně vypadá přestupová situace v Baníku. Sice pravděpodobně odejdou Lička a Mičola, ale místo nich mladí talentovaní hráči, Hušbauer a Šmejkal (+ spekuluje se o dalších)
      Trochu mě mrzí i možný příchod Vaculíka do Baníku. Viděl jsem ho několikrát chytat za "21" a podle mě tam předváděl výborné výkony na svůj věk a tajně jsme vždy doufal, že bychom ho mohli někdy koupit, protože osobně mu říkám "český Hugo Lloris" (brankář Olympique Lyon).

      SKS

      • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

        venator     před 14 lety 10.06.2010 10:28 |  
        0 0

        Kdyby se měl opravdu nějaký trade mezi Olo a SKS udělat tak ideální varianta pro mě je Šenky za Ordoše, protože hráč jeho parametrů nám chybí a pomůže.
        Jinak obecně jsem hodně pro výměny jako je to běžné v hokeji. Zvlášť když my máme dostatečnou kvalitu pro ostatní česká mužstva na výměňování.

        • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

          lassiter     před 14 lety 10.06.2010 10:50 |  
          0 0

          Vždyť Šenkymu končí smlouva za tři týdny, jak ho můžem trejdovat? Jinak by mě taky zajímalo, co za mediální bombu přijde do Olomouce. Nenapadá mě jedinej hráč z český ligy, jehož příchod do Olomouce by byl reálnej a kterej by splňoval označení mediální bomba :-) takže asi někdo z venku.

          • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 11:43 |  
            0 0

            Rozehnal? :-)))

        • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 11:42 |  
          0 0

          Nj, tak ale tyhle vymeny jsou posledni dobou pro slavii spis nevyhodny, proto variantu Senky za Ordose necekam.. Standa..nedivil bych se, zapadalo by to do nove "koncepce". I kdyz je jasne, ze standa posledni rok nebyl jako driv, porad si ale myslim, ze od nej lze ocekavat vic nez od vetsiny nasich "utocniku".

          • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

            quelhar (admin)     před 14 lety 10.06.2010 12:20 |  
            0 0

            No jestli dobre pocitam, tak pri vyprseni smlouvy Senkerikovi nam zbyva Standa, zraneny Naumov a vekem stale dorostenec Zakostelsky, takze neni tak tezke, aby Standa predvadel vic nez ostatni :o)

    • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

      Fly     před 14 lety 10.06.2010 11:59 |  
      0 0

      Vaniak?
      Po návratu KJ by mě to ani nepřekvapovalo.

      • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

        quelhar (admin)     před 14 lety 10.06.2010 12:21 |  
        0 0

        Vidis, tohle me ani nenapadlo.

        • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

          Fly     před 14 lety 10.06.2010 12:28 |  
          0 0

          mě to napadlo především v souvislosti s termínem "mediální bomba." Při vší úctě k Šenkymu, R. Kučerovi a dalším, ti by takové označení podle mě neunesli,není v tom žádná senzace..pokud to vyjádření tedy myslí vedení sigmy vážně.
          Navíc místo brankáře je u nich hodně bolavé.Ale snad se budu mýlit.

        • Re: Slávistický víkend (5. - 6.6.) - výsledky

          Eluin (přítel SN)     před 14 lety 10.06.2010 15:06 |  
          0 0

          A co třeba Vaniak plus Vlček?