Rozhovory

P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

O víkendu vstoupí do jarní sezóny také některé mládežnické týmy a při této příležitosti jsme pro vás připravili rozsáhlý rozhovor s manažerem mládeže Petrem Hurychem. Dnes vám přinášíme první část, pokračování bude zítra.

Na podzim došlo k zeštíhlení placených funkcí v realizačních kádrech mládežnických týmů. Mohl byste je blíže popsat?

K částečnému zeštíhlení došlo. Zrušily se pozice typu hlavní kondiční trenér pro dorost, ještě jeden kondiční trenér a podobně. Dále v dorostu byli dva a někdy i tři placení asistenti trenéra, teď je taková placená pozice jen jedna. Ovšem ti trenéři u týmů většinou stejně zůstali, nepřišla žádná razantní změna, že by kluci najednou neměli takový servis jako předtím. U těch týmů nebyl nikdo, kdo by přišel a řekl, vy mi neplatíte, tak já jdu pryč. Všichni se zachovali velmi férově a pomáhají těm mužstvům dále, nenastaly žádné dramatické scénáře, jak se někdy psalo.

Uvažujete o nějakých dalších změnách?

Dohodli jsme se s panem Platilem, že až se situace stabilizuje, budou placení i druzí asistenti.

Mělo šetření i takový dopad, že se třeba rušila soustředění mládežnických týmů v přípravě?
Soustředění si i v minulosti hráči platili sami s tím, že Slavia přispívala jen některým týmům a to jen na část soustředění. Letos, stejně jako v minulosti, jeli dorostenci na jedno kondiční soustředění na hory a jedno herní. Kluci tedy museli přispět o trochu víc. Herní soustředění proběhlo v areálu na Slovácku, kde jsme měli veškerý servis.

Kde budou na jaře mládežnické týmy trénovat a kde budou hrát zápasy?
Všechny dorosty kromě U16 budou trénovat na Strahově, kde trénovaly už na podzim. Kluci z U16 ještě většinou chodí na ZŠ Eden, takže je vhodnější, když trénují tady v Edenu. Žákovské týmy v rámci dotačního systému sportovních tříd ČMFS trénují v Edenu i hrají mistrovské zápasy tady v Edenu na hřišti T2. U19 a U17 dorosty pokračují na Strahově na stadionu Přátelství a co se týče U16 a U18, tam se ještě rozhodujeme mezi Strahovem a Edenem, protože nechceme, aby zdejší hřiště bylo příliš vytížené, tráva pak není v úplně dobrém stavu.

Je kapacita tréninkových hřišť v Edenu dostatečná?


Máme dohodu s rugby, že několikrát do týdne můžeme využívat část jejich hřiště. Petr Karoch jako sekretář má využívaní tréninkových ploch v malíku a nějak se tam vždy poskládáme. Není s tím žádný větši problém.

Co případné nové tréninkové centrum?


Tak jistě si všichni čas od času řekneme, že nejlepší by bylo začít od začátku na zelené louce, aby byla celá mládež pohromadě, ale v současnosti to opravdu není aktuální téma.

Přejděme k jednotlivým týmům a hráčům. Mezi fanoušky na diskuzích se velmi řeší případ Liridona Krasniqiho a jeho odchod do Mladé Boleslavi, můžete k tomu říct něco více?

Liridon určitě své kvality má. Přišel k nám jako finanční břemeno do budoucna. Jeho bývalé kluby Bayern Mnichov, Mnichov 1860 a Norimberk mají nárok na okamžitou platbu, pokud hráč podepíše profesionální smlouvu. My jsme se před jeho příchodem dohodli s jeho bývalými kluby, že se ta platba odsunula do doby, než by naskočil za A tým. Pokud by tedy u nás nastoupil za áčko, my bychom okamžitě museli poslat desítky tisíc euro do Německa a to si nyní nemůžeme dovolit. Druhá věc, stejně podstatná, je jeho přístup k fotbalu a charakterové vlastnosti. Už v dorostu s ním byly velké problémy, kdy se nevracel z výletů do Kosova a do Německa včas, ale třeba až o týden později. Vyhodili ho z internátu, protože jeho chování tam bylo neakceptovatelné. Tohle vše dohromady nakonec vyústilo v to, že jsme přijali nabídku Mladé Boleslavi a v pondělí přestup uzavřeli. Domníváme se, že u něj je v jeho přístupu velké riziko, ostatně kdyby byl tak skvělý, tak se jej nezbavuje Bayern a potom i Mnichov 1860. K nám přišel s tím, že dostane novou šanci, i jeho agent mu říkal, že má čistý stůl, dařilo se mu, ale problémy s ním neustávaly. Budoucnost ukáže, jestli by bylo výhodnější si jej u nás nechat.

Další hráč, na kterého bychom se rádi zeptali, je Alberto Marič.


To byl podobný případ jako Krasniqi, oni už do Slavie přišli z Německa jako kamarádi. U něj se však ani nepodařilo dohodnout s jeho předchozími kluby v Německu a náklady na jeho další angažmá by byly obrovské.

Vede cesta přiváděním zahraničních hráčů do dorostu po těchto zkušenostech?


Myslím, že ano. Byli tady nedávno na zkoušku čtyři bosenští hráči, za kterými je jasná minulost třeba jen jednoho klubu, kde ten hráč dlouho působí. Tam je možná dohoda s tím klubem, že my si toho hráče vezmeme a teprve když se prosadí do áčka, budou první platby, když přestoupí, mají z toho nějaký podíl atd. Legislativa přestupů hráčů do 18 let je velmi složitá a není snadné sem přivádět hráče ze zahraničí. Hráči, co tu byli na zkoušku, nás zaujali a jsme dohodnuti s jejich agenty, že je budeme dále sledovat a v létě zase na pár dní přijedou. Když jim bude 18, tak je třeba přivedeme. V B týmu jeden hráč zůstává, jde o stopera Damira Begiče, jehož příchod ještě není úplně uzavřen. Toho jsme přivedli i v souvislosti se zraněním Michala Hella, který si poškodil vazy v koleně a musí na operaci.

Jak je to s Perézem?


Tohle je jednoznačně práce našeho zahraničního skautingu. Jak jsem zmiňoval dříve, náklady na něj se odkládají do budoucna do chvíle, než zasáhne do áčka. Pravidelně jezdí na srazy panamské reprezentace do 20 let, bude za ni hrát kvalifikaci na MS dvacítek. Hráč se nám jeví jako velmi dobrá investice do budoucna. Totéž platí i o Niallovi Cousensovi, který je v béčku a patří do kádru kanadské reprezentace do 20 let. Měl teď natržený sval, ale už začíná trénovat.

Jak je na tom vůbec práce zahraničního skautingu v současné době?


Zůstal tu jeden pracovník, který celou tu agendu vedl, takže nasbírané informace tady zůstaly, ty se neztratily. Povědomí o sledovaných hráčích tedy máme. Když budeme vyloženě shánět hráče na nějaký post, tak je kam sáhnout. Mimochodem, že se podařilo najít angažmá pro Belaida a Ragueda je z velké části také práce našeho zahraničního skautingu, kde se využily kontakty, které jsme nasbírali. Tedy to funguje nejen směrem dovnitř do Slavie, ale také směrem ven. Ti hráči měli nějaké nároky a nebylo jednoduché najít kluby, které by jim ty nároky splnily. Třeba Ragued se nedohodl na podmínkách smlouvy v jednom bundesligovém klubu.

Abychom uzavřeli dotazy na jednotlivé hráče, zaujali nás epizodními rolemi v áčku brankář Hrubeš, na kterého jsou delší dobu velmi pozitivní ohlasy, a také Stefan Simič.


Karel Hrubeš udělal velké pokroky, má výbornou postavu, lidsky s ním není žádný problém, velmi dobrá kopací technika, patří do užšího kádru reprezentace. Jen navazuje na výborné brankáře, které jsme vychovali v minulosti - 88 Hanuš, 89 Berkovec, 90 Valeš, 92 Měsíček, který taky patří do širšího kádru reprezentace. Hrubeš jaro odehraje ve své kategorii v dorostu U18.
Co se týče Stefana Simiče, tak stále bohužel nemá vyřízené české občanství, ačkoli o něj usiluje on i jeho otec. Trenér reprezentace by jej velmi rád viděl ve svém kádru, on sám chce hrát za Česko a na jednom soustředění dokonce už byl.

Mgr. Petr Hurych (27) vystudoval obor Management TV a Sportu na FTVS UK. Ve Slavii hrál od 7 do 19 let, jako trenér působil rok jako asistent u přípravky ročníku 99, rok jako asistent u starších žáků ročníku 93. Od srpna 2008 byl asistentem sportovního ředitele, od listopadu 2010 manažerem mládeže.

Komentáře (53)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

    smichov_1     před 13 lety 02.03.2011 18:41 |  
    0 0

    Dve poznamky:

    1) O Krasniqim se obavam ze jeste uslysime a budeme za celoevropske osly ze jsme ho kvuli 1. mil. Kc pro Mnichov 1860 poslali do MB.

    2) Z udelovani obcanstvi Maricovi bych blil. Kdejakej rusky mafian to dostal a kluk ktery tu zije a jeste chce tento stat reprezentovat, tomu delaji prekazky. To je opravdu na p..u!

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      smichov_1     před 13 lety 02.03.2011 18:43 |  
      0 0

      Jak rika jedna znama, mladsiho veku: "mrdat je do ucha pneumatickym kladivem".

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        Troubi     před 13 lety 02.03.2011 19:15 |  
        0 0

        Ty trotle, prosimte zustan na oficialkach a neser se sem. Jakoby ti nestacilo, ze i tam z tebe ma kazdej jenom srandu. Staci, ze uz se sem presunul z idnesu drfe1.

        • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

          DrFe1     před 13 lety 03.03.2011 12:20 |  
          0 0

          Už jsem se skoro bál, že si na mě nevzpomeneš.

        • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

          smichov_1     před 13 lety 03.03.2011 14:02 |  
          0 0

          Ja jsem take z iDnesu, akorad tam uz nejsem. Byl jsem "vrchni".

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      slaviator     před 13 lety 02.03.2011 20:19 |  
      0 0

      "Liridon určitě své kvality má. Přišel k nám jako finanční břemeno do budoucna. Jeho bývalé kluby Bayern Mnichov, Mnichov 1860 a Norimberk mají nárok na okamžitou platbu, pokud hráč podepíše profesionální smlouvu. My jsme se před jeho příchodem dohodli s jeho bývalými kluby, že se ta platba odsunula do doby, než by naskočil za A tým. Pokud by tedy u nás nastoupil za áčko, my bychom okamžitě museli poslat desítky tisíc euro do Německa a to si nyní nemůžeme dovolit. Druhá věc, stejně podstatná, je jeho přístup k fotbalu a charakterové vlastnosti. Už v dorostu s ním byly velké problémy, kdy se nevracel z výletů do Kosova a do Německa včas, ale třeba až o týden později. Vyhodili ho z internátu, protože jeho chování tam bylo neakceptovatelné. Tohle vše dohromady nakonec vyústilo v to, že jsme přijali nabídku Mladé Boleslavi a v pondělí přestup uzavřeli. Domníváme se, že u něj je v jeho přístupu velké riziko, ostatně kdyby byl tak skvělý, tak se jej nezbavuje Bayern a potom i Mnichov 1860. K nám přišel s tím, že dostane novou šanci, i jeho agent mu říkal, že má čistý stůl, dařilo se mu, ale problémy s ním neustávaly. Budoucnost ukáže, jestli by bylo výhodnější si jej u nás nechat."


      Ano, uslyšíme ho o tom, jak s tím Australanem Bulutem či jak se jmenuje ten mladobolevskej černej útočník co ho zatkli v Austrálii a kterej je napojenej na mafii, jak letí do Albánie spolu s Maričem prodávat drogy...

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:49 |  
      0 0

      Jasně v MB to bude stejná hvězda, jako je teď Zahustel :-))

      Že budeme litovat, tomu bych dal tak 10 - 15 procent. Což ještě neznamená, že naši direktóři nepostupovali chybně :-))

  2. Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

    slaviator     před 13 lety 02.03.2011 20:15 |  
    0 0

    Jaké jsou náklady na dorost? A jaké na žákovské týmy? 5? 10? 15 milionů ročně?
    Jde mi o to, "jak moc" se tam dá šetřit, aby to nezasáhlo chod. Ano, druzí a třetí asistenti nemusejí být placeni. Ale kolik se tak ušetří, dohromady milion ročně?

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      PetCC     před 13 lety 02.03.2011 20:41 |  
      0 0

      Mám ten dojem, že se mluvilo o nákladech na mládež nějakých 25 miliónůročně. Ale opravdu to je jen mlhavá vzpomínka.

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        slaviator     před 13 lety 02.03.2011 20:52 |  
        0 0

        To by odpovídalo.

        http://www.fkbm.cz/newphprs/view.php?cisloclanku=2011022502

        Tady je rozepsané, kolik co stojí ve Fotbalové akademii Josefa Masopusta. Pěkně transparentní, škoda že to nezveřejňují i ostatní týmy! Je to 5,5 milionu za sezonu na mládežnické týmy. Ve Slavii chápu, že jsou vyšší náklady na sportoviště či ubytování, lepší a lépe placení trenéři, možná více mládežnických týmů i. Takže jak říkám, 20-25 milionů asi odpovídá. Ale je škoda, že Slavia a další české týmy nevydávají takovéto informace, jako se dá najít o FAJM

        • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

          slaviator     před 13 lety 02.03.2011 20:53 |  
          0 0

          ... ale je to pochopitelný, pak by se vidělo, že se dá za administrativu spojenou s mládeží ušetřit třeba dva miliony... :)

          • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

            MarHud     před 13 lety 02.03.2011 21:10 |  
            0 0

            Nazdar hoši!Ta Spartička to je ale válec hehehe.Vzkaz pro bongora.Ty už to hochu nehul,čoveče.Céčko Liverpoolu,totiž bylo tak unavený,že dostalo trojku od mého milovaného West Hamu ,kterej je poslední hehehe.Mimochodem,takhle tu ligu neukopete aneb kdo za to může tentokrát?Jan Tleskač?Ale já myslím,že bongor určitě ví....ACS!!!!!!!!!!!

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              Eluin (přítel SN)     před 13 lety 02.03.2011 21:30 |  
              0 0

              To jsem zvědav, co Ti bongor odpoví :-)

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              urs (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 09:18 |  
              0 0

              Bongor konečně dostal rozum a na tuhle svoloč reagovat nebude :)

              btw. MarHude - zbal si, prosím, svoje saky-paky a vypadni z tohoto fóra :)
              zde se snažíme o kreativní diskus a i přes některé dost šílené příspěvky se zde naprostá většina lidí chová k ostatním s respektem a slušně.. o tom to je, víš??
              ty nemáš ani zbla ničeho, co jsem zmínil..
              akorát nás tu sejříš se svejma kecama o tvé do morku jádra zrezavělé sraltě a machruješ jak se vezete na vlně a my padáme do hlubin - aby ne, když tomu tvýmu nadklubu fandí většina lidí a jak každej ví.. většina nemá relevantní názor, natož úroveň..

              tak vypadni a už to pochop.. nejsi zde vítán - leda až dostaneš rozum, což nepředpokládám, ale i zázraky se dějí :)

              urs

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        slaviator     před 13 lety 02.03.2011 23:08 |  
        0 0

        Tak to je divný. To by mě fakt zajímalo podrobné rozepsání jako v té Fot Aka Josefa Masopusta... Protože jak může mít průměrný druholigový tým z regionu vyšší rozpočet než Slavie? To jsme jako vzdali snahu vypiplat si nějaké mladé, nebo to fakt jezdí na venkovní zápasy autama s rodiči?

        • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

          Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 09:43 |  
          0 0

          Nevím jak na vás, ale na mne dělá P.Hurych dobrý dojem. Ale jinak teď momentálně není důležitá ani mládež, ani "A", dokonce ani odchody našich talentů, i když to drásá srdce, ale NOVÝ MAJITEL. Od toho se všechno předešlé bude odvíjet. Dlouho jsem byl velký optimista, ale teď už mám smíšené pocity ... No, uvidíme (řekl slepý).

          • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

            klimi     před 13 lety 03.03.2011 09:47 |  
            0 0

            Já se nejvíc bojím toho, že to fakt bude E-Side a od toho půjde všechno ke dnu...

          • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

            janko (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 09:47 |  
            0 0

            Ladislave, ty jenž jsi nám vléval optimismus do žil máš smíšené pocity? To nezní dobře....:-)

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 10:17 |  
              0 0

              E-Side to nebude, na to bych si klidně vsadil a ENIC taky ne. Nevím nic novýho, jen přemýšlím a je to všechno nějaký divný.
              Když budu parafrázovat Vančuru tak: "Tento průběh roku zdá se mi být poněhud nešťastným ..."

              • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                Wommi     před 13 lety 03.03.2011 10:37 |  
                0 0

                ..ted to konecne koupi konsorcium sisak st. - sisak ml. - pitr - a jeste se k nim prida krejcir a nove, aby vypral tu spinu i husak

          • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

            travel (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 10:46 |  
            0 0

            Jednoduše řečeno už nevěříš v Kellnera!Já bohužel už faké ne!

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 10:49 |  
              0 0

              tak nam chlapci aspon reknete, jake mate duvody.. tedy ja zatim neveril, jenom chtel verit.. ale nemam zadne specialni info.. no zrejme s tou e-side se to nejak zamotalo.. kdyby to byl kellner, tak by to koupil asi cely se stadionem, coz..

              • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                Eluin (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:02 |  
                0 0

                Stejně nás asi koupí Synot... (jen tip, nemám pro to pražádné logické důvody).

                • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                  Wommi     před 13 lety 03.03.2011 11:05 |  
                  0 0

                  ..vcera jsem ale cetl, ze to jejich mluvci odmitl,...

                • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                  klimi     před 13 lety 03.03.2011 11:06 |  
                  0 0

                  Synot tip na 99% ne. Jejich tiskový mluvčí se vyjádřil v tom smyslu, že čekají na změnu majitele a poté budou zvažovat další spolupráci a sponzoring Slavie...

                  • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                    mirecek1111     před 13 lety 03.03.2011 11:49 |  
                    0 0

                    Jo no, všichni čekají až nás někdo koupí a pak to do nás všichni začnou sypat, že se to nebude stačit ani utrácet a rozkrádat:D

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:06 |  
              0 0

              Nejde o to, že bych nevěřil v Kellnera, ale čím dál víc mám pocit, že si to jen přehodí z jedné kapsy do druhé a my to ani nepoznáme. Roseň demonstrativně odstoupil (jak jinak to nazvat, mohl v klidu zůstat do valné hromady, připomíná to divadelní představení pro lidi) a pokud představí českou firmu XY, může to být klidně ten utajený majitel, ale nikdo to nepozná. Doufám tedy, že se mýlím, ale ...

              • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                travel (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:16 |  
                0 0

                Ještě k Rosenovi,toto pondělí definitivně končí i v hokejové Slavii.

                • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                  Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:20 |  
                  0 0

                  To je velmi zajímavá informace i vzhledem k jeho konci ve fotbalové Slavii.
                  Aje to na tuti ?

                  • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:28 |  
                    0 0

                    Dovolím si za to dát ruku do ohně,ale radši bych už znal toho novýho vlastníka fotbalový Slavie,jestli existuje.

                  • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                    lassiter     před 13 lety 03.03.2011 11:28 |  
                    0 0

                    je to zajímavé i proto, že ještě v lednu vlastnil 45% ve společnosti, která chce stavět multifunkční arénu a spolu s dvěma nejmenovanými představiteli jednoho skvělého hokejového klubu, kteří měli dohromady 10%, tam měli většinu :-)

                    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                      travel (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:45 |  
                      0 0

                      Mám to od svýho zdroje ze Slavie.Původně jsem chtěl info o novým vlastníkovi fotbalové Slavie.Řekl,že neví,vymýšlet si nebude,ale že na 100% ví ,že Rosen končí i v hokeji toto pondělí.

                      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                        Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 11:58 |  
                        0 0

                        Je to zajímavý i vzhledem k tomu, že Růža měl podmínku, aby zůstal - právě Roseň v čele hokejistů.

                      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                        mirecek1111     před 13 lety 03.03.2011 11:59 |  
                        0 0

                        Ještě kdyby tak zaoral tu svou slavistickou ulici, to už by byl s námi úplně konec.. :)

  3. Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

    Viking     před 13 lety 03.03.2011 11:54 |  
    0 0

    Jak nemůže Platil vědět o novém majiteli když převod akcií schvaluje představenstvo kde je jenom on a Franc?

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      mirecek1111     před 13 lety 03.03.2011 12:08 |  
      0 0

      Jestli to ve skutečnosti ví, jen to nesmí zveřejnit tak to bude 100% tak PPF, nebo jak se někde psalo jen soukromý projekt Kellnera. Ale určitě on.
      Jak by jinak mohl do novin říct, "kdyby to byl Kellner, byl by to dobrý signál".. Už vidím, co by mu na to tak asi v zákulisí řekl ten jiný utajovaný nový majitel:)

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        eomer (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 12:38 |  
        0 0

        Jo to dává logiku !

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:46 |  
      0 0

      Platil v pátečním Sportu vyzněl, že to ví, ale je vyškolený na mlžení. Kdyby byl vyškolený špatně a dedukce tady v okolí tudíž byly správné, tak by to byla asi fajn zpráva :-))

    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

      Viking     před 13 lety 03.03.2011 12:29 |  
      0 0

      Ano, aby zase bylo co rozkrást a utratit jako po letech 96 a 08. Slavia s penězi nikdy hospodařit neuměla a umět nebude.

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        eomer (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 12:39 |  
        0 0

        No kdyby to byl takový náš Abramovič taky by to třeba tolik nevadilo :-)

      • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

        quelhar (admin)     před 13 lety 03.03.2011 12:49 |  
        0 0

        To neni o Slavii, ale o lidech, kteri ji vedou.

        • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

          Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 13:11 |  
          0 0

          O lidech ve Slavii to bylo vždycky, ale dřív si nedovolili tolik co teď.

          • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

            Viking     před 13 lety 03.03.2011 13:41 |  
            0 0

            Vždycky ve Slavii byla šedá zóna, která buď špatně radila, nebo spíše úmyslně škodila majitelům a hrála si do vlastní kapsy. Jestli nový majitel bude mít pud sebezáchovy vyhází všechny zaměstnance a začne s lidským kapitálem od nuly.

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              smichov_1     před 13 lety 03.03.2011 14:06 |  
              0 0

              Krome Celustky, toho bych zatim nechal.

              • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                Viking     před 13 lety 03.03.2011 14:34 |  
                0 0

                Čelůstka není zaměstnanec, je osoba samostatně výdělečně činná pracující na švarcsystém okrádající tento stát na daních a pojištění:)

                • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                  Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:14 |  
                  0 0

                  Už si nepamatuju, ale podařilo se jim tehdy toho Švarce zavřít nebo ne ? Jo, ligový Benešov může jen vzpomínat.

                  • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                    Fallen (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:34 |  
                    0 0

                    podle wikipedie mu dali 18 měsíců, z čehož 9 už měl ve vazbě, než ho odsoudili...

                    • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                      Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:46 |  
                      0 0

                      Díky

                • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

                  martyni (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 15:53 |  
                  0 0

                  :-)))

            • Re: P. Hurych: Šetření slávistickou mládež příliš neovlivnilo

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 16:00 |  
              0 0

              Na tom neco je, vikingu.. lide ve slavii projevuji vskutku mimoradnou schopnost ji okradat...