O Slavii

Slavia.cz opět v provozu

Provoz oficiálních klubových webových stránek byl v pátek odpoledne obnoven v plném rozsahu. "S provozovatelem stránek se podařilo najít řešení, které umožnilo plné zprovoznění webových stránek," uvedl tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Online přenos z nedělního zápasu tak proběhne standardně na oficiálním webu.

Komentáře (20)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia.cz opět v provozu

    tupoleff (přítel SN)     před 13 lety 01.04.2011 21:21 |  
    0 0

    akce "vypnutej web" stejně jako "30 pro abraháma" nedávaj smysl jinak, než že se někdo snaží zvýšit medializaci špatné finanční situace klubu. nezaplacení drobných v momentě, kdy to znamená zastavení přestupů, stejně jako nesmyslné ohlašování vypnutí webu v situaci, kdy druhý den už zase šlape, to je jak švancarův pád ve vápně - kontakt tam byl, ale proč ten skok??? komu je to adresováno a proč? věřitelům, aby se nedomáhali peněz? kupci, aby si pospíšil, nebo nebude co koupit? fanouškům, aby byli rádi za každý hubáčkův odkop, neboť může být poslední????

    • Re: Slavia.cz opět v provozu

      piero (přítel SN)     před 13 lety 01.04.2011 21:27 |  
      0 0

      Mluvíš mně z duše, úplně stejně to chápu i já. Teď jen doufat, že to nakonec dopadně dobře!

    • Re: Slavia.cz opět v provozu

      Markus     před 13 lety 02.04.2011 10:19 |  
      0 0

      Ano, současný mediální obraz Slavie působí opravdu hodně zbídačeně. Důvodem může skutečně být řízená snaha dostat Slavii do konkurzu, levně se zbavit dluhů (nejen vůči ENICu) a pak znovu postavit pod "novým" majitelem. Ten nový majitel je v uvozovkách úmyslně, protože starého majitele prakticky neznáme a ona skupina investorů mohou být klidně ti samí lidé. Tomuto scénáři by odpovídalo divadélko kolem zachránců Slavie, jehož účelem by nebylo nic jiného než získat čas a do konkurzu doplout bez jiných zásahů (třeba ENICu). Ono je třeba si hlavně uvědomit, že tento mediální obraz je kriticky důležitý pro sponzory a marketing vůbec. Bude trvat dlouho, než se jméno Slavie opět vrátí mezi důvěryhodné pojmy a subjekty se nebudou bát s klubem spolupracovat.

      • Re: Slavia.cz opět v provozu

        Markus     před 13 lety 02.04.2011 10:33 |  
        0 0

        Ještě k tomu současnému majiteli, my ho sice neznáme, ale velmi pravděpodobným si mi jeví Key Investments. Vysvětlovalo by to onu neschopnost s věcmi v čas něco udělat, protože mají úplně jiné starost. A odkuď jsou prachy, které prý byly od skutečných majitelelů? To raději ani nechci vědět, ale tuším, že tato bolba vybuchne, budou toho ještě plná média a kauza se nevyhne ani zpolitizování.

        • Re: Slavia.cz opět v provozu

          tupoleff (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 11:05 |  
          0 0

          hm. je fakt že sks a key investments jsou propojený, a je fakt že dou ve stejnej čas ke dnu... skutečně to vypadá, že ten kdo (spolu-)vlastní KI asi spoluvlastní i SKS. a ta současná neschopnost činit pak nahrává spekulaci PITR, jelikož ten je setuza, ta je viachem a ten je KI; a PITR od června sedí a nečiní, akorát někam odlifroval prachy KI.
          sem jen zvědavej, jak to celý souvisí se zmizenim kříže a kde v tom figuruje železničář Standa (u něj je spojení Pitr - KI - SKS taky evidentní)
          nechápu ale,je jak to moh ENIC někomu takovýmu (zjevný gauneři) prodat. za to by si zprostředkovatel (LeŽka???, nebo snad právě Staník???) zasloužil dlouhou a pomalou smrt

  2. Re: Slavia.cz opět v provozu

    PetCC     před 13 lety 01.04.2011 22:16 |  
    0 0

    No, na druhou stranu, mě se ten nový web stejně zrovna moc nelíbí. Takže bych za něj nezaplatil, ani kdybych peníze měl :-)

  3. Re: Slavia.cz opět v provozu

    lassiter     před 13 lety 01.04.2011 22:35 |  
    0 0

    by mě celkem zajímalo, který týmy budou na podzim v Edenu hrát...

    • Re: Slavia.cz opět v provozu

      Tonda     před 13 lety 01.04.2011 22:51 |  
      0 0

      to je jasne.. sralta

  4. Re: Slavia.cz opět v provozu

    Socrates (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 00:37 |  
    0 0

    Kašpaři ...............................................................................................................................................

  5. Čau.

    Kunetice     před 13 lety 02.04.2011 06:37 |  
    0 0

    Jsou dvě možnosti:
    1- třetí liga
    2-nějaký šejk
    ta třetí že to koupí někdo jiný tak jo ale jen až to padne na držku!!!

    • Re: Čau.

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 11:36 |  
      0 0

      A co třeba bohatý Rus?

      Snad by bylo nejčistší, kdyby tady výnosem soudu byla zneplatněna valná hromada, ENIC nabyl majoritu a nějak si ten svůj problém se Slávií vyřešil alespoň jakž takž standardní cestou...

  6. Re: Slavia.cz opět v provozu

    podol (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 08:53 |  
    0 0

    Ano,je to šaškárna a kdybych nebyl od narození slávista,hodně bych se tím bavil.Slávie je opět celé veřejnosti pro smích,stačí
    si přečíst téměř všechny noviny.Protože původci takových akcí
    nemohou být tak hloupí či neschopní,předpokládám,že je to záměr
    osob,kterým nezáleží na Slávii,jejím jméně a slavné historii.Sledují
    jen své zištné cíle.Je otázkou,jak ještě dlouho si to necháme líbit,zda dále budeme vyčkávat,jak to dopadne a rasantní akce
    odkládat.Třeba až na vzpomínkové akce za bývalou Slávii.
    Podol

  7. Co mi...

    Kunetice     před 13 lety 02.04.2011 09:00 |  
    0 0

    Co mi můžeme dělat... Ale už po několikáté vyzývám Šmicra a jiné odrostlé znamé fotbalisty slavie aby začaly něco podnikat a lidi se k nim přidají!!!!!!!!

  8. Re: Slavia.cz opět v provozu

    slimak     před 13 lety 02.04.2011 09:50 |  
    0 0

    Rozhodně nejsem nadšen ze současné situace, ale opravdu si myslíte, že je reálné, abychom nedostali licenci?
    Nevim, proč se to furt interpretuje tak, že když nebude nový vlastník, nebude licence. v tom řízení jde o vyřešení závazků k hráčům; což je pravděpodobně splněno.....

    • Re: Slavia.cz opět v provozu

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 11:29 |  
      0 0

      Je tam potřeba prohlášení hráčů o bezdlužnosti, což hráči zpravidla podepíší, i když nějaký menší dluh je. Když nebude nový vlastník, tak sice může být tato bezdlužnost, ale nemůže být listopadové splacení dluhu k ENICu. Vstup nového vlastníka a datum licenčního řízení spojil Platil, podle mě přichází v úvahu tři možné důvody:

      A) Ta licenční komise může přihlížet i k tomu nesplacenému závazku. A neudělit licenci s odůvodněním hrozící insolvence v průběhu příští sezóny.

      B) Pohádkář Platil potřeboval zase nějaké datum, tak pokračoval ve výběru termínů: Do začátku jara bude majitel. (Významné datum pro příznivce.) Do třiceti dnů bude valná hromada. (Zní to tak právnicky.) Do odevzdání podkladů bude podepsán převod klubu. (Zní to tak zodpovědně.)

      C) Platil už vůbec neví, co povídá.

      Mě se ovšem zdá, že ENIC možná nemá zájem přivést klub do faktické insolvence - spíše se chce dohodnout na splátkovém kalendáři a mít nějaké páky pro případný soud o svůj majetkový podíl. Používá drsné metody, ale snad nehodlá znehodnotit klub, v němž vlastní ,,16 procent nebo podle svého přesvědčení většinu´´. Tím se trochu rozplývá fatalita toho dluhu, zatímco otazníky zůstávají a zřejmě i rostou.

      Když Platil mluví ,,o ENICem nabídnuté pracovní verzi dvouletého splátkového kalendáře´´, dává tím asi najevo, že tu zájem o kompropis ze strany současné Slávie spíše nebude a ze strany ENICu spíše bude.

      Důležitý článek:
      http://www.ceskapozice.cz/byznys/podnikani-trhy/neuveritelne-angazma-key-investments-ve-fotbalove-slavii

      • Re: Slavia.cz opět v provozu

        Jiri1     před 13 lety 02.04.2011 11:56 |  
        0 0

        Zdravim, jen bych Vas doplnil, 4.4 je pouze termin k predlozeni potrebnych dokladu pro udeleni licence , pote zasedne licencni komise , prostuduje materialy a vyzve klub k doplneni ci odstraneni zavad , klub na to ma termin do konce dubna , s temi podpisy hracu ci bafiku , kterym klub dluzi mate pravdu, , vyuziva se to hojne po cele republice a tady musim napsat , ze nejde zrovna o male castky , vetsi problem nastane s hraci, kteri uz jsou zcela mimo klub , ci s firmama , kterym se dluzi treba uz nekolik let. Je zajimave , ze osloveni lide ze svazu nemaji od Slavie dosud vubec zadne informace a spise se kloni k tomu, ze pokud nezasahne nekdo zvenci, tak licence muze byt s vyhradou udelena.

        • Re: Slavia.cz opět v provozu

          travel (přítel SN)     před 13 lety 02.04.2011 15:20 |  
          0 0

          Mám dnešní MF dnes a píší tam o Slavii.Napíši jen pár info.Udělování licencí pro 1. a 2. ligu je do 30. května,klub musí doložit fin. zajištění na celou sezonu a to po všech stránkách(myšleno,že musí mít fin i pro uhrazení všech dluhú-např.Enicu).A podle informací si prý vstup do Slavie Kellner rozmyslel.

          • Re: Slavia.cz opět v provozu

            Wommi     před 13 lety 02.04.2011 17:50 |  
            0 0

            ..dluh vuci ENICu bych neresil,...soud ktery ma o nem rozhodnout, resp. uhrazeni bude napodzim, do te doby neni co resit a myslim, ze dvazu muze byt uplne jedno a nemuze ted resit, jestli slavka dluzi nebo. Az soud rozhodne, tak pak se muze svaz bvit o tom, jestli slavia ma/nema na splaceni, popr. zda slavia splaci dle rozhodnuti soudu, tedy jednorazove nebo ve splatkach!!!
            Myslim, ze urcite kazdej klub v I. lize ma dluhy vuci 3. subjektum a zatim vlastne zadny nebyl poslan dolu,...

  9. Re: Slavia.cz opět v provozu

    DrFe1     před 13 lety 02.04.2011 20:52 |  
    0 0

    Tak ten pekhartovic pitomec nakonec opravdu žádný gól proti Jablonci neslavil, no alespoň že tohle dodržel.

  10. Uplakaní sralťani

    wymaz     před 13 lety 03.04.2011 17:31 |  
    0 0

    Kdyby se to samo stalo nám,bylo by to v pohodě,ale sralta je sralta.Když sousedovi zdechne koza,je u nás hned veselo,holt jsme ČEŠI.Sláva a sudímu podmínkumaximálně.