O Slavii

Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

Další nepříjemná kauza se potáhne se slávistickým útočníkem Zbyňkem Pospěchem. Dnes vyšlo najevo, že se v reprezentační pauze opil a pral se svou ženou a tchýní.

Jako první o celém incidentu informoval deník Blesk. Pospěch se podle něj měl předminulou neděli opít a pak doma napadnout manželku, se kterou se rozvádí, do sporu se navíc připletla i Pospěchova tchýně. Ženy zavolaly policii, která Pospěcha odvezla na záchytku. Trestní oznámení na Pospěcha však podle všeho nepodají.

Ke kauze se dnes vyjádřil slávistický trenér Michal Petrouš. "Vím, že měl rodinný konflikt, mluvil jsem s ním, sám se přiznal, sypal si popel na hlavu, že ho to mrzí. Jak to probíhalo jsme si dnes přečetli v novinách. Samozřejmě mi to vadí, je na očích, měl by si to ohlídat. Beru to na sebe jako podraz, když jsme mu dali šanci. Teď ale nemohu říct, jak to ovlivní další naši spolupráci. Uvidíme, v jaké bude psychické podobě, ale myslím, že bude v pohodě, že se z toho otřepe."

Ačkoliv měl Pospěch viditelné šrámy v obličeji, jeho spoluhráč Martin Vaniak o žádném incidentu nevěděl. "Nevím, že se něco takového stalo, myslel jsem, že byl ze zápasu poškrábaný. Nezaznamenal jsem na jeho chování nic výjimečného." Kapitán týmu Karol Kisel se nechtěl k záležitosti vyjadřovat. "Vůbec to nebudu komentovat, je to každého osobní věc."


Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

    edenian     před 13 lety 07.04.2011 16:34 |  
    0 0

    VTIP: Skoda. Kdyby se nalil az v pondeli, moh namlatit Repovi.

    • Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

      Jakubisko     před 13 lety 07.04.2011 17:31 |  
      0 0

      Leda že by na něj vletěl až do VIP

  2. Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

    Max1     před 13 lety 07.04.2011 21:56 |  
    0 0

    Pardon, ale pokud je to pravda, tak je ubožák a zoufalec....mlátit ženskou. Ať táhne a zcela narovinu, disciplinárka by měla zakročit i u něj.

    • Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

      slaviator     před 13 lety 08.04.2011 01:41 |  
      0 0

      Nevíš, co tam bylo, nevíš, jak ho ty ženský provokovaly, nevíš, jak třeba manželka dělala "naschvály" když rok nedostal ani korunu, nevíš co tchýně Sedláčková... A vzhledem k tomu, že i v bulváru píšou, že je praštil otevřenou dlaní, tak to byla spíš facka...

    • Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

      LordEdmund     před 13 lety 08.04.2011 08:18 |  
      0 0

      Co jestli je pravda?Já u toho narozdíl asi od tebe nebyl, tak jsem opatrnější v soudech. Nevíš co mu prováděla,navíc tchýně, alkohol, rozvod...Možná ho podle těch šrámů napadla,měla záchvat a tak ji vrazil facku aby ji probral a nebo se prostě bránil . Nemusí se nám to líbit, ale když neznáme podrobnosti můžeme jen spekulovat. Hlavně aby hrál na Letný a aby nám pomohl k výsledku.

      • Re: Z. Pospěch: Nešťastná rvačka s manželkou

        bongor     před 13 lety 09.04.2011 07:04 |  
        0 0

        Podle článku v českém tisku a navíc v superprofláklém Blesku nelze vinit ani odsuzovat člověka.Poslední dobou se navíc zdá,že se některým pisálkům zachtělo nejen všechno kontrolovat,ale hned i rozhodovat o vině a nevině.V tomto případě je navíc Pospěch pro ně mediálně zajímavý,navíc je to slávista,co si přát víc.Takže se soudy pomaloučku.