Ženský fotbal

Slávistky vypadly z poháru

Slavia vypadla ze semifinále Poháru KFŽ s Pardubicemi po výsledku 1:2. Pardubice se ve finále utkají s vítězem utkání Sparta - Plzeň.

Slavia do semifinálového zápasu poslala juniorku, za kterou mohly hrát pouze holky starší 16 let, doplněné třemi hráčky A týmu. První poločas měly juniorky ze hry více, první šanci nevyužila Beštová, když za vápnem z nadějné pozice přestřelili. Do vedení jsme se dostali ve 22. minutě, když odražený míč dostala do sítě Kozlíková. Velkou možnost měla ještě Plzáková, ale z brejku branku přestřelila. Pardubice ožily na konci poločasu díky standardním situacím Bottové, kdy dorážela Krejcarová a poté jejich vlastní hráčka nechtěně vyrazila míč směřující do brány. Ve druhém poločase měla první velkou šanci domácí Šmídová, ale to jsme přežili. Na druhé straně hlavičkovala Brázdová, ale mířila těsně vedle. Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase, kdy Bottová zahrála standardní situaci a po závaru doklepla Kunáková a poslala tak svůj tým do finále Poháru KFŽ.

Pardubice - Slavia 2:1 (1:1)
Slavia: Palková - Juráková, Bažoutová, Odehnalová (46. Klesnilová), Mukařovská - Dědinová (46. Lébrová), Beštová, Kozlíková, Rzycká - Plzáková, Brázdová
Branky: 43. Krejcarová, 90. Kunáková - 22. Kozlíková

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)