Ženský fotbal

Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

Včera jsme zveřejnili video ze sporných situací, dle diskuse si každý udělal úsudek stejný jako my. Ale aby vše bylo reálné, přidáváme video se záběry všech odpískaných faulů, penalt, nepenalt a neodpískaných ofsajdů. Jen stačí dodat, že poměr faulů byl: 37x faulovaly slávistky, 5x faulovaly hráčky Slovácka.

Ještě bych ke všemu dodal, že bychom zde mohli zveřejnit i dle nás neodpískané fauly. Každopádně kdo se orientuje ve fotbale, tak ví, že pokud je delegován zkušený rozhodčí, dokáže odřídit utkání tak, jak je potřeba, aniž by si mohl kdokoliv stěžovat. Ve videu však naleznete i doplňující informace, které celou situaci hezky doplňují.

Slovácko - Slavia 0:2, 22.4.2012, přehled faulů

Komentáře (28)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    travel (přítel SN)     před 12 lety 24.04.2012 21:51 |  
    0 0

    Obdivuji naše hráčky,že za takto odřízené utkání tam dokázaly vyhrát.

  2. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    Chlupp (přítel SN)     před 12 lety 25.04.2012 00:23 |  
    0 0

    Kdy a kde hrají holky další zápas? Stálo by za to je jít podpořit, když musely čelit takovému svinstvu...ta obtloustlá mužatka co to pískala by zasloužila pořádnou lekci, zveřejněte na ní nějaký kontakt kde se to sele vyskytuje popř. kde zase bude obtěžovat na nějakém hřišti..

    • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

      Richi (admin)     před 12 lety 25.04.2012 09:03 |  
      0 0

      Další zápas je v sobotu 28.4. od 14:00 v Horních Měcholupech. Delegace se zveřejňují na fotbal.cz. Holky přijďte prosím podpořit.

  3. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    qazwerty     před 12 lety 25.04.2012 08:51 |  
    0 0

    Za ten faul na Divišovou měla být penalta a vyloučení domácí hráčky...Nic jiného nepřipadalo v úvahu...Za toto by měl následovat pořádný "flastr" pro slečnu rozhodčí...Pokud to bylo od ní úmyslné rozhodnutí, tak chápu, že to bylo z "nějakých" pohnutek, ale pokud ne, tak to neumí a ať raději zamíří k plotně, jak uvedla v jednom rozhovoru, že ji tam posílají...

    • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

      qazwerty     před 12 lety 25.04.2012 09:03 |  
      0 0

      A k těm faulům, tak bylo to tak pade na pade - tedy půlka se dala písknout a druhá půlka byla absolutně nesmyslná...A z té půlky, co se dala písknout bych osobně polovinu nezapískal, ale je to jen můj názor...Stejně, že ten první ofsajd nebyl a u toho druhého si to můžou zdůvodnit...A fauly Slovácka ve druhé půli byly oba na žlutou kartu...Jen jedna věc na závěr - domácí hráčka číslo 11, takový macek a stále se jen válel - nevím, jestli bych se být slávistkama ovládnul a trošičku ji nenakopal...;) Bohužel takovéto zápasy jsem na mimopražských výjezdech zažil s žáky i dorostenci, tak mě to až tolik nepřekvapuje a už jsem proti tomu obrněn...

  4. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    PetCC     před 12 lety 25.04.2012 10:40 |  
    0 0

    No já nevím, jaký je trend pískání ženského fotbalu, ale podle to videa to vypadá, že se soupeřky nesmíte jakkoliv dotknout :-)
    Ale docela ty holky ze Slovácka nechápu, to jim nevadí sebou tolik zbytečně flákat na zem? :-)

    • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

      marcocruz (přítel SN)     před 12 lety 25.04.2012 14:50 |  
      0 0

      Hlavně s sebou o tu zem flákaj, jak kusy sádla. Fakt hrůza

  5. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    TJ     před 12 lety 26.04.2012 00:44 |  
    0 0

    Nezlobte se na mě, ale způsob rozhodování paní rozhodčí nepovažuji za aroganci nebo úmysl:
    Jsem z Brna. Když jsme před lety byli s žákyněmi na turnaji v Nizozemí, pískali nám kluci ve věku dorostenců. A pískali výborně. A nepískali první rok. A určitě jen ti nejlepší se potom mohli "propískat" třeba až do první ligy!
    U nás je to ovšem hurá akce ve stylu "poručíme větru, dešti"! Vyrobíme rozhodčí pro ženský fotbal z ničeho, hlavně že to budou ženy. Něžná žena bude něžně pískat ženám. Potívejte se na ty brutální fauly! Už zde je rozpor! Rozhodčí jsou nepohyblivé a až na výjimky (jsou, vím) fotbalu nerozumí! Chytily se jen na šanci za víkend vydělat slušné peníze - no aby ne, když je o to prosíme! Výsledek je předem známý - všem, kromě zadavatelům celé této zmatenosti - je to jako v samotném fotbalu, o který tu přece jde - kde není talent, není nic!
    A tak si tyto rozhodčí nechají zbytečně nadávat, protože PÍSKAJÍ ZMATENĚ A NEPATŘIČNĚ a protože NIKDO NEŘEKNE, "KDYŽ JEŠTĚ NEJSI NEJSI LEPŠÍ, JAK DOROSTENEC S PÍŠŤALKOU, NEPÍSKEJ"!

  6. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    slaviator     před 12 lety 26.04.2012 01:08 |  
    0 0

    Plzeňské zamyšlení Michaela Marková (anonym) 25.04.2012, 22:38 » reagovat
    Zdravím všechny pisatele,jsem hráčka(ještě pořád) Viktorky Z Plzně. A to,co se tu dočítám a hlavně čeho jsem v posledních dnech v ženském fotbale svědkem, mě nejen znepokojuje, ale především cítím velký stud. Vše, co je tu napsáno je pravda a jen doufám, že se Ti,kterým je toto určeno alespoň trochu stydí, i když má zkušenost je bohužel jiná. Jejich hroší kůže se to ani nedotkne. Ale k věci, strašně mě zklamala právě domluva Sparty s mým týmem, o tom jak dopadne semifinále poháru. A o tom, že nebylo ani losováno a někdo si prostě řekl, že se bude hrát jen na jeden zápas...no kde to jsme????? Kdo si tady sakra může jen tak měnit pravidla????Jednou na reprezentačním srazu jsem měla celkem milý rozhovor s Dagmar Damkovou, ještě před tím než začala zastávat tak vysokou funkci a mylně jsem se domnívala,že může ženskému fotbalu pomoct. Ano mohla by, kdyby nebyla jen něčí loutkou. Dalším aktérem je Dušan Žovinec, o kterém jsem také měla kdysi jiná mínění. Ale tím ,že si byl pojistit zápas s Plzní v Plzni, jen potvrdil jakým je člověkem. Nejenže je to ostudný postup, ale co na to holky ze Sparty, že hrály předem domluvený zápas, samy by to nezvládly??? Tak málo je důvěřováno celku, o kterém se říká, že je nej v ČR??? Co si o tom myslet? Asi to samé, co o celém pohárovém cirkuse, který z toho papalášové dělají. Víc mě však mrzí, že na to Plzeň přistoupila! A to, že si Slávie nenechá nic nařizovat, myslím že je v pořádku, ale odplata za to už ne. Pokud je nějaký tým schopný, byť jednou, porazit pražská "S", tak proč by si nemmohl zahrát v televizi? Říkám, naprostá ostuda, je to ubohé a nebylo to nutné! Jsem srdcař a mnozí mě znáte a teď mě fotbalové i lidské srdce zabolelo. Hrát pro radost ano, ale být loutkou ne. Missa

    • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

      slaviator     před 12 lety 26.04.2012 01:10 |  
      0 0

      z diskuze na efotbal.cz

      • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

        qazwerty     před 12 lety 26.04.2012 09:24 |  
        0 0

        Jj, špína všude kam se člověk podívá...

        • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

          tantalos     před 12 lety 26.04.2012 10:15 |  
          0 0

          Ještě jednou budeme vzpomínat na doby čistého fotbalu, kdy to všechno řídil Horník. Zvlášť slečna Damková ukazuje, že pět šest let ve věznici s ostrahou by pro ni bylo málo. No, uvidíme, kam to dospěje. Ten Kříž z Plzně, co ho zavraždili, zřejmě ukazuje, kam povede cesta.

    • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

      quelhar (admin)     před 12 lety 26.04.2012 09:59 |  
      0 0

      "Slavia dělá největší binec v ženském fotbale," říká předseda ženské komise rozhodčích Roman Berbr.

      Zapas nevidel, jeste se tim komise nezabyvala, ale Berbr uz ma jasno. To je fakt k bliti...

      • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

        Artur (přítel SN)     před 12 lety 26.04.2012 10:08 |  
        0 0

        "V lize třeba nedávno porazili Pardubice 8:0 a v poháru s nimi pak vypadli v semifinále. Za přenos z finále jsme přitom zaplatili 200 tisíc. Bylo to znevážení soutěže."

        HAHA to je blb, se takhle přiznat :D Omlouvám se Richi že jsem konspiraci nejdříve neviděl, ale ona tam opravdu je ... je mi z toho nabl..

        • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

          Jiri1     před 12 lety 26.04.2012 10:25 |  
          0 0

          Zdravim , vite A. , ono to zase neni k smichu, kdyz to vezmte do dusledku, svaz se snazi o popularizaci zenskyho fotbalu a nekdo se na to proste vysere, schvalne jsem vcera tu vec nekomentoval, byt je od zacatku jasne, ze je to tak fifty, fifty. Ono tady nejde ani o informace , ale o to, ze zde to taky bylo podano hodne jednstranne a pokud jste se ozval , byl jste razem debileidiotm a vyhruzky nasilim ci urazky na ti jn prsely. To, ale neomlouva hanebnosti, kter se dely pri poslednich zapasech a uz vubc n vyjadreni p. Bebra, ktery zasel hodne nad ramec svych kompetenci.

          • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

            Viking     před 12 lety 26.04.2012 10:33 |  
            0 0

            Jak fifty fifty, to si děláte prdel??? Holky měly prostě na výběr - koncentrovat se na ligu nebo hrát nějaký srandapohár - a jako srandapohár ho třeba bere více jak polovina týmů v lize chlapů, BTW. A to vám jako přijde adekvátní, zaříznout ryzí amatérky jako podsvinče? Tohle je uvažování hodné bolševického blba.

            Normálně bych se na ně vysral, poslal do prdele i Žovince ať si tu repre hraje se svojí hvězdnou Spartou. Tam jsou mu naše holky dobrý, jinak jim ale dělá křivárny za křivárnou.

            • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

              Jiri1     před 12 lety 26.04.2012 10:35 |  
              0 0

              Nehodnotim Zovince , ale situaci, to je asi ten problem, Vy a spousta dalschi mluvite o srandamaci , konkurence a svaz to vidi v trochu jine realite.

          • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

            tantalos     před 12 lety 26.04.2012 10:35 |  
            0 0

            Jiří, takovouhle sviňárnu byste omlouvat neměl.

          • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

            Kmotr (přítel SN)     před 12 lety 26.04.2012 10:41 |  
            0 0

            Jirko, existuje nějaký bezkonfliktní způsob jak Vás přesvědčit, aby jste sem přestal přispívat? Bohužel už nemám čas sem psát komentáře ale na rychlé přečtení si vždy čas udělám, ale číst tady ty tvoje bez prominutí "blitky" pořád dokola je dlouhodobě neúnosné..

            • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

              Jiri1     před 12 lety 26.04.2012 11:00 |  
              0 0

              Blitky , protoze mam jiny nazor, heledte Tantalosi ,Vy jste vzdelany clovek, vite stejne jako Ja, ze ta situace okolo holek je neunosna , ale musi se resit na svaze a ne jinde, proto jsem psal, ze chci znat stanovisko svazu, protoze z druh strany slysite , jze Slavia je jediny klub, ktry dela problemy. Vzdycky si budu vazit lifdi jako je Subrt, ktery delaj vsechno pro nase barvy , ale to my nevezme vlastni nazor.Kmotre , myslim , ze jsem to jiz napsal, ze staci , aby mi zablokovali tnto pristup a Ja odcestuji.

              • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

                qazwerty     před 12 lety 26.04.2012 11:14 |  
                0 0

                Do pohárového semifinále si může Slavia postavit sestavu jakou uzná za vhodnou a nikdo z jiných oddílů či ze svazu ji do toho nemá co kecat....A pokud se poté na ní takovýmto způsobem někdo mstí, tak bych ho či je nakopal do prodloužených zad a vykopal ho či je ze světa fotbalu...A pokud si navíc v rozjeté soutěži - poháru žen - dělají, co chtějí a mění předem určený hrací systém a termíny, tak je to porušení pravidel soutěže a nemělo by to být platné...Takže ať se spíše zamyslí sami nad sebou...

                • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

                  Jiri1     před 12 lety 26.04.2012 11:24 |  
                  0 0

                  Vite , ta druha strana to tak nevidi, proto chci ofiko reakci , ne vyjadreni Bebra , ze nekdo dela bordel, chci argumenty, protoze nekteri lide tvrdi, ze Slavia mela cas na zajisetni ucasti svych clenek v Hradistii, takJja proste chci se svazu fakta.

                  • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

                    martyni (přítel SN)     před 12 lety 26.04.2012 13:49 |  
                    0 0

                    To je desne jednoduchy prece, i kdyby byl svaz opravnene nastvany, zduraznuji I KDYBY, nic neospravedlnuje takovy postup vuci holkam. Tady neni co relativizovat, vse ostatni jsou kecy. Je jedno, kdo muze za to, ze slavie nebude hrat finale poharu.

              • Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

                marek018     před 12 lety 26.04.2012 14:12 |  
                0 0

                vy trpíte takovou podivnou deformací, kterou má teď docela dost slávistů. A to být za každou cenu proti všemu ve Slavii. Kdyby někdo navrhl, že trávník má být zelený, vy byste ho, tuším, na just chtěl červený.

  7. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    Fallen (přítel SN)     před 12 lety 26.04.2012 10:31 |  
    0 0

    Berbrova obhajoba té prasečiny tím, že Slavia vypadla z poháru je vážně moc. Jednomu se chce z toho člověka zvracet

  8. Re: Sestřih faulů při zápase žen se Slováckem

    rainman711     před 12 lety 26.04.2012 10:57 |  
    0 0

    Tak to víte, silnější pes mrdá ... chce to nedělat nepořádek, neplakat a třeba se to časem změní. Na titul ale nepomýšlejte.