Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 22. kolo

Čtvrtý zápas s Duklou, čtvrtá bezbranková remíza. Diváci v Edenu tak museli shlédnout další špatný výkon Radovy družiny, který se odrazil i na hodnocení hráčů.

V páteční večer byl na Slavii snad již téměř tradičně k vidění nehezký fotbal plný nepřesností a chyb. Ani hostující Dukla nepředvedla nic ze svého umění, a tak se není co divit nespokojenosti slávistických fanoušků, které nekoukatelný fotbal přestává pomalu ale jistě bavit a dožadují se konce trenéra Rady, který nedokázal mužstvu za třičtvrtě roku dát sebemenší herní tvář.

A to mohlo být ještě hůře, kdyby v úvodu utkání proměnil obrovskou šanci hostující Borek. Místo prázdné brány ale trestuhodně pouze orazítkoval břevno naší svatyně. Za nás kontroval pěknou hlavičkou Karol Kisel, s ní si ale hostující brankář poradil. To bylo pro první poločas vše zajímavé, jinak nuda, nuda, šeď, šeď.

Ve druhé půli byla Slavia přeci jenom o něco aktivnější než hosté, přesto byl ale výkon sešívaných na hony vzdálen tomu, jak bych si představoval domácí hlad po výhře. Jelikož se nevyužilo zaváhání Dukly v rozehrávce a neujala se ani Zmrhalova náhodná nádherná střela, tak se oba soupeři rozešli smírně zaslouženou a téměř nekoukatelnou remízou 0:0.

Hráče hodnotím na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Kamil Čontofalský - 5 - Neměl skoro žádnou práci. S menším zaváháním si poradil se střelou v druhé půli i s centrovanými míči. Není důvod měnit průměrnou známku ani nahoru, ani dolů.

Milan Nitrianský - 4 - Pravý bek Nitrianský se pevně usadil v základní sestavě navzdory slabé formě, kterou se prezentuje v dosavadním průběhu jara. Dozadu si své odvede, dopředu je neviditelný. Často navíc stojí na půlce místo toho, aby podpořil útočnou fázi. Trenéru Radovi to zřejmě stačí, já jsem nespokojen.

Martin Dobrotka - 5 - Tradičně dobrý výkon. Obranné úkoly si splnil, několikrát se pokusil i o oživení jinak fádní rozehrávky Slavie. Dařilo se mu to jen se střídavým úspěchem.

Milan Bortel - 4 - Obrana fungovala dobře, i díky útočné impotenci páteční Dukly. Bortel tedy neudělal více chyb, nicméně rozehrávání z jeho strany vázne. Často se uchyluje k dlouhým nákopům na nikoho a když už se pokusil rozehrát po zemi, tak nesmyslně namazal soupeři. Měl by přidat, jinak bychom se měli začít poohlížet po jiném stoperovi pro kýžený útok na poháry.

Matúš Čonka - 5 - Podobně jako celá obranná čtveřice, i Čonka si splnil defenzivní úkoly. Navrch přidal i pár fotbalových věcí, kdy se snažil o průniky po lajně. Bohužel se mu v nich příliš nevedlo, nicméně ukázal potenciál a náznak snahy hrát fotbal.

Jan Vošahlík - 5 - Patřil k nejaktivnějším, právě po jeho dobrém centru nebezpečně hlavičkoval Kisel. Ani tak se ale nedá říct, že by byl Vošahlíkův výkon lepší než průměrný. Střídal vynuceně kvůli zdravotním problémům.

Ondřej Petrák - 4 - Začal slušně, pak se vytratil. Petrák je znám svou přesnou defenzivní prací, ale tu neměl kvůli absenci nebezpečnosti Dukly příliš kde uplatnit. Dopředu nic nevymyslí. Měl by hrát ve středové dvojici s někým kreativním (což není Zmrhal a už vůbec ne Gecov), tak abychom měli střed hřiště vyvážený.

Jaromír Zmrhal - 4 - Opět nepříliš přesvědčivý výkon. Měl by hrát v samém těžišti hry, přesto není skoro vidět. Jeho nasazení na pozici tvůrce hry se zdá býtí tragickým omylem, který jsou diváci v Edenu nuceni sledovat téměř celou sezónu. Nebo ve skutečnosti Zmrhal umí hrát technicky a je jen svázán defenzivními úkoly? Možné to je, nakonec krásnou ranou bez přípravy trefil spojnici břevna a tyče.

Martin Juhar - 4 - Juhar připomíná stěnu s raketovým motorem. Poctivě běhá jak šílený sem tam jen proto, aby se od něj balón při zpracování odrazil do autu. V dobré pozici navíc několikrát trefil centrem hned prvního bránícího hráče Dukly. Nechybí mu jen technika, ale i fotbalové myšlení.

Karol Kisel - 5 - Poctivý a snaživý výkon. Zvlášť ze začátku utkání bylo vidět, že náš kapitán je na hřišti jedním z mála, který chce zápas skutečně vyhrát. Škoda jeho povedené hlavičky, kterou brankář Rada pohotově vyrazil. Postupem času se vytratil a zapadl do šedi průměru celého týmu.

Dávid Škutka - 4 - Těžká pozice pro naši útočnou akvizici. Dávid si bude muset zvyknout, že v současné Slavii nedostane takřka jediný dobrý míč, který by útočník potřeboval. Škutka se tak snažil stahovat pro balóny do hloubi pole, kde se mu ale příliš nedařilo.

Rudolf Skácel - 4 - Vytoužené střídání pro diváky, na hřišti však Skácel zatím nepřesvědčil. Přesto ukázal pár dobrých momentů a naznačil svůj potenciál.

Milan Škoda - 5 - Naši hru lehce oživil, zajímavě hlavičkoval po rohovém kopu. Do žádné větší šance se ale podobně jako v případě Škutky vinou hry celého týmu nedostal.

Tomáš Mičola není hodnocen, hrál příliš krátce.

Komentáře (64)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    slamacek (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 15:44 |  
    0 0

    tedy promin ale dat juharovy 4 mi prijde dost odvazne! ten kluk jako dobre, snazi se, ale ne fakt ne! podle mne nejhorsi z nasich. 3 a to jeste z odrenyma usima!

    Rada 1 s hvezdickou, tedy = diky a sbohem...

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 15:48 |  
      0 0

      Mně přišlo všichni podobně marní, nikdo moc nevyčníval ani nahoru, ani dolů. A třeba na rozdíl od Nitrianského se Juhar aspoň snaží a běhá.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        spojka     před 11 lety 07.04.2013 15:51 |  
        0 0

        V jeho případě by bylo asi lepší, kdyby se o nic nesnažil. Ta pasáž, kdy asi třikrát za sebou stál na lajně a narazil Čonkovi balon do autu, to se nevidí ani v žácích.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          marcocruz (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 16:26 |  
          0 0

          A i přesto bude v derby určitě opět v základu, možná bude i sestava stejná, poněvadž jsme přece opět neprohráli. Já už se tomu vlastně spíš směju, protože ono to je fakt vtipný to Radovo myšlení.

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            th     před 11 lety 07.04.2013 17:24 |  
            0 0

            Obávám se, že ne. Spíš čekám hru na dva útočníky, Juhara na lavce, Rudu a jednoho neokoukaného mladého v základu a dardu od Sparty, po které bude Rada z obliga, protože to přece postavil tak, jak si fanoušci, kterým je 5 neproher v řadě málo, přáli. :)

  2. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    vavicek     před 11 lety 07.04.2013 15:50 |  
    0 0

    Zajímavé. Tady se několikrát psalo, že hrajeme 4-2-3-1 a zároveň se píše, že Zmrhal hraje tvůrce hry. Tak jak je to? Má tvořit hru Kisel nebo Zmrhal? A jaké je rozestavení?

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 15:51 |  
      0 0

      Rada několikrát říkal, že Kisela počítá mezi útočníky. A Kisel hru tedy rozhodně netvoří. Nakonec od čeho by tam tedy Zmrhal byl, když DZ je Petrák?

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        vavicek     před 11 lety 07.04.2013 15:56 |  
        0 0

        Kisel se rozhodně o tvorbu hry pokouší. V dnešním fotbalu se hraje na dva defenzivní záložníky. Nicméně pravda je, že jeden z nich je většinou kreativní.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 16:00 |  
          0 0

          A tak pokud bereš jako DZ Horvátha s Daridou, tak to pak jo. Já jako klasickýho DZ beru Petráka, který hraje dozadu výborně, ale sám nic nevytvoří. Otázkou je, jestli už to není v současném fotbale přežitek.

          O Radově specialitě Petrák - Gecov, tedy rovnou dvojici, která neumí pořádně rozehrát, nemluvě. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            vyseptala_analni_sbijecka     před 11 lety 09.04.2013 16:48 |  
            0 0

            okay, ty vytáhneš příklad Plzně, kde o dvojici Horváth - Darida opravdu nělze hovořit jako o defenzivní. já ale kontruju například Manchesterem United, který to hrajou povětšinou s dvojicí Carrick - Cleverley...

  3. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 16:02 |  
    0 0

    Jinak začínám litovat, že jsme nepřivedli Kotala. To je muž na svém místě (i když se sparťanskou minulostí).

  4. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    miros     před 11 lety 07.04.2013 16:35 |  
    0 0

    přijde mi že jsi trochu zaujatej...Bortel hraje spolehlivě a nemám k němu výhrady...Skácel zatím nepřesvědčil..to si děláš srandu? nastoupí do mužstva ve stavu kdy do sestavy,která hraje totální holomajznu a ty jako si myslíš, že přijde na 20 minut dá gol? nezlob se, ale zdá se mi že fotbalu moc nerozumíš...je hezká tvoje aktivita v hodnocení ale bohužel...Juhar potřebuje hrát jasně svojí hru..míč za beka a uteče všem...to co ho nutí Rada hrát je nesmysl...Je to hráč který má jednu výtečnou vlastnost..rychlost..bohužel v téhle holomajzně ji nevyužije...v Teplicích byl jediný hráč, který přešel v běhu přes hráče a chodil s míčem do vápna...bohužel to posral v závěru...

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 16:40 |  
      0 0

      Zato ty jsi expert na slovo vzatý, mirossi. :)

      Skácel nehrál 20, nýbrž 40 minut, za které je hodnocen. Za ten čas opravdu nic nepředvedl, což samozřejmě neznamená, že kdyby dostal větší prostor, tak to nebude jiné.

      Je hezké, že jsi ohledně Juhara vytáhl Teplice, kde jednou zahrál (i když to nakonec stejně podělal). A viděl jsi třeba teď Olomouc venku? A co třeba Slovácko? Tak šílené individuální výkony jako ty Juharovy z těchto zápasů, jsem s výjimkou Cicmana za rok a půl, co hodnotím, neviděl (a to za tu dobu hrajeme strašně a nastoupila taková esa jako Milutinovič atd.).

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 16:41 |  
        0 0

        Čímž neříkám, že Juhar je úplně na odpis, ale vydávat ho tu za skrytou hvězdu, kterou jen nikdo nechápe, mi přijde úsměvné.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          miros     před 11 lety 07.04.2013 16:55 |  
          0 0

          neumíš číst...já ho skrytou hvězdu nepovažuji! Kde si to četl? jenom mi přijde, že jsi na něj zasedlej...když tam nemá kdo co dělat, tak je to Zmrhal, který je stejně pomalej jako Lukáš jarolím

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 17:00 |  
            0 0

            Zasedlej? Po včerejším výkonu může za tu 4ku být rád. Nebyl schopen nacentrovat, několikrát to letělo hned do prvního bránícího hráče, několikrát nezpracoval. A ve dvojici na levé straně Čonka - Juhar se zdál být brzdou právě druhý jmenovaný.

            Ale třeba by měl co nabídnout, kdyby hrála Slavia jinak, to ale já nemohu hodnotit. Co má říkat třeba Škutka, který nedostal jediný dobrý míč a proto nemohl zahrát líp?

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            quelhar (admin)     před 11 lety 07.04.2013 17:11 |  
            0 0

            Mirossi, ty jsi zase zasedly na Zmrhala a prakticky v kazdem hodnoceni jakehokoli zapasu pises, ze je nejhorsi na hristi :o)

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              miros     před 11 lety 07.04.2013 19:21 |  
              0 0

              protože nejhorší je....

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 16:43 |  
      0 0

      nesouhlasím prakticky se vším.

      Bortel se lepší, ale spolehlivý je silné slovo, nepřihraje, pozičně občas slabší.
      Skácel se mi v pátek moc nelíbil, sice půlrok nehrál, měl tam záblesky, ale čekal jsem víc. asi fotbalu nerozumím (mj. podobnou rétoriku používá rád i Rada, náhoda?)
      Juhar míče za obranu dostal, ale nezpracoval je a utekly mu do autu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 17:47 |  
      0 0

      K tomu Juharovi. To je hráč o kterým pořád nevím co si mám myslet. Několikrát ukázal, že hrát umí, třeba většinu zápasu v Teplicích ale i na podzim předvedl několik moc pěkných momentů a průniků. Ovšem velice zdatně to umí vyvážit naprosto tragickýma okamžikama i tragicky odehraným celým zápasem jako teď proti Dukle. Kdy si nedokáže zpracovat ani lehkou přihrávku. Jak je to možný? Jak může mít jeden hráč takhle obrovské výkyvy kolikrát i během jednoho zápasu? Buď je to v hlavě a potřeboval by si na pár kol sednout nebo si zahrát v juniorce aby se mu zvedlo sebevědomí. Nebo na to prostě nemá a pak by neměl hrát vůbec. Ale od toho je tu trenér, který ho vidí každý den, mluví s ním a tedy by ho měl znát. A ten to očividně nezvládá.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        marcocruz (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 19:10 |  
        0 0

        Je všeobecně známo, že Rada na psychiku nevěří.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 16:39 |  
    0 0

    tak nějak souhlas, ale asi už jsem unavený celkově tím bezkrevným výkonem, že mě ani nezajímají individuální výkony.

    Občas z toho fotbalu mám pocit, že hráči nechtějí, nemakají na 100%, do sprintů nedají vše. Do toho nedostatky v technice-dost často jsem v pátek viděl žáčkovské chyby ve zpracování, hráče míč neposlouchá, utíká do zámezí. A k tomu jsme začali šíleně faulovat. Za zápas 19 faulů ku 11 a to ještě rozhodčí dal Dukle spoustu výhod. A nárůst faulů obecně souvisí s nedostkem techniky.

    Celkově už je to nějaké ubíjející, Rada se chováním blíží ublíženému chudáčkovi, jako když končil v repre. Kecy o mladých, pěkné hře či 5 neprohrám prostě vzhledem k počtu bodů, výher, skore zněí jako vytřžené z reality.

    K jednotlivcům:

    Dost se mi líbil Škutka, umí si pokrýt míč, zpracovat si fotbalově do běhu, ale co naplat, za zápas nedostal jediný míč. Z toho rezultuje, že největší bolest SKS je v záloze.
    Solidně zahrál i Vošahlík, o dost lepší než ze začátku jara Mičolo, přejde přes hráče a jako jediný v týmu přesně nacentruje do vápna.
    Dobrý zápas odehrál i Dobrotka a Kisel.

    Zbytek hodnocení už ale bude spíše kritika.
    Nitro je nudnej, své si ubrání, ale podpora útoku nula, cetrem skoro vždy trefí prvního obránce. Ven ze sestavy.
    Juhara vystihl dobře Alanor, sice běhá jako šílenej, ale ty nohy. Technika je zoufalá, forma je zoufalá, dávno měl být ze sestavy.
    Zmrhal, další omyl. ten kluk se prostě na takovouhle roli necítí, je zalezlý, schovává se za Petráká, Rada kecá, když tvrdí, že se od Brna rozehrál. Ok, měl hrásnou pecku do břevna, mohl být hero, ale co nepřesnýc přihrávek dal, to se nevidí. Tohle play maker nebude. Ven ze sestavy.

    Celkově je největší bolest Slavie trenér. Hráči si jsou děsně jistý místem, kdyby už dávno prohodil Juhara se Skácelem/Tusjakem, Nitra s Dostálem/Mikulou, Zmrhala s Hrubým/Šimečkem, Bortela s Kolaříkem/Gecovem, hráči by se víc snažili, bojovali by o místo. Ale takhle bude Nitro hrát dál ho... a nic se nestane, tak proč by přidával? On si určitě tak jako tak myslí, že hraje super, co ho tak pozoruju. Už by mu měli chystat smlouvu na Nou Campu. Tyhle kluky nechápu.
    A přitom lavičku máme plnou skvělých hráčů, ale základ se prostě nezmění a to je pak těžký.

    Doufám, že Rada brzo skončí a že přijde někdo, kdo nám dá alespoň naději koncepční práce.

    Zároveň bych rád vyzval suHumana, aby pověděl, co se dělo v garážích, zatím mi to připomíná Jiřího a jeho útržkovité vzkazky, rád bych se, stejně jako mnoho dalších, dozvěděl vše uceleně. Děkuji
    Přitom na střídačce sedí

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      miros     před 11 lety 07.04.2013 20:45 |  
      0 0

      k těm tvým nápadům, jak dátdo základu hráče z juniorky, ti mužu jenom napsat, že dnes skoro všichni tebou jmenovaní hráli dnes proti juniorce Brna 0:0...myslíš, že by to stačilo v lize?

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 20:56 |  
        0 0

        Teď bych tam mladé taky mermomocí nedával. Je ale podle mě obrovskou chybou, že se v áčku nevyužila výtečná forma Šimečka či Hrubého. Místo toho se tam ti hráči spíše utlumili.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          jarodo57     před 11 lety 07.04.2013 21:33 |  
          0 0

          Momentálně je podle mě jakékoliv hodnocení hráčů úplně k ničemu ,protože nikdo neví co ten Rada po nich na tom hřišti chce .Je zbytečné se tady kvůli tomu dohadovat.Pro mě je priorita vyhození Rady a pak po 2 zápasech pojďme hodnotit hráče. Vždyť snad každý tady už dospěl k názoru,že momentální stav a hru mužstva má na svědomí on.Nezlobte se na mě opravdu je škoda si tady nějakým způsobem ubližovat kvůli primitivnímu choleriku bez sebemenší sebereflexe. Uvidíte ,že jeho odchodem by se hodně věcí ukázalo kdo do mužstva patří a kdo je ochoten pro mužstvo něco obětovat.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Citrus (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 19:27 |  
    0 0

    Musím se smát, jak tu teď kritizujete Juhara, přitom po příchodu ho většina velebila. Mohli byste se aspoň zpětně přiznat, kdo z vás ho skutečně viděl před příchodem hrát. Přesně se ukázalo, že Juhar je jen běžec s tvrdou střelou. Hlavně že padala silná slova, jak ho někdo Spartě záviděl apod. Zrovna tak byl jeho příchod konečná pro Hurku, což mnozí nechtěli vidět. Fakt mě štvě, že jsme rudejm odpomohli od kopyta a ještě jim za to zaplatili. A že oni jich mají dost a už to, že se Juhar neprosadil ani tam, leccos naznačovalo. Bohužel, už je tady, nic s tím nenaděláme. A vzhledem k tomu, že z nepochopitelného důvodu musí Juhar stále hrát, navrhoval bych alespoň, ať hraje zprava. Může tak uplatnit svoje jediné 2 přednosti – utéct, zaseknout na střed a pálit. Nalevo je úplně k ničemu, protože centr dá 1 z 10. A tím budeme hned mít i místo pro Rudiho.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      no-nick     před 11 lety 07.04.2013 19:50 |  
      0 0

      Já byl jeden z těch, kteří jak píšeš z jeho příchodu byli nadšení a Spartě ho záviděli. Samozřejmě jsem ho předtím moc neviděl, jenom nějaký sestrihy (kdo z nás má nakoukane zápasy Sparty a slovenske ligy:-)). Rozhodně jsem od něj čekal daleko víc. Ale ikdyz je to daleko tomu, co bych si co se jeho hry a přínosu týče představoval, tak si tu velkou kritiku nezaslouží. Ta mrda v T. byla desna, ale to se prostě stane. Juhar jako jeden z mála aspoň něco zkusí, zkusí vystřelit, obejít hráče, to si bůhví proč nikdo jinej nedovoli. Hraje blbě, ne ze ne, smutný je, ze i ty jeho nevykony jsou často lepší než výkony ostatních.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Citrus (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 20:46 |  
        0 0

        Ale jo, já na něho nechci být hnusnej. Jednou je tady, podpořme ho. Snaha se mu upřít určitě nedá, jenom má prostě svoje limity. Mě by spíš zajímalo, kdo má za podobný příchody zodpovědnost. Takovéhle hráče nemusíme kupovat, tím spíš ne od rivala. Na to nám stačí vlastní líheň. Jaktože já, laik, jsem to věděl už v srpnu? A těch hráčů, kteří jsou tu omylem je víc - Fenin, Škoda, Mičola. Osobně bych nevodil ani Gecova. A omyl největší byl Rada. U něho by se s napravováním škod mělo začít.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          no-nick     před 11 lety 07.04.2013 22:00 |  
          0 0

          Často s tebou nesouhlasim, teď ano. Snad vyjma Fenina - myslím, ze ještě dost ukáže (což jsem myslel i u Juhara:-)).

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Citrus (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 22:32 |  
            0 0

            Často, jo? :-) Vždyť sem skoro nepíšu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              no-nick     před 11 lety 07.04.2013 23:06 |  
              0 0

              Je fakt, ze jsem ze tu chvilku neviděl, ale když jo, byl jsi vždy děsně negativní a děsně utocnej;-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                no-nick     před 11 lety 07.04.2013 23:07 |  
                0 0

                Teda...vždy...často:-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                  Citrus (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 23:24 |  
                  0 0

                  A nepleteš si mě?

                  • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                    no-nick     před 11 lety 08.04.2013 00:45 |  
                    0 0

                    Nooo...nemozny to není:-) Už nad tím dvě hodiny přemýšlím, jestli jsem si tě nespletl:-) Tak pokud dovolis, než si budu jistý, vezmu raději obvinění zpět :-) Jako bych nic nenapsal.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Betynka58     před 11 lety 07.04.2013 19:50 |  
    0 0

    S určitými výhradami přijímám argument, že Petrák s Gecovem nemohou hrát vedle sebe, ale upřímně řečeno, nepřipadá mi, že by hra středu zálohy byla s duem Petrák-Zmrhal kvalitnější, spíše naopak. Proto bych zkusil proti rudochům nasadit místo Petráka Gecova, který mi v prvních jarních zápasech připadal v lepší formě.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 07.04.2013 20:19 |  
      0 0

      Vzhledem k tomu, že Rada někde vysvětlil, že Zmrhal má stejné úkoly jako měl Gecov tak je jasné, že je uplně jedno jestli hraje s Petrákem Zmrhal nebo Gecov. Prostě pořád hrajeme na dva DZ kdy ani jeden neumí (a ani nemá za úkol) tvořit hru. To má za úkol Kisel z pozice útočného záležníka nebo možná druhého útočníka. (podle toho, že když nemohl hrát tak ho nahradil Fenin a sám Rada ho počítá jako druhého útočníka) Z toho si můžeme odvodit, pokud použijeme rozložení defenzivní vs ofenzivní hráč, že Rada hraje stylem 6 obránců proti 4 útočícím (zapsal bych to asi takhle 4-2-2-1-1) 4obránci 2dz 2krajní záložníci 1 podhrot 1 hrot. Kdy hru tvoří podhrot?!!

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 21:05 |  
      0 0

      Však já si myslím, že se k sobě nehodí ani dvojice Zmrhal - Petrák, v článku je to nakonec jasně zmíněno.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      no-nick     před 11 lety 07.04.2013 20:49 |  
      0 0

      Noooo...tak to děkujeme. Třeba v prichodech ti tam nějak chybí Skutka, Skácel, Fenin, Vosahlik na začátku sezony. Mně to přijde jako slušný vysvědčení pro tak jak píšeš neschopnyho člověka. Ze se každá posila nepovede - to ani Barcelone.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        spino     před 11 lety 07.04.2013 22:12 |  
        0 0

        Nechtěl jsem zmiňovat posily, pod které je podepsaný pan Kusý s Kubíkem, nebo výjimečně Řebíček (Juhar).

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          no-nick     před 11 lety 07.04.2013 23:03 |  
          0 0

          Chápu to dobře, že povedene přestupy dělal Kusy, nepovedene Drzmisek? Ty jsi fakt dobrej:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            spino     před 11 lety 07.04.2013 23:35 |  
            0 0

            Ne. Jen jsem se nechtěl dotýkat období, kdy to tady řídí Kusý. Držmíšek měl v době Platila prakticky volné ruce, protože Platil byl ten poslední, kdo tomu rozumněl. Pro něj hráli roli jen čísla, respektive cena. Kusý s Kubíkem a Radou si přecejen k posilám řeknou své.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              no-nick     před 11 lety 08.04.2013 07:52 |  
              0 0

              Takže teď, když je Drzmisek rizen Kusym a Kubikem, se jeho práce zlepšila. To mi jistě dle výše napsanych posil potvrdis. Není tedy důvod jej vyhazovat.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              Tugarin     před 11 lety 08.04.2013 15:12 |  
              0 0

              Já mám pocit, že za Platila nebyly moc peníze, takže ta volná ruka je dost sporná...

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                spino     před 11 lety 08.04.2013 19:01 |  
                0 0

                Já to myslel v tom smyslu, že v klubu nebyl nikdo, kdo mi ohledně posil tvořil Držmíškovi oponenturu. Platil tomu nerozuměl a trenéři neměli mandát, protože byli jen doačasní.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 21:02 |  
      0 0

      Nespamuj tu s tak plytkými texty, viz ty přestupy. Jediný hodnotný na tom článku je tvůj avatar - dinosaury mám rád.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        spino     před 11 lety 07.04.2013 22:13 |  
        0 0

        Ty mi jdeš zrovna do rány. :D Chtěl jsem se zeptat, jestli SN nepořídila záznam z tiskovky po Dukle, docela by mě zajímali otázky novinářů. Dík.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 22:21 |  
          0 0

          Otázky jsou v podstatě ty, co jsou všude na netu v těch rozhovorech.

          On už se mu každej bojí říct, že ta hraje stojí za houby. Řekl mu to tolsimir naposledy a na další tiskovce seřval aspoň mě při úplně obyčejném dotazu, když už tam nebyl on. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            Alanor (admin)     před 11 lety 07.04.2013 22:23 |  
            0 0

            Myšleno, že tam nebyl tolsimir. :)

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              spino     před 11 lety 07.04.2013 22:34 |  
              0 0

              Nemám rád lidi, co nepřijmou kritiku. Já ať dělám cokoliv kdekoliv a hází se na mě oprávněná či neoprávněná kritika odkudkoliv, vždycky si z toho něco vezmu, vyhodnotím si to a jdu dál. Bez kritiky nikdy nikde zlepšení nepřijde.

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                Elanius     před 11 lety 08.04.2013 01:20 |  
                0 0

                To sis přečetl v nějaké moc chytré knížce viď :-D

                Jinak o tvém článku se nemá smysl, jediné slovo které ho snadno charakterizuje už použil Alanor - plytký.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    slaviator     před 11 lety 08.04.2013 00:27 |  
    0 0

    Četli jste tu zprávu o tom asistentovi Košůtovi (mával nás v Teplicích i), co skočil pod vlak? Já si ho nezařazuju pod žádnou aféru, krom toho komicky zahájeného druhého poločasu Jihlava-Plzeň, když ještě Blažek nebyl v bráně... Ale jinak žádnej zářez, žádná chyba... Je ho pro rodinu škoda určitě jako manžela a táty, ale je ho škoda i ve fotbale :/

  9. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Borris     před 11 lety 08.04.2013 00:29 |  
    0 0

    tak vážení viděli jste DOhráno??? Je mi z toho špatně ještě teďka a pěkně mě to zvedlo ze židle. Fanoušky Slavie tam vykreslili jako nevyzpytatelné stádo, které se rozhodlo po Petroušovi a Strakovi odstřelit dalšího trenéra. A Gedeon nás dokonce označil jako hanebný obraz celé naší společnosti a zároveň se pasoval i do role bojovníka za trenéry na které se píská. A co si to vůbec dovolujeme vyjadřovat takhle veřejně nespokojenost, když máme famózní sérii 5 neproher v řadě....

    Přece co si to dovolujeme za nehoráznost, že nadáváme na naší nekoukatelnou hru, hlavní je že neprohráváme.....
    Jenže tohle je na Slavii dost málo, s tímhle se spokojit.

    Čistě hypoteticky.... Kdyby se třeba ve španělské lize povedlo nějakému trenérovi vytáhnout Levante například na skvělou 7 příčku, následně si tím vysloužil angažmá v Realu Madrid a pohyboval se s ním v další sezoně taktéž kolem sedmé příčky, tak si jako Kalous z Dohrána myslí že by v Madridu panovala bezbřehá spokojenost a fanoušci bílého baletu by hýkali blahem? A že by se v listu MARCA psalo, ať jsou fanoušci rádi že pětkrát v řadě neprohráli a přitom by těch pět neproher obnášeli tři plichty třeba se Zaragozou a pak dvakrát 0:0 doma s Mallorcou a Betisem? Garantuju že fandové bílého baletu by udělali defenstraci a hráči by se báli vycházet do ulic. Protože i v zápase ve kterém Real vede doma 3:0, tak jsou fanoušci schopný klidně začít pískat když si Real byť jen na pár minut dovolí polevit v útočení a v nasazení! A my chceme pouze jen aby Slavia předváděla opět atraktivní fotbal a hráli jsme opět na pohárových příčkách. Tedy to co bylo Slavii vždy vlastní!

    Proč to píšu? Ne proto že by jsme byli na stejné úrovni jako Real Madrid, to pochopitelně ne! Ale proto, že stejně jako je Real Madrid španělský velkoklub, tak je Slavia Praha český velkoklub. A od obou těchto klubů budou vždy jejich fanoušci očekávat na domácí scéně nejen útoky na nejvyšší místa, ale i pohlednou hru a útočný fotbal. Přes to nejede vlak! Od Realu se to očekává pochopitelně i v evropě a neustále. Od Slavie to my fanoušci bez debat čekáme v lize! Předurčuje nás k tomu slavná historie, jméno klubu, sešívané dresy, lsavné jména z naší dávné i poměrně nedávné historie a i současný kádr!

    Když se trenér s jedním týmem a nějakou hrou umístí na sedmé příčce a je to považováno za úspěch, tak to neznamená že to samé bude považováno za úspěch i jinde. Ve Slavii jsou prostě diamterálně náročnější nároky a jestli to pan Kalous z Dohrána nechápe, tak asi fotbalu moc nerozumí a v tom případě by se měl realizovat v jiném odvětví. Měspíš mrzí a zaráží slova Gedeona, od kterého bych to nečekal. Sám ve Slavii strávil hezou řádku let, ví co to obnáší hrát za Slavii a čekal bych že bude chápat rozhořčení fanoušků z výkonů a výsledků a že naše řekl bych hodně velká trpělivost už je prostě zákonitě u konce. Jenže svými slovy ukázal, že si z těch let ve Slavii očividně nic neodnesl. Fakt u mě klesnul. HNUS HNUS HNUS.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Kornovo     před 11 lety 08.04.2013 08:46 |  
      0 0

      mas naprostou pravdu.jen pridam priklad,tusim z roku 2007 kdy real po nekolika letech opet ziskal titul pod trenerem capellem.ale fanousci ani vedeni nebyli spokojeni s hrou a tak se mily trener musel po sezone pakovat.takove eso jako capello a dostal padaka po titulu.samozrejme ze to byla chyba,protoze real pak hral do prichodu mourinha uplne hovno,ale tady aspon vidite rozdil v narocnosti.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      martyni (přítel SN)     před 11 lety 08.04.2013 10:37 |  
      0 0

      No je to dobry obrazek bidy naseho fotbalu. Jako by cesky fotbal byla uzavrena skupina zijici ve svem skleniku, ktera nechce, aby ji do toho nekdo kecal nebo dokonce po ni chtel nejake vykony. Rada tvrdi, 5x jsme neprohrali, tak vo co komu jde.. Dokud lidi kolem fotbalu nepochopi, ze se hraje pro divaky a ze kdyz se clovek 5x ukouse u fotbalu nudou, tak je uplne jedno, jaky budou vysledky.. uprimne receno tezko nachazet motivaci na takovy fotbal chodit.. Dokud se nezmeni mysleni a nebude tu snaha o odvazny utocny fotbal, o max. nasazeni po cely zapas, tak lidi nebudou chodit a podle me je to v poradku.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        travel (přítel SN)     před 11 lety 08.04.2013 10:55 |  
        0 0

        Plně s tím souhlasím a vůbec se Rady nezastávám (což je znát i z mých předchozích příspěvků),naopak už aby ze Slavie zmizel.Jenže o útočný ,odvážný fotbal se např. pokoušel v Příbrami Vavruška.Ze začátku měl i docela úspěchy,např. vyhrál na toaLetný.Bohužel začátek další sezony už mu nevyšel a musel se pakovat.Takže většinou jde asi majitelům o výsledky a diváci jsou na vedlejší koleji.Mám obavu,že to je i případ Řebíčka.I když podle mě by neměl být spokojen ani s tím,že se 5 utkání neprohrálo,je to alibismus Rady,snad aspoň Kusý má rozum.Uvidíme po derby.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          martyni (přítel SN)     před 11 lety 08.04.2013 11:38 |  
          0 0

          No tak vsichni jsou presvedceni, ze ty vysledky se snadneji dosahnou defenzivni hrou, kvuli cemuz je nas fotbal defenzivni, priposrany a nudny. A kdyz se to nekomu nelibi, cela ta fotbalova mafie se semkne a zacne nevrazive odrazet kritiku.
          Jinak po derby se urcite nic nestane, znas to, souper byl kvalitni, je ve forme, podali jsme bojovny vykon, nestacilo to..

          • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

            travel (přítel SN)     před 11 lety 08.04.2013 11:58 |  
            0 0

            No bude záležet,jak to dopadne,pokud dostanem dardu a já se jí obávám,tak snad i Řebíčkovi se rozsvítí v jeho "moudré " hlavičce a uvědomí si jaký udělal Lavička od podzimního derby s rumunama pokrok a my hrajem pod Radou pořád velký kulový a že nezbývá než se s Radou rozloučit.

            • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

              martyni (přítel SN)     před 11 lety 08.04.2013 13:59 |  
              0 0

              Ja si ale myslim, ze dardu nedostanem, ta defenziva skutecne neni spatna, ostatne venujou se ji skoro vsichni hraci a Radovi nelze uprit, ze tu obranu hrajou poctive, dokonce i ten presing jsou hraci schopni predvadet.. to ofenzivni hra je katastrofalni.. takze ja tipuju treba tak 2:0 pro rudy nebo tak nejak..

              • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

                Borris     před 11 lety 08.04.2013 15:48 |  
                0 0

                no já ti řeknu, že nepamatuju kdy naposled jsem měl před derby takhle staženou prdel, jako budu mít teď v sobotu. Rumuni nabrali formu jak netvor a jsou jak monstrum které likviduje každého na potkání. A my jsme naopak naprosto trapný a neškodný zápas co zápas. Navíc rumuni po tom co jsme je na podzim porazili, budou nažhavený jako svině. Fakt z toho zápasu mám strach a za plichtu bych byl hodně rád. Musím uznat že rumuni hrají fakt pěkný fotbal, jaký u nich nebývá zvykem. Bohužel je vidět že Lavička s nima udělal opravdu kus práce. A jen to ukazuje na to, že my po nadějné první půlce podzimu jen přešlapujeme na místě a o útočným fotbale si pod Radou můžeme nechat jen zdát. A obávám se že sobotní derby to ukáže v plné nahotě. Bojim bojim.

  10. Off topic

    Petrslav     před 11 lety 08.04.2013 14:22 |  
    0 0

    Neni to ktématu, ale rozhodně je to zajímavost, zaujalo me to:
    http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=128255&tmplid=1484
    Tak Nova si vytáhne pravidlového experta (kolem těchto dvou slov by mělo být hodně uvozovek) a nechá ho, aby blbnul hlavu fanouškům a divákům. Mně se hodněkrát zdálo, že mele blbosti, ale že je to jen floutek pískající nižší soutěže, to jsem si fakt nemyslel, že je to až tak špatnej a blbej fór.