O Slavii

Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

Slavia zveřejnila tiskovou zprávu, ve které vznáší pochybnosti ohledně adekvátnosti policejního zákroku vůči pochodu fanoušků Slavie.

Tiskovou zprávu přinášíme v úplném znění bez dalšího komentáře:

Máme vážné pochybnosti o přiměřenosti policejního zásahu proti fanouškům Slavie na Čechově mostě v Praze a v prostředcích městské hromadné dopravy. Posbírali jsme řadu svědectví o tvrdých policejních zákrocích teleskopickými obušky, při nichž došlo ke zranění, jako reakci na odpálení zábavní pyrotechniky. Takový postup nám připadá nepřiměřený, těžko odůvodnitelný a v tomto duchu budeme žádat vysvětlení příslušných autorit.

Akce byla předem řádně nahlášená, odsouhlasená a od začátku jsme spolupracovali s bezpečnostními složkami na jejím bezpečném průběhu a minimalizaci rizik. I proto jsou pro nás události kolem průvodu fanoušků Slavie nepochopitelné a neakceptovatelné.

Mediálně omílaných 83 zadržených příznivců Slavie za přestupky je v příkrém kontrastu s mlčením okolo zřejmého kriminálního aktu, útoku na autobus našich fotbalistů, který jen shodou náhod neskončil vážným zraněním.

Souhlasíme s nutností postupné kultivace fanouškovského prostředí v České republice a Slavia bude v tomto ohledu vždy intenzivně spolupracovat se všemi, kdo ukážou cestu dopředu. Současně ale odmítáme, aby se náš klub a jeho příznivci stali nástrojem experimentů při uplatňování zatím neexistující a nepopsané koncepce pro práci s fanoušky na stadionech i mimo ně.

MgA. Jiří Vrba
ředitel komunikace a vnějších vztahů

SK Slavia Praha fotbal a.s.

Komentáře (68)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    edenian     před 10 lety 13.04.2014 17:42 |  
    0 0

    Spravne Jiri.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Dobi     před 10 lety 13.04.2014 18:50 |  
      0 0

      Mno, tohle langrstapoi dokáže. Ale nikdy pomáhat ani chránit! Pravdoláskaři....

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        wotlemburg     před 10 lety 14.04.2014 09:03 |  
        0 0

        Langr a pravdoláskař? Kdy ses narodil?

  2. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    afro     před 10 lety 13.04.2014 17:58 |  
    0 0

    Pomáhat a chránit v akci:

    a) necháme je odpálit nějakou tu pyrotechniku na mostě, kde to nikoho neohrozí a pak budeme společně pokračovat na Letnou

    b) připravíme si antony na mostě, protože tam ty kriminální živly určitě odpálej nějakou pyrotechniku (vždyť se to tam děje každej rok), pěkně si bouchnem, procvičíme nějaký ty chvaty, sebereme několik desítek lidí a u veřejnosti posbíráme plusový body

    Bé je správně. Hlavně by mě zajímalo KOHO chránili? Vždyť tam nikdo kromě nich a fanoušků nebyl...

    Jíří +1

  3. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 18:15 |  
    0 0

    To bych podepsal. Média onanuji nad 80 zadrženými, policie si vyhodila triko. Ale řeší někdo útok na autobus? Zkoumá někdo, proc policie rozžehnula taková jatka, když dle dostupných informací na Twitteru bylo pro odsouhlasené?

    Absolutně nepřijatelná brutalita.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 18:18 |  
      0 0

      Sorry za double

  4. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 18:16 |  
    0 0

    To bych podepsal. Média onanuji nad 80 zadrženými, policie si vyhodila triko. Ale řeší někdo útok na autobus? Zkoumá někdo, proc policie rozžehnula taková jatka, když dle dostupných informací na Twitteru bylo pro odsouhlasené?

    Absolutně nepřijatelná brutalita.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      judy     před 10 lety 13.04.2014 18:43 |  
      0 0

      Je mi s toho skutečně smutno, dostal jsem teleskopem ze zadu do kolene a to jsem stál s rukama nad hlavou a jen stál a nic nedělal. mleli to do nás hlava nehlava a bylo jim to jedno , na stadion jsem pak přišel utahanej, zmidlenej a na fotbal jsem náladu fakt neměl, bylo mi z toho opravdu zle.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      podol (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 18:44 |  
      0 0

      Zcela souhlasím,souvisí to s tím, že se jedná o Slávii. Policie by měla hlavně stíhat zločince, od mordů až po kmotry a rozkrádačky. Ale
      prezentovat se takovouto akcí je jednodušší. Bohužel za nezájmu většiny médií. Ale je dobře, že oficiální zástupce Slávie vznesl protest.
      Nejsem si jist, zda to bylo vždy v minulosti,že by ofic. Slávie
      stála na straně příznivců.
      Podol

  5. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    slavoj71 (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 19:04 |  
    0 0

    Když si jako asi typický tzv. představitel střední třídy prohlížím fota ze sobotního zásahu proti fanouškům Slavie, marně hledám ty delikventy, před kterými mě chtěla čacká PČR ochraňovat. Zato vidím spousty zbitých, mnohdy ještě dětí a spousty mě zcela nesrozumitelné agresivity ze strany těžkooděnců. Mají být světlice v rukou opravdu ten případ, pro který si vydržujeme zásahové jednotky z našich daní? Jsem zděšen. Aby bylo jasno - nesouhlasím s házením sedaček mezi fandy na stadionu, toto je ale opačný extrém, o to horší, že přichází ze strany státního aparátu. Bohužel, už jsem příliš stár, abych od PČR očekával jakoukoliv sebereflexi...

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Markus     před 10 lety 13.04.2014 19:48 |  
      0 0

      Tak stálá pořádková jednotka je z většiny banda bezmozků, to se dobře ví, mají ubytovny kousek od mého bydliště. Hlavně zastrašit (řvaní, "brnění", formace) a při zásahu to vždy trošku přehnat, aby si to pakáž pamatovala. Jsou situace, kde to jinak nejde, v tomto případě ať tam klidně jsou, ale k zásahu dojít podle všeho nemělo. Tohle je velká prohra governmentu, která by se opravdu měla rozmáznout, protože se to mělo obejít právě bez toho zásahu. Požáry se mají hasit a ne rozpoutávat, tady se povedlo jediné, lidé co třeba do teď neměli tu čest dostali od "své" policii bezprávně nakládačku, logicky teď cítí nespravedlnost, ale hlavně, tohle dokáže rozdmýchat agresivitu. Vedení policie by si mělo rychle udělat pořádek v tom jak jednají, tohle s ochranou zdraví a majetku občanů nemělo společného vůbec nic.

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        bongor     před 10 lety 14.04.2014 07:51 |  
        0 0

        Ono to tak docela Markusi není.Jinak se musí zakročovat proti naším
        lidem milovaným výtržníkům a úplně jinak proti červenobílým kverulantům.

  6. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    belmis (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 19:36 |  
    0 0

    Tak Koreš v základu třetího týmu ligy a druhý zápas po sobě gól. Je to celé zvláštní. U nás by i Messi byl za tři měsíce na úrovni ostatních.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      PetCC     před 10 lety 13.04.2014 19:58 |  
      0 0

      Je rozdíl, když hraje ve funkčníma kvalitním týmu, kde na něm neleží taková tíha, než hrát oporu u nás. Přestože ho tu většina na podzim kritizovala, tak ve většině zápasů byl náš nadprůměrný hráč, jediná chyba byla, že neměl dostatek klidu v zakončení.
      Jsem zvědav, jestli si ho nebudou chtít v Boleslavi nechat.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      onceiwasadeadbeat     před 10 lety 13.04.2014 20:00 |  
      0 0

      Ani me to neprekvapuje. A stejne tak bych se vubec nedivil, kdyby v nejaky alternativni realite, kde behem zimni prestavky doslo k navratu KJ do Slavie, byla Slavia v uplne stejny slamastyce, jako je ted. Dokud nedojde ve Slavii k nelitostny cistce namisto libivyho vyhozeni nekolika neoblibenejch Slovaku, nezmeni se nic.

  7. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    onceiwasadeadbeat     před 10 lety 13.04.2014 19:51 |  
    0 0

    Spravnej krok. Jen bych hnidopissky poznamenal, ze se Slavia a jeji fanousci stali spis treba predmetem experimentu, nez jeho nastrojem.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Kornovo     před 10 lety 13.04.2014 22:32 |  
      0 0

      dik za odkazy. to je uplny hnus, snad se zas nevraci policejni metody z czech teku 2006, ale je jasne, ze to bylo narizene shora.

  8. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    PetCC     před 10 lety 13.04.2014 20:05 |  
    0 0

    Jak jsem psal už někde psal, po selhání Policie v Ostravě a teď v Praze by v normální situaci v normální zemi musel ministr vnitra odstoupit. Ale posun k totalitním praktikám společnost zdá se vítá, takže s podobnými věcmi zřejmě budeme muset počítat.

  9. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    steev (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 20:18 |  
    0 0

    Za to co se včera dělo na pochodu by měl nést někdo přímou odpovědnost.Absolutně neadekvátní zákrok proti fanouškům,brutalita a šikana.1.3.1.2.

  10. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 20:45 |  
    0 0

    Protože jsem se zabýval kdysi 17.listopadem 1989 a jsem trochu obeznamen s postupem tehdejších složek i jinak než se psalo v mediich.To co proběhlo včera má spoustu podobných skutků jako postup tehdejší VB a STB.Natlačení lidí do malého prostoru, po výzvách je zmlátit pomalu padni komu padni,další jasný cíl byl lidi zastrašit a ukázat kdo je tady pánem a to i do budoucna.Samozřejmě vše proběhlo v menším měřítku,ale princip je stejný,stačí se podívat jak oplastovaní zakulenci odvádí dvě mladé divky do antonu ,podobnost fotek ze 17.listopadu je až zarážející.Dále očekávám výmluvy policajtu že vlastně nikdo nebude vědět kdo k tomu dal příkaz,prostě si nic nebudou pamatovat.Je potřeba si toto nenechat líbit,jsem rád že se Slavie ozvala.Osobně jsem v případě potřeby přispět postiženým lidem na právní pomoc.Jaký to rozdíl mezi akcí na chacharském stadionu kde se policajti zmohli na hazení bombiček a následném ústupu.

  11. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 22:43 |  
    0 0

    Byla to predem nachystana akce, zadna nahoda...to, jak vjely antony na most s pochodem, nasadili tajne v civilu, kteri s radosti mlatili a vytahovali kdo jim padl pod ruku a jeste se u toho usmivali...uz to zacalo v metru a pokracovalo v Parizske, kde klukovi, ktery mel kroucene ruce za zady a nebranil se, brousili oblicej o dum...na moste mlatili a zatykali, sedmnactilete slecne malem vykloubili ramena jak ji odvadeli...na Letny zakerny utok zezadu na kluka, ktery nic nedelal, malem mu ten policajt zlomil vaz! Evidentne nekolik soudruhu zneuzilo sve postaveni a pokud si zmlaceni zapsali jejich cisla, stalo by to za prosetreni...videt tolik slavistu od krve, kteri jdou na fotbal, je prasarna a mel by to odsrat ten, ktery k tomu dal pokyn!

  12. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 13.04.2014 22:49 |  
    0 0

    Pokud byla policie tak aktivni v bezduvodnem mlaceni slavistu pri ceste na stadion, kdy nedelali nic spatneho, nic se nerabovalo, nenicilo, nebyl cestou zadny problem, jak byla aktivni pri utoku na hrace a rozbijeni autobusu??

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      slaviator     před 10 lety 14.04.2014 00:48 |  
      0 0

      Nic... Sparťani z Hells Bells a házeli půllitry po slávistickém autobuse, jenže policajti a nejspíše i novináři byli mimo, protože... Prý to udělali slávisté?

      http://tn.nova.cz/sport/fotbal/gambrinus-liga/fanousci-slavie-vyrazili-na-letnou-jde-s-nimi-i-pelta.html ), a to, že (cituji):
      "Slávističtí rowdies se nezastavili před ničím. Jejich běsnění se nakonec obrátilo i proti autobusu vlastního týmu. Pivní půllitr z ruky zatím neznámého vandala prolétl oknem autobusu, který se už blížil k Letné, a zranil dva až tři hráče. Boudjemaa a Hrubý jsou pořezaní od střepů, ale zranění snad nebudou vážná, Hrubý je na hřišti. Policie po pachateli pátrá."

  13. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    slaviator     před 10 lety 14.04.2014 00:43 |  
    0 0

    Na Čechově mostě NÁS mělo víc v tom dýmu šálu přes obličej, když někdo odpálil dýmovnici. Přiběhl jeden robokop, vytáhl toho kdo to zapálil ven a druhý robokop zakřičel na kluka někam do davu "sundejte tu šálu". Kluk za mnou se NORMÁLNĚ zeptal, proč by měl tamten kluk sundavat šálu v tom smradu a dýmu, ten robokop co řval udělal jeden nebo dva rychlý kroky, napálil mu přímo do nosu a ještě zařval "aby ses příště blbě neptal na šálu".

    Policajt by jako první měl vědět, že takovejhle výpad může nejen zlomit nos, ale hlavně dotyčnej kluk mohl spadnout na asfalt hlavou na zem a dost škaredě si ublížit... Za normální a logické otázání "proč si má ten kluk v tom dýmu sundavat šálu" v situaci kdy ten kdo tu dýmovnici zapálil už byl vytažen ven...

  14. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    slaviator     před 10 lety 14.04.2014 01:05 |  
    0 0

    iSport:

    "Na Václavském a Staroměstském náměstí horda příznivců Slavie pokřikem vyděsila turisty od Francie až po Japonsko, ale zdržela se pyrotechnické produkce."

    Prosím, opravte mě, asi si to nepamatuju nebo to mám trochu zkreslené - ale to jak nás celej průvod ti turisté natáčeli, zvedali palce, mávali nám a tak - to jsou prosím známky toho, že se báli a byli vyděšení?

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      bongor     před 10 lety 14.04.2014 07:42 |  
      0 0

      Ano,když zvedne palec Francouz,znamená to,že má okamžitě zakročit policie,protože poctivé pracující ohrožují buržoazní elementy.Tam to platí už od dob francouzské revoluce. S antisocialistickými živly se soudruzi rázně vypořádáme!

  15. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    smely (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 09:10 |  
    0 0

    zdravim vsechny, trvalo mi cely vikend, nez jsem utisil sve rozjitrene emoce, abych mohl v klidu pridat svuj komentar, nicmene nenapada mne nic nez prirovnani k jedne neblahe udalosti, jez se tykala nespokojenych zemedelcu na Chlumecku, sveho casu...Jaka byla vlastne sobota 12.4.2014 z pohledu fanouska Slavie Praha ? Nejprve policejni zakrok, vymykajici se jakymkoliv jinym prirovnanim nez "neprimerene brutalni". Pote utok vymastenych lopat z Toaletne na autobus s nasimi hraci a rozbiti , v tydnu nove predstaveneho, autobuusu. Nasledovala velmi smutna etuda v podani "hracu" A tymu na hristi nenavideneho rivala zakoncena, dnes jiz v podstate standardnim, zarezem individua jez, nevim proc, byva nazyvan soudce. Suma sumarum, chybel snad je svrab a nestovice, ale od vcerejska se nejak drbu, takze nevim...A na to vse shlizi ze sveho nedobitneho Strahova Cinkly Cune a podvodnik Berbr se vesele chichota Dase do klina....AT ZIJE SLAVIE !!!

  16. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    podol (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 10:10 |  
    0 0

    Přátelé, názor slávisty staršího věku, s rizikem kritiky i odsouzení.
    Ale situace posledních událostí a čtení příspěvků očitých svědků
    zásahu mne k tomu přivedlo. Prožil jsem se Slávií celou totalitu, pocit bezmoci, pád do 2.ligy, hrozby likvidace. Psaní totalitního tisku o
    buržoasním klubu...... To jsem přežil i se Slávií.
    Sport je sport a má
    fungovat pro pobavení, osvěžení a udržování zdravé populace. Nemá
    zasahovat do politiky. Problém nastává, když politika začne zasahovat do sportu. Když čtu příspěvky o událostech poslední doby, hodně mi
    připomínají pocity z té doby hodně minulé. Samozřejmě tehdy nebyly
    PC a komunikace probíhala většinou ústně, či nanejvýš písemnou formou. Pomalu jsme se dostali do stejné situace, pocit absolutní bezmoci vůči zvůli vrchnosti. Na všech stupních. Nejsem vševědoucí,
    ale domnívám se, že pokud se nezmění prostředí mimo sport, nebude
    zlepšení ani v něm .Co myslím že je možné dělat v této situaci -všichni
    Slávisté držet pospolu, zachovat jednotu všech věkových skupin. Vynechat malicherné hádky a spory, jde o hodně.Příznivci v produktivním věku, ať organizovaných či mimo, využít všechny možnosti protestu. Zveřejňovat své názory a pevně trvat na jasných
    odpovědích. V médiích, příslušných institucích, veřejnosti, využít k tomu
    i současné technologie. A hlavně nedat jim argumenty, na které čekají a dokáží je zneužít. Tedy použít nějaké násilné protesty.
    Omlouvám se, jistě to není vyčerpávající hodnocení a jsem připraven přijmout kritiku a vyvodit pro sebe nějaký závěr.
    Děkuji Podol

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      hamlo1 (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 10:22 |  
      0 0

      Pane Podole mate mou uctu,
      mne je jenom 51, ale i tak si dovolim Vas prispevek podepsat.
      Dekuji. Hamlo1

  17. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    Petr9608     před 10 lety 14.04.2014 10:51 |  
    0 0

    Prý se něco o Slavii píše dneska ve Sportu. Může to někdo přefotit?

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      naplavnik     před 10 lety 14.04.2014 11:38 |  
      0 0

      No hodně obrázků, málo smysluplného textu. V podstatě furt to samé, nekoncepčnost, nalomená pozice Pastoora, nejasný herní projev atd. Nic co by mělo smysl přefocovat.

  18. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    tolsimir     před 10 lety 14.04.2014 10:54 |  
    0 0

    To, co se stalo na moste, je obrovsky hnus a jsem moc rad, ze se Slavia ozvala, ackoliv to pravdepodobne nebude mit zadny smysl. Lidi za i nezapalenou pyrotechniku koncili s rozbitou hlavou, zlomenymi zebry apod. a misto toho se resi nejake nadavky v hledisti..

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Jiri1     před 10 lety 14.04.2014 11:14 |  
      0 0

      Abych Vam rekl Tolsimire, nesudte tak rychle, policie si sve pocinani urcite zduvodni zakrytymi tvaremi, pyrem, nebo aktivnim odporem nekterych ucastniku.
      Jinak samozerejme je spatne i to, ze neustale upada nase spoluprace s policii a to jak na stadionu, ci v ulicich.
      Bohuzel se to asi dalo po tom vsem cekat, bohuzel i to , ze odneseme zrovna my, presto bych ty situace posuzoval individualne .
      Priznam se mne spis napadlo , jestli vubec mela akce v tak vypjatem case byt, nejsem o tom presvedcen. Mi znami na akci mluvi jednoznacne, o tom , ze byli napadeni, ale je potreba rict, ze nejake proklamace vedeni nemaji sanci.

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        Jiri1     před 10 lety 14.04.2014 11:17 |  
        0 0

        A jeste poznamku o podelanosti nasich hracu, to vubec neni pravda , hracum byl nejaky vysledek uplne u zadku, po utkani zadna nasranost, jen usmevy a hovory o nicem.

        • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

          spino     před 10 lety 14.04.2014 11:43 |  
          0 0

          JJ, všichni si po zápase vyměňovali s hráči Sparty úsměvy. Kde je ta nasranost Latky, Brabce, Kisela, Krajčíka, Karla Jarolíma atd.? Tohle je spolek žoldáků!

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        tolsimir     před 10 lety 14.04.2014 11:24 |  
        0 0

        coz je prave to smutne, ze je moznost zduvodnit si i to, kdyz tezkoodenec mlati pesti do bricha cloveka s rukama nad hlavou

        • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

          Jiri1     před 10 lety 14.04.2014 11:35 |  
          0 0

          Tohle je fakt tezky , to ze je od ty Olomouce na nas policie prisnejsi nez na konkurenty , to ze nekterti rekli , ze tohle vsechno uz nemaj zapotrebi je jasny, ale polozme si otazku jinak, jak tomu do budoucna zabranit, jinak nebudu zapirat, ze jsem si to zamlada casto uzival taky, koplikrat neopravnene , ale jindy i naopak to dnes rikam zcela zodpovedne jsme dostali do huby opravnene.
          Je jasny , ze dost lidi bylo treba na osetreni na Frantisku, pry to nebyli tezka zraneni , ale bolestiva, ale ja si myslim , ze je smutne spis to, ze jsme si nedali pozor.

  19. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    smely (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 11:26 |  
    0 0

    neco mi rika , ze nam Jidasek nadeli v pondeli Beranka....

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Jiri1     před 10 lety 14.04.2014 11:42 |  
      0 0

      Reseni cely veci ma v ruce Rebicek, mozna jeste hraci kterym bude do roka koncit smlouva na Slavii a kteri ji nedostanou prodlouzenou, Pastoor to dobre vi, proto stavi hlavne mlady hrace.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      naplavnik     před 10 lety 14.04.2014 11:43 |  
      0 0

      Tak to bych nerad, měl by to už nyní dotáhnout Pastoor děj se co děj. V loji jsme už nějakou dobu (nejen výsledkově) a dělat další šaryvary nepovede už vůbec nikam. S body s rudými a prádelníky stejně nikdo snad nepočítá, takže pokud se nepoztrácejí body s klokanem a Baníkem, a něco se získá s Příbramí nebo Brnem (tady máme co vracet), tak bych pesimismu nepropadal.

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        smely (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 12:24 |  
        0 0

        psat v soucasne situaci o nepoztracenych bodech s klokanem a banikem je pri nejmensim velmi troufale. myslet si, ze ziskame body s pribrami je posetile (viz liberec), slovacko teoreticky mozna, ale ti budou bojovat za moravu...takze jedine body muzeme ziskat v pondeli s plzni, tlaky na titul z jejich strany nebudou, uz ho neziskaji, takze bude zalezet zda-li se berbr a cinkly cune uvoli nam nejake body nechat, pokud se vsak behem zapasu nebude resit neco jineho v souvilsosti s minulou sobotou(TS jiste zvoli nejakou formu protestu vcetne "cumaka")...shrnuto, secteno, podtrzeno...moc ruzove to nevidim a to jsem stale jeste optimista, pochopitelne....

        • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

          slaviator     před 10 lety 14.04.2014 12:32 |  
          0 0

          Příbram nám to pustí, Bohemku udoláme a 29 bodů by mohlo stačit... Jestli ne, ve 30.kole budeme hrát s Baníkem přímý zápas o záchranu...

          • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

            spino     před 10 lety 14.04.2014 12:41 |  
            0 0

            Bohemku neporazíme, zato dáme doma Příbram, Slovácko a venku Brno.

            • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

              smely (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 12:50 |  
              0 0

              :-) tak urcite...

            • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

              judy     před 10 lety 14.04.2014 12:51 |  
              0 0

              Slovácko opravdu nedáme tomu vážně nevěřím...

            • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

              slaviator     před 10 lety 14.04.2014 13:11 |  
              0 0

              Na Slovácku máme šanci jedině tehdy, pokud nám to pustí. V Brně dáme maximálně bod. Příbram nám to doma pustí a Bohemku porazíme - 1:0, gól dá Juhar.

              • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

                Barra     před 10 lety 14.04.2014 13:20 |  
                0 0

                Pamatujes, jak jsi pred zacatkem jarniho kola psal, ze mame 'jen' ztratu 12 bodu na treti Telice, coz neni tak strasne? Ted mam ztratu 20 bodu na treti misto, MB, i na spatne hrajici Teplice je to jiz 16 bodu. Ja jsem bezne velky optimista, ale nase situace je katastrofalni. A hlave vysledky doposud pod Pastoorem odehranych zapasu mi nedavaji moc nadeji na nejaky zazracny obrat.

                • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

                  slaviator     před 10 lety 14.04.2014 14:13 |  
                  0 0

                  Já jsem "věčným optimistou"...

              • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

                Betynka58     před 10 lety 14.04.2014 17:13 |  
                0 0

                Pokud vím, tak na Slovácko nejedem.

          • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

            leoneig     před 10 lety 14.04.2014 12:55 |  
            0 0

            Bohemku jsme snad neporazili v Ďolíku ani v mistrovské sezoně, A upřímně, po tom, co jsem v pátek viděl jejich výkon s Teplístema, moc nadějím do bodového zisku si nedělám. Oni aspoň hrajou fotbal

            • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

              vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 14:48 |  
              0 0

              Asi tak Beky musí vědět kam patří :-))))

              • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

                leoneig     před 10 lety 14.04.2014 16:00 |  
                0 0

                To, že je Berky v Bohemce a ení namočen v tom smradu, co u nás panuje, bylo ze strany vedení Slavie dobré rozhodnutí. U nás by se zkurvil i CR7. Očekávám, že po návratu jasná jednička

              • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

                leoneig     před 10 lety 14.04.2014 16:03 |  
                0 0

                Ale jako mohl by třeba v 90´min zařídit penaltu pro nás :-)

  20. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    naplavnik     před 10 lety 14.04.2014 15:27 |  
    0 0

    Takže podle Dáši penalta po zákroku na Necku nařízena být měla. Inu, to je hezké, ale je nám to nyní k platné asi jako hadovy koloběžka...

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      naplavnik     před 10 lety 14.04.2014 15:27 |  
      0 0

      *hadovi

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        fredydj (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 15:47 |  
        0 0

        to je už kurva ale asi pátej spornej moment, kdy sme měli kopat penaltu, naopak proti nám ji písknou i při běžnym souboji, chce se mi blít Pelta ven!

        • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

          vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 16:24 |  
          0 0

          Jo ještě estébáka vykastrovat a paní Svábové namluvit pohledného slávistu :-)

  21. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    marcocruz (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 15:40 |  
    0 0

    Tak tohle už je hodně tuhej novinářskej výsměch:

    "Mimochodem, o derby pražských "S" by liga nemusela přijít ani v případě slávistického sestupu. Ve třetí lize totiž hraje o postup sparťanské béčko, které má stejně bodů jako vedoucí Chrudim..."

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      leoneig     před 10 lety 14.04.2014 16:05 |  
      0 0

      tak to jsi mě uklidnil :-))

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      quelhar (admin)     před 10 lety 14.04.2014 16:10 |  
      0 0

      Hele, sestoupí Slavia a Baník, postoupí z ČFL Sparta B, z MSFL Opava a druhá liga bude mít větší sledovanost než první :o)

      • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

        lassiter     před 10 lety 14.04.2014 16:23 |  
        0 0

        Takže budem furt v televizi v pondělí od pěti :-)

        • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

          smely (přítel SN)     před 10 lety 14.04.2014 16:30 |  
          0 0

          krome Zizkova tam se hraje od 10.30 .... , clovek kdyz na to kouka optimisticky, tak ono to zas nebude tak hrozny...a ty 3 roky se to bude dat vydrzet....:-)

          • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

            Petr9608     před 10 lety 14.04.2014 16:37 |  
            0 0

            10:15 :-)

            Ale v tenhle čas hraje víc týmů...

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Ravik     před 10 lety 14.04.2014 16:54 |  
      0 0

      jestli Pastoor ven a Petrouš dovnitř tak se tomu nasadí koruna.

      Klidně mě kamenujte, ale v Bolce, Teplicích a na Spartě bychom prohráli i s Guardiolou.

      Pokud necheme věřit konspirativním teoriím, že to hráči sabotují, že Řebíček chce Slavii tunelovat a že KK chtějí uměle snížit cenu Slavie, tak si myslím, že do sraček nás dostalo zranění Damiena před zápasem s Jihlavou (mimochodem Jihlava je dle výsledků a hry ligový TOP tým na jaře).

      Ta prohra se zbytečně nafoukla, hráči se dostali pod tlak (hlavně na Necidovi je to děsně vidět) a mají strach hrát.

      je fajn, že Pastoor dal šanci Hrubému (pochybuju že by to Koubek udělal) a hodně šancí i Proškovi (to že ji Venca zahodil je jeho chyba). Jasně jsme tragický, ale propadat hysterii mi přijde nehodné Slavie a jestli bychom měli jet s touto náladou od fanoušků po činovníky v posledním kole na Bazaly v zápase o přežití tak tam ani nemusíme jezdit.

      Ono kdyby Spartě místo Krejčího a Dočkala hráli v sobotu Hybš a Polom a místo Švejdíka s Holkem na stoperech Bednář s Váchou tak to taky žádnej zázrak nebude.

    • Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

      Barra     před 10 lety 14.04.2014 18:35 |  
      0 0

      A tato statistika jen potvrzuje, co jsem tady nedavno uvadel. A kdyby se braly take v uvahu zapasy, ktere odkoucoval Michal Petrous od 29 zari 2010, kdy rezignoval KJ (tedy v 2010-11, pred prichodem AR), tak jeho bilance za to obdobi je 20 zapasu, 31 bodu, prumer 1,55 na zapas. Na jare jsme dokonce ziskali 23 bodu z 12 zapasu, tedy 1,916 bodu na zapas. A strelili behem tech 12 zapasu 23 branek. Tedy o 4 vice nez ted, behem 24 zapasu, tedy dvojnasobek.

  22. Re: Slavia se ohrazuje proti zákroku Policie ČR

    jira123     před 10 lety 14.04.2014 16:50 |  
    0 0

    Neví někdo jakým stylem probíhá bububu v edenu od Aldy ??Někdo říkal že tato nová akvizice není poslední do konce sezony ?
    Jinak SKS ever