Fortuna liga

26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

Slavia si minulé kolo připsala 4. porážku z posledních 5 zápasů a spadla až na předposlední místo prozatimní tabulky. Nyní však přichází klíčový souboj, který hodně napoví o možnostech slavného klubu zachránit první ligu. V neděli večer se slávisté představí v Ďolíčku proti místním Bohemians 1905. Zápas lze sledovat na Fandovi.

Následující preview berte jako humornou ukázku, která má za cíl jednak pobavit a druhak reflektovat současnou grotesktní situaci ve Slavii.

Chtěl bych vám povědět jeden příběh, který se odehrál na území České říše. Zde se mimojiné pyšnilo výsostné území jménem Vršovice. Zde panovala dvě království, jménem Slavia a Bohemians, která obě měla slavnou historii s mnoha slavnými krály i vojevůdci, a těšili se historickému respektu z řad ostatních království, vévodství a tak dále. Osud si však s oběma zalaškoval, přišla doba, která ani pro Slavii, ani pro Bohemku nebyla příliš růžová. Jedno, to západněji umístěné, jemuž se v erbu dmul klokan, bojovalo především s prázdnou pokladnicí, zatímco tomu druhému se vracelo jako bumerang to, jak si žilo nad poměry. Jak si vladaři užívali královský život, šlechtice rovněž budoucnost příliš nezajímala, a tak přišel nevyhnutelný pád, který s sebou logicky přinášel i neustále spory a sváry o moc a o trůn, z čehož byli nejvíce škodní běžní občané. Ti totiž stále v naději odevzdávali daně, jelikož s láskou vzpomínali, popřípadě četli v historických knihách, jaké slávy se jejich království v minulosti těšilo a pevně věřili, že ta doba znovu přijde a Slavia povstane silnější a lepší než kdy dříve, právě posilněná o tu negativní zkušenost.

Aby toho nebylo málo, jak Slavia, tak Bohemka se musely prát krom se sebou samotnými i se zlovolným císařem, jenž sídlil na severu samotné České říše. Jednalo se o Peltu z Jablonce, vévodu samotného Jablonce, který byl, jak již bylo řečeno, i jmenován císařem, a tak pod jeho pravomoc spadala všechna území, rozpínající se na celé České řiši, tedy i Bohemka se Slavií. Pelta nebyl oblíbený, snad až na svůj vlastní lid, ale byl natolik mocný, že ani společná snaha ostatních ho nedokázala ani zastrašit, natož sesadit. A do toho navíc spousta území v České říši musela řešit své vlastní existencionální problémy. Ty se totiž netýkaly jen v předešlém odstavci zmíněných monarchií, ale krize zasáhla i další. A tak začala válka, na kterou se bude pamatovat jako Velká válka. Dlouho totiž spolu bojovala na život a na smrt hned osmice území, která navíc byla neustále oslabována častými útočnými nájezdy ostatních členů pod jurisdikcí České říše, kteří viděli v oslabených protivnících možnost lehké kořisti a snadného přivýdělku.

Jak tak postupoval čas, historie Velké války pomalu začala psát své vítěze, kterým se podařilo několik strategických vítězství. Ale Slavia s Bohemkou v ní stále spolu ještě se třemi dalšími nešťastníky zůstávala. Všem bylo jasné, že je to teď, a nebo nikdy. Válka již byla natolik dlouhá a vyčerpávající, že již nebylo na co čekat. A tak jednou v neděli vytáhl generál Pastoor se svoji armádou do Ďolíčku k důležité bitvě, která měla určit další budoucnost kdysi hrdého slávistického lidu.  Pravá ruka slávistického vladaře Kisel Slovenský měl zprávy o několika vítězných bitvách Bohemky z poslední doby, které se nejprve podařilo odrazit nápor na vlastní hrad od teplického kmene a aby pak potvrdila všem svým konkurentům svoji sílu, tak se vydala i na úspěšný nájezd na území vévodství Jihlavského. Kisel Slovenský marně přemítal, co by mohlo zvýšit šanci Slavii v důležitém střetu, až si vzpomněl na to, že jeden z těch nejlepších válečníků soupeře, kterému neřekl nikdo jinak než Berkovec, byl původně členem slávistické královské rodiny a bylo mu dovoleno zběhnout k protivníkovi jen pod podmínkou, že jeho meč nikdy nepozře slávistickou krev.

Slavii měl u Ďolíčku scházet chrabrý rytíř, který v minulosti přijel na svém oři pomoci v době krize až z dalekých Karpat, tedy Damien Boudjemaa, ale nedokázal zotavit z nájezdu Plzeňanů, kteří se vydali vyloupit Eden, což se jim nakonec i úspěšně podařilo. Do krátkodobé pobytu v žaláři byl pak umístěn zlovolnými kumpány císaře Pelty neobratný, ale za to vždy s vervou bojující Nevés. Díky péči alchymistů a léčitelů však již mohl generál Pastoor počítat s bojovníky Ličkou, Pitákem, Dobrotkou, Nitrianským a Čonkou.

Slávistické království mohlo jít do souboje posilněné o vědomí, že předchozí pokus o dobytí svého hradu, tedy Edenu, od mužů s klokanem ve znaku, dokázalo díky své velké snaze a především přesným zásahem kopiníka Juhara odvrátit. Ďolíček však nedokázali borci s červenobílou zbrojí dobýt ani v dobách, kdy se ještě připíjelo ve Slavii drahým vínem ve zlatém poháru. O tom, zda se jim to podařilo tentokrát, již bude hovořit další příběh..

Tip na sestavu - Černý - Dostál, Smejkal, Dobrotka, Nitrianský - Gecov, Hrubý - Juhar, Piták, Vošahlík - Necid

kurzy bet365 - 2.5 - 3.2 - 2.8

Komentáře (144)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Pepino44     před 10 lety 26.04.2014 17:40 |  
    0 0

    Tak za mne velká 1 ,pěkně se to čte a pobavil jsem se. A ono toho k pobavení pro lid slávistický v současné době mnoho není. Jinak samozřejmě PELTA VEN !! O tom co je - není potřeba psát,to ví každý soudný člověk.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      knl66 (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 02:12 |  
      0 0

      I já se připojuji, netradičně a zajímavě pojaté představení zápasu, i docel sranda. Sem tam nějaké to klišé, ale to se skousne. Abych napodobil Pepina: 1-

  2. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    slaviator     před 10 lety 26.04.2014 18:15 |  
    0 0

    Tak doufám, že nás bude zítra víc, kteří do sektoru A1 půjdou už rovnou (!) v dresech...

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      edenian     před 10 lety 27.04.2014 00:11 |  
      0 0

      O tom nepochybuj kamo :-) / ja teda v sale.

  3. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Tugarin     před 10 lety 26.04.2014 18:17 |  
    0 0

    Tak jsem si přeetlten článek koho ODMÍTLA slavia, to jsem nevěděl, že hráči před naším stadionem stojí frontu na přijetí...
    Ten Šeterle je opravdu vůl, "vytvořili jsem seznam, nejlepších hráčů z ligy, a stačilo je zaplatit nový investorem". Jak jednoduché

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Pepino44     před 10 lety 26.04.2014 18:21 |  
      0 0

      Ještě,že si nevyhlédl Messiho,Ronalda,Torese a Pepeho. To bych byl uplně nas..nej. Ale ono je rozdíl mezi vyhlédnutím a zaplacením. Kde by na to Šeterle vzal peníze o tom nemluví.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Tugarin     před 10 lety 26.04.2014 18:29 |  
        0 0

        Mě fascinuje jak mluví o tom, koho chtěl v letní přestávce a jak mu to zmařili, proto asi přivedl Černého a Štěpána

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          slaviator     před 10 lety 26.04.2014 18:48 |  
          0 0

          to přivedl Petroušovi, po změně trenéra jsme najednou přivedli Nevese, Ličku, ... :)))

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Tomski     před 10 lety 26.04.2014 18:52 |  
            0 0

            jenom bych doplnil, že Harbu chtěl i Petrouš společně se Štěpánem a Šišlerem (ten je teď v Brně a nehraje vůbec špatně)...

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            carfi-sks (přítel SN)     před 10 lety 26.04.2014 20:22 |  
            0 0

            Přesně tak, v létě holt přived ty reprezentanty z afriky :)

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      klimi     před 10 lety 26.04.2014 19:31 |  
      0 0

      Přesně tak!

      Ono je hezké, že jsme chtěli my je, ale opravdu chtěli oni k nám?

      Rabušic a Ondrášek nechtěli, proč by k nám chodil Matějovský nebo Harba?...

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Ravik     před 10 lety 26.04.2014 20:06 |  
        0 0

        Šetrle ven!!! Jo už vlastně venku je... je to kardinální a bezpáteřní trouba a bafunář cinklýgenerace. Ještě, že je pryč.

  4. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    kobo (přítel SN)     před 10 lety 26.04.2014 19:09 |  
    0 0

    Chtelo by to konecne zacit davat goly a ziskat body, Ostrava vyhrala a jsme posledni... :(

  5. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    japhy     před 10 lety 26.04.2014 19:57 |  
    0 0

    - Utkání zatím nezačalo kvůli transparentu domácích fanoušků parodizujícímu logo Fotbalové asociace.-
    z onlinu Slo-Olo.
    To jsme to dopracovali. Jude Slavie nevadilo a parodie ano. Podle mě to směřuje do absurdna, Orwell hadr.

  6. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 26.04.2014 20:03 |  
    0 0

    Větší zvratky než rozhovor s Šeterlem jsem dlouho nečetl.

    Ukřivděné nářky, samé ataky, působí jak děd vševěd. Skoda, ze je promile toho neprvedl během svého působení ve Slavii a musí se vyplakat do novin.

    Nehájím současné vedení, i to stojí za bačkoru, ale tehle rozhovor je výsměch. Dyť byl generální ředitel, kdo jiný donedávna nesl odpovědnost?

    Úplně neskutečná ubohost a ukázka cechackovske malosti je tento odstavec:

    Myslím, že angažování trenéra, jehož největším úspěchem je osmé místo v (nizozemské) lize a postup s neznámým klubem do první (nizozemské) ligy, je jakousi degradací českých trenérů a dokonce bych řekl plivnutí do tváře všem trenérům v Česku na úrovni první i druhé ligy. Jestliže tento uhlazený chlapík, s pusou plnou výmluv a připravený jakoukoliv situaci okecat, přijde do českého fotbalu a má zachránit Slavii, je to velká degradace trenérského řemesla v České republice.“

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      ortevor     před 10 lety 26.04.2014 21:56 |  
      0 0

      s pusou plnou výmluv a připravený jakoukoliv situaci okecat, přijde do českého fotbalu a má zachránit Slavii, je to velká degradace trenérského řemesla v České republice.“
      zrovna tohle plati na Seterleho ve 100%..aneb potrefena husa se saba ozve, ze pane Seterle...
      jsem moc rad, ze tenhle bafunar, ktery ma urcite taky dost masla na hlave je jako symbol starych metod, praktik a poradku pryc...

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      rak (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 00:03 |  
      0 0

      Ten tvůj komentář ale nezmění to, že má nejspíše Šeterle pravdu. Co kde Pastoor dokázal? Po jeho nástupu se objevily komentáře, že fotbalu rozumí, že hráči vědí co mají hrát apod. Realita vypadá úplně opačně. Nedivím se, že Šeterle odešel, když počkají až odjede a hned udělají takovouto změnu jako výsledek chaotické improvizace a vrchol diletantství, že hráči a všichni kolem jen zírají. Jakou má asi pak nést zodpovědnost? Kdyby ta sviňárna měla nějaké výsledky, tak bych ještě mlčel, i když ten způsob byl totálně zbabělý, ale zatím to tedy vypadá, že to mělo výsledky spíše katastrofální. Uvidíme tedy za pět zápasů.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        knl66 (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 02:08 |  
        0 0

        Osobně mě fascinují novinářské články o tom, jak jsme se hnusně zachovali k Šeterlemu i ke Koubkovi. Osobně třeba v případě Koubka s tím mám trochu problém, ale tohle se prostě děje. Viz třeba teď Šilhavý v Liberci, apod. Ale v běžném pracovním životě je to podobné - jdeš na pohovor k šéfovi a když se vrátíš k pracovnímu stolu, už tam nemáš ani počítač.
        Na fotbal pod Koubkem se nedalo dívat, pod Pastoorem je to stejné (vyjma Teplic). Na jaře darda v Olomouci, s Duklou to byla upachtěná holomajzna. Navíc Dukle odpustili pentli a naše vítězství byla víceméně náhoda (já vím, na ně se nehraje a Koubek je za smutného hrdinu). Je to
        Teď najednou je Šeterle chytrák, teď najednou všechno ví, všude byl a od všeho má klíče. Údajně jsme ho vzali proto, že se vyzná v českém fotbalovém prostředí... Moc tomu nerozumím. Jako že nás přestanou rozhodčí řezat? No, nějak jsem si nevšiml, jak nám tedy osoba p.Šeterleho pomáhala ve fotbalovém zákulisí. Nedávno článek na iSportu "Slavia by se Šeterlem byla silnější". Jezuskote, vždyť tady byl jak dlouho a nula od nuly pošla! A proč odešel? Protože byl další na ráně, muselo mu to dojít, jenže by se mu to blbě vyjímalo v životopise.
        2rak: ale jinak souhlas, všechny změny byly z bláta do louže, z deště pod okap.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Tugarin     před 10 lety 27.04.2014 07:56 |  
          0 0

          k tomu jde dodat jediné. Koubek se sám zachoval jako velkocharakter, když mládežnickou reprezentaci okamžitě hodil do koše s tím, že není problém k ní jen tak odskočit. proč by nesděl na dvou židlích. Z logiky věci jak jeho tak Šeterleho by měl počkat po mistrovství a teprv potom to ukončit.

  7. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    spino     před 10 lety 26.04.2014 20:26 |  
    0 0

    RESPEKT FANOUŠKŮM SLOVÁCKA!

    Škoda, že neodešel celý stadion! Smrt diktatuře svazu!!!

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Kactus     před 10 lety 27.04.2014 00:04 |  
      0 0

      uz se tesim az se za pelta ven nedohraje a bude kontumace, pravdepodobne nasi.
      no coz, Pelta ven !

  8. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    lassiter     před 10 lety 26.04.2014 21:18 |  
    0 0

    Slovácko jsou celkem frajeři, ti na tu údajnou moravskou spolupráci docela dlabou...

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Edwardtheiron     před 10 lety 26.04.2014 21:22 |  
      0 0

      A co víc, Ostravu sestřelili v nastavení, Olomouc taky...doufám, že nás to nečeká. :-)

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        jarodo57     před 10 lety 26.04.2014 21:25 |  
        0 0

        to jsem opravdu nečekal. Tak snad jediný tým s charakterem.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 26.04.2014 23:18 |  
        0 0

        Nás nepotřebuje sestřelovat žádné mužstvo,stačí skvělé výkony černoprdelníků.Vyzýval jsem nedávno,aby někdo,nejlépe Barra ,zkusil spočítat o kolik bodů nás ti podvodníci v tomto ročníku připravili.
        Teď to někdo udělal za nás.Je to celých 10 bodů.Jak by se nám teď hodily.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          edenian     před 10 lety 27.04.2014 00:16 |  
          0 0

          Hele, nedobehnem do vapna, tak jakypak kecy o rozhodcich.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 06:55 |  
            0 0

            Ale několikrát jsme se do vápna dostali a penaltu kopat měli, tak jaképak kecy o kecech o rozhodčích? :-)

            • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

              edenian     před 10 lety 27.04.2014 13:37 |  
              0 0

              To je pravda, to "nekolikrat" je ovsem v pomeru k poctu zapasu / psalo se tady 57 / tak absurdni marginalie, ze je to proste kec :-)

  9. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    alois_veliky (admin)     před 10 lety 26.04.2014 22:35 |  
    0 0

    Můj tip na sestavu:

    Čontofalský - Dostál, Smejkal, Dobrotka, Nitrianský - Gecov, Hrubý- Juhar, Piták, Zmrhal - Necid

    Moje (nereálné) přání na sestavu :
    Rakovan - Dostál, Smejkal, Dobrotka, Tusjak (vím, že hrál za Admiru, takže v podstatě nepřichází v úvahu jiná varianta než Nitro) - Juhar, Gecov, Lička, Piták - Škoda, Necid

    Tipuju plichtu 1:1 po naší převaze a relativně dobrém výkonu.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Navyseals     před 10 lety 26.04.2014 22:40 |  
      0 0

      Lička s Pitákem proti běhavý bohemce? Asi ne...

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        alois_veliky (admin)     před 10 lety 26.04.2014 22:43 |  
        0 0

        Přijde mi to lepší než do takhle tvrdého a bojovného zápasu nasadit slaboučkého (konstitucí, ne fotbalově) Hrubého. A o startu Pitáka v základu nepochybuju.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          bongor     před 10 lety 26.04.2014 23:22 |  
          0 0

          Jak to,že ze sestavy úplně vymizel Venca Prošek?Na podzim proti plísni jim utíkal jak chtěl,sice jednu tutovku zazdil,ale to by neměl
          u nás být žádný důvod k vyřazení,spalovačů máme neurekom.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            dArtagnan     před 10 lety 26.04.2014 23:25 |  
            0 0

            "V sobotu při derby se Spartou lepili sestavu, jak se dalo, přitom na Letné úplně chyběli záložníci Jan Vošahlík (na snímku) a Václav Prošek. Oba pak ve středu nastoupili ve třetí lize za Admiru, farmu Slavie, Vošahlík dokonce gólem přispěl k vítězství 2:0 nad Čáslaví. Důvodem byl podle kouče Alexe Pastoora špatný přístup obou hráčů. „Musí dokázat, že chtějí být v základní sestavě, bojovat o svoje místo každý den. Pro oba hráče ale platí, že to dostatečně neukázali. Třeba u Vošahlíka už to zafungovalo, vidím, že svůj přístup změnil,“ pochvaluje si svůj krok Pastoor."

            Kdoví, co si pod tím představit.

            • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

              alois_veliky (admin)     před 10 lety 26.04.2014 23:27 |  
              0 0

              Koukám, že jsi mě předběhl, dArtagnane :)

              • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                dArtagnan     před 10 lety 26.04.2014 23:37 |  
                0 0

                Lepší dvakrát, než ani jednou ;)

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            alois_veliky (admin)     před 10 lety 26.04.2014 23:26 |  
            0 0

            Pastoor u něj a Vošahlíka mluvil o špatném přístupu k tréninku. U Vošahlíka se to prý už spravilo, ale Vencovi asi pořád nevěří....

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      lassiter     před 10 lety 26.04.2014 22:46 |  
      0 0

      Já fakt nevim, co si slibovat v tomhle zápase od Dobrotky, který nehrál asi šest měsíců zápas, Škoda se Smejkalem to odehrajou v pohodě.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        denydzlSKS     před 10 lety 26.04.2014 23:09 |  
        0 0

        Jestli by měl mít některý z našich takvou důvěru, tak (podle mně) právě Dobrotka. Ten je fotbalově úplně jinde než Škoda a vlastně i většina kádru. Obrovská škoda, že je ze skla, to je hráč na úrovni Latky, ne-li vyšší.

        Jinak ani nevím, jak to postavit a trenérovi(resp. naší svaté trojici) nezávidim skládání vítězné sestavy(i když oni možná nestaví vítěznou, ale prodejnou sestavu, což by taky mohl být problém..).

  10. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    vojta     před 10 lety 26.04.2014 23:06 |  
    0 0

    zdravim, mel bych takovou otazecku na slavisty, co sleduji nekdy zapasy pres internet: pokud je prenos na fandovi, jsou z toho na netu nekde streamy (mimo tu oficialni novackou zrudnost)? doted jsem si kdo vi proc myslel, ze zitra je slavie na CT :(

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        vojta     před 10 lety 26.04.2014 23:39 |  
        0 0

        diky za odpoved, nicmene radost jsi mi moc neudelal :)

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          slamacek (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 10:33 |  
          0 0

          resim ten samy problem a musim rict ze at jde nova do... ikdyzbych si zaplatil tu jejich tv tak budu mit smulu, prtooze sirit signal za hranice je asi moc obtizne! Nova K.. F.. sakra!

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        edenian     před 10 lety 27.04.2014 00:19 |  
        0 0

        na grabuj to bude tak dva dny pote.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 11:39 |  
          0 0

          Jo taky už to mám zadaný na grabuj.

  11. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Petr9608     před 10 lety 27.04.2014 04:26 |  
    0 0

    Ač se toto jméno na soupisce SKS neobjeví, klidně se může stát, že Ritchie ovlivní průběh zápasu. Paměťníci vědí. :-D

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Markus     před 10 lety 27.04.2014 08:25 |  
      0 0

      Vůbec by mě dnes nějaké mimořádnosti nepřekvapily. Představitelé obou klubů dovedli stav věcí do zoufalého stavu, který přivozuje mnoha lidem zatmění před očima. Jestli k něčemu dojde, od tohodle se panáčkové distancovat nemohou, svým diletantismem k tomu zásadně přispěli. Já být v jejich kůži, jsem už hodně nervózní.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 11:11 |  
      0 0

      "Pane Švarc, já jsem byl vožralej jako kráva!" :D

  12. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Petr9608     před 10 lety 27.04.2014 04:29 |  
    0 0

    Jinak co si myslíte o příštim zápasu s Příbramí? V případě, že zítra nevyhrajem, bude vůbec teoreticky možná varianta, že bysme proti ní nebrali tři body? (Pokud PB porazí v tomto kole doma Znojmo)

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 11:12 |  
      0 0

      Co si myslim o příštim zápase s Příbramí? Že hráči budou muset makat na 200% a jezdit po zadcích a VYHRÁT a stejně tak už dneska proti Bohemce!

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        quelhar (admin)     před 10 lety 27.04.2014 11:33 |  
        0 0

        Proti Pribrami vsadim jednicku, at uz to dnes dopadne jakkoli. Starka je mafian a jsem si jisty, ze si uvedomuje, ze pad Slavie z ligy by nikomu neprospel. Kombinace techto dvou faktoru mi napovida, ze vyhra proti Pribrami je rozhodne nejvetsi tutovka na zisk tri bodu ze vsech zbyvajicich peti zapasu. Navic jsem presvedceny, ze dnes Pribram porazi Znojmo (piska to Jech, ktery to bude jistit, kdyz to nahodou nepujde ocekavanym smerem).

  13. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Dobi     před 10 lety 27.04.2014 05:40 |  
    0 0

    Slávisté, přátelé, možná z trochu jiného soudku. Včera jsem nakoukl na sportovní stranu Práva. Mám zkušenost, že o sportu informuje věcně, bez emocí, faktograficky. V sobotu jsem čekal hlavně oslavu titulu Zlína, i když Brno má nehynoucí slávu, jak odstaviulo od koryta sraltu. Ale jako neutrál jsem sledoval a přál si, ať vyhraje lepší. Ale co mě vytočilo,m jsou celostránkové bláboly normalizačního pisálka Karla Felta na téma sralta... Třeba jen výčet, co vše vychovala pro český fotbal. Ano, má dobrou práci s mládeží. I díky středisku na Strahově, kdy horolezec Bém někdejší Masarykův, později Spartakiádní stadión daroval sraltě. Budiž. Každý mladý člověk, z něhož nevyroste feťák nebo jakýsi blb z Gablonz (Jablonce), je pro tento národ cenný. Ale ty slinty? Do huby si bere i Štajnera jako supersparťana (on nám jako Louňovičák vlastně spoluvybojoval postup v Římě ) a další cinty. Je jen vinou některých, že ne tři, ale bůhví kolik jedenáctek ex-slávistů běhá po ligových hřištích!?!? Jen ti brankáři - Berkovec, Diviš, Valeš, Hanuš. A vlastně i ten kolozub Blažek je odchovanec. O kryse Váchovi radši pomlčet. Ale je tu Kovařík, Jablonský, i ten Dočkal, kterého ještě beru a jehož KJVCD vyštval. To jen, co jsem si vzpomněl. Novinářská žumpa (ať je názor na prezidenta této země jakýkoliv, tak v tomto má svatou pravdu!), zvláště ti "pekabátení". A mezi ně určitě patří fanatik Felt. Je mi smutno, blivno. A i proto dnes večer: Slávie do boje! Červená hvězda (na 1 cípu!!!) vychází!!

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Markus     před 10 lety 27.04.2014 08:20 |  
      0 0

      Člověk by si myslel, koupím si noviny, dostanu za to názor, pohled novinářů těch novin. Na místo toho si člověk koupí PR kecy. Nejhorší na tom je, není na výběr, naše média jsou v zoufalém stavu. Jeden čas jsem diskuze jako tuto ignoroval a spoléhal na média typu Respekt a názory pár lidí na České pozici. Jenže Respekt se pokazil, stejně jako celé Hospodářské noviny a Aktuálně, Česká pozice přešla od MAFRA (a Léko do Lidovek), E15 byla PR vždy, snad jedině Motejlek v některých směrech ještě odolává. Naštěstí žijeme v době sociálních sítí, spousta diskuzí je dostupných a některé zdroje si úspěšně budují svou kredit :)

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 08:38 |  
        0 0

        Oni se novináři diví, že klesá prodejnost novin a svádí to na internet. Vůbec si nepřipouští, že to může být tím, co píšou. Kromě PR je to ještě snaha šokovat za každou cenu nebo vytvářet problémy tam, kde nejsou. Příkladem je ten článek, co jsem dal dolů: Jakou má s dnešním derby souvislost to, že rozhodčí u Policie neudělal údajně psychotesty?
        Já četl noviny přes třicet let, ale skončil jsem s tím a už si koupím občas Sport, když vím, že je tam článek o Slavii, jinak to nemá význam.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Barra     před 10 lety 27.04.2014 10:34 |  
          0 0

          Ahoj Eddy, na prvni pohled veci nijak nesouvisi. Mel jsem klienta, ktery byl ve vezeni a tam musel odpovidat na dotazy psychiatra, ktery mel posoudit jestli je pricetny nebo ne. Klient dostal take jako ukol nakreslit strom: nakreslil kmen, kolem toho korunu, na coz soudni psychiater dal do spisu jako poznamku, kdo kdy visel strom viset ve vzduchu. Udelal bych asi to same, nenapadlo by me nakreslit take caru, ktera ma predstavova zemi, na ktere strom stoji. Znamy je take vyrok holandskeho psychiatra, ktery o zatcenym ktery byl v observaci, a o
          lterym prohlasil "pacient se chova podezrele normalne, musi tedy predstirat a neni tedy logicky dusevne zdravy". Dostat se do blazince neni tezke, ale jina vec je dostat se ven.

          V pripade nasehoo rozhodciho me ale napada otazka proc touzil po tom, stat se policistou. Ma rad uniformy a tedy pocit autority a moci? Ma rad pouta a pendrek? Ukazaly psychotesta mozna smerem toho, ze ma mindrak a proto se chce manifestovat jako policajt? Rikali vysledky neco o tom, jak zvlada krizove situace? Nevim, vytahovat tady stare psychotesty neni spravne. Presto si myslim, ze u rozhodcich, kteri celi obrovskemu tlaku, by mentalni coaching nebyl od veci. Ukazal by, kdo jak zvladne krizove situace, kdo muze panikarit, mozna by neco vypovedel o tom, kdo je ochotny privrit oko za uplatek.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 13:20 |  
            0 0

            Já měl spíš na mysli, jaká je informační hodnota toho článku, který ještě navíc u toho nejzásadnějšího sdělení má slovo "údajně". Jinak v českém fotbale se to jen hemží bývalými policisty a prakticky mu šéfuje fízl /ne policista, fízl!/ Berbr. A taky si myslím, že čeští rozhodčí zvládají krizové situace naprosto s přehledem. To by je přece jinak jejich šéfová tolik nechválila. :-D

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Tugarin     před 10 lety 27.04.2014 18:58 |  
            0 0

            No rozebírat psychotesty mi přijde jako docela blbost, já musím dělat povinně a je heuzké jak se změní smluvní psychiatr a najednou mám úplně jiné hodnocení...jednou se bojím jet domu, abych cestou nikoho z nezvladatelné agresivity nezabil, a podruhé proto, abych unesl strach z okolí...

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          mats     před 10 lety 27.04.2014 13:56 |  
          0 0

          Žel, novinářská úroveň klesá a klesá... a objem zkopírovaných PR článků či už předpřipravených rozhovorů vyprodukovaných tiskovými odděleními (a to ještě v lepším případě, v tom horším, nějakým aspoň gramotným zaměstnancem, od kterého to zkopíruje už i to tiskové oddělení ;-) ) stoupá a stoupá... Na články s nějakým vlastním názorem nebo vkladem jakoby nebyl čas nebo schopnosti nebo chuť nebo všechno dohromady.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      bongor     před 10 lety 27.04.2014 10:45 |  
      0 0

      S Tebou Dobi se vždy shoduji skoro ve všem,ale tentokrát jsi snad musel svůj příspěvek vyhledat v mém zápisníku.Zvláště vyřazení
      bolševika Brnem mi udělalo velkou radost.Po jejich rekordech v základní části jsem věděl,že stejně nic nevyhrají i když se jak je jejich zvykem zase vytahovali jak starý kšandy.Gratuluji Brnu.
      Jenže potom narazilo Brno na skutečné profíky a hned viděli,že
      na tohle nemají,proti nim nestáli nějací nazdárkové z Holešovic,ale
      skutečně dobrý mančaft.O slintech pisálků je snad zbytečno diskutovat.Jejich hrubky v pravopise,nesmyslná tvrzení/třeba o Štajnym/ ,vlezdoprdelismus chlebodárcům.Prostě většinou z lidí dělají jenom absolutní troglodity a snad opravdu věří,že jim to žereme.
      Ať žije SKS!

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 11:17 |  
      0 0

      Když je Štajner takovej supersparťan, tak proč hrál předloni v silvestrovskym derby za Slavii? :D

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 27.04.2014 11:26 |  
        0 0

        On si to splet,nebo nečte články těch blbů ve službách Kř.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      slaviator     před 10 lety 27.04.2014 13:35 |  
      0 0

      v roce 2012 působilo v profesionálním fotbale 47 odchovanců Sparty a 42 odchovanců Slavie (nejvíc měli Ajax 69, Partizan Bělehrad 60, Hajduk Split 55 - pro porovnání Barcelona 53, Real Madrid 43). Sparta byla na 7. místě, Slavia na 11. místě v celoevropském žebříčku agentury CIES. Takže Slavia si nějaké zmínky asi nezaslouží...

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Dobi     před 10 lety 27.04.2014 15:54 |  
        0 0

        Mně, který ještě zažil konec 50.let, kdy byla JEDINĚ Dukla, stávali jsme sparťani mezi slávisty a slávisti mezi sparťany, to nikdy tak nepřipadlo. Tehdy. Slavia vybojovala návrat jmen (jim ani totiž nevadilo to Sparta(k) Sokolovo, ale budiž. A oboustranně se říkalo, že Sparta je, když je Slavia. První nerovnosti začaly za Ježka. Pak 1984 sudím Matuštíkem zmanipulované finále Českého poháru se 2 neprávem vyloučenými (Sparta chtěla double, poražený už pak neměl šanci na Evropu, bylo ještě česko-slovenské finále..). Ale to byly chvilky. Dyk nechali 1975 Spartu i spadnout! Smršť nastala po 1989, načerno přestavěná toaLetná, kterou spoluotvíral i Tuneldědek, "znárodněný" Spartakiádní Bémem a čachry v zákulisí. Cinklé sezóny... Když Slavii nezničil bolševik v 50.letech, už se na to jaksi vykašlal, Slavia postupně měla i svou váhu. Ne takovou jako Dukla a později Sparta, ale tohle se kromě první poloviny 50.let nedělo. Za oba sestupy 1961 a 1963 si víceméně mohla sama!
        To až dnešní "demogracyje" tomu dává na zádel!

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          bongor     před 10 lety 27.04.2014 16:45 |  
          0 0

          Ten vývoj vztahů k rudochovi,mám opět velice podobný jako Ty Dobi.
          Dokonce jsem jim ještě fandil,já zarytý slávista ,když hráli v LM proti Realu.Já blbec!

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      bongor     před 10 lety 27.04.2014 10:17 |  
      0 0

      To je pro jistotu,kdybysme náhodou vyhráli.Hned je znám důvod.
      Nebo že by se to dalo anulovat a dát nějakého sudího s psychotestem?

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 27.04.2014 10:18 |  
        0 0

        myslím tím anulovat vítězství Slavie.

  14. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 08:46 |  
    0 0

    Tady pořád meleme o Seterlem a ani jsme pořádně neocenili Tolsimirovo super Preview:-)

    Musim říct, ze originálnější Preview jsem dlouho nečetla, pobavil jsem se:-) Dobra práce!

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      spino     před 10 lety 27.04.2014 09:45 |  
      0 0

      Kopiník Juhar - to sedí! :DDD

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        onceiwasadeadbeat     před 10 lety 27.04.2014 11:07 |  
        0 0

        Já bych Juhara asi nazval spíš beranidlem. Tupý, ale úderný. :))

  15. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Ladislav (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 10:25 |  
    0 0

    Ještě se vrátím k Šeterlemu, všimněte si ještě jedné věci a to je načasování, hrajeme klíčové utkání o záchranu na Bohemians a ve Sportu (majitel Křetínský) začne pomlouvačná kampaň proti Slavii a propůjčí se k ní Šeterle a navíc se ohání svým „charakterem“ resp. údajnou „neseriózností“ Kisela. O morálních kvalitách Šeterleho jsem tady už jednou psal a je to bohužel osobní zkušenost. Ale zarážející je ještě druhá věc, on si ve své ukřivděnosti a zlobě vybral obětního beránka (Kisel) a ten podle něho za všechno může. Slavia je klasická akciová společnost s většinovým majitelem, který o všem zásadním rozhoduje. Mimo Aleše Řebíčka je tu ještě jeho bratr a pak dva klíčoví poradci van Dop a Kornějev a až pak sportovní úsek včetně Kisela a Pastoora.
    O zásadních věcech diskutují, ale hlavní slovo má van Dop s Kornějevem a vše schvaluje Aleš Řebíček. A Šeterle se rozčiluje, že Kisel za zády své firmy, která ho platí a za zády majitele a svého zaměstnavatele za ním nepřišel a nebonzoval mu, protože on by pak asi s Řebíčkem zatočil, že ? Kdo z nás si dovolí jít proti svému šéfovi neřkuli majiteli firmy ? Jedině snad ten, kdo je na odchodu. Navíc si Šeterle netroufá na Řebíčky a netroufá si ani na van Dopa s Kornějevem a veškeré mindráky si vylévá na Kysela. To je u mne ubohost největšího řádu …

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      bongor     před 10 lety 27.04.2014 10:34 |  
      0 0

      Ono je to něco podobného jako když se rozfrcání snad 400 mega házelo na KJVCD.tehdy jsem napsal,že si těžko mohu představit,že by pouhý trenér mohl mít takový přístup ke kapitálu klubu.Samozřejmě,taky si v tom omočil i on,ale že by byl ten rozhodující průserář?Dnes sbírá body v Boleslavi a nás trénují hoši,kteří mu nesahají ani po kotníky.Hlavně jeho nekompromisnost vůči podřízeným "hvězdám"tady zoufale schází

  16. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Travinho     před 10 lety 27.04.2014 10:54 |  
    0 0

    Tak jsem zvědav jak to náš ani nevím kolikačlenný trenérský tým na dnešek poskládá, tolik otazníků jsem už dlouho neviděl.
    1. Post golmana - zde jsou hned 3 adepti, ale osobně favorizuju Čontofalského. I já bych se přiklonil ke Kamilovi, je mnohdy lehkovážný a přijde mi, že mu je snad i jedno či sestoupíme a ono to nakonec na postu golmana může být výhoda. Radek nepomůže týmu při centrech a proti Matejovi mluví nezkušenost.
    2. Stopeři - 2 z trojice Smejkal, Dobrotka, Škoda, ale ani jeden z nich nemá pozici jistou. Každá dvojice má svá pro a proti. Dobrotka dlouho nehrál a pokud by se pro něj trenér přeci jen rozhodl, tak se Smejkalem v životě nehrál.
    3. Kraje obrany - I tady jsou 3 hráči na 2 posty. Ač se všude počítá s alternativou Dostál napravo, Nitrianský nalevo. Podle mne by to mělo být určitě naopak. Dostál útok nepodpoří tak jako tak a Nitrianského průniky po lajně budou účinnější po jeho silnější straně. Každopádně se trochu zapomíná na alternativu Čonka, kterého trenér po derby i chválil.
    4. Střed zálohy - Marcel je jistota, ale kdo k němu? Počítá se s Hrubým, ale na jeho postu můžou hrát, jak Lička tak i Zmrhal. Pod hrotem asi Piták, ale možná budeme hrát se třemi méně ofenzivními. Kdo ví.
    5. Kraje zálohy - Tady to vypadá jistojistě na Juhara a je otázkou jestli bude s Vošahlíkem nebo Zmrhalem, já bych se vzhledem k poslednímu zápasu přiklonil k Vošahlíkovi. Určitá možnost je i Piták na kraji.
    6. Útok - Asi jediná jistota sestavy s Necidem.

    Můj tip: Čontofalský - Dostál, Škoda, Smejkal, Nitrianský - Gecov, Hrubý - Juhar, Piták, Zmrhal - Necid
    Mé přání: Čontofalský - Nitrianský, Škoda, Dobrotka, Dostál - Gecov, Zmrhal - Vošahlík, Piták, Juhar - Necid

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      onceiwasadeadbeat     před 10 lety 27.04.2014 11:05 |  
      0 0

      Tak se zdá, že jednoho fanouška Jarda Zmr... hal přece jen má. :))

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Travinho     před 10 lety 27.04.2014 11:39 |  
        0 0

        Ani ne, ale poslední zápasy nehraje úplně zle, určitě líp než Robert...Pokud by měl vedle sebe Gecova, tak tam podle mě hrát může, je určitě lepší dozadu než Hrubý a Lička nemá herní praxi.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 27.04.2014 12:02 |  
        0 0

        V dokumentu z prosince 1986 se píše: "Vedení ÚV ČSTV rozhodlo, že sportovci, kteří se nepodrobí rozhodnutí zodpovědných pracovníků o specializované péči, budou vyřazeni z reprezentace." Specializovaná péče tehdy znamenala doping a vy jste v tom vedení ČSTV seděl.
        To bylo heslo, s kterým chodil Himl. Nevím o takovém rozhodnutí. Porady s Himlem jsme měli v pondělí a to jsme se bavili spíš o tom, jak hrála o víkendu Sparta.
        Zdroj: http://sport.idnes.cz/dusek-bez-dopingu-by-nebyli-tak-dobri-dsj-/sporty.aspx?c=A060827_221619_sporty_rou
        Zajímavé souvislosti.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          edenian     před 10 lety 27.04.2014 13:25 |  
          0 0

          Jo Himl a Strougal, pekne si pecovali o tu svoji prvomajovou tribunu. A my jsme na ne v kotli rvali Strougalovo deti. Bohuzel stavebni provedeni prvomajove tribuny alias stadionu sparty znamenalo, ze spartani na nas tehdy mohli zezadu. Takze jejich nejvetsi trachtace bylo nachcat do kelimku od piva a hazet to na nas zezadu z ochozu. No, prijemny to nebylo, to je fakt.

  17. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    django8     před 10 lety 27.04.2014 11:38 |  
    0 0

    tak na dnešek jsem velice zvědavej..šušká se že rozhodčí nás budou zařezávat pořád..na svazu chtěj aby sme sestoupili..jedině dobrej výkon našich hráčů tohle může zvrátit

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Travinho     před 10 lety 27.04.2014 11:41 |  
      0 0

      To by na svazu museli být úplní idioti, já si myslím, že Pelta nás v lize i chce, spíš ta paní co se stará o rozhodčí a její muž, ti jsou proti nám silně zaměřeni...

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        slaviator     před 10 lety 27.04.2014 13:42 |  
        0 0

        Pelta nás v lize chce, v lize nás chce i Vacek... ale kdo nás nechce, tak je Berbr... a silnější pes mrdá..

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Alanor (admin)     před 10 lety 27.04.2014 14:05 |  
          0 0

          O co tedy Berbrovi jde? Má proti nám nějakou averzi, chce si jen dokázat, jakou má moc, nebo mu jde o peníze?

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Tomski     před 10 lety 27.04.2014 14:08 |  
            0 0

            averzi má minimálně od sezony 94-95, kdy ho díky Slavii vyřadili z listiny rozhodčích...

            • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

              Alanor (admin)     před 10 lety 27.04.2014 14:10 |  
              0 0

              Díky, tehdy jsem byl ještě nemluvně, takže o tom nic nevím. Dá se o tom sehnat něco víc?

              • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 14:16 |  
                0 0

                Berbr tehdy nařknul Slavii, že se ho František Cipro snažil podplatit, aby ovlivnil duel Sparty s Budějovicema ve prospěch Budějek. Začalo se to prošetřovat a zjistilo se, že to neni pravda a že si to Berbr celý vymyslel. Obhajoval se pak tim, že měl kdysi s Ciprem nějakej spor a proto mu chtěl zavařit. Za to byl pak vyřazenej z listiny rozhodčích. A tenhle slizkej lhář teď dělá šéfa komise rozhodčích.

                  • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                    Tomski     před 10 lety 27.04.2014 14:25 |  
                    0 0

                    ještě bych to viděl, že to máme trochu za Pučka, který si to šefoval bez Berbra...

                • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                  slaviator     před 10 lety 27.04.2014 14:37 |  
                  0 0

                  mě v sezoně 94/95 bylo sedm, ale tohle už jsem slyšel i od mýho táty (bývalý rozhodčí, píská dodnes, jeho maximem byla myslím ČFL)

                  • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                    Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 14:41 |  
                    0 0

                    Navíc Berbr je zasranej komouš a komouši neměli Slavii rádi :)

                    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                      slaviator     před 10 lety 27.04.2014 15:11 |  
                      0 0

                      no takovej Krula nás taky neměl rád :))

                      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                        edenian     před 10 lety 27.04.2014 17:15 |  
                        0 0

                        Tak to musel bejt taky komous :-)

                      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                        Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 18:35 |  
                        0 0

                        Z těch novodobejch nás neměl rád hlavně Královec. Na východní tribuně ještě na Strahově se na něj vždycky řvalo "Královec - pitomec!" :)

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      bongor     před 10 lety 27.04.2014 12:01 |  
      0 0

      Já tomu věřím,stačí když se podívám ,jak jim to pěkně jde dosud.Nvidím důvod,proč by s tím měli přestat.Že by tam museli být
      idioti?A oni snad nejsou?

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Travinho     před 10 lety 27.04.2014 12:23 |  
        0 0

        Toho se právě bojím, hlavně Berbra, tomu jde o moc ne o prachy. Peltovi jde o peníze a slavia mimo ligu je dost peněz dolů, uvidíme no...

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          bongor     před 10 lety 27.04.2014 13:56 |  
          0 0

          Podle mě Berbr pomohl Peltovi do sedla ale teď chce ukázat,že skutečným vládcem je tady on,aby na to snad čáp nezapomínal.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      spino     před 10 lety 27.04.2014 12:20 |  
      0 0

      Nechápu, že jsou Rusáci tak tupí a nechají si to líbit. Vím, že tlačí na Řebíčka kvůli ceně, ale teď už jde o setrvání v první lize, tak na co čekají! A nedokážu vypočítat, jestli by pro ně byla koupě druholigové Slavie výhodnější.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 27.04.2014 13:59 |  
        0 0

        ale kdo ví ,jak to vlastně s těma Rusákama je nyní.Je takový ticho,že je to ticho po pěšině slyšet až k nám na sever Čech.Jestli ještě vůbec mají zájem,tak asi taktizujou,i Řéba taktizuje,je to zákopová válka,která se může ještě pěkně táhnout.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 14:20 |  
        0 0

        Kdyby ti rusáci byli správný ruský mafiáni, tak už by Berbr plaval zabetonovanej v sudě na dně Vltavy...

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Markus     před 10 lety 27.04.2014 15:07 |  
          0 0

          Opět z osobní zkušenosti, rusák není blbej, má trpělivost, umí si počkat, umí pozorovat, díky jiné kultuře provádí věci, které by nás ani nenapadly jako možnosti, tomu se pak těžko brání. Prim hrají osobní vztahy a častá demonstrace arogance a agresivity svému okolí. Jestli to tak bude i v našem případě, vše si pamatují a budeme se ještě divit, co se bude dít.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            slaviator     před 10 lety 27.04.2014 15:20 |  
            0 0

            Souhlas... Ono není pravda, že co Rusák to mafián, víc mafiánů je v Česku, v Albánii a podobných zemí. A když Rusák chce, dokáže být neuvěřitelně, ale neuvěřitelně trpělivej... Každopádně někdo jako Dmitrij Romaněnko nejspíše nebude hodnej kluk...

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 13:14 |  
      0 0

      To skutečně ani ten nejlepší výkon zvrátit nemůže, když si rozhodčí umane, že tě zařízne.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        lassiter     před 10 lety 27.04.2014 13:47 |  
        0 0

        No snad to tady ti naši hráči nečtou, ještě by si fakt začali myslet, že za všechno můžou rozhodčí.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          bongor     před 10 lety 27.04.2014 13:54 |  
          0 0

          Když si přečtou všechno co se tu píše,tak se nedočtou,že by hráli skvěle,ale rozhodčí jim to nedovolí ukázat.Naopak je považujeme za rovnocenné partnery s rozhodčími,tedy jeden za osmnáct,druhý bez dvou za dvacet aneb když se ruka k ruce vine,tak se dílo podaří.
          To,že vidíme,že se naši boys za tak moc nesnaží ale ještě neznamená,že je rozhodčí bude do těch srágor ještě dál potápět.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            slaviator     před 10 lety 27.04.2014 14:41 |  
            0 0

            trochu matematická vsuvka, snad mě quelhar opraví, ale "jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet" je možná z češtinářského hlediska správně, ale z matematického špatně... protože X=18 se nerovná Y-2=20... :-)

            • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

              Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 15:08 |  
              0 0

              Matika nikdy nebyla mojí silnou stránkou, ale ta věta vyjadřuje, že X=18 a Y=20-2, tedy rovněž 18. :-)

              • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                Karlsson (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 15:41 |  
                0 0

                Ha, konečně má někdo stejné problémy jako já. Nikdy jsem toto rčení (?) nechápal a vždy ho chápal stejně jako slaviator. Jsem rád, že nejsem jediný :D

                • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                  dalislavista     před 10 lety 27.04.2014 16:30 |  
                  0 0

                  A co teprve hláška- mohli jsme mít "jednou tolik" bodů...
                  To přeci máme, lepší by bylo mít 2x tolik.... :o)

                  • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                    slaviator     před 10 lety 27.04.2014 18:47 |  
                    0 0

                    "bez dvou za dvacet" znamená, že "pokud odečteme dvě, vyjde nám výsledek dvacet" - tedy "Y-2=20" ...

                  • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                    slaviator     před 10 lety 27.04.2014 18:48 |  
                    0 0

                    "jednou tolik" a "dvojnásobek" je synonymum ale.. :)

                    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                      Karlsson (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 19:35 |  
                      0 0

                      Jakto? Mám 20 bodů. Kdybych měl dvakrát tolik, měl bych 40 (2x20), když mám jednou tolik, tak mám pořád 20 (1x20) :D

                      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                        slaviator     před 10 lety 28.04.2014 00:47 |  
                        0 0

                        původně to totiž bylo "ještě jednou tolik", ale jazyk se vyvíjí a zjednodušuje, takže to "ještě" vypadlo a zůstalo "jednou tolik" ;-)

                • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                  bongor     před 10 lety 27.04.2014 16:30 |  
                  0 0

                  Přijdeš do krámu,zeptáš se ,kolik stojí rohlík.Prodavačka odpoví:
                  "Rohlík je bez dvou korun za dvacet korun".Takže rohlík stojí 18-Kč.
                  Neboj se,to není dnes ano zítra,ale při vývoji cen v ČR tak za rok,za dva.

              • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

                slaviator     před 10 lety 27.04.2014 18:48 |  
                0 0

                "bez dvou za dvacet" znamená, že "pokud odečteme dvě, vyjde nám výsledek dvacet" - tedy "Y-2=20" ...

  18. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    podol (přítel SN)     před 10 lety 27.04.2014 14:08 |  
    0 0

    Čas se krátí,za chvili se začnem připravovat na cestu do Ďolíčku.
    Doufám,že nebude "křížová".Ne že bych se zastával vedení FAČR,příp.
    rozhodčích,myslím,že tuto válku s fanoušky nemohou vyhrát.Ale tu největší vinu za současnou situaci Slávie nenesou.Vinu má nepochopitelný amatérismus vedení Slávie,trvající již několik let.A
    ten pozvolna Slávii potápí s hrozbou sestupu do 2.ligy.Ani to nejdůležitější,co naše hráče provázelo vždy v minulosti a to je bojovnost a hrdost že hrají za Slávii.Když sleduji poslední zápasy,potom nabývám přesvědčení,že ani to naši hráči nemají.
    Bude to těžký večer,ale pořád věřím,že navzdory všem negativním předpovědím a vlivům půjdeme domů spokojeni.S výsledkem,předvedenou hrou,nasazením a lepší perspektivou.
    Musím věřit až do konce.
    Podol

  19. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    topolik     před 10 lety 27.04.2014 15:14 |  
    0 0

    převzato z FB

    Veřejná výzva českým fanouškům: Od 27. kola Gambrinus ligy ukončeme každý zápas vulgárním skandováním a nápisy

    Vyzýváme české fanoušky, aby se odhodlali k boji proti cenzuře FAČR. Jde o hodně – jde o naši svobodu. Milujeme fotbal a milujeme fandění, atmosféru na stadionu a fanouškovskou kulturu. To vše je nyní ve vážném ohrožení! FAČR se snaží omezovat naši svobodu. Dnes zakážou vulgární skandování, a co přijde příště? Pokud se tomu nepostavíme teď a neukážeme, že dokážeme jednotně bojovat za naši věc, omezování svobod a šikanování fanoušků bude pokračovat. Chcete se dožít toho, aby bylo na fotbale zakázáno stát jako je tomu například na některých stadionech v Anglii? Chcete se dožít plošné registrace všech fanoušků? Chcete se dožít výjezdů organizovaných pouze klubem? Nebo zákazu požívání alkoholu během výjezdů jako je tomu už na Slovensku? Teď je ta pravá chvíle, kdy je možné to vše zastavit. Vulgární skandování patří k fotbalu v celé jeho historii a je přítomno ve všech západních ligách, které s i novináři, politici i funkcionáři tak rádi berou za vzor. Tady nejde o nějaký dětinský protest. Kdo bude určovat co už je za hranicí a co ne? Toto pravidlo se v neposlední řadě stane i nástrojem, který bude moct FAČR libovolně aplikovat na nepohodlné kluby. Nedohrané zápasy nejsou v zájmu klubů, FAČR ani fanoušků. Když se proti tomuto nesmyslnému nařízení nepostavily kluby, musíme to udělat my! Naše síla je v naší jednotě. Spojme se a přerušujme všechny ligové zápasy. Pokud se zápas nedohraje jednou a pouze na jednom stadionu, bude snadné perzekuovat jeden klub a jeden fanouškovský tábor. Spojíme-li se ale a uděláme to na všech stadionech, musí FAČR toto pravidlo zrušit. Tady jde o mnohem víc než o pokuty pro kluby a o body.

    Tady jde o naši svobodu. V naší jednotě je síla!

    Peltaven

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Travinho     před 10 lety 27.04.2014 15:28 |  
      0 0

      Jasně a kvůli tomu spadneme, ať si vulgárně křičí na Slovácku, v Plzni, v Jihlavě, v Teplicích, ale my si to nemůžeme dovolit. Od nové sezony prosím, ale teď?

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Barra     před 10 lety 27.04.2014 15:46 |  
      0 0

      Mozna bys take Topoliku mohl uvest, kdo ty moudre slova na FB pronesl, kdyz uz citujes. Ale ani nemusis, moi staci ze za svym nickem mas heslo 'Rebicek do rakve". Svedci to o daleko vice nez jen, ze podle tebe vugarni skandovani k fotbale patri. Nezlob se, ale tak primitivni mysleni se hodi k pubertakum, ale mozna ze k nim patris. Ja si imim fotbal uzovat i bez nadavek, a zajiste nebudu sam. A jestli si myslis ze nejsem plnohodnotny fanda, tak se sakra pletes. A jeste malickost: ani Pelta, ani FACR si nic nevymysleli, jedna se o narizeni UEFy.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Travinho     před 10 lety 27.04.2014 15:51 |  
        0 0

        Pár puberťáků si chce dokázat, jak jsou silní, když kvůli nim můžou ukončit zápas, ale to že kvůli tomu můžeme klidně spadnout z ligy je jim šumák. Zajímalo by mne kolik z těch lidí, kteří skandují Pelta je čurák, mu to řekla do očí, když ho někdy potkali...

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Travinho     před 10 lety 27.04.2014 15:56 |  
          0 0

          To je opravdu výzva jako hrom...Jo a myslíš, že tu lidé neumí číst, že to zde dáváš po několikáté. Jinak Pelta má být dnes osobně přítomen, pokud to někdo bude řvát, tak ho pošlu za ním osobně, uvidíme jestli i pak si bude hrát na hrdinu.

  20. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Tomski     před 10 lety 27.04.2014 15:25 |  
    0 0

    Twitter Konečný:
    Slavia dnes ve znamení návratů: Kamila Čontofalského do brány, Martina Dobrotky do obrany, Milana Škody do útoku a ... #BOHSLA

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Kornovo     před 10 lety 27.04.2014 15:27 |  
      0 0

      doufal jsem, ze se kamila uz letos nedockam :) , snad dobrotka dohraje a skodovka skoruje

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Tomski     před 10 lety 27.04.2014 15:28 |  
      0 0

      jsem zvědav jestli ty tečky znamenají Pitáka, Ličku nebo Kisela...:-))

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Kornovo     před 10 lety 27.04.2014 15:32 |  
        0 0

        treba zas narychlo upecena posila na derby z gronska

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Alanor (admin)     před 10 lety 27.04.2014 15:39 |  
        0 0

        Já bych vsadil na Pitáka. Jestli to bude Kisel, tak jsme se fakt zbláznili. Ale podle mě na to Konečný schválně naráží, i když ví, že to tak nebude.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        bongor     před 10 lety 27.04.2014 16:47 |  
        0 0

        Podle mě klidně Kisela.Ten dá dva góly a napraví nepodařenou palácovou revoluci.

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          edenian     před 10 lety 27.04.2014 17:20 |  
          0 0

          Nebo dohrajem v 10ti.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      alois_veliky (admin)     před 10 lety 27.04.2014 15:48 |  
      0 0

      Kéž by Damiena, protože fuguroval v předpokládané sestavě podle Sportu. Ale co by to bylo za návrat, když vlastně ani nikam "neodešel".... Takže předpokládám Pitáka a obávám se Kisela.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Travinho     před 10 lety 27.04.2014 15:59 |  
        0 0

        On ten Karol umí alespoň vstřelit gól, ale podle mě je jeho návrat absolutní utopie. V současné době, kdy se šíří zprávy rychlostí blesku, je to dle mě nereálné. Spíš to vidím na Pitáka či Ličku a nebo snad realizační tým posílí Franta Cipro?

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Barra     před 10 lety 27.04.2014 17:24 |  
          0 0

          A Kisel umel hecovat ostatni hrace. Jinak jak jsem v tydnu tady psal: 19 strelenych branek a 11 golovych prihravek behem 2,5 sezon ve sluzbach Slavie : kdo umi lepe?!

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          Pepino44     před 10 lety 27.04.2014 19:21 |  
          0 0

          No,já netvrdím,že Kisel nastoupí , ale je fakt,že v týdnu individuelně trénoval s kondičním trenérem. Že by takhle makal kvuli zhubnutí bych neřekl.

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            Barra     před 10 lety 27.04.2014 19:51 |  
            0 0

            Vazne, Pepine? Tak to je prekvapiva informace. Kdo vi co nas v poslednich 4 zapasech po dnesku jeste ceka... Tak Karol ma co napravovat, a konec koncu take s 'tou kuzi' neco slibil. Nevadila by mi vubec jeho pritomnost na hristi.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 15:58 |  
      0 0

      Šmíca! Určitě to bude Šmíca. :-)

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        Alanor (admin)     před 10 lety 27.04.2014 16:00 |  
        0 0

        Jo, je možný, že je tím myšlen návrat Šmicera na lavičku. :)

        • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

          mats     před 10 lety 27.04.2014 17:48 |  
          0 0

          Třeba nastoupí Kisel, Šmicer, Vlček i Kornějev... :-)

          • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

            spino     před 10 lety 27.04.2014 18:12 |  
            0 0

            A Čaroděj do brány. Horší než Čonto a Černý nebude.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      spojka     před 10 lety 27.04.2014 16:21 |  
      0 0

      Čonka?
      Na toho je Konečník z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu fixovanej.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      Nosorozec     před 10 lety 27.04.2014 18:41 |  
      0 0

      Korněev nastoupí v záloze jako amatérský hráč :)

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        judy     před 10 lety 27.04.2014 18:53 |  
        0 0

        Vaniak do brány ? :)

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      spino     před 10 lety 27.04.2014 19:15 |  
      0 0

      Oskar Fotr do základu. :)

  21. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    zeleznik2     před 10 lety 27.04.2014 15:45 |  
    0 0

    Tak nic než výhra nepřipadá v úvahu, protože včera Baník vyhrál a my klesly na poslední místo v tabulce. Do základu to nejzkušenější co máme, jsem rád, že se uzdravili hráči jako Dobrotka a spol. Ale postavit Dobrotku do základu a na Bohemce?nevím nevím, aby to vůbec dohrál, Černý zklamal proti Plzni, takže asi Čontyho do brány a že by nebyl v základu Zmrhal?těžko uvěřit.

    Čontofalský- Dostál, Smejkal, Dobrotka/Škoda, Nitrianský - Gecov, Hrubý - Juhar, Piták, Vošahlík/Zmrhal - Necid.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      jarodo57     před 10 lety 27.04.2014 18:08 |  
      0 0

      Abyste se z toho Čontofalskýho taky ne....Když Dobrotka nehrál kolik měsíců ,tak jak dlouho nechytal Čonto?A s jeho povahou (prodejnou) by to byl asi největší omyl Pastoora(a že už těch omylů zde nasekal).Vy byste měnili brankáře po každé sebemenší chybě. Tam chce dneska absolutně klidného člověka v bráně a 10 dalších bojovníků.

      • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

        zeleznik2     před 10 lety 27.04.2014 18:46 |  
        0 0

        Tak je jmenuj: podle posledních zápasů to byl většinou jen Neves a ten dnes určitě nebude, takže kdo..................Černý mne proti Plzni naštval byl to jasně jeho gól, Čonty je sice prodejný, ale dnes bych ho tam dal, no uvidíme, jak nás nakonec Alex překvapí...

  22. Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

    Edwardtheiron     před 10 lety 27.04.2014 19:23 |  
    0 0

    Všichni napnutí a nic : Ani Dobrotka, ani Kisel...
    -60
    Slavia dnes do utkání nastoupí v sestavě: Černý – Nitrianský, Škoda, Smejkal, Dostál – Juhar, Hrubý, Gecov, Zmrhal – Vošahlík, Necid.

    • Re: 26. kolo přinese klíčový souboj v Ďolíčku

      dubas     před 10 lety 27.04.2014 19:34 |  
      0 0

      Aby ale na ty dva útočníky opravdu hráli, ale musíme dnes vyhrát!