B-Tým

Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

Slávistická juniorka v roli obhájce titulu zvládla vstup do nového ročníku soutěže, když porazila doma Liberec 2:1 brankami Peterky a Fotra.

Slavia - Liberec 2:1 (2:0)
Branky:
5. Peterka, 42. Fotr - 88. Dydowicz

Slavia: Rakovan - Dostál (14. Kadavý), Kodr, Fialka, Bejbl - Salašovič, Novák (71. Brož) - Zámečník (67. Zdichynec), Vošahlík, Peterka - Fotr

Slávisté vstoupili do zápasu hodně aktivně a už v páté minutě se radovali z první branky, když po pravé straně utekl obraně hostů Fotr a ve vápně předložil míč před prázdnou bránu Peterkovi, který se nemýlil - 1:0. O tři minuty později mohlo být ještě veseleji, Salašovič chytře uvolnil Peterku, toho ale tentokrát vychytal brankář Zoul. Už po 14 minutách musel ze hry odstoupit zraněný Dostál, jeho místo zaujal Kadavý. Hosté se postupně dostali do hry a vytvořili si také šance, ale Rakovana nedokázali překonat ani po brejku který vznikl chybou Kadavého a jeho špatným zastoupením Salašovičem. V závěru poločasu se zase dostali k šancím slávisté, nejprve střílel Peterka z úhlu jen do míst, kde stál připravený brankář, poté uvolňoval Zámečník opět Peterku, ten na míč jen těsně nedosáhl. Sešívaní se však přesto radovali, centr z levé strany Zámečník hlavou nasměroval na zadní tyči místo na bránu zpět na malé vápno, kde měl Fotr již jednoduchou úlohu - 2:0. V nastaveném čase mohli hosté snížit ovšem v první šanci trefili jen na brankové čáře Fialku a následně Krejčí neuvěřitelně minul ze dvou metrů úplně prázdnou bránu.

Druhý poločas měli slávisté dlouho pod svou kontrolou, hned v prvních deseti minutách měli čtyři zajímavé možnosti, ale neuspěli Vošahlík, Novák ani Fotr. To předznamenalo celý průběh poločasu, slávisté se dostávali do šancí, vytvořili si i nějaká přečíslení, ale v zakončení opakovaně selhávali, jako třeba v 68. minutě Fotr v brejku tři na dva. A tak se nakonec mohli ještě třást o vítězství, protože v 88. minutě hosté snížili Dydowiczem. To na levé straně obrany propadl Bejbl, nikdo jej nezastoupil a tak mohli hráči Liberce také ukázat, že si jsou schopni přihrát před prázdnou bránu - 2:1. V nastaveném čase ještě jeden z hostů střílel z hranice vápna nad a poté přišla komická vložka, když Fotr roztrhl Egertovi dres, dostal sice žlutou kartu, ale vysoký stoper hostů musel ze hřiště a chyběl tak při posledním nákopu do vápna Slavie. Sešívaní výhru udrželi a vstoupili tak do juniorské ligy úspěšně.

Komentáře (136)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    Falk     před 10 lety 28.07.2014 19:50 |  
    0 0

    Dnes hrál Peterka ,já myslel,že je někde na hostování ,byl někde? Co je se Šimečkem,nehrál ani za Admiru ani dnes? Co dnes jednotlivci ?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      quelhar (admin)     před 10 lety 28.07.2014 20:16 |  
      0 0

      Peterka byl na testech v Taborsku, ale vratil se pak do Slavie.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 28.07.2014 20:52 |  
      0 0

      On se tam myslím zranil, takže nakonec zůstl v juniorce

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      jane (admin)     před 10 lety 28.07.2014 21:49 |  
      0 0

      Šimeček má problém se zády, bylo to v minulém článku.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Falk     před 10 lety 28.07.2014 22:01 |  
        0 0

        Diky za info.,zranění Šimečka jsem někde přehlédl,protože jsem zastáncem dávat šanci mladým ,možná by nebylo špatné od SN nějaké pravidelné shrnutí našich odchovancu,(ale hráčů Slavie),jak se jim daří a kde.Fotbal proti Slovacku do 70 min.hruza ,ale velmi cenné vítězství

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Kornovo     před 10 lety 28.07.2014 22:37 |  
          0 0

          pripojuji se a pokud jde o navrhy na zlepseni pro redakci, mne by se libilo daleko vic rozhovoru s hraci, nejen o fotbale. diky

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 08:20 |  
            0 0

            Myslis, ze by meli poskytovat hraci vice rozhovory treba o hokeji, tenise, prirode, pripadne co meli k veceri?

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              Barra     před 10 lety 29.07.2014 08:42 |  
              0 0

              Redakce k tomu mozna nema dost prostredku nebo casove moznosti, mi by ale vubec nevadilo se dozvedet neco vice o hracich. Nepotrebuji vedet, co meli k veceri, jsou to ale take lide z masa a kosti, kteri maji v sobe daleko vice, nez ze by jen umeli kopnout do mice.

              U nas jsou takove rozhovory bezne a fandove maji dobrou sanci poznat cloveka, ktery se skryva za hracem. Klidne, at Bekim, Aldo, nebo Karlove Hrubes a Pitak, abych jmenoval jen par jmen, neco o sobe reknou. Zname jen maly zlomek jejich osobnosti, myslim ze mala "zpoved" by nam dala sanci je lepe poznat.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 09:08 |  
                0 0

                ono celkově by se v komunikaci, PR a marketingu mohlo dělat mnohem, mnohem víc. Hlavně marketing úplně spí a vůbec netěží z historické tradice Slavie s mnoha slavnými osobnostmi. Líbil se mi, Barro, i Vámi psaný komentář o marketingu u Vás v Beerschotu, prostě možností je mnoho, ale musí se chtít..

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 09:03 |  
            0 0

            začněte jim platit platy a rádi to budou dělat. Neměli byste zapomínat, že to dělají ve svém volnu a nic za to nemají. Pan Jiří by tedy samozřejmě nesouhlasil.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              edenian     před 10 lety 29.07.2014 09:28 |  
              0 0

              Oba / nebo i vice / Jiri jsou asi na prazdninach :-)

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            tolsimir     před 10 lety 29.07.2014 11:31 |  
            0 0

            verte nam, ze bychom moc radi prinaseli 10 ruznych clanku denne, ale jsme radi, ze to stihame alespon takhle, casu je proste malo

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              Barra     před 10 lety 29.07.2014 11:47 |  
              0 0

              Neboj Tolsimire, myslim ze kazdy rozumny Slavista je si toho vedomy a naopak rad a vdecny, ze tady muze denne zabrousit.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          jane (admin)     před 10 lety 29.07.2014 15:47 |  
          0 0

          Kdysi davno, tak pred 11 lety, jsem hostovani hracu sledovala a pak vzdycky po podzimu a jare udelala takovy sumar odehranych minut a kratke hodnoceni ke kazdemu hraci. Prestalo mi to ale davat smysl, protoze z hracu, co byli na hostovani, se jich do Slavie vratili a hrali vseho vsudy dva, Tomas Necid a Pavel Fort a ten jeste navic hostoval v Plzni, kdyz uz byl nasim hracem. Z tech ostatnich hracu jich 75 % skoncilo v propadlisti fotbalovych soutezi u nas.

          Ackoliv jsem pro zapojovani mladych hracu do acka, sleduju juniorku a upinam se s nadeji ke kazdemu hraci, ktery je v dorostu nebo juniorce nadprumerny, tak je jasne, ze spoustu tech hracu naprosto zapadne, ať si myslíme, že je to budoucí superstar. To je proste smutna realita.

          Nicmene muzu tuhle rubriku zase obnovit, to neni zase az takovy problem.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            janko (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 07:37 |  
            0 0

            Je fakt, že těch kluků co se nedostanou do áčka vyprodukuje Slavia obrovské kvantum. Mně osobně na oficiálkách chybí zmínka o tom, kam se pak rozprchnou. Letos např. Kolařík, Mac nebo Malchárek...

  2. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    podol (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 06:02 |  
    0 0

    Komentář je podrobný, nebudu rozebírat výkony jednotlivých hráčů. Pro mne to byl krásný podvečer, vyhnula se nám silná bouřka, krásný trávník a pěkná návštěva. Soupeře jsme přehrávali, i když i on měl šance. Konec jen dokumentuje, že hrát se
    musí naplno celý zápas, co chybělo a ztratili jsme jasné vedení.
    Zápas se snímal kamerou, pravděpodobně pro potřeby trenérů.
    Nešlo by dohodnout a krátký sestřih vždy zveřejnit? Byl by jistě o něj zájem.
    Podol

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Barra     před 10 lety 29.07.2014 09:02 |  
      0 0

      Vidim, ze Oskar Fotr roztrhnutim dresu vyradil dlouhana Egerta pri zaverecnym naporu ze hry. Ten kluk se mi libi stale vic a vic -:)

      Zda se mi, ze v kazdem (pripravnem) zapase si svuj gol dal, ze umi take prihravat. Predpokladam, ze Beranek ho behem sezony sem tam posadi na lavicku A-cka a da mu moznost ochutnat sferu na hristi a 'ocima krast'. A jestli vyvoj zapasu to umozni, by obcasne nasazeni Oskara na par minut ho mohlo stimulovat k tomu, aby prodlouzil svoji smlouvu, ktera mu pristi rok konci.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        japhy     před 10 lety 29.07.2014 09:39 |  
        0 0

        Já bych mu zase tak moc nefandil. Jestli to takhle půjde dál, velice brzy ho čeká osud Jankta a v naší situaci si delší dobu držet takto horké zboží dovolit asi nemůžeme. Prostě musí hrát tak akorát :)

  3. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    Viking     před 10 lety 29.07.2014 11:19 |  
    0 0

    http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2014-15/210529/licka-fotbal-ve-slavii-paskvil-pastoor-se-prisel-do-ceska-jen-vyprdet.html

    Ač nepředváděl kdovíjak oslnivé výkony, popsal Pastoora docela přesně. Hlavně ta pasáž o tom, že s mladými hráči byla spokojenost:)

    Jinak jsem zvědavý, jak se vytříbí sestava, hodně pikantní jsou zejména dva posty - GK a DM. Berkovec přišel jako jasná jednička a tím zraněním dostal do branky Hrubeše, který chytá dobře a MB nemá teď důvod cokoliv měnit. Nevím jaký je Berkovec charakterově ale dlouhodobě nemůže dělat dobrotu, když podle mě jeden z TOP3 brankářů ligy bude sedět. Pro Hrubeše hraje navíc roli to, že je u nás ME U21 a pokud by zůstal v bráně, mohla by jeho cena výrazně stoupnout, pokud bude chytat, měl by se poprat o místo jedničky s Koubkem.

    Druhým hráčem je Marcel Gecov. Jak ho mám docela v oblibě a zkousnu i jeho nepovedené zápasy, už v průběhu jara jsem si všiml, že v rozhovorech pro média je takový odměřený a něco ho dost žere, jako kdyby nebyl ve Slavii úplně spokojený. Nevím jaké to bude pod Beránkem ale podle mě je to v současnosti hráč mimo základní sestavu. Marcel doplácí na nízkou výbušnost a chybovost přihrávek, dneska už defenzivní záložník musí být i konstruktivní. Docela se mi líbí systém, kdy DM hrají starší a ne již tak dynamičtí hráči (hráči typově jako Horváth nebo Matějovský) - pokud získají balón, dokáží přesně přihrát, zrychlit hru a hlavně neztrácet. Příchodem Baéze, uzdravením Pitáka a Boudjemy se tato varianta i celkem nabízí...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Markus     před 10 lety 29.07.2014 12:25 |  
      0 0

      Nejprve jsem chtěl zkritizovat téměř nulovou informační hodnotu článku, ale je to jen hlavička od velkého rozhovoru ve Sportu a koneckonců videorozhovor o Bílkovi a Tbilisi byl zajímavý. Nepřekvapuje mě postřeh s Pastoorem, další pasující dílek do skládačky, prostě Pastoor chtěl tým podporovat, dával mu rady, ale nebude to jen jazyková bariéra, proč pak na hřišti panoval chaos, hráči jsou tu asi zvyklí, že každý dostane jak cvičená opice jasné instrukce co má dělat. Pořád si myslím, že by si to časem sedlo a s kvalitnějším kádrem by se na to i hezky koukalo. Na místo toho nastaly změny a teď už taky víme, že se jaro dohrávalo za situace, kdy dohoda s ruským investorem skončila zmačkaná a atmosféra v klubu zase zhoustla. Naštěstí dnes je situace zcela jiná a nadějná :)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      electropope     před 10 lety 29.07.2014 12:26 |  
      0 0

      Nářek vyhozených, ať už zní od Šeterleho, Koubka nebo teď Ličky, je jako zdroj informací z principu naprosto bezcenný. Skoro v každém takovém článku se snoubí ostouzení s protimluvy nasvědčujícími ohýbání pravdy. Pastoor měl dobré tréninky, ale nedokázal to přenést do zápasu? V čem "to" spočívá? Je jeho nositelem během utkání hráč, nebo trenér? Když už někomu stálo za tu práci tahat z Ličky pocity, mohl si aspoň dát záležet; student prvního semestru žurnalistiky by to zvládl lépe.

      V sestavě jsou podle mě daleko větší otazníky než v bráně nebo na DZ. Jasnou jedničkou je Hrubeš, Berkovec je zkrátka smolař - konec příběhu. Pokud si Karel udrží formu ze sobotního zápasu, beztak je do konce sezony pryč. Ve středu zálohy zase ukázal Baéz víc než Gecov s Dobrotkou dohromady. Uvolněné místo bych se proti Baníku nebál obsadit konstruktivnějším hráčem, jako je třeba Hrubý, ale nečekám takový tah od Beránka. Ten si spíš bude lámat hlavu s krajními záložníky, protože pokud v prvním poločase na Slovácku nestíhali oba beci, dělo se tak z velké části jejich přičiněním.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        spino     před 10 lety 29.07.2014 12:37 |  
        0 0

        Tady je odpověď k předcházející diskuzi o Berkovcovi.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          electropope     před 10 lety 29.07.2014 12:48 |  
          0 0

          Ale běž, spino. To není žádná apatie, tak to zkrátka ve fotbale chodí. Máme dva skvělé brankáře a do brány se vejde jen jeden. Mám proto smutnit? Sám jsem se na návrat Berkovce těšil, ale okolnosti se vyvinuly tímhle směrem. Berkovec působí jako pohodář, není důvod si myslet, že by upřednostnění Hrubeše mělo vést k nějakým tlakům a rozepřím.

          Dospěj.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            testudo1     před 10 lety 29.07.2014 14:28 |  
            0 0

            Barro, jak mám Vaše komentáře rád a o Spinovi si myslím své, myslím, že nyní (resp. zejména v diskuzi pod předešlým článkem) jej kritizujete poněkud nepřiléhavě...nehovořil totiž o antipatii vůči Berkovcovi, ale o "pouhé" apatii. Ostatně tím, jak v poslední době se Spinem stále polemizujete, se myslím i trochu shazujete - ne nadarmo se říká:"S blbcem se nikdy nehádej, někdo by si také nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl".

            Jinak přeji pěkný den a těším se opět na nějaké Vaše rozbory, postřehy, zkušenosti i jazyková okénka.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Barra     před 10 lety 29.07.2014 12:59 |  
          0 0

          Electropope mluvi uplne o necem jinym nez ty, Spino. Ty tvrdis ze je vuci Berkovci apatie, ktera te sokuje. Electropope naopak o tom, ze jasna jednicka je (prozatim) Hrubes, tak dlouho jak si udrzi formu.

          Mozna by ses nemel skryvat za odpovedi jinych Slavistu, ale nam vysvetlit, co te sokuje. Zda se, ze sis opet vybral nekoho na musku. Po Seterlem, AR, Nouzakove, Drzmiskovi a spol je to ted Beranek, ktereho si kritizoval pri zapase na Slovacku, a ktery si dovolil postavit Hrubese na ukor Berkovce. Vzhledem k tomu, ze si vazne nepamatuji ze by nekdo tady na SN se pustel do Berkovce, musis s tou apatii mit na mysli Beranka. Nebo?

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            testudo1     před 10 lety 29.07.2014 14:29 |  
            0 0

            sorry to patřilo sem.....

            Barro, jak mám Vaše komentáře rád a o Spinovi si myslím své, myslím, že nyní (resp. zejména v diskuzi pod předešlým článkem) jej kritizujete poněkud nepřiléhavě...nehovořil totiž o antipatii vůči Berkovcovi, ale o "pouhé" apatii. Ostatně tím, jak v poslední době se Spinem stále polemizujete, se myslím i trochu shazujete - ne nadarmo se říká:"S blbcem se nikdy nehádej, někdo by si také nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl".

            Jinak přeji pěkný den a těším se opět na nějaké Vaše rozbory, postřehy, zkušenosti i jazyková okénka.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              Barra     před 10 lety 29.07.2014 15:17 |  
              0 0

              Dobry den, Testudo. Spino tady referoval na jeho prispevek, ktery dnes psal pod clankem "Hodniceni Slavistu", a kde rikal: 'Pro Hrubese by bylo urcite lepsi, kdyby sel nekam do prvni ligy hostovat. Zdejsi apatie vuci Berkovci me sokuje'. Myslim, ze to je celkem jasne.

              Nemyslim si, ze polemizuji vice s Spinem nez ostatni uzivatele, vzdal jsem to. Spino mel zapotrebi mi tady opakovane vkladat do ust veci, ktere jsem nikdy nerekl, na dotaz nereagoval, budis. Na bezne prispevky ani nereaguji. Souhlasim s Radou, ze jsem mel vysvetlit proc jsem rikal ze je blbost aby Berkovec vystridal Hrubese po jeho podarenem zapase, coz jsem mezitim napravil. Jestli tady ale Spino pise, ze Hrubes ma jit na hostovani a ze je sokovan apatii vuci Berkovce, nevidim nic spatneho na tom, ze jsem se zeptal Spina proc je toho nazoru. Takze 21-leteho kluka jako je Karel posleme nekam, protoze nam vychytal viteztvi? Konkurence hracu na stejny post je logicky, vsak jsem take psal ze Hrubes muze ztratit formu, zranit se, dostat cervenou jak tomu bylo minulou sezonu. Nebyl jsem navic sam, ktery se Spinem nesouhlasil.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Heretic (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 15:21 |  
            0 0

            Nerad se vám do toho pletu, ale já si nějak nejsem jist Berkovcovou extratřídou. Bohemku sledu dost na to abych věděl, že tam vynikne každý gólman.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              spino     před 10 lety 29.07.2014 16:03 |  
              0 0

              Pak byste měl vědět, že poslat Havránka do brány byla sebevražda (a opravdu nemám na mysli, že měl derby odchytat Švenger, který nemohl).

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                Navyseals     před 10 lety 29.07.2014 16:11 |  
                0 0

                a koho jinýho bys tam dal?

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  Barra     před 10 lety 29.07.2014 16:18 |  
                  0 0

                  Abych nebyl narcen z toho ze opet reaguji na Spina, dovolim si tady poznamenat, ze pri zapase Bohemians-Slavie z 21.4.2014, kdy Berkovec nemohl/nechtel nastoupit proti Slavii, Havranek Berkovce dustojne zastoupil. Jinak kazdy brankar nejakpu tu minulu udela. Klicka Havrankovi nevysla, a proto je ho postavit sebevrazda?

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  spino     před 10 lety 29.07.2014 16:18 |  
                  0 0

                  Zpočátku bych chtěl říct, že brankářská politika Bohemky je velmi bizardní. Prakticky nemají stálého brankáře, ale každý rok si přivedou jedničku na hostování bez opce. Už tohle považuji za velkou chybu, která ztěžuje manévrovací prostor.

                  Ale když už jsme u těch brankářů. Havránek ani Gabriš nemají prvoligové parametry. To je můj názor, budu si za ním stát a jejich statistiky mi to potvrzují. A jelikož už jsou oba ve středním věku, tak bych je ani nestavěl do brány s vidinou, že by se mohli zlepšit.

                  Zbývá tedy poohlédnout se po mladých. Aktuálně dělá trojku Petr Dočekal, který už dlouhodobě ukazuje v dorostu a juniorce své kvality, takže bych tam dal jeho, protože na rozdíl od Havránka a Gabriše ten potenciál pro první ligu do budoucna má. A třeba by zazářil jako Hrubeš. ;)

                  Nicméně prvotní chybu vidím skutečně v tom, že nejsou schopni zajistit si vlastního brankáře číslo 1.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    Heretic (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 17:07 |  
                    0 0

                    že tam dlouhodobě nemají kvalitu je asi pravda, ale přesto jejich gólmani obvykle dobře zachytají a to dělal i Berkovec.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    sasky     před 10 lety 29.07.2014 20:59 |  
                    0 0

                    Brankář, kterému je 27 (28) let rozhodně není pro ligu odepsaný. Může klidně 10 roků chytat (Havránek, Švenger).

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Barra     před 10 lety 29.07.2014 12:30 |  
      0 0

      Po dlouhem trapeni se mi to podarilo stahnout :-). Licku mam jako hrace rad, ma brains, skoda. Jinak jeho nazor se shoduje s tim, kteri maji fandove AZ a ktere jsem pred casem tady psal. Pastoor je dobry aby vedl fyzicke treninky, taktika je domena Van Bastena. Ukoly maji dobre rozdelene.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      tolsimir     před 10 lety 29.07.2014 13:14 |  
      0 0

      Me zaujala klauzule, ze mohl odejit zadarmo, kdykoliv by chtel. To se tam jako davalo presne proc? Co kdyby hypoteticky se stal nejlepsim hracem ligy?

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        lassiter     před 10 lety 29.07.2014 13:46 |  
        0 0

        Tipnul bych, že proto, že on asi zpátky do Česka moc nechtěl a doufal, že by si moh případně v zimě něco najít, no a Slavia v době, kdy ho získávala, nebyla v moc komfortní vyjednávací pozici.

  4. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    Viking     před 10 lety 29.07.2014 12:19 |  
    0 0

    Dynamu se zranili na dlouhou dobu Herzán a Kalod. Další šance na výměnu Machovec x Vošahlík ?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Navyseals     před 10 lety 29.07.2014 12:26 |  
      0 0

      já toho Machovce sledoval a ani kdyby ho dali zadarmo, takovej dřevák tu nemá, co dělat

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Markus     před 10 lety 29.07.2014 12:29 |  
        0 0

        Děláš si srandu?! Dřevák to rozhodně není, do našeho týmu by měl rozhodně čím přispět a já ho naopak vidím jako velice vhodného pro zacelení té díry v obraně, co tam teď máme. Svou bojovností a zkušenostmi zpevňuje i zeď kolem sebe, to je přesně co teď potřebujeme. S takovou obranou by si s námi soupeři užili, překonal takový beton vůbec není snadné. Proto doufám, že se nakonec podaří sehnat další peníze a dát obchod dohromady, jiných variant na ten post moc nevidím.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Navyseals     před 10 lety 29.07.2014 12:34 |  
          0 0

          Mě stačilo, co jsem viděl v zápase s Libercem, ten kluk neudělal vůbec nic. Je mu skoro třicet a Budějovice mu nasadili absurdní cenu. Pokud přijde bude to chyba a časem se ukáže, že jsem měl pravdu. A pokud ne, tak se velice rád omluvím. Psal jsem to samé o Vošahlíkovi, když přicházel a dočkal jsem se stejných reakcí.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Markus     před 10 lety 29.07.2014 12:41 |  
            0 0

            Nelze soudit dle jednoho zápasu, dlouhodobě tam odvádí dobrou práci. Vošahlík má problémy dva, je z formy a hlavně se nám nehodí typově, chceme hrát něco jiného, to byl hráč pro to drbání pod Koubkem :) Navíc přišel levně, před koncem smlouvy ...

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              Navyseals     před 10 lety 29.07.2014 12:43 |  
              0 0

              já soudím podle úrovně první ligy a na tu nemá ani z daleka, názor ti neberu

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              Barra     před 10 lety 29.07.2014 12:45 |  
              0 0

              Nebyl Machovec navic behem cele pripravy zraneny? Logicky, ze potrebuje cas aby se dostal na svoji uroven.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                Viking     před 10 lety 29.07.2014 13:02 |  
                0 0

                Machovec neabsolvoval kvůli zranění prakticky celou letní přípravu. Teď naskočil neočekávaně na chvilku, navíc proti Liberci rozjetému z pohárů.

                Není to žádná extratřída ale lepší než Juhar IMHO.

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  Markus     před 10 lety 29.07.2014 13:43 |  
                  0 0

                  Machovec je jako obránce spolehlivý, což Juhar není. Stejně jako Juhar dokáže vyběhnout dopředu. Je dobrý hlavičkář, i když je to krajní obránce, může se to hodit nejen při ofenzivě ... Ale samozřejmě, jak jsem psal už kdysi, obchod má svá pravidla a jestli chtějí moc, nedostanou od nás nic.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    Ryange     před 10 lety 29.07.2014 16:59 |  
                    0 0

                    Ono hlavně Machovec ten zápas s Libercem ani nezačal v základu, což by odpovídalo tomu treninkovému manku. Šel tam až v 36. minutě za zraněného Herzána (kterej podle rozestavení v tv hrál v záloze spíš odzadu) a mám takový pocit, že pak na tom kraji ani nehrál, ale tím si teď jistý nejsem.. Od začátku hrál na levém beku Hanzlík..

                    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                      rihy10 (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 18:32 |  
                      0 0

                      Zápas jsem viděl, opravdu LB hrál Hanzlík celý zápas a Machovec operoval v záloze...pravda ale je, že jsem nezaznamenal jediný moment, kvůli kterému bych si měl Machovce z toho zápasu pamatovat.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        luboslavia     před 10 lety 29.07.2014 18:33 |  
        0 0

        Nemáš s Machovcem pravdu,jsem si jistej,že by u nás tu největší díru v sestavě ,tj.levý bek docela slušně ucpal a soupeř by nemohl ani náhodou chodit zleva na tutovku jako přes Juhara.Možná ,že se ti teď nezdál,když střídal za Budějovice do zálohy,ale věz,že nehrál ani minutu přípravnýho zápasu a byl prakticky celou přípravu zraněný.Já bych chtěl vidět kteréhokoli našeho hráče jak by v takový posici na cizím postu vynikal,ale přesto myslím zahrál vcelku slušně.Neměl by si se k někomu takto vyjadřovat pokud nemáš informace.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Navyseals     před 10 lety 29.07.2014 18:45 |  
          0 0

          Všechno, co jsi napsal vím a přesto trvám na svém. Pokud přijde, což je téměř vyloučeno, protože v pátek má dorazit jiný bek, tak bychom se mohli přesvědčit. Padají o něm slova, že je velice nadhodnocenej.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Travinho     před 10 lety 29.07.2014 18:37 |  
      0 0

      Proč by kvůli tomu, že se jim zranil defenzivní záložník a útočník sháněli krajního záložníka?

  5. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    quimi (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 13:24 |  
    0 0

    Z Jedenáctka kola: Slavia ovládla útok, bránu a trenérský post [www.synotliga.cz]:

    "V 74. minutě nejdříve vyrovnal Škoda, který po rohovém kopu umístil míč přesně do rohu brány, načež se zaskvěl i Balaj. Hráč, který je ve Slavii na hostování ze Sparty, využil únik po skvělé nahrávce Pitáka."

    To je doufám jenom chyba...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Markus     před 10 lety 29.07.2014 13:30 |  
      0 0

      Klid, má tu smlouvu 2 roky + opci.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      quelhar (admin)     před 10 lety 29.07.2014 13:30 |  
      0 0

      Samozřejmě, Balaj u nás podepsal smlouvu na dva roky s opcí.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Travinho     před 10 lety 29.07.2014 18:39 |  
      0 0

      Když tam mohli mít místo Navrátila Kuby fotku Navrátila Jana, tak mne nepřekvapí vůbec nic....

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 19:18 |  
      0 0

      To jenom na synotliga.cz nevěří, že by Slavia mohla "vlastnit" někoho, kdo umí hrát fotbal :D A po těch letech se jim nedivim.

  6. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 14:17 |  
    0 0

    Vyborne stridani se Berankovi povedlo, vsichni tri hraci prinesli zvysenou kvalitu a ukazalo se, ze Zmrhal s Juharem jsou ofenzivni hraci a meli by hrat na svych postech, Juhar leveho zaloznika, Zmrhal by jeste s Baezem defenzivu zvladal...co dat Dobrotku zpet k Latkovi a Bilka zkusit na leveho beka, nez se nekdo casem nekoupi nebo 'vypestuje'?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      urs (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 09:49 |  
      0 0

      to by mohlo projít, otázkou je, zda to v případě MB bude na pořadu dne :)

      já bych se tomu nebránil, ale kouč naše vize asi moc nečte, což je určitě chyba :))

      urs

  7. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 14:56 |  
    0 0

    Vyznáte se někdo v mládeži? Všiml jsem si, že v přípravě U19 není brankář Otáhal, jsou tam jen Toman (98) a Janalík (97).

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 15:04 |  
      0 0

      Jo a pro znalce, David Bezdička (96) je v Dukle.

  8. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    lukas8 (admin)     před 10 lety 29.07.2014 18:56 |  
    0 0

    Pravděpodobně zahřmí v okolí Stefana Simiče

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        lukas8 (admin)     před 10 lety 29.07.2014 19:11 |  
        0 0

        Netýká se to Slavie.

  9. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    subHuman     před 10 lety 29.07.2014 22:42 |  
    0 0

    Tento týden absolvuje zdravotní prohlídku již zmiňovaný cizinec :-)

    Piták i Boudjemaa již naplno trénují, druhý jmenovaný má navíc individ. fyzickou přípravu.

    Z trenéra Beránka mám velmi dobrý pocit, změny které provádí a které nejsou (zatím) vidět a on o nich veřejně nemluví ale poznáme všichni, chce to čas a trpělivost.

    Všichni v pátek do Edenu! :-)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      luboslavia     před 10 lety 29.07.2014 22:50 |  
      0 0

      Tak nenapínej a napiš co je to zač.To už musí být přeci tutový,když píšeš tento týden prohlídka.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Barra     před 10 lety 29.07.2014 22:56 |  
      0 0

      Tak same dobre zpravy, jak vidim. Na toho "cizince" jsem moc zvedavy, predpokladam ze se jedna o zminenou posilu do utoku!? Navrat Boudjemaaye da nasi hre vetsi elan, jeho prvni zapasy v breznu byly moc slibne. Ze Karel Pitak ma fotbalove brains, prokazal v sobotu. Myslim, je nas cekaji pekne zitrky. Tesim se.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        subHuman     před 10 lety 29.07.2014 23:04 |  
        0 0

        Trenér považuje Kacu za klíčového, jak se moderně říká "rozdílového" hráče.

        Tento týden dorazí nakonec zřejmě jen 1 z těch 2 hráčů.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          petrjir     před 10 lety 29.07.2014 23:09 |  
          0 0

          Kaca je Karel? Neznamena to ale, ze by ten druhy mel padnout? Muzes u toho obrance jen prozradit, zda je z nasi ligy?

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          lukas8 (admin)     před 10 lety 29.07.2014 23:47 |  
          0 0

          ehm, pokud vím, tak Káca se říká Václavu Kadlecovi. Ale myslím si, že jsem již k postupujícímu večeru nepochopil kontext.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            spino     před 10 lety 29.07.2014 23:53 |  
            0 0

            Petr Kadlec ;)

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            subHuman     před 10 lety 30.07.2014 06:08 |  
            0 0

            Pardon, preklep, Karel Pitak ma prezdivku Kaco.
            Je to dohledatelne i na netu :-)

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Tomski     před 10 lety 30.07.2014 09:49 |  
            0 0

            kdo je Václav Kadlec ? :-D

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              quelhar (admin)     před 10 lety 30.07.2014 11:24 |  
              0 0

              To je prece ten hrac s vetsim potencialem nez Gotze (by Hrebik), ktery lesti lavicku ve Frankfurtu a jehoz zbaveni se bylo klicove pro uspech Sparty minulou sezonu.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                Tomski     před 10 lety 30.07.2014 11:32 |  
                0 0

                jo tenhle :-D

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                edenian     před 10 lety 30.07.2014 15:34 |  
                0 0

                Velmi presne.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          travel (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 00:06 |  
          0 0

          subHuman,díky za info.Měl bych dotaz : směřuje Slavia (vč. stadionu) tím směrem ,jak jsi se zde zmínil začátkem června?

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            subHuman     před 10 lety 30.07.2014 06:09 |  
            0 0

            Ohledne stadionu je situace pro Slavii horsi nez dosud byvala a v dohledne dobe nema reseni.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              travel (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 08:32 |  
              0 0

              Díky subHuman,to není dobré.Jsem zvědav,jak se s tím Slavia vypořádá.Mám obavu,že v tom případě si můžem o silném novém seriozním spolumajiteli nechat jen zdát.Sice Beránkovi věřím,že mužstvo pozvedne,ale na nejvyšší příčky těžko.A to jsem si myslel,když jim nevyšlo rozšíření stadionu kvůli ME,že stadion budou chtít prodat.Zřejmě jim opravdu slouží jako pračka špinavých peněz.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                travel (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 09:35 |  
                0 0

                subHumen, je to pravda,víš o tom něco?(rybicka1 to napsal na oficiálkách).
                rybicka1 | Praha Dívčí hrady
                30.7.2014, 08:26


                Aniž bych o tom věděl dostal jsem se v jedné vesnici na jisté akci do kontaktu s opravdovym majitel edenu dle jeho slov!!(Pražák)Eden prý čekají velké změny. Má být z toho multifunkční arena s několika akcemi měsíčně!!Co jsem pochopil z těch pár slov co k tomu řekl,tak je tam Slavia spíš na obtíž,což je smutné a ani to moc nechápu.Myslim,že sen kdy bude klub i stadion mít jednoho majitele,se na nějaký čas opět rozplynul. :(

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 09:50 |  
                  0 0

                  Jakože údajný majitel Edenu nechlemtaný vymetá vesnické tancovačky, kde ohromuje mladý kopretinky vyprávěním o svém business projektu? To mi nějak nesedí, ač se podstata sdělení nemusí jevit jako úplně zcestná...

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    travel (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 12:50 |  
                    0 0

                    Jasně Juniorko,že to setkání působí divně a tady je rybicky1 reakce z oficiálek:
                    rybicka1 | Praha Dívčí hrady
                    30.7.2014, 09:33


                    hele ty nesmysle,Senegalec přijde ještě tenhle týden a na nic jinýho si hrát nemusim.Pražák byl na akci s majitelem firmy pro kterou pracuji já a uplně normálně se se mnou o tom bavil,protože muj šéf mu řekl,že jsem postiženej slávista.To je celý.Věř si čemu chceš,hlavně jednomu,že si nemusim na nic hrát a kord před tebou!!!

                    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                      travel (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 13:16 |  
                      0 0

                      Pardon Naplavniku.

                      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                        naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 13:58 |  
                        0 0

                        Škoda, tak už mě nějaký čas dlouho nikdo neoslovuje... :-)

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Rado     před 10 lety 30.07.2014 08:01 |  
          0 0

          A ten avizovaný bek, co umí hrát na levé i pravé straně, dorazí kdy...?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      petrjir     před 10 lety 29.07.2014 23:00 |  
      0 0

      Sube a co zminovany obrance? Na oficialkach nekdo psal neco o patku, to plati?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      ortevor     před 10 lety 29.07.2014 23:01 |  
      0 0

      tak hlavne aby nedopadl u prohlidky jako kdysi Franck Madou...tesim se :)

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Chlupp (přítel SN)     před 10 lety 29.07.2014 23:54 |  
        0 0

        Angazuje se jiz nejakym zpusobem Chvalovsky? Je to jeho prace, pripadne doporuceni?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 07:40 |  
      0 0

      Samé dobré zprávy :-) Musim říct, že středový trojúhelník Baéz,Piták,Boudjemaa by dle mě byl hodně kvalitní. Snad se dočkám:-)

      Beránkovi věřím, podle mě ti má hodne dobre promyšlené a srovnané. Coz ukazalo už Slovácko - střídání i hodnocení zápasů.

      V patek se těším,snad dorazí hodně lidí. Ale přijde mi, ze vůbec nevidím snahu Slavie "nalákat" lidi na stadion:-(

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Edwardtheiron     před 10 lety 30.07.2014 07:58 |  
        0 0

        Oni vědí, že v pátek večer stejně nikdo nepřijde, tak proč by se snažili? :-)

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 09:42 |  
          0 0

          Vzhledem k termínu to netipuju na víc jak 7.500,- . Vyšší návštěva by mě příjemně překvapila, přestože ze svého okolí cítím jisté vyčištění atmosféry kolem klubu. Klíčem jsou ale spíše výsledky, proto by bylo super urvat z toho domácího dvojzápasu s OVou a LIBem co nejvíce, základ ze Slovácka položen...

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Barra     před 10 lety 30.07.2014 12:07 |  
            0 0

            Kez by -:)

            Vidim to na tesne kolem 6 tis. To vis, kdyz je prenos v televizi...

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

              subHuman     před 10 lety 30.07.2014 12:17 |  
              0 0

              Navsteva bude atakovat 9 tis., vsadme se :-)

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                Barra     před 10 lety 30.07.2014 12:28 |  
                0 0

                Tak to bych Slavii moc pral. Nedavno jsem se zminil tady, ze klub jako Slavie by se zaslouzila mit stale kolem 10tis divaku, a kdyz se dari samozrejme vic. Podporava dvanacteho muze dava hracum kridla. SuhHumane, da se ohledne toho hrace na zdravotni prohlidce alespon prozradit, jestli hral (hraje) jiz v Evrope? Tedy, alespon predpokladam ze se jedna o cizince.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                slamacek (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 12:46 |  
                0 0

                o co? ja tipuju tak max. 6000 vydanych vstupenek a lidi okolo 4500 tis

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  smely (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 14:01 |  
                  0 0

                  zdravim, navsteva + - 8 tis, ale fotbal asi bude stat dost za prd, vidim to na dobyvani zakopany OST....ale verit ve vitezstvi je povinnost...

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                electropope     před 10 lety 30.07.2014 13:08 |  
                0 0

                Vidím to stejně. A myslím si, že by byla i trošku ostuda, kdyby po návratech Beránka, Latky nebo Černého a prolomení série nevýher v prvních kolech na úvodní domácí zápas přišlo míň. Na druhou stranu, Slavia pro to, aby naplnila stadion, opravdu moc nedělá. Být zaměstnancem marketingového oddělení Slavie musí být učiněný dreamjob.

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  spino     před 10 lety 30.07.2014 13:34 |  
                  0 0

                  Stojím si za tím, že marketing máme ve fotbale kvalitní. V hokeji je to bohužel mnohem horší.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    electropope     před 10 lety 30.07.2014 17:59 |  
                    0 0

                    Můžeš mi uvést příklady onoho kvalitního marketingu?

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 14:12 |  
                0 0

                OK, subHumane, vsaďme se. Pokud prohrajete, sdělíte nám vše, co víte o těch posilách, s nimiž bylo v tomto přestupovém okně jednáno, pokud vyhrajete vy, tak vám já sdělím vše, co vím, o těchto posílách...

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  subHuman     před 10 lety 30.07.2014 17:12 |  
                  0 0

                  I když jsem skálopevně přesvědčen, že vyhraji, tuto sázku přijmout nemohu, neb jsem vázán slibem mlčenlivosti :-)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      electropope     před 10 lety 30.07.2014 08:42 |  
      0 0

      Baví mě, jak tu každý tvůj vstup rozpoutá smršť otázek na témata od vlastnictví stadionu po platy uklízeček. :))

      Z Beránka musíme mít dobrý pocit snad všichni, možná s výjimkou spina. V minulých sezonách mi přišlo, že po každém vítězství hráči začali poletovat v oblacích, aby hned v dalším zápase tvrdě dopadli na zem. To s Beránkem zjevně nehrozí. Přiznám se, že jsem si po jeho příchodu nebyl úplně jistý, co od něj čekat, v posledních letech moc profesních úspěchů neposbíral. Ale získává si mě s každým zápasem víc a víc. Jen tak dál.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 08:53 |  
        0 0

        To víš, správný Insider ví i kdy chodí Kisel na WC:-)

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          electropope     před 10 lety 30.07.2014 09:56 |  
          0 0

          Po tom, co všechno v minulé sezoně náš management prosral, má taková informace rozhodně svůj význam. :))

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 09:38 |  
      0 0

      Stále se přidržuji svého opatrného optimismu. MB zatím stále hledá herní variantu, která bude optimální. Jsem zvědav, jaká sestava vyběhne v pátek večer, resp. co MB provede se středem zálohy, a zda podrží Bílka na místě stopera. Tři body ze Slovácka jsou velmi příjemnou vitamínovou injekcí, uvidíme, co získáme s tými Ostravy a Liberce, které by se taky měly rvát o klidný střed tabulky. Zatím je na odhady a tipy stále brzo, a měli bychom být pokorní, ale s šesti body bych byl spokojen. ;-)

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        japhy     před 10 lety 30.07.2014 10:20 |  
        0 0

        Já mám také z MB velice dobrý pocit. I když bohužel netrefil základní sestavu, dokázal, na rozdíl od mnohých před ním, využít střídání. Navíc tu práci nebere jako odměnu vedení a tím pádem nebude trpět přehnanou servilitou vůči němu a tak prostě celkově mi přijde jako správnej boss :) Doteď se mi vybavuje jeho věta z reportu jednoho fandy při soustředění v N.Městě, kdy Tusjakovi lakonicky vysvětloval, že to bude kopat jak chce on(MB) nebo to prostě nebude dělat vůbec. A Tusjak to zjevně nepochopil.
        Celkem mi ale vadilo, že nebyl schopen reagovat na přečíslování naší levé strany při běžném pomalém útoku Slovácka. Na Juhara se tu hodně nadávalo, a oprávněně, kdy nebyl schopen si svého hráče pohlídat i při jednoduchých situacích. Jenže i ve druhý půli, kdy tam byl místo Petra Zmrhal to bylo stejný - jeden stoper byl u Doška, druhej hlídal hlídal prázdnej vzduch a kombinaci soupeře bránili v podstatě jen Zmrhal s Juharem. Jakmile se zapojil třetí hráč, tyhle dva se mohli klidně přetrhnout, ale stejně byli za blbce. Nevím, jestli tam měl být Dobrotka nebo někdo jinej, ale být já na místě Juhara, tak bych se po tom na hřišti hned pídil, protože takhle si tam s nima hráli pořád.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          judy     před 10 lety 30.07.2014 10:40 |  
          0 0

          MB moc na výběr neměl, je jasne že nám levý bek chybí a ví to i MB navíc Damian byl zraněn a Piták ještě celý zápas nezvládne, škoda že takhle ze začátku to prostě vůbec nevyšlo Petroj a jak jsem koukal na videa z kabiny tak z toho byl skutečně hodně špatný ( což je doufám i dobře )

  10. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    klimi     před 10 lety 30.07.2014 11:13 |  
    0 0

    Ještě pár drobností k zápasu juniorky:

    Mile mě potěšila návštěva. Přišlo mi, že oproti jiným zápasům bylo na fotbale mnohem více lidí. Měl někdo ten samý pocit?

    Liška, který odcházel ze stadionu v průběhu první půlky někomu říkal, že musí na trénink. Tudíž to asi vypadá, že trénuje (i?) s Admirou (pravděpodobně?).

    Upřímně nasazení Dostála a Vošahlíka nechápu, obzvláště pak po slovech MB, kdy říkal, že "juniorka a farma je pro mladý". Snad se obou brzy zbavíme...Navíc výkon Vošahlíka byl opravdu špatný, tak pomalého hráče s míčem jsem dlouho neviděl.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      quelhar (admin)     před 10 lety 30.07.2014 11:22 |  
      0 0

      Ja jsem taky cekal nizsi navstevu, hlavni tribuna byla docela zaplnena, to bylo fajn videt.

      Nasazeni Dostala s Vosahlikem take nechapu. Pokud se s nimi v klubu opravdu nepocita, tak jaky ma smysl, aby hral za juniorku Dostal a misto nej sedel Kadavy, ktery dokud byl zdravy byl clenem repre U19? To se nakonec behem zapasu vyresilo, kdyz byl Dostal v souboji zranen, ale tezko se mi chape, jake jsou duvody nasazeni jeho a Vosahlika.

      Ovsem s nazorem na Vosahlika tentokrat souhlasit nemuzu, v tomto konkretnim zapase byl pomerne videt a s Peterkou a Fotrem tahli ofenzivu. Tim vubec nerikam, ze bych chtel, aby ve Slavii zustal, jen proste "vykon Vosahlika byl opravdu spatny" podle me vubec nepopisuje to, co se na hristi ve skutecnosti delo. Zamecnik treba dle meho hral o dost hure.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        klimi     před 10 lety 30.07.2014 11:44 |  
        0 0

        Já jsem to spíše bral tak, že vzhledem k tomu, že odehrál spoustu ligových utkání, tak bych čekal opravdu o něco více. Na jeho místě mohl v klidu hrát Hrubý, který sice hrál v sobotu za Admiru, ale ničemu by to neškodilo. Nebo mohl nastoupit kdokoliv z U19...Zámečníkovi se zápas opravdu moc nepovedl...

        Jinak Sodoma hostuje v Jirnách. Nevíte, jaký je osud Proska, Mace a Kolaříka? Prosek už v přípravě nastoupil, ale proti Liberci nebyl ani na lavičce.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Pajja55     před 10 lety 30.07.2014 11:50 |  
          0 0

          Jakub Konečný na twiteru: Ladislav Vízek doporučuje vyhazov Dušana Uhrina jr. Miroslava Beránka už do Slavie protlačil, kterého trenéra-kamaráda bude cpát do Plzně?
          Ten blb nemá chybu

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            Navyseals     před 10 lety 30.07.2014 11:54 |  
            0 0

            nejhorší je, že se za něj stydí i ta lůza z toaletný, to leccos značí

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Tomski     před 10 lety 30.07.2014 12:16 |  
          0 0

          tak pro Hrubého je lepší Admira a aby někdo Vošáhla chtěl je potřeba aby měl zápasovou praxi...

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

            klimi     před 10 lety 30.07.2014 13:03 |  
            0 0

            Já vím, že i špatná reklama je reklama, ale takový výkon jeho šanci na prodej moc nezvýší...Snad se nějaký blázen najde....

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        ortevor     před 10 lety 30.07.2014 13:36 |  
        0 0

        podle mne byl Vosahlik taky hroznej, sice je hezky ze si zkousi na juniorce paticky, ale jednak mu to nevychazelo, jednak nekdy uz od 60 minuty slapal vodu (a to se ani predtim zrovna nepredrel, typickej Vosahlik - lenochod), a hlavne, nevidel jsem velkej rozdil treba mezi Vosahlikem a Peterkou nebo jinyma hracema z juniorky...
        kdyz si ho clovek porovna treba s Vernym jak hral na jare, tak Vosahlik na to ze prisel z acka, fakt bida...navic tradicne vsechno zadrbal
        Zamkovi utkani nesedlo, ale kdyz vidim Vosahlika, jak vyklusava, a jeste kazdou akci zadrbe nebo v ni zkousi paticku, pritom se mu tyhle veci opakovane nedari...to bych strilel..

        kazdopadne, nechapu co tam delal, navic po tomhle vykonu, kdy podle mne nad hraci juniorky vykonem nevycnival (techniku ma, ale proste ten jeho herni projev ala lenochod, takhle ho vazne nikdo nemuze chtit)

        a taky by mne zajimalo, kdyby nekdo mel info, jak to vypada s hostovanim treba u Hurky, Kolarika, Mace apod...
        Btw. Malina vychytal v poharu cisty konto a postup Neratovic pres Vltavin...preju mu to, a budu doufat, ze se jeste treba nekdy vrati..vzdycky mi prisel srovnatelnej vykonnostne s Hrubesem

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      naplavnik     před 10 lety 30.07.2014 13:53 |  
      0 0

      Řekl bych, pokud se Martina a Vošáhla chtějí zbavit, tak je případní zájemci musí vidět, a i kvůli tomu je třeba udržet je v jakéstakés herní praxi.

      Jinak souhlasím, že nemá valný smysl cpát do juniorky starší hráče, leda, že by byli po dlouhodobém zranění, jako byl případ Dobrotky nebo Ličky. Dlouhodobě by neměli bránit růstu juniorů, v tom má MB svatou pravdu.

  11. Tavares do MB

    bloudil     před 10 lety 30.07.2014 13:34 |  
    0 0

    Tak prej Misa Tavares za Jarolimem do MB.

  12. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

    Khadgar     před 10 lety 30.07.2014 13:36 |  
    0 0

    Aby ten senegalský útočník nebyl El Hadji Diouf :)))

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

      Barra     před 10 lety 30.07.2014 16:21 |  
      0 0

      Take jsem na neho narazil, kdyz se mi na (belgickem) webu objevilo 6 jmen znamych reprezentantu Senegalu. Vetsinou to ale byli panove kolem 35 let. Nechapu, ze subHuman nas tak napina a nechce se s nami delit o vice podrobnosti -:) Uprimne receno, jediny zdroj, ze se ma jednat o hrace z Senegalu, je podle ne Rybicka z oficialek, jak tady bylo uvedeno, a pak uz to zacalo zit vlastnim zivotem. Jen aby vse nebylo jinak... Takze uvidime, tesim se na zpravu Jiriho Vrby ze je zase neco ve vzduchu.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        Navyseals     před 10 lety 30.07.2014 16:25 |  
        0 0

        hlavně pokud má podstoupit lékařskou prohlídku tenhle tejden, tak už není co skrývat

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Barra     před 10 lety 30.07.2014 16:28 |  
          0 0

          Tak konkurence by mohla prijit s lepsi nabidkou a nam ho ukrast pred nosem.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

        subHuman     před 10 lety 30.07.2014 16:28 |  
        0 0

        Rybicka to ma ode me osobne a jiz jsem mu vycinil...

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Barra     před 10 lety 30.07.2014 16:34 |  
          0 0

          Takze senegalska spojka je pravdiva. Jsem v napeti.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          Navyseals     před 10 lety 30.07.2014 16:36 |  
          0 0

          Tak aspoň jakej je typově. Mladej? Střeďák? Starej? Silovej? Rychlostní?

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

          smely (přítel SN)     před 10 lety 30.07.2014 16:41 |  
          0 0

          takze nekdo z tehle ?
          9 FWFamara Diedhiou 2 May 1992 (age 22) Gazélec Ajaccio
          11FWEl Hadji Fine Bop12 October 1994 (age 19) Diambars
          17 FWMamadou Lamarana Diallo 19 September 1994 (age 19) Sochaux B

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                  luboslavia     před 10 lety 30.07.2014 22:40 |  
                  0 0

                  To bude fakt tuším asi on,sice byl pro Teplice drahej,ale teď šel určitě s požadavky na plat dolů,takže asi on.Výkonost nikdo z nás nezná,ale v tomhle věřím Beránkovi,že ho viděl a vytipoval on sám nebo někdo ,komu hodně věří v Maďarsku .Přišel by k nám na konec kariéry,ale aspoň by už nikam nezdrhal za lepším a postava (198 cm)+zkušenosti by pro nás mohli být důležitý,hlavně až se zraní Balaj.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 2:1

                    subHuman     před 10 lety 30.07.2014 23:17 |  
                    0 0

                    PokuD mam spravne Info, neni tO on.

                    A nemel by mit ani takove Proporce :-)