Ženský fotbal

Pořiďte si vstupenku na Slavia - Barcelona!

Slávistky se po deseti letech opět probojovaly do ženské Ligy mistrů. Za necelé tři týdny odehrají na domácí půdě utkání ženské Ligy mistrů proti Barceloně. Trojnásobné španělské mistryně se těm českým postaví v Synot Tip Areně v Edenu ve středu 8. října od 18:30. Přijďte slávistky v jejich cestě Evropou podpořit!

Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 19. září jak na pokladnách v Edenu, tak na internetu v síti Ticketportal. V den utkání pak budou vstupenky k dostání na pokladnách u vstupu číslo 2.

Jednotná cena vstupenky je 100 Kč. Děti, vozíčkáři, doprovod vozíčkářů a držitelé průkazu ZTP pak platí zvýhodněnou cenu 50 Kč. Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma jako benefit ke své permanentce.

Co se týče samotného utkání, pro fanoušky bude v otevřena pouze severní tribuna (sektory 104 - 111) a spodní část hlavní tribuny (sektory 127 -130 + 101 - 103).

Permanentkáři, kteří mají své permanentní vstupenky zakoupené do jiných sektorů, to znamená na východní tribunu nebo hořejší části hlavní tribuny, si mohou sednout do výše zmíněných sektorů. Na stadion bude zároveň možné vcházet pouze vstupem číslo 1.

Otevírací doba pokladen v Edenu:
po 12 - 18
út 12 - 18
st 12 - 19
čt 12 - 18
pá 12 - 18

Máte Facebook? A jdete na zápas? Dejte o sobě vědět a přidej se k události!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pořiďte si vstupenku na Slavia - Barcelona!

    spino     před 10 lety 18.09.2014 21:11 |  
    0 0

    OT: http://sesivani.com/modules.php?name=News&file=article&sid=748

    Slavia prosí fanoušky o spolupráci při natáčení filmu s Jirkou Mádlem, kde by byli zájemci využiti jako placený kompars na nedělním hokejovém derby se Spartou. Přihlaste se prosím, ať jsou scény z hlediště co nejpovedenější. ;)