Mládež

Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

Slavia slaví vítězství na obou víkendových halových turnajích mládeže v Edenu. V sobotu triumfoval tým U11 na Fair Play Cupu, v neděli pak její úspěch napodobila U17 na Bican Cupu.

Starší přípravka se v rámci Fair Play Cupu utkala ve skupině postupně s Rapidem Vídeň, Žilinou a Bohemians 1905 a ve všech zápasech vstřelila dvakrát více branek než soupeř, když vyhrála 4:2, 8:4 a 6:3. Z prvního místa ve skupině tak slávisté postoupili do semifinále, kde deklasovali maďarský Györ 8:0. Ve finále se tak sešívaní utkali s největším rivalem - se Spartou. Červenobílí se nakonec radovali z výhry 3:2 a mohli slavit vítězství v celém turnaji. Nejlepším hráčem turnaje byl navíc vyhlášen slávista Ondřej Kričfaluši.

V neděli se hrál na stejném místě Bican Cup, jehož poslední tři ročníky Slavia vyhrála a na současném týmu U17 tak ležel nelehký úkol tuto bilanci potvrdit. Té se však slávisté zhostili perfektně, v základní skupině porazili všechny tři soupeře, 5:1 Bohemians 1905, 8:2 České Budějovice a 5:3 Trenčín, v tomto zápase přitom slávisté prohrávali již 0:3, ale zápas otočili. V semifinále se slávisté utkali se Žilinou, která ve druhé skupině postoupila na úkor Sparty ze druhého místa díky lepšímu skóre, skupinu B jasně vyhrála Olomouc se třemi výhrami. Slávisté sice hned v první minutě inkasovali, pak však zápas otočili, Žilina stihla ještě vyrovnat na 2:2, když se ale znovu do vedení dostali sešívaní, už jej nepustili. Zápas skončil výsledkem 5:3. Ve druhém semifinále se překvapivě radovala Bohemka, která porazila doposud suverénní Olomouc (například Spartu porazila ve skupině Olomouc 8:1!). Ve finále se tak odehrála repríza úvodního zápasu turnaje a průběh byl podobný, slávisté zápas brzy rozhodli, dostali se až do vedení 6:0, teprve poté dovolili skórovat i svému soupeři. Po výsledku 7:3 však Bican Cup už počtvrté v řadě zůstal v Edenu!

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

    bongor     před 9 lety 07.12.2014 22:46 |  
    0 0

    Dík kluci za hezký dárek.Pamatujte si to až do dospělosti a držte se toho,protože Slavia musí vyhrávat vždy a všude.Opravdu pěkný!!!

    • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

      rybka     před 9 lety 08.12.2014 13:50 |  
      0 0

      Bangore,snad se na mě nebudete zlobit,když trochu poopravím Váš příspěvek.Slavia se musí v každém zápase pokusit vyhrát.To jestli to vyjde záleží na více faktorech.Snad se už nedočkáme toho,že jedeme někoho pozlobit.Slávistické mládeži děkuji a gratuluji.

    • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

      slamacek (přítel SN)     před 9 lety 08.12.2014 15:16 |  
      0 0

      diky, zajimave. zvlast zarazejici je zminka u Marcela Gecova - uvazuje o konci kariery.

      • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

        biggris (přítel SN)     před 9 lety 08.12.2014 16:58 |  
        0 0

        Vsak se to tu nekolikrat resilo, takze to tak zarazejici byt nemuze

        • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

          bongor     před 9 lety 08.12.2014 17:39 |  
          0 0

          Je to smutný,že tak mladej kluk chce končit.Vím,že má nějaké podnikání,ale končit s něčím,co umím a zkoušet něco tak riskantního ,jako je podnikání v Česku?

          • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

            slamacek (přítel SN)     před 9 lety 09.12.2014 10:17 |  
            0 0

            mam za to ze podnika nekde v oblasti designu. treba jej to opravdu vic bavi. s tim pak tezko neco udelas.

            • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

              bongor     před 9 lety 09.12.2014 23:24 |  
              0 0

              Mrzí mě to,já jsem měl Gecu docela v oblibě.

    • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

      Navyseals     před 9 lety 09.12.2014 07:21 |  
      0 0

      To si nemyslím. Oni to udělají chytře. Stáhnou si talentovaný kluky, dají jim smlouvy s agentama, ukážou je venku a pak je budou nechávat prodávat za provize. Další prvotřídní žvást je, že sparta je největší dodavatel do mládežnickejch repre. Tohle bude další kolosální objeb našeho fotbalu pro pár penízků navíc. Venku to fungovat může, protože tam to nedělá parta nenažranejch sviní.

      • Re: Slavia vyhrála oba víkendové turnaje v Edenu

        bongor     před 9 lety 09.12.2014 23:43 |  
        0 0

        přesně tak to bude.A protože jediná sralta to dělá dobře,tak tam se sahat nebude.Vyberou se slávisti a další talenti,aby to těm rudochům nekazili,jako třeba tento víkend v Edenu a dají se pod Fačr.Pak se prodají,nebo se dají na Letnou.
        Hlavně aby se na nás nerozlobil taškář,protože jak se praví v krásném článku Luhového,kdyby Křetínský opustil rumuna,tak je to konec českého fotbalu.sic.
        A kdy by ho opustil?kdyby se letos zase jako obvykle nedostali do LM.Takže ve vlastním zájmu,abychom ligu zachránili,odevzdávejme bodíky na správné místo.