B-Tým

Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

Juniorka odehrála první přípravný zápas, ve kterém podlehla třetiligovým Štěchovicím. S týmem už není Marcel Gecov, který odletěl řešit své možné angažmá do Rumunska.

Slavia - Štěchovice 1:2 (0:1)

Branky: 47. Kuchta - 3. soupeř, 63. Švejda z pen.

Sestava Slavie:

1. poločas: Soukup - Möglich, Pelikán, Bejbl, Prosek - Vošahlík, Koreš, Brož, Vitarigov - Petr, Kuchta

2. poločas: Soukup - Möglich, Pelikán, Bejbl, Prosek - Zámečník, Vošahlík, Koreš, Sodoma - Petr, Kuchta

Diváci, kteří dnes se Slavií absolvovali na umělce trojboj, viděli první gól už ve 3. minutě, bohužel do špatné sítě. Möglich podklouznul ve středu hřiště, po naší pravé straně tak hosté rychle prošli až k hranici vápna, vyslali střelu a ta zapadla za Soukupova záda. Hodně aktivní byl dnes Vošahlík, jeho střelu v 10. minutě vyrazil Sňozík nohama před sebe. Další z hráčů, kteří se vrátili z hostování a hrají zatím v juniorce, Koreš, pokazil v 17. minutě rozehrávku a umožnil soupeři další průnik po pravé straně - centr však před bránou nikoho nenašel. Ve 21. minutě byl Soukup při odkopu od brány spíš blíže rohovému praporku než bráně, balón se dostal skoro u půlky k hostům, Novák ho napálil zkusmo na bránu a Soukup měl co dělat, aby se stihnul vrátit a zachránit situaci. Ve 35. minutě napodobil útočník soupeře Jiráčkův průnik mezi obránci Černé Hory, prosmýknul se  mezi Pelikánem a Möglichem, ale jeho střela vzala opačnou faleš a skončila mimo bránu. Posledních pět minut si prohodili strany Vitarigov s Vošahlíkem.

Jak se Slavii nepovedl vstup do prvního poločasu, tak ten druhý měla skvělý - ve 47. minutě Prosek přihrál Sodomovi, ten přesně našel Kuchtu, který se svou střelou nemýlil. V 55. mintě udělal útočník hostů pěknou kličku Bejblovi ve vápně, ale Soukup jeho následný střelecký pokus vyrazil. Hosté se opět dostali do vedení z penalty v 63. minutě, její exekuce se ujal Švejda a střelou k pravé tyči nedal Soukupovi moc šancí. Slavia ještě předvedla útočné snahy v podobě Korešovy střely o dvě minuty později, to ale bylo vše. V závěru už hráčům, kteří odehráli celý zápas, docházely síly.

"Na můj vkus jsme si nevytvořili mnoho šancí, to bych si představoval víc, prohra mě mrzí i z tohoto důvodu. Ale odehráli jsme první zápas, jsme na počátku, budeme se muset zlepšovat, i když každá prohra zamrzí. Postově to nemáme ideálně poskládané, je nás málo. Není ale na škodu, když si hráči vyzkouší i jiné posty, pracují na své univerzálnosti," vypíchnul trenér Pavel Řehák fakt, že několik hráčů dnes objevilo své místo v sestavě jinde, než jsou zvyklí. Mluvil i o tom, v čem konkrétně se musí hráči zlepšit. "Máme nedostatky v práci s míčem, v prvním doteku, skáče nám to, úplně nezvládáme zpracování míče do pohybu. Pohybově jsou na tom kluci dobře, ale tyto důležité fotbalové prvky musíme zlepšovat."

Začátek ledna strávili hráči v Krkonoších a kondiční soustředění jim vyšlo. "S ním panuje naprostá spokojenost, vyšlo nám počasí, měli jsme vynikající podmínky, splnilo to svůj účel." Nyní se hráči připravují na Xaverově. S týmem už není Marcel Gecov. "Dnes nebo včera měl odletět do Rumunska, dostal nabídku z Rapidu Bukurešt, takže to tam letěl řešit." V dnešním utkání si zahráli další tři hráči, o které není v A týmu zájem, Jakub Petr, Jan Vošahlík a Štěpán Koreš. "Myslím, že v nejbližší době si nějaké angažmá najdou," domnívá se Řehák. Pokud by však tito tři hráči juniorku opustili, tak by trenéři nedali dohromady ani základní jedenáctku. "Budeme muset využívat hráče z dorostu, který se vrací zítra ze soustředění, tam mají hráčů spoustu. Když si vyzkouší hrát proti dospělým, může jim to jen pomoct a posunout je to dál."

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

    mitsu     před 9 lety 21.01.2015 22:53 |  
    0 0

    trosku ostuda ze to klukum ze Slavie skace jeste v juniorce. Vynikající práce s balonem by mela být devízou všech kluků, kteří prijdou mládežnickými týmy Slavie. tohle se behem dvoutydenniho soustredeni nenauci. to se jim musi vstepovat uz od malicka. vubec je na to v cr kladem obecne maly duraz. pak se vsichni divi, ze v lize ani v narodaku neni nikdo, kdo by dokazal prejit jeden na jednoho, o dvou už vubec nemluvě :-)

  2. Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

    LUX     před 9 lety 22.01.2015 07:28 |  
    0 0

    Jen poopravím, branka Slávie padla po ose Prosek, Sodoma našel přesně Kuchtu a ten skóroval. Takže žádné doražení do branky ale pěkná akce.

    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

      jane (admin)     před 9 lety 22.01.2015 08:39 |  
      0 0

      Diky za info, upravim to.

  3. Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

    petrjir     před 9 lety 22.01.2015 09:22 |  
    0 0

    Kdyz uz se k tomu na oficialkach nemaj, nesel by udelat za SN rozhovor s Kiselem?
    Prvni otazku bych uz mel. Proc, kdyz Dostalovi a Nitrakovi konci v lete smlouva a ani jeden nema na zaklad ve Slavii, nenabidnou Svecovi smlouvu a tyto dva nekam neposlou. Koneckoncu Dostala chteji Budejovice.

    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

      Fallen (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 09:43 |  
      0 0

      Asi proto, že bychom ho museli z Györu vykoupit, jelikož tam má ještě smouv na 1,5 roku. A do Slavie už nikdo investovat nebude...

      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

        AlesJa     před 9 lety 22.01.2015 09:56 |  
        0 0

        vypadá to tak, ta délka smlouvy asi rozhodne.

      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

        birkin     před 9 lety 22.01.2015 10:30 |  
        0 0

        s tim vykupovanim to nebude tak horky, kdyz uz ho Gyor nechce, naopak by mohli byt radi, ze ho nebudou muset dalsi rok a pul platit...ale me by spis zajimalo, jak na tom Svec je...hral v tom madarsku stabilnce? jaky ma statistiky?

        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

          Tomski     před 9 lety 22.01.2015 10:51 |  
          0 0

          hrál pravidelně...teď na podzim 11 zápasů...

        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

          naplavnik     před 9 lety 22.01.2015 10:52 |  
          0 0

          Přesně tak, majlant za něj chtít asi nemůžou, když se jej chtějí zbavit, na české poměry kvalitní hráč, otázkou bude výše smlouvy, kterou by si představoval. Na pravém beku by si u nás jistě zahrál, nikdo z těch tří by pro něj asi konkurencí nebyl. Pokud vyjde ještě ten Maďar, tak by to co se týče posilování nebyla vůbec špatná zima. Ještě ale udat některé nadbytečné hráče.

          • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

            Jiri1     před 9 lety 22.01.2015 11:07 |  
            0 0

            Jenze n uprednostnuje hrát venku, dohodl se zatím jen na přípravě, s tím, že pokud se objeví odpovídajícé nabídka odejde, ono vyplácení z Madarska není tak horké nevhtějí snad dokonce řekli , že by šli na nějakou dohodu. Asi jak jsem obvykle proti angažmá těchto nikým nechtěných hráčů v jeho případě bych byl pro, ale problém má údajně Kisel
            Nevím, to co zde ted napíšu je neověřené, ale se zdroje který si většinpu nedělá z huby sráč, minulý týden údajně proběhly v Praze nějaká jednání z Kazachy, docela mne překvapila konkrétnost projednávaných věcí, jestli je to pravda , tak už to pokročilo velmi vydatně, údajně jednali nejen na Slávii , ale i se subjekty , které mají na Slávii vazbu.

            • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

              subHuman     před 9 lety 22.01.2015 11:24 |  
              0 0

              Zdroj se tentokrat plete.
              Zadna konkretni ani nekonkretni jednani s Kazachem neprobihala, neprobihaji a probihat nebudou.

              • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                Unionjack     před 9 lety 22.01.2015 11:33 |  
                0 0

                to je škoda :-(

              • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                Bulldock (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 11:43 |  
                0 0

                To jen parta kazašskejch dělníků přišla probrat údržbářský práce na stadionu. A tady se z toho hned dělá senzace.. :))

              • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                Tonda     před 9 lety 22.01.2015 11:46 |  
                0 0

                to je klasika, 2 protichůdné informace.. jeden z vás mlží

                • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                  subHuman     před 9 lety 22.01.2015 12:02 |  
                  0 0

                  ... a já to tentokrát nejsem.

                  • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                    Tonda     před 9 lety 22.01.2015 12:07 |  
                    0 0

                    jen mi vrtá hlavou co by z toho pan Jiří měl?

                    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                      spino     před 9 lety 22.01.2015 12:11 |  
                      0 0

                      Třeba je pan Jiří ve skutečnosti...Jiří Šimáně. Chce tudíž před převzetím Slavie vytvořit z obchodního hlediska určitou mlhu.

                      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                        Fulham     před 9 lety 22.01.2015 13:13 |  
                        0 0

                        Nebo je to Rakosnicek.....

          • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

            Bulldock (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 11:40 |  
            0 0

            Také bych ho bral, ale Beránek má pravdu v tom, že tam máme hráčů dost. Nechápu, to rozčilování v ostatních příspěvcích na toto téma. Je sice pravda, že Dostál s Nitrianským by byly výkonnostně pod ním, ale jestliže je nikdo nechce, tak by byl příchod Švece velkou ekonomickou zátěží pro klub a za tu cenu to nestojí. A Mikulovi asi kouč celkem věří. Ještě možná kdyby neudělali Deliho, ale takhle máme i na DZ dost alternaiv..
            Švece ano, pokud se podaří střelit Nitrianskýho s Dostálem, ale u Nitrianskýho se o to snaží snad už třetí trenér a furt nic.. U Dostála nevím jak je ten zájem Budějic reálnej. Prostě mi přijde logický, že zatim čekaj, jestli Švícko něco vyjedná a když ne, budem to řešit. Ty dva se podle mě stejně snažej někam upíchnout.. za 14 dní už budem moudřejší. Další věc je, že Švec bejval taky vždycky celkem skleněnej.. což je dáno trochu i tím, jakej je to bojovník a že jde do všeho po hlavě. A na druhou stranu jeho post je podle mě víc DZ. Beka umí hrát, protože má vysokou herní inteligenci, ale prototyp moderního beka to zrovna neni. Ale zase na naše současný poměry to vysokej nadstandard je, o tom žádná a aspoň by to uměl zavřít dozadu..

            Já bych to jinak neviděl nijak tragicky. Pokud dojednáme toho Tamáse, budu s posilama spokojenej. Věřím, že jak on, tak Mičola s Bazalem týmu dost prospějou, trochu slabinu vidím v útoku, kdy za škodu neni kvalitativně stejnej hráč. Červenka podle mě má budoucnost, Diopa jsem zatim hrát neviděl, ale taky by v něm mohlo něco bejt, v záloze čekaj Kuchta, Fotr a v létě se možná ještě vrátí Škutka, kterej si myslím, že má navíc než u nás předvedl. Nebo mu bylo dovoleno předvést..

            Rozhodně tenhle tým bude mít po dlouhý době nějakou koncepci a perspektivu. A hlavně doufám, že bychom se mohli po dlouhé době vrátit ke slávistické hře - tedy předvést něco pro oko diváka.. To je pro mě momentálně víc než výsledky, protože upřímně i kdybychom uhráli poháry, tak vyletíme někde ve třetím předkole a nazdar. Na Evropu to zatím není..

            • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

              bramburek (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 14:20 |  
              0 0

              Bulldocku, nechceš sem nahodit výsledky toho dotazníku na tu tvou diplomku, jak si sliboval?

    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

      (host)     před 9 lety 22.01.2015 12:12 |  
      0 0

      Jj, chystam se na nejaky vetsi rozhovor, musime se domluvit na terminu. jane

      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

        Jiri1     před 9 lety 22.01.2015 13:54 |  
        0 0

        Mam pocit , ze ty by jsi byl spokojen i s tim kdyby klub zrušili, ale můžeš se vydat do Edenu a udělat nábor , spokojenost s posilama je debilita , to nakonec uvidíš sám a brzo.

        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

          davy     před 9 lety 22.01.2015 14:18 |  
          0 0

          Tento příspěvek jsem si vyhodnotil jako návrh Jiriho1, co má jane říci Kiselovi. :-) Jinak by to nedávalo souvislosti.

          • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

            martyni (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 14:31 |  
            0 0

            Nedovedu si to vysvetlit, coz neni neobvykle, leda snad ze by bylo pod jiriho rozlisovacimi schopnostmi, kdo je jane a co tady pise.. nebo reagoval na nekoho jineho, ale na koho.. patrne na nekoho, kdo sem nepsal..

            • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

              Tomski     před 9 lety 22.01.2015 14:33 |  
              0 0

              všichni víme jak to mají Jirkové s počítačem...předpokládám, že chtěl psat pod někoho jiného než pod Jane...

              • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                martyni (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 14:41 |  
                0 0

                je mozny, ze chtel urazit Bulldocka

                • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                  Sokrates55 (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 14:49 |  
                  0 0

                  Dobrý den přeji,
                  potvrzuji, že pravdu mluví SubHuman. S kazachem se opravdu nejedná......
                  Sokrates55

                  • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                    naplavnik     před 9 lety 22.01.2015 15:13 |  
                    0 0

                    Pokud ne s Kazachem, tak s kým se jedná?

                    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 15:24 |  
                      0 0

                      co když se prostě a jednoduše s nikým nejedná?

                      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                        Jiri1     před 9 lety 22.01.2015 15:58 |  
                        0 0

                        Řekl bych panové, ze vaše vyjadřování není moc férové ja jsem to označil za neověřenou informaci, ale snad ještš jednu všc skuteěně jsem se k té dámě nevyjadřoval, překvapila mne ta velmi nepěkná reakce pana B., který zřejmě dělal Kazachům mistra , když má tak skvělou reakci a posily , ja nevím přáteláky a výsledky znáte , Slavia v této chvíli řeší úolně jiné věci.,

                        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                          birkin     před 9 lety 22.01.2015 16:21 |  
                          0 0

                          ty jsi fakt regulerni blazen

                  • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                    alois_veliky (admin)     před 9 lety 22.01.2015 15:51 |  
                    0 0

                    Dobry den, Sokrate,
                    diky za potvrzeni te informace, byt neni moc povzbudiva. Vypada to, ze si jiriho zdroj udelal "z huby srac".

                    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                      steev (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 16:07 |  
                      0 0

                      Zdravím,může někdo z těch co má info z klubu říct jestli se vůbec s někým jedná? Díky

                    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                      Pepino44     před 9 lety 22.01.2015 17:19 |  
                      0 0

                      To snad není u příspěvků Jiřího(?) nic neobvyklého.

  4. Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

    1rytir     před 9 lety 22.01.2015 17:29 |  
    0 0

    Ve vší slušnosti bych prosil pány Jiřího 1, SubHumana a Sokrata, aby si zde přestali hrát na "tajemný hrad v Karpatech" a vědí-li něco, pokud vůbec něco vědí, kolem dalšího chodu klubu, tak to nám obyčejným, ale snad neméně zapáleným Slavistům sdělili, anebo se na toto téma vůbec nevyjadřovali. Pánové, snad chápete, že každému, komu na osudu fotbalové Slavie záleží, se jakákoliv zmínka o možném řešení současné neblahé situace jeví, jako pověstné stéblo a každé jeho kategorické popření, ho zase stahuje pod hladinu. Proto prosím, opatrně, pánové. Díky.

    • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

      subHuman     před 9 lety 22.01.2015 17:51 |  
      0 0

      Rád bych Vás potěšil, ale jediné, co mám 100% ověřené, je to, co jsem napsal, tedy že Kazach není a nebude. Myslím, že je naopak férové zde tuto spekulaci utnout a nenechat nejen Vás nadále o této variantě snít a spekulovat.

      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

        Fulham     před 9 lety 22.01.2015 17:58 |  
        0 0

        V zitrejsi příloze Sportu anoncuji velký rozhovor s Chvalovskym , mimo jiné o jeho plánech se Slavií.... Takže nás rozhodi znova..:-))

      • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 18:14 |  
        0 0

        Dle mých info vězí hlavní problém v akciich,máš podobné poznatky mám to nezávisle od dvou lidí,jinak ten Kazach prý byl jasnej už před vánoci,teda že nebude :-)

        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

          subHuman     před 9 lety 22.01.2015 18:15 |  
          0 0

          Kazach = Chiméra.

          • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 18:27 |  
            0 0

            Mě spíš zajímají ty akcie zda se k tobě něco nedoneslo.

        • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

          spino     před 9 lety 22.01.2015 18:30 |  
          0 0

          Jaký problém v akciích? Pod tím si lze představit leccos. Já spíš myslel, že hlavní problém je v tom, že se Řebíček a majitelé stadionu nedokáží dohodnout, jak oba subjekty někomu prodat, protože ten stadion je stále zadlužený, čemuž měl pomoci ten vstup městské části, který se asi teď konat nebude.

          • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 20:10 |  
            0 0

            Kdyby jsi pořádně sledoval dění tak by ti to možná doteklo,protože se zabýváš kravinama tak víš kulový :-)

            • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

              spino     před 9 lety 22.01.2015 20:42 |  
              0 0

              Ty máš co říkat. :D Ti tví insideři snad v životě nepředpověděli sestavu správně. V 50% případech jsem předem věděl, že některé posty budou jinak. ;)

              • Re: Jun. Slavia - Štěchovice 1:2

                vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 22.01.2015 21:10 |  
                0 0

                Tvl že si to sem nenapsal pane chytrej,vždy jsem řekl, že by to tak mohlo být a tak mě to také bylo řečeno na víc to sem píše víc lidí.No ale když nic nevíš o akciich tak nejsi pořádnej znalec poměrů :-)

    • Re: SESTŘIH ZE ZÁPASU S TRENČÍNEM

      reggaebabicka     před 9 lety 22.01.2015 18:21 |  
      0 0

      Hustý, Piták snad vážně nějaký to kilo shodil!!

      • Re: SESTŘIH ZE ZÁPASU S TRENČÍNEM

        birkin     před 9 lety 22.01.2015 18:39 |  
        0 0

        Deli bude pri standartkach cejtit

        • Re: SESTŘIH ZE ZÁPASU S TRENČÍNEM

          Kuliss9     před 9 lety 22.01.2015 19:41 |  
          0 0

          První dotaz - jaktože Trenčín dokáže udělat takhle krásné video a my ne? Vždyť stejně to 100% někdo musí natáčet na pozápasový rozbor ne? Tak proč to nemůže i někdo sestříhat na SKS TV pro fanoušky?


          Pár poznatků z videa: Piták opravdu vypadá, že už nenosí míč pod dresem, Co tam předváděl Latka??? Ten nebyl schopen popoběhnout všechny šanci ze sestřihu po jeho chybách nebo přes něj, může to být vystřižené z kontextu, že sem z celého zápasu viděl jen toto, ale i tak tam bylo těch chyb na 90 min až až.
          Škodovka vypadá, že si svou formu udržel, krásné věci tam předváděl, tak snad mu to vydrží.

          • Re: SESTŘIH ZE ZÁPASU S TRENČÍNEM

            Sokrates55 (přítel SN)     před 9 lety 23.01.2015 06:26 |  
            0 0

            Dobré ráno přeji Vám všem.
            Omlouvám se, že jsem nenapsal dříve a svůj příspěvek umisťuji do tohoto vlákna, byť to souvisí i s disputací výše uvedenou.
            Potvrdil jsem pouze informaci přítele SubHumana, že se s Kazachem nejedná.
            Vůbec přitom nechci hrát roli jakéhosi "tajemného vševědoucího". Kdybych věděl více, určitě bych se v rámci možností s Vámi o nějaké "novosti" podělil. Teď už víte, že obránce Tamás nepřijde a Slávie bude hrát s těmi hráči, které má. To je holý fakt.
            Herní soustředění nám ukáže, jak to bude poskládané a na velké vyskakování to asi nebude. Přesto se domnívám, že jsme schopni se o to 5 místo se poprat. Alespoň Míra Beránek takový cíl má.
            Sokrates55