Rozhovory

K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

Před startem jarní části ligy jsme se sešli u rozhovoru se sportovním ředitelem Karolem Kiselem. Témat bylo několik - výsledky mládeže na podzim, otázka zrušení juniorské ligy, spolupráce s Admirou anebo důvody, proč se nezařadil Luboš Tusjak do zimní přípravy A týmu.

Mládežnické týmy jsou v přípravě a zanedlouho jim začnou ligy, můžete ale krátce zhodnotit podzim?


Hodnocení jednotlivých mužstev už provedli trenéři týmů na oficiálním webu. Já jen z pozice sportovního ředitele mohu zopakovat, že jsme velice spokojeni s činností mládežnického úseku, myslím si, že jsou vidět výsledky. Začíná se projevovat provázanost mládeže až k A týmu, což byl úkol, který jsem si dal při nástupu do funkce. Kluci ukázali, že jsou schopni se do A mužstva postupně začleňovat a být platnými hráči. Ať už Kodr, Fialka, Hrubeš, Hrubý, anebo další, kteří k tomu mají nakročeno - Fotr, Kuchta. V zápase s Ostravou jsme měli v sestavě snad pět nebo šest odchovanců, včetně starších jako je Mikula, kteří se konečně začínají prosazovat. Vládne spokojenost i s prací mládežnických trenérů, juniorka, U19, U17, U16 jsou pro nás zásadní ročníky a tam musím vyslovit spokojenost.

Lukáš Batka nastřílel na podzim v lize U19 23 branek ve 23 zápasech. Není pro něj už taková soutěž málo, když již před rokem na jaře občas naskočil za juniorku? Neměl by začít sbírat zkušenosti v dospělém fotbale?

Samozřejmě, Lukáš Batka je jeden z velkých talentů, ale má svůj fyzický vývoj. Objevil se v juniorce, má skvělé předpoklady, umí zakončit, na druhou stranu mu chybí rychlé nohy, na nich musí zapracovat. Není to jen Batka, jsou tam i další hráči jako Oskar Fotr, který je stejný ročník 96, Kuchta, ročník 97, a ti dva už jsou v juniorce. Batka je v dorostu lídrem týmu, hraje hlavní roli a to chceme zatím zachovat. Posouvat ho na zápasy do juniorky určitě budeme, ale nechceme tam všechny tři hráče, protože bychom je "zabili", každý musí mít prostor, kde hraje. Celkově tým U19 pod vedením trenéra Poustky pracuje skvěle a je tam více nadějných fotbalistů. Takže si s tím hrajeme, někdy se jeden z nich objeví v juniorce, někdy v dorostu, a třeba někdy i v áčku. Hlavně chceme, aby každý z nich co nejvíc hrál.

Slavia jako jediný ligový klub drží stále tým U18, vidíte v tom stále smysl?


Přechod z U17 do U19 není jednoduchý. U otázky, proč ten tým udržujeme, uvedu klasický příklad Jakuba Jankta. Kdybychom neměli U18, tak by hrál za U19, ale rozhodně ne tolik, kolik jsme si představovali. Jednou by hrál, jednou ne a nebylo by to při přechodu z U17 ideální. V U18 pravidelně hrál, byl lídrem týmu a ten přechod byl jednodušší. Kvůli takovým hráčům jsme U18 zachovali a na jeho příkladu vidíme, že se nám to vyplatilo. Nyní velice intenzivně sledujeme vývoj s reorganizací soutěže a podle něj se rozhodneme do budoucna.

Tuto sezónu U18 oproti minulým rokům ztrácela neobvykle mnoho bodů a je druhý za Benešovem, přitom trenér Adam Petrouš hodnotí podzim jako úspěšný.
U mládežnických týmů umístění absolutně neřešíme, u U18 už vůbec ne. Spíš jde o to, abychom hráče vychovávali a posouvali je v jejich vývoji. Samozřejmě by bylo špatné, kdyby byli devátí, ale když jsou nahoře, jsme spokojení a jde nám o to, aby se někdo z nich objevil v áčku. Když někdo skončí první, tak samozřejmě nejsme proti, ale abychom to měli jako zásadní cíl, to vůbec.

Slavia nemá v kategorii U16 stálého reprezentanta, co na to říkáte?


Musím vás opravit, je tam Marek Stříbrský. Byl zraněný, takže se nyní do reprezentace vrátil. Dále máme třeba Straku a Lauricellu, kteří jsou také talentovaní. Samozřejmě U16 a U15 jsou dva ročníky, u kterých bychom rádi měli víc reprezentantů, trochu se u těchto ročníků v minulosti zaspalo. Ale pracujeme na tom a v jednání jsou velice dobré posily. Vždycky to prostě nejde tak, abychom měli pět hráčů v reprezentaci, jako jsme měli v U19.

Tým U15 je na 7. místě z 12 týmů, to asi nelze považovat za úspěch?

Je to ročník 2000, který je dlouhodobě problémový. Za deset let se tam vyměnila řada trenérů, hráči nemají kreativitu, kvalitu, zaostávají. Během podzimu jsme to řešili, vyřadili jsme několik hráčů, kteří nebyli dostatečně dobří a navíc chováním ovlivňovali ostatní. Ale došlo k výměnám a posouvá se to k lepšímu. Velice intenzivně pracujeme na doplnění tohoto ročníku a už za chvíli oznámíme dvě velké posily. Jelikož je to poslední ročník základní školy, není to lehké teď v zimě, ale v létě počítáme s příchodem dalších hráčů, takže se tento ročník úplně obmění. Myslím, že by se pak mohl dostat do jiné úrovně a myslím, že i kluci, kteří tam teď jsou, uvidí, že musí přidat a budou ještě kvalitnější.

Jak bude soutěž U15 pokračovat po dohrání posledních čtyř zápasů základní části, rozdělí se na dvě skupiny?

Měla by se rozdělit, uvidíme, jak se umístíme. Primární pro nás ale není pořadí v tabulce, ale jak se situace zlepšuje. Současné umístění jasně naznačuje, že to teď není dobré. Jak jsem už řekl, děláme kroky k nápravě.

Loni v létě proběhl první letní kemp, jaké z něj jsou výstupy a vyhlédli jste si tam třeba i nějaké hráče?


Zůstali u nás ti nejtalentovanější, ovšem podobnými akcemi především přivádíme kluky k fotbalu, ke klubu. Chceme změnit v klubu kulturu myšlení, ne každý může být profesionální fotbalista, ale může si vybudovat vztah ke Slavii a kemp k tomu přispívá. Musím pochválit trenéry, kemp měl skvělou úroveň, výborné ohlasy, přišlo nám emailem spoustu nadšených reakcí. Na kemp a slávistickou školičku jsou famózní ohlasy, které klubu přidávají na image.

Kolik vlastně bylo na kempu účastníků?


Asi osmdesát kluků, primárně však kemp není nábor. Jsou samozřejmě i výjimky, kdy jsme někoho zapojili do týmů. Kluci, kteří jsou třeba slávisti, ale nemůžou bydlet v Praze, si takto mohou vyzkoušet trénovat s našimi trenéry a hrát za Slavii.

Pokračujete v projektu Slávistické školičky, jak je úspěšný?


U školičky jsme měli představu, že budeme mít jen jeden tým, a museli jsme udělat i druhý, takže podle zájmu se přizpůsobujeme. Ohlasy jsou na to skvělé, byl to perfektní nápad, který trenéři přípravek skvěle zrealizovali. Ani tam ještě nejde o fotbal, ale o všeobecnou pohybovou průpravu, aby děti měly z pohybu radost. Výhoda je, že je vedeme ke Slavii, jsou z nich slávisti. Když sem chodí a baví je to, tak ti nejšikovnější se pak zapojí do nejmladších týmů.

Plánujete další podobné projekty?

Stále něco s trenéry řešíme, jsem otevřený novým nápadům a projektům. Samozřejmě ale ne všechny lze realizovat.
                                                                        
Diskutuje se zrušení juniorské ligy, máte k této záležitosti už více informací?


Nějaké informace máme, ale oni na FAČRu sami nevědí, jak to bude, takže čekáme na závěr, který by měl vzejít z ligového shromáždění na konci února, a podle toho se zařídíme. Pracujeme s oběma možnostmi, abychom byli připravení na vše. Každopádně jde primárně o výchovu kluků. Pokud soutěž nezůstane, bude potřeba si s tím poradit trošku jinak v rámci struktury. Co se týče vývoje kluků, budeme je samozřejmě sledovat dál, i když juniorka nebude. Jen mě trochu překvapuje, že to byl obrovský projekt, který vzniknul před třemi lety, a teď se rychle ruší a nevíme, zda za půl roku bude nebo ne, to mi přijde dost nešťastné.

Případný B tým by začínal hrát v divizi?

Je tam více možností, nechci je předjímat, i to by zřejmě bylo řešeno rozhodnutím ligového shromáždění. Uvidíme, jak to dopadne, určitě si s tím poradíme.

Vy vidíte u juniorské ligy větší přínos pro hráče, než kdyby hráli divizi nebo ČFL? Osobně si nemyslím, že by byl zásadní rozdíl v počtu hráčů, kteří se dostali do áčka Slavie, když juniorská liga ještě nebyla a když nyní je.


Tohle neřeším, byli jsme postaveni před projekt juniorské ligy, my jsme připravili skvělý realizační tým s hlavním trenérem, asistenty, trenérem gólmanů, masérem, všechno je na ligové úrovni. Kluci mají o sebe postaráno daleko lépe, než kdyby šli někam do třetí ligy nebo divize. Na druhou stranu třetí liga nebo divize jim nabízí kontakt s mužským fotbalem. Hráči by měli být v juniorce rok po přechodu z dorostu, ale aby to suplovalo B tým, to je špatně. Sice vám udělá výsledky, ale ne vždy je to správně. Nemůže někdo hrát tři roky juniorskou ligu. Navíc polovina zápasů v juniorské lize je o tom, že týmy k tomu nepřistoupí zodpovědně, posbírají hráče, kde se dá, a pak už hned od začátku zápasu vidíte, že to nemá úroveň.

Zlepšila se za poslední rok spolupráce s farmou, s Admirou?


Pracujeme na tom, postupně se to vyvíjí, myslím, že by teď mělo dojít k posunu, který si představujeme. Došlo k výměně trenéra, novým koučem se stal Jarda Peřina, který působil ve Slavii, mluvíme spolu, takže i spolupráce by měla být jiná než předtím. Předchozí trenér nebyl úzké spolupráci zcela nakloněn a to potom nevytváří správnou atmosféru. Neznal mladší hráče, teď čekáme, že se to vyladí tak, aby spolupráce byla jak ve prospěch Admiry a Slavie, tak kluků, kteří tam hrají. Musí to být vzájemné.

Můj názor je, že po přechodu z dorostu by měli hráči zůstat v juniorce maximálně rok a pak odejít na hostování například do Admiry.


Názor máme stejný, samozřejmě mohou odejít i jinam, nejen na naši farmu. Už během toho roku v juniorce se jednou dvakrát objeví v Admiře a vidíme, jak si poradí.

Nakonec přejděme k A týmu, proč se nakonec nezapojil do zimní přípravy Luboš Tusjak?


Tusjak přišel minulý rok v zimě a byl v úplně stejné situaci co teď. Odehrál celkem dobře podzim za Táborsko, přišel, byl tu měsíc, trenér pak řekl, že ho nechce, ale on už zůstal tady, navíc se zranil a nehrál. Takže mu to nijak neprospělo. Na podzim odešel zase do Táborska, začátek neměl ideální, ale pak se do toho dostal. A my nechceme opakovat úplně stejnou chybu jako minulý rok, když trenér není přesvědčený, že ho chce a že může hrát v základní sestavě. Z hlediska jeho vývoje jsme upřednostnili, aby byl v klubu další půlrok na hostování, byl dominantním hráčem ve druhé lize a pak v létě uvidíme, zda si ho stáhneme nebo ne, třeba se vrátí jako hotový hráč. Dál ho sledujeme.

V prosinci jste uvedl, že v případě, že někdo projeví zájem o Boudjemaau, nebudete mu bránit v odchodu. Jaká je tedy nyní pozice tohoto hráče?


Boudjemaa zůstává tady, to mluví za vše. Neřekl bych, že o něj neprojevil nikdo zájem, ale pak záleží na dohodě nás, zájemce, hráče, vstupuje do toho mnoho dalších faktorů.

Vypadalo to, že místo Boudjemaay jste přivedli Levana Keniu, který je podobný typ hráče.

Příchod Keniy byl velice dobrý projekt a věřím, že tento hráč nám vyjde. Přišel za nulovou transferovou částku a kvalitou je někde jinde, což potvrzoval v celé přípravě. Věřím, že na jaře splní své předpoklady, pokud bude zdravý, a že bude určitě platný pro celý tým. Jak trenér tak i my ve vedení si od něj hodně slibujeme. Boudjemaa je podobný typ hráče, ale není úplně stejný, Nevylučuje se ani, aby hráli spolu. Jsou to dva výborní hráči a jsme rádi, že je máme v kádru, rozšiřuje nám to možnosti hry a trenér si může vybírat z různých herních stylů, to je to, co chceme.

Jak to vypada s Mihajlovičem? Hostování je dotažené?


To se nám bohužel zatím nepodařilo dořešit, uvidíme v létě.

Mluvilo se o odchodu Zmrhala do Werderu Brémy - jak to vypadá s ním, dostali jste na něj konkrétní nabídku?


Jarda Zmrhal je jeden z hráčů, které jsme si tady vypiplali, byl jsem jeden z mála, kdo mu věřil i v časech, které pro něj nebyly úplně příznivé. Jsem neskutečně šťastný, že se mu daří a rádi bychom si ho tady ještě chvíli nechali. Když nadejde doba, že už nebude možné ho udržet, přijde nabídka, která se neodmítá, tak odejde. To je normální vývoj a chtěli bychom ostatním hráčům v naší akademii ukázat, že toto je cesta, kterou chceme jít a že kluky podržíme, i když se jim nedaří. Jarda je klasický příklad a jsem rád, že tady zůstal. Je v top formě, v zápasech je to vidět, v tréninku je úplně někde jinde než před rokem. Nyní můžeme zúročit jeho zkušenosti. Uvidíme, co bude v létě, má před sebou mistrovství jednadvacítek, i pro něj je asi lepší, když zůstane ve známém prostředí, než aby někam přestupoval. Ale zájem je o něj velký.

Se Slavií se připravuje Michal Švec, jak to vypadá s jeho angažmá a počítáte s ním případně na post pravého obránce?

Michal je velice zkušený a charakterní hráč, navíc slávista, proto jsem rád, že jsme ho získali a vrací se domů. Bude pro nás velkou posilou v náročné jarní části sezony.

Jak se stavíte k tomu, že Milan Nitrianský podepsal ještě v době trvání kontraktu ve Slavii smlouvu od července v italském Avellinu?

S Milanem Nitrianským nebyla prodloužena smlouva, trenér navíc ani pro jarní část nevyhodnotil, že ho chce mít v kádru. Neviděl u něj větší kvalitu než u ostatních hráčů, takže mohl odejít. Jemu samotnému navíc asi konec smlouvy ve Slavii hodně pomohl v jednání o dalším angažmá.

V jednom z rozhovorů jste mluvil o systému sledování hráčů, můžete přiblížit, na jakém principu funguje?

Využíváme online systémů, které mají spoustu možností. Vyberete si hráče, můžete ho sledovat v zápasech tři roky zpátky, můžete si vybrat jen jeho povedené, nebo nepovedené akce, centry, obranné zákroky, cokoliv. Hodně to pomáhá ve sledování hráčů, jejich slabin, silných stránek a v rozhodnutí o jejich angažmá. Můžete takto sledovat všechny světové ligy, u těch nejlepších kromě první i druhou a někdy dokonce i třetí ligu. I tam mohou být pro nás perspektivní hráči. Když je čas jít se na hráče podívat naživo, je to samozřejmě dobré. Když je ještě čas, že někdo přijde na zkoušku jako Levan Kenia nebo Krisztián Tamás, tak je to ideální, protože kluky poznáte, jak pracují v tréninku a v tomto prostředí. Ne vždy je to ale možné a tohle je výborná pomůcka, kterou můžete vyselektovat tisíce nabídek, které nám chodí, a rychle zjistit, co pro nás potenciálně je, nebo není zajímavé.

Celkově jste s posilami, které jste v zimě přivedli, spokojen?


Jsme absolutně spokojeni, s trenérem jsme si vytyčili cíle, které posty posílit, dokonce jsme si napsali i typy hráčů a to vše se nám povedlo. Kádr je skvěle doplněn a připraven, teď už jen budeme čekat, jak bude hrát v lize, ale to vám nikdo nezaručí. S průběhem přípravy i přípravnými zápasy jsme také velice spokojeni, proběhlo to tak, jak si trenér představoval. Takže věříme v úspěšnou jarní část.

Letos jste zvolili zajimavý způsob hraní přípravných zápasů, dva přáteláky za sebou v jeden den, osvědčilo se vám to?


S trenérem jsme chtěli, aby mladí hráči byli ve hře a aby neodehráli jen deset minut na konci, ale celá utkání. I když je to pro ně někdy náročné, neuhrají takový dobrý výsledek, ale podle mě je to pro ně obrovská zkušenost, která by se nám mohla hodit do budoucna. Je to samozřejmě výborná věc, když máte dostatečný počet hráčů.

Komentáře (85)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 12:00 |  
    0 0

    Hostování Mihailoviče není dotaženo, tzn. že teď za juniorku hraje jako "testovaný hráč"?

    A k těm posilám do mládežnických týmu U17/16/15. Už jsem to psal v diskuzi ke včerejšímu zápasu juniorky, do U17 teď přišel nový hráč, Andrej Todorovič, 1998, útočník, Srb (asi). Za to Kisela musím pochválit, neuškodí zvýšit v týmu konkurenci, navíc o zahraničního hráče.

  2. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 12:01 |  
    0 0

    Pane Kisel, už si z nas fakt děláte prdel, všichni víme , že mládež jde do háje , hráči jsou rozprodáváni a je nám prezentováno, že pro ně není využití, pak jejich novým klubům vyhrožujete policií a odbojné trenéry prostě vyhazujete, Nejste schopni řešit ani problémy s rodiči, kteří děti radši dají jinám, mládež dnes na Slávii platí vše , oproti letům minulým nárust až o 100 procent, výsledky mančaftů , taky nic moc , ale vše je prostě skvšlé, závidím vám vaše vidění světa.

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 12:05 |  
      0 0

      Snad jen dodám, že jsem tyto věci konzultoval s několika rodiči, trenéry mládeže , dnes už někteří nejsou v našem klubu i jinými nezávislými lidmi z prostředí skautingu.

      • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

        Tomski     před 9 lety 24.02.2015 12:30 |  
        0 0

        jak si mám představit nezávislost lidí z prostředí skautingu ?

        • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

          bramburek (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 12:41 |  
          0 0

          :-)))) prosim tě, že na toho šášulu vůbec reaguješ...

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 12:50 |  
            0 0

            Pane Bambulko občas jsem si vás dříve užíval na hlavním webu , tam už vám to šou nepřejou , tak se snažíte uchytit jinde , ja vám to nakonec přeju, potřebujeme vás , věříme vám.

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              bramburek (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 13:57 |  
              0 0

              hele, asi takhle - pindej si tu co chceš, on už tě stejně delší dobu nebere nikdo vážně... prostě celý roky furt to samý - nikdy nic konkrétně, pořád dokola ty stejný neurčitý, rádoby tajemný, plky a blbosti

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              rybka     před 9 lety 24.02.2015 14:08 |  
              0 0

              Pane Jiri1,už jsem si od Vás přečetl hodně příspěvků ale vždy jsem se rozhodnul na ně nereagovat.Důvod je jednoduchý-musel bych Vás poslat hodně daleko.Ještě jsem od Vás neslyšel jednu pozitivní zprávu,která by se týkala Slavie.To,že Slavia měla a stále má velké problémy ví každý věrný fanoušek.Dám Vám jednu radu.Najděte si nějaký jiný klub,kde dělají všechno správně.Od teď jste pro mě Jiři obrovská 0.Ještě bych poprosil ostatní Slávisty aby jeho mediální zvratky nechali bez povšimnutí.rybka

              • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:43 |  
                0 0

                Rád odpovím, takových chvalopěvců tady máme tolik, že jsem nějak nepostřehl, že nás loni zachránili jen hrátky mocných klubů a že ani letos , kdy je ůroven ligy ůtrpná to není nic moc.
                Zase nemáte pravdu, když se klubu něco podařilo rád jsem se k tomu vyjádřil, máte letos pocit zásadní změny , máte pocit , že třeba prodej majoritní části Xaveova je dobrý počin, já tedy ne.
                Já zas nikomu nebráním vám vyjádřit svůj názor , ale vadí mi nestřízlivost či chcete li manipulace s fakty.

                • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                  goop     před 9 lety 24.02.2015 15:36 |  
                  0 0

                  Ano, vždyť za chvalospěvy na vedení je tady pan Quehlar a jiní placen...

                • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                  rybka     před 9 lety 24.02.2015 15:59 |  
                  0 0

                  Reagovat na Vaše příspěvky je jako házet hrách na stěnu.Já tedy nějaké pokroky vidím.Konečně je tady trenér,který za půl roku dokázal víc než jeho předchůdci za mnohem delší čas.Poslal do světa hráče,kteří nebyli ochotni za klub makat a raději hráli za juniorku a brali plat.Pokud jste někdy sportoval,tak musíte vědět,že záleží na hodně věcech aby bylo mužstvo úspěšné.Jestli se prodává část Xaverova nevím-jelikož bydlím 300 km od Prahy a jsem odkázán na informace tady nebo na oficiálkách.Článek s K.Kiselem jsem si přečetl a určitě v něm našel něco pozitivního.Třeba to,že je důležitější vychovat hráče pro áčko než být v každé kategorii první.K Tusjakovi jen tolik-pokud by měl kvalitu,tak by ho některý trenér asi vzal.A manipulace s fakty?Ještě jsem neslyšel,že by nějaký klub nebo firma otevřeně probírala interní problémy s tiskem.A výběr hráčů do repre je kapitola sama pro sebe.Zažil jsem to sám na své kůži asi před 30ti lety a je mi jasné,že se toho moc nezměnilo a to ještě neexistovali manažeři.

        • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

          Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 12:48 |  
          0 0

          To už je na vás , já se do žádne provokativní diskuze už zatáhnout nedám, jen připomenu, že jsem upozornoval na situaci v ačku i v mládeží několikrát a měl jsem pravdu.
          Vadí mi prostě to , že všude už je to fain, mládež nám šlape, v ačku si všichni rozumí, pak jdete náhodou na přípravu mládeže a vidíte utrápeného dlouholetého trenéra mládeže , kterej ale nesmí mluvit, ono je to fuk mluví svěřenci a pak se vlastně dovíte přímo od hráčů , jak to bylo třeba s Juharem.
          Ale je mi to jedno , když jim to půjde , tak třeba i na tu kachničku dojde , jak pravil jeden oblíbenec a neúnavny psavec zpráv o skvělé Slávii všeho druhu.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Navyseals     před 9 lety 24.02.2015 13:15 |  
            0 0

            Jasně a proto produkujeme nejvíc hráčů do áčka. Možná už byste nás mohl přestat krmit touhle marmeládou a mohl byste se zase začít zaobírat nechodícími platy. Na ty vaše plky už tu nikdo není zvědavej.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 13:32 |  
            0 0

            Spíš bych řekl to prostě není černobílé,mohlo by to být lepší,ale i horší.Mě spíš zajímá zda se pro áčko do základu vychová alespoň jeden hráč ročně, což by byl slušný úspěch.No je mě celkem jedno zda se tam u mládeže hadá Pepa s Frantou nebo opačně,vždy budou různé tlačenky a zájmové skupinky,není to jen ve Slavii.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            ortevor     před 9 lety 24.02.2015 13:54 |  
            0 0

            a jak to podle vas bylo s Juharem ?

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Eluin (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 15:29 |  
            0 0

            Dobrý den,
            Vám chybí Juhar?

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      naplavnik     před 9 lety 24.02.2015 12:53 |  
      0 0

      Každé opatření a každý nastavený systém práce jde někomu naproti, někoho ohrožuje nebo mu vadí. Je na to takové jedno české přísloví... Vše tak nějak rozhodují nakonec dosažené výsledky, a z tohoto pohledu bych trudomyslnosti nepropadal. V posledním zápase v Liberci hráli odchovanci Hrubeš, Mikula, Fialka, Hrubý, Zmrhal, na své šance čekají Berkovec, Kodr, Prošek, Červenka. To zase není tak špatný výsledek práce klubové výchovy mládeže. A do budoucnosti třeba Kuchta, Batka, Salašovič, Bazal, Mysliveček, Tusjak, možná Hurka, Verner, atd. atd., všechno kluci s docela slušnou perspektivou uplatnit se v ligovém fotbale. A to ani nezmiňuji Jankta, Pecháčka, Simiče a snad další, kteří si vysloužili pozornost zahraničních klubů. Nevím, jak vypadá srovnání s dalšími českými kluby, ale pozornost by si asi měla zasloužit Příbram, kde dost mladých odchází záhy do zahraničí, a třeba v pondělní dohrávce ti dorostenci (tuším hned 3 s ligovou premiérou) taky na letné vyloženě ostudu neudělali.

      • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

        slamacek (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 13:33 |  
        0 0

        ja si nedovolim kritizovat praci u mladeze rocniku 05 a starsi, protoze tam o nich vim prd. ze je nektery rocnik lepsi druheho, ze si nekteri hosi muzou zacit myslet ze uz jsou mistri sveta, tak tomu take verim. napr. Turyna je toho zrejme i dukazem.
        co ja vim a jsem videl, tak prace u 06, 07 a nove ted i 08 je delana vice nez dobre. treba z kluku 08 jsem byl vylozene nadsenej. a to jsou kluci ze skolicky. nakonec i baros si dal kluka do slavie. podle mne moc dobre vi proc.

        • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

          Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 13:52 |  
          0 0

          Zareaguji, docela mne zaujal ten obrat, že naši maši mladí hráči jsou nějak vyjímečně ůspěšná, že je o ně zájem atd.
          To prostě není pravda, neudali jsme jediného mladého fotbalistu do nějaké prestižní evropské souteže, který by pravidelmě kopal v a týmu, podivejte na Zmrhala, ani pod cenou se ho nepovedlo udat, kolik z těch kluků je v širším kádru repre A, kolik jich bude hrát doma ME do 21 let.
          P. Kisel ty vámi vyjmenované hráče nevychoval, dokonce se ani nepodílí na jejich růstu, jinak toliko mládežnických reprezentantů má téměř dalších 7 klubů.
          Furt tady zminujete ačko a kolik mladých tam hraje , ale už nepíšete proč, protože jiní hráči prostě kvůli vyhrocené finanční situaci nejsou, znám Beránka velmi dobře a slyšel jsem o jeho představě o kádru hodně se to liší od skutečnosti.
          Závidím všem, kteří už vidí na Slávii Evropu a mají pocit , že je vše OK. , ja jsem to napsal jasně buduvbděčný za 7 -8 místo.
          Casto mne tady napadají lidé, kteří třeba jezdí ido regionů, zažil jsem jedno takové sezení, a klidně prohlašuji , že oproti tomu , co jsem slyšel je Zeman pravdomluvným skvěloušem, když jsem později vyjádřil svůj nazor staa se tato sezení neveřejná, tot vše.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:22 |  
            0 0

            Ondra Petrák se loni prosadil v Norimberku, Jankto je v širším kádru Udinese...

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:59 |  
              0 0

              Mluvím o předních klubech a Petrák tam rozhodně není žádným top hráčem, o Jankovi bych vám dokázal napsat více , jak to s ním je , ale přesně, širší kádr 50 hráčů není asi základ, že a oba kluby mají do vyjímečné Evropy hodně daleko.

              • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                Tomski     před 9 lety 24.02.2015 15:02 |  
                0 0

                tak Jankto nepatří do nějaké padesátky, ale 18 - 25 hráčů Udinese...Petrák byl jak v Bundeslize, tak v 2. Bundeslize většinou v základu...bohužel z naší ligy hráči do top klubu neodcházejí už delší dobu...Petrák se tam prosadil narozdíl od např. Kadlece, Pilaře...

                • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                  Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 15:11 |  
                  0 0

                  Tak si prosím porovnejte kvalitu těch kádrů Vami zmíněných klubů a hráčů, já teda osobne Pilařovi ani Kadlecovi nebudu dělat obhájce, takze nashle.

                  • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                    Tomski     před 9 lety 24.02.2015 15:16 |  
                    0 0

                    takže máte zase pravdu že ?

                  • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                    slamacek (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 18:56 |  
                    0 0

                    ale take se tvrdilo jaka je pilar a kadlec hvezda. kdezto nas petrak jen prumerny hrac... jenze ten hraje a tyhle dva uz jsou zpet.

              • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                bramburek (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 15:19 |  
                0 0

                "o Janktovi bych vám dokázal napsat více, jak to s ním je... " ale nenapíšu, protože jsem zas tajemnej jak hrad v Karpatech... ne, vlastně nejsem tajemnej jak hrad v Karpatech, ale protože o tom vím ve skutečnosti úplný hovno, jako vždy, jen se tu dělám strašně zajímavým...

                • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                  goop     před 9 lety 24.02.2015 15:48 |  
                  0 0

                  Ale nakonec se budeme všichni ještě dost divit...

                • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                  Pepino44     před 9 lety 24.02.2015 17:26 |  
                  0 0

                  O Janktovi bych toho mohl říci hodně,ale neřeknu. Ale za nějakou dobu uvidíte,že jsem měl pravdu. A to vám připomenu. Jiříku,Jiříku,plkáš pořád to stejné.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            sasky     před 9 lety 24.02.2015 23:19 |  
            0 0

            Jak měl Kisel za rok u kormidla udat mladé hráče do zahraničních klubů, to moc nechápu. Jak měl ty kluky za rok dostat na evropskou úroveň? Nebo si myslíte, že bude každý rok transfer Slavia - Barca, Slavia - Bayern? Pokud ano, tak jste definitivně blázen. Že by se Slavia chtěla zbavit Zmrhala před ME21 a ještě navíc pod cenou, to je taky slušná pohádka, které se můžu jenom smát.
            Jinak já obecně patřím ke kritikům práce s mládeží v ČR i ve Slavii, protože umisťovat se pravidelně na čele tabulek U19 a juniorky je sice hezké, ale bezvýznamné. Co má význam je opravdu, kolik hráčů se prosadí v Evropě. Nicméně mi ukažte klub, který je momentálně produkovat fotbalisty do top lig? Je to prostě bída obecně. V rámci ČR ale Slavia patří ke špičce. Ale uznávám, že to chce jít ještě dál, ale to je dlouhodobá práce a výsledky se dostaví minimálně za 5-10 let.

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      fanda17     před 9 lety 01.03.2015 15:11 |  
      0 0

      Nerozumím Vaší nenávisti směrem ke Kiselovi - pravděpodobně Vaše osobní zkušenost a nebo nucený odchod Vašeho syna z výkonostních důvodů. U mládeže se pohybuji více než 10 let a odchody trenérů co se týká éry pana Kisela jsou jeho naprosto správným rozhodnutím a jednalo se vždy o bezcharakterní sebestředné jedince, kteří vůbec neměli zájem o výchovu hráče, ale pouze o své vlastní zviditelnění.

  3. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    Tomski     před 9 lety 24.02.2015 13:36 |  
    0 0

    děkuji za zajímavý rozhovor :-)

  4. Tusjak

    Navar (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 13:43 |  
    0 0

    Kisel o Tusjakovi: Na podzim odešel zase do Táborska, začátek neměl ideální, ale pak se do toho dostal. A my nechceme opakovat úplně stejnou chybu jako minulý rok, když trenér není přesvědčený, že ho chce a že může hrát v základní sestavě. Z hlediska jeho vývoje jsme upřednostnili, aby byl v klubu další půlrok na hostování, byl dominantním hráčem ve druhé lize a pak v létě uvidíme, zda si ho stáhneme nebo ne, třeba se vrátí jako hotový hráč.
    Opět - stejně jako u Bazala - tleskám. Takhle to má vypadat. Jen škoda, že se na hostovačce nemohl nechat Červenka. Velká škoda. Ale holt nikoho jiného za Škodu nemáme.

    • Re: Tusjak

      Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:07 |  
      0 0

      A myslíte , že to toho hráče baví, být už rok na čekané, že se možná někdo uráčí ho jednou vzít zpátky, speciálně u něj si myslím, že to bude mít negativní vliv na konečnou nominaci na ME do 21 let a specialně u něj si myslím, že je už pro klub ztracený.

      • Re: Tusjak

        quelhar (admin)     před 9 lety 24.02.2015 14:14 |  
        0 0

        Kdyby místo základní sestavy Táborska vysedával na lavičce ve Slavii, jistě by měl daleko větší šanci přeskočit Krejčího v nominaci na Euro. Tusjak se v Dovalilových nominacích neobjevoval v přípravném období prakticky nikdy, takže házet jeho nenominování na závěrečný turnaj, což je prakticky jisté, na rozhodnutí, ať zůstane v Táborsku, je prostě nesmysl.

        • Re: Tusjak

          Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:21 |  
          0 0

          Bohužel to není nesmysl a vy to dobře víte, možná to chtělo trochu práce jeho manažere , nebo to chtělo aby Kisel hnul zadkem a dostal ho třeba do Brna , ale sám to píšete , po odchodu ze Slávie prakticky zmizel ze všech úvah o nominaci

          • Re: Tusjak

            Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:23 |  
            0 0

            když frajer nemá na ligu, tak těžko může hrát za repre...

            • Re: Tusjak

              Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:25 |  
              0 0

              Jěště p Quehlarovi, zase a zcela typicky mlžíte, Dovalil jasně prohlásil , že část období pře šampionátem dá šanci všem hráčům a to udělal.

              • Re: Tusjak

                quelhar (admin)     před 9 lety 24.02.2015 14:44 |  
                0 0

                Ano Dovalil řekl, že dá šanci všem a přesto se na Tusjaka dostalo naposledy na konci roku 2013, jestli jsem dobře hledal, tak o čem to asi tak vypovídá?

                • Re: Tusjak

                  Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:53 |  
                  0 0

                  Opět nesmyslná konstrukce , on taky dodal, že už některé hráče nepotřebuje povolávat, ale bude je sledovat v klubech.

            • Re: Tusjak

              Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:28 |  
              0 0

              To je váš názor , já si myslím, že to není pravda , prostě jeho manažer netahá za správné nitky, bohužel i ve Slávii kopali a kopou hráči , kteří na to nemají ci neměli , ale umí to/manažeři/ nějak zařídit.

              • Re: Tusjak

                Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:30 |  
                0 0

                příklad těch hráčů prosím...

      • Re: Tusjak

        Plos     před 9 lety 24.02.2015 14:15 |  
        0 0

        Řeknete to s tím Juharem, nebo budete opět a klasicky tupě mlžit?

        • Re: Tusjak

          Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:23 |  
          0 0

          Já jsem to již psal několikrát , tady nejde o hráče , ale třeba o tom , jak nám to bylo podáno.........,

          • Re: Tusjak

            martyni (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 14:26 |  
            0 0

            Nepsal jste to ani jednou, vzdycky akorat pisete, ze to bylo vsechno jinak, ale nikdy jste nenapsal jak.. to bude asi nejaky tajemstvi...:)

            • Re: Tusjak

              martyni (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 14:28 |  
              0 0

              ale jak chcete, nemusite nam to sdelovat, chceme vam vlastne pomoct.. kdybyste jednou rekl neco konkretniho, nemusel by se vam tady kazdy smat, ze jen plane a nesrozumitelne zvanite..

              • Re: Tusjak

                Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:37 |  
                0 0

                Pane kolego , když se prostě dva dohodnou, že hráč půjde pryč a je mi to prezentováno jako , že hráč nechce hrát v obraně, tak nevím, navíc snad raději nebudu komentovat u ostatních hráčů jak rychle po odchodu z klubu měli angažmá.

                • Re: Tusjak

                  jane (admin)     před 9 lety 24.02.2015 18:06 |  
                  0 0

                  Kdo byl na přípravném zápase s Pískem? Pokud jste byli, na jakém postu hrál od 65. minuty Juhar poté, co vystřídal Mičolu? On totiž měl sám svévolně hrát na pravé záloze, úplně proti pokynům trenéra, a to měl být důvod pro okamžitý vyhazov. Protože jsem ale na zápase nebyla a nikde jsem nenašla, že by opravdu hrál na pravé záloze, tak tomu ještě stále trochu nevěřím, že se to stalo :)

                  • Re: Tusjak

                    davy     před 9 lety 24.02.2015 18:23 |  
                    0 0

                    Asi na tom něco bude. Zkusil jsem si najít odpovídající článek zde na SN. V následující diskusi mě zaujalo toto:

                    Od: spino - Sobota, 24.01. 2015 - 14:17:32
                    (O uživateli | Poslat soukromou zprávu)
                    Subhuman83 na Twitteru: "Na Juharovo nechuti hrat beka vidim pozitivum - nemusel by hrat vubec. Jeho dnesni vykon za 30 min bych ohodnotil 50 ranami bicem."

                  • Re: Tusjak

                    ortevor     před 9 lety 24.02.2015 18:48 |  
                    0 0

                    na tom zapase jsem byl a je to tak, po vystridani Micoly sel Juhar hrat za nej jeho post, ted si nejsem na 100% jistej jestli pravou nebo levou zalohu - na 80% myslim ze pravou - a byl mimomochodem i na svoje pomery prisernej...
                    laxni, a hral to jako by byl Robben...takze s tim vyse uvedenym komentarem subhumana se naprosto ztotoznuju, co a jak se tam prezentoval, to bylo fakt terno..

                    • Re: Juhar

                      jane (admin)     před 9 lety 24.02.2015 22:07 |  
                      0 0

                      Jj, a po tomhle zapase,ve kterem hral na uplne jinem postu, nez mel, nasledoval vykop ze Slavie. Mel jeste prohlasit neco o tom, ze je skvely levy kridlo a lepsi utocnik nez Milan Skoda. Takze mozna tam byla dohoda obou stran o rozvazani kontraktu, ale rozhodne to nebylo jen tak, jak naznacuje vyse diskuter s nejvyssim mnozstvim prispevku u tohoto clanku.

                      • Re: Juhar

                        ortevor     před 9 lety 24.02.2015 22:53 |  
                        0 0

                        tak to co juhar prohlasil, to je solidni joke of the day :D
                        byl jsem hrozne rad, ze je pryc, a po zjisteni tehle faktu jako ze si svevolne nastouopil na jinym postu, tak to jsem rad dvojnasobne...

      • Re: Tusjak

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 14:25 |  
        0 0

        A proc by je to nemelo bavit? Jsou to snad takovy borci, ze uz se na hostovani nemaj co naucit? Pokud by je nebavilo se ucit a pracovat na sobe, pak tu nemaj co delat.

        • Re: Tusjak

          Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:32 |  
          0 0

          Vás by bavilo několik let kopat za drobné, když takový Fenin, Gecov , Míčola berou 10 krát více než vy a zájem o jejich služby nemá ani to Táborsko, tímto se tomuto klubu omlouvám, . A to jejich šou by tam platila zřejmě Slávia, přesto je nikdo z profesionálních soutěží nechtěl.

          • Re: Tusjak

            Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:34 |  
            0 0

            tak vámi jmenovaní ale kdysi ukázali, že talent a schopnosti na ligu mají...Tusjak zatím nic zásadního nepředvedl ani ve druhé lize, natož v první...

          • Re: Tusjak

            Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:39 |  
            0 0

            a hlavně tyhle hráče přivedli Kusý s Kubíkem a ne Kisel...

            • Re: Tusjak

              Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 14:50 |  
              0 0

              Tak to teda fakt s Váma nemá cenu diskutovat , jmenování za poslední léta jen dokázali brát tučné honoráře a přivést klub téměř ke krachu.
              Nevím, kde berete svou jistotu , že tento hráč je horší než ti tři starší hráči, já jí nemám.
              Kisel, pokud vím byl již vloni manažerem, podílel se třeba na lonském posílení týmu, jednal s tou investiční skupinou tuším z Holandska , které Slávia za vyjímečné služby musela vysolit vyjímečné peníze, tak asi.

              • Re: Tusjak

                Tomski     před 9 lety 24.02.2015 14:56 |  
                0 0

                tak o investiční skupině z Holandska jsem ještě neslyšel...Mičola je sice skleněnka, ale když byl zdravý, tak ukázal kvalitu...Gecov je zvláštní případ a Fenin je ztracený případ...ale Tusjaka odstavil Rada, Koubek s ním měl problém a Pastoor, který zkoušel skoro všechny mu šanci nedal...Beránek, který mladým příležitost dává ho taky nechce...a posílení loni v zimě ? Piták, Necid, DB měli být zkvalitněním a očekávali jsme to od nich všichni...bohužel Piták a DB se v průběhu jara zranili a Necid se přestal trápit až v Holandsku...

                • Re: Tusjak

                  Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 15:04 |  
                  0 0

                  A to je jádro pudla , za nějaké finanční bonusy se do Edenu dostavil třeba pan Piták, který nám loni pomohl téměř k sestupu a letos nesdílím všeobecná mínění , že bude vyjimeční.
                  Necid o tom snad raději nemluvte , pojal to tady jako dovolenou placenou svým zaměstnavatelem, jenže furt je to vyjímečný hráč, když má před sebou finanční motivaci.
                  Ja osobně si vážím Marka, ten mikdy nepřestal být Slávistou, několikrát odmítl nabídku i od konkurence a raději šel na zkušenou ven.

                  • Re: Tusjak

                    Tomski     před 9 lety 24.02.2015 15:14 |  
                    0 0

                    tak Piták na jaře odehrál 9 zápasů a z toho 4 výhry, 4 prohry a 1 remíza...dvakrát se zranil...pořád je to pan fotbalista...a zápasy se Znojmem a Příbramí by jsme bez něj nevyhráli...spíš i díky němu jsme nesestoupili...

                  • Re: Tusjak

                    Pepino44     před 9 lety 24.02.2015 17:37 |  
                    0 0

                    Jiříku,ty jsi už tak zblbnul,že snad těm svým nesmyslům i věříš. Vždycky jsem měl za troubu spina, ale ty ho daleko předčíš.

                    • Re: Tusjak

                      bongor     před 9 lety 24.02.2015 20:47 |  
                      0 0

                      To ne,je to boj o každej centimetr.

                • Re: Tusjak

                  YuckFou     před 9 lety 26.02.2015 20:07 |  
                  0 0

                  Pane Jiří Vy jste Hošek!?

          • Re: Tusjak

            bongor     před 9 lety 24.02.2015 20:46 |  
            0 0

            Přečti si Jirko občas noviny.Gecov hraje v Rumunsku 1.ligu a v neděli dal dokonce pěknej gól.A ne že ho nikdo nechce.

  5. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    LUX     před 9 lety 24.02.2015 14:32 |  
    0 0

    Na hostování do druholigového Kolína odešel také Jiří Sodoma.

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      quelhar (admin)     před 9 lety 24.02.2015 14:46 |  
      0 0

      To ale v systému FAČR (zatím) není...

      • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

        Jiri1     před 9 lety 24.02.2015 15:08 |  
        0 0

        Jinak se loučím, aby zas někdo třeba p. Martyni nepsal , že zbaběle utíkám, musím ještě prostudovat výsledky MR v atletice v Praze a podívat se na nominace některých evropských zemí.

        • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 15:19 |  
          0 0

          Tak ještě prostuduj NBA a pak dej vědět,potřebuji nějaké info :-)

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      quelhar (admin)     před 9 lety 24.02.2015 16:17 |  
      0 0

      Tak uz to tam je, diky za upozorneni.

  6. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    klimi     před 9 lety 24.02.2015 15:45 |  
    0 0

    Ten Jirka je bůh, snad to čte Řebíček a vezme si ho do vedení Slavie, to by bylo, aby ta Liga Mistrů příští rok nebyla!

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      klimi     před 9 lety 24.02.2015 15:47 |  
      0 0

      Jen bych dodal solidní počet našich odchovanců v sestavě v Liberci. Ano, taky bych tam asi raději viděl Messiho, ale když nejsou peníze, tak to prostě jinak nejde...

      • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

        Tomski     před 9 lety 24.02.2015 15:55 |  
        0 0

        snad si pochopil, že na to nemají a Beránek je vlastně nechce :-D

        • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

          steev (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 16:31 |  
          0 0

          A já si říkal co se to tady stalo,že je tu tolik komentářů a oni tu řádí pánové Jiří1 :)

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Borris     před 9 lety 24.02.2015 16:44 |  
            0 0

            Jojo opět se vrátil, aby nás co o ničem nemáme ani páru spasil a poučil, jak to ve skutečnosti ve Slavii :-) a že satan a Karol mají mnoho podob :-)

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              Borris     před 9 lety 24.02.2015 16:45 |  
              0 0

              *jak to ve skutečnosti ve Slavii chodí

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              mats     před 9 lety 24.02.2015 21:14 |  
              0 0

              Karol Kisel a Miro Šatan? :-))

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            Borris     před 9 lety 24.02.2015 16:44 |  
            0 0

            Jojo opět se vrátil, aby nás co o ničem nemáme ani páru spasil a poučil, jak to ve skutečnosti ve Slavii :-) a že satan a Karol mají mnoho podob :-)

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 18:35 |  
              0 0

              Bych p.George zase tolik neodsuzoval,on na to má svůj úhel pohledu který čerpá z nějakých informací i když se nám to nemusí líbit.V určitých věcech v minulosti měl pravdu a v něčem tu pravdu může mít i ted.Fakt je, že ve Slavii nebo kolem ní, se skoro vždy vyskytovalo dost lidí, kteří na děni měli odlišné názory,stačí si vzpomenout na legendární diskuze po zápase za dřevěnkou,kdy se slávisté občas mezi sebou málem fackovali.V jisté době si někteří říkali, že jsou staroslavisté a ti jiní že to dělají špatně,no prostě jsme klub s řečnickou minulostí,jak nás ostatně učí minulost.Ze to poslední roky u nás stojí dost za prd se,ale asi shodnem všichni.

              • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 20:35 |  
                0 0

                AŤ ŽIJE TRADICE !!! Slavia byla poprvé založena 2.dubna 1848 jako vlastenecký "LITERÁRNÍ A ŘEČNICKÝ SPOLEK", aby hájila živel slovanský v Čechách. Jejím účelem bylo zejména pěstovat slavistiku (což je v užším smyslu věda o slovanských jazycích a literaturách, v širším smyslu i o dějinách, etnografii, případně vůbec o slovanské kultuře), propagovat ve studentstvu slovanskou vzájemnost, české národní myšlenky, CVIČIT SE V ŘEČNICTVÍ, ale dokonce i v tělocviku.

          • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

            no-nick     před 9 lety 24.02.2015 20:51 |  
            0 0

            Já ho normálně podezřívám, že je to nějakej fake z PR, aby nás sjednotil☺ Takhle blbej přece nikdo nemůže bejt...

            • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

              Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 21:38 |  
              0 0

              Nemůže ? Vždycky si vzpomenu na jeden nesmrtelný citát Jana Wericha.

              • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

                Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 25.02.2015 19:53 |  
                0 0

                Taky je dobrý, jak mluví v množném čísle (z nás, všichni víme), tak se vždy projevovali panovníci a hlavy pomazané (my z boží vůle král), navíc tam má tu jedničku za jménem, to by tomu taky nasvědčovalo ☺, že by třeba mohl být převtělením ruského cara, co takhle Ivan IV. Hrozný ?

  7. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    Thane (přítel SN)     před 9 lety 24.02.2015 20:07 |  
    0 0

    Pěknej rozhovor..díky za něj

  8. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    Woltaire     před 9 lety 25.02.2015 16:44 |  
    0 0

    Vážená pane Jiří1. Jezdím pravidelně na zápasy Norimberka a Ondra Petrák s (kapitánem) Janem Polákem i Ondrou Čelůstkou jsou stežejní hráči 1.FCN. Dovolím si tvrdit že je Petrák po Pinolovi a Sylvestrovi nejcennějším hráčem tohoto aspiranta na Bundesligu a i loni v Bundeslize podával super výkony... Určitě je na tom výkonnostně líp, než například pan Jiráček nebo Gebre, když bych měl srovnat ostatní čechy v Německu. O tom nazdárkovi co se neumí naučit jazyk netřeba mluvit. Tak tady neplácejte kraviny, děkuji.

    • Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

      Woltaire     před 9 lety 25.02.2015 16:46 |  
      0 0

      *Vážený

  9. Re: K. Kisel: U mládeže jsou vidět výsledky

    fanda17     před 9 lety 01.03.2015 15:03 |  
    0 0

    Kisel se za ty tři roky u mládeže velmi manažérsky zvedl a nyní myslím velmi dobrá rozhodnutí směrem k výběru hráčů a mládežnických trenérů. Výsledky se začínají ukazovat viz ročník 1997 a 1998. I týmy přípravek a žáků se jeví dobře.