Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 21. kolo

Vystoupení v Brně se mužstvu vůbec nepovedlo, když po zoufalém výkonu zaslouženě podlehlo domácím 0:3.

Od začátku do konce hrála Slavia naprosto bezzubě (ani jedna střela mezi tři tyče!) a když se k bezkrevnému výkonu přidaly ve druhé půli i chyby v dlouhodobě špatné obraně, tak bylo vymalováno. Sešívaní tak tuto sezónu po podzimních prohrách na Bohemce a v Jihlavě přidali třetí korálek do řady vyloženě ostudných a trapných vystoupení.

Výkon v Brně byl jasně nehodný jména Slavie, na tom se shodneme asi všichni. Hodnocení působení trenéra Beránka a nového kádru je ale o poznání rozporuplnější. Jedni upozorňují, že šlo o výkonově první jarní propadák a že od nově budovaného mužstva nelze chtít zázraky, přičemž jistý posun oproti minulému roku je vidět (slušný počet vstřelených branek). Druzí zase ukazují, že za posledních 16 kol dokázala Slavia zvítězit pouze dvakrát a je spolu s Libercem na děleném posledním místě za toto období. Nechám na posouzení každého z vás, které argumenty se vám zdají přesvědčivější a nakonec sama Slavia nám v následujících zápasech ukáže, jestli se ubírá po dobré, či špatné cestě. Hned dalším domácím zápasem je totiž důležité derby s Bohemkou, které máme po podzimu co vracet!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 5 - I když neměl tolik práce jako v Plzni, tak mužstvo podržel několika slušnými zákroky, které bohužel v konečném účtování nebyly moc platné, viz třetí inkasovaná branka. Čisté svědomí nemůže mít při gólu na 2:0, kdy neměl ideální poziční postavení a Čtvrtníčka doslova vybídl ke střele na zadní tyč. Dohromady to ale na průměrnou známku stačí.

Jan Mikula - 3 - Obrana byla celkově velice nejistá. Mikula se, ostatně jako v posledních zápasech, jevil nejjistěji, ale jen cca do 60. minuty. Pak přišly velké chyby a ztráty i z jeho strany a celkově tedy podal podobně podprůměrný výkon jako jeho kolegové.

Jiří Bílek - 2 - Při absenci kapitána Latky by měl být tahounem zadních řad, opak je ale pravdou. Bílek je v posledních zápasech naprosto z formy. Při prvním gólu si s ním hráč Brna snadno poradil otočkou, při druhém stopeři nezvládli vystoupit do ofsajdu. Ani při třetí brance nemohl mít Bílek čisté svědomí, když opakovaně ve vápně střílel Sýkora.

Lukáš Fialka - 3 - Má podíl na třetím a hlavně druhém inkasovaném gólu. Podobně jako jeho vrstevník Kodr prožíval povedený vstup do A-mužstva a stejně tak i u něj přišel výkonnostní útlum. Pravdou ale je, že mu Bílek zápas vůbec neusnadnil, spíše naopak.

Krisztián Tamás - 3 - Z mého pohledu hlavní viník rozhodujícího inkasovaného prvního gólu. Fatálně podklouzl a hráči Brna už si pak se slabě bránícím útočným hráčem Keniou a laxním Bílkem poradili. Navíc o chvíli později uklouzl znovu a Zbrojovce tak zadarmo daroval brejkovou příležitost.

Simon Deli - 4 - Spolu s Keniou asi náš nejlepší hráč v poli. Ani on se nakonec nevyhnul chybám v obranné činnosti - třeba bych po podezříval, zda neměl při třetí inkasované brance bránit Sýkoru právě on -, ale celkově působil v bídě Slavie ucházejícím dojmem. Byl přesný, vyhrál hodně hlav i vybojoval dost míčů. Na průměrnou známku to ale nakonec ani u něj nestačilo.

Robert Hrubý - 2 - Podobně katastrofální jako v rozhodujícím zápase minulého roku v Ostravě. Nebyl schopen nahrát, podržet míč, místo toho neustále zbytečně fauloval. Byl brzy střídán naprosto oprávněně. Pomalu by měl začít naplňovat zvěsti o jeho velkém talentu. Občas sice odehraje dobrý zápas, podobně často ale vyhoří jako včera a ligovým nadprůměrem Hrubý zatím rozhodně není, přičemž věk i zkušenosti by na to už pomalu mohl mít.

Václav Prošek - 2 - Dokola dostává šance, dokola je nevyužívá a je naprosto nevýrazný. Na začátku zápasu se uvedl jednou akcí, pak jako by se po něm slehla zem. Ve druhé půli už nebyl vidět vůbec.

Levan Kenia - 4 - Snažil se a zvláště v první půli byl schopen dobře nahrát nebo se pokusit o samostatnou akci. Postupem času se s hrůzným výkonem Slavie vytratil i on. Ve druhé půli už nebyl vidět, kaňkou je i čtvrtá žlutá karta a opět zbytečná - tentokrát za oplácení. Je třeba také zmínit jeho podíl na první inkasované brance, kdy se ukázalo, že obrana mezi jeho silné vlastnosti nepatří.

Jaromír Zmrhal - 3 - Včerejšek byl opakem jeho dosavadních jarních výkonů. Téměř nebyl vidět a patřil k horším i v beznaději červenobílých. Ke konci trochu přidal a měl i jeden dobrý obranný zákrok, což ho nakonec v hodnocení vytáhlo na horší trojku.

Milan Škoda - 4 - Odehrál necelou půlhodinu, pak musel kvůli zranění střídat. Snažil se vyhrávat hlavy, ale do hry se příliš nedostal.

Dame Diop - 3 - Snaha vidět byla, sem tam ukázal i dobrou práci s míčem, ale dva tři takové drobné momenty jsou za hodinu zápasu strašně málo. Ale těžko to vyčítat Diopovi, protože podporu měl v podstatě nulovou.

Karel Piták - 4 - Určitě zahrál lépe než Hrubý, kterého střídal. Sílu na to, aby strhl malátnou Slavii, ale neměl. Škoda, že neproměnil naši jedinou slušnou šanci v 81. minutě.

Damien Boudjemaa není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

Komentáře (77)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Mike     před 9 lety 23.03.2015 14:24 |  
    0 0

    Dnes to nebude s doprovodnými komentáři k výkonům ? No ono ani není co dodávat...
    Jinak ráno jsem dával pod článkem o Brnu názor a zároveň jsem hledal odpověď na rozporuplné výkony v sezoně. takže to sem s dovolením zkopíruju.

    Pro mě v letošní sezoně jsou největším překvapením a zároveň záhadou šílené rozdíly ve výkonech v jednotlivých zápasech. Herně podařené zápasy jsou paradoxně proti tzv. papírově a herně lepším soupeřům- 2x Liberec-tady musím pominout jeho děsivé tabulkové postavení, protože kádr mají stále slušný, doma Teplice, doma Plzeň, 2.poločas se Spartou- který považuji možná za nejlepší herní úsek letošní sezony, ani doma s Jabloncem to nebylo špatné, několik průměrných zápasů a potom některé výkony děsivé- většinou s týmy, které bychom asi měli přehrát- a těmto vévodí 3 naprosté katastrofy- na Bohemce, v Jihlavě a v Brně. Přitom základ 7-8 hráčů hraje spolu prakticky od začátku sezony, a z loňského příšerného kádru zbyli prakticky jenom 2, kteří patří letos k nejlepším- Škoda a Zmrhal. Nikdy jsem netrénoval, nicméně ať mi někdo z povolanějších tady vysvětlí, že si proti Liberci a Teplicím vytvoříme ze hry asi 15 gólových příležitostí, dáme 3 branky letos dobré Boleslavi, a potom v Brně, které na jaře hraje doma a špatně a chybí mu jeho suverénně nejlepší hráč, ani nevystřelíme na branku ?
    Bral bych, kdybychom hráli na jaře konstantně špatně, ale pokud pominu utkání v Plzni, která je úplně jinde a podle mě jsme tam měli být odvážnější i za cenu většího přídělu, , tak herní rozdíl
    oproti prvním 3 jarním zápasům byl neskutečný.
    Já vím, že každý mi tady bude omílat, že jsme vyhráli náhodně z prvních 5 utkání 4 , a proto ještě nemáme úplně bezprostřední starosti se záchranou, protože kádr na víc nemá, ale po 21 kolech máme prostě 24 bodů, což nás stále řadí do vyrovnaného středu tabulky- paradoxně blíže do pohárů, než na sestupové místo. Prostě pokud sečteme body, jsme tam, kde jsme a náhodu za 21 kol vylučuji. Někdo sbírá body na začátku soutěže, někdo v prostředku, někdo na konci. Potom se to sečte, a udělá se tabulka. Jak prosté.
    Ale abych se vrátil na začátek. V Edenu jsem viděl obě utkání, herně mi to přišlo slušné, hlavně s Teplicemi, nepoložilo nás ani jejich 2x vedení v utkání, s Boleslaví jsme sice lajdáckostí přišli o zadarmo nabyté dvoubrankové vedení, ale dokázali jsme se vzchopit, vyrovnat a prohráli až v nastavení, což se stát může. A v obou utkáních jsme mohli i zvítězit- viz neodpískaná jasná penalta na Karla Pitáka, a tím pádem vyloučení Ljevakoviče, nebo vyloučení Navrátila po držení Kenii vdalším utkání, které by si Královec, jak jsme zvyklí číst z různých komuniké, lehce obhájil.
    Takže pokud někdo máte vysvětlení pro neskutečné herní výkyvy, jsem s nimi. Děkuji za názory.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      alois_veliky (admin)     před 9 lety 23.03.2015 14:25 |  
      0 0

      "Slovní hodnocení jednotlivých hráčů bude postupně doplněno"

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        (host)     před 9 lety 23.03.2015 14:31 |  
        0 0

        Už to je doplněno. Je to vždy otázka cca 10-15 minut a radši to píšu z práce takto nadvakrát.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Mike     před 9 lety 23.03.2015 14:43 |  
          0 0

          Díky, bez výhrady souhlasím, otázkou je, zda ještě všem známky o stupeň nesnížit. Protože včera to bylo hrůzostrašné, výkon absolutně neuctivý k tradicím Slavie. Ani jedna střela na branku u průměrného týmu, ketrý doma spíše tápe, je nebetyčnou ostudou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 23.03.2015 14:49 |  
      0 0

      Podle mě ten tým nemá takovou kvalitu, aby měl vyrovnanou výkonnost. A ta pomyslná laťka dne, kdy se nedaří, je bohužel velmi nízko. A když vypadli i dva klíčoví hráči (Škoda na hřišti a Latka v kabině), tak ten tým ani nemá morální sílu, aby se o výsledek více popral.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Mike     před 9 lety 23.03.2015 15:10 |  
        0 0

        Tak to máš pravdu, všechny týmy ze středu tabulky, počínaje Teplicemi a konče námi, mají také velké výkyvy v sezoně, jenom my si toho moc nevšímáme. Typickým příkladem je Slovácko, které vstoupilo do ligy pěknými výkony a dnes jsem se dočetl, že poprvé doma vyhráli od 20.9.2014 v sobotu nad letos tragickými Budějovicemi. A to ještě Došek říkal, že výkon Slovácka byl dost šílený.
        Asi se budeme muset smířit s tím, že pokud kádr nebude výrazně posílen, budeme při nejlepším vymetat lepší střed tabulky.
        A pokud se nenajde nějaký ,,Korbel", tak se nikam nepohneme.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Humessi     před 9 lety 23.03.2015 14:30 |  
    0 0

    Dělají nám problémy týmy ze spodu tabulky, které hrají hlavně obranu s protiútoky. Neumíme tvořit hru. Nám vyhovuje role mírného outsidera, kde můžeme na protiútoky spoléhat my.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    alois_veliky (admin)     před 9 lety 23.03.2015 14:38 |  
    0 0

    Zaplaťpánbůh aspoň nějaká dobrá zpráva!

    "Zranění Milana Škody není vážné. Po zhruba třech dnech klidu by se měl zapojit do tréninku. " (twitter)

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Mike     před 9 lety 23.03.2015 14:46 |  
      0 0

      Tak to je zpráva dne. Jít na Bohemku bez Kenii a Škody, to by mě omývali do velikonoc.
      Protože Bohemka bude mít asi problémy se stopery / Czeh a Krch vypadli pro zranění na celou jarní sezonu, a rovněž nebude k dispozici jarní stoperská dvojice Škerle- zlomenina lícní kosti a Gajič- trest za červenou kartu/. Takže s Milanem v základu by dobývání klokaní tvrze mohlo být jednodušší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        alois_veliky (admin)     před 9 lety 23.03.2015 14:51 |  
        0 0

        To Bohemce snad zbývá na stopera už jen Šmíd, ne?

        Ještě poznámka ke včerejšku - zaujalo mě nasazení Proška. Myslel jsem, že Vuk má nějaké zdravotní problémy, ale dnes hraje za juniorku. Jako povedený tah se to ale zrovna označit nedá...

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Alanor (admin)     před 9 lety 23.03.2015 14:57 |  
          0 0

          Je to tak, Bohemka má se stopery dost problémy. Ale uvidíme, koho vytáhnout, nebo jestli třeba nenastoupí Škerle s maskou jako tenkrát Latka v Německu. I když tam to bylo tuším kvůli nosu a netuším, jestli se dá hrát i se zlomeninou lícní kosti.

          Toho Vukadinoviče taky nechápu, pokusím se zjisti víc.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            alois_veliky (admin)     před 9 lety 23.03.2015 15:04 |  
            0 0

            Spíš má Bohemka se stopery dost smůlu. Dva se jim zranili před jarem, dokázali kvalitně posílit, ale teď přišli i o ty dva nové. Až ale budou všichni k dispozici, budou mít tento post obsazen, myslím, docela kvalitně.

            Snad se ti něco podaří o Vukovi podaří vykoumat, protože jeho výkony měly spíše vzestupnou tendenci, takže tady asi důvod nebude... Možná jen chtěl Beránek motivovat Proška a dát mu šanci ukázat, co v něm je. Při poslední absenci Vukadinoviče alternoval Boudjemaa a nevedl si špatně, takže pro to Proškovo nasazení se opravdu těžko hledá nějaké logické vysvětlení.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              1rytir     před 9 lety 23.03.2015 15:08 |  
              0 0

              Protože Beránek!

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            Thane (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 15:14 |  
            0 0

            Nehral s tim kdysi i Suchy na MS? Nepamatuju si presne co to bylo ani jaka pauza tam byla..

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              slaviator     před 9 lety 24.03.2015 23:46 |  
              0 0

              Hrál... a bydlel tam na pokoji s Feninem, oba mají matky doktorky... a celej kádr říkal Suchýmu Zorro... díky tý masce... :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            Mike     před 9 lety 23.03.2015 15:21 |  
            0 0

            Jsem z oboru- zlomenina lícní kosti je daleko větší problém než zlomenina nosu, je tam spoustu nervů, komunikace s dutinami, může vzniknout absces. Neznám přesně anatomicky, kde je lícní kost zlomená, ale k hojení je potřeba klid a ne hlavičkování. Podle mě je nesmysl i vzhledem k jkeho zdraví do budoucna, aby hrál. Ale konkrétné závěr udělat neumím.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          bongor     před 9 lety 23.03.2015 20:05 |  
          0 0

          Já mám dojem,že Venca Prošek není lepší než Vuk a naopak nejde mu vůbec nic.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      zeleznik2     před 9 lety 24.03.2015 16:25 |  
      0 0

      Ano bez Škody, by to byla další pastva pro oči, jako v Brně, s ním máme šanci aspoň Bohemku porazit.

  4. Management 0 - 1

    tantalos     před 9 lety 23.03.2015 15:05 |  
    0 0

    Měl jsem pocit, že se na to naši borci poněkud vykáleli. A nedivím se jim.
    Na jejich místě bych měl pocit, že na nich vedení nezáleží a hledal bych si lepší klub.
    Důvody:
    1. Část mančaftu je stejně jednou nohou na odchodu a jde jí spíš o to, aby se prodala přinejmenším v Rakousku (Zmrhal, Tamás, Kenia, Deli, Berkovec). Dlouhodobý zájem na setrvání ve Slavii mají jen malý.
    2. Vědí, že ať se s nimi vyjebe sebevíc, Řebíček s tím nic nenadělá. A proto se nějakej plzeňskej hajzl může projít Keniovi po noze a rozhodčí, který to vidí, řekne jen "hraj!". Podrazů bylo samozřejmě víc, stačí jen si spočítat, jak dlouho se nekopala pentle pro Slavii a kdy se naposled kopala proti Plzni. Berbr a jeho šlapka jsou nepřítelem, proti němuž nemáme obrany, a tak proč bych se honil.
    3. Dokud se nevyjasní otázka majitele, tak je stejně celá perspektiva Slavie pochybná.

    • Re: Management 0 - 1

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 15:16 |  
      0 0

      Tahle logika mi prijde dost..rekneme treba zvlastni

      • Re: Management 0 - 1

        bongor     před 9 lety 23.03.2015 20:16 |  
        0 0

        Nevím s těmi odchody,faktem ale je zejména to,že základním problémem Slavie
        je nedostatek peněz a samozřejmě hráči vědí,že třeba i v tom Rakousku by bydělávali mnohem víc než ve Slavii.Takže z logiky věci beru Tantalův názor.AŘ už nechce nadále vyhazovat za něco,o čemž ví to samé co vidíme my.Totiž že nám chybí jakékoliv zastání nahoře.Dali by se získat pomocníci,dokonce se jeden velmi ceněný už přihlásil,ale opět by to byla drahá záležitost.Takže šetříme kde se dá a dokud nás nekoupí někdo mnohem solventnější,moc šancí na zlepšení nevidím.
        Platí staré osvědčené "bez peněz do hospody nelez".

    • Re: Management 0 - 1

      (host)     před 9 lety 23.03.2015 15:32 |  
      0 0

      Pokud se hráči chtějí dostat do Rakouska, tak by se spíš měli snažit. Stejně tak je pro ně výhodnější vyhrávat a dostávat za to bonusové peníze. A jak víme, tak peníze bývají až na prvním místě, že...

      Situace ohledně vlastnictví Slavie nám určitě nepomáhá, ale důvody nepovedeného utkání v Brně bych primárně hledal jinde.

      • Re: Management 0 - 1

        tantalos     před 9 lety 23.03.2015 15:39 |  
        0 0

        Samozřejmě jsou i objektivní důvody:
        1. Mančaft byl unavený po Plzni,
        2. Styl hry, který ordinuje MB, je fyzicky velmi náročný,
        3. Zmrhal a Hrubý už jsou jednou nohou v U-21. Kenia a Deli v cizině,
        4. Zraněním Škody přestala být Slavia nebezpečná v útoku,
        5. Pražáci mezi odchovanci mají mnoho jiných způsobů, jak se prosadit.

      • Re: Management 0 - 1

        bongor     před 9 lety 23.03.2015 20:19 |  
        0 0

        To máš pravdu,ale v tom právě já vidím důvody těch výkyvů.Určitě by se každý chtěl ukázat a tím zvýšit svou cenu.Jenže v tom Brně asi zrovna nebyl nikdo,kdo v tom oboru má nějaké slovo,tak proč se zbytečně honit.

    • Re: Management 0 - 1

      alois_veliky (admin)     před 9 lety 23.03.2015 15:34 |  
      0 0

      Zvlastni,ze v predchozich utkanich se hraci snazili. Jak jsi prisel na to, ze chteji vsichni odejit?

    • Re: Management 0 - 1

      1rytir     před 9 lety 23.03.2015 16:35 |  
      0 0

      To je nesmysl. Kdo vám řekl, že vedení na hráčích nezáleží? Jistěže se situace kolem vlastnictví na klubu podepisuje. Ale! Ti hráči jsou profesionálové, peníze jim na účty chodí. A výkony, které v některých případech odvádějí jejich příjmům rozhodně neodpovídají. Zajímalo by mne, kdo by si kteréhokoliv našeho hráče koupil, pokud by ho sledoval včera v Brně.
      Na vině nebude asi ani psychika. Na tu se svalovaly loňské jarní výkony a z loňska nastupuje kdo? A psychika je zase špatná? Ne je to jednoznačně neprofesionální přístup dnešních tzv.prvoligových fotbalistů k práci. Z tohoto pohledu to jsou oni, komu na klubu nezáleží!
      Tak co je důvodem a příčinou těchto výkonů? Já to fakt netuším, jen si myslím, že důvodem proč si naši hráči nedokáží přihrát, že když odkulhá Škoda najednou neví co hrát, že bezhlavě odkopávají míče, že v týmu neexistuje špílmachr, který by dal hře smysl, že hrajeme stále totéž a každý spoupeř nás má snadno přečtené, je špatná práce realizačního týmu v čele s panem Beránkem. Ale třeba se mýlím a za ostudu v Plzni a ještě větší v Brně může Řebíček!

    • Re: Management 0 - 1

      zeleznik2     před 9 lety 24.03.2015 16:25 |  
      0 0

      Ano vykáleli se na to..., správné zhodnocení.
      1/ pokud nechtějí hrát za Slavii, tak ať táhnou
      2/ tak proč vlastně hrajeme první ligu?rozpustíme to a bude hrát přebor nebo divizi, rozpočet pár tisíc, hrát můžeme třeba na Chvalech, vstupné 50 Kč, občerstvení za 30 Kč...
      Ano téma rozhodčí, stále pořád, penaltu nám nepísknou, hráče proti nám(Petržela) nevyloučí, být Keniou, tak se na to taky vybodnu
      3/ tak už se asi nikdy nevyjasní..

  5. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Thane (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 15:37 |  
    0 0

    Vykon me na jare poprve vylozene zklamal ale k poznamkam k hracum
    Berkovec - U druheho golu bylo videt dopredu jak moc je u blizsi tyce. Bylo to tak zjevne ze jsem ho podezrival ze si hrace na zadni tyc navadi nicmene nasledny zakrok tomu opravdu neodpovidal..Az hloupa chyba a velke usnadneni prace strelci rekl bych.
    Mikula - je pro me hrozne pomalej. Jak nahral primo do brejku brnakovi bylo hrozny ale puvod byl v tom jak to (myslim Pitak) rychle rozehral a snad Deli? mu to nahral do strasny pozice kdy s tim nemoh moc delat (presto hrubka). Snad ve vsem je pravy opak Nitrianskeho.
    Bilek - bez Latky je vylozene zoufalej..v tomhle veku ma byt tahoun ne naopak..zklamani
    Fialka - myslim ze i on ma podil na nasi asi jedine sanci kdy oblouckem pekne nasel Boudjemu nebo koho..Chtel bych ho videt vedle Latky mozna by sel vyrazne nahoru.
    Tamas - mne se proste libi (obecne) a i kdyz jsem edel ze je mladej tak me presto prekvapilo kdyz jsem slysel rikat ze je mu teprve 19. Nejen u nej ale i u jinych hracu jsem si vsiml ze podklouzli..To je takovej problem si vzit koliky kor kdyz je takovyhle pocasi??
    Deli - jeden z mala co predvedl aspon nejaky vykon. Jeho tragicke vykony v prvnich dvou zapasech jsou doufam definitivne minulosti.
    Hruby - osobne bych ho v pristim zapase posadil..Podle me ma jeste obrovske rezervy na kterych musi zapracovat.
    Prosek - presne jak pises. Dokola dostava sance a nic..hrac bez budoucnosti ve Slavii. Jak ma Hruby obrovske rezervy ta je stale o parnik pred Proskem..bohuzel
    Kenia - co od chudaka cekat no..ty karty jsou fakt hloupy a bude velmi chybet :( Jako velke pozitivum vidim ze je stale zdrav Damien byl touhle dobou uz na individualnim treninku
    Zmrhal - nemam co dodat
    Skoda - tohle byla jen otazka casu kdy ho nakej takovej zakrok (kterych je na nej opravdu hodne) vyradi. Diky bohu ze to nema byt nic vazneho
    Diop - asi nejhorsi moznej zapas do nehoz mohl nastoupit. Same balony vzduchem. Co s tim tak mohl delat? Rozhodne ho nebudu po tomhle zapase odepisovat stale jsem na nej zvedavej.
    Pitak - byl videt ale ty jeho prunikove prihravky byly prakticky vzdycky predem odsouzeny z neuspechu. Vznikaly z toho protiutoky nebezpecny ale druha moznost bylo nahrat obrancum nebo to zkusit vzduchem na nahodu..jsem rad ze se o tuhle hru aspon pokousel

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 18:02 |  
      0 0

      U toho Berkovce mě to taky překvapilo. Jediné vysvětlení je, že buď

      1. si tam chtěl hráče navést ale blbě se zorientoval.
      2. má slabší levou stranu a chtěl si ji víc krýt a opět blbě se zorientoval

      nebo kombinace obojího. Každopádně bylo vidět, že se ani periferně neohlédl kde má branku, takže si nejspíš vůbec neuvědomil, že stojí blbě a útočník toho bezproblémů využil.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    klimi     před 9 lety 23.03.2015 15:38 |  
    0 0

    Nechápu tu situaci kolem Proška...Neustále je pouze náhradníkem, neustále dostává šanci a neustále neukáže vůbec nic. Možná to není jeho chyba, jelikož zápasové vytížení má velmi malé, ale i kdykoliv nastoupil za U21 nebo za Admiru, tak hrál bídně. Upřímně, měl jít asi v zimě někam na hostování, je otázka, jestli by však takového hráče aspoň ve FNL někdo chtěl...

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      klimi     před 9 lety 23.03.2015 15:39 |  
      0 0

      Jinak na Bohemku místo Levana Budža, místo Proška Vukadin a místo Hrubého Piták. U stoperů si můžeme hodit korunou, Fialka je aspoň mladík...

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Travinho     před 9 lety 23.03.2015 16:14 |  
      0 0

      No já nevím, ale na Admiře si Proška velmi pochvalují a je pro ně jednoznačně preferovaným hráčem ze slavie.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Navyseals     před 9 lety 23.03.2015 17:28 |  
        0 0

        Tak ať si ho tam nechají, tady dostává šanci za šancí a nikdy nepředvedl nic.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    KubaM     před 9 lety 23.03.2015 16:55 |  
    0 0

    Budu se opakovat, ale za nejvetsi problem nasich "vykonu" povazuju taktiku, ktera je hracum vstepovana.Rozhodne si nemyslim, ze hraci, kteri vcera nastoupili, nemaji na vic. Avsak ono to jiste psychicky zlomi, kdyz se nasi tvorivi hraci (ti, co to maji v popisu prace) za zapas temer nepotkavaji.Neustale dlouhe nakopy okamzite po odebrani mice, ci ojedinele ledabyle ztracene pozemni nahravky (paklize uz takova situace nestane, jakoze jich mnoho neni)- to zkutecne deprimuje.Hruby ma na to, aby spolu s Keniou ridilu celou hru, ale musi se jednoduse v kazdem zapase nejdriv trochu "vyhrat". Musi se dostavat k balonu a tak zprvu snazsimi prihravkami posilovat sebevedomi. Takto jim situaci nezavidim. Dokazu si predstavit ten stres, paklize se uz hrac konecne dostane k mici. Tady je dle meho jednoducha rada: musime absolutne zmenit styl hry! :D A jestli toho p. Beranek neni schopny, mel by odejit. Chapal jsem hru na rychle prekvapive brejky na zacatku sezony, ale nechapu je v 21.kole, kdyz se od nas v nekterych zapasech vyzaduje rizeni hry a ne pasivni cekani na otevrenou obranu favorita. Je to proste: zklidnit vedomi hracu, nehnat se zbrkle dopredu, hrat na vice nahravek (i na jistotu) a zejmena - polozit balon na zem! Nemyslim si, ze bychom nebyli schopni kreativity a tvoreni hry, hracum vsak nejprve tento zpusob hry nekdo musi nakazat nebo jim jej aspon dovolit. Za herni styl a celkovy koncept pro tymovou hru zodpovida trener, ne Kenia, Hruby ani nikdo dalsi. Po 9 mesicich uz se Beranek prosge nemuze vymlouvat na "sehravani noveho kadru". Jestli se radikalne nezmeni do dalsiho zapasu Berankovy pokyny, nevim, proc by se mela jen tak zmenit hra od minuleho zapasu. Mozna tam utluceme zase nejakou remizu ze standartek, ale rozhodne neprijde lepsi celkovy obraz hry. Ten se nepreci nemeni podle lepsiho vyspani se hracu. Bylo by alibisticke, myslet si, ze se dnes "proste jen cosi nepodarilo". Samo se ani do priste urcite nic nezmeni. Navic si myslim, ze souperi uz dnes proste vi, jak na Slavii hrat...

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      KubaM     před 9 lety 23.03.2015 16:59 |  
      0 0

      * nepotkavaji s micem.
      Omluvte ty preklepy, pisu z mobilu a trochu s rozhorcenim ;-).

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 17:46 |  
        0 0

        Nejsem žádnej fotbalovej expert,ale nesouhlasím s tím, že prakticky za vše může taktika potažmo trenér,vystřídalo se tu dost koučů v poslední době,ale holomajzna je to prakticky pořád stejná.Je divný že Koubek skoro bez problémů vede ligu,Rada je pátej s teplákama i když tam to nebude uplně jeho zásluha,nám totiž nepomůže sebelepší trenér, protože musí pracovat s tím kádrem co má.Možná podle jmen ten kádr není špatný,ale jeho složení a stabilita bude největší problém.Nechtěl jsem to vyslovit,ale fungování klubu a klima v něm asi nestojí za moc. S tím spojená přestupová politika a dlouhodoba koncepce stojí za hovno nebo spíš neexistuje.Důvody zde jsou propírany prakticky pořád t.j. nedostatek financí a problém Slavii vůbec někomu prodat,tak že vlastně jen přežíváme tu s větším tu s menším úspěchem.Co vím já tak žádné světlo na konci tunelu vůbec není.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 17:58 |  
      0 0

      NEsouhlasím. Protože ač si nemyslím, že Beránek je ta nejvhodnější volba pro nás v naší situaci, což jsem tu psal vždy. Tak on rozhodně není trenér co by vyznával ultradefenzivní styl. A po hráčích to chce to je vidět. Jenže když pak vidím tu snahu na hřišti, kdy nahrávat umí asi jen Kenia a jakákoli snaha o kombinaci končí v nejlepším případě třetí přihrávkou. Tak se pak nedivím, že to pak z frustrace začnou nakopávat. Ale čím to je nevím. Protože technicky špatné hráče nemáme ale v zápase mi přijde, že se nedokážou vyrovnat s důrazem. Zejména Prošek, Hrubý, Zmrhal, Fialka či Kodr ale částečně i Boudjemaa se nezvládaj vypořádat když na ně soupeř naběhne agresivně a pak zbytečně a často kazí. Nevím jestli je to nedostatečnou průpravou v mládeži ale náhoda, že se to týká převážně našich odchovanců to asi nebude. A tohle napravit to bude mít pan Beránek ještě hodně práce.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        klimi     před 9 lety 23.03.2015 18:39 |  
        0 0

        A proč nikdo od nás do soupeře nejde tvrdě? Všichni jdou do soubojů připosraně, uhýbají nebo ho vůbec neabsolvují. A když už, tak nejsou schopni si dát do souboje tělo a faulují nohami. Jediný schopný hráč použít trochu důrazu je Latka, který to ovšem občas až trochu přehání. Tolik času na práci s míčem jako naši soupeři snad nemá nikdo.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 19:36 |  
          0 0

          To já nevím, ale dokud to tak bude tak se prostě naše hra nezlepší. Možná to Beránek nechce, Alda za to dost kritizoval. Ale nejvíc mi přijde, že je problém v naší výchově protože nejvíc v tom propadaj právě odchovanci.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 19:38 |  
            0 0

            Možná něco bude na těch slovech o čajíčkové lize. Protože ač jsou mlaďoši celkem dobře technicky vybavení, tak silově a důrazem je to tragedie.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          bongor     před 9 lety 23.03.2015 20:31 |  
          0 0

          Tohle je dobrý názor.Dneska se všude hraje tvrdě tělem.Ale naši kluci jako by se báli o nohy nebo o co vlastně.Pamatuju Gedeona,jak do toho vždycky šel,přes toho přešel málokdo.Latka na to zcela jistě má.Soupeř musí vidět,že když rozdává,tak taky pořádně dostane,většina se potom mnohem víc kontroluje.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        KubaM     před 9 lety 23.03.2015 18:43 |  
        0 0

        Neříkám, že by byl p. Beránek defenzivně laděný trenér. Ale očividně nutí hráče (při hře do otevřenější obrany) do neustálých extrémně rychlých protiútoků, vedených takřka na jeden dotek, na což ani v nejmenším nemáme hráče. To si MOŽNÁ může dovolit Plzeň, ale tak náročný styl by možná dlouhodobě nezvládala ani ona. A pakliže se soupeřova obrana uzavře (jako včera s Brnem), hráči neví, co mají dělat. Prostě jen nakopávají kamsi na Škodu. Jakoby se obdobně neustále snažili soupeře překvapit rychlým přenesením hry, rychlou akcí, ale opět - na to prostě nemáme kvalitu. Jednotlivé nepřesnosti pak v součtu vedou k obrovské psychické deprimaci. A myslím, že právě to byl včera hlavní problém. Mě se nezdálo, že by se na to hráči prostě "vykašlali", ale spíš se jevili naprosto zoufalí a bezradní. Jako by nevěděli, co mají hrát. Co mají dělat. Chyběl jim nápad, kreativita. Ale tyto věci nejsou o náhodě. Musí být naučené z tréninků. Ale jak jsem psal v diskuzi přímo pod článkem o zápasu, tento jev považuju za dlouhodobý. Copak jsme hráli už v této sezoně zápas, kde bychom dokázali skutečně řídit hru? Hrát jak se říká "do plných" a vytvořit z toho i nějaký gol? Opravdu si nevzpomínám. Po zimně jsme všichni věřili, že výkony porostou a i proto byl tento zápas s Brnem skutečně klíčový. A my jej nezvládli na plné čáře. Mám však za to, že zápas prostě vyjevil zrcadlo o našem skutečném stavu, jak na tom jsme. Vždyť v prvním poločase bylo Brno tak mizerné... A my stejně nevystřelili na branku (dobře, Škoda jednou, ale to už bylo po odpískání ofsajdu a stejně nešlo o příliš nebezpečnou akci).

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Falk     před 9 lety 23.03.2015 19:24 |  
          0 0

          Už bylo řečeno těměř vše,zápas jsme vůbec nezvládli a hráli jsme úplnou tužku.Neni to třeba nějakou špatnou atmosférou,kterou Beránek vytváří ,zdá se mi v týmu strašná nepohoda,o výkonu už jsem napsal vše - hnus

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 19:35 |  
          0 0

          To je na složitou analýzu. V jádru souhlasím, Beránek je trenér, kterej vyznává styl na kterej potřebuje technicky velmi dobře vybavené hráče. To u nás nemá a proto si myslím, že v naší situaci on není ideální volba, to jsem tu ostatně psal ještě před tím, než ho vůbec přivedli.
          Ale na druhé straně já si nemyslím, že dělá něco vyloženě špatně. My prostě nemáme v týmu kvalitu na to aby jsme udrželi balón a soupeře dokombinovali až do gólu. Stejně tak spoustu našich hráčů rozhodí důraz soupeře. Takže potřebujeme hrát styl, kde balón jde rychle od nohy a využít rychlých křídel, které umí utéct. Nebo druhá možnost je nakopávat balony někam na Škody a hrát na náhodu. Beránek se snaží hráče donutit k varianě A ovšem ti se velmi často uchylují k jednodušší a fyzicky méně náročné variantě B.
          Jestli Beránkovi mohu něco vytknout je to, že málo reaguje na taktiku soupeře. Respektive odmítá si připustit to, že prostě nemáme tým na to aby jsme diktovali ráz hry a to bohužel ani proti Brnu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            bongor     před 9 lety 23.03.2015 20:42 |  
            0 0

            Já se na to dívám spíš očima čistého spotřebitele,nejsem fotbalový odborník.
            Myslím,že MB dostatečně ukázal,že "na to"má, už když vedl Slavii minule.Kromě toho je to zapřísáhlý Slávista.Určitě není tím,kdo by v mužstvu dělal špatnou atmosferu.Špatnou atmosferu,a zase se budu opakovat,dělá celková situace ve financích klubu,na Beránka to absolutně nelze svádět.Kdo je lepší a kdo je horší trenér,to je taky vždycky diskutabilní.Nelze to exaktně změřit,maximálně o tom mluví výsledky mužstva,jenže ani na ty nemá činnost trenéra výhradní vliv,je tam plno jiných vlivů.
            Myslím,že časté měnění trenérů je vhodné pouze za krizové situace a v té nejsme.
            Jinak je to téměř vždy konraproduktivní.
            Moje přání je,aby u nás MB zůstal co nejdéle.Věřím mu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 22:42 |  
              0 0

              Já osobně budu také rád když Beránek zůstane, přebuduje si mužstvo tak aby opravdu mohl hrát to co chce a pak, věřím, to bude fungovat jako když tu byl prvně. To poslední co potřebujeme je další trenerský experiment. Ale do té doby to lepší než teď nebude. Budou se střídat občasné záblesky s tragediema.... Jediné čeho se bojím je výprodej v létě. V takovém případě bych se bál...

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            KubaM     před 9 lety 23.03.2015 22:07 |  
            0 0

            Nj, ale Brno včera zápas řídit dokázalo. Dokázalo kombinovat i tvořit hru. A má snad kvalitativně lepší hráče? Ani náhodou... Co taková Jihlava? Co třeba i Slovácko? Mají snad lepší hráče než my? Beránkova taktika očividně prostě nevychází. Uzavře-li se obrana soupeře, goly jednoduše nedáváme. I proto ta paradoxní situace, že jsme lépe schopní hrát proti favoritům, než proti týmům papírově slabším. Já si myslím, že kvalitativně máme na to, hrát podobný fotbal, jaký předvádí třeba Dukla. Hráči by se na to poskládali. Někdo je to však musí naučit...

            Taky je to i tím (přiznávám), že se mi osobně náš styl hry vůbec nelíbí a nebaví mě :-). Druhá věc je, že ani to ošklivé co předvádíme, body nenese. 24 nyní je prostě málo.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 23.03.2015 22:39 |  
              0 0

              Brno zápas začlo řídit až když se naši hráči ustrašenš stáhli, to bych pak zvládnul i klub z divize, když má čas a prostor. Dokud se budou naši kluci bát hrát do těla tak si nás bude vodit kde kdo.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Pepino44     před 9 lety 25.03.2015 09:49 |  
              0 0

              Tak já si myslím,že naše hráče trochu přeceňujem. V čem jsou lepší než hráči klubů na podobné úrovni jako my. Požaduje se tady technická hra našeho mužstva, ale máme na to hráče? Já si myslím,že ne. Dosti hráčům dělá potíž rychlé a přesné zpracování balonu ať již při prudších přihrávkách nebo nákopech. Balon jim uskakuje někdy až o metr a potom má protihráč dost času jej atakovat a buď jej o míč připravit,nebo alespoň zkazit přesnost další přihrávky. Co se týče nakopávání balonů dopředu na Škodu,tak to by bylo v pořádku,protože Škoda dost soubojů vyhraje. Ale co je to platné,když s ním jde tak jeden,max.jeden až dva hráči, ostatní nedobíhají. To se mi líbí u Plzně,kdy nabíhají nejméně 4 hráči,mnohdy i více. Proto také kopeme málo pokutových kopů ( ty dva naše hráče si obrana snadno pohlídá ) a naopak Plzeň jich kope mnohem více, protože těch 5-6 nabíhajících hráčů jistě obraně dělá větší problémy a dochází potom ke kontaktům,které hráči dovedou (často i za podpory sudích) využít. Proč takto nenabíhá více hráčů u nás? Je to často neochota běhat,z části taky alibismus ( co kdybych potom vzadu chyběl ). Podle mého naše hra není o špatné taktice nebo špatných pokynech trenéra,jde o ochotu pracovat.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Petr9608     před 9 lety 23.03.2015 19:49 |  
    0 0

    Je jaro. Jakýmu trenérovi šly jara?

    Takže je to jasný. Jen v létě bude nutný se zase rozloučit, no...

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 23.03.2015 20:37 |  
      0 0

      Petroušovi. :)

  9. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    spino     před 9 lety 23.03.2015 20:43 |  
    0 0

    Pan Procházka opět trefil do černého:

    "Budou Škoda i se Zmrhalem záhy prodáni?

    Slávisty dnes ovšem rozhodí kdeco. Třeba zákulisní řeči o tom, že jejich majitel není zrovna v komfortní finanční situaci, že Škoda a Zmrhal by měli být co nejdříve prodáni do ciziny a že chybující gólman Hrubeš dostával dlouhou dobu přednost jen proto, že se objevoval v nominaci české „jedenadvacítky“ a že by se tedy mohl zúčastnit červnového ME „21“ v Česku a být v létě rovněž prodán. (To poslední se ale po několika Hrubešových výkonech asi těžko povede)."

    Jak už jsem navrhoval v zimě, nejlépe někam Řebíčka na pár měsíců "uklidit" (na dovolenou, opít, to je jedno...) aby ztratil pojem o čase a Slavia propadla Šimáněmu. :D

  10. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Nosorozec     před 9 lety 23.03.2015 20:51 |  
    0 0

    http://fotbal.zvoleje.cz/cz/synot-liga/skoda-ma-krevni-vyron.html - To je zase článek tohleto, u toho jsem se zasmál :D Píšou tam doslova: "Milan Škoda odehrál za Slavii na brněnské půdě jen necelou půlhodinu. Na vině byl krevní výron v patě, který slávistický kanonýr utrpěl po zákroku Dame Diopa." Přitom Diop je jeho spoluhráč a nebyl v tu dobu vůbec na hřišti :D

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Jiri1     před 9 lety 24.03.2015 10:39 |  
      0 0

      Tak samozrejmč takovejch perel je čím dál víc , protože to píšou lidí, kteří musej za den vobrazit a to doslova 2 až 3 fotbaly a nemaj ani čas na přípravu. Jinou věcí jsou onlainy často psane třeba studety teologie , hutnictví , kteří za 200 až 300 Kč. umí dobře napsat ale souvislosti často nechápou.
      Snad jen stručně , moc se nepíše o podílu Beránka , že nemá v kabně u nkterých hráčů silnou pozici, že ho neberou vážně a že neplní žadané taktické pokyny , zoufalý trenér se to snaží změnit , ale hráči drží basu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        no-nick     před 9 lety 24.03.2015 12:09 |  
        0 0

        Kteří hráči?

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Jiri1     před 9 lety 24.03.2015 12:28 |  
          0 0

          Hlavně staršá hráči

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            edenian     před 9 lety 24.03.2015 13:25 |  
            0 0

            Marne dumam, kolik takovych starsich hracu, kteri serou na trenera mame na hristi :-)))))

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            Navyseals     před 9 lety 24.03.2015 14:53 |  
            0 0

            Ty máme v kádru asi 4, Latku, Bílka, Pitáka a Škodu. Damiena nepočítám, u něj je jasný, že Beránka nemusí. Ale Latku Beránek vytáhl do ligy, Pitáka vedl v repre a potom i ve Slavii a ze Škody udělal útočníka. Nevím, proč by ho zrovna tihle hráči měli mít na párku.

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 24.03.2015 16:42 |  
              0 0

              Tak to je jasný v Brně to ovlivnili starší hráči. Latka asi z tribuny, Piták ze střídačky a Škoda (kterej má nej sezonu) ze sanitky... Jiří je prostě Jiří...

              • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

                bongor     před 9 lety 24.03.2015 19:16 |  
                0 0

                s tím nic nenaděláš,ber to jako fakt a podle toho dávej jeho názorům váhu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      davy     před 9 lety 24.03.2015 13:00 |  
      0 0

      Podle pisatele si Diop chtěl zahrát a proto zranil spoluhráče. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        bongor     před 9 lety 24.03.2015 19:19 |  
        0 0

        Jo já jsem to slyšel na vlastní uši,Škodovka běžel okolo naší lávky a Beránek naváděl Diopa:"Kopni ho do paty,moje příkazy nerespektuje,tak ho zpras a půjdeš místo něj"

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          Nosorozec     před 9 lety 24.03.2015 20:05 |  
          0 0

          Nebo zranil Diop Škodu už v kabině, ale Milan to začal cejtit až na hřišti :D

  11. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Tonda     před 9 lety 24.03.2015 13:51 |  
    0 0

    Já bych řekl že výbuch v Brně může mít skryté důvody. Neviděl bych problém jen v trenérovi. Myslím že to hlavně hráči vypustili, jak jinak vysvětlit že nevystřelili na bránu?
    Možná že jsou deprimovaní tím, že když byly lepší v zápasech s teplákama a s bolkou, rozhodčí je vyhrát nenechal. Zápas v Plzni jim taky rozhodčí ovlivnil, přestože jsme tam nic moc nepředvedli, kdoví jak by se zápas vyvíjel kdyby šel petržela ven, nebo kdyby nezrušili regulérní gól Zmrhala....Naopak ve všech zápasech rozhodčí benevolentně přecházejí tvrdé zákroky na naše klíčové hráče.

    v každém zápase je minimálně jeden ostrý faul na Keniu, teď v Brně na Škodu, atp atp..

    Dalším možným důvodem krachu v Brně je, že Slávka dává hodně gólů ze standartek, kolik jsme jich v Brně měli?
    V neposlední řadě mi přišla sestava hodně mladá a nezkušená...

    ještě poslední poznámku mám k Diopovi:
    Přestože ho lidi spíše chválili, přišel mi splašený, když vyhrál hlavičku, vyhrál ji pro hráče brna.. byl strašně utopený a běhal v útoku v podstatě zbytečně. Beránek mohl zkusit za stavu 1:0 posunout někoho k Diopovi na hrot.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Jiri1     před 9 lety 24.03.2015 14:24 |  
      0 0

      Víte bavil jsem se s klukama z Dukly, nechtěli se o zápase s Plzní moc bavit, ale jeden pak řekl, kdyby to písknul dřív a tam to na pentli bylo, tak by mne to nasralo, ale co bych mohl, ale tta pentle nakonec nebyla , to pak myslíte na všechno možný i ma inzultaci a to nám v podstatě o nic nejde
      Jenže nám začíná jít zase o fotbalový život, jistě , že v tom jede i majitel se svými závazky i vůči hráčům , ale na krev tohle zatím není.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        fredydj (přítel SN)     před 9 lety 24.03.2015 16:43 |  
        0 0

        nechci se vás dvou Jiřích dotknout, ale ja vám fakt nerozumím, nezlobte se ale to je fakt na použití překladače.

        • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

          bongor     před 9 lety 24.03.2015 19:25 |  
          0 0

          Tak si ten překladač zapni,uvidíš ,že stejně nebudeš rozumět.Nemáš na to ty znalosti ,ani známosti.Pan Jiří/ale taky nevím kterej/,chodí s hráči Dukly na pivo,pravidelně navštěvuje treningy sralty,takže jediný z nás ví co se tam děje/viz.minulý týden o
          nátlaku fandů bídy/.Podívej se na sebe ,nevíš nic a kritizuješ Všeználkova bráchu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 24.03.2015 20:28 |  
            0 0

            Georg nám třeba chtěl říct, že si Alda zase půjčil od někoho prachy na provoz Slavie a když to nezaplatí tak klub spadne komusi do klína,jméno toho někoho se tady občas sklonuje :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

              no-nick     před 9 lety 24.03.2015 21:23 |  
              0 0

              To jsi z toho vyčetl? Respekt☺

              • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

                vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 25.03.2015 08:10 |  
                0 0

                Napsal sem třeba.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 24.03.2015 16:34 |  
    0 0

    Není, co hodnotit, Škodu zlikvidovali už ve 27 minutě, čímž nám vzali jedinou útočnou vozbu, kterou jsme měli, Berky za děravou obranou si připadal, jak zajíc na honu, Mikula totálně zklamal a stejně jako Bílek, Hrubý, Prošek nemá na základ, Zmrhal po skvělých výkonech propadl stejně jako Tamas a Kenia, Fialka zatím sbírá zkušenosti, Diop osamocen. Střídající Piták autor jediné naší střely, měl být v základu místo Hrubého už od začátku, mohl aspoň snížit debakl, ale to bychom chtěli asi moc. Jinak zhodnocením souhlas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      rak (přítel SN)     před 9 lety 24.03.2015 18:35 |  
      0 0

      Někdo z Brna se vážně chlubil před zápasem, že si u nich Baroš ani nekopl a že to samé provedou se Škodou. Že to skonči až takto jsem nečekal. Už nevím, kde jsem to četl, ale záraží mě, že vůbec může být hlavním cílem někoho, ne tak vyhrát, ale aby si druhý nekopl. Jinak na katastrofálním výkonu by to asi nic nezměnilo. Když hráči jako Prošek, Hrubý ale i Damian nastoupí proti někomu, kdo do nich hraje tvrdě na tělo, tak jsou zcela nuloví. Jak jsem měl výtky k Latkovi, tak v Brně chyběl. Měl asi hrát i Baez. Piták určitě.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        zeleznik2     před 9 lety 24.03.2015 21:47 |  
        0 0

        Ano techničtí hráči proti srdcařům Bohemka, Příbrám, Brno prostě nemají šanci, když začnou hrát na tělo, od toho je pak trenér, aby hráče na to připravil, anebo nasadil hráče jako Piták nebo Baéz..

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Travinho     před 9 lety 26.03.2015 10:57 |  
        0 0

        Ale ti hráči na tom potom pohybově musí být dobře natolik, aby proti nim soupeř tělo na tělo hrát nemohl. Prošek se musí naučit využívat svou rychlost a Hrubý přehled a kondici a budou pro soupeře strašně obtížně bránitelní.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

    Roman11     před 9 lety 24.03.2015 22:05 |  
    0 0

    Vážený pane Alanore, opět vás musím upozornit na drobnou nepřesnost. Jestli že, srovnáváte Fialku s Kodrem,zapomínáte, že Marek Kodr odehrál na stoperu pouze dvě utkání a to velmi dobře.Poté byl zařazen do zálohy ,kde odehrál v obranné činnosti kvalitní utkání.V ofenzivní činnosti již tak úspěšný nebyl. A vzhledem k tomu ,že je ještě o rok mladší než Fialka myslím ,že patří k nejlépe bránícím hráčům./od utkání 0:0 v Ostravě je zraněn/

    • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

      Divizni (přítel SN)     před 9 lety 25.03.2015 09:50 |  
      0 0

      Nezlobte se ale já viděl Kodra naživo v Budějovicích a dle mého názoru to byl naprosto zbytečný hráč na hřišti! Je pravda, že je mladý a může se lepšit ale zatím to asi na první nebo 2 ligu (kam Budějovice výkony patří) rozhodně není.

      • Re: Hodnocení slávistů - 21. kolo

        Roman11     před 9 lety 27.03.2015 17:07 |  
        0 0

        To je právě ono.V ČB jsme byli malý krok od vítězství a jenom Karlova chyba nás o něj připravila.Zbytečných hráčů by v Brně by tak bylo 11.